Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Youtube, de ha úgysem játszol vele akkor meg mért érdekel?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

b-type
Adja magát hogy vidd, a történeteket meghallgatva fura lenne kihagyni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JethroHUN
Wynne hagyd ki. Morci kell, Ali is. Csinálj sok potit ha van anyagod, ha nincs akkor szívás ha nincs nálad elég kész lötty. Vagy Rakd be Shale-t Morci helyére és akkor Wynne nagyon jó lesz healernek.

Desiderata
valaki nem csinál véletlen videóvégigjátszást? nincs kedvem végigtolni de érdekelne hogy milyen helyszínek vannak
Aradebil2
Oghrent tényleg le kell vinni Brankához?Kit hagyjak ki a csapatból?
DPS rugó vagyok,Ali tank,Morri dps+fagyaszt,Wynne healel,nem tudok kit kihagyni:/ Oghrent lehetetlen tanknak megcsinálni skillek nélkül :S

Darkspawn = Mszp, Archdemon = Bajnai + Gyurcsány <#banplz>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Különc
<#wilting>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JethroHUN
Nincs is köze MO hoz ne asszociáljál már.
Sötétség->darkspawns
hazudtak->Loghain a népnek, neked az vezérdémonról
<#nezze> <#duhos2>

I.C.ram
ja 😊
Különc
Nem Magyarország szerepel a játékban, hanem Ferelden<#mf2>

JethroHUN
Ahol kiderül, h hazudtak és egy ország sötétségben áll.

Különc
Országgyûlés után

Fantusz
Denerimben mikor lesz elérhetõ a többi városnegyed?
Piactér, sikátorok, a Gyöngy, és egy vérmágus búvóhely csupán, ami "bejárható".

Kandurex
Geci nagy egyetértésben mészároljátok a világot mi? <#bee1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Itt is lehetsz király, sõt királynõ is, ha ember nemessel csinálod végig.
Sziasztok. nem tudtok olyan addon(vagy petch )-ról ami kari generálásnál esetleg uj hajat uj tetkót vagy valami kis újdonságot hoz be?😮 (mert én keresgéltem csak nem találtam azt hátha valaki ismer valami hasonlót?😄)
Sok ember ellen mindig annyi a taktika, hogy allistair megy legelol magara csalja az ellent es megy az vihar ra, es mindenki meghal, allistair is nade o felfek a harc vegen az ellen meg nem. 😄
I.C.ram
Hát ez az. Attól még, hogy Grey Warden lettem, a jellemem nem változott meg. BG sokkal nyitottabb volt ilyen szempontból.
Különc
OMG SPOILER ROFLMAO DIEPLS HTXKKBYE

Tedd nightmare, nincs nagy kulonbseg a hard es a nightmare kozott. Nekem mar a nightmare is tul konnyu, csak par harc izzaszt meg, most azzal nehezitem, hogy nem hasznalok sem eletero sem mana lottyoket harc kozben. Az egesznek a kulcsa amugy, hogy a mageval jol kell tudni jatszani es jo spelleket kell adni neki, ha ott valaki elrontja akkor borzalmasan nehez lehet a jatek. Evszazad vihara es tuzes nyalka kombokat mindenkepp erdemes tudni, a ket leghasznosabb.
JethroHUN
Ja még az is kell, túl könnyû lett volna 😊

JethroHUN
Most most vársz szürke kamarás vagy, az önfeláldozás példaképe. Meg úgyis meghalsz a végén. (Persze igénybe veheted vki ágyát hogy mégis megmaradj)

Igen, de be kell kapcsolva legyen a spell might. Talan varazshatalom magyarul a neve, egy fenntartott spell, ami erositi a varazslatokat, ha az nincs bekapcsolva nem megy.
I.C.ram
Azért van egy két faszság a játékban...

Törpe nemessel visszamegyek Orzimmarba, és lehet segíteni Bhelennek.... Aki megölte az apánkat, testvéremet, engem is megöletett volna, ha teheti, erre lehet neki is segíteni.... Mekkora faszság ez már? sokkal jobb lenne, ha lehetne induln ia törpe trónért, mint egykori Aeducan. Úgy utálom, hogy az ilyen játékokban sose lehet igazán nagy dolgokat elérni. Nem lehetsz király, valaminek a feje, stb. Bezzeg a BG2-ben még saját várad is lehetett vagy tolvajcéhed, esetleg mágustornyod.
wedge31
Én beraktam a ládába xp-ért a végén már nem tudtam mit venni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát nem tudom. Én elsõ végigjátszás alkalmával 750 aranyat kerestem, és a végén még maradt kb. 200 pénzem.
I.C.ram
valamit elbaszol...
Különc
Meglepett? <#idiota>

Sziasztok!
Könnyû fokozaton végigvittem ember férfi harcossal
(könnyû fokozaton egyáltalán nem nehéz a játék),
most jön a nehéz fokozat: mágus elf nõ karival,nemes törpe férfi harcossal, és szerencsevadász elf nõvel.
Mágussal gonosz leszek (amihez ugyan nincs kedvem ,nem szeretek gonosz lenni, de kíváncsi vagyok rá)
Törpe Harcossal (jó leszek, továbbá hajt a bosszú vágy az áruló tesó miatt)
Szerencsevadásszal (azt meg eldöntöm menet közbe, valószínûleg jó leszek vele is).

Nehéz fokozaton már az elsõ ogár is megizzasztott.
JethroHUN
Ki próbáltam ezta kombót, de nekem nem történ semmi durva, a nagy hóvihar (blizzard?) és a tempest az a nagy villálós viharféle az kel legymásra nem?

Az evszazad vihara spell nagyon jo csak 1 baj van vele, majdnem akkora a vihar sugara, mint a legmesszebbi pont, ahova el tudom loni, ez nagyban korlatozza a hasznalhatosagat, ha rossz lovom ki halott vagyok 1 masodperc alatt.
Azthittem main karakterre vonatkozik,akkor hagyom nem kell,ty

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Különc
Be a tömegbe, taunt = profit

Most mageval tolom, es a legrosszabb a jatekban, hogy a tankkal nem tudom magamom tartani az ellenfeleket akarmit is kapcsolok be, a mage kb egyetlen spellel leszedi oket, aztan futok eloluk. A harcosnak lofaszt sem ernek fenyeget stb cuccai.
JethroHUN
éppen hogy a mobok leszenek erõsebbek.

Különc
Én egyszer nekiálltam pajzsos warrival Loghainnek... Instant restart volt 2 ütés után 8)

Better Archery
Hát ezt ki kellene próbálnom:Ss
Nagy cheat ez szerintetek?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

JethroHUN
Én is csajjal aláztam szét 😄 Csak az volt ami annyira nem tetszett hogy a párbaj elõtt lévõ csatában elit volt a párbajban meg normál. féle méreggel kezelt kis kiskések, csak nézett nagyot <#bohoc>

I.C.ram
Hát nekem Oghren alapjáraton üt 60-70-80-at. Crit nélkül. Én viszont csak 45 körül critelek a két tõrrel, igaz kb fél másodpercenként ütök.
Különc
Nagyon sok a helyettesítési terméke a 2 kezea stunnak: Force field, Crushing Prison, mocskos harcmodor, pajzslecsapás, szinte mind jobb vagy ha nem jobb, de olyan karakternek van, ami sok minden mást is tud. Ezért az 1 stunért szerintem nem érdemes feláldozni egy rugó vagy mage helyet a csapatban egy 2kezes warriorért.

Sir Quno Jedi
Elit vagy sem, még Loghain is csak pislogott bénultan, miközben 1200x ütötte meg kritekkel rugólányom két dragonbone tõrrel 3-3 rúnával. Dirty fight, bénító rúnák, alukálás a bácsinak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

I.C.ram
Shale nekem nagyon bevált CON-ra és STR-re adok mindig 2-1 arányban, és így rengeteg HPja van már. Kristályból meg találtam pár nagyon fincsit.

Oghren-nél adtam DEX-re is, és így nincs gond a találattal. Valamint találtam tök véletlenül egy titkos kardot a törpe trónteremben, ami nagyon táp, csak sajnos nem enchantolható 😞 Viszont Messy Kill képessége van, ami nagyon móka 😄
JethroHUN
Igen de a 2hander stun skillje az mindig bejön. Pl egy elit ellen, nem mindig tudod rugóval, a föllökés meg mindig bejön.

JethroHUN
Zevrannal mind1 a nemed <#buck>

Különc
Kb csak dexre rakok náluk ahogy csatlakoznak, mégse az igazi, inkább a szerencsevadász,inkább ütök 2 70es critet hátba 1 sec alatt, mint egy kétkezes egy 80as critet 3 sec alatt.

Sir Quno Jedi
Najó, de elõzõ akrim NÕ volt vaze. Õ csak Leilanánál érhet célt, meg Alistair-nél (nomeg Zevran-nál, de õt hagyjuk).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Különc
Én kivittem úgy a gamát h mindkettõt dugtam, aztán csak Morrigant aztán csak Leilanát. Így fair <#idiota>

JethroHUN
Shale, Oghren, Sten azért nem talál el semmit mert kicsi a dex jük (ügyesség) nem számít h harcos kell neki. min 20

Sir Quno Jedi
A DLC-s gólem kari.

Sir Quno Jedi
Morrigant muszáj vinnem, mert a varim most dugja már a legelsõ táborozástól folyamatosan (kicsit gyorsan ment, azóta mindig összevissza röhögcsél Morrigan, ha meglát, be van baszva, vagy inkább meg). Kutya meg súlyosan bírja ám az ütlegeket és mindent túlél vaze, nem beszélve a sok hasznos cuccról amit összekapar (faszájos mágusbotot kotort minap is nekem)!