Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
DPS rugó vagyok,Ali tank,Morri dps+fagyaszt,Wynne healel,nem tudok kit kihagyni:/ Oghrent lehetetlen tanknak megcsinálni skillek nélkül :S
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Sötétség->darkspawns
hazudtak->Loghain a népnek, neked az vezérdémonról
<#nezze>#nezze> <#duhos2>#duhos2>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Piactér, sikátorok, a Gyöngy, és egy vérmágus búvóhely csupán, ami "bejárható".
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Törpe nemessel visszamegyek Orzimmarba, és lehet segíteni Bhelennek.... Aki megölte az apánkat, testvéremet, engem is megöletett volna, ha teheti, erre lehet neki is segíteni.... Mekkora faszság ez már? sokkal jobb lenne, ha lehetne induln ia törpe trónért, mint egykori Aeducan. Úgy utálom, hogy az ilyen játékokban sose lehet igazán nagy dolgokat elérni. Nem lehetsz király, valaminek a feje, stb. Bezzeg a BG2-ben még saját várad is lehetett vagy tolvajcéhed, esetleg mágustornyod.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Könnyû fokozaton végigvittem ember férfi harcossal
(könnyû fokozaton egyáltalán nem nehéz a játék),
most jön a nehéz fokozat: mágus elf nõ karival,nemes törpe férfi harcossal, és szerencsevadász elf nõvel.
Mágussal gonosz leszek (amihez ugyan nincs kedvem ,nem szeretek gonosz lenni, de kíváncsi vagyok rá)
Törpe Harcossal (jó leszek, továbbá hajt a bosszú vágy az áruló tesó miatt)
Szerencsevadásszal (azt meg eldöntöm menet közbe, valószínûleg jó leszek vele is).
Nehéz fokozaton már az elsõ ogár is megizzasztott.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oghren-nél adtam DEX-re is, és így nincs gond a találattal. Valamint találtam tök véletlenül egy titkos kardot a törpe trónteremben, ami nagyon táp, csak sajnos nem enchantolható 😞 Viszont Messy Kill képessége van, ami nagyon móka 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3