Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
nem rossz ez a rendszer, manából/staminából fenntartható képességek jók, rugó/harcos karakterek is kaptak képességeket de a varázslónál nekem sokkal jobban tetszett a régi ad&ds rendszer, fõleg azért mert magas szinten is találhattál/tanulhattál jóféle varázslatokat, itt meg inkább a kombinációkon/mennyiségen van a hangsúly
én a specializációt is inkább úgy oldottam volna meg hogy 1 karakter csak 1 felé specializálódhasson és a speckók tech tree alapúak lettek volna több féle képességgel/lehetõséggel
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amugy az EA-nek kb mindegy is milyen a minoseg, magyarnak magyar, ennyi 😄
es ha mar nem varnak el minoseget, gondolom nem is torik magukat a forditok 😛
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nõi mágus karakter + Mori + Wyenne + Leilanna
Lei lesz a zár feltörõ illetve két karddal a dps, amit megbolondíta a három mágus fagy, tûz és szellem fegyvermódosítókkal <#taps>#taps>
Ezt még nem figyeltem meg, ezért kérdem: A kritikus találat a fegyverbõl jön csak és plussz ráadódik a varázsmódosító; Vagy a varázsmódosítóval megnövelt sebzésre jön rá a kritikus szórzó? Mert ha az utóbbi, akkor a fenti összeállítás valóban nagyon durva lesz <#idiota>#idiota>
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
A halál csupán a kezdet...
Why so serious?
A DA-ban egyetértünk szerintem is jól sikerült.
Ezert mondom, hogy nem mindig a szo szerinti forditas a jo ,amikor egy szabadabb forditas gyakran jobban beleillik a szovegkornyezetbe.
Ugyanígy baromi találó fordítások vannak pl a Gyûrûk Urában is, de nekem speciel a Dragon Age fordításai is tetszenek.. Egy két hülyeséggel találkoztam, de az elenyészõ..
Kumiho #2179
A forditás meg az angolul nem tudoknak készült és ha nekik pl a spectre fantomnak lett forditva nincs vele semi bajuk mert nem ismerik az angol nyelvet tehát nincsenek fentartásaik.
Én például hülyének tartom a fantomot de az egyik unokatesom a család másik nagy gamere aki nem beszél angolul kimondottan királynak nevezte hogy hü de milyen frankó fantom lettem.
Te játszod angolul én meg magyarul mert nekem tetszik a fordítás. Nem mintha bajom lenne az angollal (szépen is néznék ki akkor a munkahelyemen), de ha már valaki dolgozott vele akkor már kipróbálom. Remélem a ME2-höz is lesz rögtön a kiadásnál magyar nyelv.
Kumiho #2179
Jelesül az Alien-t lehett volna Idegen-nek fordítani, de ha a cím az lett volna, hogy Xtryxwmhtryx (a faj neve), akkor azt már nem lehet lefordítani. Persze a magyarok úgyis azt fordítanak, ami eszükbe jut éppen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem tom...ez azért nem egy Terry Prattchet könyv, nem lehetetlen elfogadni a fordítást szvsz.
Engem csak a -kurva- szó zavar teszem azt, azt simán lehetett volna lotyózni, nekem stílusidegen.
De sem a szürke, se a kamarás, sem pedig az erõd nem olyan szó amit ne ismernénk..és együtt használva sem okoz körmömtépem érzést, lehetne másként, de ez a probléma sztem nem azzal fog megszûnni hogy itt leoltunk valakit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Why so serious?
★ 汤姆 李
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Why so serious?
Lehet nem tetszik a fordítás, de megtörtént... eddig sem igen vágtam hogy mi a rákom baj, nem lehet megbarátkozni vele, lehetetlen feladat?
Írj a fordítónak vagy kezdj a dologgal valamit, de ne ezen a szinten....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
Why so serious?
várható hozzá vmi NAGYOBB javító csomag? bárki bármit mond, úgyse hiszem el hogy az 1.01b megjelent hozzá meg pár dlc oszt slussz !
2009-ben NEM létezhet nagyobb játék nagyobb hibák nélkül. az NWN2 is megjelenés után úgy egy évvel volt játszható. gyorsították a megjelenítést és kiegyensúlyozottabbá tették a kamerakezelést. az eredetivel játszhatatlan volt.... 😞
Ez már túl nagy csalás és táp 😊
alakváltóknak archdemonforma..
Kumiho #2179
63 óra volt. A másodiknak még nem fogtam hozzá lehet h majd most.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Második: 55 ó (tank warrior)
Harmadik: 49 ó (omggigaübermegaroflmao dps rogue)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
109 óra és 30 perc
(a kamarás erõd és pala benne volt)
(pár mellékküldi kimaradt, talán 3-4 azokból amikbe belefutottam)
Kinek meddig tartott az elsõ végigjátszás???
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.