Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Jabar sa bu eeda murishani!"
[merlinw.org]
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
S ugye Diablo != Baldur's Gate
[merlinw.org]
szerintem. legalábbis nálam Alistair nightmare nehézségen kétfegyveres harcra fejlesztve gyorsabban döglik meg, mint ahogy a tûzgolyók kiröppennének.
"The trees move. Do you not see it?"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mondom: nálam, de másnak lehet más elképzelése...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak kíváncsiságból végigcsináltam sz összes eredet történetet és eszméletlen, hogy hogy összeáll a sztori többi része. Le a kalappal.
Elsõre harcos volt, nem volt vele semmi gond, a sárkánynál, anvil of voidnál és Flemethnél izzadtam.
Másodszor viszont City Elf Rogue (Dualist-assassin). Na ez odab@sz.
Gyakorlatilag nem tudtak megütni, elég szépen osztottam 2 karddal és a legnehezebb csatákat is könnyedséggel oldottam meg az elsõ harcos karihoz képest. Atom 😊
http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?DAO_Items.itemname=ancient+elven&_layout=DAO_Items&_cgifunction=search
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/dragonage/show_msgs.php?topic_id=m-1-52422243&pid=950918
Továbbra is keresem az óelf páncélzat elemeit. (sisak, vért megvan) A lábbeli merre található? Elõre is köszi.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A nehezseget illetoen nem osztom a velemenyed,az unrewarding viszont teljesen igaz.Annak aki eleteben legalabb 1 mmo-t kiprobalt es leolt legalabb egy bosst,az tudja mi az ami egy kalandozot(csapatot) tovabbi sikerekre motival.Nos a DA inkabb a sztorival es grafikajaval hodit.
te beteg vagy 😄D
Szal ha szenved vele a csapat akkor csinálj mást..ki tudsz jönni onnan.
Nekem spec. annyira bejön a nehézség, hogy nem mertem feltenni a patch-t nehogy elcsessze...-nehéz- szinthez állítólag nem nyúltak...de a játék játszató->nem raktam rá.
Nem viszem az õsz mamit, 3 harcos és Morr', nem tankolok be piából, se lírium se hp oldalon, és nincs feltéve egy DLC sem...majd a végén mentek egy nagyot és beteszek ezt-azt.
..és most nem is fogom azt írni neked hogy az a pókkirálynõs csata könnyû volt, a következõ csata pedig az addigi legkeményebb, ki is írta a karakterlapon...csapatnál és fõkarakternél detto az addigi legkeményebb ellenfél.
De ha emlékszel BG Durlag tornyára...akkor tudod hogy az kemény volt.
Itt szvsz a -nehéz- szint felel meg a Baldur's Gate -normál- szintjének.
A DA-ben kiseggelsz a helyszínrõl bemész a táborba, és máris átvariálod a rúnákat, dumával-ajándékkal feltolod a csapattagok tulajdonságait..stb, vagy cserélgeted a karaktereket.
Nekem mindegy eladod vagy sem...valszeg már el is kelt, de a nehézségi fok az nem lehet probléma..onnan tudom hogy én szívatom is magam talán ...pl. már tök régóta megvennék egy 82 aranyas gyûrût, de mindig elverem másra...hátizsák (inventory 100 most), könyvek, rúnák..stb.
..és mindezek ellenére 3 harcos+Morrigan felállásban is -nehéz- szinten élvezhetõ a játék.
Gyors neki is kezdek, mert én csak hajnalban tudok vele játszani, most már csak másfél órát. 😊 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
[merlinw.org]
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kéne egy kis segítség. Elakadtam ott hogy Witherfang mellé álltam és az elfet meg kéne ölnöm, viszont a vérfarkasok nem jönnek segíteni, pedig kéne jönniük. Ez bug?
Csak hogy On legyek: szóval itthoni gépemen lévõ rogue Starfang és Veshialle-al fogja tolni, igaz még csak az elõbbi van meg, de most teszteltem 2 Reaveren a tudását telekinetikus fegyver volt csak a buff és HÁTBASZÚRTA a Reavereket, 30-50ig krittelt. Szegények majdnem úgy feküdtek le mint a fehér nevû csorlákok 8)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Edit: tárgytalan
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Érdeklõdnék hogy az óelf páncélszettet hol találom meg. A sisak és a vért megvan gondolom már csak a lábbeli van hátra de nem találom. Elõre is köszi a választ.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
[merlinw.org]
majd ha meglesznek mind a szövetségesek (Redcliffe, elfek, mágusok, törpök), akkor nyílnak meg az új területek.
"The trees move. Do you not see it?"
Egy kis segítséget kérnék, elakadtam kicsit, nem igazán tudom mi kéne tenni, Denerimben vagyok a piac negyedet teljesen bejártam, amit lehetett megcsináltam, jártam a sikátorokban, a gyöngy fogadóban, és az elhagyott házban is, ahol a vérmágusok voltak, a bérgyilkos (hollók) küldik kivételével mindent elvállaltam megcsináltam, de nem tudok tovább menni, se a kastélyba, se a 2 rezidenciára és az elf negyedbe se, mi maradhatott ki mégis?
Nem. Ezek szerint Te még egyetlen valódi RPG-vel sem játszottál még😊 Nem gonoszkodás, csak tény😊
[merlinw.org]