18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#9440 hmmm, tréler alapján jónak ígérkezik. remélem dob vagy plusz 40 órát a játékhoz :) -
#9439 ncore-on regisztrált tag vagyok. Ha esetleg te is, ott megtalálod őket.
ez a neve: Dragon.Age.Origins.DLC-ARM esetleg egy másik oldalon is fellelhető. -
Hugh Hefner #9438 értem, köszi -
#9437 Jónak tűnik :) -
#9436 Igen a szintedhez igazodnak. Ez nem azt jelenti, hogy mind ugyanolyan szintű, de skálázódik a szinteddel. -
Hugh Hefner #9435 lehet, hogy egy buta kérdésem lesz...
nő a szörnyek szintje veled? mint az oblivionban? konzolon játszom, és sajnos le kellett vegyem a nehézségi szintet, mert konzolon gyakorlatilag lehetetlen értelmesen taktikázni, úgy, hogy nem fentről látod, és nem látod át, csak kíváncsiságból kérdem... -
#9434 PCs 29 -
#9433 Megjött a trailer is -
himpike #9432 39 dollár, enyhén drágállom de úgy is meg fogom venni szóval.... -
himpike #9431 vizesköcsög
Spájler.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megtöltöd a köcsögöt, rakod az oltárra, imádkozol, iszol egy kortyot, visszateszed a köcsögöt, felveszed vagy egyből visszaöntöd a vizet a forrásba már nem emlékszem, de leírja egy kőtábla -
#9430 Itt a kieg bejelentés képekkel a hivatalos oldalról is. -
#9429 Találtál egy bejegyzést - le van írva a helyes sorrend a jegyzetben.
Valami olyasmi, hogy vizzel megtöltöd a kupát, oltárra teszed, imádkozol, iszol egy kortyot, a maradékot visszaöntöd - de nézd meg a jegyzetet, mert emlékezetből nem biztos, hogy jó sorrendet írtam. -
xianon #9428 Azt hittem azt ki se lehet nyitni nálam megjöttek az árnyak mondom ezzel biztos végeztem. És hogy kell megcsinálni, hogy kinyíljon mertm ár elég sokmindent csináltam és semmire se reagált. -
Micsu #9427 az mögött az ajtó mögött van amit úgy kell kinyitni hogy vizet kell önteni az oltárra vagy valami ilyesmi -
xianon #9426 megnézem mégegyszer:S -
xianon #9425 dehát az összes ajtót megnéztem! -
Micsu #9424 a páncél utolsó darabja nem a sírkőben van, hanem a vérfarkasok tanyáján egy ajtó mögött -
xianon #9423 uhh srácok bocsi hogy ezzel zargatlak titeket, de a breliciai rengetegben hol az istenben van az a rohadt sírkő? Már megvolt egy a véntölgy fölött, az elzárt rész után és a remete fölött is, de az utolsót nem találom, pedig már végigmentem mindenhol és én mindig mindent megnézek....De most ez nagyon felhúz:S -
#9422 Tatika:
Te magad - egészség - kisebb, mint... - használja gyógyital
Minden karakternél külön be kell állítani mikor használjon gyógyitalt, mana italt, akkor isznak maguktól, egyébként itatni kell őket.
Beállításoknál oda kell figyelni, mert hülyeségek beállítása nem cselekményt kizáró ok: be lehet olyat állítani, hogy akkor is igyon a kari, ha az egészsége több 90%-nál, vagy a közelharci támadásokra gyógyital ivásokkal reagáljon harc helyett. -
#9421 jól hangzik az a pár részlet amit ebből megtudni. -
sonka0 #9420 Patr0n légyszi privát üzibe küldd el hogy honnan töltötted le a működő dlc-ket vagy a linkjét pls.Előre is köszi -
himpike #9419 A görények visszavonták :S nem jött ki ma. -
#9418 Ha jól látom még nem elérhető ez a kieg. -
himpike #9417 Tölteném az ostagart ha valaki felvenné a kibaszott bankomnál a telefont. -
#9416 40 dodó nem kevés egy kiegészítőre, de remélhetőleg bőséges sztorit ad az alapjátékhoz. várjuk :) -
Pares #9415 Dragon Age : Origins - Awakening Expansion Pack bejelentve! -
Pares #9414 Nem lehet, hanem az is. Mivel a bejegyzés nélkül egyszerűen nem működik az ilyen módon telepített dlc/mod. -
Madmano #9413 Egy kérdés:a csapattagok maguktól isszák a potikat,előre beállított feltételek alapján,vagy nekem kell mindig manuálisan beléjük nyomnom? -
#9412 Gólemhez használhatod. -
alex88 #9411 üdv!
amióta felraktam valamelyik dlc-t, találok kristályokat.ezeket mire tudom használni? -
#9410 Működik - nem működik szempontból lényeges lehet az a bejegyzés, ami az updaterrel telepítéskor létrejön.
-
Pares #9409 2 fajta mod/dlc van:
Az egyik, ami .dazip formátumban van, és a DA Mod Managerrel vagy Updater-rel telepíted. Ezek különféle mappákba települnek. Minden egyes dlc/mod, amit így telepítesz, a dokumentumok/bioware/dragon age/settings mappán belül az addins.xml dokumentumban egy új bejegyzést ír (ami a .dazip-en belül a manifest.xml-ben van benne). Ennek a bejegyzésnek köszönhetően a játékon belül a Letölthető Tartalmak menüpontban de/aktiválhatod a dlc/mod-ot.
A másik verzió, amit a modok használnak, az a manuális verzió, amikor a dokumentumok/bioware/dragon age/packages/core/override mappába kell másolni a mod fájljait. Ilyenkor ugyebár semilyen bejegyzés nem íródik az Addins.xml-be, így ezeket a játékon belül nem tudod de/aktiválni, ezeknek csak a hatását tudod észrevenni, ha játszol.
Az összes DLC az első verziót használja, de néhány mod is már .dazip-be van csomagolva, de a modok többsége a második verziót használja. -
#9408 Első karakterrel a templomos és a tomboló specializációból érdemes választani, mertvalószínűleg mire a szent hamvak urnáját megtalálod már 14.szint fölött leszel, így a bajnok lehet a második specializációd.
Templárus kiképzést a legegyszerűbb megszerezni, Alistairral kell összehaverkodni, hogy hajlandó legyen tanítani.
Varázshasználók ellen hatékony képesség szimpátia kérdése ki mennyire tartja fontosnak főkarakternél ezt a fajta tudást, én úgy vagyok vele, elég, ha Alistair tud varázslatot eloszlatni, manát elszívni.
Tomboló képességet Oghrentől is tanulhatsz, de valószínűleg ő későn lesz tagja a csapatnak, így egyszerűbb Gorimtól megvenni a könyvet, ami 15 aranyba kerül.
Az earl meggyógyítása egy hosszú küldetéssorozat.
Kezdődik Redcliffe falu védelmével, majd a kastély megtisztítása a feladat.
A gyerekből kiűzni a démont (Jowan, vagy körmágusok segítségével - itt lenne lehetőség vérmágia specializációt tanulni, de ehhez mágus főkarakter kell).
Következő feladat a Szent hamvak urnájának megtalálása összetett küldetés, majd egy gonosz harcos-specializációt is meg lehet tanulni.
A lélekfaló specnek komoly ára lehet, ha Leliana és Wynne veled vannak.
A küldetés alatt nincs hiány ellenfelekből, szekta tagok süldő sárkányok után szembernézhetsz egy őssárkánnyal, végül a Mérleg (kis logikai játék).
Mire ezt az utat végigjárod közel vagy a 14-es szinthez, sőt lehet túl vagy rajta.
Meggyógyítod az earl-t s tied lehet a Bajonok specializáció.
A játék érdekessége, hogy a megszerzett specializációk a később indított főkarakter számára azonnal elérhetőek, az első karakternek úttörő feladata a spacializációk begyűjtése. -
#9407 Az updater az AddIns mappába csomagolja ki őket. -
#9406 az updater is valahova oda csomagolja ki a dazipeket. -
Rudaj #9405 Bajnokra akkor van lehetőség mikor Redcliffe arl-ját meggyógyítod. Tombolót meg megveheted Denerim piacterén a törpétől. De szerintem a bajnok a lényeges speckó. -
krisztajo #9404 Újra köszi a válaszokat! Ezek szerint ha mégsem szeretnék templomos lenni akkor a Bajnokot érdemes előbb felvenni? Egyáltalán van rá előbb lehetőségem mint a Tombolóra? -
#9403 A dlc-ket ajánlott DAZIP formátumban beszerezni még akkor is, ha warezos, az updater sok kellemetlenségtől megkimélhet.
Dlc-ken kívül is jobb, ha DAZIP formátumú modokat használunk.
A bemásolós modok számomra meglepő helyet kértek maguknak:
C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\packages\core\override mappába kellett másolnom a megfelelő működéshez egy modot, nem a játék főkönyvtárába. -
#9402 Na újratelepítettem a játékot, peccs 1.02 ismét, magyarítás fel (a 60 megás) és leszedtem egy másik dlc pakkot, updaterrel feltettem őket, és hála az égnek most már működnek a dlc-k.
A játékállás betöltése után egyből 'új küldetés' szöveg fogadott, innen már tudtam, hogy sikerült megcsinálni.
Mondjuk most a plusz dlck miatt lett az imventorymban pár tápos armor, fegyó, meg amulett/nyaklánc is.
A blood dragon armor teccetős, csak még nem vagyok elég kokszos hozzá.
Szóval nem tudom miért oldódott meg a probléma, de tán azért mert most az updaterrel tettem fel a dlc-ket. Előtte olyan pakk volt amiben előre ki voltak csomagolva a fájlok, és csak be kellett őket másolni.
-
Jimmyke #9401 Új DLC csúszik ismét.
Szósz