Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Edit: kérdés nem hülyeség, csak alap intelligenciával és magyar nyelvtudással megoldható
Edit2: ez az általánosítás és megsértõdés sokkal rosszabb mint SZERINTED a magyar mentalitás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Pl Alistairt beállíthatod hogy ha a te karid a földre kerül vagy megfogják stb, akkor a téged támadó mobora "pajzzsal sújtás" skillt nyomjon mert az fellöki és te kiszabadulsz. Hagy h ha sokan körbe állják akkor Taunt és akkor magára húzza az ellent. Végtelen sok lehetõség van.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom leírom hátha más is megszívja... :S
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A mérce 2. részénél a hídépítésnél tartok. Visszaolvastam, igen.
Õk mind-mind ezt a kérdést tették fel, de egyszerûen nem találtam rá választ, csak egy végigjátszást, aminek a linkje már halott...
Manapság már elvárható lenne, hogy a dlck küldetések legyenek, ne csak nesze itt egy gyûrû, meg egy kard-
Aki dlckkel indult játékba, annak nagyon megkönnyíti a kezdést, aki meg elverekedtem magát a játék utolsó harmadáig dlck nélkül, lehet már csak bizsunak használja a bonusz cuccokat.
Hátizsákot sem árulnak minden útfélen, a táborban, a mágustoronyban, és a játék elején találtam, de sem Denerimben, sem a törpéknél nem sikerült poggyásznövelõt beszereznem így meg elég kellemetlen, hogy azokat a felszereléseket is cipelni kell, amibe még nem nõttek bele a karakterek.
DE a többi nekem olyan csalás szagu... állok a mezõ közepén betöltök és van 10 fullos tárgyam.. xD
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Kaotikusan gonosz karakter, de jó mágus, ha nem gonosz a fõkarakter elég sok galibát tud csinálni a boszi.
Leliana legelfogadhatóbb alapképessége, hogy zárakat tud kinyitni.
Nem mondom, hogy harcban telesen hasznavehetetlen, de nem ez a fõ beállítottsága.
Érdekes háttértörténetet kreáltak neki, nõi karakterrel éppúgy romantikkázhat, mint férfivel (férfi karakter mellett is kiderül róla, hogy leszbikus), vele elég sokat kell beszélgetni (szerelem), ha romantikázni szeretnél.
Zevran az elsõ adandó alkalommal hajlandó rámászni a fõhõsre. <#crazya>#crazya>
A beszlélgetéseknek, ajándékozásoknak nem csupán a romantika a mozgatója - a karakterek különbözõ támadási bónuszokat kapnak a képességeikre, ha elégedettek veled.
Minden csapattag körül van valami titok is, amit csak megfelelõ elfogadás esetén árulnak el.
A romantikából lehetnek életszerû bonyodalmak is.
Wynne nem nézi jó szemmel, ha a kamarás a nem a feladatára koncentrál, de Leilanaval gyorsan megbékél, Morrigan megmarad számító gonosz nõszemélynek.
De az igazi a két leányzó. Leilana, és Morrigan csendes párharca.
Morriganhoz, most nem merek szólni, a dög, azzal együtt, hogy szerelemrõl beszélni sem lehetett vele, berágott Leilana miatt, minusz 60 pont körüli a párbeszéd, bármit mondok (valószínû elõbb utóbb automatikusan beadja a játék).
A vörös bérgyilkos is nyafogásba kezd, ha szóba állok a boszorkánnyal, ha meg nem, akkor a régi szerelme után sírdogál. - olyan életszerû <#nevetes2>#nevetes2>
Hár elég illuzio rombolo történet elején vagyok és ilyen fullos cuccok csak a nyakamba szakadnak.. 😞
Nem tetszik inkább kivettem õket.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A letölthetõ tárgyak csak megjelennek a felszerelések közt ?
Ez "természetes" igy ?
A halál csupán a kezdet...
Az lenne a kérdésem hogy melyik nõi karakterre érdemes ráindulni, Leliana-ra vagy Morrigan-ra? Úgy vettem ki Aliastar szavaiból hogy neki is bejön Morrigan. Ha nem hajtok rá hanem Lelianat fûzöm inkább, akkor lesz majd valami Aliastar meg Morrigan között? Esetleg lehet majd látni tõlük is 1 könnyed szerelmi jelenetet? Vagy összeáll Lelianával 1 idõ után, ha én Morriganra hajtok?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
amikor beszelsz a lady of the wild-dal akkor van egy parbeszed oopcio, valami ilyesmi "i have a better idead, kill zathrian and all the elves" szal hogy "van egy jobb otletem oljuk meg az elfeket." ekkor jon egy resz amihez magas coercion es cunning kell, hogy "megdobd" a persuadet.
Mert ha leveszem az átkot akkor ugye visszaváltoznak.
Vagy megölöm õket a gyógyírért.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ami talán a legközelebb áll a jóhoz, ha az elf megtartót, aki az átkot az erdõre szabadította, s mellesleg a népének is hazudik (õt az átok tartja életben) rá tudod venni, hogy szüntesse meg az átkot.
A cheat konzolt hogyan tudom aktiválni, mert követtem a leírásokat, de nem megy?
viszont a masik 2 lehetoseg kozul imo mindketto "fair".
na meg nem jókisfiút játszok, nem nagyon zavarogtam soha ha 1-2 ártatlan meghalt a "kereszttûzben". bár kisfarkasok azért közel sem nevezhetõek ártatlannak.
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
elég patkány dolog szvsz, kisfarkasok megdolgoztak a sorsukért, megérdemlik a halált.
Azt hogyan lehet elérni?
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Azért 6 mert 3 kaszt van, mindegyik kapott kettõt.
Ez is egy jellemzõ küldetés, lehet dilemmázni ki mellé áll a karakter.
Van ügye a parancsnok tesrébe költözött démon, vagy a démonok inváziójáért felelõs szürke kamarás vérmágus.
A kereskedõ õseit hogy lehet tisztára mosni?
Elég hozzá csak a feljegyzéseket összeszedni? - a mágus elvileg nem tud semmit, a démon meg vagy titkot ad, vagy a kincset.
De ami még jobban érdekelne: kiittam a löttyöt, kaptam egy új képességet, pontosabban két vérmágia spellt, a másik kettõ hogyan szerezhetõ meg?