Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az meg Gonczos forditas a Gyuruk urabol. Igy kerult be a magyar fantasy vilagba. Szerintem nem rossz, nincs vele baj.
Mellesleg eleg nagy loser aki ebben a videoban jatszik, poti nelkul szoktam megcsinalni nightmaren is. Nem kell pazarolni. LoL most neztem vegig mennyit szarakodik vele, minek annyit pauseolni meg minek all oda a mageval kozvetlen kozelre....johogy meghal. Nekem a 2 maget meg sem tudja sebezni csak a 2 kozel allot Allistairt meg Zevrant, oket viszont tenyleg folyamatosan healelni kell Wynnevel vele nem szoktam semmi mast csinalni ebben a harcban.
Az elfek azok maradtak elfek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nálam az Õssárkány a legerõsebb leölt ellenfél. A sárkányt kábé 16-os szinten gyõztem le, és valamivel erõsebbnek éreztem, mint amikor 19-es szinten második próbára is(elsõre is sikerült, csak akkor nem dobta az Enyészet fala pajzsot, ezért még egyszer neki ültem...) sikerült elég könnyen kinyírnom.
Magammal vittem Morrigant, Zevrant és Stent, egyiküknek sem ment le az élete lejjebb az 50%-nál.
A fõkarakterem Bûvharcos, elég erõs, mit ne mondjak... Egyébként a Gaxkang elleni csapatot csak úgy -hogy õgy mondjam- rögtönözve állítottam össze, mert elõtte Zevran küldetését csináltam, és nemtudom, nem volt kedvem visszamenni, lecserélni a csapatot, így hát út közben beugrottam Gax bácsihoz...

Cauthrien volt érzésem szerint eddig az egyik legnehezebb. Valószínûleg azért is, mert nem csak egyedül volt. De a bûvharcosom bedarálta õt is, gond nélkül. A csapattársaim már az elsõ 15 másodpercben kidõltek, mind. Szóval az összes ellenféllel nekem kellett szembeszálnom.
Nos, alkalmaztam pár vihart, infernót, jégverést, utánna már csak Ser Cauthrien meg én maradtunk. Bekapcsoltam az összes bûvharcos képességet, és kicsit röhej, de talán 2x ha eltalált, akkora volt a védelmem. Közben ment a kõvé dermesztés, sziklaököl, fagykúp, stb... és volt Cauthrien, nincs Cauthrien.

Nem volt nehéz, csak rohadt sokáig tartott...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SötétBarom
Mondjuk amitõl hülyét kapok, az az efl - tünde fordítása. TÜNDE bazmeg.
VÁááá (nem tudom itt minek fordították).

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Nem nyomom magyarul, de tetszenek ezek a szavak..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem, Flemeth 15os szintre skalazza akkor is ha te mar magasabb szinten vagy az ossarkanyt pedig 20-asra akkor is ha te meg alacsonyabb szintu vagy. Az ossarkany joval erosebb es Gaxkang is. Igaz, hogy nehez a szuk helyseg miatt, de a gyogyitasa mit sem csak ra kell mondani azt a spellt amitol nem kepes magat gyogyitani, zevrannal moge allni, es 1 dps maget betenni oldalra es 1 healer mageval meg healelni mindenkit. Pillanatok alatt meghal nightmaren is.
Probatbicol érve megalapozottabnak tûnik, ki is fejtette miért.

Egyáltalán nem értek egyet. Pont akkor lenne vacak "fordítás", ha nem fordítanának le egy csomó szavat. Hogy nézne már ki az? Fele angol, fele magyar? Na ne nevettess. A kitalált magyar szavak teljesen jók, tökéletesen illeszkednek a játék atmoszférájához, a megnevezések teljesen beleillenek a játékba.
Mi értelme lenne a magyarosításnak, ha nem az, hogy magyarul is élvezetes legyen játszani?
Évek óta ez az egyetlen magyarosítás, ami remekül sikerült. Egyébként meg merem kockáztatni azt is, hogy akik annyira oda vannak az angol verzióért, azok többsége ki se próbálta a magyart. Tudom, hogy most úgy fogjátok lereagálni, hogy márpedig kipróbáltátok, de ez most a lelkiismereteteknek szólt...

Egyébként meg, hogy maradjunk a konkrét lényeknél, a magyar kifejezések, nekem - mint magyar embernek, aki magyarul gondolkodik - az Éjfattyak kifejezetten Csorlákosnak meg Csesznyésnek néznek ki, akár mit mondotok. Szerintem jobban illenek hozzájuk ezek a szavak, lehet, hogy az angoloknak is át kéne venniük... 😊

de nemértem mit kéne találnom hogy tovább engedlyen más részre
rendben a keresztutakat most ujra végig járom nagyon figyelmesen
Fantusz
Minden területnek van egy belépési pontja, s a terület végén egy másik, ahol el lehet érni a világtérképet.
Ezek a jelek valahol a terület végén lesznek, közel a kijárathoz.
Nézd a térképet, hogy bejártál-e minden zegzugot.

Mert valoszinuleg meg nem mentel ki a keresztut masik oldalan. Az Orthan thaig csak azutan lesz elerheto.
Fantusz
Járd be a területet, nyomd a TAB-ot, nem emlékszem pontosan ott mit találtam, de ha minden igaz Oghren brekegett valamit, hogy azt Branka hagyta ott, s szerinte Orthan thaig felé mentek tovább.

(mondjuk segítjetne valaki, aki pontosabban emlékszik a részletekre)

Orzammar - Aeducan Thaig - Caridin keresztútja de nekem cska ezek elérhetõk :S
wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fantusz
Orzammar - Aeducan Thaig - Caridin keresztútja - Orthan thaig - Holtak árkai - Semmi üllõje

Az Orthan thaigban van az oltár, amin a testrészeket össze lehet rakni, s ha jól emlékszem a pókkirálynõ is ennek a területnek a vége felé van.
A Holtak árkainak elején harcol a törpe sereg az éjfattyúkkal.

Szerte Mélyutakon elég sok elit mobbal lehet találkozni, a küldetés végétõl még messze vagy akkor is, ha meglesz a tovább vezetõ út.

wedge31, megkovetlek. Tenyleg jar valami minimalis bonusz az ero alapjan a nyilpuskahoz, de valami hihetetlen kicsi, ezert nem vettem eszre eddig. Meg ugye butasagnak is tunik, de ez van. 😊
Tudod mikor megkapom a küldetést akkor 2 másik rész elérhetõ... egy lerombolt város és a keresztút
Nos a lereombolt városon és a keresztúton is végig mentem ahol több járat van... a testrészek a zsákokban küldit már teljesítettem azthiszem valahol ott kéne lennie a pók seregnek ahol azokat szedem össze?
Fantusz
Nem tudhatom, hogy meddig jutottál, amire figyelni kell, hogy elég zegzugos a terület, néhány mellékküldetés is van (pl testrészek zsákokban), de a továbblépéshez kell valami jel, amit elsõsorban Oghren tolmácsol, de Branka naplójából te is megtudod, hogy a Holtak árka felé indult.
Amikor egy ilyen jelet megtalálsz a világtérképhez kell menni, s átlépni a következõ helyszínre.
A naplót nehéz eltéveszteni egy jókora póksereg van a környéken, s a teleportálgató pókkirálynõ.

elnézést csomokat = nyomokat
Nálam még csak 2 rész elérhetõ az a thaig meg a keresztút.. azokon végig mentem semmit nem találtam :S most egy másik mentésrõl elkezdtem ujra és még1szer végig megyek... állitolag csomokat kéne hogy találjak hogy a többi területre engedjen :S
Fantusz
Mégis meddig jutottál?

A Pók királynõ közelében találod Branka naplóját.
A következõ területen törpék harcolnak éjfattyú sereggel egy hídnál...
A hídon átverekedve ûgy tûnik nincs tovább út egy nagy zárt kapit látsz, elõtte két Ongar, és az éjfattyúk.
A kaput meg lehet kerülni (bal kéz fele van egy kis ösvény), mögötte tovább menni, s elõbb-utóbb elõkerül Branka.

dartonita
Vagy mert van aki szerint kurva idetlen magyarul egy rpg.Ennyi.

nagyon el vagyok keseredve mert nem egyszer mentem végig azokon a hülye részeken de semmilyen nyomot nem találtam 😞
Bucser
"pp ezért írtam, hogy 95% tolja magyarul. Szájbarágósan a maradék 5% meg angolul. Ez persze csak tipp, de gyanítom, hogy nincs messze az igazságtól."

Gyanítom 95% játssza angolul a maradék 5 % meg meg magyarul. Persze ez csak tipp, de gyanítom nincs messze az igazságtól...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azt valaki véletlen nem tudja hogy milyen nyomot is kéne találnom és esetleg aztis hogy hol... mármint Branka keresésénél mert nekem 3 rész elérhetõ.. maga a város.. a másik romba dõlt város meg ahová küldött az a hapi 😄
Jajmár. Tipikus figyelmetlenül olvas, gyorsan reagál eset.
1. A warez verziót is lehet magyarítani.
Hol írtam, hogy a warez verziót nem lehet magyarítani? Azt mondtam: warezt használ és nem tudta magyarítani.
2. A bolti verziót is telepítheted angolul.
Igen. Épp ezért írtam, hogy 95% tolja magyarul. Szájbarágósan a maradék 5% meg angolul. Ez persze csak tipp, de gyanítom, hogy nincs messze az igazságtól.

OMG lol. Thx 😄
egérrel húzd jobbra a slot végén.

Hogy lehet több slotot kirakni? Skillek, potik stb
SZEG007
ekkora fos zenét választani a legkeményebb harchoz....

Fantusz
Ez szépség kimaradt az áldozatok listájáról<#szomoru1>

Melyik küldetélshez kapcsolódik?
Bejártam a denerimi sikátorokat volt olyan titokzatos épület, ahová nem negdett belépni, gondoltam, hogy majd valamilyen küldetés visz oda, csakhogy az országgyûlés összehívását követõen szabályosan végigrohantam a fõszálon 19-20-as szinten végeztem a vezérdémonnal.

A lehetõség persze megvan a mellékküldetések befejezésére, csak kezdtem másik karaktert - no azzal már nem szeretném kihagyni ezt a meccset<#beka2>

+ egy darabig gyógyítgatja magát

én az õssárkánnyal szoptam a legtöbbet, mondjuk mikor már gaxlangal találkoztam 19-20. szint körül voltam

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wedge31
Gaxkang the unbound forditásban a kötetlen egy denerimi sikátorban van a háza.

A hivatalos forumon is nagy az egyetértés abban hogy messze a legerösebb monszta a játékban nem is az ereje vagy a varázslatai miatt hanem mert egy olyan szük szobában kell harcolni vele hogy az addigi taktikák nem érnek semmit.

Ö Gaxkang.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Fantusz
Flemeth szerintem erõsebb, mit a nevesítetlen õssárkány, s Flemethnél sincs semmi loot (egy kulcs).

Szégyenlem, de Gax Kangot hirtelen nem tudom hová tenni, pedig egyszer már végig játszottam a játékot - vagy kimaradt valami oknál fogva, vagy nem hagyott különösebb emléket maga után, nálam is az õssárkány lett a legerõsebb legyõzött ellenfél.

Errõl a Kangról mondjatok már valamit, ha beírom a googleba kínai özön lesz.

b-type
Akkor valami gubanc lehet, mert Gaxkang-t erõsebbnek írja...nézd meg a csapatnál..fõkarakternél lehet más szerepel, de a csapatnál az kell legyen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MerlinW
kijött az 1.02a patch

Patch details:
Fixed potential corruption of character statistics
Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
made Easy difficulty easier
Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
Fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer
updated Visual C runtime libraries

[merlinw.org]

Annal is biztosabb, hogy az az erosebb, mivel a kothetetlennel kb semmi loot nincs az ossarkanynal meg kb 20 kulonbozo dolog.
Mindkettot leoltem es mindket helyen az ossarkanyt irja legerosebbnek.
Fantusz
Az is jó páros <#nevetes2>
Ki lehet törni a börtönbõl, de a "kommandó" nagyon jó ötlet volt - egy kis mozi a csapattagoktól, milyen sületlenségeket tudnak összehordani.
Harc van elég a játékban, én jól szórakoztam a szabadító csapat dumáján.

Én ott elsõre a Morrigan-Leilana párossal mentem szabadítani, durván tolták😄 Bármelyikük ki tudott dumálni bármit (teljesen más stílusban), ketten együtt meg fõleg aláztak szócsatában😊
Fantusz
Nem két részt kell végig járni, hanem többet, de elvileg minden rész végén találsz valamit, ami arra utal Branka merre ment tovább (TA😎.

A holtak árkában találod, illetve inkább õ talál rátok, s "kedvesen" a semmi üllõje felé irányít.

Remélem valaki tud nekem segitteni mert tényleg nem tudom mit kéne csinálnom hogy a történetet tovább folytathassam 😞
Himpike igen megy velem a törpe végig jártam már 2 részt is de nem történt semmi... többször is végig mentem rajtuk hátha valami mellett elmentem de nem... szval nem tudom mivan 😞
Sir Quno Jedi
Nem kék engem kiszabadítani, megoldom magam-e! Tökkúl!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fantusz
Annál a résznél szándékosan vették baromi erõsre a csajt.
A börtönös részt kár lenne kihagyni, vannak benne jó poénok.
Persze, ha a csapattársaidtól várod a kiszabadítást érdemes a dörzsöltebbeket választani, akik azért harcban sem ügyetlenek.
Alistair pl. semmire nem megy a dumájával, de Leliana és Zevran lyukat tud beszélni az ellenfelek hasába.

Én meg csináltam így is meg úgy is a változatosság kedvéért😊

Sir Quno Jedi
Ja ott lazán lenyomtam a csapatát, utána meg egymaga legyilkolt minket passzióból és még fél HP-ját sem szedtük addigra le. Én meg lusta voltam újratölteni, inkább kitörtem a börtönbõl, azt nagyon élveztem, színtiszta-vegytiszta gyilkolás ramboid módra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3