Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
8k ték 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
XP-t kapsz érte, gyakorlatilag elegendõ pénzért akármennyit fejlõdhetsz - viszont a végsõ csatában nem fogja befolyásolni a csapatok erejét

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Jabar
A táborban lehet adni a szövetséges népeknek cuccokat (runa, növények, drágakövek..), ez befolyásol valamit majd a játékban, ha igen mit?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

MerlinW
Nem is azt a kettõt raktam egy párba😊 Egyébként a játékmenet volt az elsõdleges szempont, vagyis az RPG/hack&slash😊

[merlinw.org]

Különc
Diablo története és párbszédkombinációi vetekszik a DA😮-éval <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

MerlinW
DAO RPG, a Gothic Hack&slash-RPG. Nem ugyanaz a kettõ. Durva hasonlatokkal Gothic egy 3D-s Diablo, míg DAO egy 3D-s Baldur's gate.
S ugye Diablo != Baldur's Gate

[merlinw.org]

Calver
mivel DW-hez kell erõ (fegyverek, páncél) és ügyesség (talentek) is, nem marad pontod constitution-re (egészség? asszem.) magyarul: ha csúnyán néznek rá, elmegy csendesen zokogni egy sarokba, és öngyilkosságot követ el.

szerintem. legalábbis nálam Alistair nightmare nehézségen kétfegyveres harcra fejlesztve gyorsabban döglik meg, mint ahogy a tûzgolyók kiröppennének.

"The trees move. Do you not see it?"

Különc
Ja, láttam, bár inkább csak hivatalos patcheket, kiegészítõket töltök le, rajongóiakat nem, amx ha megtetszene egy arc pakk, de nem igazán jönnek be a mostaniak se.

Bucser
van rá mod.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Abból még Conannak is csak egyre fussa az erejébõl...

Ja hogy a dw a dual-wield. természetesen jó is az, de inkább egy rogue, mint egy harcos. A harcos az nehéz, de legalább közepes páncéllal, és pajzzsal van felszerelve. A kétfegyveres harcos meg könnyû fegyverekkel, könnyû páncéllal, mert inkább a sebessége, mint a védelme számít.
Mondom: nálam, de másnak lehet más elképzelése...

Különc
Kettõ darab kétkezes kéne <#idiota>

Nálam az törpének nem stílusos. Nagy szakáll, nagy pofa, nehéz páncél, jó huzat és valami nála nagyobb méretû ütõ/zúzó eszköz, kétkezes...

Sir Quno Jedi
Na és ha dual-wield?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha a dw dwarf, akkor igen, de csak nemest. A pária dwarf inkább tovlaj. Az alapképességei olyanok és elég sokat kell rajta javítani, mire normális harcossá neveled. Ebbe belefutottam én is. Nem végzetes, de nehezíti a kezdeti lépéseket...

Nos, most végeztem vele másodikra.
Csak kíváncsiságból végigcsináltam sz összes eredet történetet és eszméletlen, hogy hogy összeáll a sztori többi része. Le a kalappal.
Elsõre harcos volt, nem volt vele semmi gond, a sárkánynál, anvil of voidnál és Flemethnél izzadtam.
Másodszor viszont City Elf Rogue (Dualist-assassin). Na ez odab@sz.
Gyakorlatilag nem tudtak megütni, elég szépen osztottam 2 karddal és a legnehezebb csatákat is könnyedséggel oldottam meg az elsõ harcos karihoz képest. Atom 😊

Arra gondoltam indítok egy dw warrit reaver/berserker spec-el. Mennyire életképes nehéz szinten? Egyáltalán érdemes dw warrit indítani?
üdv! 1 oldalt kellett volna visszaolvasnod

http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?DAO_Items.itemname=ancient+elven&_layout=DAO_Items&_cgifunction=search

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/dragonage/show_msgs.php?topic_id=m-1-52422243&pid=950918
Üdv!
Továbbra is keresem az óelf páncélzat elemeit. (sisak, vért megvan) A lábbeli merre található? Elõre is köszi.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

dartonita
Irok pm-et.
A nehezseget illetoen nem osztom a velemenyed,az unrewarding viszont teljesen igaz.Annak aki eleteben legalabb 1 mmo-t kiprobalt es leolt legalabb egy bosst,az tudja mi az ami egy kalandozot(csapatot) tovabbi sikerekre motival.Nos a DA inkabb a sztorival es grafikajaval hodit.

offkorzreg
"Gyors neki is kezdek, mert én csak hajnalban tudok vele játszani, most már csak másfél órát. 😊 😞 "

te beteg vagy 😄D

b-type
Az egy kemény csata, és a poén hogy lesz utána egy még keményebb. 😊
Szal ha szenved vele a csapat akkor csinálj mást..ki tudsz jönni onnan.
Nekem spec. annyira bejön a nehézség, hogy nem mertem feltenni a patch-t nehogy elcsessze...-nehéz- szinthez állítólag nem nyúltak...de a játék játszató->nem raktam rá.
Nem viszem az õsz mamit, 3 harcos és Morr', nem tankolok be piából, se lírium se hp oldalon, és nincs feltéve egy DLC sem...majd a végén mentek egy nagyot és beteszek ezt-azt.
..és most nem is fogom azt írni neked hogy az a pókkirálynõs csata könnyû volt, a következõ csata pedig az addigi legkeményebb, ki is írta a karakterlapon...csapatnál és fõkarakternél detto az addigi legkeményebb ellenfél.

De ha emlékszel BG Durlag tornyára...akkor tudod hogy az kemény volt.
Itt szvsz a -nehéz- szint felel meg a Baldur's Gate -normál- szintjének.
A DA-ben kiseggelsz a helyszínrõl bemész a táborba, és máris átvariálod a rúnákat, dumával-ajándékkal feltolod a csapattagok tulajdonságait..stb, vagy cserélgeted a karaktereket.
Nekem mindegy eladod vagy sem...valszeg már el is kelt, de a nehézségi fok az nem lehet probléma..onnan tudom hogy én szívatom is magam talán ...pl. már tök régóta megvennék egy 82 aranyas gyûrût, de mindig elverem másra...hátizsák (inventory 100 most), könyvek, rúnák..stb.
..és mindezek ellenére 3 harcos+Morrigan felállásban is -nehéz- szinten élvezhetõ a játék.

Gyors neki is kezdek, mert én csak hajnalban tudok vele játszani, most már csak másfél órát. 😊 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MerlinW
Ezt nem is tudtam, mondjuk sosem vittem magammal. A csapatommal egyedül levertük a hegyesfülüt segítség nélkül😊

[merlinw.org]

alisternek van egy hatástalanító varázslata ha azt elnyomod akkor megindulnak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wedge31
Nem bug ,nem fognak segiteni mivel a mágus lebénitotta öket elég oda a partid is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. Elakadtam ott hogy Witherfang mellé álltam és az elfet meg kéne ölnöm, viszont a vérfarkasok nem jönnek segíteni, pedig kéne jönniük. Ez bug?
MerlinW
<#eplus2>

[merlinw.org]

Különc
<#wilting><#bdead>

Csak hogy On legyek: szóval itthoni gépemen lévõ rogue Starfang és Veshialle-al fogja tolni, igaz még csak az elõbbi van meg, de most teszteltem 2 Reaveren a tudását telekinetikus fegyver volt csak a buff és HÁTBASZÚRTA a Reavereket, 30-50ig krittelt. Szegények majdnem úgy feküdtek le mint a fehér nevû csorlákok 8)

Kandurex
reklám idiótaság semmi különleges....de ekkora szerencsétlenséget...az egyetlen topik amit óra szinten is megnézek...a marhája meg hát nem itt kezdte a spam -et tolni?! 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Különc
Ha rákattintok, mi történik? <#idiota>

Edit: tárgytalan

Kandurex
Rossz helyen kezdtél kis apám 😄 ...erre topikra gyakran rájárok

Zsizsi34
reklám fasság...szerk: moderator

Különc
<#banplz>

MerlinW
Uzsgyi hát a hamvakért😊

[merlinw.org]

<#eljen><#eplus2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Kandurex
Gondolom telenyomta csapdával az elõre bekészítve a sárkánynak 😊

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Semmi más nincs a küldetés naplóba csak hogy mennyek denerimbe és szerezzem meg a hamvakat, és mennyek el az arl rezidenciára.
Üdv!
Érdeklõdnék hogy az óelf páncélszettet hol találom meg. A sisak és a vért megvan gondolom már csak a lábbeli van hátra de nem találom. Elõre is köszi a választ.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

MerlinW
Haladj tovább a történettel máshol. Késõbb majd megnyílnak az említett részek is. Egyébként a journal jogos válasz volt, ha az nem küld oda, akkor semmi keresnivalód még a lezárt területeken😊

[merlinw.org]

Különc
De hát oda levan írva hogy mi maradt ki, te jó ég... Asszem mára lefáradtam teljesen... Mi honnan szopjuk ki, hogy mit hagytál ki szerinted? Istenem, adj erõt!

Azt hittem az egy hely akart lenni, jól van akkor, ha nem tudsz értelmes választ adni akkor inkább ne írj.
😄😄
Különc
J betû

Merre van az?
Calver
a továbbhaladás a fõ történeti szálban.
majd ha meglesznek mind a szövetségesek (Redcliffe, elfek, mágusok, törpök), akkor nyílnak meg az új területek.

"The trees move. Do you not see it?"

Különc
Nézz be a journalba, talán?

Üdv.
Egy kis segítséget kérnék, elakadtam kicsit, nem igazán tudom mi kéne tenni, Denerimben vagyok a piac negyedet teljesen bejártam, amit lehetett megcsináltam, jártam a sikátorokban, a gyöngy fogadóban, és az elhagyott házban is, ahol a vérmágusok voltak, a bérgyilkos (hollók) küldik kivételével mindent elvállaltam megcsináltam, de nem tudok tovább menni, se a kastélyba, se a 2 rezidenciára és az elf negyedbe se, mi maradhatott ki mégis?
MerlinW
"nem nekem találták ki, pedig játszottam 1000 rpgvel."
Nem. Ezek szerint Te még egyetlen valódi RPG-vel sem játszottál még😊 Nem gonoszkodás, csak tény😊

[merlinw.org]

És ami még hiányzik 2 , azokat is megtudom szerezni?