18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#9600 neked elhiszem,tök jó,akkor majd megnézem én is ezt az ostagart :) -
HekkR #9599 Van 3 bár igenszar amit a játék fényképezett :D -
HekkR #9598 Tegyek fel screenshotokat? -
HekkR #9597 himpike: Letöltöd és daupdaterrel felteszed, RtO-t nem kell crackelni. -
himpike #9596 Gyárim van, fingom sincs hogy menne fel rá. Tettem már fel kalózt másnak updaterrel de nemtom crack nélkül mi lenne ha felrakom. -
HekkR #9595 Screenshotot most nem tudok küldeni, de télleg kint van, énse értem hogy, de már végigtoltam és rendesen müxik szal tessék tölteni :D -
#9594 Return to Ostagar
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ostagrba beköszöntött a tél, hó és hideg várta a visszatérő csapatot.
Ennek talán annyi a jelentősége, hogy a felszegezett Cailan király tetemét viszonylag éppségben láthatjuk viszont.
A dlc jobb lett, mint amit előzetesen vártam, de ez nem azt jelenti, hogy rosszra számítottam.
Van benne másfél órányi játék, s a cselekményben igazából semmi extra nincs, de megtaláljuk a király levelezését, amiből sejtelmes dolgokra derül fény:
Eamon arl pl. figyelmezteti a királyt, hogy ne menjen Ostagarba, inkább az utódnemzéssel foglaltoskodjon:
Theirin és a Mac Tir vérvonalakból származó közös gyerek egyesítené Fereldent, de erre talán soha nem lesz lehetőség - vajon miért írta ezt.
Nem kevésbé érdekes az sem, ami Cailan, s Orlézia császárnője, Celene levelében olvasható:
A fereldeni látogatást bizonytalan ideig el kell halasztani.
Furán időzítettek az éjfattyak, nemde?
Először velük kell elbánni, aztán beszélhetünk Orlézia és Ferelden örök szövetségéről.
A fentiek nem egyértelműsítenek, sőt inkább ködösítenek abból a szempontból, hogy Loghain miért is hagyta cserben a királyt, de ez a ködösítés véleményem szerint jót is tesz a játéknak.
Az Orléziával kötött szövetség talán házasságot is jelent Cailan és Celene között, ilyen megszégyenítést nem tűr el az orlézok kiűzője, a királynő apja.
A csapatban Alistair és Wynne végig beszélgettek, ami odáig fajult, hogy Wyyne valami olyan kijelentést tett Alinak, hogy nem első alkalom lenne, ha fiatalabb férfi mellett ébredne.
Morrigan egyetlen egyszer sem szólat meg, tőle a végén jött a "szokásos" rosszallás,amiért a királyt eltemettük (pontosabban máglyára került, lehet a boszi ezt irigyelte)
A küldetés végere elég komoly arzenállal gazdagosik a csapat:
Cailan sisakja
Cailan kesztyűje
Cailan lábvértje
Cailan pajzsa
Maric pengéje
Duncan kardja
Duncan tőre
Csigányzúzó - egy "kakukktojás", kétkezes kalapács két rúna foglalattal, +4 ügyesség, +100 állóképesség, esély bénításra.
-
#9593 jaja valaki toljon screenshotot :) -
barbaross2 #9592 Valaki tudja kinél kell felvenni az ostagaros küldetést? feltelepítettem updaterrel a letölthető tartalmak között ott is van a magyar leírással együtt de a világtérképen még nem jelent meg.gondolom valaki majd adja ezt a küldetést is.de kicsoda? -
himpike #9591 Az alap amúgy is.. tudsz tolni screenshotokat valahová? -
barbaross2 #9590 A return to ostagar csak 1.02 patchel megy! erre érdemes odafigyelni -
himpike #9589 Hivatalosan nincs. Rászopott a bioware ha van. Mivel február 5re tették meg kell kockáztatnom hogy ha van is max valami béta. _Nemtom honnan tudják hogy teljes verzió ha nincs kint a teljes. Hivatalos release sincsen crackerektől.. szal passzolok. Több infot kérnénk, screenshotokkal ha lehetne.... -
#9588 és működik is?full?:) -
#9587 nem. egyedül pár spellt módosít a party mérete. -
barbaross2 #9586 Köszi a DLC-s linket :)már fent is van -
#9585 most tényleg kinnt van a Return to Ostagar DLC vagy csak vicc? -
himpike #9584 Jut eszembe kevesebb emberrel több az xp? Sose néztem.... -
himpike #9583 Calver van fegyver 140 aranyért is, hogy mst ne mondjak ott a nagykalapács közel 150ért, a tőr, meg mondjuk evan páncélja is, közel 400tól már el is köszöntél. Vehetsz botot, övet, gyűrűt és és már 700 felett vagy, könyveket stb. De jó ötletet adtál, hatodikra nem viszek magammal negyedik embert csak hármat toli nélkül hátha úgy nehezebb lesz végre... ez a 4 harcososdi nem jött be mint nehezítés. -
#9582 btw ha valakit érdekel: tolvaj képzettségek kifejtve, zártörés, meggyőzés, minden.
szépen leírja mennyi dörzsöltség (a.k.a cunning) kell a különböző skillekhez. -
#9581 mivel voltam olyan aljas h nézegettem, durván 2 arany jön össze területenként ládákból. területenként. ez mennyi kb a játék végére, amikor 600-700 aranyakkal dobálózol? pontosan, lófasz. na meg vegyük hozzá, hogy 68 aranyat szedhetsz pl össze egyetlen küldetésből (Rogek), innentől kezdve végképp komikus. ezért nem éri meg az embernek tolvajt magával cipelnie, még annyira sem, h miután kiirtotta a területet, visszamenjen kifosztani a ládákat. -
HekkR #9580 Kész, Return to Ostagar tölthető az oldal tárhelyéről max sebességgel!
TELJEJ VERZIÓ!!! Jó játékot ;)
http://forum.dragonage.hu.tc <-- Csak regelj és már töltheted is :)
További szép estét(éjszakát)! Álmodjatok éjfattyakkal ^^ -
himpike #9579 A szerencsevadász eleve dörzsöltségből kap sebzésbonusszt a megfelelő skillek mellett, és "nincs semmi érdekes a ládákben" ja, csak el se fogod adni ami benne van és feleannyi pénzed lesz. Kis mennyiségű xpt is ad, felszedi a csapdákat is. Saját karinak nemtom adnék-e 30 felett, lelianat meg könnyű fölé vinni eleve. A toliszerűség szerintem alap, megpróbálnám kinyomni hatodikra 4 tolival is, de csak 3 jönne össze sajna, szal ejtem a projectet. -
#9578 Tényleg, honnan lehet tudni, hogy a DLC múkődik, mindent jól csináltam? -
Csurga #9577 Köszi srácok, dörzsöltség még csak 28-as, akkor valszeg itt a hiba.
Én sem találtam a ládákban jó cuccokat, csak idegesítő hogy nem tudom kinyitni őket.
Na köszi jó játékot. -
#9576 A Körtoronyban két idézős küldetés van, mindkettőt "félinformációkból" kell összerakni.
Idézőkör:
Keresd meg a jegyzetek között, le vannak írva a lépések három idézőkút aktiválásához.
A negyedikről nincs semmi info, ehhez meg kell ismételni az első háromhoz szükséges lépeseket.
A másik küldetésnél a szobrokat kell megfelelő sorrendben megérineni:
Tálat tartó - égre mutató kard - földre szegezett kard - pajzs (ez egy szinttel föntebb található a toronyban)
Ha mindent jól csináltál, frissül a quest, s ahol Wynne csatalkozott, a zárt ajtót megérintve feltűnik a megidézett (Sárányölő kétkezes kardot dob)
Lesz még egy küldetés, amit már valaelyik tisztelendő táblájánál lehet felvenni (talán Redcliffe?): egy relytéjes lény fosztogatja az utazókat.
Utazásaid során előbb-utóbb találkoztok, erős ellenfél (sokáig nálam a legerősebb legyőzött ellenfél volt), ráadásul nincs egyedül.
Miután legyőzted, kiderül, hogy a lényt te idézted meg a Körtoronyban...
Őszintén szólva nem tudom, hogy melyik idézéssel előcsalt lény, csak gyanítom, hogy az idézőkörrel előcsalt, elteleportált mágusról volt szó. -
#9575 emlékeim szerint olyan 30 körüli dörzsöltség kell még ha Deft Hands maxolva is van.
de rohadtul felesleges, semmi értékes sincs a ládákban. -
#9574 Szerintem ha, a zárnyitás képességed maxon van - amihez talán 22 dörzsöltség, és 12. szint a feltétel - minden ládát ki lehet nyitni.
Biztos, hogy nem nézted el?
Ládanyitogatásért 5-60 XP-t kaphatsz, a ládákból viszont nagyon kevés használható cuccod lesz, a kincsvadászatnak nem alapfeltétele a zárnyitás képesség. -
Csurga #9573 Jah bocsi, még valami, ha véletlenül beigazolódna a gyanum, mennyire toljam fel a dörzsöltséget, hogy minden láda enyém legyen?
Mert akarok minden kincset de mánis'... -
Csurga #9572 Na csá. Lehet offolok nincs időm visszaolvasni, gyorsba kéne, hogy miért van az, hogy nem tudok bizonyos ládákat kinyitni szerencsevadásszal, miközben a zárfeltörés maxon van.
Tehát magyarul mi kell még hozzá? Dörzsöltség?
Előre is köszönöm a választ. Katus nevében is -
himpike #9571 A törpék jönnek a gólemekkel együtt. 4 gólem meg valamennyi törpe, talán 24 vagy 50 fene se emlékszik. -
Pares #9570 5 új "segítőt" (csapattagot?) szedhetsz össze, új fegyverek, páncélok, kiegészítők. A játékidőt 15 órára becsülték. -
#9569 Döntéseidtől függően változik, kik álnak melletted a csatában.
Lovagok helyett nincs alternatíva.
Templomosok azért voltak, mert a mágusokat tudatosan kiírtottad, vagy nem tudtad őket megvédeni.
Elfek helyett lehettek volna vérfarkasok
Törpék helyett gólemek - az ötödik karika állítólag az övék, csak végül nem lett kihasználva, hogy törpék, gólemek együtt segítsenek.
A játék végére sajnos lebutult a mesterséges intelligencia, a csapattagok némelyike is elég idiótán kezdett viselkedni, de az ellenségnél lett nagyon szembetűnő ez a butulás: félelmetesnek tűnő éjfattyú hordát, s a végén a vezérdémont is nagyon könnyű legyőzni. -
barbaross2 #9568 Sziasztok! régóta olvaslak titeket és gondoltam én is hozzászólok egy két dologhoz.A játék nekem is eredetiben van meg és nagyon nagyon jó:)tegnap vittem végig először egy harcos nemes törpével.Lentebb kérdezte valaki ha újrarakja a gépet vagy letörli a játékot akkor hová tünnek a a telepített dlc k meg hasonlók:C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age.a játék minden plusz tartalmat ide telepít.ezt a mappát kell kimásolni és elrakni későbbre így nem veszik el semmi.Egy kérdésem is lenne viszont.mikor vissza kellett foglalni Denerimet az éjfattyaktól nektek milyen katonai segítségek voltak? értem ezalatt a törpék,elfek,rechliffiek ,templomosk és mi volt az ötödik mert nekem az a karika üresen maradt. körmágusok hiányozhattak? a végén a sárkányt nektek is könnyű volt megölni? nehéz fokozaton 4 harcossal(Sten,Oghren,Alistair és a törpöm) öltem le igaz volt nálam gyógyital dögivel:) -
Dobronski #9567 Azokkal ne foglalkozz, az minden fájlnál 712 mb, meg random... torrenten keress. -
#9566 Rapid kidobál, nem enged letülteni free-vel sem, a 17Mb-os darabbal pedig inkább az a gond, hogy a hivatalos (bioware) oldalról van.
A neten különben elég nagy a káosz elméletileg rengeteg helyről tölthető, gyakorlatilag a legtöbb fizetős lenne, és megbízhatalan.
Fizetni egyedül a Bioware-nek szabad dlc-ért.
Egy kis méretebeli kavalkád:
Return To Ostagar Dlc Dragon Age [NEW] 234MB 3344KB/sec
Return To Ostagar Dlc Dragon Age [FULL] 712MB 3703KB/sec
Return To Ostagar Dlc Dragon Age [TRUSTED DOWNLOADS] 883MB 3573KB/sec
Return To Ostagar Dlc Dragon Age [LATEST] 748MB 3679KB/sec
-
HekkR #9565 mecsoka: http://forum.dragonage.hu.tc
Regisztrálj és itt fentvan az összes elérhető DLC, jó töltögetést.
UI.: 4 óra múlva kilinkelem a Return to Ostagart saját terhelyről, előbb sajnos nem megy mert lassú a netem :S -
Paxton #9564 Hali mecsoka,
A warez-t azt hiszem nem engedik ezen a fórumon, de ha adsz egy email címet akkor priviben tudok segíteni a DLC-k letöltésében. Ha már felraktad ezeket a DLC-ket, akkor természetesen ott lesznek később is, és az újrajátszásoknál már alapból ott lesznek. -
beteg #9563 helló!
szakértői harci gyakorlatra hogían tudnék szert tenni? -
HekkR #9562 De ha működik felteszem holnapra a tárhelyünkre onnan max sebességgel leszedheted :) -
HekkR #9561 Ez azért van mert a hivatalos oldalról szedted le, rapidon fent van az egész. 121 mb :)