Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Tobb esze van am, a ven circle mage meg arra sem jott ra hogy a Fade-ben van :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Calver
figyeltem. idegesítõ, okoskodó ámde mindehhez roppantul buta karakter, aki ennek következtében kötelességének érzi, hogy *mindenbe* beleszóljon.
Morrigan ellenben roppantul szórakoztató a folytonos pusztítási kényszerével <#vigyor1> amilyen örömködéseket lenyom néha (Lothering-ben a papfenyítésnél pl) az megint epikus.

de igazándiból lényegtelen - én soha nem fogok jókisfiú karaktert játszani (nem is egyértelmûen gonoszat, de pl Genitivi nálam nem fogja a Maker igéjét terjeszteni <#vigyor1>), szóval nálam Wynne a nagy morális fasságaival mindig is bosszantó pozíciót fog elfoglalni, ellenben a viccesebb figurákkal.

"The trees move. Do you not see it?"

azok csak trade itemek, semmi szerepük nincs, a fontos iratok automatikusan a Naplodba kerülnek
Fantusz
Ismét egy fárasztó kérdés:
Személyes iratok, üres pergamen, selyemkárpit, ezüstkehely, és hasonló "fontos" tárgyakat van értelme megtartani?

Személyes irtoknál vagy a pergamennél pl. olyan info van, hogy nagyon hasznos, ha valamilyen szerzõdést szeretnék kötni (kivel?)

Úgy láttam az eladott áruk különben is megmaradnak a kereskedõknél (legfeljebb azokkal együtt tûnik el) - ez a hülyeségem, hogy nem szeretek eladni dolgokat, amire késõbb szükség lehet, de ez már így sok.

igen 16-os cunning/dörzsöltség elég hogy kimaxold a meggyõzést, onnantol meg tied a pálya, base karinak többet ér, mint a többi skill
Calver
16-os cunning (nem vágom magyar nevét) elég volt nálam mindenhez, ahhoz még pontot sem kell rá költeni, fel tudod húzni addig Circle of Magi féle Fade-ben (+5 pont van ott szétszórva), feltéve ha a kezdõ értéke legalább 11 (avagy nem törp harcos vagy, de azzal is elég 1 pontot rátolnod).

szóval nem, bárki meg tudja csinálni.

Nem kell rugó hozzá, elég ha maxolod a Meggyõzés skillt, én varival mindenre rávettem mindenkit😄
Azt hozzá teszem én a magyar verzióval tolom, így lehet eltérés a párbeszédekben, de eszméletlenek a beszolások😄DD

A két kedvencem az elfeknél van, mikor a megtartó elmondja hogy a vérfarkasok lerendezték öket, erre választási lehetõség "Szar ügy", ezen kész voltam, a másik ugyan itt a férj akinek eltünt a felesége, és megkérdezi hogy biztos nem érdekel az Õ problémája, erre lehetõség: "Tényleg nem érdekel, de legalább telik vele az idõ"

Ja sajna az Erdõ Úrnöjét se lehet megfektetni, pedig direkt lemészáróltam az elfeket miatta, kaptam is "Mészáros" plecsnit érte😄
Hát igen hagyjuk is, ha néha figyeltél volna arra amiket mond rájöttél volna, hogy ezerszer több esze van mint a a drága "mindenhova benyögök valami oltári nagy ostobaságot" Morrigannek...

Why so serious?

JethroHUN
Amúgy ezekhez rugó kari kell magas meggyõzés skillel nem? különben nem kaphatod meg ezeket az npcket, trófeáknak akarom mondani achivmentnek jók lesznek XD

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Calver
csaj karival asszem a kis metroszexuális udvarlójával húzathatod meg magad.

Calver
Wynne? ész? várj, egy karakterrõl beszélünk? arról, amelyik közölte, hogy ejj de jó hely a Circle Tower börtene?
ez esetben... inkább hagyjuk.

JethroHUN
haha, ez már durva, kinek az ötlete volt ez?<#zavart1>

elf tini lány is megvolt, "csak felprobáltam, ugye nem gond" egyszerüen zseniális😄DD

A Gyöngyben a bajvívó is megvolt partyban Zevranal, és nem kelett kártyázni vele a specért😛

A kocsmáros csaj redcliffben csak csókot adott, meg a kislány is a templomban... smucig banda😛
Te jó ég, ilyen karakterrel nem csoda, hogy kinyírtad Wynne-t. Én a Tiedhez hasonlókat szoktam agyon mészárolni szívesen. 😄

Why so serious?

JethroHUN
o.O Ilyen is van? akkor nálam kimarad, de mondjuk csaj karival ezek szerint nem lehet mindent<#levele>

Van bizony, nem is akármilyen kard, én onnantól a legvégéig azt használtam. Pajzsot persze ilyenkor érdemes adni neki. Plusz nekem emellett talpig sárkányvértben szaladgált, jól is állt neki, talpig véres csatamágus. 😊

Why so serious?

Calver
mágusnak kell lenned, bemenni Fade-be (legviccesebb módszer ha feláldozod Isolde-ot, idegesítõ kis féreg, akkor legalább nem pofázik h "jajj végezzük ki Jowan-t"), és ott "alkothatsz".

Maximalista vagyok, gondoltam egy ilyen öreg csotrogány csak mutat valami újat😄DD

A démon csajt akkor lehet levarni, ha te mész át az enyészetbe legyakni a Démont, ott tárgyalni akar és ha megalkuszol vele, lesz egy olyan lehetöség hogy a "Kéjt választom, mutasd démon mit tudsz", és akkor elkezdödik a sikamlós rész, sajna csaj a csók után csak a cuppogást hallani, meg hogy nyúlsz a seggegelé😄
JethroHUN
Nem errõl beszéltem, a hatalom színhelyei csak annyi h megkeresed és rákattintasz, szörke köd jelenik meg és akkor az megvan. Nyomd a tab ot "hatalom színhelye" ez a neve és megváltozik a kurzor ha rá mész.

Calver
kis elf liba megvolt Dalish Camp-ben? az is egyszerûen zseniális, fõleg mikor elmondod az udvarlójának, hogy "felpróbáltad a csajt", hogy biztos jó árút kapjon <#vigyor1>

Van Arcan Warrior mod, full plate set, kard+pajzs, bár ha ezt berakod full terminátor lesz belöle:S
JethroHUN
Démon csajt? Redcliff részben az ki hol? Amúgy az az Alistair egy párbeszéd azért lehetett mert magyar és vannak a magyarosításban hibák. PC guru teszteben is írják h vmikor tök másra válaszol az npc és nem arra mit kérdeztél tõle pl. Én is észre vettem de van h szó hiányzik.Wynne te minek akarod?? lol Törpével milyen viccesek lehetnek ezek a videok<#vigyor2>

Egy dolgot hiányoltam nagyon a game-ben hogy a Káptalant nem lehetett lezúzni😞(( pedig a törpéknél még bizonyítékot is találni hogy a Nagy Proféta Nõjük csak egy szimpla mágus volt😄DD, ezért ezt bedobhatták volna így esélytelen Pure Evil szálat kihozni belöle😞 Pedig én mindent elkövettem, Redcliffbe megegyeztem a démonal, elfek kiírtva, törpéknél Üllö meghagyva, Körmágusok kiírtva, Loghan életben hagyva Alistair kivégezve, Úrna megszencségtelenítve, Morrigen felcsinálva, még Lelianát is rábeszéltem hogy ö valójában élvezi a gyilkolást, meg azt amit elözõ életében tett... de valahogy mégse érzem tökéletesnek, ez a Káptalan nagyon zavar....:_
Fantusz
Tudom, hogy quest, ezért is mentem vissza, de mivel a tornyot nem régen takarítottam ki, gondoltam Lelianaval kinyitogatom a zárva maradt ládákat.

A küldetést a mágusok társaság adja: A hatalom színhelyei.

Keresd meg és aktiváld a hatalom négy szinhelyét.
Ezek a Brecíliai-erdõben, Mélyutakon, Denerimben, és a mágusok tornyában találhatók.

A toronyban idézésrõl szóló jegyzeteket találtam (persze mind kellene) - gondolom a négy hatalom a négy varázsló-iskola lehet.

Errõl jut eszembe, ki kellene próbálni Dömper kutyám mit talál a toronyban.
Kérdésre elég furcsa dolgokat hoz elõ a mabari.

Wow,caster kardot találtam bûvharcosnak^^
Nem is gondoltam volna,hogy ilyen is van benne.
Ha már odaadom neki akkor legyen pajzs is nála?:S

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egyszó mint száz a DA nagyon rá ment a szexualitásra, lényegében majdnem mindenkit meg lehet benne rakni😄
Egyszer rettentem meg mikor male karim volt és Alistair közölte hogy milyen szép nõ vagyok, onnantól többet nem is beszéltem vele😄
Hetero vonalon amit lehetett megtetem, rajtam kívül ki rakta még meg a Démon csajt a Redcliffi részben?😉

Sajna Wynne-t nem tudom hogy lelehet e fektetni, mert a 2 végigjátszásom alatt mind a 2x kinyírtam a toronyban😊 Nekem már Osthegartban se volt szimpatikus, beképzelt vén nyanya....
köszi!
Kori
megvan

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

a legelso rankjat huzzad, a nagyobb rankokat nem lehet.

JethroHUN
A legelsõ ikon a mozgatható a skilleknél, de lehet h zároltad és azért nem tudod belerakni. Kis lakat ikon

JethroHUN
Az egy quest is, de nem lehet megcsinálni sztem, mert a szövegbe is az van "vmi idézõ tudomány...bla bla.. a kör mostani állapotában nem lenne szabad..." De van egy másik quest is egy tanonc jegyzeteit kell össze szedni, az nekem is megvolt, quest frissítve: a nagyteremben kezdõik a kísérlet, de ahol vannak a idézõ körök és stb ott semelyik nem müxik :S

sikeresen leszedtem a gyógynövénytan ikonját a gyorsmenü sorrol, és nem tudom visszarakni. a spelleket le lehet drag&drop-olni a gyorsmenüre, de a gyógynövénytan mozdíthatatlan a képzettségek panelrõl. tud valaki segíteni, hogyan tudok ismét potiont gyártani :-) köszi!
hát menj ki ott majd meglátod.. én már nem tudom hogy smint volt örültem hogy túl lettem orzammaron
Kori
van egy bejárat de a térkép sem jelöl itt kijáratot

Kori

Fantusz
A mágustoronyban megtaláltam az idézõkutat - mi lenne a sorrend?

Kattintgatok, de csak a villám csap belém, az is lehet valamit nem találtam meg hozzá (három idézõkör, és faragás az asztalon)
Mellesleg egy felderítõcsapattal vagyok (Leliana zárnyitogató túrája) lehet nem is most kellene megidézni valami extra rémet.

JethroHUN
Vagy egy Világtérképre helyet keress vagy a következõ terület neve van kírva, a kijárónál.

JethroHUN
A gólemek úgyis öli egymást én csak fagyasztgattam õket, mindenki Brankát zúzta. folyamatosan stunolni kellett mert folyton varázsolni akart. az volt a legdurvább amikor megtriplázta magát. Szerencsére már alig volt hp ja, fogta azt elszaladt litrium telérhez csak úgy, harc közben, elmegy melletted az kész, nem tudsz mit csinálni, hiába támadnád, a karaktered bután áll és forog utánna -.- De persze én nem tudok elmenni egy ellen mellett sem mert hiába 10 méterre vagyok és a levegõt szántja én sebzõdök.

Kori
Aeducan Thaig területen végigmentem kinyirtam mindenkit mármint éjfattyat és bányarémet mert mással nem találkoztam de nem találom a kiutat vagyis gondolom nem ott kell kimenni ahol bejöttem vagy igen?

Gondolj hozzá más megfelelõt akkor mint a bug.Mi így megértettük egymást ez volt a lényeg.Legyen akkor cheat,ez is az is szleng tök mind1😊
Azt meg,hogy ki mit kap ha végigjátsza nemtudom,én perpill reaver-e voltam kiváncsi ezen a szinten így kihasználtam a játéknak ezt a funkcióját amit valljuk be nem normális viszont hasznos😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nyilasok ellen blizzard a király, olyan szépen lekussoltatja õket, hogy öröm nézni. 😊

Why so serious?

Én elõször szétzúztam a gólemeit, elõször az eliteket utána a simákat, utána minden harcos Brankát csapkodta addig Wynnel elhasználtam a környék összes Lirium telérét, így Branka nem tudott piszkos trükköket használni (érdekes, hogy a játék története szerint a törpék nem tudnak varázsolni, Branka mégis valamiféle mágiát használ), persze közben figyelned kell a csapattársaidat és néha gyógyítgatni õket, de lényegében én így könnyen levertem.

épp ez az hogy branka lezárta mögöttem az utat nem tudok visszamenni
most találtam egy konzolos kód beirogatos cuccot de nem engedi módosítani a parancsikont
JethroHUN
Nightmare-n mit vársz? H simogatni fognak 😄

JethroHUN
Ha nagyon nem megy egy küldi hagy ott és keress másikat, majd ha már megerõsödtél akkor folytasd de ha már nagyon benne vagy akkor állítsd át a nehézséget könnyûre a menüben. Mondjuk ez elég hasznos, amikor a térképen haladtam egyszer megtámadott egy baromi nagy rakás bandita vagy 8 nyilas, 2 mage stb. A nyilasok folyamatos szorólüvésel, egyész csapat állanódan bénítva volt, pedig már elég jó armor volt mindenkinek... 1 percig ott vágtak -.- és semmit nem tudtam ellen tenni. Betöltöm újra ez a csapat. Ha nem veszem le a nehézséget akkor annyi a kapányak.

Vedd vissza easy-re és igyál sok gyógyitalt. Vagy force field-et rá, gólemjeit fagyasztani és normalon is ujjgyakorlat. 😊

Why so serious?

Kandurex
re-talent, töltsd le a nexus -ról

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Megesznek? A kis rohadékok...ahhh...hát ne hagyd magad! Edd vissza õket! <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯