Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg a körmágusoknál mikor az álomba voltam és elmentem a társaimhoz(álomban) ott mindenkinél 2× kellett megcsinálnom ugyanazt.Ugyanaz a párbeszéd és ua.csata volt 2× egymás után szünet nélkül..

★ 汤姆 李

JethroHUN
Szerintem is, de én beírtam pénzt magam a játék felénél kb. Akkorák az árak, h még potikat sem lehet csinálni mert drága -.- a küldtések meg adnak 1 aranyat vagy kevesebbet. játék felénél csak 80 goldom volt úgyhogy semmit nem vettem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Alapból alakváltó és 1 pont van is neki rajta. Többet nem adtam rá. De 14es szinten kapsz egy második specialziáció pontot így lehet belõle arcane warriort vagy akármit csinálni. Skill respecet nem használok, cheatnek tartom.

Why so serious?

A Jowan-os bugba ki futott még bele, a gyerek igazi halhatatlan:S, SAját kezûleg végeztem ki, a "barátságunk" emlékére, erre az Urnás küldi után megint dönteni kellet a sorsárol. Kicsit érdekes volt😄
Van mod amivel átskillezheted a karikat, én is healert gyártottam morriganböl, lvl 7en, majd 14en vissza raktam rá az alakváltót. A specre is itt a válasz elsö spec lvl 7, második lvl 14.

★ 汤姆 李

Asszem a 7 vagy a 9 szinten kaptunk egy pontot amibõl vehetünk specializációt. újabb pontot mikor kapunk? Most 13-as vagyok...
JethroHUN
De alapból rajta van amikor bekerül a csapatba akkor már az. Akkro neked hogy? nem értem. Az alakváltó tényleg teljesen haszontalan.

14es szinten kapsz még egy specialziációs pontot, azt arra rakod amire akarod. Én alakváltásra egy pontot nem adtam neki mert egy rakás szarnak tartom.

Why so serious?

JethroHUN
Ez kicsit elvont felhasználása. Én csak a legjobb rucit adtam rá Thades csodáiban vettem, 12 páncél csak, de 80 varázserõ. az a 43.9 sebzésnek az közelharci, varázslatai sokkal gyengébbek akkor nem? Amúgy a specializácót lehet változtatni? mert Morrigan alakváltó alapóból.

Oks,most lendülök neki csak kicsit elbohóckodtam itt a karakterekkel:/

★ 汤姆 李

Öld meg a nagy sárkányt az urnás küldinél, annak a pikkelyébõl fasza páncélt lehet kovácsoltatni ami elég erõs és a nehéz változatánál 23 százalék a fatigue. A medium változatánál meg 6 százalék.

Why so serious?

Nemigazán,talán a buff-ok dobják így meg<#nemtudom>
Azért tanknak most kipróbálom..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bûvharcosnak skillböl van mindenre 75% resist
Bûvharcosnak a vérmágus a jó combo, a mana akkor csak a tankra kell, és hp-ból tudja ellöni a varázslatait, amit meg a healer vissza tölt pik-pak, csak nefeledd el lekapcsolni mielött jön a heal...😉
Jesszus,kit veszek be nemsokára a csapatba,milyen face lesz mom😄D

JethroHUN
Az igen, az táp. Full statos az összes cucc vagy h? 😄

Hát persze,ezen felül 100 mentális ill.95 fizikai ellenállás és 75% minden másra lvl14-en=)

Komolyra fordítva a szót,egy ilyen bûvharcosnak mennyi a tanácsolt kifáradási pont?Gondolom a 30-at nem kéne ütnie vagy lehet több is annál?

na meg mikor az apácák ruházatától érdeklõdik az totál kész.
És mikor bemegy a sátrába recskázni, mert megemlíted neki hogy Branka lezbi...
JethroHUN
Jaja az igen, az kemény, meg h mindig össze esik ha táborba beszélsz vele, full részeg állandóan

JethroHUN
XD heavy armorba mozogni tud legalább?

De egy biztos a legnagyobb arc a DA-ban Oghren, a beszólásai páratlanok, na meg a csajozási stílusa, azon készvoltam.

"Biztos nem vagy te pék, ekkora cipokkal a hónod alatt" epic😄
AntiHero
<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Morrigan😊107-es kimerültséggel<#bdead><#idiota>

JethroHUN
Biztos vmi ami majd kell a folytatáshoz, amúgy megkapta a magáét nem lesz nagy élmény karmos tüskés éjfattyat szülni<#eplus2>

Lehet hogy Flemeth valójában Morrigen, hisz anyuci se mondja meg az igazat mikor mész legyakni, csak anyit mond hogy dönt,,,
Kandurex
Én is meglepõdtem, hogy egy intéssel elhallgattatja az urnás õrt....valami van a háttérben a ribanccal...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AMugy a templáriusok sokkál tápabbak mint a mage-ek a végsõ csatában😊 tehát nem jó érv.

Morrigen meg alapból titokzatos, és pont ezt teszi érdekessé, még az Urnás részben se tudod meg a kis titkát, mert elhajtja az Õrt a búsba...

Remélem nem lövök le nagy poént, de ha a csata elött elküldöd, és elötte lefeküdtetek akkor is terhesen fog a végszóban szerepelni😛
Tehát mindenképp lesz helye a kövi részbe...
Beláttam én a színfalak mögé, szerelmi szálat nõi karakterrel nem tudatm vele de barátkén is ugyanolyan ribanc mint nem barátként. ha meg Wynne egy zombi akkor még szomorúbb, hogy még így is ezerszer értelmesebb mint amilyen Morrigan valaha is lehet.

Why so serious?

JethroHUN
Wynnebõl kifogy a szellem azt össze esik mint normál elemes nyuszi a duracel nyuszi ellen a foci meccsen

JethroHUN
Igen, ez is tipikus hiába vagy a barátja hiába most érzi elõször h kell vkinek, a saját érdeke megint csak elõrébb való volt, szerintem vmire kell neki az a gyerek.

Igy igaz komám, látom nem csak én láttam a szinfalak mögé, amugy meg a végén ha erölteted hogy utána akarsz menni, sose tesz egyértelmû választ hogy ne menj... tehát titkon reméli is hogy mész😉

Ha meg a szerelmes szálat tolod vele, akkor is látszik hogy totál kész van, nem tudja hova rakni az egészet..., szerintem a legprofibban megcsinált karakter a játékban, Wynne meg amugyis csak egy zombi😛
Hajrá. 😄

Why so serious?

Hát akármennyire össze is barátkozunk (nekem is 100on volt), ugyanúgy elhagy a végén ha elutasítod az ajánlatát, ami sokat elmond arról, hogy mennyit jelentenek neki a barátai...

Why so serious?

JethroHUN
Off: felnyomtuk 3. hely a topicot így tovább <#eljen><#vigyor3>

Egy fenét racionális, akkor belátná, hogy a végsõ csatában még hasznunkra lehetnek a mágusok, erre õ ki akarja nyiratni õket mert nem szimpatikus neki ahogy élnek. Nekem se de én azt néztem mennyi hasznot hajtanak majd...

Why so serious?

JethroHUN
Jaja, baromi jól van megcsinálva a mimikája meg is lepõdtem, a szövegén is h mennyire ölül h a barátja vagy stb. Csak azért játsza a nagymenõt vki h védje magát, mintha fala építene maga köré, belül meg tele van érzelemmel, de mind elfojtja

Ja igen Pala/Shale is csajszi, egy jelenetben neki is célzásokat lehet tenni a hátsójára, de semmi több, pedig ezt a lehetõséget kihagyni Bioware, szégyled magad😄DDD
Bezzeg Geraltnak a Tavak Úrnõje is megvolt <#banplz>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ron Ragm
Morrigan az egyik legracionálisabb bioware karakter akit valaha láttam, nem csupán "dekurvagonosz vagyok" ahogy mindenki beállítja, lásd pl a beszélgetését Lilianevel a Redcliffe-i kastélyban történtekrõl.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Morrigenröl csak röviden mivel nagy a félreértés vele kapcsolatban:

Ö pont az a tipus aki játsza a nagymenõt mindenki elött pont ezért olyanok a beszólásai, de ha felviszed +100ra (ami nem nehéz mert rohadt sok arany biz-basz van ajándékban), és nem szeretsz bele csak barátok lesztek, akkor meglátod az igazi arcát, nem egy jelenetben majdnem elsírja magát....

Szerintem IRL is sok ilyen ember van, én ismerek is párat....
JethroHUN
#7099 amúgy tényleg folytonos pusztítási kényszere van 😄 Olyan mint Shale állandó aprítási kényszer, pedig a küldijével jó irányba formáltam de a galambokat még mind nem szívleli >.<

Õszintén szóval nem érdekel Morrigan mitõl ilyen (elég sokat beszélgettem vele szóval tudom) de elég ritka, hogy egy játékban legszívesebben kést vágnék valamelyik társam hátába de õ simán ilyen... 😊

Why so serious?

Na igen ezt a részt nem akartam boncolgatni, mert az eddigi Bioware elödökben lelehetett spanolni a fõ gonosszal is, itt ezt totál kihagyták, de csodás lett volna Éjfatyú seregeim élén meghódítani fereldent....😞(( de talán a kövi részben, nem véletlen heggesztetem Morri cicának egy isteni kölköt😛
JethroHUN
Lehet szerintem, én feladtam, arról kell faggatni h mit csinált a ketrecben. de elég sokáig tat nem vmi tartalmasak vele a beszélgetések és uncsi is. +tunkoljad a neki való ajándékokkal 😉

Nem lehet. Legalábbis nekem nem lehetett, pedig 80 körül bírt és a kardját is megtaláltam.

Why so serious?

JethroHUN
Wynne csak bölcs, és tapasztalt, és nagy tudású de esze nincs. Morrigennek van esze mert nem akart csatlakozni hozzád, de azát már saját érdekeire használ fel, rávett h nyírjam ki Flemethet hozzam el neki a könyvét, és biztos h amit abba talált azért kellett neki a démongyerek. (csak találgatok <#smile>)Ami igaz az igaz bunkó és mindkit utál mert Õt is utálja mindenki, nézd meg a hátterét, vmi kattan boszorka nevelte egy eldugott kunyhóban kerekerdõ közepén azért h elvegye a testét.

Én meg alapvetõen jó karakter szoktam lenni, így Wynne bölcs tanácsaival egyetértettem igen gyakran. Ettõl függetlenül szoktam szeretni a gonosz karaktereket is, de Morrigan nem ilyen, szimplán csak rosszindulatú mindnekivel, mert ezzel akarja kompenzálni, hogy gõze sincs arról, hogyan mûködnek a dolgok a világban.

Why so serious?

Te már maga a veszedelem vagy,csesznyék lespanolnak veled ha meglátnak LOL😄D

Szakmai kérdés: aki nö karival tolja lehet tudja a választ!

Igaz az hogy ha nõi karid van, akkor Stent is belehet vinni a "málnásba" vagy ez csak pletyka...?

Azért érdekel, mert hegesztettem egy városi elf rihero... akarom mondani társalkodó nõt, és vele is szeretném kimaxolni eme csodás játék aberrált lehetõségeit😄