Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harcban mellesleg igen hasznos tud lenni, csak ott is jártatja a száját.
Viszont, ha viszed magaddal, ha minden igaz néhány NPC-t partiba vághattok. (csak óvatosan, nehogy a hátad mögé kerüljön)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Íjásznak próbáltam Lelianát megtartani, de az nekem nem jött be, túl sok harc van szûk térben, igy bárd+bérgyilkos specializációt kapott, s a kevés képesség ellenére meglepõen jól boldogul.
Leliana alapvetõen íjász képességekkel csatlakozik, szerencsére elég hamar a csapatba lehet venni, de pl. Palaval úgy jártam, hogy csak 16-os szinten mentem érte, s kaptam egy szinte haszontalan gólemet, az AI szétszórta a képességpontjait.
Lassan lövöldözik sajna ha meg gyors lövés buff-al tolod akkor szór nagyon de kicsi dps-eket.
Van bénító lövés mondjuk és ha kifejleszted a precízebb lövéseket akkor nagy dps-t ad le de lassan.
Bárd hozzá jó választás de itt figyelj,hogy csak 1 party buff legyen skill bar-odban mert elváltja(nemértem miért na mind1)magától.
Azt a skill-t meg ne is használd ami van bard-nak az utolsó mikor bénít mindenkit a közeledben(hátránya,hogy addig cselekvés képtelen vagy)mert bug-os volt nálam és úgymaradt a karakterem párszor a harc végéig mikor már nem is élt a skill lol
★ 汤姆 李
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A táborban beszélgetve el lehet ugyan érni Lelianaval, hogy beszél a múltjáról, de nála egy utazás közbeni rajtaütés az, ami az eseményeket igazán elindítja.
Alistair Redcliffe közelébe érve árul el dolgokat a családjáról.
Sten zárkózott, bizalmatlan, ha szerepet kap a harcokban lassan feloldódik.
Wynnerõl is harc közben derül ki, hogy egy lélek tartja életben, ennek ugyan a személyes küldijéhez nincs közvetlen köze, de elég nehezen nyílik meg.
Morrigant nem nagyon szokás állandóan csapaton kívül hagyni, de õ a Kör kitakarítása után akkor is elõáll a kívánságával, ha nem volt velünk (ha meg velünk van már a harc közben megemlíti, hogy de jó lenne megtalálni a könyvet).
Zevran, Pala, és a részeg törpe nálam el lettek hanyagolva, így róluk nem sokat tudok egyenlõre.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Szóval ezért nem jött soha össze, azt hittem csak én vagyok hihetetlenül béna.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Bugyuta kérdés, Alistair képességei közül igazán csak a mágia eloszlatást irígylem, viszont a bajnok képességeinek gyakorlati hasznáról semmi tapasztalatom.
Alistair alkalmi tag, többnyire négy amazonból áll a csapat, fõkaraker kétkezes fegyverrel rettenthetetlenkedik, két mágus, és Liliana orgyilkos-bárd két tõrrel.
Szóval, (a neveket biztos el fogom írni), a csapat tagjai: Morigan, Wyne, Alistair, és jómagam, elf mágusként.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
vagy szimplán lepaladinoztad szegény Alistair-t? <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
- slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hat igen. Oghren-hez pl. meg nem volt szerencsem, de sokan irtak mar h iszonyat nagy arc, szoval mindenkeppen muszaj lesz, ha csak idolegesen is, de bevenni a csapatba.
Erdekelne, hogy kutyat esetleg milyen mas karakterekkel lehetne helyetesiteni. Vmi olyan kell ami elol tenykedik (tehat kozelharcos) es viszonylag jol birja (de nem feltetlenul tank). Gondlom warriorok, es esetleg rogue-ok johetnek szamitasba.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ali, kutya, Morrigan es mage osszeallitassal jatszom jelenleg,
kutyuli allando partytag, eddig eleg jol birja az elso sorban Alival kiegeszulve, lvl 11-es a csapatom jelenleg.
Mit kell kérdeznem vagy csinálnom hogy ideadja?
Mert lehet hogy jól jönne harrowmontnak ha többen indulnának.
★ 汤姆 李
121 óra,93% felfedezett világ,össz pénz 400gold,2300 leölt ellenség,Ranger-el voltam végig és legnagyobb okozott sebzésem:475
Kedvencem Morrigan volt+Oghren és Allistair-al is megbékéltem a játék közepe táján😊Eleinte kikerült a csapatból de mikor megtudtam,hogy esetleg király lehet belõle mindjárt máshogy lettek a dolgokXD
Holnap kezdek 1 Mágust mert egyetlen rész ami kimaradt nekem az a vérmágia.Zúzok egybõl oda ahol meglehet szerezni és remélem most meglesz.Ha nem akkor nem folytatom tovább a játékot,vagy vérmágusként vagy sehogy tovább,kiváncsi leszek megadja e majd...
★ 汤姆 李
1.02 Patch tartalma :
Balance
• Daggers now apply 0.5 points of damage per additional point in dexterity and 0.5 points of damage per additional point in strength, as originally intended. This increases dagger damage for high-dexterity characters.
• During combat, mana or stamina reserves now correctly regenerate more quickly when reserves are low. This allows players to occasionally use an talent or spell in the later stages of lengthy fights.
• When exploring, mana and stamina now regenerate more quickly at higher character levels. This reduces downtime between fights.
• The spells Force Field, Crushing Prison, Cone of Cold, and Blizzard now have shorter durations and/or longer cooldowns. This ensures that combatants can no longer stun-lock each other by repeatedly casting the same spell.
• The cooldowns for several low-level sustained abilities are now shorter. This ensures that players are not penalized for accidentally deactivating them.
• Certain battles were not scaling properly, resulting in excessively difficult fights. They now scale as intended.
• Enemy corpses now drop health poultices and money more appropriately, resulting in less clutter in the player's inventory.
Gameplay
• In rare cases, enemy corpses were selectable when they contained no loot. This no longer occurs.
• Party members whose combat tactics were set to defensive behavior no longer stop attacking after using a spell or talent.
• In rare cases, combat tactics conditions could fail to determine whether a character had enough mana or stamina to use an ability. This no longer occurs.
• The Rally talent no longer repeats its audio effect if it is active during certain conversations.
• The Rally talent no longer deactivates upon area transitions or conversations.
• The Shimmering Shield spell now deactivates when the character is out of mana.
Plot *Spoiler Warning*
• Promotional downloadable content items now remain in the player's inventory when standard items are removed at the end of the dwarf noble origin.
• Repeatedly talking to Duncan after gathering the vials in the Korcari Wilds but not the treaties no longer provides duplicate experience.
• Leliana's personal plot can now be completed if the player substantially increased her approval (through gifts) before talking to her.
• During the siege of Redcliffe, enemies are no longer able to spawn in locations that would break the plot.
• Bann Teagan no longer disappears when he is supposed to be accessible during Urn of Sacred Ashes.
PC Specific
• Controlling a summoned creature (like a ranger's pets) during certain special area transitions no longer results in odd behavior.
• Creating a character in a custom module did not create a folder for saves. This could result in corruption of main campaign saves. This no longer occurs.
• In some cases, the class icon was set incorrectly for characters imported from the downloadable Character Creator. This no longer occurs.
• The options menu now includes a setting to automatically download previously purchased content that is not currently installed.
• After installing new downloadable content, the game now always reminds the user to restart the game.
• The icons for some promotional downloadable content items were missing. They now appear correctly.
• The screenshot upload GUI would stop working from time to time on the client. There was a memory override that was fixed. It is a client fix. It doesn't affect the other problems we have seen on the server.
[merlinw.org]
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem szoktam már olyan intenzíven tolni a játékokat,és elõtte borderlands is nagyon sok idõt igénybe vett,szal most kicsit elég volt az addiktív játékokból.majd valamikor befejezem azért 😊
Nem kötelezõ játszani, de ezt a küldetést nem tudod kihagyni, ha mégis végig szeretnéd vinni a fõküldetést.
Nyílvánvaló, hogy az urna nem egy tömegek által ismert helyen található, a lovagok is szétszéledve keresik.
Denerimben, ha figyelmesebb lettél volna megspórolhattál volna egy kis kitérõt, ugyanakkor némi XP-tõl is elestél volna.
A tónál nem sok helyre lehet menni, nem lesz nehéz a küldetést tovább pörgetni.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ígyis már 40 óra a játékidõm. lenne vagy 55 mire végére érek,nem sok kedvem van hozzá pedig tetszik és érdekel.a tónál vagyok most,nem tudom mit kéne keresnem,faszért küldtek akkor oda ,lol.semmit nem tudtam meg 😄
vagyis hogy hová menjek mostan.lol
tudom egy kicsit játszanom kellene vele és rájövök.majd talán rá szánom magam még 😊
* Pirates of the Caribbean:
* Morrowind
* Oblivion
* Fallout 3
* Call of Cthulhu
* Rogue Warrior
* WET "
ennek a felét csak kiadta a bethesda, ergo nem õk készítették
Az urna megtalálása a fõküldetéshez kapcsolódik, 4-5 helyszínt be kell járnod érte, s közben persze harc-harc, némi beszélgetéssel megfûszerezve.
A fináléban ott lesz a sokat emlegetett híd... és az urna.
Becsületemre váljon hogy elõször játszom ki most
És köszi a segítséget
Szóval akkor a törpék ás a mágusok hiányoznak neked.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.