18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#10642 1 Kolgrimtól, Wyrmling Lair /ez az urnás küldi egy helyszine/
2 Hiba volt mert nincs másik csak ha te képezel ki valakit de az nem az igazi.
3 Redcliffben a vágydémontol. -
WulfgaarHUN #10641 Hali!
Már egy ideje játszom a játékkal, és lenne pár kérdésem:
1: A lélekfaló specializációt kitől és hol tudom megtanulni (vagy megvenni hozzá a könyvet)?
2: "Healer" szövetségest tudok majd szerezni a későbbiek folyamán? (A kör tornyában lévőt kinyírtam)
3: Vérmágus specializációt kitől tudom megtanulni/megvenni?
Ott tartok amúgy hogy loghaint kinyírtam és alistairt loghain lányát "választottam" uralkodónak.
U.i.: Csak nekem vannak gondjaim flemeth kinyírásával? 17-es karikkal egész jó cuccokban egyszerűen nem megy, max a fél életét tudom levenni és akkor könnyű fokozatra van rakva a játék. Átlagosban kb a negyedét tudom csak levenni, pedig tele vok gyógypiákkal. Vmi tipp? -
#10640 Kb annyi a titok nyitja, hogy Flemeth igazi varázskönyvét nem szabad a boszi kezébe adni...
Attól teljesen beléd zúg, szerelmesen pedig nonszex a csaj. -
#10639 Ja és többször nem akar ungabungázni, nekem meg nem elég 1.... -
#10638 Másnak is bugzott Ishal tornya az Ostagar DLC-ben? Egy csapástól döglött meg az összes éjfattyú. Vicces volt,amikor körbeálltak vagy 6-an, és egy pillangóvágás után feküdt az összes :) Na mind1. Nem volt nagy durr ez a DLC.
Ez a Morrigan meg olyan mint az időjárás. Lefeküdtem vele, persze otthagytam Leilanát utána, mert választás elé állított. Nagyon vigyázni kell miket válaszolok neki, mert rengeteg szimpátiapontot bukhat az ember. De most 98-on van, próbálom itt is tartani, kíváncsi vagyok a végén számítani fog e.
-
obe #10637 MerlinW, Fantusz, köszi szépen...egyenlőre max 4-10 arany jutalmú küldetéseknél tartok, semmi nem égető, viszonylag jól fel vagyok/unk szerelkezve, ok, marad a spór egyenlőre -
#10636 Nem tudom hol tartasz, lesznek 20-30 aranyat adó questek. Függ a játékstílusodtól, a mellék küldetések elvégzésétől, azok módjától, a kasztodtól, a karaktereidtől, stb. Te tudod. Én mindenre tudtam tőkét teremteni, ha máshogy nem, úgy hogy visszajártam lootolni a szemetet, majd eladtam őket. Mondjuk egyszer sem költöttem 100arany felett semmire. A játék felétől mindig volt 50-80 arany a zsebemben. A lényeg, hogy csak rajtad áll. -
#10635 Ebben a játékban végre magasabb szinten is lesz értelme a pénznek, fölöslegesen ne költsd, de ne is fukarkodj - no ez a nehéz feladvány az első végigjátszásban.
Képességnövelő könyveket megveheted, ha akarod, de fegyvert, páncélt csak az egyedi darabolkat érdemes megvenni, ezekért pedig 90-150 aranyat kell kifizetned, s az is lehet később találsz jobbat.
A játék végén sem lesz nálad több néhányszáz aranynál, nem leszel milliomos :-) -
obe #10634 srácok
pénzt mennyire költsek, keservesen gyűlik, hátizsák megvan 2 x már, fegyver, páncél méregdrága kereskedőknél (a jobb darabok)..érdemes spórolni, vagy lesz loot, és küldetéspénz dögivel?
köszi -
#10633 hát, nálam Loghain felajánlotta, hogy ő viszi be az uccsó csapást, de nem volt rá szükség, mert beleegyeztem Morrigan tervébe (majd megnézem, van-e olyan mentésem, amibe még nem egyeztünk meg, ha van, akkor megnézem, hogy mi lesz vele)
mondjuk az én verziómban elég baljós a jövő, mert Mori ügyebár egy isten lelkű gyereket vár, viszont amit nem tud, hogy anyuci él, ugyanis megegyeztem vele, s nem nyírtam ki.. szval ott esélyes egy übergonosz megjelenése a jövőt illetően :)
utána Pala/Shale megemlítette, hogy megkeres valami varázslókat, akik állítólag visszatudják változtatni (amire a másik végjátékban volt is utalás, hogy összejött), Stan hazatér elvileg, Loghain kamarás-toborzó lett, Oghren marad a felszínen, a bárd csaj nem közölt semmi érdekest, hogy mihez kezd, Allistairt kivégeztette a királynő, a kutya semmi érdekest nem mutatott fel a végén, a többiek meg nem érték meg, hogy a csapat tagjai lehessenek..
mondjuk kérdés, a kieg majd a fő csata előtt v után játszódik.. ha utána, akkor ügyebár nem ártana, ha a főkari életben maradna...viszont poén lenne, ha Shale visszatérne, mint zsémbes törpe nő, ki a galambokat írtja :D mondjuk az nem tetszett, hogy néha a játékban vannak hollók, és azokat nem próbálja meg Pala széttrancsírozni..pedig poén lenne :D érdekes lenne még, ha törpe karival lehetne belőled is öntudattal rendelkező gólem.. -
fnorbi89 #10632 Sziasztok! Már ugyan kérdeztem de megkérdem még1x.
Nincs valakinek meg az a mód vagy fájl (.mop) amivel Lelianat helyesbítek az arcát (ami a játékban van) kitudom választani főkarinak?????? Segítséget előre is köszönöm... -
#10631 Királyi vénája egydül Alistairnak van, Anora az apja hírnevének köszönheti, hogy királyné lett, Loghain a tetteivel érte el, hogy az ország nagyhatalmú embere lett - nem is nemesi családból származik, ellentétben a Couslandok évszázadok óta főnemesi címert viselhetnek.
Meg van ez bonyolítva, a harcosbérci küldetés alatt arra is van utalás, hogy az őseid érintettek voltak a lázadásban (arra nincs bizonyíték, hogy gyakorlatilag tettek-e valamit). -
mecsoka #10630 Ha végigvittem törpével, kezdem is pasival. Most úgy is leszbikus vagyok. Pasi főkarival sem lehet ennél furább :D
Amúgy a felvetés jogos... Loghaint mindig kinyírom, nem is gondoltam rá, de most hogy mondod! Na, ki próbálja ki? :D -
#10629 No és mi van akkor, ha Loghainból kamarást csinálunk?
Alistair lelép, Morrigan kitől kapja meg amit akar?
Loghaint kell győzködni, hogy szedje össze magát, választhat vagy a boszorkány, vagy a sárkány?
Egyeltalán Morrigan mit lép erre a helyzetre?
Férfi főkarakterrel is érdemes lenne egyszer végigjátszanotok, Morrigan teljesen másképp áll bizonyos dolgokhoz, ha "érdekelve" vagytok nála.
-
krisztajo #10628 Hát jó csak gondoltam esetleg ezt a variációt is próbálta valaki. Nekem ez a befejezés tökéletesen megfelelt.
Csak kíváncsi lettem volna arra, hogy így is lehetne-e befejezni. Amúgy én úgy tudom, hogy Alit fel lehet áldozni női és férfi főkarinál is.
Ha ö végez Logain-al akkor Anora nem hajlandó hozzámenni. Vagy egyedül vagy a férfi főkarival hajlandó uralkodni.
De arra én is kevés esély látok, hogy a női főkari egyedül uralkodhasson. Elvégre semmi joga nincs a trónhoz egy vérszerinti királyi férj nélkül. (A fenébe is!!!) -
mecsoka #10627 Hmmm... alapesetben akkor leszel királynő, ha Alitair elvesz, amire azért várni kell jópár hetet. Szerintem nem lehetsz királynő csak úgy.
De kivi vagyok, hátha valaki tudja és el is mondja :) -
#10626 Fogalam sincs arról a variációról.
Az biztos, hogy Morrigan a végső csata előtt lelép, ha nem kapja meg amit akar, s valakinek fel kell áldozni magát.
Alistair megszólít a végső pillanatban, hogy szeretné ő megölni a Vezérdémont, de nem tudom, hogy lehetséges-e.
Példának azt lehet felhozni, amikor a Semmi üllőjénél Brankától kérhetjük, hogy Oghrenből gólemet csináljon, amit visszautasít.
Így elképzelhető az, hogy ráhagyod Alistairra a sárkánymészárlást, de valaki beugat, hogy nehogy már a vér szerinti királyból legyen mártír, királynőt könnyebb találni
Orlézia császárnője különben is gyanús, szegény Anorát Cailan teljesen elhanyagolta, titokban a császárnővel levelezett... -
krisztajo #10625 Nem-nem az Fantusz már mesélte, hogy fellehet áldozni Alistair-t, ha jól emlékszem.
Csak azt nem tudom, hogy utána lehetek-e én a királynő vagy ilyenkor automatikusan Anora lesz. -
Scharnhorst #10624 Üdv!
Az új DA: Awakening videóban jól láttam h Oghren is szerepel? Ezek szerint akkor Alistair és Oghren megmarad a kiegészítőben. Kíváncsian várom az új karakterekről kiderül-e majd valami. -
mecsoka #10623 Nem fejeztem így be, de van egy olyan gyanúm, hogy csak te halhatsz meg a csatában. -
krisztajo #10622 Endreman! Köszi akkor ezt fogom kimásolni.
Valaki a másik kérdésem? Senki sem fejezte be így játékot?
Lehet egyedül női karival uralkodni (10614-es hsz.)??? -
#10621 Akkor király. -
#10620 Utazz a körtorony melletti tóhoz. -
#10619 Sziasztok,
Kicsit elakadtam, segítséget kérnék. Redcliff kastélyban van a küldetésem, aki még nem járt itt, annak a kérdés SPOILER lehet!
Szóval a démon kiűzéséhez segítséget szeretnék a körmágusoktól kérni, azonban a világtérképen a Körtorony inaktív, nem érem el. Máshol kell őket felkeresni? Vagy hogyan nyitható ki a hely? -
#10618 Elképesztő. -
GodBadka #10617 Ez nem hiba. Igy van megcsinalva. A Berzerker csak csata alatt tarthato fenn. Ez szerintem eleg logikus. Eleg fura lenne, ha valaki orjongve menne el aludni peldaul :) -
#10616 A letöltött tartalmak is itt vannak a documents/bioware/dragon age alatt, mégpedig a AddIns könyvtárban! -
#10615 DA után én is szándékozom elkezdeni azt is. Már csak azért is izgat a dolog, mert meghagytam a mentéseimet az 1-ből.
Amúgy saját vélemény a 2-ről? Röviden persze, nem akarok offolni sokat -
krisztajo #10614 És a letöltött tartalmak?
Illetve van még egy dolog amire kíváncsi lennék.
Mi van akkor ha az Országgyűlésen az mondom, hogy Alistair legyen a király és én vele uralkodok. És ezek után nem fogadom el Morrigan ajánlatát és feláldozom Alit? Én uralkodtam volna egyedül mint királynő? Csak azért kérdem mert az Országgyűlés végén Alistair azt mondta Anorának, hogy ha nem éli túl akkor ő uralkodhat majd?
Egyszóval belehet fejezni úgy a játékot, hogy a női főkari egyedül uralkodik? -
#10613 a documents alatt lévő bioware/dragon age könyvtárat hagyd meg.
Ott van karakterenként külön könyvtár minden karakter mentéseinek,cuccainak.
-
krisztajo #10612 Kezdhetném, csak nem lehet. Újrakell rakatnom a gépemet, mert betegeskedik. Meg is szerettem volna kérdezni, hogy mit kell elmenteni ahhoz hogy a letöltött tartalmak DLC-k és tárgyak na meg a mentések és a profil megmaradjanak? -
#10611 Kezdheted előről másik karival -
krisztajo #10610 Igen megláttam milyen a vége, most fejeztem be. 91 óra 23. szint 95% lett felfedezve. Igazán epikus és nagyszabású lett a vége. A vezérdémon azért nem volt gyenge szerintem
Utána tetszettek a csapattagokkal lefolytatott beszélgetések. Viszont egy hibát is észrevettem. Nem tudom, hogy más is járt-e így de nálam Pala úgy állt a koronázási terembe mintha össze lett volna gyűrve. Kicsit furcsa volt.
Az előretekintő kis szövegek nagyon jók lettek. A népet meghatotta, hogy a király a királynéját teljes elragadtatással szerette. Ez ám a happy end!!! -
himpike #10609 wicked vook t'oom -
#10608 -
#10607 Fel kell telepíteni a DLC-t. -
blur55 #10606 azt meg tudja valaki mondani hogy mit kell csinálni hogy a warden's keep működjön? mert odamegyek a táborban Levihez, el is kezdünk beszélni, de nem adja be a küldetést és a térképen sem jelenik meg semmi. ilyenkor mi van? -
mecsoka #10605 Ráadásul olyan aranyos a vége, amikor elmesélik kivel mi történt később. Majd úgy is meglátod! :) Most megyek és elolvadok :D
Amúgy ez nem off, csak női szemszög :P -
fnorbi89 #10604 Sziasztok! Nem tudom hogy kérdezte már valaki de ezt vissza keresni nincs lelki erőm se időm...
Kérdés nincs-e olyan mód hogy Leliana-t betudjam állítani karakternek? Mármint az arcát,.ár találtam ilyen módot "npc faces" fel is raktam de az nem az a Leliana arc volt ami a játékban van. Minden más npc csapat tag arca jó csak az ővé nem. -
krisztajo #10603 Ugyan már nem legyél ilyen!
Legalább már a játékban hadd próbáljuk ki milyen királynőnek lenni egy ilyen pasi mellett!!! Igaz mecsoka?!