Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Magammal vittem Morrigant, Zevrant és Stent, egyiküknek sem ment le az élete lejjebb az 50%-nál.
A fõkarakterem Bûvharcos, elég erõs, mit ne mondjak... Egyébként a Gaxkang elleni csapatot csak úgy -hogy õgy mondjam- rögtönözve állítottam össze, mert elõtte Zevran küldetését csináltam, és nemtudom, nem volt kedvem visszamenni, lecserélni a csapatot, így hát út közben beugrottam Gax bácsihoz...
Cauthrien volt érzésem szerint eddig az egyik legnehezebb. Valószínûleg azért is, mert nem csak egyedül volt. De a bûvharcosom bedarálta õt is, gond nélkül. A csapattársaim már az elsõ 15 másodpercben kidõltek, mind. Szóval az összes ellenféllel nekem kellett szembeszálnom.
Nos, alkalmaztam pár vihart, infernót, jégverést, utánna már csak Ser Cauthrien meg én maradtunk. Bekapcsoltam az összes bûvharcos képességet, és kicsit röhej, de talán 2x ha eltalált, akkora volt a védelmem. Közben ment a kõvé dermesztés, sziklaököl, fagykúp, stb... és volt Cauthrien, nincs Cauthrien.
Nem volt nehéz, csak rohadt sokáig tartott...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
VÁááá (nem tudom itt minek fordították).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi értelme lenne a magyarosításnak, ha nem az, hogy magyarul is élvezetes legyen játszani?
Évek óta ez az egyetlen magyarosítás, ami remekül sikerült. Egyébként meg merem kockáztatni azt is, hogy akik annyira oda vannak az angol verzióért, azok többsége ki se próbálta a magyart. Tudom, hogy most úgy fogjátok lereagálni, hogy márpedig kipróbáltátok, de ez most a lelkiismereteteknek szólt...
Egyébként meg, hogy maradjunk a konkrét lényeknél, a magyar kifejezések, nekem - mint magyar embernek, aki magyarul gondolkodik - az Éjfattyak kifejezetten Csorlákosnak meg Csesznyésnek néznek ki, akár mit mondotok. Szerintem jobban illenek hozzájuk ezek a szavak, lehet, hogy az angoloknak is át kéne venniük... 😊
Ezek a jelek valahol a terület végén lesznek, közel a kijárathoz.
Nézd a térképet, hogy bejártál-e minden zegzugot.
(mondjuk segítjetne valaki, aki pontosabban emlékszik a részletekre)
Az Orthan thaigban van az oltár, amin a testrészeket össze lehet rakni, s ha jól emlékszem a pókkirálynõ is ennek a területnek a vége felé van.
A Holtak árkainak elején harcol a törpe sereg az éjfattyúkkal.
Szerte Mélyutakon elég sok elit mobbal lehet találkozni, a küldetés végétõl még messze vagy akkor is, ha meglesz a tovább vezetõ út.
Nos a lereombolt városon és a keresztúton is végig mentem ahol több járat van... a testrészek a zsákokban küldit már teljesítettem azthiszem valahol ott kéne lennie a pók seregnek ahol azokat szedem össze?
Amikor egy ilyen jelet megtalálsz a világtérképhez kell menni, s átlépni a következõ helyszínre.
A naplót nehéz eltéveszteni egy jókora póksereg van a környéken, s a teleportálgató pókkirálynõ.
A Pók királynõ közelében találod Branka naplóját.
A következõ területen törpék harcolnak éjfattyú sereggel egy hídnál...
A hídon átverekedve ûgy tûnik nincs tovább út egy nagy zárt kapit látsz, elõtte két Ongar, és az éjfattyúk.
A kaput meg lehet kerülni (bal kéz fele van egy kis ösvény), mögötte tovább menni, s elõbb-utóbb elõkerül Branka.
Gyanítom 95% játssza angolul a maradék 5 % meg meg magyarul. Persze ez csak tipp, de gyanítom nincs messze az igazságtól...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1. A warez verziót is lehet magyarítani.
Hol írtam, hogy a warez verziót nem lehet magyarítani? Azt mondtam: warezt használ és nem tudta magyarítani.
2. A bolti verziót is telepítheted angolul.
Igen. Épp ezért írtam, hogy 95% tolja magyarul. Szájbarágósan a maradék 5% meg angolul. Ez persze csak tipp, de gyanítom, hogy nincs messze az igazságtól.
Melyik küldetélshez kapcsolódik?
Bejártam a denerimi sikátorokat volt olyan titokzatos épület, ahová nem negdett belépni, gondoltam, hogy majd valamilyen küldetés visz oda, csakhogy az országgyûlés összehívását követõen szabályosan végigrohantam a fõszálon 19-20-as szinten végeztem a vezérdémonnal.
A lehetõség persze megvan a mellékküldetések befejezésére, csak kezdtem másik karaktert - no azzal már nem szeretném kihagyni ezt a meccset<#beka2>#beka2>
én az õssárkánnyal szoptam a legtöbbet, mondjuk mikor már gaxlangal találkoztam 19-20. szint körül voltam
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A hivatalos forumon is nagy az egyetértés abban hogy messze a legerösebb monszta a játékban nem is az ereje vagy a varázslatai miatt hanem mert egy olyan szük szobában kell harcolni vele hogy az addigi taktikák nem érnek semmit.
Ö Gaxkang.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szégyenlem, de Gax Kangot hirtelen nem tudom hová tenni, pedig egyszer már végig játszottam a játékot - vagy kimaradt valami oknál fogva, vagy nem hagyott különösebb emléket maga után, nálam is az õssárkány lett a legerõsebb legyõzött ellenfél.
Errõl a Kangról mondjatok már valamit, ha beírom a googleba kínai özön lesz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Patch details:
Fixed potential corruption of character statistics
Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
made Easy difficulty easier
Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
Fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer
updated Visual C runtime libraries
[merlinw.org]
Ki lehet törni a börtönbõl, de a "kommandó" nagyon jó ötlet volt - egy kis mozi a csapattagoktól, milyen sületlenségeket tudnak összehordani.
Harc van elég a játékban, én jól szórakoztam a szabadító csapat dumáján.
A holtak árkában találod, illetve inkább õ talál rátok, s "kedvesen" a semmi üllõje felé irányít.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A börtönös részt kár lenne kihagyni, vannak benne jó poénok.
Persze, ha a csapattársaidtól várod a kiszabadítást érdemes a dörzsöltebbeket választani, akik azért harcban sem ügyetlenek.
Alistair pl. semmire nem megy a dumájával, de Leliana és Zevran lyukat tud beszélni az ellenfelek hasába.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3