Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Why so serious?
És a tömeg miatt mûködik, így hát egyre jobban szopni fogunk.
A halál csupán a kezdet...
Why so serious?
- ha kell 1 kurva láda amibe beteszed a jelenleg felesleges cuccot akkor az csak DLC -ben fizess érte
- Ha kell 1 kurva open lock varázslat akkor DLC -ben fizess érte
- Ha kell bármi ami régen alap dolog volt akkor DLC -ben fizess érte
Sajnos arról mi (vagyis ti faszok) tehettek hogy ez mûködõ üzleti modell lett, mert ha nem vennétek nem csinálnák ezt.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Én nem vagyok ennek a nagy DLC-mizériának a híve, jobban örülnék egy testes kiegészítõnek, de ez van.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
★ 汤姆 李
kivétel Crushing Prison, mert ha az van a karakteren, a végeredmény sokkal viccesebb lesz.
"The trees move. Do you not see it?"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A fórum keresõ már megint jól mûködik. 😞
A kérdésem így az lenne: A játék elején amikor meg kell a jelzõfényt gyújtanom, van egy nagy ogre. hogy lehet kinyírni? vagy egyáltalán ki kell? amire a felére leviszem az életerejét, addigra a csapatom 3 tagja tuti hogy halott. 😞
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Odabaszós
Am.neked is csak harc volt a démonnal és nem adta meg magát?Nem folytatott semmiféle párbeszédet veled sem?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Elmentem körmágusokhoz segítségért visszamentem,megkaptam a vérmágust aztán kis idõre rá eltünt.Ott nagyon ideges voltam,nem tudom minek tudható ez be de köv.szintlépéskor nem volt meg a spec és azóta sincs😞(
Ez nagyon elkeserített azóta is hiányolom ezt a speckót de már nem lesz meg.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Az lenne a kérdésem,hogy vérmágiára ki tud oktatni engem és hol?
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Why so serious?