18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
obe #10121 köszi a tippeket, egyébként nem easy-n, hanem mediumon kezdtem
azt hogyan lehet beállítani hogy igyon potit ha csökken az élete, pause, majd átváltok arra a karakterre, potiivás, majd vissza a saját kerakterre? -
kreknorbert #10120 Dakkon, ott azt kell tenni, hogy amikor megidézi a szellem-törpéket, akkor elpusztítol egyet és megérinted( rákattintasz a szellemüllőre, pontosan ott mögötte) és ezt addig amíg a kőfejekbe kétszer bele nem robban a szellemüllő( tehét minden kőfejbe kétszer kell beleérnie a szellemüllő robbanaásának( azt hiszem összeesen 4 kőfej van) -
Dakkon #10119 rájöttem, csak kicsit túlmisztifikáltam magamnak. Ma "reggel" 4kor még meg akartam gyors csinálni, de már nem bírtam gondolkodni, most meg már simán láttam, mit kell tenni. :D -
kreknorbert #10118 Sziasztok
A vívmányoknál az "Élt túl Ostagart anélkül, hogy meghalnál"- ezután mit kell csinálni a következő kettőben mert nem tudok rájönni és már csak ez a kettő kell -
Dakkon #10117 Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. A "Semmi Üllőjénél" a harmadik tesztnél kissé elakadtam, mikor vannak a kőfejek, amik szellemet idéznek. Milyen metódus alapján kell csinálni? KÖszi a helpet! -
mecsoka #10116 Köszönöm mindkettőtöknek :) A nagy megvolt (valóban eltéveszthetetlen :D ), csak a két kisebb nem. -
#10115 Trónnal szemben állva bal kéz felől a fal mellett kersd, egymás mellett van a két titkos padlózár, a harmadik a tróntermen kívül van a nagyterem közepén.
Elég feltűnően kattan, amikor rálépnek a "zárra" - negyedik karaktereddel katt a trónra, ha megvan a három keresett kőlap.. -
#10114 a trónterem előtti teremben van középen egy nagy eltéveszthetetlen kőlap. az tán a tróteremben balra lesz 2 kiseeb lap. ezekre kell rállni aztán katt a trónra -
GodBadka #10113 Lsd. #9853
Ha az nem segit szolj es megprobalom reszletesebben. -
mecsoka #10112 Hello!
Próbáltam megcsinálni a törpe sárkányos dolgot, hogy adjon kardot, de nem sikerül. Hova kell állnia az embereimnek a trónteremben? Rohangálta, rakosgattam őket, de nem történt semmi :(
Vagy csak akkor sikerül ha már van király? -
#10111 hali. az óelf páncél szett tényleg megszerezhetetlen? a megszerezhető részeit hol találom? :S -
Prof William #10110 mozgatói -
Prof William #10109 Nállam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az üllő nem maradt meg és Harromth kett a főnök de pár évvel klésőbb valaki megmérgezte szóval sokat ért a dolog. Viszont az Üllő darabjait megcsinálták és rájöttek hogy lehet gólemeket csinálni úgy is ha az enyészet szellemeit hívják át beléjük és azok lesznek a mouhazóóik szóval mégis jó a sztori. Éjfattyú azért nem lehet sztem gólem mert montdták hogy azok ilyen lélektelen üres lények tulajdonképpen csak a Vezérdémon meghosszabbításai ( pont ezért tud újjászületni bennük mert egyszerűen csak megtölti a lélektelen testet majd átalakítja.) és gólemnek meg lelkes lény kell. + nem tudom miért nem jutott eszükbe hogy halálbüntetéshelyett bevezetik a gólemizálását hisz meglehet csinálni hogy ne emlékezzenek hanem csak végrehajtják parancsokat szóval megbűnhődnek és még gólemnek is jók... -
GodBadka #10108 Nincs teljesen igazad. MEgcsinalja a harmadik pancelsetet az igaz, de ha fizetsz az elozo kettoert, akkor a harmadik set jobb tulajdonsagokkal fog rendelkezni. -
#10107 Feltettem a Return to Ostagar DLC-t.
Most ehhez új játékot kell kezdeni vagy hogyan működik? -
#10106 "A masik a rendes csoka, de vezetonek bunrossz." - ez is nézőpont kérdése.
Volt olyan végigjátszásom, ahol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghagytam a Semmi üllőjét, Harrowmot lett a király.
A gólemek segítségével rövid idő alatt leverte a lázadást, Porváros törpéit gólemmé alakították, a nemeseknél hatalmas népszerűségnek örvendett.
Ozammar teljesen elszigetelődött a külvilágtól, amikor Porvárosban, Mélyutakon kifogytak a kaszton kívüli törpékből, rabló-kommandókat indított a felszínre, embereket, elfeket raboltak, s azokból folytatták a gólem gyártást.(arról nem volt hír, éjfattyúból miért nem lehet gólemet gyártani)
Harrowmot népszerűsége a nemeseknél tovább erősödött, gólemek harcoltak Mélyutakon.
A felszíni rabló-kommandó tevékenység nyomán azonban nyílt háború robbant ki Ozammar és Ferelden között. (eredményről sajnos nem mondott semmit a történelemkönyv)
Rendes csóka? jó vezető? - talán ha a törpe nemesek szemszögéből nézzük
-
#10105 Először játszol ilyen játékkal, ezért választottad a könnyű fokozatot - mondjuk a mostani a tanuló karaktered.
A későbbiekben legalább normálig merészkedj el, a könnyű fokozaton pl. azért sincs szükséged gyógyitalokra, mert ismeretlen a baráti tűz, következmények nélkül lehet területre ható varázslatokat szórni.
Kellemes adrelinnövelő az, amikor egy fagykúpot készülsz az ellenség arcához vágni, de a saját csapatodból valaki "belóg a képbe".
Taktikát mindenkinél be lehet állítani, amíg nem nyúlsz hozzá a beállított értékek megmaradnak.
Pause gombbal szükség szerint bele nyúlok ugyan a csatába, de olyankor nem taktikát állítgatok, hanem valami olyan lépést, amit szükségesnek érzek.
Ilyen lehet pl., hogy a kis kerszerelésű gyógyitalok ivása, gyógyítás be van állítva, a nagy gyógyitalra legfeljebb a játék végén adok taktikai utasítást (takarékosság, ezek drágák).
Kisebb csatáknál nincs is gond, de ha elit ellenfelek ellen harcolunk, akkor meglehet egy nagy kiszerelésű poti itatásával el tudom érni, hogy a csapattag harcoljon is, ne csak végig igya a csatát, vagy idő előtt kidőljön. -
#10104 Nem akarlak elkeseríteni, de a sárkánypáncélt akkor is megcsinálta volna, ha nem adsz aranyat.
Három garnitúra sárkánypáncélod lehet: Wade mester fiókirha páncélja, Wade mester felülműlhatatlan páncélja, a harmadik setet azonnal megkapod a felülmúlhatatlan átvételekor, ha reklamálsz, hogy van még pikkelyed.
Ozammar:
Az, hogy tanácstalan vagy, annak köszönhető, hogy jól összerakták a játékot, ahhoz, hogy az ottani hatalomért dúló harc mögé láss sokat kell bolyongani a városban.
Egyszerű beszélgetésekből ugyan nem leszel okosabb, intrikákra épül a törpe politika, semmi info nélkül csak akkor látnál valamelyest át a szitán, ha törpe nemest indítottál volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Törpe nemes főkarakternél azért egyértelmű a helyzet, mert Bhelen a testvére, aki úgy jutott a trón közelébe, hogy a legidősebb testvéreteket (Trian) megöli-megöleti, s mindezt úgy állatja be, mintha te teted volna (miközben atyátok azon elmélkedik, hogy talán téged kellene utódjának megnevezni).
Behlen Aeducan ilyen előzmények után lehetne király, a probléma az, hogy Endrin Aeducan király (akinek halála is tisztázatlan) kitagadja, hű tanácsadóját (Harrowmot) kívánja utódjának megnevezni, de ennek egyértelmű bejelentése nem történik meg, a király meghal. - ekkor érkeznek a szürke kamarások...
A játéknak piros pont, hogy támogathatod Behlent, annak ellenére, hogy kiderül a küldetések alatt, hogy csaló, hazug, csinálhatsz belőle királyt, később bizonyos döntései jót tesznek a törpe társadalom lecsúszott rétegeinek.
Az már elég húzós, hogy ha a főkarakter törpe nemes, neki is lehet Behlen mellé állni - az előzmények után elég logikátlan lépés.
Harrowmot jóságos öregúr benyomását kelti, de róla is derültek ki meglepőm csúnya dolgok a végigjátszások után.
A távoli jövő történéseit azon túl, hogy kiből csinálsz király, befolyásolja majd, hogyan döntesz a gólemeknél.
Gólem sereget szeretnél?
Állj Branka mellé - hogy a gólemek készítésének mi az ára Caridin elmondja a döntésed meghozatala előtt.
Gólemek akkor csatlakoznak, ha Branka mellé állsz, s meghagyod a Semmi üllőjét.
Vívmányokat a Saját profil menü alatt tudod megnézni a játékban.
Fenttartott képességeknél vannak, amelyeket be lehet kapcsolni állandóan, de vannak, amelyeket a csata előtt kell aktiválni - ezt megteheted manuálisan, vasgy beállítod a taktikában.
Konkrét példa:
A Bajnok Gyülekezés képessége bakapcsolva lehet mindíg, de a Tomboló Berserker-jét csak csata előtt érdemes aktiválni, ez iskább egy hosszú idejű aktivált képesség, nem nevezhető fenttartottnak, mert az idő lejártával "békeidőben" is kikapcsol. -
GodBadka #10103 Mindegy kit tamogatsz. A elso kuldeteseik kicsit masok, de utana ugyan azt kell mindkettonek megcsinalni. Ha szimpataia alapjan akarsz valasztani, akkor Behrem egy szemetlada, de a torpeknek o lesz a "jo" kiralya hosszu tavon. A masik a rendes csoka, de vezetonek bunrossz. -
himpike #10102 Mi lenne ha rákattintanál és kiderülne....? -
krisztajo #10101 Upsz az előzőt erre szerettem volna írni, bocsi! Egyébként a megszerzett vívmányokat meglehet valahogy nézni? Ja azóta megszereztem mindkét specet. A fentartott képességeket kell külön aktiválni? Vagy hogy van ez? -
krisztajo #10100 Köszi szépen! Azóta sokat haladtam. Nekem eddig a Romtemplom jeges helyszíne tetszett a legjobban. Nagyon hangulatosra sikerült. Na és az őssárkány. Nemrég győztem le.
Ahogy a főkari felpattant a nyakára és beledöfte a két kardját a fejébe az valami fenomenális volt! Nem is volt olyan nehéz, sikerült elsőre. Ali, Morrigan, Wynne csapattal.
Úgy látom sikerül Morrigan-t nagyon ütősre fejlesztenem. Eszméletlen nagyokat sebez! Wynne gyógyítsa mellett lehet darálni rendesen. Amikor azt mondtad, hogy egy kisebb hadsereg cuccai vannak benne tényleg nem túloztál! Utána mentem az idióta kovácshoz Denerimbe. Igaz harminc aranyba fájt de lett két tökéletes sárkány páncélom. Egy Leliana-nak egy meg nekem.
Most értem a törpök városába. Itt kicsit elveszettnek érzem magam. Kit érdemes támogatni a két fél közül??? Valahol azt olvastam, hogy mindegy. Tényleg így lenne? Egyik sem jobb a másiknál? A főküldi végén csak az egyik (törp vagy gólem) sereg csatlakozik hozzánk? Vagy van olyan lehetőség is hogy mindkettő jöhet? -
obe #10099 wedge 31:
ja nem volt szükség rá, ha kell odébb futok, mediumon kezdtem, most értem a táborba, de még manapótlásra nem szorultam harc közben..csak mivel nagyon az elején vagyok megkérdem kell e egyáltalán mágusnak valami kiegészítő vas..
fantusz:
nem ragaszkodom a fémhez, megteszi a bot is...hogyan beszélem rá hogy maguktól igyanak potit a tagok, van ilyen taktikai beállítási lehetőség?..és akkor azt sosem feljeti el már?..gondolom a pontit is nekem kell mindenki részére biztosítanom?...
.."Az alapból beállított értékeket érdemes átnézni, s variálni rajtuk, ha nem tetszik. (Pl Morrigant, ha támogatónak állítod nem biztos, hogy 90%-os életerőnél kell neki életszívás, lehez 75%-ra állítani, vagy Wynne healerként ne akkor gyógyítson, amikor a karakter potit iszik"...
ezeket harc előtt állítod be, vagy már profilként mentetted el?...vagy a harchoz improvizálva, pausevel adogatod ki a parancsokat szituációhoz szabva?
bocs, nem fogok több kérdésözönt zúdítani ide, olvasom a fórumot is, de irdatlan mennyiségű új információ nekem mind a játék, mind a fórum...de iszonyatosan zetszik a játék, ráéreztem ismeretlenül a játékra vakon rendeltem elő a ce verziót, nem csalódtam, egyáltalán -
#10098 Egyértelmű, hogy a csapattagokat be kell öltöztetni, bármilyen csapattal indulsz is, neked van előnyöd abból, ha azok táposak.
Mágusnál meg alapból el kell döntened, hogy mit akarsz.
Bűvharcosként páncélban, karddal, pajzzsal harcolni, vagy inkább kalasszikusan varázsolni.
Egyedül bűvharcos kezébe lehet kardot adni - az képes harcban normálisan sebezni vele, de karddal a kézben varázsolni nem lehet. Varázsló alapfegyvere a mágusbot, ami sebez, s nem kell eltenni, ha castolni akar, s nem utolós szempont, hogy távolsági fegyver nem kell beállni a mágusnak a pofonok sűrűjébe.
Taktikát a lehetőségekhez képest érdemes minél részletesebben beállítani.
Alap, hogy a csapattagok külön rábeszélés nélkül igyanak HP és mana italokat, ha arra szükség van, de néhány speciális cselekedetet is érdemes beállítani.
Az alapból beállított értékeket érdemes átnézni, s variálni rajtuk, ha nem tetszik. (Pl Morrigant, ha támogatónak állítod nem biztos, hogy 90%-os életerőnél kell neki életszívás, lehez 75%-ra állítani, vagy Wynne healerként ne akkor gyógyítson, amikor a karakter potit iszik)
Magasabb rangú ellenfeleknél a taktikával együtt is bele kell nyúlni a csatába, egy Bosszuálló elleni csata nem csak mozi. -
#10097 Igy igaz ,akkor valamit nagyon elrontottál ha a mágusodal közelharcba kell kezdened.
Ha viszont direkt keresed a közelharcot akkor arra ott a büvharcos specializáció és brutál jó harcos mágusod lesz.
Ha állandó csapatal mész elég egyszer beállitani ha viszont váltogatod a tagokat nem árt mindig ujra átnézni a taktikát.
A másik megoldás hogy folyamatosan pauset nyomsz de ez csak az álltalad nehéz csatákban javasolt egyébként nem szükséges. -
Aspyrin #10096 Hm, én a mágusommal általában nem jutottam el közelharcig, ha mégis, akkor elegendőnek bizonyult a bot. :) Társakon rajta marad a cucc, ha cserélsz. -
obe #10095 srácok...ha mágussal kezdek, a varázsláson kívül milyen fegyvert ajánlatok közelharcra?..szivem szerint mérgezett (ha van ilyen méregfelvitel pengékre) tőrrel kaszabolnék vészesetre..
valamint, mint mágus valószínű nem lesz szükségem a CE-hez kapott sárkánypáncélra sem, úgy ahogy pallosokra, íjra sem, tehát a játék során talált fegyver páncél lot-okat eladjam, vagy inkább öltöztessem vele a társaimat?..és ha ráaggattam egy vagyont, és csapat tagot váltok, mi lesz a holmijával, nála marad vagy le kell szednem róla?
utolsó kérdésem..a csapat tagok taktikáját alaposan be lehet látom állítani, csak nagyobb fight-ok előtt pepecseltek evvel, minden lépésüket megkoreografálva, folyamatos pause mellett, avagy van egy két alap beállításotok a csapattagokra és saját karakteretekkel törődve hagyjátok a csapatagokat tudásuk szerint boldogulni?
köszönöm -
#10094 Szandál egy zseni a többi mélyúti remetéhez képest, nem egészséges ott sok időt eltölteni, még törpéknek sem. -
Akuman #10093 Köszönöm a válaszokat -
#10092 Miután valamelyik szövetségest meggyőzted, hogy segít a Veszedelem ellen, a táborban lesz egy képviselőjük.
Nem kell velük beszélni, a közelben lévő ládára kattintva lehet "adományozni".
Sok jelentősége nincs ezért gyűjtögetni a köveket, gyémánt és rubin pl. nem is kell nekik. -
Prof William #10091 Encsántment?ENCSÁNTMENT!
Poén volt az a törpe pedig még a szakálla se serkent. :) -
himpike #10090 Most utóljára felszecskáztam a makkostölgyet az erdőben hehe, akkor a gyogyós remete segít tovább jutni. -
#10089 Amikor a süvültők támadják a tábort nincsenek ott a törpék, de később visszatérnek.
Redcliffben a kastélyban ácsorognak, Denerimből az országgyűlés összehívása után is ki lehet menni a táborba, ott lesznek a törpék.
A fináléba szerintem értelmetlen dolog volt berakni a gyagyást, pláne, hogy nem is mondd semmi értelmeset (hozza a formáját).
Bodahn elmesélte miből élnek, de ott már nem sok jelentősége van bűvölni-kereskedni. -
Akuman #10088 Köszönöm!
akkor még arra lennék kiváncsi hogy jutok el ismét a táborba/ahoz a törphöz?
Illetve a törpénél hol van/lesz az a hely mint a kö/xp cserére lehet? -
#10087 Küldetéshez kapcsolódó speciális tárgyakat nem lehet eladni.
Ilyenek, mint szereles levél, zombi-epe meg sem jelennek a kereskedő ablakban.
A többi cucc közül néhánynak lehet jelentősége, de az sem gond, ha eladod.
Drágakövet pl. a törpéknél be lehet váltani XP-re, de ha eladod sem gond.
Lesz néhány "hozzál nekem" küldetés (10 gránátkő, 15 méregkivonat, 1 farkasbőr), meg az agyalgyult remetével lehet csereberélni a makkért, ezeknek, illetve egy könyvet lehet még Denerimben a papnőnek jó pénzért eladni, a többi szerintem totál haszontalan.
Szandál törpe az egyedüli bűvölő a játékban, a táborban megtalálod, sőt a végén egy meglepő helyen is felbukkan, bár annak nem sok értelme lett, hogy oda rakták. -
himpike #10086 Fákk, 2x küldte el.... -
himpike #10085 A játék végén eltűnik, viszont a főenemy előtt meg 1x megtalálod majd a lépcső előtt. Máshol nincs rá lehetőség.
A game + dlck alapban nem túl szerencsés, halom bugot javítottak.
Dragon Age: Origins 1.02a
Patch details:
Many of the fixes affecting balance, gameplay, or plot scripting are already included in the Xbox 360 and PlayStation®3 versions of Dragon Age: Origins.
You do not need to download patches prior to Patch 1.02a. Downloading Patch 1.02a contains all previous patches. Downloading Patch 1.02a will provide you with all patch data available.
Szal valóban nem kell másik. Csendesen megjegyzem hogy mikor így raktam fel akkor menet közben egyszerűen eltűntek a DLCk a játékból és ott álltam egy szál f@szban egy load után egy főmob előtt.... Pala is rendszeresen behülyül még mindig, egyszerűen nem lehet vele beszélni, szóval kellenek a javítások ehhez a játékhoz is. -
himpike #10084 A játék végén eltűnik, viszont a főenemy előtt meg 1x megtalálod majd a lépcső előtt. Máshol nincs rá lehetőség.
A game + dlck alapban nem túl szerencsés, halom bugot javítottak.
Dragon Age: Origins 1.02a
Patch details:
Many of the fixes affecting balance, gameplay, or plot scripting are already included in the Xbox 360 and PlayStation®3 versions of Dragon Age: Origins.
You do not need to download patches prior to Patch 1.02a. Downloading Patch 1.02a contains all previous patches. Downloading Patch 1.02a will provide you with all patch data available.
Szal valóban nem kell másik. Csendesen megjegyzem hogy mikor így raktam fel akkor menet közben egyszerűen eltűntek a DLCk a játékból és ott álltam egy szál f@szban egy load után egy főmob előtt.... Pala is rendszeresen behülyül még mindig, egyszerűen nem lehet vele beszélni, szóval kellenek azok a peccsek... -
Akuman #10083 jah és mégvalami: enchantot hol lehet a táborban volt törpön kívül?
(előző kérdésem is még aktív)
köszi -
himpike #10082 A levelek egy qzesthez kellenek, a többiről fogalmam sincs.