18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MerlinW
    OFF

Senki sem antiwarezos, mindenki warezol olykor, ahogy mondtam volt, nincs azzal semmi baj, ha csendben teszi az ember. Ha valaki warezol oldja meg maga a problémáit, illetve ott vannak a torrent oldalak fórumai.

Nem vagyok álszent, én sem veszek meg sok játékot, ugyanakkor nem hiszem, hogy bárki is látott volna engem warez kérdéseket feltenni itt az elmúlt 7 évben. Ha problémám volt, mentem olvasni/kérdezni oda ahova tartozik dolog.
  • SaGa
    Az tény, hogy elég könnyű az elején leverni a nagydarab harcost. A Sten, Morrigan, Leliana, saját harcosom csapatból mindig Sten az, aki leghamarabb kifekszik, hacsak nem kap egy aurát időben...
    Mert azért minden marhaságba belerohan, nem törődik azzal, hogy mi lesz a vége...
  • simon7108
    csak szolok,hogy van néhány konyv amit legálisan INGYEN le lehet tolteni!pl a google konyvtárában is van kismillio konyv amiket ingyé le lehet tolteni legálisan!

gregtom6: PM-ben kuldok 1 linket ahol fent van pár konyv lehet ez is fent lesz:)persze megkell találnom elosozr:D
  • Fantusz
    Van ilyen lehetőség még az elején, bár Sten nem a semmiből támad, ha beszélsz vele szemedbe mondja, hogy szerinte nem jól csinálod, ő jobban csinálná.
    Nem feltétlenül lesz ebből harc, mondhatod neki, hogy nem azért vagy ott. hogy őt lenyűgözd a harci tudásoddal - erre is ad néhány helyeslő pontot.

Stent sokan nem szeretik, pedig a nyers modorú kúnári is van olyan érdekes karakter, mint a "kedvencek".
    A hűvös, elutasító harcosnak az elején semmi nem tetszik (főleg, ha nő, mágus a főkarakter), később kétértelmű dolgokkal bókol, s a játék utolsó harmadára már egy rettenthetetlen harcos lehet (kezdetben meg kell hagyni, igencsak harmatos, sérülékeny a kúnári).

Talán majd egyszer több szerepet kapnak a kúnáriak, nem lehetetlen, hogy előkerülnek a harcosaik egy későbbi Dragon Age részben - kérdés, hogy barátként, vagy ellenségként.
    Stennek van egy beszólása, elismeri, hogy jó harcos, jó vezető vagy, s egyszer majd ha eljönnek az ő harcosaik meg fognak keresni...
    Nem mond többet, nem tudni barátként, vagy ellenségként jönnek - kb úgy magyarázza a kijelentését, hogy "a jövő, és lehet nem is igaz... lehet tévedtem"
  • gregtom6
    Könyörögni??? Senki se könyörgött, soha nem is könyörögnék....
    wedge31, mégis milyen minden topikba????
    Sose könyörögnék, senkinek semmiért...
    És igen, antiwarezosnak mondják páran magukat, közben nem vok biztos, h itt mindenki megvette volna pl ezt a játékot...és fut esetleg pár dolog a kliensükben...
  • SaGa
    Nem gonoszkodtam, sőt, csak a két kedves csapattag szövegei miatt Wynne kicsit hamarabb berágott és lerohant, mint máskor. Korábbi játékban, kifejezetten gonosz elf mágussal, aki a kört és a templáriusokat is szerette volna kiirtani, nem sikerült rávenni Wynne-t a támadásra...

Most kifejezetten semlegesként próbáltam a dologhoz viszonyulni, azzal, hogy mielőtt véleményt mondanék, esetleg szétnézek, mi a helyzet odabent, amúgy se lenne szép dolog gyerekeket bántani. Aztán arra, hogy bele kéne húzni, mert a templáriusoknak ugyan nincs még felszámolási végzésük, de már nagyon fenegetik a kardjaikat, úgy vette, hogy inkább azokat támogatnám és már be is pirult...

Egyébként eddig mindenkivel sikerült valamiképp zöld ágra vergődni, akiket Morrigan idegelt, csak az öreglány lett ennyire pipa. Megjegyzem, nem volt ellenfél...
  • offkorzreg
    öcsémnek olyan volt hogy Sten beszólt és átveszi az irányítást meg minden,öcsém leverte bocsánatot kért és hogy az erősebb,vicces volt nem is tudtam hogy ilyen is van. D:
  • Fantusz
    Ha szisztematikisan levered azt, akinek Morrigan beszólogat, előbb-utóbb ketten maradtok

Körmágusok nélküli ördögűzéséret Alistairtól is kaphat a nemes embered egy nem gyenge fejmosást.

Gyanítom tudatosan gonoszkodtál, a csapattagok közötti veszekedés nem fajul odáig, hogy bármelyik védelemre szoruljon a másik ellen
  • SaGa
    Az ember nemes harcosommal tegnap elballagtam a toronyba, hogy segítséget kérjek tőlük az ifjú Connor féregtelenítéséhez. Sten és Morrigan annyit beszólogattak Wynne mamának, hogy kénytelen voltam leverni a gyógyítót, így a mágusok megmentése se opció már. Érdekes lesz a menet. Most épp az enyészetben kóborlok...
  • krisztajo
    Ha máshogy nem sikerül akkor itt keresd: #9999 vagy #10000!
  • Mifee
    az urna küldetésnél egy szellem hídon kell átmennem de nem tudom hogyan kell, milyen sorrendbe kell a karaktereket a kövekre állítani?
  • Hugh Hefner
    jaj hagyjuk már az sg-n (!!) ezt az antiwarez hülyeséget... egyszerűbb lett volna elmondani neki, hogy a magyar ebookot felejtse el, mert ilyen mint kategória nincs.
  • Kindred Blades
    Nem kell megvenned a könyvet, egyikünk sem kötelezett rá, nem érted a lényeget, hadd fejtsem ki:
    Itt, mi azon helyeket fogjuk csak feltárni előtted, ahol a könyvet megvenni lehet. Azokat nem, ahol letölteni. Ez egyébként összhangban áll a fórum szabályzatával, s azok mentalitásával is, akik velünk együtt megvették a játékot. De még azokéval is, akik csak letöltötték, de nem emlegetik nyíltan, mert nem ide való, hanem valami warez fórumba/topicba.
    Ennyi még megmaradt az SG-n, legalább ezt tartsuk meg.

Ez lejöhetett volna az első kommentből is, ahol a kolléga a boltot linkelte.
    Egyébként ott is bele lehet nézni a könyvbe, hogy a stílus, melyet az író használ, tetszik-e, vagy sem, a történet meg ugye legyen meglepetés.
    Egy könyvnél ez a fajta demo verzió teljesen működőképes, ezt a vak és gyengénlátó is tudja.

És nem járunk ide linkért könyörögni. Hess.
  • wedge31
    Baszki nem unod még hogy minden topicba könyörögni jársz ? hova égeted még magad...
  • gregtom6
    Azoknak üzenet, akik papoltak nekem a könyv megvételéről:
    Tudom hihetetlen, de szeretek könyvet olvasni, csak éppenséggel így is ajándékba kapott v vett könyv megint van vagy 5, amibe bele se kezdtem, mert nem volt időm olvasni, szóval így nem fogom megvenni.
    Valamint mivel nem ismerem a játék sztoriját(kb, h támad a Darkspawn), így nemtom, h érdemes-e megvételre a könyv, van-e Gyűrűk Ura szintje...
    Továbbá, én speciel egyetlen ilyen stílusú játékot nem játszottam még végig, mindegyiket csak elkezdtem, de ez jobban tetszik egyenlőre, mint pl a Dungeon Siege, de mint mondtam, nincs időm vele játszani se.

Szóval - esetleg, ha tetszene a könyv, és úgy érzem, megéri megvenni - talán megveszem.
    Nemtom mikorra tudnék rá időt szakítani, most biztos nem, de már be akarok a játék mellé minden létező dolgot szerezni, hogy amikor elkezdem, teljes legyen az élmény.

Szóval kösz, aki esetleg linkeli a DA könyvet.
  • ewuk
    nahát, köszi. ez elszomorított :(
  • Aspyrin
    Most Leilanara hajtok, Morrigan egy frigid fapina. :) Élvezi a drága, ahogy ellepem ajándékokkal :P
    Zevrantól egy kicsit megijedtem, amikor jóvágásúnak nevezett! :DDD
  • Fantusz
    Morrigan esze Flemeth igazi varázskönyvétől megy el, a szerelem érzésével nem tud mit kezdeni, vergődik, mint egy csapdába esett madár, az első beszélgetésetektől függ a jövőd.

Sok függ attól, hogy mit mondasz neki, ha kijelented, hogy te is szereted vége a szexpartiknak a végső csata előtti éjszakáig.
    Megmaradhat a szerelem nála, csók bármikor, szex soha, s készülj fel, hogy ebbe az idillbe Leliana is belép, aminek következménye az lehet, hogy Morrigan barátként tekint rád (innentől csók sincs).

Másik variációt nehéz kicsikarni tőle, de nem lehetetlen.
    Valami olyasmit kell neki beadni (mielőtt mást adnál be), hogy nem szereted, de szükséged van a szolgálataira, ne szórakozzon veled, nyomás az ágyba...
    Ezért kapsz is vagy -25-ös díjazást nála, de beletörődik, hogy szeretnéd feltúrni a barázdáit.
    (ha már Lelianaval is kavartál ez a megoldás esélytelen)

• himpike
    "A fegyvernök nem hivatalos mérkőzéseket szervez neked, amivel némi pénzt lehet szerezni, más jelentősége nincs."

Csak ha vérmágus vagy :) Kapsz rá plusz egy tárgyat, asszem az amulettet vagy gyűrűt.
  • ewuk
    fenét. asszed én nem ezt mondtm neki? :D nem akar így se. ribanc...
  • Kindred Blades
    Igen, a fórum pedig nem barátod, ha le akarod tölteni.
    Szóval keresgéld a linket, ahova fel van töltve, vagy inkább a boltot, ahol meg lehet venni.
    A könyvek azért nincsenek túlárazva manapság, ahhoz képest, hogy mennyi időre leköthetnek.
  • MerlinW
    Warezolj, ha akarsz de azt magadban. Könyvet különben sem lopunk, hanem vesszük...
  • Probatbicol
    Szerintem nem erre gondolt :)
  • gregtom6
    Igen, Google a barátod, ha épp meg akarod venni...
    Szóval linket pls, ahova feltöltve van a könyv.
  • MrStokes
    Elorzott trón: Google a baratod!
    Trón amit eloroztak :S

Hívás: nem találtam semmit vele kapcsolatban, nagyon valószínû, hogy még nem jelent meg magyarul.
  • krisztajo
    Gondolhattam volna, hogy egyszerűen kihagyták. Ezért nem működött a kiválasztós, mert abba kellett volna, hogy a DLC beletegye. A végén a csapatharc meg csak főre ment.
    Én még csak az első Mélyútak részen voltam ahonnan a nemes hölgy apját kellett megmenteni. Ott mindent bejártam, feltúrtam, kinyitottam. Ha kell bárhová visszamegyek. Csak tényleg minden infót megtaláljak ami szükséges. Amit eddig ott találtam abból nem volt érdemes megtartani semmit sem.
    A meteorkő sajnos tényleg nincs nálam! Pedig már legalább tízszer jártam Harcosbércen. Azért vagyok teljesen biztos benne, mert ezt a videóbejátszást még nem láttam. Nálam csak a vándorkereskedő jelent meg eddig a véletlen támadásokon kívül.
  • gregtom6
    Üdv. PLS Linkelje vki az Elorzott trón, és esetleg a Hívás című DA könyveket, magyarul.
    Örülnék neki, ha vki megtalálná vhol. Kösz.
  • simon7108
    ja és ott a mélyutakban még a falkaanya elott joval volt 1 bejátszás,hogy lent a szakadékban mentek az éjfattyak na ott amikor elrepult melletunk 1 sárkány az a vezérdémon?:Dazt a dogot kell majd leutni?
  • simon7108
    15 lvl es vagyok asszem!de megprobálom,hogy a torpét felszerelem jobb cuccokal mert van pár de neki még csak az alap felszerelés van:D
  • Fantusz
    Ha ezzel a csapattal nem boldogultál Falkaanyával valamit nagyon nem jól csináltál.
    Legjobb esetben alacsony szinten mentél Mélyutakra, de a két harcos, Morrigan, Wynne az egyik legerősebb csapat.
  • Fantusz
    Palát valószínűleg azért nem használhattad a megméretésen, mert erre nem figyeltek a készítők.
    Amikor magammal vittem Mélyutakra akkor se mentem vele semmire egészen a Semmi üllőjéig, ahol végül elbeszélgetett a megalkotójával.

Vannak hiányosságok, furcsaságok a DLC-ben, Redcleffe-ben Pala Shale lesz, de a végső csatában is csak irányíthatatlanul futkosott a többiek körül.

Mélyutakon érdemes szisztematikusan átkutatni a területet, amikor először jársz ott.
    Néhány mellékküldetésért vissza kell majd menni a már bejárt területre, de ehhez az kell, hogy minden egyes info-darab meglegyen a küldetéshez.
    A kéreglakó penge pl. 3 darabban van szétszórva, ha megvan mindhárom akkor kapod a küldettést, hogy vidd vissza a gazdájához, vagy elrejtett kincshez küldetés csak azt követően lesz, ha összeszedted a jegyzeteket.

Mélyutakon nagyon sok fegyvert-páncélt lehet találni, ezek között némelyik használható is, de ha eladod se jársz rosszul, a törpe páncéloknak a kereskedőknél is van becsülete.

Meteorkő biztos, hogy nincs nálad?
    Utazás közben egy videobejátszásnak kellett volna lenni, ahol egy kráter mellett beszélgető nőt és férfit láthattál, s miután elmentek a kráterben lévő meteorból elvehetted a csillagfémet.
  • simon7108
    és ha pl a végére érek akkor miután elkezdtem a vezérdémon elleni csatát de szar a felálitásom akkor valahogy ott meglehet változtatni majd?vagy mencsek uj slotba elotte?mert most is pl ennél a Falkaanyánál Wynn(vagy ki) Morigan és az a torpe harcos van velem!én meg warrior vagyok egyelore bajnok asszem de majd ha enged alastair akkor még templárus leszek.
  • GodBadka
    Mindkettő aktív lesz, amíg van állóképességed/manád, vagy amíg ki nem kapcsolod. Kb. 30 pont kell a dörzsöltségre és a megfelelő képzettség, hogy minden ládát ki tudjál nyitni. Drágakövet nem igen lehet venni. Elméletileg a játék közepére találsz 10-12 gránát követ. Csak arra kell figyelni, hogy ne add el őket. Ha már eladtad volna, akkor attól a kereskedőtől akinek eladtad vissza lehet venni. A kövek nagy része véletlenszerű zsákmány lesz a leölt szörnyekből, nem lehet megmondani, hogy itt és itt biztosan találni fogsz. Egykét kivétel van csak talán.
  • krisztajo
    Erre nem is gondoltam, mármint hogy elég-e az állóképességem. Így jobban végig kell gondolni. És mi van akkor ha a harc hevében véletlenül rákattintok a második buffra? Akkor mindkettő aktív lesz amíg a kari bírja majd mindkettő kikapcsol?
    Sejtettem, ezek a mérkőzések nagyon könnyűek is a többihez képest. De miért nem engedték a páros harcban Palát választani? Vagy ha gólem nem harcolhat az Arénában akkor miért engedték mégis a végén? Ez kicsit logikátlan! Na mindegy ezek csak elvi kérdések.
    Én szeretnék minden mellékküldit megcsinálni és a teljes Mélyútakat összes járatát bejárni. Örülök, hogy ez alól a főellenségek területei sem kivételek (Falkanya, Branka). Attól féltem, hogy azokat később már nem lehet.
    Szóval akkor nem elég az a Dörzsöltség ami a Mesteri zárnyitáshoz kell? Én azt hittem, ha felnyomom 22-re akkor már nem kell rá további pontokat tenni. Meddig kell felhúzni ahhoz hogy minden ládát ki lehessen nyitni???
    Kéreglakó penge? Erre odafogok figyelni! Remélem meg is tudom találni. A Rózsa tövisét már láttam. Jól ki is akadtam! Tényleg nagyon jó, de akkor sem ér meg ennyit! Jó kétkezes fetyókat már többet is találtam, csak az egykezesekbe nem futottam még bele.
    Nem baj akkor nem dumálok Oghren-el csak felruházom meg felfegyverzem.
    Kaptam egy küldit amiben 10 db gránát drágakövet kéne leszállítanom. Hol és melyik kereskedőtől lehet drágaköveket venni?
    Én gondoltam gyorsan megveszem az ékszerkereskedő törptől, de nincs nála egy sem!
    Igazad van. Legalább is két féle tábla kellene. Egy összesített hiszen az összes vívmány gondolom csak több indított karakterrel lehet meg. De kellett volna egy karakterenkénti is hogy ellenőrizhessük a fejlődésünket.
  • Fantusz
    Fenntartott képesség lehet több is aktiválva, ha egyébként állóképességgel (manával) bírja a kari.

A fegyvernök nem hivatalos mérkőzéseket szervez neked, amivel némi pénzt lehet szerezni, más jelentősége nincs.

Mélyutakra vissza mehetsz Lelianaval később, ha minden mellékküldetést meg szeretnél ott csinálni, szinte minden zugot át kell fésülni a thaigokban.

Szerencsevadásznak a dörzsöltség ad módosítókat a képességek jelentős részéhez, így a zárnyíitáshoz is.
    Nem elég kimaxolni a zárnyitást, dörzsöltség is kell a sikeres hatástalanításhoz.

Mélyutakon találsz sok fegyvert, páncélt (hosszú túra lesz az üllőig), pl. ahogy visszaemlékszem a Kéreglakó penge (melléküldetés) sem lett volna rossz.
    Kereskedőknél érdemes körülnézni, hogy van-e neked megfelelő fegyver, Orzammarban ott van a Rózsa tövise (tőr), Bodahnál egykezes fejsze három rúnafoglalattal, Denerimben Gorimnál lesz a játék legerősebb kétkezes kalapácsa - ezek darbajáért 125-155 közötti aranyat kérnek.

Oghrennel el lehet menni bárhova, de amíg Brankát elő nem kerítitek nem lehet vele érdemben beszélgetni. (ajándékokat adhatsz neki, de párbeszédre nem lesz lehetőséged)

Vívmányok az összes karaktered összesített eredménymutatója - kár, hogy ez így van, ebben a formában nálam nagyon leértékelődött.
    A vívmányokat nem a karakter kapja, hanem a játékos, magam részéről szívesebben böngészgetnék egy olyan táblázatot, ahol az aktuális karakterrel elért mutatókat láthatnám.
    Hat karakterrel elért vívmányok némelyikénél azt sem tudom melyik karakterrel sikerült azt megszerezni.
  • krisztajo
    Ha már elküldted a lányát a Körbe szerintem nem szabad erről beszélni vele, legalább is ha még szeretnél tőle vásárolni. Utána ugyanis már nem tudsz többet sehogy sem. Ha a küldi teljesítése előtt megemlíted hogy mit tervez a lánya Ö helyteleníti és arra kér hogy beszéld le róla. Ezért a nagy felháborodás. Ez persze nem egy plusz opció, tehát ha teljesíteni szeretnéd a küldit akkor mindenképp a lánynak segítesz. Csak Apucit egyszerűen nem kell erről felvilágosítani.
  • Prof William
    Annak küldetésnek mi értelme van hogy Ozamarban elmondhatjuk a kedves apukának az az egyszem lánya elment a körmágusokhoz? Mert elküld minket a francba és aztán vásárolni sem lehet nála. Vagy esetleg még valamit lehet csinálni? Mert pl semmilyen meggyőzést sem ajánlott fel pedig akkor már olyan szinten voltam hogy bárkit megtudtam győzni bármiről.
  • unusual
    Okés,köszönöm szépen a válaszokat.
  • SaGa
    Arra gondolsz, ami a lyuk mellett van? Azt nem fogod kinyitni, de nem is kell. A lyukba kell bemászni...
  • SaGa
    Fontos, hogy ez az opció (öngyógyítás) a legelső legyen a taktikai sorban. Szépen, sorszám szerint értékeli ki a program és amelyik szabályba "beleakad", azt fogja végrehajtani, majd ismét elölről kezdi a kiértékelést.

Megjegyezném: korábban sokan panaszkodtak az íjászokra. Felraktam az 1.02a patch.et, meg az ostagaros DLC-t (meg kiszedtem a rengeteg korábbi csetreszt, csak a 3 nagy dlc maradt), indítottam ember nemest.
    Mindenkinek adok íjat (kivéve Morrigan és a blöki) és a szabályok között a legutolsó helyen beállítottam, hogy bármely ellenfél közepes vagy távoli lőtávban, akkor váltsanak távolsági fegyverre.

Ha messzi ellenfelet látok, megállítom a csapatot és indul a nyílzápor. Mire lerohannának, a fele elhullik, néha több is. Gond csak azokon a helyeken van, ahol közel kell menni, hogy ellenségessé váljanak a. Pl Orzammar felé a fejvadászok. Ott le kell támasztani a csapatot kicsit távolabb, és egy valakivel előre majd visszafutni...

Hard fokozat...

A toronyban a blökivel kicsit érdekes volt a dolog, de gyakorlatilag gyorsabban végigdaráltam az Alister, Marc (ő a blöki), varázsló (őt adták) és jómagam, ember nemes harcos összeállítással, mint korábban 4 emberrel/törppel/elffel, mikor mivel...

Mjad mindenhova viszem a kutyot, ügyesen harcol, bénít. Pala, blöki, Morrigan és a harcosom eddig a legegzotikusabb csapat...