Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
ezért nem értem miért lusták belerakni - mint látható, a játékosok akarnak ilyen lehetõséget <#hehe>#hehe>
MrAndree: vegyél fel mágussal Blood Dragon Armor mellé egy Helm of Honnleath-ot mondjuk, és meglátod <#vigyor1>#vigyor1> meg úgy általában ritka csúnyák a sisakok. mágus cuccnál végképp, csúcs mikor a robe és a "csador" nem egyszínû, ritka gusztustalanul néz ki <#whatever>#whatever>
"The trees move. Do you not see it?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez a törpés rész nagyon nem tetszik,végezhetnék már itt..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Why so serious?
Hát remélem most,hogy visszatöltöm nem lesz gond utána:S
Mindjárt meglátom
★ 汤姆 李
képtelen vagyok megérteni miért nem képesek a készítõk beleépíteni ezt alapból a játékba... nem csak a bioware, senki. ugyanis a játékosok szeretik látni a karakterük fejét, és nem egy sisakot bámulni... úgy kinézni, mint egy arab sejk, na azt végképp nem szeretnek. <#confused>#confused>
"The trees move. Do you not see it?"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Why so serious?
segítségeteket szeretném kérni a játékban,mert elakadtam és foggalmam sincs merre tovább.Szóval a fõszálban ott tartok,hogy a törpék,elfek,körmágusok támogatnak a nagy hatalmas veszedelem ellen😊..viszont eamon arl-os szent hamvak megkeresésénél beragadtam és csak futkozok össze vissza.addig jutottam,hogy a lovagok elmentek és nem mind tért vissza,eddig talán eggyel találkoztam,mindegy..tehát voltam denerimben,ahol genetivit kell megkeresnem,de ennek a figurának a weylon nevezetû embere elküld a calenhad-tavi fogadóba.ami persze csapda,a kocsmáros nem mondott semmi érdekeset miután lecsaptam a banditákat akik megtámadtak,ezután visszamentem denerimbe ahol weylon(a gyökér)belekeveredett a hazugságaiba és nekem támadt.Megkíméltem a további mellémagyarázkodástól..és inen semmit sem tudok..kocsmáros feje felett ott a jel,de nincs infó. elõre köszi a segítséget

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A mélyutakba Branka után nyomozva nem igen találok senkit és semmit ami elõrejuttatna. Van sejtésem merre kéne továbbhaladni de ott be van omolva az út. Vki tudna tanácsot adni? Elõre is köszi
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
★ 汤姆 李
Why so serious?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A Brankás téma egyébként nagyon kicsapta nálam a biztosítékot egyébként... Kb háromszor mondja el, hogy _csapdák_ vannak az Anvil of Voidig, és hogy csak próba-szerencse módszerrel lehet átjutni.
Load game, Leilana csapatba beválasztva... és a végéig 3 (KETTÕ!) olyan csapda volt, ami ilyen felfedezõs-hatástalanítós. Aztán ott voltam a végén a csatánál egy félrefejlesztett szar gyenge tolvajjal, akinek még normális felszerelése sem volt. Teljesen esélytelen volt vele az a csata. Ráadásul persze bezárja mögöttünk a kiutat, nehogy véletlenül kicserélhessem valaki hatékonyabbra. Kezdhettem azt a részt elõröl, a "normális", harcolós partival. Ez elég paraszt húzás volt, tipikus beginner's trap, _hazudik_ a játék, hogy aztán jól megszivasson. Övön aluli, gusztustalan megoldás, de persze a játékidõt megtoldotta vagy másfél órával...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A végjátékban mi lenne a jobb szélsõ szövetséges banda? Nekem csak ember, törpe, elf, meg varázsló volt behívható, és volt egy üres kör. Az meg csak hab a tortán, hogy csak a legeslegutólsó csatánál próbáltam ki, hogy mire is jó az a cucc, pedig elég szenvedõs volt már eljutni is a fõgenyóig, minden egyes helyszínen legalább egy csapattag lefeküdt egyszer. Ha elõre tudom, hogy lehet hívni ágyútöltelékeket...
Meg paráztam azon, hogy a késõbbiekben gond lesz abból, hogy Connorhoz vissza fog térni a démon, meg hogy megdugtam Morrigant, de a végén az epilógusban szinte minden totálisan pozitív kimenetelû lett... A törpéknél írta, hogy késõbb lázadások voltak, meg hogy megjavították az üllõt, úgy tûnik, hogy az volt az egyetlen "rossz" döntésem.
Jó kis játék volt ez, de asszem nem mostanában állok neki megint... A vége már nekem nagyon küszködõs volt, "meeeeeenyi van még ebbõl?"-fílinggel, olyan 8-10 órával többet tököltem vele, mint amennyi kellemes lett volna... Mondjuk az is igaz, hogy megpróbáltam maxra járatni, a legtöbb szitut megnéztem sok kimenetellel, loadgamemmel, hogy a számomra legszimpatikusabbat választhassam...
Na, mindegy, jó volt ez.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A királyi oldalválasztást elszúrtam, tudom, nem Harrowmont mellé kellett volna állnom, akkor ha minden igaz segítettek volna....
Még szenvedek egy kicsit, de reménytelennek látszik a dolog
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Why so serious?
Why so serious?
★ 汤姆 李
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
★ 汤姆 李