18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • TDC Geronimo
    Biztos, hogy már régóta csinálják. Vannak elegen Biowarenál, hogy rendesen megosszák a munkát a csapaton belül.
  • SötétBarom
    Fasznak szöszölnek ilyen hülyeségekkel. :| Inkább csinálnának egy második részt 1-2 éven belül ...
  • himpike
    A Dragon Age awakeningra nincs bizonyíték egyelőre. Márciust rebesgetnek.

"A holnap megjelenő Return to Ostagar DLC mellett további jó hírekkel szolgálhatunk az RPG rajongóknak. Az EA és a BioWare úgy tűnik, hogy valami nagyobb dobással készül, a kisebb tartalmak után most egy teljes értékű kiegészítőt is készít a játékhoz.

Az Awakening alcímmel ellátott pakkban új karaktert indíthatunk, új prológussal. Körülbelül 15 óra játékidőre számíthatunk. A kiegészítőhöz természetesen szükséges lesz majd az eredeti DAO is, az ára várhatóan 2/3-a lesz az alapjátéknak. A PC és az Xbox verzió március 19-ére várható, a PS3-asoknak egy kicsit tovább kell majd várniuk, de hát ők az eredetit is később kapták meg."
  • serioustomy
    Hali lenne egy gondom ! mikor felraktam a toolsetet és el akarnám indítani, akkor nem indítsa el és a következő hibát írja ki:

Unable connect to the database. Run the toolset configuration program and verify your setting or search the toolset wiki http://social.bioware.com/wiki/datoolset to help with this issue.

Hogy lehetne megoldani a problémát? (a toolset 1.01-es verziójú)
  • Rudaj
    http://dragonage.bioware.com/addon/rto Itt van a bizonyíték
  • ewuk
    hogy tudom lotheringben barlintól megszerezni a nyakláncot morrigannek?
  • Terminátor14
    Holnap jön elméletileg.

Én sem találtam soha bizonyítékot, mindenki azt mondta, hogy nincs.
  • xianon
    öö erre énis kíváncsi lennék, mert nálam sem volt soha bizonyíték, de szerintem nincs, legalábbis én nem találkoztam még vele. :S

Kijött már az ostagaros dlc?
  • josi
    Elöszőr nekem is virágbolti volt, és nekem se mentek a dlc-k. Annyira tetszett hogy megvettem eredetibe, ezzel is honoráltam a készítők munkáját.
  • sonka0
    Patr0n! Ha sikerül megoldanod szólj pls mert nekem is ez a gondom xD Nem mertem ide beírni mer nekem sem eredetei szal féltem h lehurrognak xD
  • Fantusz
    Nem használok patchet, ehhez a játékhoz nem is szükséges, kritikus hibák javítás nélkül sem fordultak elő eddig, de ezzel nem állítom, hogy a patch miatt van nálad hiba.

A dlc-ket updaterrel telepítetted?

A harcosbérci küldetés azzal indul, hogy a párbeszéd végén a kereskedő eltűnik a táborból "találkozunk Harcosbércen", s Denerimtől nem messze megjelenik a térképen Harcosbérc.
    Ha a kereskedő nem hajlandó lelépni, akkor bug, feltéve, ha nem a párbeszédben mondtál neki valamit, pl. hogy egyenlőre nem érdekel a dolog.

Palánál véget ér a Sulcher átjárója küldetés a hágón, de egy másikat kellene kapjál (Honnleath góleme).
  • PAtr0n
    Tudom, hogy két külön küldi, de akkor sem működnek. Nem történik semmi a térképen, és a küldetések között sincsenek. Legalábbis harcosbérc nincs köztük. Ha odamaegyek a csákóhoz és mondom, hogy induljunk, azt mondja, hogy megjelölte térképen (nem jelölte be), és ez ismétlődik akárhányszor állok le vele csevegni.
    A Palás küldi a kereskedővel folytatott csevegés után meg kapásból a kész questek közé kerül, azzal, hogy utazzak el Honnleath-ba, de a térképen ilyen nincs!

A game egyébként 1.02-re van patchelve.
    Olvasgattam vissza fórumon, lehet más patchez igazított DLC-ket kéne leszedni. Amúgy nem vettem őket, a játék sem "bolti"
    Lesz ezzel szenvedés most már látom.
  • Fantusz
    Két különböző küldetés.
    A hágón ácsorgó kereskedő neked adta Pala irányító pálcáját, de a gólemet Honnleath-ban találod, azért kell oda utaznod.

Harcosbérc a szürke kamarások elátkozott erődje a táborbéli kereskedő a családja ártatlanságára keres valami bizonyítékot.

Ebben viszont valaki segíthetne: létezik bizonyíték?
    Megcsináltam már jónéhányszor a küldetést, de a vége mindíg az lett, hogy bizonyíték nincs, s Sophia a jelek szerint nem is volt ártatlan, beleesett a saját csapdájába a démonok megidézésével.
  • offkorzreg
    de működnek a dlck én mindkettőt megcsináltam
  • DarkBlade
    Vetted őket?
    Ha igen akkor mennie kell, mert nekem mennek.
  • PAtr0n
    Na vajon ez bug?:
    Elmentem sulcher átjárójához felvenni a Palás küldit, de nem jelöli meg a térképen, és betette a kész questek közé, de azzal a szöveggel, hogy utazz Honnleath-be.
    Ugyanakkor a Harcosbérces küldit adó csávó a camp-ben is azt hajtogatja, hogy megjelölte a térképen, és nem történik semmi.
    Kezdek elkeseredni, a végén kiderül, hogy nem működnek a DLC-k?
    Tud valaki segíteni?
  • Goaulds
    :))) Na igen. Az elején is mikor még nem mentem a mágus toronyba...a világ összes potiját megittam, + csináltam hogy túléljem a játékot.
  • Fantusz
    Alistair nem különösen büszke a templomos múltjára, oda dugták a világ elől, örült, amikor Duncan kiszabadította a sok líriumfüggő, elvakult mágusvadász közül.
    Templárus specializáció mágiahasználók ellen jók, a terület megtisztítása, mana elszívás hasznos képesség.

Tomboló Oghren specialitása, de őt elég soká lehet a csapatba venni Denerimben Gorimtól lehet venni könyvet, amiből tanulható a specializáció (aki indított törpe nemest Gorim előéletéről is többet tud, nem véletlenül lett kereskedő).

A Bajnok Gyülekezés képessége a csapattagoknak ad bónuszt, a Csatakiáltás képes a közeli ellenfelek elkábítására, földre döntésére - nem roszz specializáció az sem.
  • Sir Quno Jedi
    Én egy időben harcos only csapttal nyomultam. Rugómat is csak harcosnak használtam, meg mellé Oghren, Alistair, Sten. De a törpe kétkezes harcoshercegnőmet is így toltam. Vicces volt.
  • himpike
    Nálam nincs is caster a partiban mégsem pisálok vért, bár kétségkívül nehezebb.
  • Gubberx
    XD
  • TDC Geronimo
    Tedd ki wynnet a csapatból és vért fogsz pisálni :D
  • Goaulds
    Sajnos kezdem unni kicsit a játékot...számomra túlságosan egysíkú, és könnyű a játék. Alistar Tankol Én mage dps...használok egy rugót 2 egykezes tőrrel agyon runázva, és a vénasszony healel. Most végeztem a mélyutakkal is, azaz a semmi üllője és a királyt megválasztottam, de amilyen nehéz volt a játék eleje, most olyan könnyű lett, pedig a legnehezebb fokozaton játszom :(
    Kérdés később is ahogy haladok előre ilyen könnyű marad?
  • Terminátor14
    Nem arról van szó, hogy ne lett volna élvezetes a dolog, hanem egyszerűen logikátlan, ilyen nincs az enyészeten kívül, ennyi :)

Szerintem a tomboló és a bajnok a két legjobb spec harcos karinak. Nincs olyan, hogy bármelyik kizárná a másikat, azt veszed fel, amelyiket akarod, vagy épp tudod.
  • krisztajo
    Jól van, de ha már álomról van szó én is álmodoztam kicsit!
    Nem hiszem, hogy bárki is lett volna aki ne élvezte volna ezeket máshol-máskor is!
    Érdeklődnék milyen specializációkat érdeles választani?
    Mit érdemes elsőnek és másodiknak illetve van-e olyan kombináció ami kizárja egymást?
    Én a Templár-t és Tomboló-t tartom szimpatikusnak. De melyiket kellene előbb felvenni? Egyáltalán érdemes ezeket együtt?
    És a Bajnok milyen? Nekem az nem tűnt olyan jónak.
  • SaGa
    Akkor nem.
    Még az erdőbe kimenetel előtt kellett volna beszélned a kutyaidomárral. Elpanaszolja, hogy van egy beteg blüki. Először megkér, hogy adj rá szájkosarat, majd arra kér, hogy szerezz be egy növényt az erdőből.
    Ha megvan és visszavitted a növényt neki, akkor az első falu felé menet (a torony után) megjelenik majd a blöki és segít lenyomni pár darkpspawn-t...
  • Terminátor14
    Ha ember nemes vagy, akkor lesz alapból kutyád, ha nem, akkor a "gyógynövényes" küldetésnek hála tudsz szerezni, ha megcsináltad. (még Ostagarban) Ha nem, akkor nem lesz kutyád.
  • GodBadka
    Ezek az alakok csak az enyészetben működhetnek, mivel az az a "hely" ahova álmodba is kerülsz. A "való" világban elég egyértelmű, hogy azok az alakváltási képességeid nem fogak működni. Szerintem a fejlesztők nagyon is jól és logikusan gondolták ezt át. :)
  • krisztajo
    Igazad van. Játszom tovább, az eredeti elképzelésem szerint aztán meglátjuk mi lesz belőle.
    Most jutottam ki mágus toronyból. Hát a végén a boss nem volt semmi!
    Az enyészet viszont nagyon tetszett! A négy különböző alak igazán szórakoztató volt.
    Nekem a gólem jött be a legjobban, de mondjuk a vágydémont szellemalakban nyírtam ki.
    És a tűzember támadásaival is igazán szép rendet lehetett csinálni.
    Egérke pedig a poén kategória. Először kipróbáltam milyen vele a démonokkal harcolni. Gondoltam majd jól szétrágom őket, de rá kellett jönnöm, hogy nem fog működni! ;-)
    Kicsit sajnáltam lemondani róluk, amikor vége lett az enyészetnek.
    Mennyivel szórakoztatóbb lett volna úgy végigjátszani az egész játékot, hogy ezek megvannak! Kihasználatlan lehetőségek tárháza, kár hogy a fejlesztők erre nem gondoltak!
    Nem tudom, te hogy döntöttél a csata után, de nekem nem volt szívem a lovagok mellett dönteni. Lehet, hogy így rosszabbul járok majd a végén, de túl nagy árnak tartottam amit kértek. Érdekes volt viszont, hogy azt vártam Alistair megharagszik emiatt, de nem volt rá ilyen hatással.
  • Madmano
    Na várj csak...Én közrendű törpeként kezdtem.Ott is van ilyen küldi?
  • Andy Player
    A kutya alapból ott van, már az apás küldinél.
  • Madmano
    Kutyát mikor tudok szerválni a csapatomba?Most vagyok ott a toronybeli ogre után,hogy elballagtam a boszi csajjal,meg Alastair-el egy városba.....
  • himpike
    5. végigjátszásra is sokkal több lesz nekem, szerintem a felét kihagytad.
  • himpike
    Zevran nem a hűségéről híres:

De, símán a partiban tartható.

Azt olvastam hogy a kutya jutalomfalat után nagyobb esélyel hoz tárgyakat, talált valalki érdekeset a Duty-n kívül?
    Illetve elloptam még az átkozott amulettet is, kíváncsian várom mi lesz de bullshit se eddig.. :(
  • TDC Geronimo
    5-7 dollárba
  • ewuk
    irónikus voltam :(, de külön zsetonba kerülnek a dlc-k is?
  • TDC Geronimo
    Jah azok a szemét fejlesztők, hogy hogy mernek ilyen minőségi PCs játékot csinálni a konzolportok korában és még pénzt is kérnek érte!4 Felháborító
  • Fantusz
    Előbb az alacsonyabb szintű ellenfeleket kellene leverni, de gyorsan, hogy a főbossra koncentrálhass, aki a mágusokat változtatja át - ezt kell megakadályoznod a tekercs használatával.

Emberzúzó ketrec ellen van egy jó ellenszer, ami egyben titkos varázslatkombináció is: erőtér.
    Morrigannal érdemes megtanulni ezt a varázslatot, s ha valamelyik karakteredre emberzúzó ketrecet varázsolnak visszájára is fordíthatód a dolgot, mert egy robbanással képes leszel a körülötte állókat sebezni, mikozben a rád ható spell megszűnik (saját karaktereket vidd távolabb)

Szerencsevadászoddal használj mérgezett fegyvert, hátulról támadj, a kutyát használd taknak (most jól jönne Alistaire varázslat semlegesítő képessége), Wynne gyógyít-támogat, Morrigan fagyaszt, bénít, átkoz, a lényeg, hogy lehetőleg ne a mágusaid kapják a pofonokat.
  • ewuk
    ezek a dlc-k, hogy működnek? mármint van rá esély, hogy menjen törttel is vagy ezek a rohadék fejlesztők rákényszerítenek, hogy megvegyem :D
  • Calver
    elvileg Toolset-tel lehet valahogy cserélgetni fejeket... nézz körül DA Nexuson, biztos találsz valami infot róla.