Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
A játék legjobb lootja van benne, egy kulcs... <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

robotnyk
anyuka helyén marad...

wedge31
Az biztos hogy a forcefield még az atomtámadástol is megvéd a többit kikénne probálni.

A golemet én most a köaura miatt hordom magamal igaz hogy nem harcol csak áll mint mariban a gyerek de nagyon megdobja sebzéstöl kezdve a gyogyulásig mindent.

A ködobálást nem probáltam de gyanitom hogy nem tul acélos...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Különc
Tolj bele full dpst mágussal utána kezd szaladgálni elõle <#idiota>

Sziasztok! elakadtam amikor a toronyban meg kell gyújtani a fákját és vár rám 1 ogár ..... itt van valami trükk hogy kell megölni vagy nincs mert már 20 adjára halok meg ... nehéz fokozaton csinálom egyébként.
Calver
persze, csak kit rakjak be a helyére? rajta kívül szinte mindenki közelharcos, akikkel több gond lenne mintha 3 fõvel tolnám (tûzgolyó utáni kis ívû röppályára gondolok pl.), kivéve Leliana-t - az íjászat meg (ahhoz képest h mennyire kinyalják itt-ott a nemesebbik felét) szerintem egy vicc.

de ha már eszembe jutott, repülés kapcsán: Shield Wall+Shield Expertise véd tûzgolyó/War Cry/társai ellen is, vagy csak a közvetlen pofáncsapások (lásd Mighty Blow) hatását blokkolja? a "direct knockdown attacks" a jellemzésében kicsit homályossá teszi.

valamint: Shale mennyire használható távolsági karakternek? soha nem próbáltam, érdekelne mennyire vicces/hasznos egy köveket hajigáló gólem <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Fantusz
Néhány képesség felvételéhez bizonyos ügyesség követelmény addig mindenképpen érdemes felnyomni.
Erõ: kb 20-ig mehet ez is csak a páncélviselés miatt, más jelentõsége nem igen lesz, nehézpáncél meg nem illik a karakterhez, a gyorsaság fontos neki.
Dörzsöltség: ez a legfontosabb, sok képességhez adhat módosítókat, többek között a sebzésre is, ha magasabb, mint az erõ (márpedig magasabbnak kell lenni).

wedge31
Ezt már javitoták az új patchben.

Daggers now apply 0.5 points of damage per additional point in dexterity and 0.5 points of damage per additional point in strength, as originally intended. This increases dagger damage for high-dexterity characters.

Fantusz
Tab - egyébként a toronyban a második szinten az idézõkörök közelében, az erdõben pedig az egyik sírnál keresd.

wedge31
Simán végiglehet tolni Wynne nélkül is ,másodikra nekem legalábis sikerült.

MerlinW

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Tök8. Tõrök strengthbõl is jönnek, avagy cunningból, ha megvan a skill hozzá, ergó tök8. Bugos a proggi, nem kezeli jól a dexbõl jövõ sebzésszorzót, ergó csak a találati arányhoz számít. Mivel megfelelõ skill-el mindig kritet és backstab-et ütsz az ellenre, ha már lebénítottad (az meg dirty fight-tal egy szemvillanás), így semmi szükség a magas dexre, de az égvilágon semmi.

Pl. a defense sem és xart sem, mivel 99-es defense-el is mindig eltalálnak, plusz varik és területre ható dolgok ellen végképp nem véd.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
A tõrök dexhez kötöttek és a backstab critical sebzése is ha jól tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Dex minek?! Ha nem íjászkodsz felesleges.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

xblades
Hali csinálta valaki a Mágusok Társasága mellékküldetések közül A Hatalom Színhelyei küldetést ahol aktiválni kéne ezeket a helyeket, de én se a toronyban se az erdõben nem találtam ilyesmit.
Mit kéne keresni és hol?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

köszi majd második végig játszásnál felszedem kár hogy meg csináltam a azt a küldit úgy emlékszem csináltam egy mentés mondván hogy egy kicsit meg szentségtelenitem a hamvakat

Különc
Ha lethalityre raksz akkor 20ig rakj csak erõre a páncélok miatt, egyébként jó

Szerintetek dw tõrös orgyilkos-backstab karakternél mi a helyes TP pont elosztás? Strenght-dexterity-cunning viszonylatában kérdezem, eddig a cunningra és a dex-re tettem (javarészt a passzív skillek használata mellett). Az erõ mennyire fontos ennél a karakternél?
Köszi

Fantusz
Alistair lyrium nélkül is kényes figura, bár õ nem is vérbeli templárius.
A Kör küldetés alatt van választásio lehetõség, hogy megmented-e a mágusokat vagy sem, de arra nincs alternatíva, hogy a templomosokat szecskázod össze.
A vezetõjük is arrogáns alak, de õ legalább próbál gondolkozni, a felsõ szinten megtalált csicskája viszont igazi elvakult bunkó, ahhelyett, hogy örülne, hogy megmenekült mindenkit le akar mészároltatni, magán kívül, mondván ki tudja kiben mi lakozik - õt szívesen pofán vágtam volna, ha már arra nincs lehetõség, hogy a mágusok szabadon elhagyják a tornyot.

Különc
Így is annyi defektes nyomorék van már <#idiota>

Bucser
"Egy rend, amelyik a jó, az isten nevében zavartalanul lehet gonosz, de aktív szerepet nem igazán kaptak a játékban, még az érintett csapattagok,"

Kár hogy nincs a csapatban egy igazi Lyrium függõ drogos templar😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fantusz
Nem gyenge bug, ha így is meg lehet szerezni a specializációt.

Az egy pozitív dolog a játékban, hogy nem határolódik el feketén-fehéren a jó és a rossz, sokszor kell úgy döntéseket meghozni, hogy kétségek maradnak azok helyessége felõl.
Mindezekkel együtt azonban sok dolog lezáratlan, vagy inkább kidolgozatlanul maradt - fõleg a Templáriusok körüli lehetõségeket hiányolom.
Egy rend, amelyik a jó, az isten nevében zavartalanul lehet gonosz, de aktív szerepet nem igazán kaptak a játékban, még az érintett csapattagok, Alistair, Wynne is hûvösen nyilatkoznak róluk.

Sir Quno Jedi
Azok csak hamvak, ki nem szarja le.

Calver
fogod, mentesz hamvak elõtt, rácsöppentesz egy kis vért, kacagva levágod a két buta libát a nerdrage után - már csak azért is megéri oda magaddal vinni õket <#vigyor1> - kimész, megtanulod a specet, aztán visszatöltöd a mentett állást. tadaam, tied a spec, és a csapattagok is életben maradtak.
ellenben kár, hogyha az embernek szüksége van Wynne-re, nem gyalázhatja meg a hamvakat - mint elf mágus karakter, akinek szétbaszta a lakhelyét Andraste és az ostoba egyháza, valamint a Chantry gyakorlatilag börtönben tartotta õket (mind mágusként mind elfként) ez lett volna a helyes cselekedet.

Különc
Csak a "mondatod" elsõ vesszõjéig olvastam el az irományod és szóról szóra igaz!

Sir Quno Jedi
Mer könnyebb páncélokban vannak, ergó kevesebb a fatigue érték, így gyorsabban töltõdik vissza a stamina.

sztem lehet hogy hülye vok, de én azt vettem észre hogy a szerencsvadászoknak sokkal gyorsabban töltõdnek a képességei...
Fantusz
A lélekfaló a mágusok vérmágiájához hasonlóan gonosznak nyílvánított tudomány, tudtommal csak gonosz karakter elõtt nyílik lehetõség a specializáció megtanulására.
Kolgrim egy szekta vezetõ, akivel a Szent hamvak urnájának keresése közben találkozhatsz.
Ahhoz, hogy megtanulhasd a lélekfaló specializációt elõbb meg kell szentségteleníteni a hamvakat - ha Wynne, Leliana a csapatodban van valószínûleg õkel meg kell ölnöd, mert szembefordulnak veled.
Ez egy olyan cselekedt, ami nem csak csínytevésnek minõsül a játékban, ennek komoly következményei lehetnek - lélekfaló specializációt jutlmul kapod Kolgrimtól.

Esetleg át lehet vágni valahogy az ipsét, hogy a küldetés teljesítése elõtt tanítson?
Különösebben nem társalogtam vele, fejbevertem néhányszor Csillagagyarral.

uh elnézést a táboros dolog csak ha csak tanulható akkor a táborban beszélgetni kell vele?

bocsika de kolgrim-tól milyen modon lehet fel venni meg tanít rá vagy könyv formájában meg lehet vásárolni? ja és a táborban vagy a törpék városában található-e az ipse?

Fantusz
Talán némi kerativitással megoldhattad volna, de mindenképpen érvényes a valamit-valamiért elv.
Szerencsevadász nem specializálódhat lélekfalónak, mert az nem az õ kasztjához tartozik
Harcos tanulhat dualfegyveres harcmódot igaz azokat a bónuszokat nem kaphatja hozzá, amiket a szerencsevadász igen (kitérés, hátbaszúrás, stb.)

Ezeket csak azért mondom, mert ha már játszottál a játékkal, akkor elõre eldönthetted volna kb mit is szeretnél - a csapatban meg van elég harcos, akikkel akár lélekfalósdit is játszathatol.

Calver
Wynne-nek nem is érdemes Arcane Warrior-on (a.k.a bûvharcos) kívül mást tanítani. adsz rá egy Wade Superior Dragonscale páncél setet (-25% fatigue), és élvezed h egy haste és spell wisp benyomása után sincs szinte semmi fatigue-ja. bár emiatt nem fogsz rá +sebzést adó kesztyûk rakni, de kiváló healert lehet így belõle faragni, aki közben néhanapján osztja a tûzgolyókat is.

vicces vagy fantusz😄 de harcost már tökre unom.. a rúgónál meg csomó jó skill van...mind 1 azé' kösz
Calver
és legyünk õszinték: bosszantó-faktor miatt senki nem viszi magával Leliana-t. és ez így van jól.

Fantusz
Mód van rá: harcost kell indítani.

azta 3 kérdés erejéig semmi válasz most meg má' hárman ontják egyszerre😄 kösz...és és nincs erre valami mod?:S
Fantusz
Specializációt csak a saját kasztodból válaszhatsz - szerencsevadász nem lehet lélekfaló.

Én Wynne-bõl csináltam egy ijjesztõ lényt: az alakváltás szerintem haszontalan (pláne neki, de még Morrigani isnább átkot szórni az igazi),
vérmágus specializáció lehetõségét meg sem kaptam - így Wynne szellemgyógyító-bûvharcos lett.
Furcsán néz ki páncélkban, a varázsszövõvel a kezében, de hatékony.
Morrigan alakváltó-szellemgyógyító variációja a vérmágia lehetõség hiánya miatt maradt, a démon nem ajánlotta fel a vérmágia tanulás lehetõségét.

JethroHUN
Nem lehetsz, az a Harcos specializációja. Ketten is kérdezték már. ha megtanultad akkor az annyit tesz hogy majd vmeik harcos karit a csapatból specelhetsz annak.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

dronkZero
De ne legyél már ilyen lehetetlen, vaze!

Ott van az a nyamvadt reaver-ikon szintlépésnél? Harcosnál ott van, tolvajnál NINCS. Tehát NEM fogsz tudni tolvajnál ráklikkelni, még ha unlockolod, akkor sem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ha nem vok harcos lehetek még lélekfaló?? ha megtanittatom magamnak rugóként kolgrimtól, megkaphatom a lélekfaló képességeket?
jedi , ez a "nem" az én kérdésemre volt válasz?
Fantusz
Leginkább az bosszantott, hogy a kis vörös a taktikai beállítások ellenére állandóan átváltott közelharci fegyverre.
Késõbb meg már nem is akartam íjászkodni vele, õ hatástalanítja a csapdákat, így élharcos lett a csapatban.
Nem állítottam, hogy fõkarakternek alkalmatlan lenne az íjász, de ahogy mondtad: nyilas fan-nak kell lenni hozzá.

Sir Quno Jedi
nem

JethroHUN
Szia ez a patch kompatibilis a dlc kell is?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

na szal érthetõbben: ha nem vok harcos lehetek még lélekfaló??😄
robotnyk
az elsõben tapasztaltak miatt a második végigjátszásomban levágom mint a disznót.
hello hello, rúgó vok de ha megtaníttatom magamnak kolgrimmal a soul reaver (lélekfaló) specializálót akkor lehet az? megkaponm a specializáló képességeit kasztomtól függetlenül?

elõre is köszi
Így van bizony,néha beraktam Leilana-t a tápos kiscsébét mint kõkemény assasin-t;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ha jól akarsz játszani ranger-el azaz hatékonyan akkor azt a sok fenntartott skill-et kell az adott szituhoz igazítani szal mindig cserélgetni és kombinálni.
Assa vagy dualist egyértelmûen erõsebb és gyorsabb a haladás csak a játékstílus nem mindegy számomra😊)
Talán ezért is volt nálam több idõ a végigjátszás mert nyilasom nem mind1 hol állt,honnan nyilazott és hát ugye a petekkel is foglalkoznom kellett..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

sziasztok egy kérdésem lenne hogy hol lehet meg szerezni a lélek faló specializálódást meg szerezni?