18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
mike01010101 #10162 Szerintem az lehet ahol az ajto mellett le kell menni a godorbe. Ejfattyu jarat vagy ilyesmi a neve (magyarul)
-
krisztajo #10161 Köszi, én gondoltam másként. Nem úgy értelmeztem, hogy ez egy buff, de azóta már nem gond. Egyszerre lehet két buff is aktív (máshol lehetséges)? Csak azért kérdem, mert mintha a Precíz csapás is az lenne. Én eddig azt tartottam bekapcsolva. Ha csak egy lehet, akkor gondolom a Gyülekezésnek több értelme van?
Végül is a herceget támogattam, bár nem teljes meggyőzéssel. Nem tudom milyen következményei lesznek?! Eddig még csak arról írtatok, ha a másik felet választottam volna. Emellett viszont pár érdekességgel találkoztam. A páros harcban nem választhattam Palát társnak, de a végén a csapatküzdelemben jöhetett. És amikor bementem az Arénába harcolni az utolsó bajnoki menetben engem neveztek meg a Hadúr bajnokaként a másik csapattal szemben. Ez azért így elég furcsa volt! Az Aréna fegyvernőkének úgymond próbameneteiben némi pénzért addig harcolhatok amíg meg nem unom?
Lementem a Mélyútakra is az egyik nemes hölgy passzusával. De visszamehetek oda később is? Például ha nem viszem Lelianna-t visszamehetek utána ládákat nyitogatni? És a többi részre, a falkaanyához és Brankáékhoz? Vagy oda csak egyszer lehet és utána elérhetetlenné válik?
Apropó Lelianna. Miért van az, hogy kimaxoltam nála a zárnyitást mégis vannak olyan ládák amit nem tud kinyitni? Az írja elégtelen képesség. Ez azért érdekes, mert jobb már nem lehet. Találkoztál már ilyennel?
Mecsináltam a Líriumcsempész küldit is úgyhogy most felvet a pénz. Miután nekem a meteor nem akar összejönni, hiába várom, inkább most már vásárolnék.
Hol lehet igazán jó speckó egykezes fegyvereket (kard, balta) venni?
Ha majd Oghren csatlakozik azonnal lekell menni Brankához vagy előtte el lehet vinni a máshova (tábor, Harcosbérc) hogy kicsit pátyolgassam, felfegyverezem, felruházzam stb.?
A megszerzett vívmányok a végigjátszás után megmaradnak? Egyáltalán az összes vívmányt hány végigjátszás után lehet megszerezni? -
unusual #10160 Return To Ostagar-nál a toronyban van 1 ajtó amit nem tudok kinyitni még Palával sem. Van rá valami megoldás? -
#10159 De van, csak nem úgy kell kérni tőle, mint egy kis pöcs, hanem férfiasan :DD
"Get in the tent, woman" -
#10158 a kutyafáját. akkor most megdugom leilanát vagy allistert. -
GodBadka #10157 Szervusz! A Gyulekezest es a Berzerket (a tombolo elso kepessege, most nem vagyok benne biztos, hogy magyarul is igy hivjek-e) csak csata alatt maradnak aktivok, ha vege az utkozetnek mindig kikapcsolodnak. Ha csatan kivul kapcsolod be okezt, akkor par pillanat mulva szinten kikapcsolodnak. Hogy ez hiba, vagy igy terveztek, jo kerdes. -
himpike #10156 Ezek viszont nyilvánvalóak is. LEomlik az alagút, főellenfél elől hova mennék meg minek ha nincs is más hátra. Redcliffet gonosz karival sorsára lehet hagyni(de nem érdemes mert nincs helyette semmi). Fehéragyartól tény hogy nem lehet kijönni de ott meg 2 másodperces a csata normál esetben.
Lényeg a lényegben, ha néha ment az ember normálban is nem csak 1 helyre akkor minden megoldható. Sokan a mapok elején mentenek, én pl mindig a mapok végén. A játék eléggé agresszívan befolyásol hogy merre menj, gyk a redcliffe, torony kezdést erőlteti. -
#10155 " magamévá tettem " - ezt gyönyörüen montad én csak simán gerincre vágtam aztán dobtam a csajt...
Elsö végigjátszásra a végén mikor sperma-donornak akar használni meg legszivesebben levágtam volna.
Ha egyszer belédszeret többet nincs hancur. -
#10154 morrigan ha szerelmes belém, akkor már nem is akar a kex partnerem lenni? egyszer magamévá tettem, aztán most szerelmes és nem akarja. tényleg mindenre oda figyeltek a készítők, pont mint az életben -.- -
#10153 Első végigjátszásra a mellékesek 86-87%-át csináltam meg (2-őt nem csináltam meg, a maradékot meg gondolom nem kaptam meg/vettem fel - rossz időben voltam rossz helyen, rossz fajjal), így lettem a játék végére lvl 23. Egyébként lvl 25 a max. -
#10152 Az is lehet, ha végigcsinálod a finálét meglesz a 20-as szint - de lehet nem.
XP-t harcokban, zárakat nyitogatva, csapdákat hatástalanítva, küldetéseket teljesítve lehet szerezni - mindezeket a játék korábbi fázisában kellett volna kihasználni, akkor most talán nem szenvednél.
Ott van a táborban a szövetségesek ládája, támogathatod őket is XP-ért cserébe. -
Hugh Hefner #10151 um, hogy szerezzek 3 szintnyi xp-t? most elkezdtem mellékküldetéseket csinálni, pl a törp csajt beszerveztem varázslónak, de nem kaptam érte xp-t... -
#10150 Vannak küldetések, amikből nem lehet kilépni.
A Körtoronyban a zárt ajtót átlépve nincs visszaút, csak a küldetés teljesítése után.
Az elfeknél a Vérfarkasok tanyáján Fehéragyarral beszélve sem lehet elfutni a döntés elöl.
Redcliffeből el lehet menni, legfejebb kipuszul a falu.
Mélyutakon a Semmi üllőjétől sincs visszaút, de ott legalább van egy csapatválasztási lehetőség, ha az addig velünk lévőket valamiért nem tartjuk megfelelőnek.
A Vezérdémon elleni csatából sem lehet kilépni, ami már a redckiffe-i kastélytól számítható maratoni menet. -
#10149 Szerintem nem csak a Mélyutakra gondolt, hanem minden egyéb helyszínre is. -
#10148 Falkaanya után még ott lesznek a gólemek, az sem lesz könnyebb menet.
A csapat összetételétől, a megszerzett képességektől függően lehet taktikázni. -
#10146 Ez így nem teljesen igaz, Redcliffe-ből nem lehet elmenni, mert ha otthagyod őket, akkor a falunak annyi. -
himpike #10145 Megölhető ezer módon, pl lenyilazod, vagy sebezhetőséget teszel rá, vagy egyszerűen jó ütemben més oda a söprése után... Nekem ment elsőre kétkezes harcosokkal varázsló nélkül, pedig azok olyan lassan ütnek hogy ihaj....(a félkörben söprés kimondottam ütős csápok ellen). Megdobálhatod bombákkal is, fagyasztani is lehet, halálra jelölni szerenccsevadásszal stb. Ha végképp nem megy egyszerűen menj el máshová előtte, mindenhonnan ki lehet jönni, mindent be lehet fejezni később. Első végigjátszásnál nekem is az volt a legnehezebb. -
unusual #10144 Nekem eddig Magyar minden. -
#10143 A Vezérdémon legyőzése után szűkös a mozgástér, a dlc-k miatt hagyatak egy kiskaput, de lényegében a táborból nem nagyon lehet kimenni.
Hangulatilag sem igazi a főküldetés befejezése után mellékküldetéseket csinálni. -
Hugh Hefner #10142 lenne egy kérdésem...
lvl 17 vagyok, a fő történetben a végső összecsapás előtt állok... ps3-on játszom, és van egy olyan trófea, hogy a fő karakternek el kell érnie a 20-as szintet. a végső harcban összeszedek még 3 szintet, vagy menjek vissza, és csináljak meg még pár be nem fejezett küldetést? vagy ez ráér majd a vége után, utána még szabadjára vagyok eresztve, vagy ott vége a játéknak? egyébként kevesebb xp-t kapok ha alacsonyabb nehézségi fokon játszom? egyébként 27 óránál járok... -
simon7108 #10141 ty majd megprobálom:)
remélem majd sikerul! -
Chaosman88 #10140 nah 55 óra játék után Easy fokozaton Mage főkarival végigtoltam. De úgy, hogy megkaptam az "Easily sidetracked" plecsnit, ami ugyebár azt jelenti, hogy megcsináltam a mellék küldik 75%-t, de sztem van az 85-90% is :) -
xianon #10139 eccerű a válasz: a csápjait zúzzad amig tod elsőnek le, aztán peidg az éjfattyakkat, a falkaanya közelébe lehetőleg ne menj azthiszem nincs olyan nagyon vészes támadása távolra, csak közelre, szal a csápokat vonzd magadhoz majd szed le őket aztán éjfattyak aztán megint csápok és aztán azthiszem még egyszer éjfattyak és csak utána gyakold le:D ennyi:O:D -
#10138 Hogy segítsünk?
Meg nem ölhetjük helyetted a szépséget, s még azt sem tudjuk milyen képessgeik vannak a csapattagoknak.
Az éjfattyúk bejönnek, annyit tudsz tenni, hogy leállítod a csatát (space), s egyenként kiosztod a parancsot a csapattagoknak. -
simon7108 #10137 sziasztok!
elakadtam a játékban és azért írok ide:S
most kell megszereznem a torpéket magamnak de még a királyt kell választaniuk na már most megoltem Jarviát vagy kit és azután a herceg elkuldott a mélyutakba,hogy keressem meg Brankát!
de elakadtam ennél a dagadt Falkaanyánál vagy minél:D
nem tudom kinyirni:(addig amig nem jonnek az éjfattyak simán megy de oszt mindig meghal mindenki....
PLS HELP! -
himpike #10136 Megtölt, oltárra rak, imádkozik, iszik egy kortyot, köcsög visszavisz a forráshoz, víz visszaönt, ajtó kinyílik, örül.
De rajta van a kőtáblán előtte pár szobával, bekerül a kódexbe. -
#10135 Assszem vizet kell tenni az oltárra, imádkozni, inni belőle egy kortyot, aztán visszatenni a lyukba. Van valami sorrend, amitől kinyílik az ajtó. -
Aspyrin #10134 Én rátettem a vízzel teli köcsögöt az oltárra, majd ittam belőle, erre megtámadott pár csúnya alak. :) -
#10133 ? -
himpike #10132 You can get the Superior versions of the Dragon Scale armors by only paying 10 . Essentially there are two variables which you can manipulate: the order in which you present your materials and whether or not you pay. The optimum order is follow this sequence:
Give him 3 Drake Scales plus 10 for the "upgrade" and get Wade's Drakeskin Armor
Hand over the last 3 drake scales without paying to get Wade's Superior Drakeskin Armor.
Lastly, Present the single dragon scale without paying. This grants you either Wade's Superior Dragonskin Armor, Wade's Superior Dragonscale Armor, or Wade's Superior Dragonbone Plate Armor, depending on choice.
Result: you expend only 10 and obtain both sets of Superior armor.
Note: This does not have to be done all in one go. You can get the Drakeskin Armor, use its fire resistance property to help defeat the High Dragon, then come back at a later date with the Dragon Scale. Also, you can switch the order of steps 2 and 3 (if for some reason you dont have three more drake scales, but have the dragonscale) and still get the same result.
Azaz elég az elsőért fizetni 10 aranyat. -
#10131 A #10123-ra senki?
Van még egy kérdésem. A Brecíliai erdőben vagyok, (Elf táborból jöttem ki). Bejutottam néhány térkép után egy föld alatti részbe (romok). Ott találtam egy oltárt és a terem közepén egy kis vizet amibe egy edény volt. Abból lehet vizet merni. Mi annak a szobának a trükkje? Hogy kell innen tovább menni? -
unusual #10130 Nos,sikerült felraknom minden DLC-t / StonePrisoner+WardenKeep+ReturnToOstagar /,és patchet,és minden működik. :) -
#10129 Az aló menüben rákattintasz a gyülekezésre, s már aktív is (villog, s az állóképesség csíkon is egyértelműen észrevehető).
Beállíthatod taktikán belül, de ezt nem szeretem a nem irányított karaktereknél sem, mert akkor a csata elején kezdik magukra szedni a buffokat harc helyett (kivétel a már említett berzerker).
Harc közben, ha kifogysz az állóképességből, lehet lekapcsolódik az erősítés, erre figyelj, s kapcsold vissza.
A törpéknél a jó és a gonosz közül kellene választani, azt nem tudhatod mit hoz majd a jövő.
A "sötét oldalnak" is vannak jó irányba mutató törekvései, pedig a módszerei bizonyíthatóan csaláson alapulnak.
1.Lovagok
2.Elfek vagy vérfarkasok
3.Mágusok vagy templárusok
4.Törpék - ha meghagyod az üllőt öt csapatod lesz..
5.Gólemek
Gyakorlati hasznuk nem sok lesz, ha a saját csapatoddal nem boldogulsz, behívhatsz egy-egy kisebb szövetséges csapatot (csak egyet), ők végülis a főseregededet adják az éjfattyúk hardáival küzdenek, miközben ti a Vezérdémont próbáljátok majd elérni. -
krisztajo #10128 Tudom, hogy megcsinálta volna ingyen is, de úgy olvastam ha fizetünk neki akkor sokkal jobb minőségű speckó páncélt készít mint ingyen.
Szóval akkor ez érdekes. Itt is választhatok két rossz közül. Végül is nem tudom miért mást vártam?!
Nem szeretnék gólem sereget. Csak valamelyik hsz-ben valaki azt írta, hogy mindkettő is lehet egyszerre. De ezek szerint nem.
Megint láma vagyok, de hogy lehet állandóan bekacsolni fenttartott képességet? Pont a Gyülekezés érdekelne, mert ez tényleg lehetne mindig aktív. De konkrétan hogyan kell? -
obe #10127 köszönöm -
#10126 Nem az a tábor.
Ostagar után Lothering faluba mentek, ott találkozol Bodahnal, aki a tábori kereskedő lesz - ha a falut megpróbálod elhagyni, aktiválod a csapat pihenőhelyét.
A tábor mindíg "utazik veled", de Ostagarban még nincs.
Ostagarban a strázsamesterrel lehet kereskedni, a hátizsákot mindenképpen érdemes megvenni, s ha van rá mód kétszer is (mielőtt kimentek a vadonba, és a szertartás után) -
obe #10125 köszönöm
így már világos a taktikai beállítások
utolsó zaklatásom fantusz(ma , tenyleg, ahogy játszom sorra jövök rá a dolgokra, pár esteben viszont kérdeznék, ha meg nem olvatam a fórumban, nov 4.-i dátumtól kezdtem neki végigolvasni a topikot..
ce verzióm van, minden specko dolgot aktiváltam telepítés után, pagonygyűrű megvan kezdés óta, pala leírása tiszta hogy hol találom, viszont a sisak + pár holmit a csapat táborában kapod meg Bodahntól..ha az a tábor, ahol a mágustorny után kezdek ostagarban, ahol előszőr találkozom alistarral akkor ott nem találom Bodahn-t, vagy máshol futok majd vele össze?
köszönöm -
#10124 A táborban szánj rá időt, s nézd át a taktikai beállításokat minden karakternél.
Elsőre biztos nem lesz tökéletes, majd korrigálod, no meg az új képességeket is be kell építeni a taktikába később.
A taktika képernyőn legördülő menükben találod a beállítható lehetőségeket, a karakternevek melletti nyíllal lehet lapozni.
Gyógyital ivást így lehet beállítani:
Te magad - egészség - kisebb, mint 25% - használja gyógyital, legkisebb
Ha megadsz egy stílust némi segítséget ad a gép a támadások beállításaihoz, amit megváltoztathatsz, de kiindulásnak jók.
Alistair - védelmező
Morrigan - támogató
Wynne - gyógyító
Sten - harcos
kutya - harci kutya
Leliana - íjász, vagy harcos (ha átlépezed két törre)
főkarakter - sebző (ha még a mágusod van) -
#10123 Sziaztok a Return to Ostagart ha felrakom, akkor az is magyar lesz, ha az alapjátékom is magyar?
Illetve ha feltelepítem, hogy és milyen feltételellel nyílik meg az új rész? -
bazsi0 #10122 Van 700 pontom és nem engedi letölteni a Kamarás erődöt azt írja nincs pontom ez miért van?????????????????????????????????????????