Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a zevran csaj ? leszbi és te kinyítad ! 😊 hehe
lehet van benne olyan lehetõség is hogy 3asban.....
mi az a dps ?

Megnézheted, de pontok nélkül, amiért külön kell fizetni, nem tudod letölteni. A játék indítómenüjében ott van a letölthetõ tartalmak pont, megmutatja, mi az, ami aktív és mi az, ami elérhetõ.

Off

Nem pont így...
A búcsúcédula a már elhunyt rokonok purgatóriumi szenvedéseit megrövidítõ "oklevél". Egy búcsúcédula X év minusz.
Vehettek maguknak is, de általában a papa, mama, nagyszülõk szenvedéseinek megrövidítése volt a cél.
A purgatórium afféle elõszoba a menny felé. Aki nem véglegesen elkárhozott (az ugyanis megy a pokolba) az oda kerül, míg nem vezekli le a földi életben elkövetett bûneit, majd mehet tovább az örök világosságba. Egyébként mindenkinek van, mert az eredendõ bûnt mindenkin számonkéri a Teremtõ. Ezért kellett pl a szülésznõknek szülés közben szenteltvizet juttatni a szülõcsatornába, hogy a csecsemõ, ha meghalna, legalább ne a pokolba, hanem a purgatóriumba kerülhessen. A keresztelõig ugyanis pogány, bár az eredendõ bûnön kívül más bûne nincs, mégis a pokolra jut enélkül.

On

wedge31
Szerintem marha jó föleg ha nem ezt a gagyi nézetet mutatnák hanem az izometrikusat amire ki lett találva ez a játék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Semmi ertelme a 2 szelso monitoron csak a taj van.
azt hogy tudom megnézni hogy milyen dlc-k vannak meg nekem a játékhoz ? ugye nem kell részlteznem hogy t.o.r.r.e.n.t.e nevû nyomozó úr postázta ki az én verziómat 😊 mert asszerint kellene még kicsit tõtögetni mielõtt elsõnek nekifutok

wedge31
Azért ezt kiprobálnám...

wedge31
Kapsz küldetéseket a golemes dlc-ben és ha megveszed a Wardenest ahhoz is.
Kieg szerintem nem lesz inkább csak dlc-ék ez az új divat lehuzás.

Én azt gondoltam, hogy ezekkel a DLC-kel új küldetéseket kapok a játékhoz, de ahogy látom eddig ez egy kicsit item shop-os megoldással mûködik😊

Mondjuk én azért így elõre is remélem, ha teljes mértékben kiakarom játszani a játékot mellék küldetésekkel együtt (gondolom ilyenek is vannak) akkor azért 100-150 óra játék idõm lesz😊 Persze nem napi 15 órában fogom játszani hanem szerintem max 2-3 (bár ha belefeledkezek😊), de gondolom majd ehez is mint minden BioWare-os játékhoz érkezik majd kiegészítõ is remélhetõleg több is.

Különc
Fúdejó vagy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JethroHUN
Off: töribõl tanultuk anno, h a középkorban a papa búcsú cédulákat árultak. Instant bûnbocsánat. Pl tyúk lopás 5 cédula, ló lopás 15.
Érted? 😄<#beka3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Különc
Búcsú? Kitõl? Ezt nem értem

JethroHUN
nem, 10 búcsú cédulát kell venned <#ejnye1>

Különc
Elmondok 10 miatyánkot, akkor megbocsájtasz?

Természetesen nem, csak kellett nekik egy kis plusz bevétel. De a játék alapjáraton nyújt 60-70 órányi szórakozást, nem igazán vesztesz semmit ha nem veszed meg azt a DLC-t.

Why so serious?

JethroHUN
Már bocs de szerintem az, mintha wow ért fizetnél havonta. Pénzt adsz azért h a játékban legyen egy a karinak egy jobb cucca.

Különc
Neki se és neked se tartottak pisztolyt a fejedhez hogy vedd/ne vedd meg, felesleges újra lefutni ezeket a köröket, unalmas... Next!

wedge31
Sima játékban is benne van a golemes dlc meg a blood armor + egy pagonyelfgyürü ingame item a CDG-nél és mivel a journeyt is végigtoltam onnan is van három itemem.

JethroHUN
Igen ajaj, mert ez elvrõl szól, megveszed a gamet mert tetszik, és ha nagyon bejön akkor origiban sokkal jobb polcon tudni. (Mondjuk a DA 10e ft s árával, nem sok) De akkor is ha már fizettél érte még pluszba vegyed a negyed cd-s dolgokat hozzá? amiket fogtak és kivágtak a játékból csakhogy legyen még mit eladni? Azt sem hiszem el h az "alap" játék befejezése után álltak neki dlc-t csinálni.

Különc
Fizettem a Warden's Keepért illetve a pontokért amikért beváltottam, ugye nem ciki? (blood dragon, Shale kódok benne vannak a dobozban)

JethroHUN
Azért mert CE-t vettél. Ahoz já minden.

Minden DLC-m eredeti, ezek közül egyikért kellett fizetnem (kõkemény 7 dollárt, ajaj), a többi ami van az mind a játékhoz járt. Blood Dragon Armor is.

Why so serious?

wedge31
Nekem a blood armor kodja is járt az eredeti játékhoz.

JethroHUN
Most úgy igazán, mondjuk meg a frankót, mindenkinek eredeti van, nekem is, csak még bontatlan 😊 De hányan vettek már bármi dlc-t? Jó Shalet megkapod, de ott a Wardens Keep és a cuccok, pl az Bood Dragon páncél. Kicsit vissza olvasunk lejön h sokaknak megvan ám de gondolom nem fizettetek érte, Csak úgy érdekesség kedvéért. 😊

Pontosítsunk, egyelõre egy DLC van amit megvehet mert a Stone Prisoner alapból jár a játékhoz.

Why so serious?

JethroHUN
Vannak dlc-k amiket vehetsz meg...

Különc
Itt lévõk CSAK eredeti verzióval játszanak, igen magyar a könyv és igen lesznek/vannak DLCk

wedge31
Kõzvetlenül az országgyülés elött kinyirhatod.

Aha azt olvastam a cd galaxis oldalán meg egy in game tárgy is jár majd a leírás szerint mondjuk ha a könyv is magyar lesz akkor fõleg jó vétel lesz😊. Gondolom a jõvõben várhatóak lesznek hozzá DLC-k is mint ahogy mostanában annyira divatos dolog ez a játékoknál.

Ti is eredeti verzióval játszatok egyébként?

JethroHUN
A börtönbõl való szökés annyira megéri? DE kilehet majd nyírni nem? Nála van az egyik legjobb 2h kard.

Különc
? Simán verhetõ Ser Cauhtrien, ha visszacsalod az elõzõ szobába,egyébként tényleg semmi értelme ott megölni, sok xprõl és poénos dumáról, kalandokról maradsz le

böröczk
Neked meg azé szappanért hajolgatás járna...

Kumiho #2179

Jó ez a satyesz <#nezze>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

wedge31
Igen ,söt kapnod kell egy 200 oldalas stratégiai utmutatot is szintén magyarul.

Sziasztok

Ma megrendeltem én is a játékot, elvileg holnap kihozza a futár szolgálat. Úgy voltam vele csak is eredetiben veszem meg ezért nagyon remélem, hogy tetszeni fog😊. Gameplay videók alapján nagyon jó játéknak nézki, a BioWare meg szerintem a Single Player RPG játékok gyártásnak egyik nagy királya. Régi nagy kedvencem volt az Icewind Dale a kiegészítõjével illetve az Icewind Dale 2. Baldur's Gate 2 is nagyon tetszett bár igaz annak teljes verziójára nem tudtam szert tenni. Illetve akkor még szerintem elég kevés lett volna az angol tudásom hozzá😊

Lenne egy kérdésem szóval meg rendeltem a játékot magyar felírattal, tehát akkor így minden szöveges tartalom a játékban magyar lesz?

Altalaban allando, de sarkanyok ellen vagy olyan helyen ahol tudok, hogy kemeny narancssarga mob van, oda meggondolom.
tarti19
Én elviselném az enyészeten kívül is ezen képességeket😛
Amúgy ti állandóan változtatjátok a csapatot, vagy mindig állandó az összetétel, esetleg amikor akiket a heéyzet megkíván?

Megtámad 2× és még buzi is.Meztelenül rohangált elõlem és közben nyilaztam,majd ráküldtem Oghren-t az meg szétcsaptaXDD
Ez járt neki..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

lol pedig a legjobb dps a partiban
Én Zevran-t nem tudom hívni.Hacsak fel nem kel a sírjából<#eplus2>

Na ja, amikor bepöccen, és elkezd akkorákat ütlegelni -majdnem-, amekkora HP-m van, no, oda azért kellett a két healer. Már ha az ember nem csalja össze Storm of the century-val...
Börtönbe egyébként érdemes Zevrant és Oghrent vinni szabadításra. 😊
meg
wedge31
Én megcsináltam ugy is hogy kinyirtam a csajt és akkor nem kell börtönbe menni meg ugy is bevonultam a kóterba.

Mondjuk ott is az a rész amikor férfi karival behivod az ört hogy megszerezd a cellakulcsot és erre csak ugy tudod rávenni hogy lehajolsz egy szapanért de közbe lenyomod az ürgét háát elég necces...<#vigyor1>....tipikus börtön sztereopitivák.

Mondjátok Winny küldetését meglehet ûgy csinálni ha a pagonyelfek halottak? egy régi tanítványát kéne megtalálni
Az nagyon ötletes rész volt,tetszett itt is fõleg a golem<#eljen>

A legjobb resz az enyeszet a kormagusok tornyaban, amikor lehetsz golem, eger, tuzember stb amikor eloszor jatszottam nagyon elveztem, masodszor viszont mar fejbol ment az utvonal.
Sajnalhatod, mert a jatek legjobb resze, valasztani lehet, hogy te magad akarsz kitorni vagy megnevezel 2 embert a csapatbol aki erted jon kiszabaditani, ha sajat magad akarsz kitorni, akkor valaszthatsz, hogy harccal vagy esszel, a jatek egyik legpoenosabb reszet hagytad ki ertelmetlenul.
loool😄D

Igen,megyek börtönbe.Itt az a normális..

Egyáltalán nem, én is letudtam verni nigthmaren, csak ügyes taktika kell. Így nem kerültem börtönbe.