Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Morrigan ellenben roppantul szórakoztató a folytonos pusztítási kényszerével <#vigyor1>#vigyor1> amilyen örömködéseket lenyom néha (Lothering-ben a papfenyítésnél pl) az megint epikus.
de igazándiból lényegtelen - én soha nem fogok jókisfiú karaktert játszani (nem is egyértelmûen gonoszat, de pl Genitivi nálam nem fogja a Maker igéjét terjeszteni <#vigyor1>#vigyor1>), szóval nálam Wynne a nagy morális fasságaival mindig is bosszantó pozíciót fog elfoglalni, ellenben a viccesebb figurákkal.
"The trees move. Do you not see it?"
Személyes iratok, üres pergamen, selyemkárpit, ezüstkehely, és hasonló "fontos" tárgyakat van értelme megtartani?
Személyes irtoknál vagy a pergamennél pl. olyan info van, hogy nagyon hasznos, ha valamilyen szerzõdést szeretnék kötni (kivel?)
Úgy láttam az eladott áruk különben is megmaradnak a kereskedõknél (legfeljebb azokkal együtt tûnik el) - ez a hülyeségem, hogy nem szeretek eladni dolgokat, amire késõbb szükség lehet, de ez már így sok.
szóval nem, bárki meg tudja csinálni.
A két kedvencem az elfeknél van, mikor a megtartó elmondja hogy a vérfarkasok lerendezték öket, erre választási lehetõség "Szar ügy", ezen kész voltam, a másik ugyan itt a férj akinek eltünt a felesége, és megkérdezi hogy biztos nem érdekel az Õ problémája, erre lehetõség: "Tényleg nem érdekel, de legalább telik vele az idõ"
Ja sajna az Erdõ Úrnöjét se lehet megfektetni, pedig direkt lemészáróltam az elfeket miatta, kaptam is "Mészáros" plecsnit érte😄
Why so serious?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ez esetben... inkább hagyjuk.
A Gyöngyben a bajvívó is megvolt partyban Zevranal, és nem kelett kártyázni vele a specért😛
A kocsmáros csaj redcliffben csak csókot adott, meg a kislány is a templomban... smucig banda😛
Why so serious?
Why so serious?
A démon csajt akkor lehet levarni, ha te mész át az enyészetbe legyakni a Démont, ott tárgyalni akar és ha megalkuszol vele, lesz egy olyan lehetöség hogy a "Kéjt választom, mutasd démon mit tudsz", és akkor elkezdödik a sikamlós rész, sajna csaj a csók után csak a cuppogást hallani, meg hogy nyúlsz a seggegelé😄
A küldetést a mágusok társaság adja: A hatalom színhelyei.
Keresd meg és aktiváld a hatalom négy szinhelyét.
Ezek a Brecíliai-erdõben, Mélyutakon, Denerimben, és a mágusok tornyában találhatók.
A toronyban idézésrõl szóló jegyzeteket találtam (persze mind kellene) - gondolom a négy hatalom a négy varázsló-iskola lehet.
Errõl jut eszembe, ki kellene próbálni Dömper kutyám mit talál a toronyban.
Kérdésre elég furcsa dolgokat hoz elõ a mabari.
Nem is gondoltam volna,hogy ilyen is van benne.
Ha már odaadom neki akkor legyen pajzs is nála?:S
★ 汤姆 李
Egyszer rettentem meg mikor male karim volt és Alistair közölte hogy milyen szép nõ vagyok, onnantól többet nem is beszéltem vele😄
Hetero vonalon amit lehetett megtetem, rajtam kívül ki rakta még meg a Démon csajt a Redcliffi részben?😉
Sajna Wynne-t nem tudom hogy lelehet e fektetni, mert a 2 végigjátszásom alatt mind a 2x kinyírtam a toronyban😊 Nekem már Osthegartban se volt szimpatikus, beképzelt vén nyanya....
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Kattintgatok, de csak a villám csap belém, az is lehet valamit nem találtam meg hozzá (három idézõkör, és faragás az asztalon)
Mellesleg egy felderítõcsapattal vagyok (Leliana zárnyitogató túrája) lehet nem is most kellene megidézni valami extra rémet.
Azt meg,hogy ki mit kap ha végigjátsza nemtudom,én perpill reaver-e voltam kiváncsi ezen a szinten így kihasználtam a játéknak ezt a funkcióját amit valljuk be nem normális viszont hasznos😄
★ 汤姆 李
Why so serious?
Why so serious?