18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#9640 http://dragonage.bioware.com/addon/rto
Nyomorek. -
himpike #9639
Meséld el hol vetted meg :D torrenten? -
#9638 Megvettem a DLC-t. 30 perc utan azt mondja, quest kompletet, azaz amikor elegetem Cailan testet.
Ennyi volt...? -
himpike #9637 Szakítsd meg a varázslatait mikor csinálni akar valamit. Wynne végigüvöltözi a harcot, arra van nálad a takercs amit Niall vagy ki a fene hullájánál találtál. -
#9636 A lényeget megfogalmaztad
A taktika attól is függ kik vannak a csapatban, ha a mágusokat meg akarod menteni a tekercset használd, különben a győzelmed ellenére meghal a főmágus.
A csata elején a démonokkal szoktam kezdeni, ha van varázstudód, aki erőteret tud idézni a vérmágus köré nyugisabb a dolog, mert mozdulatlan marad a spell hatása alatt, csak arra kell figyelni, hogy valamelyik csapattag ne üsse fölöslegesen - ha a démonok elfogytak könnyebb Uldredre koncentrálni.
Nem veszélyes ellenfél, csak össze kell hangolni a csapatot ellene, s könnyedén legyőzhető. -
MCSeid #9635 Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy kell megölni a kötmágusok tornyában a végén Uldruedet?(Lehet h nem így írják) Vagy csak üssem és imádkozzak?:P -
himpike #9634 Kijött kalózban ARM csapattól, de nem írnak hivatalos release datet, mármint hivatalost. Grat a Biowarenek, hamarabb kijött a kalóz mint a hivatalos. -
#9633 Lehet hogy tényleg demó és nem ez a végleges verza.... -
#9632 Jaaa hogy ez egy új DLC! Azt hittem a régi. Le vagyok maradva, bocs:)
Akkor se huszározzatok, tekintsetek rá úgy mint egy demora -
himpike #9631 Ugyan hol vetted meg ha a játék nem dobja fel a vételt mint lehetőséget és a weboldalukon sem az van hogy elérhető..?
"Return to Ostagar
- Available this holiday season."
-
#9630 Ostagar DLC Letöltés.
Mielőtt warezhuszároznátok, én megvettem... innentől azt csináltok a linkkel amit akartok. -
#9629 ez személyes ügy :D -
Dobronski #9628 ó de geci kedves vagy :| -
#9627 ó de geci béna vagy :| -
HekkR #9626 Ha feltöltötted valahova ahogy játszol, és meg tudod adni a linket, akkor szívesen kiteszem az oldalra neked :) -
Dzsabba #9625 Sziasztok.
Egy kis MOD akit érdekel:
MOD
Még nem próbáltam de amint holnap reggel leteszem az ügyeletet meglesem hogy mit tud. -
HekkR #9624 Ment a válasz. -
himpike #9623 A főelllenfélhez 20 is elég, minek a 24... Sőt.. lehet még ennyi se kell. Szerintem nincsen, max 22 voltam ha jól emlékszem. Talán 23, nem biztos, tolival több questem volt. Mint írtam korábban 200 feletti értékekkel is eltalálnak szóval mindegy mekkora a szinted. -
#9622 Level 16 vagyok, és most indulok Redcliffeből az országgyűlésre. Van még esélyem, hogy 24-25ös szinten fejezzem be a játékot? -
#9621 Ezt szépen elcsesztem, bocs érte mindenkitől, egy videót akartam beilleszteni a Return to Ostagar-ból.
Elég sokat kinlódtam vele, nem vagyok otthon sem a videokészítésben, s a játékstílusom sem kifinomult.
Wynne és Alistair párbeszédjén jót röhögtem, a harc kifejezetten csúnyára sikeredett, fölöslegesen is belenyúltam (space).
Annyi azért talán kivehető volt, hogy a csapattagokat nem kellett külön itatni.
Be van állítva a taktikában az is, hogy megragadás, harcképtelkenné vált csapattagnál pajzscsapás, mocskos harcmodor képességgel próbálják kiszabadítani, de ez nem akar működni, ilyenkor kénytelen vagyok leállítani a játékot, az ogárok ezt szinte mindíg eljátszák, hogy gyurmáznak valamelyik karival.
Az ellenfelek elég "lágyak" szerintem: nightmare fokozaton 11-es szintű a csapat.
Egy cheat is van: Flemeth kunyhójánál a hollótól lehet kérni egy potit, amivel újra ki lehet osztani a stat pontokat.
Eredetileg ezt minden bizonnyal rontot főkarakterek helyrepofozására tervezték, de mivel a saját karakteremnek azokat a képességeket adtam, amit elképzeltem, a lötyit megitattam Lelianaval - így lett az íjász bárd helyett párbajhős.
Retun to Ostagar - A nekromanta -
#9620 -
#9619 Nem teljesen értem a problémádat, a hátizsák közös.
Taktikai beállítások, a bal oldali részen ellenőrízd, hogy kinek a beállításival bíbelődsz (váltani a nevek mellett lévő nyilakkal tudsz)
Te magad - egészség - kisebb, mint 25% -- (viselkedés)használja gyógyital (legkisebb).
Ennél a beállításnal az adott karakter, ha 25% alá esik a HP szintje, iszik egy kicsi gyógyitalt, nem kell külön itatni.
Mindez persze önmgában nem feltétlenül oldja meg a problémát, össze kell hangolni a csapatot, pl. ne akkor igyanak, amikor Wynne is gyógyít rajtuk.
-
#9618 Ezt én is tudtam.De az a kérdés h hogyan adok neki italt.Onnantól menne a dolog ha lenne nála ital.Hogyan adom neki? -
#9617 Nem technika kell, hanem taktika
Taktikai beállításoknál minden karakternél beállíthatsz bizonyos cselekményeket - pl. mikor igyenek gyógyitalokat, mágusok mana italokat. -
#9616 Passz -egy korábbi kommentemben én is arra utaltam, hogy szerintem béta verzió lehet, mert a hivatalos bioware oldalról töltöttem le, s csak a küldetésadóig jutottam, igaz ott azonnal felajánlotta a teljes verzió letöltésének lehetőségét a játék. -
gregtom6 #9615 Hekkr, írtam a DLC-k topikjába, onnan kitörölheted, de akkor pls help ide, ezt írtam:
"Hy! Bocs, h ideírok, töröld ki, ha gondolod, de letöltöttem, és az Utorrent egyből kijelölte a Thepiratebay-ről töltött DLC Take Two nevű torrentet, és arra hivatkozott, h az már a listában van...
Ezt az Utorrent akkor írja, ha tényleg minden bitre megegyezik a letöltöttel? Mert akkor nem szedném le megint...
Esetleg te nem pont azt töltötted fel ennek az oldalnak a tárhelyére?
Kösz a választ..." -
#9614 Hy.Hogyan lehet azt megoldani h harc közben feltöltöm vmi itallal a csapattársak életét.Mert mind nálam van.Vhogy bontani lehet a készletet vagy van mvi tehnika h odaadjam nekik csata közben. -
#9613 Az a baj, hogy kihalt fórumon nehéz dumálni, illetve, nem természetes dolog, ha az ember egyedül beszélget
Tartalom kell arra a lapra, az már egy nagy piros pont, hogy felraktad a dlc-t, mert pl. a rapidshare annyira leterhelt, hogy nekem 78adik próbálkozásra sikerült letölteni.
Letöltések, végigjátszás, galéria... fórum.
A fórum sajnos nagyon hálátlan tud lenni, mert hiába van egy kérdés, ha arra rövid időn belül nem jön válasz, akkor a kérdező máshol próbál szerencsét. -
gregtom6 #9612 Hát én 100%-ig biztos vok, h még béta, arra meg kíváncsi lennék, h hogy találták meg a hivatalos helyről a linket... -
HekkR #9611 Amúgy dumálhatnátok nyugodtam a másik fórumon is, elvégre ezért csináltam :D Így olyan kihalt XD -
#9610 Full, vagy sem másfék órányi játék volt benne - többit spoilerbe írtam - s a befejezett küldetések között ott van ez is. -
HekkR #9609 Igen, lesz lehetőség másodjára is a kutyára, amúgy nálam nyüsögöt meg morgott a bejátszások közbe a kutya :D -
HekkR #9608 2010.01.05. van írva a DLC-hez. Bár igaz, hogy volt ez az eltolásos hír, de nem értem miért, tökéletesen működik és full-os ez a DLC :) -
#9607 Kutyának volt valami extra szerepe?
Nálam Alistair és Wynne egész jól elbeszélgettek az ostagari emlékekről, de Morrigan, mint, ha ott sem lett volna, meg se nyikkant, gondoltam is, hogy talán Dömpert kellett volna visszavinni.
A dlc-ben lehetőség lesz azoknak is csapatba venni a mabarit, akik elmulasztották a lehetőséget a játék elején. -
#9606 amúgy vicces ha tényleg a full ostagar DLC van kinnt,és február 5re van eltolva.a bioware mi a fenét csinál akkor addig?nem igazán értem,de örülünk azért :) -
#9605 köszi -
HekkR #9604 Tessék -
#9603 Return to Ostagarhoz kell az 1.02-es patch, különben nem működik.
A térképen kell lenni egy új helyszinnek, Loren bann birtoka - oda utazol, s a többi kiderül.
Ha fönt van a patch, és nincs a birtok bejelölve,valami nem kóser a dlc-vel. -
HekkR #9602
-
#9601 nembaj ,tegyed:)