Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
★ 汤姆 李
Ez érinteni fogja a fõsztorit,hogy nem vettem tõle líriumot hanem inkább elzavartam?
★ 汤姆 李
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én nyilazok és pontos lövés buff-al lvl15-ön 295-öt sebzek 1 skill-el mellette még talán van lehetõségem 2 skill-t elnyomni aztán stamina OFF.
Mikor stamina elfogyott akkor átváltok gyors lövészet buff-ra és itt a lényeg:állítom szinte ugyanannyi idõ alatt skillek nélkül leölöm a mob-ot mert a kritikus találatok esélye így többször fordulhat elõ😊
Én nem szoktam stamina-t visszatölteni mert kétkezes kardos harcosomnak is brutál dps-e van skillek nélkül is.
Stamina töltõ varázslat nálam holt gyenge,nem tudom miért de észrevehetetlen amit tölt:Ss
Stamina töltõ skillek viszont jók bizony!
Más kérdés a mana.Ha az elfogy akkor azt tölteni kell mindenképpen caster-nek de azt a játék maga nem hagyja,hogy egyszerûen ne legyenek mana potik nálad(mindenhol dobják a mob-ok én méág 1× sem vettem árustól potikat))..
★ 汤姆 李
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
★ 汤姆 李
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
★ 汤姆 李
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Most ahogy végig olvastam amit tegnap óta írtatok, ne problémázzatok már a dlc ken. Tölsd le vhonnan, eredeti játékkal is tökéletesen müxik 😉 Nme kell megvenni, mert amennyit kérnek érte az botrányos, 50mb-s kis gyûrû 5 dolcsiért. Ezzel lesüllyesztik ezt a gamet a ratyi mmo-k szintjére ahol mindet valódi pénzért kell venned, goldot, enchantokat stb.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
thx!
★ 汤姆 李
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
★ 汤姆 李
http://dragonage.wikia.com/wiki/Juggernaut_Armor
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Talán inkább valami könnyebb szettet rá amitöl nem fárad úgy ki.
Ja és kars+pajzs nem jött be nekem ebben a játékban,ha cast-ol akkor elteszi a fegyvert és ez sok idõ..
★ 汤姆 李
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ez a trukkje az ilyesminek. Ingerkuszob alatti aron adnak valamit, ami igazabol sokszorosan tularazott. Egyebkent a Bioware meg egesz normalisan csinalja, a fejlesztok meg vegkepp elismerest erdemelnek pl a lada modert.
Why so serious?
Mint mikor pénzt adsz a veteránoknak, de jól esõ érzést ad hogy segítesz szegény éhezõ (jelen esetben a Bioware emberein) elfeken és gyûjtöd a tapasztalati pontot. Az elsõhöz kell a legkevesebb dörzsöltség, ám ott a goldod bánja, másodiknál a goldod nem apad meg annyira, viszont mehetsz sírni a fórumra, hogy így köcsög EA igy buzi Bioware ám az alacsony meggyõzõ értéked miatt lehurrognak és a megfélemlítéshez nyúlsz (anyázás) ami persze sikertelen és harc lesz a vége. A harmadiknál hiába van sok goldod, a többiek kiközösítenek ráadásul egy "MACSKA" ki is dob téged innen mint macskát szarni és mehetsz vissza töcskölni Zevrant.
Válogassatok
Egyszerûen az EA szemét pénzéhes banda, nem újdonság, szerencsére nem mindenhol jelentkezik ez a tendencia (lsd VALVe)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
A halál csupán a kezdet...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egyébként meg a láda a wardens keep-ben van és az fizetõs. ami ingyen letölthetõ az csak 1 mod tehát nem hivatalos ha jól tudom.
A láda tényleg hiányosság (bár kis odafigyeléssel meg lehet lenni nélküle is, elsõ végigjátszásra nem használtam), ezért ingyenes is.
A warden's keep pedig némi looton és kalandozáson kívül nem tesz hozzá semmi fontosat szerintem, az alapjátékból nem hiányzik ordítóan az az opcionális pár óra, így az abszolút belefér a "pluszpénzért extrák" kategóriába.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Why so serious?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"