Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loghainnal nekem nem volt különösebben gondom, de a játék elején tény, hogy sokat mellé ütött a nemes kisasszony.
Ezért is áldoztam az erõvel szemben az ügyességre is,így elég jó arányban találta el az ellenfeleket, ha körülvették a kétkezes söpréssel repültek, taglózás, kritikus csapás single ellenfelek ellen.
Szerencsevadász párbajhõs+bérgyilkos: lényeg a passzív képességein illetve a magas ügyességen van, egy más stílusú harcos.
Amíg ez a képessége aktív sem lebénítani, dem a lábáról ledönteni nem lehet.
Vannak persze képességek, ami ellen nem védett (fagyasztás), de az éjfáttyú bajnokok csatakiáltásainál, amikor az egész csapat hátra repül a warrior csak röhög egyet, s a Csillagagyarral szétcsapja az üvöltözõ fõfattyút.
Nem szándékozom egyik karaktert sem a másik fölébe helyezni, mert mindegyiknek más-más az elõnye, hátránya, s mindegyiknek megvan a létjogosutsága a játékban, legfeljebb könnyebben, avagy nehezebben boldogul vele a játékos - ez pedig attól is függ mennyire van érzéke az adott karakterhez (nem szeret mindenki varázsolgatni, mások pedig a nyers erõt nem díjazzák)
Fixpont a dual wep tényleg annyira erõs lesz?😮
Cheateljen, akinek ezzel élvezhetõ egy játék, de ilyen fórumokon nem valószínû, hogy sokan tudnak segíteni, inkább egy speciális fórumon kellene errõl kérdezni.
Nem különösebben zavar, hogy beírtad ide, ha kapsz érdemi választ szerencséd van.
Lenne egy kérdésem. A kódok (cheat) mûködött már régóta. Most (talán, mert belenyúltam egy xml-be, mert Warden's Keep-et akartam felrakni) elszállt. Nincs többé god mod meg semmi. Beírom újra a szokásos runscript pc_immortal-t de semmi. Bárhogy próbálkozom nem mûködik.
Valami javaslat, ötlet, megoldás?
jol gondolom h ehhez a berserker lehet a jo specializalodas? hol talalni a legerosebb ketkezes kardot? (mar amennyiben van ilyen, ha nincs akkor a legerosebb tipusuak merre lelhetoek)
milyen kepessegekre erdemes tenni ha a harci cuccbol mar megvan mind a 4? a tobbi valahogy mind eleg haszontalannak hangzik egy nagy ketkezes harcosnak.. (ilyenek h herbalism, steal meg hasonlo amator fassagok)
strenght melle (oda tettem eddig a pontjaim 90%-at) erdemes valami masra is rakni (kis dexterity azert csak nem art) ilyen karakternel?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem csak Morrigan volt, és mivel támadott és gyógyított, ha kifulladt, akkor átváltott erre a rovarfelhõre, több ellenfelet is támad és tök biztonságos a mágus számára.
A medvét nem használtam, a pókot is csak akkor ha Leliana is pókot idézet..poénból.
De ez a rovarfelhõ ez jó volt emlékszem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A lényeg, hogy tovább bírja az ütéseket mint a ruhában.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
fõleg mert iszonyat bután néz ki mage felszerelés nagy része, sisakok (sisak? inkább csador, jobb esetben turbán) meg végképp besírósan szörnyûségesek... na meg Reaper's Vestment + Executioner's Helm kombót amikor megláttam a karakteremen, én spec hangosan elkezdtem röhögni <#vigyor1>#vigyor1>
mondjuk Morrigan sem volt egyszerû a saját kis rucijában és Helm of Honnleath-ben <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
Bottal a kezében nyugodtan varázsolgathat, ellenben ha kard van nála elõbb el kell tenni a fegyvert, aztán kezd varázsolni - jelentõs idõveszteség.
- +5 Magic
- +1.0 Combat Mana Regeneration
- +10% Chance to Ignore Hostile Magic
Spellweaver
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Magas fatique ellen meg a legjobb a magas willpower. így a fatique annyira nem számít.
ÉS hidd el, hogy sokat számít a vért is😊 NEgem mindig ütnek és alig megy le a HP pedig constituition-re semmit nem pakoltam
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
vagy esetleg fogd magad és rádobod ezt (-25% fatigue) Wynne-re, és élvezd h fenntarthatsz jó pár dolgot anélkül h megdobnák a varázslatok költségét.
Shapeshifter-t én alapból azért nem bírom, mert alakváltás kurvasok idõt vesz igénybe, és annyira nem jó, mint kéne ahhoz hogy megérje. na meg mágus varázsoljon, szép nagy távolságból, és okozzon komoly fájdalmakat az ellenségeknek, ne akarjon félúton átmenni közelharci pofozógépbe - kivétel a nagyon specifikusan fejlesztett tank AW, de az meg unalmas szvsz.
Bûvharcost sem feltételnül kell nehézpáncélba öltöztetni, s akardot adni a kezébe.
A harci mágia nagyen erõs kimerültséget ad, ezt valahogy ellensúlyozni kell, én nem is használtam különösebben, amíg nem volt meg az Enyészet fátyla is.
Szellemgyógyító Wynne szakterülete, de mivel nem volt vérmágia lehetõségem felvettem ezt, a spellek hasznosak, bár gyógyításban az öreglány verhetetlen.
Alakváltót én sem szeretem, az alaplények gyengécskék, arra meg sajnálom a pontokat, hogy majd lehet egy használható tank a végére.
Vérmágiában szerintem is a +2varázserõ, és a +2egészség ami pozitív, csata közbe a saját, és a csapattársak HP-ját áldozni a varázslatokért... inkább maradok a hagyományos varázslatoknál.
Shapeshifter ellenben egy nagyon-nagyon rossz vicc.
Én szerintem -rougenak/szerencsevadásznak a Duelist/párbajozó és az assasin/bérgyilkos-t
-Warriornak/harcosnak a Berserk/Tombolás és a Champion/Bajnok
-Magenek/Mágusnak meg nem tudom szerintem az egyik a Bûvharcost/Arcane Warriort 😊
Ti szerintetek melyiknek mi a legmegfelelõbb?
A kutya "látsz valamit" kérdésre elõbb-utóbb visz egy sáros fadarabot, ami jobb az éjfattyú botnál, így azt se használom a végtelenségig.
Páncélt nem rémlik, hogy találtam volna - vagy nincs, vagy haszontalanok, fegyvereket sokat találtam a vadonban, a rengetegben, Mélyutakon.
Fõleg Mélyutakon érdemes kutakodni, ott sok az éjfattyú, de szinte minden fegyvernél ott a -1 ügyesség, és szinte semmi plusz, én nem foglakoztam ezekkel a vackokkal.