Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyet üt és leveszi még a tanknak is a fél életerejét OMG de xar.....
★ 汤姆 李
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
★ 汤姆 李
egyébként valaki bebökhetne egy linket arról az ominózus videóról, ahol a tag egyedül öli a fõmuftit, nem találtam jutyubon..<#lama>#lama>
Kumiho #2179
Vmi toltheto cuccban benne lesznek majd azok a tavolabbi teruletek amiket csak nyilakkal mutat a terkepen? Orlais, stb...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Azért persze volt olyan karakter, aki a legtápabb cucaimmal távozott, de ha már ez a sztori, akkor minek visszatöltögetni. Eleve nem volt vészes nehézség hardon. Nekem pont jó volt.
A bûvharcos meg túl táp, de azért használtam 😊
És kint van a honlapon egy jókora térkép, amin a kontinens északi fele is látszik, ha valaki még nem látta.
Egyébként szép karakter, mutatós darab.
★ 汤姆 李
Amúgy a Caridin elleni csata elég könnyûre sikeredett,elsõre hoztam különösebb para nélkül,High Dragon detto,Wynne detto😊
Vagy a játék lett könnyebb,vagy én éreztem rá😊
elkezdtem cheat nélkül tolni a játékot, 10% nál járok, a Redcliff ostromot nem nem tudom megoldani egyelõre, mert elfogytak a zombik és a figurák csak mászkálnak. Ilyenkor mi a f... van?
de köszi azért!
★ 汤姆 李
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Eddig csak a sima változattal találkoztam:S
★ 汤姆 李
Mágus ág maxon(jók azok a passzív dolgok)!
Akaraterõ+mágia egyenértékben másra nem is tettem pontot,mana van így bõven szinte ki se fogy soha,van dps.
Lvl18-on egyszerûen szuper,papír ruhákban,hogy semmi kimerültség se legyen,össz 2 buff mégpedig az õsi pajzs ill a halálszívás.
Van mellette 1 tank,1 harcos(kétkezes) és én mint nehézpáncélos Ranger/bárd
Megy a hent szépenXD
★ 汤姆 李
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként ezzel a szájjal csókolod a feleséged is?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
kicsit komikus, na.
btw, ha már sorrend, szerintem, mágussal:
mágusok (Wynne+statok) -> elfek (Juggernaut set+Arcane Warrior) aztán Redcliffe+Urn (Blood Mage spec, sárkányvért, na meg feláldozhatod Isolde-ot mosolyogva) végül Orzammar (Oghren, már akinek)
Shale meg Warden's Keep meg valamikor félúton beiktatva, mindkettõ igencsak rövidke úgyis
"The trees move. Do you not see it?"
mindkettõ jó ha elsõ résszel akarsz játszani, Tutu viszont régen egy bughalmaz volt, szóval én spec maradtam Trilogy-nál.
viszont most már asszem BG topicban tárgyaljuk, mert ki leszünk innen "nemszeretve". <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"