Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csapdával meg fagyasztással azt biztos szereti, dobáltam rá mérgeket is had szokja <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Eddig olyan taktikát alkalmaztam, hogy a varázsló meg a harcos karim(átváltottam a fegyverét íjra) félreállt és lõtte az orcot, míg Allistair(asszem így hívják azt a Grey Wardent) és a harcikutya középen futkosott. Ez a taktika nem jött be, mivel elég érdekes módon futás közben is tudták sebezni a csalikat(pedig az orc nem is területi támadást használt), ezért egy idõ után elfogyott a health poti és meghaltam...
Valaki tud ajánlani valami jó taktikát?
Kandurex
Csak, hogy megnyugtassalak, lesz olyan helyszín ahol abból az ogárból egyszerre 3 jön. Szóval változtass taktikát, nem olyan nehéz az.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Van Orc a játékban? 😄

[merlinw.org]

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Tower of Ishal - Upper floor a helyszín.
Egy Orcot kell legyõzni, de nemtudom hogyan.
Segítsetek pls!<#help><#help>
wedge31
Menj a valakivel kettesben mindjárt nem lesz könnyü.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok! Hiába teszem fel akármelyik nehézség modot nem akar nehezebb lenni a játék! Se a Harcore 2.2-es mod nem jó sem az ittemrebalance! Pedig egyszer sikerült hogy jó nehéz legyen a játék de ha új karaktert indítottam akkor már megint könnyû volt rémálom szinten is! Nem értem mi a gond!
Pont tegnap találtam meg, de ne kérdezd hogy hol, mert most jöttem haza és már nem emlékszek rá... sry. XD

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fantusz
Vannak a játékban elzárt területek, melyek csak késõbb nyílnak meg - ilyen Denerim jónéhányí kerülete, de a redcliffe-i kastély is.

A faluba megérkezve az éjszakai ostromra kell felkészítened a milíciát, ha sikerül visszaverned a támadást, mehetsz a kastélyba, a küldetés ott folytatódik.

Talán valami kulcs vagy más kellene hozzá?? Vagy teljesíteni kell valamit elõtte???
Köszi a gyors választ, kipróbáltam, de csak annyi jött össze, hogy sir perth is ott van velem a kapu elõtt, de zárva van az a szar!!!!
MrStokes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beszelned kell a malomnal a katonak vezetojevel, aki el fogja arulni, hogyan fogsz tudni bejutni a varba.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sziasztok!!

Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitõl. Radcliffnél vagyok, és be kéne menne a kastélyba de az ajtaja zárva, és nem tom kinytni!! Valaki árulja el, hogy mit kéne tennem!! Kössssszzz elõre is a segítséget!!!
KÖSZ!
MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

JethroHUN
http://dragonage.wikia.com/wiki/Spell_Combinations

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szia, ha megtaláltad, leírnád nekem a linket?
Kösz!
JethroHUN
Mind1 nem fontos, most jó azaz oldal, vannak ikon is 😊 Így már menni fog. Csak az a 10 van? Vagy esetleg vki talált újakat is? 😄

JethroHUN
Már pár oldallal ezelött vki belinkelt a mágus kombók listáját, de angolul, és én magyarral tolom szal némeik kombóhoz gõzöm sincs h melyik sill kell. Párat nem tudna vki leírni 😊

Uhh... Tipikus nõi logika 😊 Köszi szépen az infót. Akkor nincs más, mint lerombolni az elfogadottsági szintemet.. 😊

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

szia!
ez nem bug! pénteken vettem meg a gammát és kaptam hozzá egy 200oldalas a4es stratégiai útmutatót. nah ebben írnak mindegyik csapattagról. Morrigan ha szerelmes beléd(90es elfogadottsági szint körül) nem bírod lefektetni, csak a könnyû kalandot keresi, azt is csak egyszer(60 körüli elfogadottsági szint) <#nyes><#nyes>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

<#eljen>
Jó a patch bár mágus kapott kis nerfet ha úgy nézzük a fagy szempontjából viszont a regen jobb lett.
Többi meg csak pozitívum,nice!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Csacsi
Azt is fel akartam tenni, csak elõbb tudnom kellet az 1.01-el mi a helyzet. Köszi a választ.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

üdv!
utána néztem ennek az óelf lábbelinek de nincs ott ahol lennie kellene. ez vmi bug lehet szerintem , vmelyik patch javítja ezt?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

b-type
Nekem olyanom nincs sajna 😊..másfele vittem Morrigan-t, gyógyító és támadó varázsló...és még egy korai trailer hatására elvittem az alakváltásban is a plafonra. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

robotnyk
igen, az 1.01b csak annyiban különbözik, hogy beletették azt a visual c frissítést, amitõl néhányaknál nem indult patchelés után. de ha már patchels, akkor itt az 1.02 is.
Csacsi
Szaisztok. Az 1.01b patch tartalmazza az 1.01a frissítéseit is?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

wedge31
Gaxkang szerintem nehezebb az összes sárkánynál a szük tér miatt ,persze forcefield + tauntal ö is gyorsan kivégezhetö.

b-type
Na ezt sem kell hogy felrakjam..😊
Nálam Morrigan kb. 47-s mágiával rendelkezik, és ezt is gyakran lerázzák magukról az ellenfelek (nehéz nehézségi szinten), pl. az alant linkelt, a csapat legkeményebb ellenfeleként jelõlt Gaxkang (a köthetetlen) a csata során kettõt tudott bekapni a fagyasztásból és pár másodpercig fogta meg csak, az övé viszont kegyetlen nagyot ütött...ez pont jó volt így szvsz.
Nem tudom miért kell a nehézséghez hozzányúlni....képtelen vagyok elhinni hogy ezt a játékot nem lehet megoldani mondjuk -könnyû- nehézségi fokon.
bugok találhatók benne tényleg,..de inkább elvagyok vele..némelyiken még jót is vigyorgok 😄D
:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wedge31
1.02 patch tartalma

EGYENSÚLY
- A tõrök plusz ügyességpontonként 0,5 ponttal többet sebeznek, plusz
pontonként pedig újabb 0,5-tel emelkednek a korábbihoz képest. Ez növeli az
ügyes karakterek tõrsebzését.
- Harc során a mana vagy állóképesség tatalék gyorsabban regenerálódik, ha
kevés van belõlük. Így a játékosok a hosszabb harcok késõi szakaszában is
alkalmazhatnak egy-egy tehetséget vagy varázslatot.
- Felfedezés közben a mana és az állóképesség gyorsabban termelõdik újra a
magasabb szintû karaktereknél. Így csökken a harcok közti feltöltõdési idõ.
- Az erõtér, rabzúzó, fagykúp és hóvihar varázslatok immár rövidebb ideig
tartanak és/vagy hosszabb a feltöltõdési idejük. Így a harcoló felek nem tudják
huzamos ideig megbénítani egymást állandóan ismételt varázslatokkal.
- Számos alacsony szintû fenntartható képesség feltöltõdési ideje rövidebb lett,
így a játékosoknak kisebb káruk származik abból, ha véletlenül leállítják õket.
- Bizonyos csatáknál az arányok kissé elcsúsztak, ami rendkívül nehéz harcokat
eredményezett. Az arányok immár megfelelõek.
- Az ellenséges holttestek körül most már megfelelõen jelennek meg az
életerõ-borogatások és a pénz, és nem telítik meg a játékos eszköztárát.

JÁTÉKMENET
- Alkalmanként olyan ellenséges holttestek is kijelölhetõk voltak, melyek nem
tartalmaztak zsákmányt. Ezt kijavítottuk.
- A védekezésre állított csapattagok többé nem állnak le egy-egy képesség vagy
varázslat alkalmazása után.
- Ritkán elõfordult, hogy a harc taktikai körülményei között nem lehetett
meghatározni, hogy egy karakternek egy bizonyos képesség használatához elegendõ
manája vagy állóképessége van-e. Ezt kijavítottuk.
- A lelkesítés tehetség immár nem ismétli hangeffektusát bizonyos beszélgetések
közben.
- A lelkesítés és a fájdalomaura többé nem kapcsol ki helyszínváltozás vagy
párbeszéd eredményeképpen.

CSELEKMÉNY (FIGYELEM, SZPOJLER)
- A promóciós letölthetõ anyagok a játékos leltárában maradnak, amikor a törpe
nemes vérvonal végén a standard elemek eltávolításra kerülnek.
- Többé nem kapsz dupla tapasztalati pontot, ha ismételten beszélsz Duncannel,
miután megszerezted a Korcari-vadonban a fiolákat, de a paktumokat nem.
- Leliana személyes története immár teljesíthetõ akkor is, ha a játékos
(ajándékokkal) jelentõsen megnövelte nála az elfogadottsági szintjét, még
mielõtt beszéltek volna.
- Redcliffe ostroma során az ellenség már nem képes olyan helyeken feléledni,
amelyek tönkreteszik a cselekményt.
- Teagan bann többé nem tûnik el, amikor a Szent Hamvak Urnája küldetésben
elérhetõnek kel lennie.

PC SPECIFIKUS INFÓK
- Többé nem vezet furcsa viselkedéshez, ha egy megidézett teremtményt
irányítasz bizonyos helyszínváltoztatások során.
- Ha egyedi modulban karaktert hoztunk létre, nem jött létre mappa a
mentéseknek. Ezt kijavítottuk.
- Bizonyos esetekben az osztály ikon hibásan jelent meg a letölthetõ
karakterszerkesztõben létrehozott szereplõk esetén. Ez többé nem fordul elõ.
- A beállítások menüben immár szerepel a korábban vásárolt, de még nem
telepített tartalmak automatikus letöltésének beállítása is.
- Új letölthetõ tartalom telepítése után a játék immár figyelmezteti a
felhasználót, hogy indítsa újra a játékot.
- Egyes promóciós letölthetõ tartalmak ikonjai hiányoztak. Most már
megjelennek.
- Különféle hibák néha azt eredményezték, hogy az online játékosprofilba
való feltöltés váratlanul megszakadt. Ezen is segítettünk.

Pianista
ez a gém kecyjó😄 már végig is vittem😊 lehet hogy újra elkezdem.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

wedge31
Aki ilyet irt hülyeséget irt vagy egyéni probléma mert mennek vele a dlc-ék.

a leírtak alapján sztem tök egyértelmû hogy érdemes felrakni az új patchet. viszotn azt is írta vki hogy a dlc-kel nem megy. akkor várjunk egy olyan peccsre, amivel minden mûködik ? 😊

Ez érdekes, én rugóval vagyok és normálon, de úgy emlékszem a rugó és a segítõ harcos is ilyen 1-2-ket sebzett íjjal az ogárba, pedig gyengítõ varázst is tettem rá, egyedül a mágus sebezte jobban, de arra meg emiatt többször rá is fordult és ilyenkor azzal futottam pár kört mire Alister vissza tudta venni, emiatt kimaradt egy idõre az áldásból.
b-type
😊

tisztára mint egy könyvben..

egyébként azt néztem hogy mindkét sárkány legyûrése után (összes szövetséges begyûjtése..stb.)
ez volt az eddigi legkeményebb lejegyzett ellenfél:

Hardon. Több kezdéssel is.
A program jólelkûen adja a két segítõt a torony elõtt.
Ha varázsló vagy, akkor két katonát kapsz, az egyik helybõl íjász, de felfele menet találsz elég íjat nyílpuskát, hogy adhass Alisternek is meg a másik harcosnak is.
Ha nem vagy varázsló, akkor kapsz egy íjászt és egy varázslót. Minden esetben lesz három olyan karaktered, aki távolról képes agyalni a dögöt.

Hát ez az Archdemon elég csemege volt. Még csak veszélyben sem voltam. Hardon. Törpe tank + Kutya + Leliana íjjal + Wynne. Meg a segítség. Nem is kellett használni semmi különlegeset (utolsó ütés elõtt jutott eszembe, hogy bespájzoltam bombákkal, úgyhogy egyet még azért a móka kedvéért eldobtam 😄).
58 óra, kb 650 arany, 20. szint.

Este elölrõl mágussal... 😄
2-3 kör? És az milyen fokozaton? Mert nekem tartott vagy 10 percig mire lenyilazták, pedig ott még mindenkinek ugyanaz a parti (kivéve persze a fõkaraktert) és a cuccokban sem lehet olyan nagy különbség.
Legegyszerûbb módszer: három karakternek a kezébe adsz valami távolsági fegyvert, vagy ha van mágusod, annak is a távolsági spelljeit használod. Beállítod õket körben a korlát mellé, te meg a negyedik karakterrel (nem feltétlen a fõ karakter) egy kisebb körben futsz, az ogárral a nyomodban. 2-3 kör és leszedik a többiek, csak figyelj, hogy ha valakire átváltana, akkor támadd meg, hogy ne verje le a csapattársat.

A kõhajigáló gólem meglehetõsen hatékony. Területre ható a dobása, plusz ajtók ellen is bevethetõ. Igaz, a tényleg fontos zárt ajtókat õ is hiába bombázza...
Ha velem van és egy zárt csoporttal kezd az ellen, elõször elküldök vele egy követ, majd berohan és nekiáll agyalni a maradékot, meg magára vonni a harcosaikat. Kap egy védõaurát, aztán a többiek meg kiegyelik a maradékot...

Sziasztok!

Azt hiszem, belefutottam egy bug-ba. Az elsõ végigjátszás alkalmával (Human Noble Warrior) a játék elején simán gerincre vágtam Morrigan-t (kb. 50-60-as elfogadottsági szintnél), de most a második végigjátszásnál még 91-es elfogadottsági szintnél sem tudok vele mit kezdeni.. 😞 Még a "Kiss Her" opció sem jön fel a beszélgetéseknél! 😞
Ez tényleg egy bug, vagy én szúrtam el valamit? Ismét Human Noble Warrior vagyok (értelemszerûen férfi 😊 ), ezért nem értem ezt. Leliana úgyanúgy megvolt a személyes Quest teljesítése után, mint az elsõ játéknál. 😊 Sõt, még Zevran is megsértõdött rám, amiért nem voltam elég "nyitott" a.. khm.. kezdeményezéseire. Csak pont "álmaim nõje" 😊 Morrigan nem hajlandó a hancúrra. 😞 Van erre valami megoldás, vagy bug és kezdjem újra a játékot?

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

XD nembaj😄
wedge31
Ez cumi lesz neked...

szánalmas spammer vagyok
offkorzreg
holnap neki ülök játszani énis,csak meg lesz az urna is 😄

Eddig tökéletesen futott játák de most hirtelen valamiért el kezdett akadozni. Mi lehet baj? Semmit sem változtattam...
Ha kb 5 méterre van tõle 1 emberem és kurvára nem talál el mert elibben a keze akkor is levesz 1 csomo életpontot valakitõl ....😄 😄 kb 30 tuti meghaltam már de csinálom 1 x hátha sikerül .
Calver
gólem+kõaura kombó nálam Denerim kapuinak védelménél jött elõ... Shale-t beállítottam a kapuba ahol özönlöttek be a darkspawn-ok, Stone Aura be, odaküldtem Alistair-t, Zevran-t és Oghren-t is, taktikát beállítottam Scrapper-re mindenkinél, kiválasztottam Shale-t h a többiek tudjanak szabadon futkározni elõre belõttek szerint... majd kimentem cigizni <#idiota>

mûködött <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Különc
Beletolsz minden sebzõvarázslatot amit tudsz és elkezded futtatni, közben a többi veri, ha lefordul, megint megcsinálod így nem fog felkapni senkit.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nem tudom mi az a full dps lol de ha futok elõle is megsebez nem kicsit
meg 4 emberbõl valakit mindig elkap a keze vagy valamilye.