18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • SötétBarom
    ESC spam. :D

Morrigan rlz.
  • Calver
    egyedül Leliana-val nyomhatsz leszbi románcot, aki egy őrült, Chantry-imádó buta liba, a lehető legidegesítőbb hanggal és párbeszédekkel, akinek szvsz minden tisztességes játékos 3 perc után baltát akar állítani a fejébe, és elkaparni 10 centi mélyre, hogy a farkasok azért épp megtalálják.

mindenesetre ez az én véleményem de ha lenémítod a DAO-t, talán nem fogod egyesével kitépkedni a fájdalomtól minden szál hajad miközben vele beszélgetsz...
  • Fantusz
    Ez nem teljesen így van, az utólag telepített magyar nyelvi fájlok ellenére a dlc-k is magyarul kommunikálnak, ha megfelelően vannak telepítve.

A magyar nyelvcsomag feltelepítése után a játék beállításánál angol-magyar választási lehetőségnek kell lenni, amit természetesen magyarra kell átállítani, s az updaterrel telepített dlc-k is "magyarosodnak".
    Bemásolós formában levadászott warezes modok maradnak angol nyelvűek.
    Az ilyen dlc-k sokszor nem is működnek megfelelően, mert hiányzik a hozzájuk tartozó bejegyzés, amit updaterrel telepítve a játék létrehozna.
  • GodBadka
    Az hogy a játék angolul lett telepítve. Az utólagos magyar nyelvi file ezen nem változtat, tehát a DLC-ket angolul fogja lekapni. Telepítsg a játékot magyar nyelven egyből és akkor a DLC-k is magyarul jönnek majd.
  • sevendoor
    Feltettem a DLCket és fenn van a magyarositás is, a DLCk mégsem magyarok, mit csináltam rosszul?
  • Order
    Nagyon köszi, megnézem hová bújt a mocsok :)
  • SaGa
    Igen. Valahol beakadt egy élőholt és nem találta meg a csata helyét. Keresd meg.
    Ha mindet sikerült leverni, automatikusan jön egy bejátszás és mehetsz föl a malom mellé, beszélni az ott ácsorgó lovaggal, hogy mi legyen...
  • Order
    Üdv, segítségre lenne szükségem:

Redcliffe falunál tartok, lezúztam minden ellenfelet, de nem tudok továbbmenni valami miatt. Volt már valakinek hasonló?
  • SaGa
    A letölthető tartalmakat pénzért (USD) megvásárolható pontokért adja a cég. A játékban elért pontok - egyelőre - csak mutogatásra használhatók...
  • krisztajo
    Igen én sem annak vettem! Vagy szerinted igen? Csak egyetértettem.
    Azt hogy kinek írtad a sárkányt közben már kitárgyaltuk azt hiszem.
  • bazsi0
    Még 1 kérdés hogy működik a letölthető tartalom hogy most csak elkell érnem az 500 pontot és kész vagy el is vesztem azt a profilomban meg kell így is fizetni mert felhasználtam az ajándék kódot és még1szer megkéne csin a Palás részt ami meg megint 1200 pont
  • Terminátor14
    Ha jól látom, a csapatod már teljes :)

Alistair és Leillena is hajlik a románcra.
  • bazsi0
    Az a kérdésem hogy kik kellnek a teljes csapatba eddig megvan Pala, Morrigen , Alstair, Leillena, Wayne, a tünde ,a törpe és a kutya ja és Sten A másik kérdésem hogy Morrigenen és a tündén kivül kivel lehet románcot létesíteni? Válaszokat előre is kösz
  • Terminátor14
    Figyelmetlen vagy :)

Már válaszoltak neked, miszerint a történet szempontjából nincs jelentősége, viszont egy rakat dolgot tudsz tőle lootolni, ami jó dolog ugye, ad xp-t, és kapsz tőle egy sárkánypikkelyt is, amiből tudsz páncélt kovácsoltatni Denerimben. Ettől függetlenül nem kell kinyírni, csak ha úgy érzed, hogy ez neked kell :D

A hegytető alatt nem tudom, hogy mit értesz, hát kérlek alapból egy hegyen lyukadsz ki, ha kijössz az urna megtalálása után :) Még kapsz is infót, hogy ha nem vagy elég magasan, akkor a sárkány nem fogja meghallani a kürtöt, ergó nem jön elő. Egyetlen egy területrész van itt, szóval nem igazán lehet eltévedni :) Vagy esetleg nem erre gondolsz, viszont nem emlékszem, hogy máshol is lett volna hegy + sárkány kombó.

Sőt, ha visszafelé mész az urna megtalálása után, akkor a térkép keleti oldalán lesz is egy kijárat, amihez e térképen Hegycsúcs van írva. Asszem :)
  • xianon
    *sárkány
  • xianon
    uhh mindegy látom, hog egszerre több kommentet kell írjak, hogy válaszoljak mindenre...

Termi:
    Tudom, hol van a srákány, és h mit kell vele csinálni már régen, annyit kérdeztem, hogy van-e valami jelentősége (úgy vettem észre hogy nincs) és azt, h hol lehet az a hegytető, ahol a videokban szokták hívni, ugyanis azt nem találtam meg!

krisztajo:
    Az őssárkányos részt nem neked írtam, egyrészt, másrészt meg nem is toltalak le, csak tettem egy megjegyzést, hogy szerintem mi lesz...
  • wedge31
    Azok is csak elsöre voltak nehezek utána már ment csukott szemmel is igy van ez itt is egy kis különbséggel.

Az hogy ugy általába könnyebb a játék az azért van mert tapasztaltabb vagy meg a mai játéktrend ilyen irányba megy.
    Ha visszaolvasol az egész játék egyetlen logikai feladványát / urnás küldi hidja / a többség nem tudta megoldani pedig max 5 perc gondolkodás és papir meg ceruza kell hozzá.
    Arrol már nem is beszélve hogy külön patchet kellet kiadni hogy könnyitsék a harcot mert még a legkönnyebb fokozat is nehéz volt rengeteg usernek.

Szerintem ezek a könnyitések nem a Bioware hibája egyszerüen csak ez kell most a népnek és ezt sajnálhatjuk mi akik a BG 1-2 és Fallout 1-2 tartjuk az etalonak.
  • krisztajo
    Igazad van, én nem voltam képben! És valóban nem is nekem írtad!
    Úgyhogy inkább hallgatok (mélyen).
  • Terminátor14
    Ahogy érzed...akkor viszont ejnye! :P

Amúgy nézd meg, hogy kinek válaszoltam...:)
  • krisztajo
    Igaz, figyelmetlen voltam. Elvonta a figyelmemet a szép kép,amit bemásoltak róla! Elnézőbbnek meg nem kell lenni, láma néha mindenki lehet nemtől függetlenül.
    Nem is az őssárkányról kérdeztem azt már megbeszéltük. Nem tudom ez most hogy jött ide???
  • Terminátor14
    Lányokkal elnézőbb az ember...:P

Az őssárkányt is leírták már neked, nem is egyszer. A hamvak keresése után kimész a nyílt terepre és megfújod a kürtöt, amit Kolgrimtól "kapsz".
  • xianon
    kirzstajo nem azért de sztem most majd kapsz egy fejmosást, ugyanis egy tényleg pár kommenttel elötte ott van...én egyébként a másik sárkányról beszéltem akkor, az ősról
  • krisztajo
    Már annyit beszéltek Gaxkang-ról! Akkor már mondjátok meg hogyan és hol lehet a hozzá vezető küldit felvenni?
  • steweee
    ha csaj karaktert indítok, de pasi létemre férfi karakterrel nem akarom összeszűrni a levet, akkor háyn másik csajszival lehet összejönni ? :)
  • fixpont
    Azert a jatekban levo sarkanyok ossze sem hasonlithatoak a BG2-beli Firkraaghoz es Thaxll'ssyllyiahoz, azokat amikor eloszor jatszottam legalabb 30x-i probalkozasra tudtam megolni, ha nem tobb, iszonyu kemenyek, itt mindenki ment elsore. Persze amikor BG2 pro lettem mar azok is konnyuek voltak, de aranyaiban joval nehezebbek ugy is.
  • GodBadka
    Akkor te a Varos kulcsa kuldetesrol beszeltel, de abban nincs sarkany, valamelyik hozzaszolasodban pedig sarkanyt emlegettel, a torpeknel, meg csak azt a sarkanyt lehet megidezi, amit irtam. A ket kuldetesnek amugy nincs kozuk egymashoz.
  • Fantusz
    Gaxkangot Sten csapta agyon, nála ő a legerősebb legyőtött ellenfél, a csapatnak az őssárkány - de ez annyira lényegtelen szerintem, a lényeg, hogy Gaxkang igenis kihívást jelentő ellenfél.

A kardot és a pajzsot is dobta - ez a leglényegesebb.
  • Fantusz
    Ki kell próbálni.
    A fickót nehéz nem észre venni, mert a piactéren ácsorog, egy felkiáltójellel a feje fölött.
    Ha nem működik a dolog, legfeljebb visszatöltöd a mentést,lesz néhány percnyi plusz játékidőd, vesztenivalód nincs.
  • Calver
    nem a főkaraktered vitte be az utolsó csapást. nézd meg csapattagokat, egyiknél ott lesz ő legerősebbként.
  • himpike
    Save, megpróbálod.. ha nem akkor load....
  • krisztajo
    No problem! Viszont arra még mindig kíváncsi lennék, hogy ha Denerimbe érés után, tehát később valamelyik szintlépésnél adok egy pontot a lopásra vagy osonásra akkor is megjelenik-e Cingár? És megcsinálhatom-e a tolvaj küldiket? Vagy ez ilyenkor már felejtős?
  • Fantusz
    Kalóz dlc-ket is DAZIP formátumban kellen megkeresni, s updaterrel telepíteni.
    A bemásolósak nem fognak működni.

Lentebb is volt valakinem gondja a Harcosbérc dlc-vel, de néhány naponta visszatérő "sláger" - részleteket ugyan nem tudunk, így csak sejtés, hogy a warezes dlc nem megfelelő.
  • wedge31
    Dehogy vitatom sejtem hogy vágod csak a tapasztalataimat irtam le.
  • unusual
    Gólemet ugye úgy tudom megszerezni,hogy Felix-től kapok 1 pálcát,és azt mondja megjelöli a térképen,de nem történt semmi se. Mi lehet a baj ? Mert a 2nagy kieg telepítve van. Lehet,hogy a magyarosítás miatt ?
  • Fantusz
    Talán nem velem kellene vitába szállni,
    #9878 vonta kétségbe Ganxkang erejét, az, hogy én nem nagyon szenvedtem vele egy talán irreálisan erős varázslatnak köszönhető rövid csata miatt történt.
    Tény, hogy az őssárkány maradt nálam a legerősebb legyőzött ellenfél a statisztikában, de Gaxkangot egyeltalán nem tartom gyengének, sőt a sárkány ellen minden karakterem talpon maradt, Gaxkang megrendítve is könnyedén kiütött két csapattagot.
  • wedge31
    Nálam mindhárom végigjátszásnál Gaxkang volt a legerösebb legyözött ellenfél.
    A hivatalos forumon a fejlesztök és az átlag userek ,nem olyan profik mind akik ide az sg-re járnak is arrol regéltek hogy ö a legnehezebb elsöre.
    Sokadik végigjátszásra már mindegyik boss pofonegyszerü a sárkányra is megvan az ellenszer.
  • Fantusz
    A törpével beszélni kevés, kell még néhány adalékot megtalálni, mielőtt kiderül hol kell keresni Gaxkangot.
  • Fantusz
    Gaxkanggal kb. 20 másodpercig küzdöttem miután a manacsapástól megrendült az egészsége.
    Azt pedig nem én állítom, hogy a játék legerősebb ellenfele - sokaknál az őssárkány legyőzése után is Gaxkang volt a legerősebb legyőzött ellenfél, nálam marad a sárkány, amit reálisnak is érzek, rá nem hatott a manacsapás vele harcolni, küzdeni kellett.
  • Fantusz
    Semmi jelentősége nincs azon túl, hogy XP-t ad, egy rohamosztagnak elegendő páncélt-fegyvert lootolhatsz tőle, s ráadásnak lesz egy őssárkány pikkelyed.
  • MerlinW
    Még mindig Denerimben.