Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
<#mf2><#idiota><#banplz>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kandurex
<#mf2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Különc
Kérdezz engem,

Üdv.
Biztos kérdezték már, de 2000 hozzászólást nem akarok visszaolvasni, de valaki elmondaná hogy hogy van a sorrend a híd megalkotása Andraste templomában? Thx.
Különc
Közelgett már a kiadás ideje, nem hagyták szóhoz jutni a fejlesztõk...

Sir Quno Jedi
Ami nekem SOKKAL furább, hogy bár végig beugázott, meg színhülyeségeket dumált és égetett minket a hatalmasságok elõtt kéretlenül, addig a királyválasztásnál, mikor Alistair behisztizik, vagy mikor meg lehet kímélni Loghain-t, esetleg meg lehetne próbálni kivégeztetni AListair-t, avagy a királynõt, NA akkor kussol mint nyúl a fûben, nincs véleménye és nem is értékeli a tetteinket!!! Ez nagyon durva, pedig direkt oda is vittem a kaotikus szajháját, mert kíváncsi voltam milyen baromsággal áll már megint elõ (jó útmutató, mert általában a fordítottja a helyes annak, amit õ ajánl/helyesel, szal. érdemes mindenhova vinni)! ERRE KUSSOL VAZE!!!!!! Kész voltam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez nem fordulhat elõ. Gooonosz elf mágusom lelkifurdalás nélkül azonnal megölné (és/vagy ledominált agyatlan rabszolgává tenné), amennyiben le akarna lépni, avagy félrekefélne. Az elffiának legyen önbecsülése, nemde?! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lehet hogy nem érdekli de Morrigen egy célratörõ és erõs személyiségû nõ akinek mindig igaza van. Szóval személyes sértésnek veszi ha dobod mert TE DOBOD ÕT szóval az önbecsülése csorbát szenvedett...

Valószínûleg fordított helyzetben viszont röhögve dobna téged ha már nem kelessz vagy valaki jobbat/befolyásosabbat talál.
b-type
A hegyi falu temetõje 😊..emlékszem az IWD-ben is voltak ilyen sírfeliratok 😊
Ki mennyi titkos helyrõl tud?:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Fantusz
Ezt egyszerû elérni nála, ha Leliana kimarad a játékból (Zevranhoz nem volt gusztusom), arra voltam kíváncsi, hogy mit lép arra, hogy csak érzelmek nélkül legyünk együtt - ha ez így lenne, csupán a démongyerek a cél, Leliana hidegen hagyná.

Ki van találva ez a minijáték

Sir Quno Jedi
Én úgy benyaltam neki gooonosz elf mágusommal, hogy azóta is röhögcsél idiótán mindenen. 😄DD

Calver
várd ki a végét. szó szerint. a végjátéknál olyan csöpögõs szöveget levág - meg hozzá arckifejezést - hogy törülközõt kellett tennem a monitor alá.

"The trees move. Do you not see it?"

Kandurex
Attól, h hajtogatja, hogy szükségtelen a szerelem, ugyanúgy nõ marad, kisajátítás náluk fontos szó.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fantusz
Ebbõl a szerelmi háromszögbõl nekem ez lett:
Morrigan nem helyesli -63
Leila nem helyesli -10

Érdekes, hogy Leila volt a megértõbb, Morrigan, aki végig hajtogatta, hogy a szerelem szükségtelen, dúvadként viselkedett, az összes inspirációs bónuszomat elveszítettem egy beszélgetés után.
Milyen szép egy veszekedés utáni békülés <#crazya>
Ezeknek a románcoknak az inspirációs bónuszok adják az értelmét, a karakterek így is bekattannak néha - van egy harcos amazonom, akivel Alistairhoz különösebben nem is szóltam eddig, általában a négy nõszemély alkotja a csapatot, de Leilana "kedvesem" Alistairra féltékeny nagyon.

Ez hol van? Itt még nem jártam.
Engem válaszút elé állítottak, mindketten szerelmesek voltak, valósággal civódtak egymással menet közben! :-)
Mindkettejüknek meg kellett mondanom, kit választok.
Vajon ha most dobnám Morrigant, Leilaval is összejöhetne?
Fantusz
Számító boszorkány, de az egyik leghasznosabb csapattag.
Nem tudom egyeltalán képes-e szerelembe esni, nálam még 100-as viszony mellett sem lett szerelmes, igaz állandóan arról beszéltünk, jól van ez így, fölösleges a szerelem...
Bonyodalom akkor van igazán, ha Morrigan mellett Leilaval is kavar a karakter - a boszit mindez annyira nem érdekli, hogy még szólni is alig lehet hozzá.

Nekem pedig sikerült Morrigant "szerelmes" státuszban sátorba vinni. Úgy látszik a törpe harcos a gyengéje :-)
Risu Führer
oké köszi megpróbálom

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

MrStokes
Igen, raadasul meg akkor kell megszerezni a mocsarban a novenyt, mielott visszavinned Duncan-nek a grey warden beavatasi szertartashoz a darkspawn vert.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Calver
amiket megszereztél már egyszer, azok késõbb is elérhetõek lesznek. tehát ha AW megvolt elsõ végigjátszás során, másodikban már 7. szinten fel is veheted.

xem: meglehet, hogy lekésted - a kutyát még Ostagar-nál kell meggyógyítani, utána amikor elindulsz Lothering-be, akkor csatlakozik hozzád.

Különc
Roflmao lmfao lol omg hihi háhá höhö uhu ihi <#idiota><#idiota><#idiota>

Ez a mélypont a topik történelme során<#wilting>

#8278 "AZTAT" <#worship>

Hali mindenki.
Ember mágussal játszva lehet kutymegem? Ha igen akkor aztat merre keresgéljem. Mert az elején járok, most csatlakozott Morrigen a kis csapathoz. 1* már végigjátszottam nemes-harcossal, ott még az elején megvolt a konyhában a blöki.
Fantusz
Bug, vagy szándékosan lett így a specializáció felvételének lehetõsége megoldva, hogy ha egy másik karakterrel valamelyik elérhetõ, azt a többi is megkapja?

Lotheringben vagyok, elértem a 7-es szintet a mágusommal, s a vérmágián kívül bármelyik specializációt felvehetem, pedig még a romok közelében (bûvharcos) sem járt ez a kari, lehetne alakváltó, holott Morrigan nem hajlandó tanítani, a szellemgyógyító képesség is elérhetõ - a vérmágiát nem ajánlotta fel a démon, az nem is elérhetõ.
Ugyanez megvan a több kasztnál is pl. Alistair elvileg bajnok, vagy tomboló lehet 14-es szinten (most ugye neki megvan az alap specializációja).

Tiszteletem!

Engem az érdekelne, van-e itt vki akinek eredetiben van meg a játék? Állítólag a dobozban van egy warhammer online-os item kód, ez valóban így van?

Ha esetleg van, akad-e itt valaki aki megválna tõle?

Köszönet,
Hezw

www.warhammeronline.hu

b-type
😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

én meg jarviát keresem 😄

gibson9
Ez az 1.02-es patch jó a magyarhoz is?(külön telepített magyarosítás)

Bucser
Csak rá koncentrálj. Én Alistair Leliana Wynne és jómagam (elf mágus) kombóval csináltam meg.

Bemegyek Wynne és a mágus elõtérbe leliana és alistair középre. stun az egész bandára (glyph combo (repulsion majd paralysis)) Aztán ütni amíg mozog. ha arrébszalad akkor megint ugyanez. amíg a glyphek cooldownja tart addig alistair meg leliana dirty fightingja meg knockbackjei tartják az ütemet. és persze a másgusok nyomják belé az arcane missile-t meg a cone of cold-ot. a lényeg, hogy ne rohangálj a szobában vele, mert tele van csapdákkal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Risu Führer
kérnék egy kis segítséget.most vagyok orzammarban és meg kell ölnöm jarviat.milyen taktikát ajánlanátok hozzá?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Sir Quno Jedi
Ember az elfed, ha toronyban nõtt, akkor városi elfnek számít, ergó nem is tekintik elfnek a pagonyelfek, sem embernek, hanem az emberek talpnyalójának, ami még rosszabb. Ha VALÓDI pagonyelf vagy, akkor szépen el lehet velük diskurálni a klánodról, sõt idõvel lesz messenger náluk, aki visz üzit a régi klánodnak, ha akarod és amúgy isbe vannaks zarva tõled és imádnak!

Különc
Anyám, borogass

Hy még mindig az idézéssel szórakozok a 3. idézéshez az utolsó cut a "navigációs Ereklye kellene" de azt nem találom..😞 az merre van?😮
JethroHUN
Nem szûrta be, http://www.dragonagenexus.com/

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Még túl új a játék, hogy komlett modulok legyenek, de már modokat találhatsz bõséggel.[url=http://www.dragonagenexus.com/Modok[/url]

thx a segítséget. kipróbálom.
Én a varázslóval fagyasztottam folyamatosan és aki közelharci azt ráküldtem , nekem bejött
És azokat honnan lehet letölteni?
JethroHUN
1-2 oldal vissza. Amúgy azok a játékos által készített "kiegek" ezt írta vki, modulok pontosabban. új dungeonok pl. Asszem

A menüben a további életutak menüpontnak mi az értelme...
Fantusz
Varázsló elvileg tud bénítani, bár az ogár ellen lehet kevés, megdobja a mentõt a mob.
Annak semmi értelme, hogy a harcosoddal távolról lövöldözz a szörnyre, késõbb lesznek sokkal nehezebb ellenfelek.
A kutya is képes bénítani, Alistairnak van pajzscsapás képessége, a karaktered nem tudom milyen harcos - próbáld a négy karakterrel blokkolni az ogárt, s közben üsd.

Elsõ játékban én is megszenvedtem a toronyban, viszonylag felkészületlenül mentem oda, akkor még nem tudtam, hogy az összegyûjtött, összevásárolt alapanyagok mellé lesz egy mágus, aki tud potikat készíteni, flaska egyeltalán nem volt nálam, az elf gyökeret meg nem lehet megenni.

Calver
nem hiányzott hozzá semmi... a negyedik idézõkört úgy tudod aktiválni, ha végigpörgeted az összes lépését az elõzõ háromnak, szép sorban, kivéve az idézõkörre rányomást, mert ugyebár azok eltûnnek.

b-type
Ebben van valami...mondjuk én nagyon messze állok attól hogy csalódjak, de az valóban kifogásolható, hogy jobban figyelhetnének a npc-k a karakterre.
Teszem azt a kocsmárost kifaggatva Denerim-ben, olyan dolgokat is pletykált az elf karakteremnek ami sanszosan qva nagy pofonokat eredményezhet...egy ennyire felfegyverzett elf-nél meg, mint a lvl20-s karakterem, hirtelen halált.
Ezen lenne még mit hegyezni tényleg.

Calver
más klánból származik a te karaktered, mint õk. emlékeim szerint.
de pl mágus eredetnél ha megszívatod a Templar-okat és segítesz Jowan-nak, mikor visszamész a toronyba, Gregoir egy mûvészi kis hisztit lenyom... kár, hogy nem lehet levágni, pedig legyünk õszinték: gyakorlatilag könyörög érte.

Fantusz
Négy idézõkör van, a naplóban meg le van írva, hogyan lehet azokat aktiválni.
Bár, ha most csinálod a fõküldetést a toronyban lehet még nem teljes a naplód, a feljegyzéseket szétszórva találod.
A negyedik idézõkört én sem tudtam aktiválni, mert hiányzott hozzá a bejegyzés, s lusta voltam az egész tornyot ismét átkutatni.

Calver
olvasd el a naplót/kódexet, és pörgesd végig a lépéseket amiket ott leír - és tadaam, majd meglátod miért írja h kockázatos.

Hy. Valaki segítene?😊 A Körmágusok tornyában vagyok és az elején elolvastam 1 könyvet és kaptam 1 küldetést -Idézõ tudomány azon a helyen ahol elolvastam van 3 idézõport szerûség(vagy hasonló) amibe ha bele nézek -hp meg 1 pult meg 1 könyv kupac ami hasonló reakciót vált ki. a napló azt írja hogy a jelenlegi helyzetben kockázatos az idézés vagy hasonló.. ott pontosan mi a lényeg?😮
JethroHUN
Most csalódtam egy nagyot a DA ban. Ez a korlátlan szor újra játszás az kicsit sántít. Csak kíváncsiságból elkezdtem az eredeteket kipróbálni, csak Ostagar ig. De most az elf mágust tovább folytattam, egészen Lotharing ig + Wardens Keep. Kíváncsi voltam az arcane warriorra. Az igen. kõkemény táp 😊 Igaz kardhoz nincsenek skilljei de a buffokkal együtt elég tekintéjeset sebez egy alap vágás.
Na a gondom ott van hogy Ostagar után teljesen ugyan az, ott már semmit nem számít az eredetet. A pagonyelfeknél, elf csajszi karimat ugy fogadták mintha ember lenne, ugyan az a párbeszéd mint amikor anno az embernemes rugómnak hányták a szemére az õ sanyarú sorsukat 😞

sziasztok!
kaptam a játékhoz ilyen ajándék kódokat. egy vérpáncélt, egy kõgólemet +a cd galaxis is valamilyen dalish promise ring kódot. a gond az hogy hiába próbálom beváltani nem sikerül. nem jelenik meg a játékban a letölthetõ tartalomnál közben a netes oldalon elfogadja. valakinek valami ötlet?

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

JethroHUN
Az ogárok a kedvenceim 😊