18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#9560 Vettem a fáradságot, letöltöttem.
Furcsállottam, hogy mindössze 17 Mb, ami egy küldetést adó dlc-nél nagyan kevésnek tűnik..
Patch nem volt, azt is telepítettem
A térképen megjelenik egy új helyszín, Loren bann birtoka.
Fogtam a kis csapatomat, oda utaztam, ahol egy ismerősnek mondott arc elleni támadásnak lehettem tanúja - most jön a lényeg: itt vége a dalnak, előjön a tartalom letöltése opció.
Szóval, ez egy amolyan kedvcsináló, előzetes lehet a dlc-ből, erre utal a meglehetősen kicsi méret is. -
GodBadka #9559 Kesz nincs. Keszulo van (pl. van projekt a Baldur's Gateadaptalasara is stb.). Hogy mikor lesz beloluk valami az jo kerdes. -
himpike #9558 Nem vágom milyen Ostagar ez, ha ki se jött hivatalosan. -
HekkR #9557 Nyitottam kiegnek topicok, írjatok ha tudtok róla valamit.
Link: http://forum.dragonage.hu.tc/ -
#9556 Return to Ostagar:
http://rapidshare.com/files/331963240/DAO_PRC_CP_1_1.0.dazip.html
http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/dragonage/offers/DAO_PRC_OCP_1/DAO_PRC_OCP_1_1.0.dazip
1.02 kell hozzá
-
#9555 Ok köszi.
A The Stone Prisoner Dlc-t hol lehet felveni? -
#9554 az első kettőt leszámítva ezek csak tárgyak, nincs hozzájuk semmilyen quest, elvileg az inventorydban kéne hogy legyenek, kivéve példáula blood dragon armort, aminek csak a mellvért része lesz nálad, a többit meg kell venni a táborban. -
mecsoka #9553 Kösziiiiiiiiiiii! :)
Honnan lehet feketén leszedni ezeket a Dlc-ket (=kiegészítő, ugye? :)) magyarul?
És ha sikerül, akkor örökre ott lesznek és ha bármikor újrajátszom már automatikusan mehetek tovább ezekre is? Amatőr vagyok, tudom :D
-
#9552 Hali felraktam egy-két Dlc-t:
- The Stone Prisoner
- Warden's Keep
- Blood Dragon Armor
- Memory Band
- Feral Wolf Charm
- Guildmaster's Belt
- Band of Fire
- Dalish Promise Ring
- Collector's Edition (Adds 3 items: Bergen's Honor, Grimoire of the Frozen Wastes, Final Reason)
- The Edge
- Embri's Many Pockets
- Helm of the Deep
- The Lucky Stone
- The Lion's Paw
- Mark of Vigilance
- Amulet of the War Mage
- The Wicked Oath
Az érdekelne hogy van olyan hely ahol el lehet kezdeni őket pl. tábor vagy mindegyik más és más helyszínen kezdődik?
És már a vége felé járok a főküldetésnek, így is el tudom kezdeni őket vagy újat kell kezdeni? -
Madmano #9551 Megpróbálom.Kösz. -
Paxton #9550 Hali mecsoka!
Az eddig megjelent kiegészítők:
Warden's Keep: Ez egy régi Szürke Kamarás erőd felderítésére ad lehetőséget. Pár új képesség és jó varázstárgy beszerezhető. Továbbá egy új "bázist" szerezhetsz, az ideiglenesen felesleges tárgyakat tárolhatod itt, hogy ne terheljék az inventoryt. Lesz itt még két új kereskedő, akiknél igen príma páncélok és fegyverek vásárolhatók "diszkont" áron. Az egyik ráadásul egy meteoracél fegyvert is kovácsol neked, ha elviszed neki az alapanyagot.
The Stone Prisoner: Egy új csapatársat lehet megszerezni, Shale-t a gólemet. Természetesen neki lesz egy új privát küldetése is, amiben a múltját kell felderíteni.
Return to Ostagar: Ez a DLC elvileg januárban jön ki, az elesett Cailin király fegyverzetét lehet viszaszerezni benne az Ostagar-i csatatéren.
Ezek a DLC-k 1,5-2 óra plusz játékidőt adnak egyenként. Ezenkívül még vannak tárgy DLC-k, amikkel további tápos varázstárgyakhoz juthatsz, pl. Blood Dragon Armor..
Az Awakening kiegészítőt már Pares barátunk remekül összefoglalta a #9537 bejegyzésbe. Ez kb. 15 (vagy 30?) óra plusz játékidő lesz, az eredeti játék után pár hónappal játszódik.
Ha van még valami kérdésed, kérdez bátran.. :)
-
#9549 Az erdőben a térkép jobb szélén, vaze! :D -
Madmano #9548 Az ok,van potikészítőm.De az alapanyaggal állok hadilábon.Hol laknak a pagonyelfek? -
#9547 Ha meg túl nehéz a gamma, akkor ugorj el a törpékhez, meg az elf erdőbe tápolni és ha ott is túl nehéz lesz egy idő után, akkor továbbállsz oda, ahol még könnyű. Ha meg már combos vagy, menni fog röhögve. -
#9546 Előveszel valakit akinek van potkészítése és csinálsz a nálad lévő összetvőkből. Ha nincs elég alapanyag, kimész és veszel ahol kell. Poti az kell. Vagy viszel gyógymágus(oka)t, mint Wynn. -
Madmano #9545 Na de kinyúlik a banda potik nélkül...... -
#9544 Mármérlennekéső!??! Sosemkéső! -
Madmano #9543 Az az érzésem,elrontottam az elején a játékot.Törpe vagyok.Már a kastélyban keverek,a falu éjszakai megvédése után.Viszont nem igazán erőltettem a poti készítést eddig.És itt már késő....Jól gondolom? -
navahok #9542 A játék megjelenésekor úgy beharangozták hogy milyen jó mod-tool jön a játék mellé. Vannak e már olyan rajongói nagy hangvételű modok amit mindenképp érdemes kipróbálni? -
mecsoka #9541 Elvesztettem a fonalat... igen, lány vagyok :D
Ha valakinek van ideje és főleg türelme összefoglalná röviden és számomra is érthetően (se angolul nem tudok, nem értek a számítógéphez se), hogy mi van a kiegészítőkkel? :) A játékom nem eredeti.
Köszi,köszi ha valaki megteszi :) -
Prof William #9540 Aha. Szóval ha akrajuk importáljuk mi karinkat vagy végigvisszük a sztorit és azán folytatódnak kalandjaink mint a Baldur'S Gate 1-2 *-ben ha meg azonnal kezdeni akarjuk akkor zsír új karival ugorhatunk bele a sztoriba.
És részemről a DA*-s karakterem történetét folytatom. Így jobb... A haverok ugyanúgy megmaradnak vagy új társaim lesznek? -
Pares #9539 Most az egyszer megbocsátok. -
#9538 hmm, bocsi akkor felületesen olvastam el a hírt. Viszont a fereldeni-orléziai szótár még mindig stimmel az első kiegészítőhöz, ha az újonnan indítható főkarakter fog onnan származni. -
Pares #9537 Khm. Az Awakening Expansion Pack egyáltalán nem Orléziában játszódik... Csak van egy olyan opció, hogyha nem egy korábbi mentésedben készített karaktereddel indulsz, akkor csinálhatsz egy újat, aki Orléziából származik. A történet Amaranthine-ban játszódik, ahol egy Vigil's Keep nevezetű vár/kastély is található, és érintett lesz a történetben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amaranthine az a terület, amit a játék végén Alistair (talán Anora is?) a fereldeni Szürke Kamarásoknak ajándékoz, ahol azok újraépíthetik a rendjüket.
-
himpike #9536 Mindent be lehet szinte. Kevés területet zár le a játék véglegesen. Lotheringet pl. -
krisztajo #9535 Köszi! Érdeklődnék, hogy azt a két mellékküldit ami nekem megmaradt a Körtoronyból később is belehet-e fejezi? Az egyik az idézős a másik meg valami Büszkeség című.
Ebben tudnál segíteni?
Biztos figyelmetlen voltam és kihagytam valamit, de anno nem igazán tudtam mit kell ezekkel csinálni. Ha már nem lehet akkor nem foglalkozom velük, de ha igen akkor visszamegyek kutakodni. -
#9534 Ahamm, szóval easter egg :) A meglopására nem is gondoltam, pedig meg tudtam volna. Lehet mág visszatöltöm azt az állást, kíváncsi vagyok! -
#9533 Az miért van, hogy végigcsináltam a "Feledhetetlen a maga nemében" fő küldit, de nem tünik el Orzammar alól.
---SPOILER---
Pedig már vége, a gólemek mellé álltam, kaptam egy koronát, a királyt is megválasztották (Harrawont) és mégis ott marad...
---SOILER VÉGE---
Miért? :) -
#9532 Arl Foreshadow (vagyis Előjel) a karakter neve, a Baldur's Gate 1-ben is volt egy ilyen karakter, aki a Neverwinteri éjszakákról magyarázott valamit. Magyarán, kis easter egg a későbbi játék(ok)ról. Itt lophatsz tőle egy feljegyzést, ami ezt írja:
Books to pursue for future endeavors.
Lost countenance: Ferelden to Orlesian Phrase Book
-Must not offend the potential landlords
Raising Spirits: Offsprings and the Fade
-Terrible two's indeed!
Forest Fall: Truth and Legend in the Search for Arlathan
-Survivors? Poppycock!
The Origin of Theses: Knowing more than Everyone without Looking Like a Jackass
-Never get the time to read this. Maybe there's a stage play?
Az első már valóra is vált, Orlais-ban játszódik az első kiegészítő, a többi még titok :)
Bár logikusan hangzik, hogy későbbi folytatások szólhatnak a Fade-del és az abominationökkel kapcsolatos történésekről, no meg Arlathan (az elfek hadjani birodalmának központja) sztorijáról. -
himpike #9531 Nyilván nem világos hogy az összes tárgy nem lehetne nálad mivel erősen kétlem hogy egy editionban az összes benne lenne. Egyenlő a csíteléssel.
Szívesen máskor is, bár kicsit korán mész aludni :) -
#9530 Köszönjük, jóéjt. -
#9529 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden tört(!) dlc megy a tört játékkal, mind tartalmazza a magyar nyelvet. A hogyanokat guglizd ki, vagy olvass vissza -
himpike #9528 Megnéztem a kalózverziót, hát nemtom, aki a sok szar premium dlc tárgyat magára aggatja az inkább ne is játsszon vele szerintem. -
Prof William #9527 Marad a régi kari vagy új lesz? Ha folytatódik a sztori akkor gondolom a főhőnek is ugyanannak kell lennie. Hisz ha valami baj van a DS-el evidens hogy hozzánk a legnagyobb DS irtóhoz fordulnak... -
#9526 Van szerepe... csak nem a toronyban.
Elszabadítottál egy gonosz szellemet, utazásaid során egyszer talán még találkozotok. -
himpike #9525 Semmi... lophatsz tőle valami vackot, valami papírt. -
#9524 Megcsináltam a toronyban a negyedik idézőkört is. Megjelent egy mágus kb. 5mp-re, és vmi olyasmit mondott, hogy nem is itt kéne lennie, aztán egy villám kíséretében eltűnt.
Ha más karakterrel (mondjuk mágus) csináltam volna meg, akkor lenne neki vmi szerepe?
-
himpike #9523 A drágakő kell majd a törpéknek de csak a drágábbja(nemtom fejből, de a gyémánt nem), a gránát a toliküldikhez. A többi eladható, kárpit is. -
#9522 A menet közben található üres pergameneket, drágaköveket, selymeket -amik nem ajándékok- el lehet adni vagy jók lesztnek vmire? -
#9521 *tűzsebzés rúna