Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fõsztorit nem érint csak épp most buktál el 95 aranyat...

Why so serious?

De a bow-ban ill.gyûrükben stb van..

★ 汤姆 李

Porvárosban egy dwarf le akart szedni 50 arannyal de elhajtottam a francba.
Ez érinteni fogja a fõsztorit,hogy nem vettem tõle líriumot hanem inkább elzavartam?

★ 汤姆 李

Sir Quno Jedi
Rapid fire skill alatt nincs is kritikus találat esély?! He?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Érdekes ez a része is játéknak.Stamina-t használó karakterek ha kifogynak akkor csak a fegyver sebzésére hagyatkoznak és azok önmagukban is nagyokat ütnek(ezért is kell a legjobb rúnákat bele tenni) simán jók skillek nélkül hosszútávu harcra is.
Én nyilazok és pontos lövés buff-al lvl15-ön 295-öt sebzek 1 skill-el mellette még talán van lehetõségem 2 skill-t elnyomni aztán stamina OFF.
Mikor stamina elfogyott akkor átváltok gyors lövészet buff-ra és itt a lényeg:állítom szinte ugyanannyi idõ alatt skillek nélkül leölöm a mob-ot mert a kritikus találatok esélye így többször fordulhat elõ😊
Én nem szoktam stamina-t visszatölteni mert kétkezes kardos harcosomnak is brutál dps-e van skillek nélkül is.

Stamina töltõ varázslat nálam holt gyenge,nem tudom miért de észrevehetetlen amit tölt:Ss
Stamina töltõ skillek viszont jók bizony!

Más kérdés a mana.Ha az elfogy akkor azt tölteni kell mindenképpen caster-nek de azt a játék maga nem hagyja,hogy egyszerûen ne legyenek mana potik nálad(mindenhol dobják a mob-ok én méág 1× sem vettem árustól potikat))..

★ 汤姆 李

Mar bocs, de en vagyok a foreg.<#nezze>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sir Quno Jedi
Nemkell. Vannak stamina töltõ tárgyak és skillek, amik pl. kill-ek után tölt, de van stamina tötltõ varázslat is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JethroHUN
Még vmi, stamina töldõ poti nincs a játékban? Minden boltosnál néztem de nem találtam, vagy elkerülte a figyelmem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Mágus karinak mik a jó skillek? csak harcra, Arcane warrior és blood mage specekt gondoltam majd.

Hát,van 4 is,nem gyõzöm spamolni a hsz.-okat<#buck>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Különc
Alreggel írtál elõbb, lebuktál <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Downloadable content/letölthetõ tartalom

Downloadable content. Letoltheto tartalom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kicsit OFF, de nem kevered te valamivel ezt az MMO temat? Mert altalaban eppen uldozni szoktak a valodi penzert pl. aranyat boltolokat, meg persze a gold farmereket is.

sokat lett emlegetve a DLC. szövegkönrnyezetbõl kiderül hogy mi az, de vki leírná hogy minek a rövidítése ?

JethroHUN
Tiszta robot zsarus.

Most ahogy végig olvastam amit tegnap óta írtatok, ne problémázzatok már a dlc ken. Tölsd le vhonnan, eredeti játékkal is tökéletesen müxik 😉 Nme kell megvenni, mert amennyit kérnek érte az botrányos, 50mb-s kis gyûrû 5 dolcsiért. Ezzel lesüllyesztik ezt a gamet a ratyi mmo-k szintjére ahol mindet valódi pénzért kell venned, goldot, enchantokat stb.

Különc
Kicsit sith lovagos, kicsit ûr sci-fis. Szerintem

BEAST
Az is ronda, mar az elso taborban eladom a 7 aranyert :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

JethroHUN
Jobban néz ki mint a Blood Dragon armor, hastájékot az a világítós rész nem kellett volna rá szerintem.

Na fene,észre se vettemXD
thx!

BEAST
Jo ronda ez az armor, rapakoltam Alistairre, neki meg megteszi. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#eljen>ty,kipróbálom.

Link lemaradt, ha erdekel:
http://dragonage.wikia.com/wiki/Juggernaut_Armor

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Van neki set bonusza, +Strength +Constitution.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

BEAST
Azt vettem eszre, hogy nem igazan eri meg paralyze vagy slow runakat hasznalni, jobban jarsz cold meg lighting runakkal. Cold critnel lassit, lighting pedig staminat csokkent a targeten, es sebeznek is.

Páncél a halálosztó de kár,hogy nem ad ez bónuszt ha meg van a full set belõle(sírkõs rémek dobják mind a 4 az erdõben),Pajzs a "holt címer" mana regen végett,kard meg a kedvencem(berúnáztam kis bénítókkal még mert 2 slotos a kard) eddig😊,az itt:

Viszont a swap weapon(fegyverváltás)opció meg közelharcban úgylátom hasznos.Szal mindenképp legyen nála caster sword+pajzs

Bûvharcos igen ezért a mágiát használja fel erõ követelmény helyett a páncélokhoz.Mondjuk csak ovatosan mert a kimerültség veszélyes lehet!
Talán inkább valami könnyebb szettet rá amitöl nem fárad úgy ki.
Ja és kars+pajzs nem jött be nekem ebben a játékban,ha cast-ol akkor elteszi a fegyvert és ez sok idõ..

Különc
2 szó: Arcane warrior

TopGun
Hi! Ez milyen full pancel +kard pajzs, hogy morrigan 11-es erovel elbirja?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sir Quno Jedi
Amúgy nem kell az a láda. ELsõre én is mindig szívtam, hogy sok a cucc és nem fér. Aztán megtanultam hogy elsõ dolog MINDENHOL megvenni a backpack bõvítést és pillanatok alatt fel lehet tornászni a helyeket. Emelett mindenkire mindig ráadni a legjobb páncélokat és fegyókat, a többit meg AZONNAL eladni a táborban (max. ha nagyon-nagyon kell, visszavásároljuk felárral). Ahogy haladunk elõre úgyis lesz jobb cucc mindig, így a régire nem lesz szükség és inkább használjuk tárolónak a karaktereinket. Így félig teli inventoryval el lehet mászkálni. Csak a komponenseket kell magunknál tartani, meg a tyotyókat, ilyesmit.

"...abba az 1500 forintba nem haltam bele amibe a Warden's Keep került."

Ez a trukkje az ilyesminek. Ingerkuszob alatti aron adnak valamit, ami igazabol sokszorosan tularazott. Egyebkent a Bioware meg egesz normalisan csinalja, a fejlesztok meg vegkepp elismerest erdemelnek pl a lada modert.

Se darkspawn, se ogre, se sárkány nem állhat az utamba szóval a játék bevetette ellenem a végsõ fegyverét. Kiteleportált a világból:

Why so serious?

Különc
Apropó, mikor végigjátsszátok és a végén Alistair beszél a pórnéphez, ugyanolyan páncélzat van rajta, mint Cailanon, tehát nemtom mi értelme kifosztani a király hulláját a DLCben majd, meg úgy alapból van egy kis ellenszenvem az egész iránt, de megfogom venni úgyis, mert 1 Mátyás királyt simán megér a dolog így is szerintem.

Különc
Ezért a legjobb szerepjáték maga az élet, döntések legszélesebb skálája között lehet válogatni emberek (remélem nem mondtam evvel újat) Vagy megveszed a játékot és hozzá a DLCket, vagy megveszed a játékot, de a DLCket nem, vagy egyiket se veszed meg hanem lehúzod warezról.
Mint mikor pénzt adsz a veteránoknak, de jól esõ érzést ad hogy segítesz szegény éhezõ (jelen esetben a Bioware emberein) elfeken és gyûjtöd a tapasztalati pontot. Az elsõhöz kell a legkevesebb dörzsöltség, ám ott a goldod bánja, másodiknál a goldod nem apad meg annyira, viszont mehetsz sírni a fórumra, hogy így köcsög EA igy buzi Bioware ám az alacsony meggyõzõ értéked miatt lehurrognak és a megfélemlítéshez nyúlsz (anyázás) ami persze sikertelen és harc lesz a vége. A harmadiknál hiába van sok goldod, a többiek kiközösítenek ráadásul egy "MACSKA" ki is dob téged innen mint macskát szarni és mehetsz vissza töcskölni Zevrant.

Válogassatok

Ron Ragm
Heh, mintha a DLC-ket nem lehetne levarezolni.
Egyszerûen az EA szemét pénzéhes banda, nem újdonság, szerencsére nem mindenhol jelentkezik ez a tendencia (lsd VALVe)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ez meg már nézõpont kérdése, abba az 1500 forintba nem haltam bele amibe a Warden's Keep került.

Why so serious?

Kandurex
Nem a DLC -vel van gond, hanem egyelõre a tartalom kevésségével, ilyen alapon ez így "lópáncél" szagú...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na! Azért egy Csillagagyar (Starfang) odabax rendesen... A legjobb kard a játékban, és választhatsz 1 kezes és 2 kezes verzió közt is. Aztán ott az Antik Szürke Kamarás vért is, az se kutya ám... Nekem bejött a DLC, az egyetlen mínusz a dlc-vel kapcsolatban csak az volt, hogy a "rendrakás" után nem mehettél újra be az erõdbe, csak az udvarba... De azért szép dolgokat adott hozzá, kétségtelenül...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hülyeségeket beszélsz megint, senki nem fog ilyesmikért fizetni. Ahogy nem is szoktak, nem véletlenül ment ki a divatból az Oblivion féle lópáncél DLC és jött be helyette a mostanában divatos új helszínek meg küldetések DLC mint a Mass Effectnél, Fallout 3nál vagy itt. Mert kevés idióta van aki fizet egy páncélért de sokan vannak akik új küldikért meg ilyenekért igen.

Why so serious?

Fenrir
Próbáltam, jól néz ki, de nagyot harap a gépeden, nekem helyenként már belassult ezért töröltem.

A halál csupán a kezdet...

A ladat egyik fejleszto barkacsolta, igy amolyan felhivatalos mod.

Fenrir
Mivel a modok nem tiltottak ezért nyugodtan használhatod a ládát is amit ráadásul a táborodba tesz, nem a Kamarás Erõdbe.

JBTexture mod-ról van valakinek tapasztalata? DA Nexuson hatalmas a népszerûsége és az összehasonlító képek is elég meggyõzõek. Arra lennék kíváncsi h lassít -e észrevehetõen a játékon <#nemtudom>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nem ez a lényeg hanem az hogy ha látkák hogy ez mûködik legközelebb a healing potion -ért is fizetned kell majd.
Egyébként meg a láda a wardens keep-ben van és az fizetõs. ami ingyen letölthetõ az csak 1 mod tehát nem hivatalos ha jól tudom.
Lacee
csak épp ebben a játékban ez nem igaz: ami DLC és "alapból is benne kéne lennie" az szerintem Shale karaktere, viszont õt a dobozban kapod. Gyanítom, hogy a warez miatt van ez így megoldva.
A láda tényleg hiányosság (bár kis odafigyeléssel meg lehet lenni nélküle is, elsõ végigjátszásra nem használtam), ezért ingyenes is.
A warden's keep pedig némi looton és kalandozáson kívül nem tesz hozzá semmi fontosat szerintem, az alapjátékból nem hiányzik ordítóan az az opcionális pár óra, így az abszolút belefér a "pluszpénzért extrák" kategóriába.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nyilván, csak éppen itt a DA topikban osztja, amikor a DA DLC-i éppenhogy nem a "lópáncél" kategóriába esnek. Új skinekért meg ilyen faszságokért én se szoktam fizetni.

Why so serious?

Azert hapi nem mond hulyeseget. A jatekiparban is kezdik felfedezni az autogyartok felszerelteseg modelljet: Pohartarto 25K HUF, eloallitasi koltseg 300 HUF. Tartok tole, hogy hamarosan elore tor a mikrotranzakcios koncepcio is. Megveszel egy jatekot, azatna aprankent megegyszer kifizeted az arat olyasmiert, aminek amugy is benne kene lennie.

Fenrir
Btw amit pár hozzászólással felsoroltál az mind letölthetõ ingyen, egyik sem dlc-ben van.

Lacee
a láda és a spell is ingyenes DLC, akkor most mirõl beszélünk? Egyedül a Wardens Keep ami tényleg fizetõs, Shale és az armor jár a játékhoz csatolva, három tárgyat az online ingyenes flashjátékkal lehet unlockolni, a többi meg a gyûjtõihez járt, ha jól tudom, tehát azért sem kellett külön fizetni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"