Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohadt gazdagok lennének XD

SötétBarom
Azon agyaltam épp, hogy mi lenne, ha mindenki lehúzná a rolót a gecibe, és csak a Bioware csinálna játékokat?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Fantusz
A táborban a törpénél van tisztító adalék, sûrítõ adalék és flaska korlátlan mennyiségben.
Líriumot a Körtoronyban, dudvákat a pagonyelfeknél lehet venni.

Bûvharcossal lehet varázsolni - harcolni, ha ésszel csinálod.
A Harci mágia fenntartásának megvan az ára: magas kimerültség.
Ha még ráadásul nehézpáncélt húzol magadra valóban nem sok varázslatot bír el a mana tartalék, de vannak olyan páncélok, amelyek védenek, s a varázslatokat sem gátolják.

wedge31
A pagonyelfeknél.

Lehet de némi idöbe telik mire elteszi a fegyót és elkezdi a hókusz-pókuszt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tovább kell haladni, amikor már teljesítetted a szürke kamarás küldetéseket, és Aemon arl is a városban van, újra felajálja a küldit, akkor már a szekrény félretolható és uccu.

Más.
Valaki nem tudja, hogy lehet láthatóvá tenni a mentések képeit. A dokumentumoknál látom a pill felvételeket, de a játékban csak szürke téglalap.
Nagy tételben hol lehet tisztító adalékot venni? Kellen A lirium + gyógyitalokhoz de mindig csak 3-4 -eket találok belõle az árusoknál.

A következõ végigjátszásban majd bûvharcos leszek. Az milyen megéri? lehet mellette normálisan varázsolni?
Elakadtam a Bann Franderel's Manornal. Denerimben kapom a questet egy csavotol, hogy torjek be ide. Odamegyek, kiderul, hogy csapda. Megolom a hirtelen megjelent oroket es....semmi. Van egy ut, amit eltorlaszol egy szekreny, nem lehet vele mit csinalni, aztan van egy szoba egy kapcsoloval, meghuzom, semmi. Aztan megnezem a leirast a wiki-n azt irja, hogy ha visszamegyunk a csavohoz a foterre, elnezest ker az incidensert es visszaaadja a penzt. Na most ez nem tortenik meg, hiaba szolok hozza, ugyanazt mondja, mint a quest elott.
cikasz
Nekem is ugyanazt csinálja és a gépem nem hulladék, a winnel sincs baj. Egyszerüen szarul van optimizálva bizonyos hardverekre. Mint mondottam alt+f4 és jólesz egy darabig megint 😄

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Nekem is UA. alt+f4 és máris gyorsan tölt 😊

http://www.akciofigura.hu

Driverek, directX, c+ redistribute esetleg fos codec pack eredményezheti(egy ffdshow elég bármire amúgy is és az nem fog akadni semmivel). Mi a hibaüzenet?
Az én gépem pl eléggé ütõs, de nálam a jatékidõvel arányosan egyre lassabban tölt a gáma, végül bele is ragad a pályaközti loadba. Megesik hogy kibasz az asztalra, fõleg ha az msn is megy. Ha használsz msnt esetleg próbáld elhagyni míg játszol. Napi 1 fagyi nekem is bejön átlagban.
Nem mondtam egy árva szóval sem, hogy nem lehet az a probléma, egyszerûen megkérdeztem, hogy másnál is elõfordul-e, vagy, hogy van-e tippetek rá, hogy mi lehet a gond, gratulálok, hogy megtanultál olvasni.
Szar a geped, a driverek, a win, vagy barmi mas. Olyan nincs, hogy mindenki jo neked meg szar, es akkor valami altalanos megoldast varsz ra.
üdv, a DLC-et hol és hogyan tudom megvenni?
Van mar 1.02a patch.Talán az segít.

van már 1.02a azzal próbáld
Van mar 1.02a patch. Probald ki. Lehet hogy az segit a kilepkedos hiban.
üdv mindenkinek megint x)!

Bocsi, hogy megint segítséget kérek a játékkal kapcsolatban, de ez már felháborító amit mûvel nálam. Ugyanis bizonyos idõközönként fogja magát és leáll a játék, majd kiír egy alkalmazáshibát. Ahogy letöltöttem az 1.02es patchet hozzá, nekem úgy tûnt, mintha többször fordulna elõ, lehetséges volna, hogy az is rátesz egy lapáttal? Régen 4-5 óra folytonos játék után írta ki, most másfél, két óra után leáll, sõt olyan is volt, hogy miután beléptem rá egy bõ 10 percre! Mi lehet a gond?

Egyébként tényleg csak olyan karakterrel érdemes játszani, amelyik félét szereted. Régen nem szerettem a varászhasználó karaktereket, de most nagyon megkedveltem, nagyon ütõs tud lenni. 😛

Köszönöm elõre a válaszotokat!
A jatekban van egy profil menupont, ha az ott tallhato vivmanyokat mind megcsinaltad, akkor lesz 100% a vegigjatszas. Szerintem. Legalabbis en ugy vettem eszre, ahogy az ott levo pontszam (elert/maximalis) meglepoen hasonlo erteket adott ki szazalekban, mint az a szazalek, amit a karakterlapon mutat.
Mert nagyon megteveszto az a mutato, azt fejezi ki, hogy a jatek letezo osszes lehetosege kozul mennyit csinaltal meg ebbe beletartozik mind a 6 eredet, az osszes donteset, ferfi voltal vagy no stb, en mar 2x vegigtoltam es nem ertem el a 70%ot pedig mindig maskepp dontottem a 2. jatekban mint az elsoben.
Complete on all playtroughs

Mivel egy végigjátszás alatt nem lehet 6 eredeted, az összes választás egyszerre, necces is lenne 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Zevran-Alistair-Morrigan körbecsesztetései a legjobbak

ott is volt valami hasonló, magyarul érdekesen nézhet ki

valahogy így hangzott:
Morrigan: You want to know what am I doing, besides the Warden?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Az hogy lehet hogy csak 50% ot értem el és a játéknak vége van ? Csak 1-2 mellékküldetést hagytam ki szerintem. Vagy ezt máshogy számolja ? Azt mondták hogy 120 óra játékidõ. Nekem volt 60 összesen. Azt hittem még hátra van a fele. Valaki tudja hogy hogy van ez ?
köszy
Ez magyarul sem rosszabb. 😄D

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SötétBarom
Mekkvan 😄

Alistair: So what's the deal with you and him, anyway? Dare I ask?
Morrigan: Him? Him who? Is this supposed to mean something to me?
Alistair: You know exactly who I'm talking about. Mister Let's-Make-Kissy-Faces over there.
Morrigan: My, my. You are jealous, aren't you? Did I take your favorite Grey Warden away from you?
Alistair: What? I'm not jealous! I'm horrified.
Morrigan: Those blushing cheeks of yours tell a different tale
Alistair: These blushing cheeks are terrified that you'll suck all the blood out of them once you're done with him.
Morrigan: If I feel the need to suck on anything of yours, Alistair, you'll be the first to know.
Alistair: That... was so not what I meant.
Morrigan: Perhaps we should go and tell him together of your touching concerns? Perhaps he'll pay more attention to you if you ask nicely.
Alistair: Uh-huh. I think we're done here.
Morrigan: Done before you started, in fact.

SötétBarom
Amúgy volt egy Morrigan - Alistair párbeszéd, amin majdnem lefordultam a székrõl 😄D Meg kéne keresnem valahol.. Ill. roppant mókás, hogy mindenki buzerál, hogy dugom Morrigant.. Nemtom mi a fasz bajuk van.. 😄DD

SötétBarom
Na mesélj! 😄

Sir Quno Jedi
Mer hüle vagyol! 😄 Lehetett volna izgisebb is a dolog vele.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
Itt a deep roadsban összeszedtem valami ránézésre megahardcore élõlény darabjait, megidéztem valami oltáron, mondom biztos baj lesz. De nem, õ szépen megköszönte, és adott egy marék aranyat, majd eltûnt 😄DDDDD

Amúgy ezt a paragont merre találom? Már megvan a naplója, amiben le van írva, merre ment, azonban nem jelent meg ilyen helyszín a térképen..

Nem érted a lényeget. Arról van szó, hogy hiába nincs angolul se jelentése, egy magyar szövegben egyáltalán nem hangzana jól az, hogy Hurlock vagy Genlock. Nem magyaros szavak. Egy magyarosítás arról szól, hogy magyarra le van fordítva a szöveg. Nem arról, hogy a szavak 50% az eredeti angol.

Pl.: hogyan hangzana már az, ha a szöveg közben "Orlais-be" lenne, és nem Orléziába? Vagy hogy "Genlock-ot" és nem "Csorlákot". Persze mindenkinek megvan a saját ízlése, de szerintem sokkal jobban összeillenek ezek a szavak a magyarosítás többi részével.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Honnan tolthetem le a magyaritast?

Nem Göncz Árpád volt. Réz Ádám fordította A Gyûrûk Ura elsõ 11 fejezetét, õ találta ki a fajok megnevezését, a nevek fodításait. Göncz Árpád ezeket átvette és folytatta a fordítást.

Olvasni meg én fogok. Azokat a szavakat, amelyek angolul sem létezõek, felesleges magyarítani. Aminek van angol jelentése, azt igen.

http://dragonage.wikia.com/wiki/Easter_Eggs itt foglalkoznak vele 😊
Nalam a vezerdemon szerepel az elen. 😊 Bar foelelnsegnek kimondottan konnyure sikeredett.
b-type
Sztem is összeállítástól függõ a legtöbb csata,..pl. nálam Leliana azért van bent, mert a karakter csaja...nem pedig mert ne lenne hasznosabb csapattag.
két harcos+íjjász+Morrigan.
...és kemény csata volt, mert akkor még Leliana megidézett lényei sem voltak maxosak.

De nem ez a lényeg, hanem hogy õ õ kell szerepeljen a lista élén, mint a csapat legerõsebb leölt ellenfele.
Az hogy ki milyennek ítéli meg, az tök sok mindentõl függ, de ott a listán õ kell szerepeljen.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bucser
Számomra nem tûnik megalapozottnak ugyanis csak mond valamit. semmilyen érv sem tény nincs benne😊

De nem akarok kötekedni. Fagyasszuk be a témát.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Vagy aki sugárban hány a magyar fordításoktól amikkel találkozni lehet játékokban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Calver
pedig Carsomyr-ral zúzni mágus védõvarázslatokkal óvva a nemesebbik feledet, esetleg teljes és tökéletes mágia immunitással mindezt megfejelve... nos, jó móka. nagyon jó. <#vigyor1>

bár szerintem hasonlót DAO-ban is össze lehet hozni.

"The trees move. Do you not see it?"

Elsore nehez volt, valoban, en sem elsore vertem le ilyen konnyen hanem masodik vegigjatszasnal. Masodik vegigjatszasban mindent "optimalisan" csinalok mar, fejbol tudom mi merre hol stb.
wedge31
Itt szerintem nem a cucc inkább party függö ,egy harcos vagy rogue karit levág pár pillanat alat a mágusok meg nem férnek hozzá a harcosok miatt és a szük területen mindenki mindenkinek az utjában van / fagykúp meg területre ható spellek értelmetlenek / nem nagyon tud kibontakozni egyik kari se.

Most harmadjára már könnyebb de elsöre emlékezetes csata volt.

sosem voltam a multicast hive bg-ben minden karimnak csak 1 volt kiveve aki mar a csatlakozaskor multi volt
Jo gear kell, az osszes 100 aranynal dragabb targy a csapatomnal van es az osszes nagymester runa is. 😄 Es igy a jatek borzalmasan konnyu egy ido utan. 😄
wedge31
Nem mindenki olyan profi mint te ,nightmaren a gamerek többsége megszenved vele igy én is.

Calver
az se volt egy rossz technika... én spec Fighter/Mage/Thief-el összeszedtem turbózva a "darabjait", megvettem +5-ös csúzlit, benyomtam egy Spell Immunity - Abjuration-t, és szétcsaptam anélkül h nyikkani tudott volna <#vigyor1>

BG2ben ha a fokari berserker volt akkor odamentel berserk modban es szetutotted egy perc alatt a lichet, mert a daze meg az imprisonment spellek hatastalanok ra. 😄
Baldur's Gate II-bol a foldalatti lich neve volt forditva.
Calver
az utóbbi egy oldal tele van Gaxkang-al, de még senki nem írta minek az eltorzítása ez a név... pedig igencsak jópofa easter eggnek tûnik (kár h nem futottam össze vele, na ezt majd pótoljuk), bár elõdjéhez hasonlóan úgy néz ki neki is megvan a Protection from Undead/Spell Immunity-ja <#vigyor1>

Semmi nem hangzik idegennek ha az ember sokat hallja, hasznalja. 😄
Nekem sincs a tündékkel különösebb bajom, mondjuk valahol lehet kicsit furán hangzik.
A magyarosításban úgy tûnik inkább hagyták elfeknek õket. Mondjuk az elf szó nem hangzik annyira idegennek, szóval nincs gond a többi szó közé való beilleszkedéssel...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB