Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Valaki tud ajánlani valami jó taktikát?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lenne egy kérdésem.
Tower of Ishal - Upper floor a helyszín.
Egy Orcot kell legyõzni, de nemtudom hogyan.
Segítsetek pls!<#help>#help><#help>#help>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A faluba megérkezve az éjszakai ostromra kell felkészítened a milíciát, ha sikerül visszaverned a támadást, mehetsz a kastélyba, a küldetés ott folytatódik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitõl. Radcliffnél vagyok, és be kéne menne a kastélyba de az ajtaja zárva, és nem tom kinytni!! Valaki árulja el, hogy mit kéne tennem!! Kössssszzz elõre is a segítséget!!!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Kösz!
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
ez nem bug! pénteken vettem meg a gammát és kaptam hozzá egy 200oldalas a4es stratégiai útmutatót. nah ebben írnak mindegyik csapattagról. Morrigan ha szerelmes beléd(90es elfogadottsági szint körül) nem bírod lefektetni, csak a könnyû kalandot keresi, azt is csak egyszer(60 körüli elfogadottsági szint) <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Jó a patch bár mágus kapott kis nerfet ha úgy nézzük a fagy szempontjából viszont a regen jobb lett.
Többi meg csak pozitívum,nice!
★ 汤姆 李
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
utána néztem ennek az óelf lábbelinek de nincs ott ahol lennie kellene. ez vmi bug lehet szerintem , vmelyik patch javítja ezt?
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nálam Morrigan kb. 47-s mágiával rendelkezik, és ezt is gyakran lerázzák magukról az ellenfelek (nehéz nehézségi szinten), pl. az alant linkelt, a csapat legkeményebb ellenfeleként jelõlt Gaxkang (a köthetetlen) a csata során kettõt tudott bekapni a fagyasztásból és pár másodpercig fogta meg csak, az övé viszont kegyetlen nagyot ütött...ez pont jó volt így szvsz.
Nem tudom miért kell a nehézséghez hozzányúlni....képtelen vagyok elhinni hogy ezt a játékot nem lehet megoldani mondjuk -könnyû- nehézségi fokon.
bugok találhatók benne tényleg,..de inkább elvagyok vele..némelyiken még jót is vigyorgok 😄D
:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
EGYENSÚLY
- A tõrök plusz ügyességpontonként 0,5 ponttal többet sebeznek, plusz
pontonként pedig újabb 0,5-tel emelkednek a korábbihoz képest. Ez növeli az
ügyes karakterek tõrsebzését.
- Harc során a mana vagy állóképesség tatalék gyorsabban regenerálódik, ha
kevés van belõlük. Így a játékosok a hosszabb harcok késõi szakaszában is
alkalmazhatnak egy-egy tehetséget vagy varázslatot.
- Felfedezés közben a mana és az állóképesség gyorsabban termelõdik újra a
magasabb szintû karaktereknél. Így csökken a harcok közti feltöltõdési idõ.
- Az erõtér, rabzúzó, fagykúp és hóvihar varázslatok immár rövidebb ideig
tartanak és/vagy hosszabb a feltöltõdési idejük. Így a harcoló felek nem tudják
huzamos ideig megbénítani egymást állandóan ismételt varázslatokkal.
- Számos alacsony szintû fenntartható képesség feltöltõdési ideje rövidebb lett,
így a játékosoknak kisebb káruk származik abból, ha véletlenül leállítják õket.
- Bizonyos csatáknál az arányok kissé elcsúsztak, ami rendkívül nehéz harcokat
eredményezett. Az arányok immár megfelelõek.
- Az ellenséges holttestek körül most már megfelelõen jelennek meg az
életerõ-borogatások és a pénz, és nem telítik meg a játékos eszköztárát.
JÁTÉKMENET
- Alkalmanként olyan ellenséges holttestek is kijelölhetõk voltak, melyek nem
tartalmaztak zsákmányt. Ezt kijavítottuk.
- A védekezésre állított csapattagok többé nem állnak le egy-egy képesség vagy
varázslat alkalmazása után.
- Ritkán elõfordult, hogy a harc taktikai körülményei között nem lehetett
meghatározni, hogy egy karakternek egy bizonyos képesség használatához elegendõ
manája vagy állóképessége van-e. Ezt kijavítottuk.
- A lelkesítés tehetség immár nem ismétli hangeffektusát bizonyos beszélgetések
közben.
- A lelkesítés és a fájdalomaura többé nem kapcsol ki helyszínváltozás vagy
párbeszéd eredményeképpen.
CSELEKMÉNY (FIGYELEM, SZPOJLER)
- A promóciós letölthetõ anyagok a játékos leltárában maradnak, amikor a törpe
nemes vérvonal végén a standard elemek eltávolításra kerülnek.
- Többé nem kapsz dupla tapasztalati pontot, ha ismételten beszélsz Duncannel,
miután megszerezted a Korcari-vadonban a fiolákat, de a paktumokat nem.
- Leliana személyes története immár teljesíthetõ akkor is, ha a játékos
(ajándékokkal) jelentõsen megnövelte nála az elfogadottsági szintjét, még
mielõtt beszéltek volna.
- Redcliffe ostroma során az ellenség már nem képes olyan helyeken feléledni,
amelyek tönkreteszik a cselekményt.
- Teagan bann többé nem tûnik el, amikor a Szent Hamvak Urnája küldetésben
elérhetõnek kel lennie.
PC SPECIFIKUS INFÓK
- Többé nem vezet furcsa viselkedéshez, ha egy megidézett teremtményt
irányítasz bizonyos helyszínváltoztatások során.
- Ha egyedi modulban karaktert hoztunk létre, nem jött létre mappa a
mentéseknek. Ezt kijavítottuk.
- Bizonyos esetekben az osztály ikon hibásan jelent meg a letölthetõ
karakterszerkesztõben létrehozott szereplõk esetén. Ez többé nem fordul elõ.
- A beállítások menüben immár szerepel a korábban vásárolt, de még nem
telepített tartalmak automatikus letöltésének beállítása is.
- Új letölthetõ tartalom telepítése után a játék immár figyelmezteti a
felhasználót, hogy indítsa újra a játékot.
- Egyes promóciós letölthetõ tartalmak ikonjai hiányoztak. Most már
megjelennek.
- Különféle hibák néha azt eredményezték, hogy az online játékosprofilba
való feltöltés váratlanul megszakadt. Ezen is segítettünk.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
tisztára mint egy könyvben..
egyébként azt néztem hogy mindkét sárkány legyûrése után (összes szövetséges begyûjtése..stb.)
ez volt az eddigi legkeményebb lejegyzett ellenfél:

A program jólelkûen adja a két segítõt a torony elõtt.
Ha varázsló vagy, akkor két katonát kapsz, az egyik helybõl íjász, de felfele menet találsz elég íjat nyílpuskát, hogy adhass Alisternek is meg a másik harcosnak is.
Ha nem vagy varázsló, akkor kapsz egy íjászt és egy varázslót. Minden esetben lesz három olyan karaktered, aki távolról képes agyalni a dögöt.
58 óra, kb 650 arany, 20. szint.
Este elölrõl mágussal... 😄
Ha velem van és egy zárt csoporttal kezd az ellen, elõször elküldök vele egy követ, majd berohan és nekiáll agyalni a maradékot, meg magára vonni a harcosaikat. Kap egy védõaurát, aztán a többiek meg kiegyelik a maradékot...
Azt hiszem, belefutottam egy bug-ba. Az elsõ végigjátszás alkalmával (Human Noble Warrior) a játék elején simán gerincre vágtam Morrigan-t (kb. 50-60-as elfogadottsági szintnél), de most a második végigjátszásnál még 91-es elfogadottsági szintnél sem tudok vele mit kezdeni.. 😞 Még a "Kiss Her" opció sem jön fel a beszélgetéseknél! 😞
Ez tényleg egy bug, vagy én szúrtam el valamit? Ismét Human Noble Warrior vagyok (értelemszerûen férfi 😊 ), ezért nem értem ezt. Leliana úgyanúgy megvolt a személyes Quest teljesítése után, mint az elsõ játéknál. 😊 Sõt, még Zevran is megsértõdött rám, amiért nem voltam elég "nyitott" a.. khm.. kezdeményezéseire. Csak pont "álmaim nõje" 😊 Morrigan nem hajlandó a hancúrra. 😞 Van erre valami megoldás, vagy bug és kezdjem újra a játékot?
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
mûködött <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
meg 4 emberbõl valakit mindig elkap a keze vagy valamilye.