Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az szandekosan van ugy ott megcsinalja, hogy elkapjon mindenkeppen. Amikor majd kesobb harcolsz vele akkor mar a rendes statja van.
wedge31
A játék beépitett cheatje két végigjátszás alatt egyszer használtam annyira hazavág mindent hogy felesleges lesz minden taktika.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
Milyen a sapkám? <#idiota> ..gyün a télapó...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Jó combo.

wedge31
Taunt+forcefield

Na jól van.Ki a franc ez St.Johanna?lol
Egyet üt és leveszi még a tanknak is a fél életerejét OMG de xar.....

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

wedge31
Meglehet csak nem midegy kivel vagy partyba.

Ezt a Ser csajszit sehogy nem lehet megölni?Sittre kell mennem mindenképp?

böröczk
nem, õ már Gizike, bár a végleges Jucira lett módosítva. : D Mivel az összes játékban, ahol nevet lehetett megadni, Bözsi, Gizike és Erzsike között ingáztam, már kellett a változatosság. : D

egyébként valaki bebökhetne egy linket arról az ominózus videóról, ahol a tag egyedül öli a fõmuftit, nem találtam jutyubon..<#lama>

Kumiho #2179

Nekem a magusommal a vegere 31 pontom volt a varazslatokon, es nem csalinkaztam semmit. Azt mondjuk meg nem mondom hogy jott ossze annyi, de osszejott. 23-as szint, volt vagy 3 konyv, meg nehany alkalommal kapsz a tortenet folyaman is plusz pontot. Kapsz egyet 5. szinten meg ha megcsinaltad a Szent hamvakat es utana bajnokka avatnak, meg meg az orszaggyules kornyeken is. Ez mar 30, ha jol szamolom, meg meg egyet gondolom valahol kapsz.
72 helyett 76
72 helyett 76
Magus ag maxon az +5 magiat ad es 50% bot sebzest az nem tul sok szerintem meg egy gyenge pancelt. Szerintem eleg keves spell tanulhato, mondjuk 21-es szinten 21 darab meg a legelejen talan ketto az 23, az nagyon keves, ha kimaxolod a maget es a 2 specit az mar 12 alapbol akkor mar csak 9 marad, persze konyvekbol lehet hozza venni meg parat, de azt csak 1 karinak, 64 spell van (4*4*4) a mage es 2 speci az osszes 72 es ebbol kevesebb mint az 1/3-ot lehet felvenni, ez keves.
DLCben nem hiszem, talan ha irnak hozza egy folytatast max akkor.
Hamed
En is a vegere ertem, hangulatos kis jatek lett ez, minden elismeresem az iroknak/szineszeknek😊

Vmi toltheto cuccban benne lesznek majd azok a tavolabbi teruletek amiket csak nyilakkal mutat a terkepen? Orlais, stb...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Kosz, akkor targytalan.
Azthiszem az egy tolvaj quest.. maximum asszonytol megkérdem de valami olyasmi volt hogy ha van lopás meg lopakodás skilled akkor tudod csak felvenni (akkor aktiv az NPC) ezt a küldetés sorozatot. Olyasmi mint a mágus céh vagy a zsoldos.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Csak ha a fõkari tolvaj karakter..csámcsogó Billy vagy ki fene adja a küldit hozzá.

Van Denerimben a piacon 2 lada, mindkettohoz azt irja: kulcs kell hozza. Azokat hogy lehet nyitni?
Márha nem tolvaj a fõkarid.
Lotheringben a kereskedõ, akinél veszekednek, kirabolható. 7-es szintû (ha jól emlékszem) nyílpuska esik tõle. Amint beáll hozzád a tolvaj csaj rögtön rabolható.
Vége. Jó volt. Nagyon hangulatos a legvégén az összefoglaló, bárkinek bármi lesz a vége. És nagyon jó, hogy nem D&D szabályrendszere van. (abban elég sok hülyeségtõl falramászok, ebben jóval kevesebb kivetnivalót találtam)Jöhet a kiegészítõ. Na nem valami kis dlcre gondolok 😊

Azért persze volt olyan karakter, aki a legtápabb cucaimmal távozott, de ha már ez a sztori, akkor minek visszatöltögetni. Eleve nem volt vészes nehézség hardon. Nekem pont jó volt.

A bûvharcos meg túl táp, de azért használtam 😊

És kint van a honlapon egy jókora térkép, amin a kontinens északi fele is látszik, ha valaki még nem látta.
Okés, megoldva.
Kandurex
Ez Klárika? <#idiota>

Egyébként szép karakter, mutatós darab.

Igen, nekem kuriózum, azért kösz, megkeresem azt a tetves zombit.
Jó kérdés,Gondolom igen bár még ki se próbáltam^^

Uhh ezt meg kell említeni, "hoyg cheat nélkül "? ...mintha valami kuriózum lenne. valószínû kihagytál egy zombit valahol beakadhatott lent a faluban keresd meg.
Aradebil2
Azért a Kört simán meglehet lvl 7 környékén csinálni😊
Amúgy a Caridin elleni csata elég könnyûre sikeredett,elsõre hoztam különösebb para nélkül,High Dragon detto,Wynne detto😊
Vagy a játék lett könnyebb,vagy én éreztem rá😊

Üdv

elkezdtem cheat nélkül tolni a játékot, 10% nál járok, a Redcliff ostromot nem nem tudom megoldani egyelõre, mert elfogytak a zombik és a figurák csak mászkálnak. Ilyenkor mi a f... van?
JethroHUN
A crossbow mûködik az íjász skillekkel?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Az dlc,azom nincs:C
de köszi azért!

Különc
Harcosbérc küldiben esik egy az elsõ sárga csontiból

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tudtok esetleg valami jobb fajta crossbow-ot hol lehetne szerezni?
Eddig csak a sima változattal találkoztam:S

Ezért nem is tartok healer-t külön,1 mágus elég és az egyben healer+dps+bénító.Mint healer ott a 4 legfontosabb skill szellemgyógyítóbol,Teremtésbõl az elsõ heal skill még hozzá,sebzésnek a fagy ill.a villám ág maxon,kétlábu bomba kis DoT-nak,halálszívás mana pótlásnak,erõtér a tanknak és elmecsapás bénításnak.
Mágus ág maxon(jók azok a passzív dolgok)!
Akaraterõ+mágia egyenértékben másra nem is tettem pontot,mana van így bõven szinte ki se fogy soha,van dps.
Lvl18-on egyszerûen szuper,papír ruhákban,hogy semmi kimerültség se legyen,össz 2 buff mégpedig az õsi pajzs ill a halálszívás.
Van mellette 1 tank,1 harcos(kétkezes) és én mint nehézpáncélos Ranger/bárd
Megy a hent szépenXD

Viszont ebben a jatekrendszerben a healing spellek nagyon gyengek, nincs olyan mint a dnd-ben a HEAL meg a Greater Restoration meg hasonlo. Sot szerintem az eletero pont is eleg keves, 1 pont con az +5 hp az nevetsegesen keves, hiszen egy utes 60-70...ezert nem is teszek soha senkire, mert irrealisan keves.
Sir Quno Jedi
A mage egymaga a Zisten. már 7-8szint felé elkezd kellemetlenkedni és abba sem hagyja onnantól. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jo, nem nehez az a csata, de azert megis teljesen egyedul csnialja se a csapattagok nincsenek vele, se semmi segitet nem hasznal se torpoket, elfeket, magusokat, senkit, csak csont egyedul a mage mindenki ellen. 😄

Sir Quno Jedi
Ezé szoktak normális játékrendszerekben igen komoly szpellrezkót rakni sárkikra alapból, mert vicces lenne, hogy egy ilyen õsi mágikus bestia sima halandóként beszopja az összes béndzsa spellt, amire nincs mentõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha lefagyasztjak akkor is elengedi.
Sir Quno Jedi
Archdemon elég uncsiak csata amúgyis, mert sok a HP-ja, így idõ (bár nem vészes). Balliszták jól sebzik, mágusok is, íjászok is, nem kell egyáltalán közelmenni hozzá, nem tud semmit sem tenni, csak mászkál/röppen ide-oda. Csak a spanjai tudnak kellemetlenkedni esetleg, de ha figyeled õket mikor jönnek, az sem gond abszolájte (sõt mágusok maguktól leszedik õket).

Kandurex
Olyankor kell az erõtér tolni a csapattársa, egybõl kitörik a sárkány foga...muhahahha!

Mellesleg a neten van egy video ahol egy srac nightamren megoli a vezerdemont egyedul ugy, hogy egyetlen potit sem hasznal fel. 😄 Erdekes csak eleg hosszu.
Nem is a tuz legrosszbb a sarkanyok eseten hanem amikor felkap a levegobe...minden mob nehez amelyik fel tud kapni es razni a levegoben halalig...
Ó, akkor most már kismama lett? Nem is baj, ideje újra benépesíteni félsárkányokkal a világot.
Egyébként ezzel a szájjal csókolod a feleséged is?
BEAST
Valojaban minnel jobban kiismeri az ember a mageke spelleket annal konnyebbnek tunik a jatek :p es ha tobb caster van a partyban ez csak meginkabb elojon 😊 Multkor elkezdtem egy full warrior csapatot, igaz elejen vittem Morrigant is, de csak medve formajaban 😊 Erdekesebbek igy a nightmare harcok xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Flemeth se nehéz, azt hiszem lvl11-en öltem 2 mágussal. A vénlány healelt, a mainemmel meg lõttem messzirõl. Ha odarántott, kifutottam. Mondjuk összekapartam azért 75% fire res.-t, egyébként nem ment volna le így.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Mágustorony Denerimben kalandozás Rogue feladatok, chantry egy kis xp gyûjtés stb, aztán Redcliffe semmi gondom nem volt vele, harmadiknak mentem msot az elfekhez aztán Andraste hamvai sztem és végül orzammar, hogy utána mi lesz azt még nemtoom, mert az elõzõ karimmal elõtte hagytam abba 😄
az a sárkány picsafüst, tegnap basztam meg. Flemeth,a z már más tészta😄
Calver
azon a sárkányon én is leakadtam... mármint hogy "ez a sárkány?" azt hittem h valami kissárkány a nagy elõtt, lévén nálam meg se karcolta Sten-t, mire lement róla a CC már hulla volt - a szó szoros értelmében megmozdulni sem tudott.

kicsit komikus, na.

btw, ha már sorrend, szerintem, mágussal:

mágusok (Wynne+statok) -> elfek (Juggernaut set+Arcane Warrior) aztán Redcliffe+Urn (Blood Mage spec, sárkányvért, na meg feláldozhatod Isolde-ot mosolyogva) végül Orzammar (Oghren, már akinek)
Shale meg Warden's Keep meg valamikor félúton beiktatva, mindkettõ igencsak rövidke úgyis

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Tutu az simán BG2 engine alá teszi BG1-et, ellentétben a Trilogy-val, ami egybe összevonja mind2 részt+ToB-t.

mindkettõ jó ha elsõ résszel akarsz játszani, Tutu viszont régen egy bughalmaz volt, szóval én spec maradtam Trilogy-nál.

viszont most már asszem BG topicban tárgyaljuk, mert ki leszünk innen "nemszeretve". <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"