18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
krisztajo #9960 Fantusz! Ezt jó tudni, ha nincs zárt láda sárkány kincsében, akkor biztos csapatot cserélek.
Lelianna nem rossz, de főellenfelek ellen gyenge. Nekem eddig Denerimben az elhagyatott házban a vérmágusok voltak a legnehezebb küzdelem (mármint Flemeth-en kívül, eddig Ö az abszolút győztes). Érdekes hogy ott sem a mágus vezérrel szenvedtem, hanem az előtte lévő szobában. Ahol négy mágus, íjászok és harcosok támadtak egyszerre. Viszont ott is jól jött Lelianna csapdázó képessége. Úgyhogy addig megtartom, miután jó vagyok és az urnával nem akarok semmi rosszat tenni.
Viszont ha azt mondod erősebb mint Flemeth akkor fejlődés ide-oda én biztos megszenvedek majd vele. Még szerencse, hogy nem régen főzőcskéztem gyógyitalokat így legalább nem kell kiállnom vele anélkül. Flemeth-et én végül is Pala, Alistair, Wynne csapattal nyírtam ki. De Ali nem valami jól bírta.
Most erősen gondolkodok egy Pala, Morrigan, Wynne összeállításon. Pala igen jól bírja a fizikai és tűzsebzést, Morrigan átkoz, fagyaszt, Wynne kővé dermeszt és persze gyógyítja a csapatot. Mi a véleményed?
Ja és még egy kérdés, hogy lehet specializálódni? Ha megszereztem a megfelelő specet az már világosabb mint a többi. A következő szintlépésnél csak rákattintok? Alistar-tól már megszereztem a Templomost, de olyan nem szeretnék lenni. Ott virít az egy elhasználható pontom. Csak szeretném tudni majd hogyan kell felhasználni.
mecsoka! Most megmondtad a tutit! Ha nem bírok vele, majd visszajövök és később verem le! -
#9959 A hűtőjével sincs semmi baj, természetes, hogy a nagyobb terhelés miatti magasabb hőfokok elérésekor automatikusan nagyobb fordulatszámra kapcsol. Ez a PWM funkció... -
totya4 #9958 Akkor neked a hűtőddel van bajod, cseréld le :) Szerinted a proci mire van, ha nem arra hogy használja egy program? :) Ha látnád a GPU kihasználtságot azon is sírnál? -
mecsoka #9957 Ha most mégsem akarsz vele megküzdeni, akkor bármikor visszamehetsz és hívhatod, csak tartsd meg Kolgrim kürtjét. -
SaGa #9956 Ezt a marhaságot honnan veszed?
Amikor le van téve a tálcára, akkor persze, nem foglal szinte semmit, de amikor játszol, közel 100%-ot kap. Mint minden olyan program, ami az "előtérben" fut éppen.
Ha egy dual magos gépen 50% (vagy egy quad-on 25%) körüli CPU használatot mutat egy játék, akkor csak az egyik magot képes használni, de azt 100%-ban. Minden egyéb esetben közel 100% lesz a futás közbeni használat és ez így normális. -
#9955 Ez viccnek jó volt :) Vagy DA mellett mivel játszol, Mario-val? -
Evoluti0N #9954 *még 10%-át se -
Evoluti0N #9953 A legtöbb játék még 10%-át foglalja le a processzoromnak, szal nehogy már a 80-90% normális legyen. A Dragon Age játszásakor direkt hallatszik, ahogy a proci hűtése magasabb fokozatra kapcsol. Magyarán mondva DA-zás közben sokkal hangosabb a gép, mint a többi játék esetében. -
#9952 A gyógyszer receptje bekerült a többi közé (gyógynövénytan).
Palának a Semmi üllőjénél lett volna szerepe, a Gólemmel beszélgetve, akárhogy is döntöttél, már nincs kivel beszélni, ha végigcsináltad a küldetést.
Flemeth ellen attól függ a harc nehézsége, hogy a csapattagoknak a tűzellenállása mekkora, a magaslatról nem mozdul el.
-
#9951 Az őssárkány-pofozás előtt lehet csapattagokat cserélni.
Odáig még elég hosszú az út, ha most vagy a faluban, s lesznek harcok (szekta tagok, korcs sárkány, stb.)
Leliana képességeit te tudod felmérni, lehet zárakat nyitogatni, bár a ládákban nincs különösebb érték, ugyanakkor lesz néhány becsapdázott terület, ahol jól jön a szakértelme, mindezzel együtt csak akkor vidd magaddal, ha a harcokban sem ügyetlen.
Az őssárkány elvileg erősebb, mint Flemeth volt, de gyakorlatilag ezt nem igazán lehet érezni, mert közben fejlődött a csapatod.
Ha nem bosszantod, nem támad, de jár lenne kihagyni a meccset - annyit talán csalhatsz, hogy a csata előtt visszamász a táborba, eladni fölös cuccaidat, a sárkánynaál sok a loot, bár nem értékes cuccok, de ha nincs pénzed eladni jók.
Ha jókislány vagy a sárkány után már nincsen komolyabb csata, érdemes Lelianat vinni, igaz láda sem lesz, de hát ő a legnagyobb Andaste rajongó a csapatodból - rosszfiúval nagy ára van, ha veled van Leliana és Wynne az utnánál. -
#9950 Elég későn sikerült Palát a csapatba vennem, megjártam már a mélyutakat. Valaki irta, hogy a gólemnek is van személyes küldije, akkor ezt már elbuktam? A törp palotában találtam egy dokit egy beteg nővel, vmi ellenmérget vár tőlem, de semmi utmutatót nem ad, van vmi konkrétum vagy egyszer csak megtalálom?
Ganxgangot legyőztem, Morrigen anyjával egyszerüen nem birok... -
krisztajo #9949 Most értem Haven-be és néhány dologban bizonytalan vagyok.
Ha bementem a faluba innen ellehet menni, változtatni a csapatösszeállítások? Vagy ha elmegyek, annak végzetes következményei lesznek, mint máshol? Most ugyanis Morrigan-al jöttem és nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz szükségem Wynne-re, főleg az őssárkánynál.
Apropó őssárkány.
Miután legyőztem lesznek zárt ládák a kincsei között szükségem lesz szerencsevadászra?
És ha nincs a partiban később visszajöhetek ládákat nyitogatni?
Illetve ha most nem hívom le (még fejlődnék kicsit előtte) akkor később is lehetséges?
Visszajöhetek és máskor is megküzdhetek vele?
Csapatátrendezés céljából akár a sárkány előtt közvetlen is elmehetek?
És van olyan erős ez a sárkány, mint Flemeth? -
bazsi0 #9948 Kiszabadítottam Palát és megis kaptam a 25 pontot a profilomba de van még 1* 25 pont és azt nem kaptam meg ennek mi az oka? valamit kihagytam vagy mi? -
SaGa #9947 Az lenne jó, ha az egészet lefoglalná, de az oprendszernek, videodrivernek is kell némi CPU.
Mégis mi a fenét akarsz még futtatni játék közben? -
totya4 #9946 De, írd át a játék kódját. Amúgy ha legközelebb kimész az utcára, akkor figyelj rá hogy a lábad ne érintse a földet, mert ügye... :) -
Evoluti0N #9945 A játék 80-90%-át lefoglalja a procimnak, ami sztem sok. Nincs vmi megoldás arra, h ne foglaljon le ilyen sokat? -
#9944 romokban van -
#9943 hali. meg tudnátok nekem mondani hogy a halálosztó mellvértet a breciliai erdőn belül hol talállom? mert már 3-om mevan. az is az erdőben van vagy a romokban? -
obe #9942 szennyezett macskakörömben persze:) -
obe #9941 fantasy-vel erősen szennyezett helyeken gyakran előfordul fantusz kollega -
xianon #9940 Fantusz te mindenhol ott v?:O -
obe #9939 ááá fantusz kollega oblivion fórumból...rád mindig lehet számítani, köszi a tippeket, xianon-nak szinten
-
xianon #9938 hát akk nem felejtem el legalább benyögni márc 16kor egy bszt Balee4 : )
obe:Fantusz leírta a legfontosabbakat, és sztem az őselemek közül válogass majd:D három wizz ugy nagy kombó + egy tank :D -
#9937 Pókokkal nem szabad közelharcos pofozkodásba belemenni.
A varázsló erős kari lesz, ha valamit nagyon nem rontasz el rajta.
Alapból van egy ősi villám spelled, kezdésnek ajánlanám még a télmarok képességet, ami messziről elsüthető hatásos varázslat.
A többi pedig attól is függ, merre szeretnél fejlődni.
Mindíg ez első karakter a legnehezebb, a többivel már rengeteg hasznos információ birtokában könnyebb.
Spoiler-szerű: lehet két mágus csapattagod a főkarin kívül, az egyik átkokban, a másik gyógyításban mozog otthonosan, így első karakterrel sebzésre fejlesztett mágussal lesz a legkönyebb dolgod (őselem, szellem sebzés).
Ez nem zárja ki, hogy egy-egy képességet nem érdemes máshonnan felvenni, mégha azt más is tudja a csapatban.
16 pont kell a dörzsöltségre, akaraterőre max. 30, a többi mehet a mágiára, attól függ a varázslatok hatékonysága. -
#9936 Hopp és pont a szülinapomon jelenik meg. :D -
#9935 Jaja, elő is rendeltem. :) -
#9934 www.google.com -
#9933 Nem is rossz 7 190 Ft és magyar felirat. -
#9932 Előrendelhető a kieg. -
xianon #9931 ez nem warez oldal tehát ha nem eredeti a játékod tanácsos nem innen kérni cd keyt és nem elárulni h töltött a játékod... -
#9930 mondjátok el pls! -
#9929 ..... pls -
#9928 kthxbye :D -
#9927 hali all mi a Cd key ?? -
obe #9926 srácok
még nem játszottam ilyen csapat irányítású rpg-t, sőt a műfajhoz sem volt sok szerencsém, oblivion-t, és witcher-t játszottam ami nagyjából hasonít ehhez...ha lenne olyan kedves valaki privátban pár mondatban összefoglná mire ügyeljek, mágussal szeretnék kezdeni, próbáltam magamtól ezt azt, de már az első küldetésnél (pókoktól kell pincét kitakarítani) nem boldogulok túl jól..választottam 2-3 varázslaltot a karaktergenerálásnál, a pókok ellen nem tudom használni őket, talán mert távolságiak, vagy futkoznom kellene előlük?
előre is köszönöm -
himpike #9925 Lelianat nem érdemes vinni ha a főszereplő is szerencsevadász, hacsak nem szerencsevadász partit nyomat az ember: Zevran, Leliana, főhős és a kutya pl.
Semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik karakter csak lassabban érik be.
Szerencsevadásznak mindig jobb lesz mint a főhős mert őt lehet inspirálni dörzsöltségre, a főhőst meg nem.
Volt tisztán íjász partim, +1 db Wynne. Azzal volt a legkönnyebb a játék, nem kell futkosni az ellenflekhez, ők meg oda se érnek a csapathoz, castereket lelövi az ember 3 kilométerről.. Ellökdösős főellenfelek szart se értek ellenük, hiába lökne el ha ode se megyek.. pl sárkik, falkaanya. Még nem jött be Zevran de én is törpével nyomom. Elszontyolodtam hogy nem lehetek király, de így még időben válthatok szerencsevadász partira, új kihívás :P (viszont akor visszaveszem normálra vagy hardra). -
#9924 Törpének legyen szakálla!
Tetszett a törpe eredettörténet, maga a karakter már nem különösen hoz lázba, s még az illúzió is romba dőlt, hogy állva nyalhatom Morrigant
Valami olyasmit vártam, hogy a boszi ölbe vesz, vagy legalábbis lehajol hozzám, hogy megcsókolhassam - erre a törpém semmivel nem alacsonyabb, mint az elfem. - így meg semmi érdekes nincs a kariban.
Esteleg még, ha az elvesztett trónt vissza lehetne szerezni...
Ez is érdekes, nemes emberől lehet király, a törpe hercegből nem, arról nem is szólva, hogy mennyire logikus adott esetben azt segíteni trónra, akinek a száműzetést köszönhetem.
Felderítő csak könyvben létezik a tábori törpénél - vedd meg egy gazdag karaktereddel, s elérhető lesz mindegyik számára.
Ez is csalás, mert talán még azt is megcsinálhatod, hogy megveszed, egy másik kariddal felveszed a specializációt, ezzel meg visszatölöd egy régebbi mentést, s vígan játszadozol tovább. (no ez kipróbálva nincs) -
xianon #9923 Egyébként pont erről jut ezsembe, hogy Leilanat én sem nagyon tudtam használni szóval, ha én is ijász karit kezdek az is ennyire gyenge lesz vagy mi?!
Más: A Felderítő spec-t csak a könyvből lehet megtanulni? Máshol nem találtam meg sajna.
Terminátor 14: Tudom, hogy nincs jelentősége csak leírtam, h mi volt...:D
Én valahogy sosem használtam tolvajt magamon kívül egyébként. Szerintem már túl sok lenne, de talán még egy is sok. :D
Második karakterem egy ember pajzs+kard lesz. :D Törpöt akartam, de szerintem szakál nélkül elég csúnya fejük van, szal így maradt megint az ember.:D -
#9922 Nem muszáj Lelianaval sokat beszélgetni, sőt el is lehet küldeni, vagy az urnánál agyoncsapod, ha idegesít
Ugyanolyan ellentmondásos személyiség, mint Morrigan, vagy a többi csapattag.
Gyakorlati haszna attól is függ, a főkarakter milyen szerepet játszik - bár szerintem Leliana van a legjobban elrontva az elején az íjászatra adott képességei miatt.
Vallásos látomáshazudó tolvaj-gyilkos
Ozammarban Pala finoman beszólt neki:
-Shale, nem hiányzik a régi életed?
-Neked hiányzik anyád méhe? -
#9921 inkább rant
btw tényleg nem értem Bioware-ék mit gondoltak... 2 tolvaj karakter van, az egyik ezek közül a nagyon-nagyon rossz lyukra játszik, a másiknál ez magában nem is lenne olyan bosszantó, ellenben a személyisége meg olyan, hogy egy normális játékos 5 perc után kettéfűrészelné, és nem egy bűvész trükk keretében
még jó hogy nem kell tolvaj a csapatba...