Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem állítottam, hogy Redcliffet nem lehet az elején megcsinálni, de Lothernigben valószínû nem tudja magát eléggé felszerelni a csapat
Itt persze bejön az a nem kevés differencia is, hogy DLC itemek is segíthetik a karaktert, úgy azért lényegesen könnyebb, mint egy szál karddal, potik nélkül.
Megoldható, az is nagy segítség, ha már ismerõs a terep, elsõ nekifutásra elegendõ egy rossz lépés és vége. (ez minden pályára igaz)
Sok függ attól, ki, milyen játékstílusban, csapattal játszik, elsõ játékomban én is Redliffbe mentem, de feladtam - nem a healt italok miatt, a mágusaim fogytak ki a manából (Morrigan + fõkarakter).
Mágusoknak a Körtornyot szerintem érdemes a sor elejére venni, többivel lehet variálni.
Elfeknél a sárkány csak egy süldõ, nem veszélyes, ellenben a fináléban meleg lehet.
Az elfeknél a Rémek, Bosszúállók keményebb ellenfelek, mint a sárkány.
Ott lehet ingázni, de pl. a Körtoronyból nem lehet ki-be mászkálni, azt végig kell csinálni.
Fõkarakternek fajtól beállítottságtól függetlenül a meggyõzést érdemes végig gyúrni, sok küldetés sikerét befolyásolhatja.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem ez nagyon bevált eddig (talán Palát és a Kört fel lehet cserélni ha 1-2 szinttel késõbb akarunk oda menni)
Orzammar nálam mindig utolsó mert rohadt hosszú és hát Falkaanyát, a pókkirálynõt elég nehezen lehetne leölni poti nélkül.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sokan beléptünk ebbe a csapdába, fekészületlenül találtuk magunkat szembe egy hordányi pokolfajzattal, ahol ráadásul a falubélieket is illene megvédeni.
Elõször érdemes elmenni az elfekhez, bár az egészküldetést végigcsinálni még húzós lehet, de náluk lehet venni elf gyökeret, lyrium port a mágustoronyban árulnak korlátlan mennyiségben.
A mágustoronyban a küldetést érdemes minél hamarabb megcsinálni (meglehet ki sem tudsz jönni addig), egyrészt az Enyészetben elég sok tulajdonságpont-bonuszt össze lehet szedni, no meg Wynne is csatlakozik a csapatodhoz (képzett gyógyító, ha nem kell nem viszed).
Denerimben lehet némi alaptõkét beszerezni (küldetéskért néhány arany jutalom, és a loot).
Itt is lehetnek keményebb harcok, de meg sem közelítik a redcliffi inváziót.
Pedig már a vár kertjében voltam, de akkor spuri onnan😛
Löszi a helpet😛
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Létezik valahol, korrekt s általánosságban egészen jól mûködõ taktika a játékhoz, mert éppenséggel Redcliff várában 8 ellen esélytelen vagyok, még akkor is, ha leveszem könnyûre a játék nehézségi fokát...
Kellenek a rossz döntések, a jó döntések ösvényén haladva egy versenyfutás az egész.
Az állatok közt az dug meg egy csorda nõstényt, aki erõs, ügyes szép a szõre.
Jelenleg az emberek közt szinte bármilyen (emberi) létezési formát hajlandóak vagyunk megtartani, mert nem vállaljuk fel a döntés terhét.
Ezzel viszont versenyfutásra késztetjük magunk, aminek a végén vagy sikerül még kilebegni a testünkbõl mielõtt az egy rissz-rossz vicc leszünk, vagy nem.
Sokszor egy 'rossz' döntés nagyban szolgálja a jót, míg egy jó döntés métereket bök a szakadék felé.
Hálás is lennék ha egy kitalált világban nem kellene jó döntéseket hozni ahhoz hogy azt lássuk hogy a világ megmentõdött...
A jó támogatása születhet gyáva, vagy éppen álságos szándékból is...vagy legtöbbször pl. butaságból.
Kár lenne ebbe a világba is belevinni a 'jóról' alkotott képünket,...szvsz ha lehet logikusan kell cselekedni és kész. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ebben a játékban - végre - mindenki eldöntheti, hogy kit-mit tart "gonosznak2 és kit-mit "jónak", nem a készítõk áltel elfogadott, elõre programozott világképet kell magunkénak vallanunk. Ritka az bilyen szerepjáték.
Saját szempontjait átgondolva, bármelyik szereplõ cselekedeti jók, érhetõek, számára az egyedül üdvözítõek és mindazok, akik ellene vannak gonoszak. Az élet is így mûködik. Mindenkinek tökéletes oka és magyarázata van bármely cselekedetére.
Azon, hogy melyikünk kit-mit tart jónak vagy gonosznak a játékban jól el lehet vitatkozni, de értelmetlen, Ki-ki a sajéát személyiségébõl vezeti le a dolgokat, íy az itt errõl folytatott vita csupán egy dologra jó: megismerhetjük a véleményeket ütköztetõ nickek mögötti ember belsõ mozgatórugóit...
Filozófia off
Egy fokkal jobb megoldás, hogy kereskedõtõl lehet megvenni, így legalább annyit ki tudnak védeni, hogy kezdõként ne egy félisten szaladgáljon az éjfattyúk között.
Normálisabb dlc-k küldetésekhez adják az itemeket (loot, vagy jutalom) - a harcobérci túrán, vagy Pala "beüzemelõ" akciója során megszerzett tárgyaknak valahogy jobban lehet örülni, mint, ha csak a játékos nagyába szórják azokat.
A Penge valóban hasznos kis bicska, de a Harcosbércen megszerezhetõ mágusbot se gyenge (+25% jégsebés), nem csak szerencsevadászoknak kedveskednek a dlc-k.
Why so serious?
Why so serious?
ezeket az epikus részeket szeretem, Mágus forma XD
Kumiho #2179
"The trees move. Do you not see it?"
Lenne egy kérdésem!
Épp meg kellene szereznem a semmi üllõjét, és bekerültem egy szobába, ahol 4 arcú fej köpködi ki a szellemeket.
Azon kívül, hogy életem végéig harcolok, mit is kell csinálni? 😊
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
★ 汤姆 李
Why so serious?
VAGY talán kicsit hagyta magát és elhitette veled, hogy ennek az öreg, lassan végleg elhaló testnek (azaz kapunak) a kinyírása mekkora dicsõ tett volt. Legalább harcban esett el és õ folytathatja a háttérmunkát. ÉS mire Morrigan elég erõs és elég tapasztalt lesz, csak be kell nézni hozzá.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Leírnád akár spoiler-el hogyan lehet olyan hamar megszerezni?Köv.végigjátszásra kéne
★ 汤姆 李
Why so serious?
Morri az ELSÕ táborba kerülésünkkor megdöngethetõ, különösebb erõfeszítések nélkül, mint említettem volt, ehhez nem kell az anyját megölni. Amúgy is ez a szándéka, mert fel kell csináljuk az OldGOD miatt.
★ 汤姆 李
Why so serious?
Amúgy sem szép dolog megharcolni vele, mert nyíltan csak segített minket végig. Az más kérdés, hogy az OldGOD-ra fájt a foga, dehát az ellenségem ellensége néha a barátom.
vagy legyen csak Cerberus Bta változtat
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.