Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
[merlinw.org]
★ 汤姆 李
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
[merlinw.org]
★ 汤姆 李
Akinek a lelkébe gázoltam, mert magyarul írtam az...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
★ 汤姆 李
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"The trees move. Do you not see it?"
Az Icewind Dale-ben találkoztam olyan dologgal, hogy ott ha nehezebb szintet válaszottál több xp-t kaptál a mobból ilyen lehetõség van itt is vagy a nehézségi szint itt nem befolyásol semmit?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
a lények nevei miért ne lennének fontosak mikor mindegyik ellen más takitika + varázslat hatásos vagy tán találja ki az illetõ hogy itt a topicban mirõl beszélnek az emberek ha õssárkányt vagy csorlákot emlegetnek, vagy te már annyira túlképzett vagy hogy ebbe bele se gondoltál?
továbbá nem láttam még az angol változatot de biztos vagyok benne hogy a varázslatok és képességek között is van ami nem szó szerint van fordítva
Mielõtt le offolsz használd már az eszed és gondold végg h a másik mire gondolhatott<#nezze>#nezze>
én magyarul játszom de el nem tudom képzelni hogy a csorlák vagy a csesztve hogy van angolul és sztem Butchnek is ez a baja, nem minden szó szerint van fordítva mint ahogy te azt elképzeled
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"The trees move. Do you not see it?"
..amolyan moddolt Morro' módra felaggatnám a jobb páncélszetteket egy bábúra 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A könyvnél már nem voltak ilyen bátrak, azért az is jó, de nekem sokkal kevésbé tetszik pl. az "Orlais-ban" szemben a játékban olvasható "Orléziában"-nal. A magyar mindig is igazította saját hangzásához a kifejezéseket, vagy adott saját nevet, gondoljatok Bécsre, Németországra vagy Olaszországra - hol hívják még így ezeket rajtunk kívül?
Az egész angolmánia a fantasy-ben szerintem abból ered, hogy a f.irodalomban több évtizedes lemaradásunk van - 90 elõtt gyakorlatilag csak a Gyûrûk Ura jelent meg nálunk lefordítva. Ezért az emberek hamarabb játszottak fantasy játékokkal gépen vagy papíron, mint ahogy igényes fordítású regényekkel találkoztak volna, így megszokták az angol elnevezéseket.
A DA fordítását én mindenképp helyes iránynak látom, sokat tehet a mûfaj honosodásában.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Tök felesleges rugót EZÉRT vinni. Full értelmetlen és szükségtelen cuccok vannak a ládákban (röhej, tényleg).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3