18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#9840 shol, mert a legtöbb dolgot egyszerűen nem szükséges tárolni, el kell adni és kész. Ami fontos felszerelés, az úgyis fent van a karaktereken, a cseretárgyak, gyógyitalok, csapdák (stb) meg bőven elférnek az összesen kb 110-120 táskahelyen, amit venni lehet.
Először én is szenvedtem a kevés hellyel, aztán rájöttem hogy teljesen fölösleges két teljes páncélszettet meg 6 féle fegyvert magaddal cipelni tartaléknak :) -
#9839 Láda van az első hivatalos DLC-ben. -
TDantes #9838 Eladod. Mi fenét akarsz tárolni? -
fixpont #9837 Meg az sem tetszik a jatek machanikaban hogy a foldre nem lehet tenni dolgokat mert "megsemmisulnek". Ez programozoi lustasag semmi tobb, meg helysporolas a savehez. -
fixpont #9836 2 nem default modot hasznalok a hollot meg a ladat. Nevetseges, hogy nem tettek bele oket az alapjatekba. Foleg a ladat. Megis mit gondoltak hol fogom a cuccokat tarolni... -
fixpont #9835 #9790 -
GodBadka #9834 Az, hogy az nem alapfelszereltésg, hanem egy mod. Ne kérdezd mi a neve, mert én nem használom, de biztos, belinkeli majd valaki, vagy visszalapozol max 2-3 oldal, mert valaki nemrégen írta. -
xem #9833 Azt irta valaki itt, hogy a táborban van, kell lenni 1 madarantyúnak amire ha rákattintok, ujra lehet osztani a karakter pontjait, meg van a kamarás erőd, a golem dlc, de semmi. Mi a bibi? -
fixpont #9832 A vilagterkepen a jobb felso sarokban van a tabor, barhol vagy a tabor "megy veled" csak oda kell kattintani es ott vagy. -
#9831 pínz, drága testzsvírem, pínz az jó, instállom alázsan -
#9830 utána tudnék nézni, de kényelmesebb itt kérdezni :)
mi az értelme annak a rengeteg drágakőnek? gyémánt, ametiszt, stbstb? -
GodBadka #9829 Az egérállomány ritkítása a fő feladata. -
#9828 Semmit, csak látványelem. :D Vannak ott szarvasok is az erődön kívül, azok sem szolgálnak semmilyen célt. :D -
xem #9827 Hali
A kamaráserődnél van 1 bagoly, ő mi célt szolgál? -
#9826 Nem értetted félre én írtam hülyeséget.
Kékre szineztem a sötétkövet
-
krisztajo #9825 mecsoka! Köszi, ez elég konkrét lett! Így már csak sikerülni fog.
Fantusz! Akkor megnyugodtam, nem csak én vagyok aki ezeket a küldiket nem teljesen érti. Kékkő szabadcsapat??? Olyan is van? Én még csak a Setétkő csapattal találkoztam. Vagy csak félreértem és a kettő egy és ugyanaz? -
#9824 Ezt már én is kérdeztem töle... -
#9823 Honnan származik az infó? -
mecsoka #9822 :D -
#9821 tábor bakker :| -
#9820 Mi a hely neve? -
mecsoka #9819 Ezek után, hogy tudom mire megy ki ez az egész az a véleményem, hogy több értelme volt csak önmagában a feladatoknak... akartad megcsinálod, kapsz pénzt érte oszt jóvan. De hogy értékes félórákat csesszek el felesleges pepecs feladatokra azért, hogy közöljék egyáltalán a szándékukat majd pedig elhajtanak mert jajj megöltem szegényt hááát...
Más: jéééé ott a piros betűsben le vannak írva kinek milyen ajándék jár :) De jó, hogy nem kérdeztem semmi, megkíméltem magam 5süntől :D -
#9818 a táborban tudsz a törpöknél :D -
#9817 Nyisd ki a szemed legközelebb :) -
#9816 A világtérképen van a táborod a jobb felsöbe és csak ott tudsz enchantolni. -
#9815 Ne szivassatok a minimappot tudom hol kell nézni. A kérdés az hogy hol tudok bűvöltetni/rúnáztatni?
Hol van ez a hely a világtérképen? Kapis? :D -
#9814 jobb felső sarok -
#9813 Külön kis ablakban látod mindig, asszem jobboldalt fent, de ebben most nem vagyok biztos :DDD -
#9812 Hol? Az a térképen merre van? -
#9811 Esetleg próbálkozz a táborban... -
#9810 Az érdekelne hol lehet bűvöltetni. Még a játék elején két törpénél bűvöltettem de az messze van most tőlem. Jelenleg a törpe várban vagyok. Lehet valahol a közelben rúnát rakatni a fegyverembe? -
#9809 Egy kis bug: Ostagar ostrománál le lehet menni a földszintre:)
-
#9808 Véleményem szerint a szabadcsapat küldetése elég félszegre sikerült.
Az állítólagos szökevények utalnak arra, hogy valami nem stimmel a háttérben, de többet nem lehet megtudni, jellemzően lóti-futi feladatokat adnak: vigyünk nekik gyógyitalokat, kézbesítsünk üzenezeket - a végén meg a pofánkba vágja a megbízó, hogy lenne még itt egy fontos elintéznivaló... -
mecsoka #9807 Köszi! Gondolom, a hiba ott volt hogy nem tudtam vagy elfelejtettem megcsinálni egy két küldetést, tehát nem bizonyítottam. -
#9806 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szabadcsapat küldetéseinek a végén kiderül, hogy hatalmi harc dúl a csapaton belül, a küldetéseket a gonosz trónkövetelő adja, aki az apja helyét szeretné átvenni a vezetésben.
A küldetésekkel tesztel, hogy alkalmas vagy-e a végső feladatra: megölni az apját.
Előkerül az öreg, dönthetsz, hogy megölöd, nem avatkozol az ügyeikbe, vagy az áruló fiát ölöd meg.
Az utóbbi variációnál a végkifejlet az, hogy az öreg megköszöni a segítséget, de megkér ne találkozzatok többet, felejtsd el a szabadcsapatot, mert bár a fia elárulta, benned mégiscsak a gyilkosát látja - ezzel a küldetéssorozatnak vége, az öreg nem küld utánad bérgyilkosokat. -
mecsoka #9805 A Szabadcsapatos küldi engem is érdekelne, mert mindig utalnak rá, hogy félreértettem valamit és rossz oldalon állok, aztán bocsánat de megtámadnak... ??? ... Most akkor ne fogadjam el az egész küldetéssorozatot? És mikor van az hogy dönthetünk ki mellett állunk? Nekem valami kimaradt az életemből.
Én csak a D-set csináltam meg. És utána egyből megtámadtak, mert hogy belenyúltam valamibe. Szerintem ezeknek nincs is hosszabbtávú következménye... vagy van? -
#9804 Tudom:-)
Pontosabban, csak ha törpe nemest indítasz, akkor ismered Gorim előéletét, közrendű törpe eredettörténetben nincs szerepe. -
#9803 A Csámcsogóban szerintem nem érdemes szelektálni a küldetéseket.
Megcsinálsz egyet - talán ad másikat, de ha bent hagyod a küldiket lehet kifogysz a questekből.
Tény, hogy jókora ellentmondások vannak, de nem tudom a végkifejletet, mert még egy karimmal sem értem a végére, idő előtt elragadott a főküldetés fináléja.
Egyik karimmal most ott tartok ezen a vonalon, hogy az erdőben kilőtt nyíllal jeleztem D embereinek, hogy tiszta a terep, K-val pedig D lebuktatásán "dolgozunk", D hadnagya már halott - s csak halkan mondom, nehogy kinevessenek, de fogalma sincs mi zajlik körülöttem, mi lesz a "nem teljesen legális" feladatok teljesítésének végkifejlete.
A Kékkő szabadcsapat küldetéseinél a három szökevény nyílvánvalóvá tette, hogy nem tisztességes játszmába kerültünk, de csak a végén dönthetünk ki mellett állunk, a Csámcsogó szerencsevadász küldetéseinél is lehet valami hasonló, de még odáig nem jutottam el. -
Aspyrin #9802 Az a törpe "kereskedő" visszaköszön a játékban, ha törpével kezdesz... ;) -
#9801 Denerimben a piactéren találsz egy törpe kereskedőt.
Tőle 15 arany ellenében megkapod a tomboló specializációt.
Oghren nagyon soká lesz a csapatod tagja, ráadásul vele össze is kell haverkodni annyira, hogy hajlandó legyen tanítani - nem érdemes addig várni, kivéve, ha nincs szükséged a specre, akkor egy másik játékban hasznosíthatod.