18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
krisztajo #10322 Ja értem, szóval magától részegedik le?! Azt hittem valamit kell vele csinálni. Na akkor ezt én is feltétlenül kipróbálom!
Őszintén szólva ennyire már nem tudom. Csak arra emlékszem, hogy több könyvet láttam. De hogy melyik volt harci technikás arra nem figyeltem oda. Én még egyet sem vettem. Gondoltam megnézem neked a DA wikin. De a könyvekről abszolút nincs semmi!
És miért nem raktál a zárnyitásra pontot? Vagy nem ebbe az irányba akartál fejlődni? Ha én szerencsevadász karit indítok annak főként ez lesz a célja. Sokan mondják, hogy nincs értelme ezzel bíbelődni mert nincs rá szükség. Lehet, de a ládákból összeharácsolt cuccokból viszont igen szépen pénzt össze lehet szedni! -
2097 #10321 De nekem csak a harci technikás könyvek jók erre a célra azt meg nem találtam többet. Nem kellett tennem a zárnyításra egyáltalán egy pontot se csak az elején gondoltam jó lesz (én marha). -
2097 #10320 Már mint azt, hogy részegen megcsúszik a srác?
Azt úgyhogy odamegyek hozzá kezdeményezek 1 beszélgetést és ott hagyom majd újra és újra és egyre részegebb lesz. -
krisztajo #10319 Biztos, hogy több könyv van. Érdemes körülnézni minden eddigi felfedezett területen. Bodag-nál is van talán, egy van törp utazó kereskedőnél. Denerimben tuti, talán több is és Orzamarban is van azt hiszem. A többi helyen még nem jártam. Érdemes utánanézni! -
Dzsabba #10318 Köszönöm, akkor nem már nem mászkálok, megyek és szét csapok a közöttük. -
krisztajo #10317 Fantusz! Hát ez az, ezért írtam, hogy szinte lehetetlen az előbb leírt elképzelésemet megvalósítani. De gondolom nem véletlenül, hisz akkor az már öszvér kaszt lenne.
Viszont azért jó lenne!
2097! És azt hogy csinálod? Na én is ilyen könyvekre gondoltam az előbb! -
2097 #10316 Naná, hogy megvettem az összes könyvet, már ha kettő van csak. Maga a kari marha jó lett szerintem, legalább is illik a stílusomhoz és a csapatot ez köré formáltam csak azt hülye plecsnit felejtettem el. :( -
mecsoka #10315 Az tök vicces :D -
2097 #10314 Én addig szoktam piszkálni Oghrent a táborban amíg részegen össze nem esik. -
#10313 A két jeges bot szinte ugyanazt tudja, akinek megvan a Harcosbérc DLC kap egyet ingyér, ami igencsak jelentős segítség, 35 arany megtakarítás.
A kétfegyveres képességcsoportot harcossal nagyon könnyű kimaxolni, szerencsevadásszal fontosabb képességeket kell előbbre venni.
2097: megvetted az összes képességnövelő könyvet? -
Mifee #10312 jelzőnyilat hol találok? -
krisztajo #10311 Próbálj plusz pontokat adó könyveket venni. Ha feltornászod velük a kívánt szintre amit kell már csak egy szintlépést kell megvárnod, hogy kitud választani! -
krisztajo #10310 SaGa! Ezek királyok! Morrigan nekem a kutyit a táborban oltogatta egy darabig.
De többiből kimaradtam, mert amióta nem muszáj nem vittem sehová magammal.
Sten beszólása is érdekes, ahhoz képest hogy nem érdekli a szex.
2097! Akkor szerintem kicsit rossz ütemben fejlesztetted a dolgokat. Én nagyon odafigyeltem rá, hogy a két fegyveres mester szint meglegyen. Most lev. 17 vagyok, de már jó ideje megvan. Mondjuk nekem harcosként könnyebb volt a dolgom. Te gondolom eddig a dörzsöltséget nyomattad. De ahogy Fantusz írta meg lehet még az.
Szerintem a legjobb egy két kardos szerencsevadász kari lenne. Csak épp egyszerűen nincs annyi pont, hogy meglehessen csinálni. Mert hogy jó zárnyitó legyen ahhoz kell kb. 30 dörzsöltség, a mester két fegyverhez 26 ügyesség és a jobb kardokhoz 27-28 erő. És akkor az akaraterőről és életerőről nem is beszéltünk. Ez így eléggé necces. Pedig az a kari überbrutál lenne!
Fantusz! A Télszele szerintem nagyon jó bot ahhoz mérten, hogy úgy találjuk. Én rögtön odaadtam Morrigan-nak nagyon jó a fagy vonalhoz. A másik teles bot sem tudna többet.
Na erre a videóra én is kíváncsi leszek. Erről a nőügyről már én is hallottam. Ezek után én is mindent megteszek, hogy sikerüljön összehozni! -
2097 #10309 Én sajnos az életben is vonzódom ezekhez a nőkhöz és nem tudok vele mit csinálni. :D
Fantusz: Az a baj, hogy 21-hez is kell még 1 mm-nyi. Bár van kb 100-125 aranyam fölösben amit beledobhatok a ládákba. -
#10308 Oghrenben nyomot hagyott Branka, valószínűleg ez is belejátszik, hogy az üllőnél, ha Branka ellen fordulsz, Ogren minimális rosszallás mellett az oldaladon harcol.
A küldetés végén, amikor Ozammart elhagyjátok, lesz egy kedves videobejátszás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ogren szól, hogy álljatok meg egy pillanatra.
Elvileg ő most hagyte el először a törpék birodalmát, s ha a hogyléte felől érdeklődöl, valami olyasmit mond:
Azon túl, hogy rá kellett jönnöm, hogy Branka egy nő miatt hagyott el, s úgy érzem, menten a fejemre szakad ez a magas kék ég, teljesen jól vagyok.
Induljunk kamarás,mert nemsoká lenyugszik ez a hogyishívják... Nap.
Természetesen kiderül, hogy Ogren is ismer egy kéreglakó törpe nőszemélyt, akit szeretne megtalálni, s segítséget kér tőled.
No ez nálam egy külön showműsor lett, nem tagadom háromszor visszatöltöttem, mire sikerült összehoznom őket, szegény Oghrent nem viselte meg ugyan a kiebrudalás, de hát ennyit megérdemelt, hogy legalább a reménye meglegyen a szebb jövőre -
mecsoka #10307 Sajnos én az életben sem tudok átlépni ezeken a női hóbortokon :) A hideg kiráz tőle... tiszta hp.
Najó az egyik végigjátszás alkalmával már nagyon kiváncsi voltam és kimaxoltam, szóval tisztában vagyok a sztorijával... de ettől csak még rosszabb lett!
Tipikus, nagyon jól tudja mi miért történt, mit érez, mit gondol mégis állandóan rinyál meg megy az ál vívódás önmagával, a hazudozások... pfújj Sokkal jobban féltem attól, hogy ha csapatban marad egyszercsak hátbaszúr, mintsem attól hogy Zev megmérgez pl
De ettől jó a játék, hogy egy kitalált karakter a mi gondolatainkat, érzéseinket így megmozgatja :) -
#10306 Meglehet a 23. szint, hacsak nem a 21-es legelején tartasz.
Úgy emlékszem Denerimben az első roham visszaverése után van egy extra szintlépés. -
#10305 Harcosbércen találtad a Télszele botot, Morrigannak adtam én is mindíg, az átkai mellett főleg jéggel támadott, jól jött neki a +25% sebzés.
Denerimben lehet venni egy hasonló botot (talán Tél lehellete a neve), 33 arany körüli áron adja a lecsendesített.
Legerősebb a Lord-magiszteri bot, amit a Körtoronyban lehet megvásárolni, megkérik az árát. -
#10304 Leliana női hóbortjaival semmi baj nincs, azokon egyszerűen túllép, miután elmesélte a kis történeteit.
A jelleme lett szélsőségesen összetett (bár ez minden csapattagra igaz).
Egy bárd, aki gondolkodás nélkül képes volt ölni, s miután a szerelme elárulta a káptalannál talál menedéket, s mi már egy Andaste-rajongó, Teremtő-imádó Lelianat ismerünk meg.
Akiről aztán kiderül, hogy mégiscsak vérbeli bárd, a látomásait pl. hazudja.
Lelianaval egyetlen komoly gond van, ha a karakter hajlamos a gonoszabb megoldásokat választani, a bárd kisasszony szórni fogja a mínuszokat (ellentétben Morrigannal, aki díjazza ezeket a cselekedeteket) -
SaGa #10303 A harcosbérci küldetést, ha már eljöttél onnan nem tudod befejezni, mert bezárult az ajtó.
A megidéző rituálét bármikor megcsinálhatod, de ezen a szinten már nem sok értelme van.
A végső összecsapás után természetesen semmit nem tudsz már befejezni, így még az előtt kell visszamenni a többi helyre. -
SaGa #10302 A fdarabot most cseréltem le Morrigannál, eddig az volt a fő fegyvere. Találtam valahol egy Télszele nevű botot, de csak most érte le a megfelelő mágia szintet, azt is egy +5-ös ruhával (a kedves mama ruhája, akit rábeszéltem, hogy adja oda a könyvvével együtt, így most mindenki boldog). -
Dzsabba #10301 Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni, most állítottam királyt ferelden élére és mehetek a végső összecsapásra,de amradt pá mellék küldetés és azt szeretném kérdezni,hogy az összecsapás után is megtudom őket csinálni vagy csak előtte,és ha csak előtte akkor tudtok segíteni benne?
-hatalom színhelyei ahol aktiválni kell a többi misztikus helyet a breciliai erdőben denerimben és a körmágusoknál
-Banaster tekercsei 5tekercset kellene találnom,de semmi nyoma
-titkos megidéző rituálé amit a könyvtár állapota miatt nem csinálhatom
-szkt történelem harcosbérc története
A segítséget előre is köszönöm. -
mecsoka #10300 Jah igen. Eddig 3x vittem végig, ember varázsló/szerencsevadász, városi elf szerencsevadász, de mindig jó kislány voltam.
Most kezdtem a gonosz elf varázslót. -
#10299 "fonalgombolyagról még nem sikerült kideríteni kihez illik"
én tudom wynne,redcliffe-be értünk és Stent is állandó csapattag ugye,sokat foglalkozik vele wynne.elhangzott egy olyan beszélgetés Sten fázik e,met ahonnan jött ott sokkal meleggebb van itt meg hideg,a válasza az volt hogy talán,erre wynne bárcsak találnék egy fonalgombolyagot kötnék belőle egy meleg kabátot vagy valami ilyesmi volt :o
sajnos nem volt már meg akkor a fonálgombolyag kutyám eljátszotta ugyanis :D
de azét érdekelne tégnylek köt e belőle valamit Stennek,hm :D -
2097 #10298 Én azt arra írtam, hogy Zevran mikor látok fantáziát.
Nekem is most két tőrős karim van bár az enyém szerencse vadász úgyhogy sokat nem toltam az erőre. A Wade-es cucc nekem elég.
Én most ott vagyok picit meglőve, hogy már nyakamon az országgyűlés és már majdnem 21-es vagyok, de 23-ig el kellene vinnem a karit a végére, hogy meglegyen a két fegyveres plecsni. -
#10297 Kutyával lehet tárgyakat kerestetni, időnként érdekes dolgokat hoz elő.
A megrágott süteménynem Sten örül, de a koszos gatyáról, fonalgombolyagról még nem sikerült kideríteni kihez illik.
Képes a blöki némi pénzt, jegyzeteket előkaparni, sőt egy sáros fadarabról kiderül, hogy használható varázslóbot. -
mecsoka #10296 Szia!
Igen, az alapfelállás Zev, Alistair, Morrigan. De második végigjátszás óta variálom, mert már tudom mikor mit reagálnak, hova nem érdemes vinni őket mert csak minuszosak lesznek vagy épp hova kell mert kapnak rá pluszot pl ha segítek valakinek.
Mélyutakra Oghren, mert bírom a beszólásait. Palát felvétel után cipelem egy picit, szintén a beszólások miatt. Meg Wynnet, mikor már Ali szerelmes, mert ott is jók a párbeszédek.
Nekem fontos, hogy barátokat vigyek magammal, akik ezt ki is mutatják (Wynne inkább olyan mint az anyám pl). Erre meg ugye az alapfelállás a legjobb.
Lelianától meg kiborulok. Frizura, cipő, csigány, anyámkínja... jajj :D -
#10295 hihi :D -
SaGa #10294 Ja igen: Morrigan oltogatja Stent is...
- Rólad álmodtam...
- Te nem a kamaráshoz tartozol?
- Nem. Lehet, még örülne is neki...
- Vigyázz, mert a kunári ... aktus meglehetősen kemény tud lenni.
- Mennyire?
- Halálosan...
- Egyre jobban felcsigáz a dolog, Végre egy alapos testmozgás... -
SaGa #10293 Újabban majd mindenhova viszem magammal a blökimet. Érdekes "beszélgetéseket" folytat Morrigannal.
A toronyban Morrigan zsörtölődik, hogy az a rühes dög felzabálta a gyógyfüves zacskóját. Most örülsz mi? (vidám farkcsóválás) Nem kapsz többet. (Blöki bánatosan nyüszög). Különben is, egy csomó mérgező növény is volt benne, örülj, hogy nem fordulsz föl (kutyi öklendezik...)
Később összebarátkozhattak, mert Morrigan eteti, közben cseszegeti: nem kapsz többet. (nyüszögés) Mondom, hogy nem, ha kell még, keress magadnak...
Beérünk Denerimbe, a blöki elrohan valahova, majd visszajön egy kiskölökkel (embergyerek).
Beszélgetés a karakterem és a kutyi között kb:
- Hát ezt meg honnan szedted?
- (örömteli vakkantás)
- Nem tarthatod meg.
- (vitatkozó ugatás)
- Ha velünk jön, éjfattyakkal kell megküzdenie.
- (ellenkező morgás)
- Pontosan, szerintem is túl fiatal.
- (egyetértő vakkantások).
- Na vidd szépen vissza az anyjához...
Blöki bánatosan el...
-
krisztajo #10292 2097! Nem tank a főkarim bár nehéz páncélban futkározok, de DSC vagyok, két karddal aprítok.
Fantusz! Sikerült megszereznek a csigányt! Leliana teljesen odavolt tőle (+13 pont).
Köszi a segítséget!
A megzavarodott törpenő verse nekem nagyon tetszett a holtak árkaiban. Kifejezettem jó, hogy addig ismételi, amíg meg nem szólítjuk. Úgyhogy ha nem sikerült elsőre mindent elolvasni, akkor sem maradunk le róla. Mindenesetre az érdekes volt, hogy itt derült ki miért nem vitte magával Oghren-t Branka a nagy útra. Némi faggatás után a versmondó kibökte, hogy Ö volt Branka szeretője amíg meg nem kutyant!
Először azt hittem Oghren berág erre, de naiv voltam. Tipikus volt a reakciója: Miért nem szólt, hogy ilyen igényei vannak? Én alkalmazkodtam volna!
Egyébként most épp összevannak veszve Wynne-el. Ahhoz képest, hogy elvileg egyikük sem kavar a másikkal érdekes a dolgok állása. Most ott tartunk, hogy Oghren megvan sértődve Wynne-re és ezért nem teszi neki a szépet. Mi lesz még ebből? -
himpike #10291 Rakd fel a kalózét és jóidő, ha nincs magyar nyelv a settingsben. -
#10290 Sziasztok
Remélem ti tudtok segíteni.
Megvettem a játékot steamon keresztül. Minden fasza , elindul , de nem támogatja a magyar nyelvet. Nem tudok nyelvet beállítani. PLz segítsetek ,hogy hogyan tudnám elérni ,hogy magyar felirattal jelenjen meg. Az a szörnyű az egészben ,hogy feltört verziómhoz volt magyar nyelv, most meg hogy megvettem nincs:( -
Paxton #10289 Hali Mecsoka! Akkor te milyen karakterrel játszol és kiket viszel, ha szimpátia alapján válogatod őket? Zevran, Alistair, Morrigan? :) Bár mondjuk én is szimpátia alapján válogattom a csapatot.. Így Morrigan és Leliana mindig benne van.:) Negyediknek meg Alistair, hogy legyen kit "oltani" a csajoknak.. :) -
#10288 Köszi a kombókat! Bár való igaz, hogy ebben a végigjátszásban nem fogom tudni mindet használni.
A vén tölgy területén lévő sírt vágom, de amikor odamentem nem és megnéztem a sírt, nem történt semmi. Bár az igaz, hogy ez még az első halálosztó kinyírása előtt volt, tehát még nem volt aktív a küldi. Sztem most már működni fog.
Öreg tölgyről jut eszembe: van fölötte egy nyilacska és amikor az interaktív dolgok megjelenítése gombot nyomom ki van írva, hogy ''a vad természete'' de már rendesen nem lehet vele beszélni, csak motyog valamit.
A küldik között pedég nem találom ezt.
Kár, hogy nem lehet minden karakterrel szekszualizálni :) a legjobban Zevran beszólásait bírom, az még a saját anyját is megdugná.
De Morrigan és Leilana csipkelődéseit is nagyon bírom. Rendesen összevesztek rajtam. :)
Én még Allistairt is bírom, pont azért mert az a tipikus lúzer.
Még azért Pala se semmi, oltja a jónépet rendesen.
Oghrenre is kíváncsi vagyok, remélem lesznek jó beszólásai. -
#10287 Egy sír van a másik terülteten (ahol a Vén tölgy is van), a negyedik páncéldarab bent van a romban, egy rituáléval nyitható ajtó mögött.
Wynne egy picit zombi, de ennek semmi köze a személyes küldetéséhez, ebből még hasznod is lehet (Lélek kelyhe)
Tíz varázslat kombináció van, de ezeket nem valószínű, hogy egyetelen játékon belül képes leszel használni.
Morrigan tudja az alvás+rettenet és a sebezhetőség+életszívás kombót, illetve a zúzás, ami kézenfekvő (fagyasztott, kővé dermesztett ellenfélen)
Csúszós anyagot fel lehet gyújtani lángcsapással, vagy tűzlabdával.
Taszítás rúnája+bénítás rúnája bénító robbanást idéz, emberzúzó ketrecból erőtérrel kil lehet szabadítani csapattagot, az eredmény szintén tömeges bénulás, de a kiszabadított tag mozgékony marad.
Csúszós anyag + jégverés+villám vihar együtt az évszázad vihara
Varázshatalom+holtak mozgatása erősebb zombit idéz
Halál átok + halálos felhő felerősíti a sebzést.
Nem lehet minden csapattagot ágyba cipelni, Wynne, Sten, Oghren legfeljebb csak beszél a szexről, Pala is kihasználhatatlan maradt. -
#10286 Pár kérdés:
Brecíliai erdő: halálosztókkal kapcsolatos küldi, meg lehet szerezni a ruhájukat részletekben. 2 megvan, az egyik a remetétől nem messze levő, a másik majdnem az elf rúnák bejárata előtt levő. Hun van a többi halálosztó? A küldi úgy szól, hogy az összes az erdőben lesz.
Wynne küldije:
Szegény öreglány beájult az egyik csata után, és kaptam tőle a táborban 1küldit, hogy segítsek neki nyugodalmat vagy mit lelni. Mert ugyebár őt egy démon tartja életben. Ez majd megtörténik magától is, vagy tenni is kell érte valamit?
Amúgy haladok a játékkal, már 75órája játszok, de még nem jártam a törpéknél, redcliffe várában, fél denerimben meg ostagarban sem. Egyedül a torony fullos. Most a rúnákban mászkálok, rohadt hangulatos, bár az egyik teremben egyszerre rámszaladó csontikkal meggyűlt a bajom. Aztán rájöttem, hogy fagykúp után a másik 3karival kritikusan csapok rájuk, így kapásból 3csonti mínusz.
Tudnátok írni varázslat kombókat? A fagyosat vágom, meg az alvós + rémálmosat.
Volt valami az emberzúzó ketreccel is, de arra már nem emlékszem.
Amúgy én most leilanát tömöm, full szerelmes szegény. Morrigant lenne jó elcsábítani, de az öreglányon is gondolkoztam már. Biztos tapasztalt. :-) -
mecsoka #10285 Az egy dolog mennyire kapcsolódik a sztorihoz és egy másik dolog mennyire összetett a személyisége (Morcsinál mind2, Zevnél csak a 2.). Én is várom a folytatást remélem benne lesz a kölkével együtt (és ma jutott eszembe hogy nem lenne hülyeség ha le lehetne menni a Fekete városba is majd).
Mondjuk nekem Morrigan nem volt egy nagy rejtély. Már amikor megment Flemeth akkor látni, hogy nem olyan gonosz ő (makog amikor megköszönöm neki a segítséget). Aztán az utalások hogy ne szaladjunk annyira előre az örömködésben és barátságban, mert ... (...mert ő már kezdetekkor csak a gyereket akarja és tudta hogy kilép az életemből). A nők mindig kritikus szemmel figyelik egymást :D
Erről jut eszembe, mekkora szemétség már hogy Morrigannek jobb melle van mint a főkarimnak :P -
#10284 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megteheted, de ugyanoda jutsz Morrigan nélkül, mint ha végig a csapatodban lett volna - a végső csata előtt várni fog rád a szobában...
-
#10283 Kivéve persze, ha már az elején elhajtod a picsába :DDDD