Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Azért érdekes: Minden codex bejegyzést elolvastál.. most akkor unod vagy érdekel? mert ha én unok valamit nem olvasgatom...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Természetesen egy játék nem lehet sztori-orientált és szabad is egyben, ezt elfogadom. Viszont sokszor kellemes egyensúlyt lehet ebben teremteni, eddig talán a a Gothic2 volt ehhez a legközelebb. A Morrowind volt az egyik véglet (szinte semmi fõszál, de óriási szabadság), a Bioware sztori-alapú játékai a másik. Ahogy írom, ezeket is szerettem mindig is. A DOA-ban viszont nagyon sok a trehány dolog, szerintem messze a leggyengébb játékuk eddig, remélem összekapják magukat azért. Lehet, hogy most már az SW MMO-n pörögtek inkább, ami nem lenne baj 😊
DB
Amúgy a gothic 3 hiába magasztalod az a játék elsõ 30 órában annyiból áll h halomra farmolod a goldot
Azért ennyire de adjád már "én vagyok az okosabb 5. es"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Anno a Morrowindben minden könyvet igyekeztem elolvasni, ha már mennyiségrõl van szó, annak a szövegmennyiségnek a negyede sincs a DOA-ban. Valahogy mégis, akkor az érdekesebb, hangulatosabb volt. Ez már teljesen egyéni preferencia.
Egyszerûen a DOA "síneken haladó"-an kötött menetét inkább csak lassította a sok szöveg egy idõ után. A kiterjedt lore-nak csak nyitott világban van értelme, szerintem.
DB
A játék a választásokról szól amibõl nincs fekete fehér. Milyen választásod votl a Gothicban? mellé állsz az orcoknak vagy az embereknek aztán csumi. ennyi volt a választásod. Ja meg bejártad a vidéket egy szál gatyában.
DB
DB
A véleményem nem lehúzó, a konkrét objektív (ezer éve béna technológia - tenyérnyi területek, állandó loading)mellett szubjektív (lapos sztori, béna questek) negatívumokat is felsorolva mondtam, el, miért hihetetlen gáz, hogy az újságok/online mag-ek teljesen irreálisan felértékelik. Csak ennyi ami dühítõ, természetesen senkinek a jogát nem vitatom el attól, hogy tetszen neki, ez nem errõl szól 😊
DB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Semmit nem láttál akkor a játékból. gratulálok...
Többet töltöttem a zsebknedõ méretû campben beszélgetve a csapattagokkal mint harcolva... mert ennek a játéknak ez a lényege.
Egyébként jó tudni, hogy te itt büszkén kritizálod a játékot úgy, hogy leírtad, 20-30 percnél tovább nem bírtad. Amint írták már, 20-30 perc alatt még a származásnak a történetszálát se viszed át, esetleg csak ha futsz mint az állat. 20-30 perc játékidõ után vonsz le következtetéseket egy olyan játékról, aminek a játékideje bõven 40-50 óra felett van. Gratulálok a kommentethez. Szerintem jobban tennéd, ha többet nem írnál ide, mert senki se kiváncsi a lehúzó véleményedre, kötözködésedre. Viszlát.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
DB
DB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
DB
DB
DB
Why so serious?
DB
Az átlag még 8.6, de nézd meg az utolsó 6 user kommentet.
DB
Mass Effect.. át ingerszegény környezetben nevelkedett akinek bejön, szót se vesztegetnék rá. A Gothicok állítólag jók voltak, csúcsszar irányítással, akkoriban nagy gépigénnyel. Nem toltam az elsõt mert szaggatott, mire lett hozzá gépem addigra kurvarondának tûnt. A kettõvel ilyen gond nem volt, alapból annyira ronda volt hogy az is kimaradt. A 3. egy bughalom, aki megvette ablakostól vágta ki a házból, késõbb már ért valamit 2000 peccs után. Oblivion.... Míg a morrowwinddel majdnem egy évet játszottam az Oblivion egy napot élt meg a gépemen. Load time... hát aki a witchert a legelején vette meg az tudja hogy 20x annyit töltött mint a DA, valamelyik peccsel késõbb javítottak rajta.
A DAben a legzavaróbb dolog hogy a gólem nem kompatibilis az 1.1bvel. Igaz verziónként 1.0át ír minden DLCnél, de nem tudom elképzelni hogy nem igazították hozzá az utolsó peccshez(ennek ellenére nem mûködik jól). Az utóbbi idõk két meghatározó RPGje mindenképpen a Dragon Age és a Witcher. Mindkettõhöz van toolset editor ugyebár, ha valaki úgy gondolja hogy jobbat tud mint a Bioware, nosza neki lehet állni megcsinálni. Gondolom csak úgy tolongani fognak a jelentkezõk... Ennek ellenére szerintem lesznek jó modok is hozzá, idõvel(Mint az NWNHez anno.
Why so serious?
Én az újságok/online mag-ek pontszámáról beszéltem, nem a felhasználókéról. Az bõven 90 alatt van mindenhol, nyilván.
Itt most tõletek csak az átlag DOA-kedvelõ szintjét kapom meg, mondjuk annyira nem voltam rá kíváncsi, de beleillik a profilba, tanulságos 😊
DB
Why so serious?
Why so serious?
Kumiho #2179
Szerintem a legrosszabb visszavágás az Oblivion ócsárlása.
Ez egy barom, nem kell vele foglalkozni, vagy vak vagy nem tud olvasni, ha unalmasnak találja a sztorit. Esetleg polgárpukkasztani jött a totyikba, szarni kell rá hegymagasságból.
Meg úgy eleve gondolhatná az ember, hogy rossz játék topicjába írt, ha végigolvassa a hozzászólását.
Kumiho #2179
Egy erõs 75-78 pontot tán adnék neki, de 80 fölött, ilyen mechanikával kizárt.
DB
A gothic3 sztorija kérdéses, de az 1-2 sztorijai körberöhögik 3szor ezt az erõlködést.
Az Oblivion pedig egy "sandbox" RPG, ahol saját magadat kell "megteremteni". A Morrowind is errõl szólt, az pedig bõven magasan felette áll nem a DAO-nak, de az összes eddig említettnek.
DB
Why so serious?
DB
Dögunalmas sztori, dögunalmas, vontatott, száz órás párbeszédek, semmi normális skill, semmi normális tárgy, és a legszörnyûbb: a tökéletes linearitás, 10x15 méteres területeken, loading screen félpercenként.... SIRALMAS az egész, egy szenny, egy szégyen. Kb. 6x álltam neki, hogy "na még egy esélyt", de képtelenség élvezni ezt a szart.
Talán nem a Gothic 3-at meg a Witchert kellett volna elõtte nyomnom, lehet hogy ez a baj. Az Oblivion is körberöhögi, pedig lassan 4 éves.
Ja, és még a grafika sem szép....
DB