Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Ott is ugyanolyan hülyeséget fogsz kérdezni és ugyanúgy hülyének fognak nézni (akik segítenek azok is)

Edit: kérdés nem hülyeség, csak alap intelligenciával és magyar nyelvtudással megoldható

Edit2: ez az általánosítás és megsértõdés sokkal rosszabb mint SZERINTED a magyar mentalitás

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Csacsi
Azthiszem.....inkább külföldi fórumjokon kérdezgetek....mert látom itt is beötközött a magyar stílus. Aki segített, annak nagyon szépen köszönöm.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Akkor ez lehet a probléma, hogy nálam mindig ki van jelölve mindenki.Ugyebár, mivel így mászkálok. Akkor csat elõtt, mindenkirõl leveszem a kijelelõsét, és csak a fõkarakterem baszogatom. Ezt majd ki is próbálom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Különc
Mortal Kombatban nem kell spacet nyomni

"Engedd el", azaz ne õ legyen az általad irányított karakter, akkor tenni fogja, amit beállítottál. Ha Te irányítod, akkor neked kell megmondanod, hogy kire támadjon...

Csacsi
Jah, és mellette ez így elég rpssz, hogy állandóan abból áll a harc, hogy space, mindenkinek kiadni az utasítást, majd space, majd utasíítás, majd space. És a nagy csatákból nem élvezek semmit 😊

Annyival kiegészíteném, hogy akit az adott pillanatban irányít, az természetesen ott fog ácsorogni és várni, hogy mit akar vele kezdeni. A többiek meg teszik, ami a beállításokból jön...

Csacsi
Magyar a játék, és mégis, lehet a fordítás az oka, hogy nem egyértelmû nekem.És igen, bár tudom sokak számára elképzelhetetlen, de eredeti. De ebbe az offba ne menjünk bele. Alistairt, is hiába állítom támadóra, nem csinál semmit, hacsak én nem jelölök ki célpontot neki. Valami olyasmire gondoltam, persze lehet, hogy ez nem lehetséges, hogy válassza ki a legerõsebb ellenfelet, és azt támadja. Vagy keresse meg a legközelebbi távolsági támadást használót, és menjen neki. De valamiért nem teszi azt, amit beállítok.

Különc
Én is ezt szajkózom egy ideje, de sajnos nem túl effektív

Különc
Ha magyar a játékod akkor mi a kérdés? Ha nem magyar akkor külföldrõl rendelted amibõl lehet következtetni hogy talán van alapfokú angolod, akkor mi a kérdés? Ja hogy másolt a játékod? Hát igen...

JethroHUN
Kicsit nehéz elmagyarázni, ráérezni könnyebb, Gondolom ha azt írod h "végre megvan" akkor vetted és akk biztos h magyar. Van pár slot alapból nem sok, de képzettségeknél lehet rárakni szintlépéskor (fogaskerék ikonok) Azt tudod beállítani h mit csináljanak az emberkéid harck közben melyik skillt mikor használják. Vagy pl hap potit. Ha egyhelybe állnak akkor szerintem paszívra van állítva a viselkedés szintén az az ablak.
Pl Alistairt beállíthatod hogy ha a te karid a földre kerül vagy megfogják stb, akkor a téged támadó mobora "pajzzsal sújtás" skillt nyomjon mert az fellöki és te kiszabadulsz. Hagy h ha sokan körbe állják akkor Taunt és akkor magára húzza az ellent. Végtelen sok lehetõség van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Csacsi
Nah végre megvan nekem is a játék. Nincs valakinek valami összefoglalója errõl a taktikáról, hogy hogy mûködik, mert igy össze-vissza csapkodás az egész. Hiába állítok be bármit, akivel nem foglalkozom, az áll egy helyben, hiába pufölik halálra. Szóval valami leírás jól jönne. Köszi elõre is.

JethroHUN
Amúgy van láda, persze nem a készítõk ajándéka

blackfire001
xÐ, épphogy leírom rájöttem, és megcsináltam. LoL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lényeg az, hogy a bal oldalon mindíg kettõ ember álljon, a jobb oldalon pedig 1. A jobb oldali aktívál egy ketteset (pl elsõ kettõt), akkor a bal oldalt a többiek azt aktívvá teszik, te pedig rálépsz a másodikra. A bal oldalról aki az elsõn van az lelép róla, átmegy a jobb oldalra, aktiválja azt, amelyikkel a 2. és 3. átlátszó lesz, és aki eddig a jobb oldalon volt az lelép, átmegy bal oldalra, és aktiválja õ a 3.-at. Átlépsz a 3.-ra...így tovább...

Gondolom leírom hátha más is megszívja... :S
Sir Quno Jedi
Semmilyen leírás nem kell hozzá, én is szépen kisakkoztam magam. 10-es IQ felett mennie kell, fõleg, hogy akárhányszor próbálkozhatsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

blackfire001
Helló!
A mérce 2. részénél a hídépítésnél tartok. Visszaolvastam, igen.

Õk mind-mind ezt a kérdést tették fel, de egyszerûen nem találtam rá választ, csak egy végigjátszást, aminek a linkje már halott...
Különc
A nem suttyóknak mind1 mi van a karakterén, úgyis érvényesülni tudnak rémálmon. Aki meg easyn, normalon sír hogy nehéz, azt amúgyis megette a fene.

Fantusz
Túl egyszerû, és valóban nem díjnyertes ötlet, hogy a kollekció hipp-hopp ott van a hátiszákban.

Manapság már elvárható lenne, hogy a dlck küldetések legyenek, ne csak nesze itt egy gyûrû, meg egy kard-
Aki dlckkel indult játékba, annak nagyon megkönnyíti a kezdést, aki meg elverekedtem magát a játék utolsó harmadáig dlck nélkül, lehet már csak bizsunak használja a bonusz cuccokat.

Fantusz
A sok ékszer, fegyver, páncél és miegymás mellé (helyett) egy ládát is rakhattak volna a táborba, hogy ne kell jen az összes cuccot cipelni a hátizákban.

Hátizsákot sem árulnak minden útfélen, a táborban, a mágustoronyban, és a játék elején találtam, de sem Denerimben, sem a törpéknél nem sikerült poggyásznövelõt beszereznem így meg elég kellemetlen, hogy azokat a felszereléseket is cipelni kell, amibe még nem nõttek bele a karakterek.

JethroHUN
Csalás szagú? Akkor mit fogsz mondani amikor térképnézetben megtámadnak és vagy 30an lv12 körül és meg sem tudsz mozdulni mert a gép nyilasai 5 sec alatt szétlõnek?

Hát én kiszedtem õket egyedül a sárkányos cuccot hagytam bent azt amugy sem tudom még használni 😊 38-as erõ kell hozzá..
DE a többi nekem olyan csalás szagu... állok a mezõ közepén betöltök és van 10 fullos tárgyam.. xD

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Fantusz
Morrigan örök sláger itt a fórumon is, vele nem nehéz összehozni a románcot.
Kaotikusan gonosz karakter, de jó mágus, ha nem gonosz a fõkarakter elég sok galibát tud csinálni a boszi.

Leliana legelfogadhatóbb alapképessége, hogy zárakat tud kinyitni.
Nem mondom, hogy harcban telesen hasznavehetetlen, de nem ez a fõ beállítottsága.
Érdekes háttértörténetet kreáltak neki, nõi karakterrel éppúgy romantikkázhat, mint férfivel (férfi karakter mellett is kiderül róla, hogy leszbikus), vele elég sokat kell beszélgetni (szerelem), ha romantikázni szeretnél.

Zevran az elsõ adandó alkalommal hajlandó rámászni a fõhõsre. <#crazya>

A beszlélgetéseknek, ajándékozásoknak nem csupán a romantika a mozgatója - a karakterek különbözõ támadási bónuszokat kapnak a képességeikre, ha elégedettek veled.
Minden csapattag körül van valami titok is, amit csak megfelelõ elfogadás esetén árulnak el.

A romantikából lehetnek életszerû bonyodalmak is.
Wynne nem nézi jó szemmel, ha a kamarás a nem a feladatára koncentrál, de Leilanaval gyorsan megbékél, Morrigan megmarad számító gonosz nõszemélynek.
De az igazi a két leányzó. Leilana, és Morrigan csendes párharca.

Morriganhoz, most nem merek szólni, a dög, azzal együtt, hogy szerelemrõl beszélni sem lehetett vele, berágott Leilana miatt, minusz 60 pont körüli a párbeszéd, bármit mondok (valószínû elõbb utóbb automatikusan beadja a játék).
A vörös bérgyilkos is nyafogásba kezd, ha szóba állok a boszorkánnyal, ha meg nem, akkor a régi szerelme után sírdogál. - olyan életszerû <#nevetes2>

JethroHUN
Hagyjad már, akkor inkább add el.

Köszi..
Hár elég illuzio rombolo történet elején vagyok és ilyen fullos cuccok csak a nyakamba szakadnak.. 😞
Nem tetszik inkább kivettem õket.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

JethroHUN
Az npc-k maguktól nem fognak össze állni egymással. Ha te a sajád kariddal Leilianara mész akkor Alistiar nem fog Morcira magáttól. Csak azt tudják csinálni amit a taktikánál beállítasz 😄

Solid Snake
<#hehe>
JethroHUN
Igen, kifizetted és megkapod ennyi >.< jó esetben ingyen jutottál hozzá 😊

TopGun
#7272,#7273 koszonom a felvilagositast. Kiprobalom majd.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ÜDv
A letölthetõ tárgyak csak megjelennek a felszerelések közt ?
Ez "természetes" igy ?

Fenrir
Bakker én pont így jártam. Próbáltam jóban lenne vele aztán annyira jóban lettem, hogy rám is mozdult 😄

A halál csupán a kezdet...

Solid Snake
Addig bonyolítod míg egy óvatlan pillanatban elkap majd Zevran "papa" <#eplus2>
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy melyik nõi karakterre érdemes ráindulni, Leliana-ra vagy Morrigan-ra? Úgy vettem ki Aliastar szavaiból hogy neki is bejön Morrigan. Ha nem hajtok rá hanem Lelianat fûzöm inkább, akkor lesz majd valami Aliastar meg Morrigan között? Esetleg lehet majd látni tõlük is 1 könnyed szerelmi jelenetet? Vagy összeáll Lelianával 1 idõ után, ha én Morriganra hajtok?
xblades
Ez érdekelt kösz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

el. 3 lehetoseg van. megolod a farkasokat, meggyogyitod az atkot, megolod az elfeket.

amikor beszelsz a lady of the wild-dal akkor van egy parbeszed oopcio, valami ilyesmi "i have a better idead, kill zathrian and all the elves" szal hogy "van egy jobb otletem oljuk meg az elfeket." ekkor jon egy resz amihez magas coercion es cunning kell, hogy "megdobd" a persuadet.

xblades
Az ok csak akkor az elfeket elvesztem? Mert én ilyen lehetõsséggel nem találkoztam.
Mert ha leveszem az átkot akkor ugye visszaváltoznak.
Vagy megölöm õket a gyógyírért.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fantusz
Ez is egy olyan küldetés, amiben nincs tökéletes megoldás, ha a jó oldalán állsz.

Ami talán a legközelebb áll a jóhoz, ha az elf megtartót, aki az átkot az erdõre szabadította, s mellesleg a népének is hazudik (õt az átok tartja életben) rá tudod venni, hogy szüntesse meg az átkot.

Üdv!

A cheat konzolt hogyan tudom aktiválni, mert követtem a leírásokat, de nem megy?
persze elsore ugy csinaltam enis 😊

viszont a masik 2 lehetoseg kozul imo mindketto "fair".

Calver
hmmm, és most Dragon Age wiki-n olvasva kénytelen vagyok rájönni, hogy igazad van, és félreértettem csöppet. mind1, így is sikerült kellõen felbosszantaniuk, szóval...
na meg nem jókisfiút játszok, nem nagyon zavarogtam soha ha 1-2 ártatlan meghalt a "kereszttûzben". bár kisfarkasok azért közel sem nevezhetõek ártatlannak.

"The trees move. Do you not see it?"

Így van. Ahogy az elfek se. Csak az az egy, és meg is lehet békésen oldani a dolgot. 😊

Why so serious?

es mint elmondtak, ok rendszeresen fel akartak venni a kapcsolatot azzal aki miatt elszabadult az atok, de o hallani sem akart rola. szoval ha ugynezzuk pont nem ok a rosszfiuk ebben az esetben 😊

jo de ezek nem AZOK az emberek akik AZT csinaltak, ezek csupan az artatlan szenvedoi annak az atoknak ami ugymond "elszabadult". ugyanugy artatlanok mint az elf hunterek a campben.

Calver
elmondják, h mit csináltak, miért kapták az átkot. mivel elf mágussal toltam, ezután én köszönöm, nem kívántam egyezkedni, se jófiú módjára módjára megoldani - szimplán lemészároltam õket, és csöppet sem éreztem rosszul magam miatta <#vigyor2>

miert is?

persuade

Calver
rá kell beszélned õket, h irtsák ki az elfeket.
elég patkány dolog szvsz, kisfarkasok megdolgoztak a sorsukért, megérdemlik a halált.

xblades
Hali lentebb írták hogy a vérfarkasokat is meg lehet magad mellé nyerni a végsõ csatához.
Azt hogyan lehet elérni?

Nincs masik ketto.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

JethroHUN
Olvasd el a leírást, "megszerezhetsz 2õt a 6 új különleges képességbõl"
Azért 6 mert 3 kaszt van, mindegyik kapott kettõt.

Fantusz
Harcosbérc.
Ez is egy jellemzõ küldetés, lehet dilemmázni ki mellé áll a karakter.
Van ügye a parancsnok tesrébe költözött démon, vagy a démonok inváziójáért felelõs szürke kamarás vérmágus.
A kereskedõ õseit hogy lehet tisztára mosni?
Elég hozzá csak a feljegyzéseket összeszedni? - a mágus elvileg nem tud semmit, a démon meg vagy titkot ad, vagy a kincset.
De ami még jobban érdekelne: kiittam a löttyöt, kaptam egy új képességet, pontosabban két vérmágia spellt, a másik kettõ hogyan szerezhetõ meg?