Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
cunningot azért is érdemes amúgy emelgetni, mert egy skillel erõ helyett módosítóként szolgál, ami azért nem rossz..

Kumiho #2179

MerlinW
Mozgás közben hatásos leginkább, de itt is látszanak a tárgyak texturái. Feldobtam a 4096-os LOD-ot és a páncéltexturákat is, így végre nincs a Blood Dragon armor sisakján piros izé. Valamint szépen kivehetõk a vésetek is rajta.

[merlinw.org]

Különc
Háát... <#ticking>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

MerlinW

[merlinw.org]

Vagy flemeth-nél is van a szobor mellett

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MerlinW
Ott van az, táborban nyomd tab-ot. Ott ül egy kidõlt fán.

[merlinw.org]

[HUN]Crassus
hmm felraktam a talent varjút😛 ki is rja,hogy telepítve van mégsem találok sehol a táborban😛 mit hagytam ki?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MerlinW

[merlinw.org]

robotnyk
képek? :p
MerlinW
Feldobtam a HD texture pakkot. Nagyon fincsi lett😊 ~2GB HQ anyag😊

[merlinw.org]

[HUN]Crassus
köszi

dartonita
Raven respec-re keress ra,azzal megy.

[HUN]Crassus
ohh

van mod ra valami varjus, majd valaki belinkeli, illetve talan megtalalod ha keresed, mert tuti linkeltek mar itt😊

[HUN]Crassus
Van már lehetõség az újratalentezésre?

Hú hát nagyon tetszik a játék igaz még nem nagyon haladtam elõre mert mindig közbe jött valami, na meg ugye szinte be is a legnehezebbet válaszottam, de legalább tovább tart az élmény.😊

Köszi!

Különc
Sötétkõ szabadcsapatra gondolsz? Denerim: Csámcsogó Nemes, Redcliffe Képtalan bejárat

Akinek a lelkébe gázoltam, mert magyarul írtam az...

Hol a sötét szabadságcsoport?

Bár hogy van-e benne szobainas azt nem tudom.
Gyerekek azt azért el kell ismerni hogy kis hazánkban nem mindenki tud angolul szóval igen csak szerencsés hogy a játék itthon egybõl magyarul jelent meg és nem kellet éveket várni egy hobbi fordításra mint pld az oblivion esetén. Sokkal többen értik még az is aki csak kicsit tud angolul, ez szerintem fontos szempont. És szerintem sem lett rossz a fordítás, persze bele lehet kötni nem egy helyen de had ne keljen már webforditas.hu féle tükörfordítást olvassak.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Calver
mágusok féle quartermaster

"The trees move. Do you not see it?"

líriumport hol lehet nagyobb mennyiségben venni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nos akkor legyen a legnehezebb szint😊

Calver
nem befolyásol semmit - pedig de szép is volt a dupla xp IWD-ben. normál szvsz nevetségesen könnyû, nehéz szint se valami nagy eresztés, legnehezebben (nightmare/rémálom?) már néha-néha taktikáznod is kell <#vigyor1>

ti milyen nehézségi szinten játszátok a játékot? Én legalább normálon akarom elkezdeni de lehet, hogy a nehéz szintet választom.

Az Icewind Dale-ben találkoztam olyan dologgal, hogy ott ha nehezebb szintet válaszottál több xp-t kaptál a mobból ilyen lehetõség van itt is vagy a nehézségi szint itt nem befolyásol semmit?

Különc
Az a bizonyos bagoly esete a verébbel

Befejezhetjük csak azért osztom az észt mert naponta látogatom a topicot és LÁTOM hogy a magyar és a angol verziót használó játékosok néha elbeszélnek egymás mellett ezért harcoltam az igazamért 😄

JethroHUN
Befejezted? vagy még osztod az észt egy kicsit?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én használtam de továbbra sem használod úgy látom meg nem tudom milyen offról beszélsz mikor a témához írtam

a lények nevei miért ne lennének fontosak mikor mindegyik ellen más takitika + varázslat hatásos vagy tán találja ki az illetõ hogy itt a topicban mirõl beszélnek az emberek ha õssárkányt vagy csorlákot emlegetnek, vagy te már annyira túlképzett vagy hogy ebbe bele se gondoltál?

továbbá nem láttam még az angol változatot de biztos vagyok benne hogy a varázslatok és képességek között is van ami nem szó szerint van fordítva

JethroHUN
Mert a csorlák és a csesznye annyira fontos. De pl a skillek, képzettségek, egyebek fordításai bizony fedik az angol neveit. A lényeget akkor is felfogja a hszek bõl, taktikákat ki mit használt stb. Megint gondolkoztál mielõtt írtál.
Mielõtt le offolsz használd már az eszed és gondold végg h a másik mire gondolhatott<#nezze>

Na végre hozzám is meg érkezett kb 2 órája a játék most bontottam fel a dobozt. Nagyon király nem soká neki is látok feltelepíteni a játékot.

szted?

én magyarul játszom de el nem tudom képzelni hogy a csorlák vagy a csesztve hogy van angolul és sztem Butchnek is ez a baja, nem minden szó szerint van fordítva mint ahogy te azt elképzeled

JethroHUN
Akkor olvass english forumot. De amúgy nem értelek, ha tudsz angolul mert ugye angolul tolod, akkor magyarul is tudod már az egész játékot hisz érted. Akkor nem értem h itt mért nem érted amit írnak egyesek <#shakehead>

Különc
Ládák szerintem nagyon jól jönnek, xp szempontjából is hisz a szerencsevadászommal majdnem a 24es szintet is megléptem az Archdemon elõtt és nem használtam ki az elfroot vagy más xp szedõ huncutságokat

Bucser
A gondom az a magyarítás hegyekkel, hogy amikor olvasom egy ember beszámolóját aki magyar verzióval játszik egyszerûen nem tudom, hogy mirõl beszél...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JethroHUN
Persze legalább vmi jár az elköltött skillpontért

Fenrir
Az xp mindenképpen kellemes pár láda után.

A halál csupán a kezdet...

JethroHUN
Igen, még azokban a ládákban is szemét van amikhez kell a 4s szintû zártörés <#szomoru1>

JethroHUN
De bakker nem azért játszok h közbe szótárat lapozgassak ha van olyan szó amit éppen nem értek. ha nem tetszik a honosítás akkro ne azzal told ennyi. de hogy itt problémáznak néhányan h akkor meg más mért azzal játszik mert szerinted szar...<#levele>

Calver
az NWN2-t az Obsidian csinálta, akik nem is kicsit hírhedtek arról, hogy bughegyeket adnak ki - lásd KotOR2. ellenben a Dragon Age BioWare termék - nekik meg nagyon nem szokásuk bugos játékokat piacra dobni. igaz, ami benne maradt, azt általában csöppet sem sietnek patchelni.

b-type
Meg nem lenne baj egy ház lehetõsége is...ha már az összes nép le van kötelezve nekünk, mindenkinek a választott fajához illõ.
..amolyan moddolt Morro' módra felaggatnám a jobb páncélszetteket egy bábúra 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ezt a részét kicsit elhanyagolták, tök kevés titkos szoba van a játékban..nem mondom hogy ezen múlik, de elfért volna több umond 'titkos' elem. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

+1

Szerintem nagyon bátor és jó a fordítás a DA-ben. Külön tetszik, hogy tényleg szinte mindent magyarítottak, néha már-már szabolcsi zsenialitással. A magyar nyelv kifejezõbb mint az angol miért ne használnánk? A csesznye és a csorlák elõször valóban röhejesnek tûnik, de ha jobban megnézzük ezeket a lényeket, tényleg kurvára úgy néznek ki mint egy csesznye meg egy csorlák 😊) A magyaros hangzású elnevezések egy magasabb szintre emelik a beleélés lehetõségét.
A könyvnél már nem voltak ilyen bátrak, azért az is jó, de nekem sokkal kevésbé tetszik pl. az "Orlais-ban" szemben a játékban olvasható "Orléziában"-nal. A magyar mindig is igazította saját hangzásához a kifejezéseket, vagy adott saját nevet, gondoljatok Bécsre, Németországra vagy Olaszországra - hol hívják még így ezeket rajtunk kívül?
Az egész angolmánia a fantasy-ben szerintem abból ered, hogy a f.irodalomban több évtizedes lemaradásunk van - 90 elõtt gyakorlatilag csak a Gyûrûk Ura jelent meg nálunk lefordítva. Ezért az emberek hamarabb játszottak fantasy játékokkal gépen vagy papíron, mint ahogy igényes fordítású regényekkel találkoztak volna, így megszokták az angol elnevezéseket.
A DA fordítását én mindenképp helyes iránynak látom, sokat tehet a mûfaj honosodásában.
Sir Quno Jedi
"...rugót EZÉRT vinni."

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na ja, nem nagyon emlékszem olyan zárt ládára amiben olyan cucc lett volna amire azt mondtam volna, hogy "na ez igen". Ettõl függetlenül nem árt, jár érte plusz XP. Meg mondjuk nem emiatt hasznos a rugó, amúgy se árt a csapatba. Íjász ranger és a duplatõrös duelist-assasin változat is igen erõs tud lenni.

Why so serious?

Sir Quno Jedi
NEM KELL ládanyitás. ÉN rugóval toltam végig direkt, hogy húdejómindent ki fogok nyitni. Nem kell. 22 szinten bemész a legdurvább ellenfelek közé, vért izzadsz, oda mész a gigamega ultrazárt ládához, amit sima max. skillel sem lehet még nyitni, hanem plusz cunning kell még hozzá azon felül is keményen ésésésééssss TALÁLSZ BENN EGY KIS GYÓGYITALT, ESETLEG EGY INJURY KITET, VAGY VALAMI TOTÁL FELESLEGES FILLÉRES KOMPONENST!!! Murva anyjukat!

Tök felesleges rugót EZÉRT vinni. Full értelmetlen és szükségtelen cuccok vannak a ládákban (röhej, tényleg).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Grusalak
Ó szupi. Nem vagyok nagy mod fan, de ez nagyon szimpi :-D

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence