Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet van benne olyan lehetõség is hogy 3asban.....
mi az a dps ?
Nem pont így...
A búcsúcédula a már elhunyt rokonok purgatóriumi szenvedéseit megrövidítõ "oklevél". Egy búcsúcédula X év minusz.
Vehettek maguknak is, de általában a papa, mama, nagyszülõk szenvedéseinek megrövidítése volt a cél.
A purgatórium afféle elõszoba a menny felé. Aki nem véglegesen elkárhozott (az ugyanis megy a pokolba) az oda kerül, míg nem vezekli le a földi életben elkövetett bûneit, majd mehet tovább az örök világosságba. Egyébként mindenkinek van, mert az eredendõ bûnt mindenkin számonkéri a Teremtõ. Ezért kellett pl a szülésznõknek szülés közben szenteltvizet juttatni a szülõcsatornába, hogy a csecsemõ, ha meghalna, legalább ne a pokolba, hanem a purgatóriumba kerülhessen. A keresztelõig ugyanis pogány, bár az eredendõ bûnön kívül más bûne nincs, mégis a pokolra jut enélkül.
On
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kieg szerintem nem lesz inkább csak dlc-ék ez az új divat lehuzás.
Mondjuk én azért így elõre is remélem, ha teljes mértékben kiakarom játszani a játékot mellék küldetésekkel együtt (gondolom ilyenek is vannak) akkor azért 100-150 óra játék idõm lesz😊 Persze nem napi 15 órában fogom játszani hanem szerintem max 2-3 (bár ha belefeledkezek😊), de gondolom majd ehez is mint minden BioWare-os játékhoz érkezik majd kiegészítõ is remélhetõleg több is.
Érted? 😄<#beka3>#beka3>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Ti is eredeti verzióval játszatok egyébként?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ma megrendeltem én is a játékot, elvileg holnap kihozza a futár szolgálat. Úgy voltam vele csak is eredetiben veszem meg ezért nagyon remélem, hogy tetszeni fog😊. Gameplay videók alapján nagyon jó játéknak nézki, a BioWare meg szerintem a Single Player RPG játékok gyártásnak egyik nagy királya. Régi nagy kedvencem volt az Icewind Dale a kiegészítõjével illetve az Icewind Dale 2. Baldur's Gate 2 is nagyon tetszett bár igaz annak teljes verziójára nem tudtam szert tenni. Illetve akkor még szerintem elég kevés lett volna az angol tudásom hozzá😊
Lenne egy kérdésem szóval meg rendeltem a játékot magyar felírattal, tehát akkor így minden szöveges tartalom a játékban magyar lesz?
Amúgy ti állandóan változtatjátok a csapatot, vagy mindig állandó az összetétel, esetleg amikor akiket a heéyzet megkíván?
Ez járt neki..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Börtönbe egyébként érdemes Zevrant és Oghrent vinni szabadításra. 😊
Mondjuk ott is az a rész amikor férfi karival behivod az ört hogy megszerezd a cellakulcsot és erre csak ugy tudod rávenni hogy lehajolsz egy szapanért de közbe lenyomod az ürgét háát elég necces...<#vigyor1>#vigyor1>....tipikus börtön sztereopitivák.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李