Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Köszi a helpet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ki az a Shale???

★ 汤姆 李

Különc
Nekem Shale nem vált be sose, nemtom mér, lehet szar kristályt raktam bele. Oghren mire eltalált valamit, addigra mindig megölte egy másik kari a targetet, Morrigan alap support, kutyát, Zevrant soha a büdös életbe nem vittem sehova mert rohadtul elbaszottak az alap statjai meg mert buzi is. Leilanat csak dugom, egyébként béna, max ha átspecceled 2 tõrre, talán. Sten=Oghren, marad megint az Alistair, Wynne, Morrigan, számomra...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

I.C.ram
Na én összeraktam egy eleég ütõs csapatot Wynne nélkül.

Shale - übertank, alig megy le az élete, és nyomja a tauntokat folyamatosan.
Oghren - kétkezes DPS jól felpáncélozva, segíthet a tanknak is tankolásban.
Morrigan - healer/supporter. Fõleg az átkokra, meg a heal varázslatokra adtam pontot, és egész jól tolja
én - törpe rugó assasin DPS. elég durván sebzek.

Végre nem kellett a szokásos alistar, morrigan, wynne felállásban játszani, mert már untam a sok konfliktust a csapaton belül 😄
Sir Quno Jedi
Elõzõ végigkarim rugó volt, most végre kedvemre spelleghetek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na én most Leliana-t viszem íjásznak és tanknak is (egész hatékony ám), meg a kutyát.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Különc
Ja, te ilyen keménycsávó vagy <#idiota> Sajnos mivel én szeretem a közelharcot és a nightmare fokozatot, számomra kizárt ez a nagy AoEzás 8( Magedzsel besolozni a szobákat mig a többit holdra állítom tényleg ahogy te is írtad, rohadt uncsi.

Sir Quno Jedi
Ahogy bemész a fõajtón (ott a fõmágus, fõtemplar), hátul van egy csóka aki árulgat is.

Sir Quno Jedi
Te, még az állandó buffjaim mellett is bõnyállal megy ez nekem már az elejétõl, ahogy megvannak a varik.

Wynn-t meg valahogy nem vinném magammal, max Morrigan-nek is megtanítok majd ezt-azt 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Visszaemlékezve a Circle-nél nem is láttam kereskedõt elsõ végigjátszásnál 😄 Mivel mágus voltam, ott más célok vezéreltek 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Különc
Szerintem egy idõ után potira sincs szükség, max az elején, de amint a tank nem papírkutya és a healernek normális mágiaértéke van és jó a dps, inni sem kell, fõleg h Wynne-nek dupla manapoolt számolhatunk.

Mágustoronyban a kereskedõ végtelen mennyiségben árul lyrium dustot, szerintem csak nem vetted észre nála. 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Törpék termelik ki/csepészik, ergó náluk.

Amúgy gyógytyotyót ezerszámra lehet gyártani (viszel 2-3x99 flaskát és ugyanannyi elfroot-ot). Jó az.

Sir Quno Jedi
Az a területre ható villámvihar, a harmadik balról.

JethroHUN
A Körben

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
A tempest az melyik magyarul?

Iszonyat nagy mennyiségû poti kell akkor is ezek hatékonyságához. Elfrootot csak az elfeknél lehet ilyen mennyiségben szerezni? Most törppel nem épp az elsõ úticélom lenne 😊 DLC-k is megvannak, kíváncsi vagyok hogy az erõdbe letanyázott kereskedõ mikkel kecsegtet majd.
Másik: lyrium porból sehol nem találtam tetemes mennyiséget elõzõ végigjátszásnál, így nem rakhattam be tactic slotba. Annak hol kéne utánanézni?

Miért lenne lehetetlen? Nekem rugóm eddig 229 aranyat költött, most van nálam 50, plusz éppen tömve az inventory-m, az még legalább 30 arany. Betöltöttem mágusommal a legutolós mentésemet, 574 aranyat költöttem vele és van nála 97. Mirõl is beszélünk? 😊

Why so serious?

Különc
Nem kevés mana <#idiota>

Sir Quno Jedi
Én az új genyamágusommal úgy megyek mostanság, hogy blizzard (akár saját magamra), tempest, sleep, chain lightning. De asszem a tûzvihart is rájuk fogom nyomni ilyenkor. Ásítozás... Ha meglesz a spellmight, akkor azzal és a blizzard-tepest kombóval meglesz a storm of the century -> biztonalvásos unalom.

Sir Quno Jedi
Konkrétan sbezenek, csak 0-ákat. Amúgy meg szövetségesek ugyanúgy belehalnak, mert azokat meg sebzi is keményen. Pedig lehet 70%-os tûzvédelmed seperc alatt sárkányvérttel + ez-az és utána a 100% már semmi, aztán mehetnek a tûzvarik telibe. 😄

De biza annyi,este ha hazaérek dobok screenshot-ot majd.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Különc
Igen? Csak sebezni nem sebeznek? Ez rofl

Sir Quno Jedi
Az mind1. Easyn is beszopják a spellek státuszhatásait. Ergó ugyanúgy belassulnak, pofára esnek, megfagynak stb.-stb. Nem jó jel.

Különc
Gondolod h nem easyn tolja? <#idiota> (#7423ra ment)

Sir Quno Jedi
Jobb szélen a default beállítás mellett pl. a karaketrek igyekeznek elpucolni a negatív területre ható cuccok alól, így kimásznak a durvább spellekbõl (vagy se). NÉHA kurva hasznos ám.

Sir Quno Jedi
Természetesen a nagyon durva területre ható spell-eket magadnak kell kiadnod, mert ha magukra hagyod õket etéren, akkor szarban leszel... 😄DD

Sir Quno Jedi
A taktikánál a parancsokat akkor hajtja végre, ha már minden elõttük lévõt végrehajtott, vagy nem volt szükség azok végrehajtására. Jobbra fent meg azt tudod beállítani, hogy agresszívan kövesse az ellent, legyen passzív és várja az utasításaidat, védekezzen-e ha megtámadják, stb.-stb. A taktikai parancsokat lehet le fõl huzigálni, asorrendet változattandó és ki is lehet kapcsolni egy-egy sort, ha éppen nincs rá szükség.

- Érdemes elsõ parancsnak felvenni a saját éeleterõ kisebb mint 25% igyon életerõ italt legkisebbet. VAGY mágusoknál szívjon életerõt (drain life).

- Mágusoknál másodiknak berakni, hogy ha a mana lemegy 25% alá, akkor igyon lyrium italt legkisebbet

- Ezután jönnek a passzív skillek/buffok, ha "self any"-ra rakod, akkor mindig ellövi õket amint tudja, ha "enemy any", akkor addig nem lövi el, amíg ellent nem lát, viszont ez idõbe kerül olyankor ugye. Passzív skillnek jó a pajzsvédelem, a taunt, a gyorslövés stb.-stb. Mágusoknál meg a spell wisp, mana szívás, kõbõr, gyógyító aura, life ward, heroic offense, fagyfegyók stb.

- Most jöhetnek az életmentõ skill-ek, pl. mágusoknál, ha a szövetséges élete lemegy 50% alá, akkor heal rá (így elõbb gyógyít, mint a szövetséges életerõ italt inna = spórolás), ha a szöbetséges stamina-ja lemegy 25% alá, akkor stamina frissítõ vari rá, ha valamilyen specifikus negatív hatás van rajta, dispel stb.-stb.

- Ha a harcosainkat közelharcban támadják, vagy éppen messzirõl, avagy mágiával, ehhez különbözõ buffok kellenek, ezt is rájukpakolhatjuk mágusokkal, ha kell, feltétle van hozzá elég

- Bevehejük ide az újraélesztést is

- Mágusoknál ha körbeveszik õket, mind blast és hasonlók

- Mágusoknál fagyasztás, altatás, kövé változtatás, területre ható bénítások ellenfélre, glyphek, távolság, életerõ, vagy ellenfél szintje/típusa szerint

- Mágusoknál, ha alszik az ellenfél akkor horror, avagy walking nightmare tuti hatás

- Mágusoknál, ha fagyott, kõvé vált az ellenfél, akkor stone fist és így máris szét tudjuk õkelmét ZÚZNI

- harcosoknál életerõ, körülvettség, ellenfél támadástípusa, távolság, szint stb. szerint tudunk különbözõ támadásokat, skilleket elnyomni. Pl. pajzzsal feldöntés, harci kiáltás, taunt, threaten, indomitable stb.-stb. DE akár védhetünk egy adott karit velük, avagy az éppen vezérelt karinkat stb. Ha ravasz feltételeket adunk meg, akkor nagyon sokféle cselekedetre lesznek képesek, interaktívan (pl. fagyott ellenfélre kritikus sebzést okozó skillel támadjon, zúzás jön).

- legvégére azon skillek jönnek, amiket csak akkor kell aktiválni, ha vége a csatának és egytelen ellnfelet sem látnak a karakterek, pl. injury-k gyógyítása

Különc
304 volt a rekordom, szerintem lehetséges

JethroHUN
289 gold az lehetetlen, biztos h nem 😛

JethroHUN
Nem az összes drága követ! Csak ami Remarkeable/Csodálatos. azt Shale/Palának tod adni. Vagy amikor már megvan a törpe szövetség akkor a táborba beadhatod a szövetségesek ládájába xp ért.

lvl 17 vagyok és van 175 aranyam úgy,hogy a quest-et amit elöbb írtam meg se csináltam az elköltött pénzem amit ír az pedig 114 gold.Tehát eddig volt össz:289 gold-om lol
Van 1 csigány akinek csigányogat kell gyûjteni az is ad szépen Orzammar-ba,a fiolás Rémeket ha mindig mindenhol megölöd az 4-5-6 gold fejenként és mondom loot-olj mindenkit vegyél fel mindent majd add el ha tele vagy.

A drágaköveket egy olyan karakternek tudnád adni mint gift-et aki dlc-vel szerezhetõ meg tehát alapból nincs a játékban.Azthiszem Pala vagy kicsoda.
Van 1 küldi porvárosban ahol sokat tudsz keresni(mikor megállít 1 dwarf és felajánl bizniszt azt fogadd el,fizesd ki majd csináld végig amit kell ott lehet +45 gold-od is).
Vegyél extra zsákot ahol csak tudsz és vidd fel 100 fölé a férõhelyet,mindig szedj össze mindent és add el,drágaköveket is ha nem lesz Pala a team-edbe.

Oghren mekkora face lol😄DD
Mi több sz.tem a legjobb harcos is.
Morrigan+Oghren számomra best!
Ogh mostanában csak azzal van elfoglalva,hogy a szürke kamarás(én)meg Morrigan hát ugye,hogy szerelem van és ezt ahogy elõadja 15 percenként és amiket Morrigan válaszol ez kész beszarásXD

xblades
Hali arany pénzt hogy lehet többet keresni?
Ritka dolgok cipelésével és eladásával a gond az hogy kevés a hely és a kereskedõk is keveset fizetnek értük.

Ja és a gyémánt és hasonló kristályoknak lesz valami haszna?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Különc

link?

Egy már van...

peccs mikorra várható hozzá ? van már készülõben?

JethroHUN
<#beka2>

Különc
Pesten csak tanulok (Kiskunhalason születtem és Szegeden élek) <#mf2>

Na hagyjuk az offot

JethroHUN
Hát már bocs de ha neked is meglenne az a minimum szint ami szükséges és nem pesti bu.kó volnál akkor nem hülyéznél azonnal.<#lama><#levele>

JethroHUN
Ez van, fogadd el. Csak 1 különc... a kitaszítottak egyike.<#banplz>

Különc
Észrevetted hogy lehülyéztelek, az hogy felismerted az már alapfokú intelligenciára vall amibõl meg is oldhatnád a problémád.

A lopáshoz nem fûzök semmit

Csacsi
Nem tudom ki kezdett el egybõl vádaskodni, és személyeskedni. Nem csak tolvajnak neveztél, hanem búrkoltan le is hülyéztél. De valóban én viselkedek érdekesen, hogy zavar az ilyen hozzáállás. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki segített.Remélem így már könnyebben fog menni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Az nem gond, hogy az egész csapat ki van választva, mert ebben a játékban nem ugyanazt jelenti, mint egy RTS-ben.

Valamelyik karaktert irányítod, a többiek meg vag követik (ha ki vannak választva mind), vagy nem. Csata kezdetekor akit nem te "vezetsz" (õ az, aki pontosan követi az aktuális utasításaidat), az teszi a dolgát, amit a taktikai képernyõn megadtál. Akit te vezényelsz az egérrel (az az egy) ellenben rád fog várni mindig.
A SPACE alatt beálílthatod szép sorban mindenkinek, hogy a szünet után hova menjen, mit csináljon, de akin "rajta marad" az irányítás (azaz akinek utoljára mondtad meg, hogy mit tegyen), az a megadott mozdulatsor befejeztével megintcsak várni fog rád.

Csata közben jó, ha "leveszed" az általános kijelölést, mert pl hiába akarsz osonni, félig láthatatlanul, ha ott dübög a nyomodban egy nehézpáncélos...

Különc
Ja igen, Diabloban sem kell

Pedig itt ebbõl áll a harc, késõbb meg méginkább. Majd próbálj meg 30 fõs tömegeket space és utasítások kiadása nélkül leverni aztán majd meglepõdsz miért vagytok halottak cirka 10 másodpercen belül...

Why so serious?

JethroHUN
Ha csapat kijelölés van akkor persze hogy nem mûködik. Akkor mindegyikük a te irányításod alá kerül. a space meg igen hasznos 😊 amikor már annyi a mob h azt sem látod ki kit üt.