18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Fosztogató
    Hali!
    Kis segítség kellene!
    Mikor megvívtam saját magammal (magunkkal) Egy hídon kellene átmenni, amit a mellette lévő kövekre állva lehet aktiválni. Mi a trükkje? nem jövök rá...
  • mecsoka
    Én ismertem olyat, aki páncélban és karddal rohangált. A kardért szóltak, nem lehet vele utcán rohangálni, de a páncél nem zavarta őket :D

Godbadka! Nos nekem elég hogy harcos királylány lehetek, kitaszított törpenő vagy épp zsebtolvaj elf leányzó... az életben egyik sem vagyok :) De farokkal akkor sem tudok gondolkodni :D
  • wedge31
    Alapból sehogy max ha csináltak erre valami modot

Itt nézelödj.
  • kreknorbert
    hello
    Hallottam, hogy valahol újra ki lehet osztani a képességpontokat, azt hol lehet?
  • bazsi0
    Van 1 olyan küldi hogy Feledhetetlen a maga neváben: lényeg hogy térjek vissza Orzamarba ültessek valakit a trónra de ez már rég megcsináltam és a küldetés még mindig aktív ez miért van?
  • himpike
    Az ostagar még nem jött ki hivatalosan, franc tudja mit szerencsétlenkedik vele a kiadó. A fullos zártörés szart se ér ha nincs mellé dörzsöltség, ilyen bajom sose volt.
  • 2097
    Ja, sajnos rossz korban szulettunk ehez. Mondjuk a rendor nem tudom, hogy toleralna ha pancelban es kardal rohangalnek az utcan. Valoszinuleg kapnek 1 szep hatulgombolos kabit :D
  • kreknorbert
    Hallottam, hogy valahol újra ki lehet osztani a képességpontokat, azt hol lehet?
  • Paxton
    GodBadka, tökéletesen igazad lenne, ha a valóéletben sárkányölő bajnok lennék..:) De nem vagyok az, így azonos nemen kívül elég kevés hasonlóságot bírok felfedezni a harcos karakterem és önmagam között..:)
  • kreknorbert
    Hellosztok!
  • GodBadka
    Szerintem meg az a kihivas, ha mast jatszol el, mint ami te (en) vagy. Sajat magadat jatszhatod egesz nap. Nem eleg az? :)
  • PAtr0n
    DLC-k formájában már kint van a "kőbe zárva", "visszatérés ostagarba" és "harcosbérc", de ezeket nyilván ismered.
    És valamikor jön az "Awakening", ami az első hivatalos kiegészítő lesz.
    Olvasni való: Awakening
  • Mifee
    sikerült nekem is végigvinni. azért vannak benne kisebb-nagyobb hibák, pld: fúlos vagy zárfeltörésben és nem engedi kinyitni a ládákat pedig mutatja az elfordítható lakatot, két egyforma karakter érdekes mikor magammal beszélek, vagy ketten ugrunk fel kivégezni egy nagyobb szörnyet, vagy a taktikai menüben néha elfelejti a beállításokat. DE ennek ellenére agy nagyon jó több szálon is futó játék. várom a kiegészítéseket ha lesznek...lesznek?
  • obe
    nagyon szépen köszönöm
  • 2097
    Na megint vege lett. 23-ig jutottam.
  • josi
    HDtexture
  • PAtr0n
    Ahamm, akkor bug. Tőlem aztán ott lehet. Köszi!
  • 2097
    Ezt tudom, de nem lehet minden karakterem en es nincsenek hegyes fuleim sem :D
  • 2097
    Nalam is ott maradt a jelzes tobb helyen is, de a kuldik meg vannak.

krisztajo: siman meglett am, meg vissza sem ertem Redcliffe-be a vegso utkozetre, de mar 22-es vagyok + kaptam egy pontot az orszaggyules utan.
    Mondjuk beleszortam egy csomo feles kacatot a szovetsegesek ladaikba + 200 aranyat, de meg van :D
  • Hugh Hefner
    az alap elgondolás az az, hogy saját magadat csinálod meg, mert szeretnéd magad hősként látni... ezért is lehet ennyire részletesen megcsinálni a kinézetét a karakternek
  • Fantusz
    A vad természete a vérfarkasokhoz kapcsolódó küldetés ( a mágikus gáton kell átjutnod), valószínűleg már nincs szerepe a tölgynek, a jelzés valahogy ott maradt.
  • PAtr0n
    Ebben tud valaki segíteni?:

"Öreg tölgy: van fölötte egy nyilacska és amikor az interaktív dolgok megjelenítése gombot nyomom ki van írva, hogy ''a vad természete'' de már rendesen nem lehet vele beszélni, csak motyog valamit.
    A küldik között pedég nem találom ezt."
  • obe
    sräcok, valaki linkelt itt valamikor egy grafikajav<to csomagot, meg kepet is rakott hozzä...älnyälaztam 100 oldalt eddig nem talälom, esteleg ha lenne olyan kedves valaki a hozzäszoläs szämät leirni...köszönöm
  • Scharnhorst
    Jó értem én h a mágus is tud csak itt mindenki eddig a kétkezest említette Gondoltam megemlítem hogy mással is sikerült.
  • Paxton
    Mélységesen egyetértek, hogy kalandjátékban a játékos jobban ráérez a dialógusokra és a történetre, ha a saját nemének megfelelő karakterrel játszik..:) Én például biztos nehezen tudnám lekezelni Alistair udvarlását, ha női karaktert indítanék (elég volt Zevran-t elhajtani a fenébe férfi karakterrel..brrr..) :) Ellenben nagyon jól tudom tenni a szépet Morrigan-nek és Leliana-nak. Ember nemes pajzsos harcos a kedvencem. :)

Fantusz: Maximálisan egyetértek.:) De remélem, hogy Morrigan-nek ilyen átváltozós dolog soha nem fordul meg a fejében szex közben.. :)
  • 2097
    Ha ugyes vagy lesz az tobb is :D
  • Fantusz
    Mágus képes 1000 fölötti sebzésre is.
  • Scharnhorst
    Üdv!
    Egy kis érdekesség. Eddig itt a fórumon mindenkitől azt olvastam h a Keménykezű achievment (azaz a főkarakterrel való 250 vagy annál nagyobb sebzés) csak kétkezes fegyverrel lehet elérni méghozzá amit Gorimnál lehet vásárolni. Azonban ez nem teljesen igaz mivel én ma véletlen íjász karakterrel átléptem eme határt. Falon Din keze (íj) plusz Gyilkos nyílvessző 269-s sebzést okozott a vérfarkasok tanyáján.
  • Fantusz
    Oghren Harcosbércen valami ilyesmit mondott:

Az egész erőd egy nagy átverés.
    Egyetlen fehérnép lakott itt annak is ótvaros a pofája.
    Na ettől még udvarolnék neki, de akkor is kiábrándító, nem?
  • GodBadka
    Mélységesen egyet értek. :)
  • GodBadka
    Steam ilyen szempontból szopás. Regisztráld a játékot az EA oldalán (https://activate.ea.com/applyentitlement.do, vagy töltsd le az EA Download Manager-ét és abban is be tudod regisztrálni) és ott utána le tudod tölteni magyar nyelven is, és a játék futtatásához se kell, hogy fusson a steam a háttérbe
  • 2097
    De muszály bámulni hetekig. FPS-nél mindegy, hogy milyen a kari, de ezt folyamatosan látom és akkor már olyat nézek ami szép, mert egy pasi sok minden lehet, de szép az nem.
  • krisztajo
    2097! Nincs mit! Biztos, annyira nem néztem át, csak megkerestem.
    mecsoka! Teljesen egyetértek veled. Én is mindenhol női karit indítok, ahol lehet. Azzal jobban tudok azonosulni. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne játszanék pasival ahol nincs választási lehetőség. De egy nő nemű karit mégiscsak közelebb érzek magamhoz.
    Ja és pasit sem azért indítanék, hogy bámuljam!
  • 2097
    Én viszont pasi vagyok, de azért szeretem jobban a női karaktereim, mert jobb őket órákon át bámulni mint egy férfit.
  • mecsoka
    Az is sokat számít hogy férfi vagy nő vagy (ill milyen nemű a karaktered). Nekem nem lenne értelme férfit indítani, mert tudom hogy képtelen vagyok elszakadni a női agyamtól :D Pedig biztos úgy is érdekes (ő esetében érdekesebb) megismerni a csapattársakat.
    Dehát ezért van a fórum :)
  • Fantusz
    Ez a szeretni való boszorkány lehet veszedelmesebb, mint Flemeth, de akkor is szeretjük.

Megtehetné, hogy szerelmeskedés közben pókká változik, de nem szeretne idő előtt fekete özvegyként elhíresnülni
  • 2097
    Köszönöm szépen! Ezek szerint lesz még 1 Bodahn-nál mikor az országgyűlés után Redcliffe-ben, ha jól értelmezem.
  • krisztajo
    Na végre találtam neked valamit. Ezen a linken megtalálhatod a könyveket. Angol, de lényeget ki lehet belőle szedni! Azt legalább is biztos, hogy van-e ami még neked való!
    Link: http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=DAO_Items&_cgifunction=search&DAO_Items.type=Tome
    Ja és így már érem mire gondoltál az előbb.
  • Paxton
    Mecsoka, akkor jól tippeltem.:) Leliana.. nos igen. Én is úgy érzem, hogy a Pokol sgy speciális bugyrában vagyok, amikor beszélgetnem kell vele a cipőkről, a hitéről meg minden ilyesmiről és a végén még örüljön is neki.. :( De ez a vöröske az egyik legbarátságosabb csapattárs és a csapdafelszedésnél és zárnyitásnál nélkülözhetetlen. Én max. "szétcirkumveniálni" tudnám a zárakat nélküle.:) De azt meg a program nem engedi. Ok, hogy Wynne mintha családtag lenne, de Morrigan egy igazi egyéniség.. :) Nagyon bírom, ahogy romantikázok vele, egyre jobban előjön a bosziból az a lénye, amit Flemeth megpróbált teljesen kiölni belőle. Márcsak ezért is örömmel vágtam le Flemeth-et. Mondhatni: "Ezt Morrigan-ért!" :)
  • 2097
    Azt hiszem a játékhoz kapott könyveben van erről valami csak most nem vagyok otthon.

Bocsika kihagytam 1 szót, így helyes:
    Nem kellett volna tennem a zárnyításra egyáltalán egy pontot se csak az elején gondoltam jó lesz (én marha).