Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
akkor bizony nem neked való játék,easy-n nem okozhat ekkora gondot,ha meg nincs türelmed hozzá,akkor ismét nem neked való játék.nem hiszem hogy bárki segíteni tudna,vagy akarna,ugyanis itt senki nem használ csalásokat,hello

Fantusz
Amint írtam, mindenkarakternek megvannak az erényei, hátrányai, s nem szándékozom rangsorolni õket, a warrior mindössze annyival került nálam elõnybe, hogy azzal már egyszer végigvittem a játékot, míg a rugó, mágus jelenleg 10-12-es szint körül vannak.

Loghainnal nekem nem volt különösebben gondom, de a játék elején tény, hogy sokat mellé ütött a nemes kisasszony.
Ezért is áldoztam az erõvel szemben az ügyességre is,így elég jó arányban találta el az ellenfeleket, ha körülvették a kétkezes söpréssel repültek, taglózás, kritikus csapás single ellenfelek ellen.

Szerencsevadász párbajhõs+bérgyilkos: lényeg a passzív képességein illetve a magas ügyességen van, egy más stílusú harcos.

IGen az jo tulajdonsag, de nagyon pontatlanul ut, elsonek azzal vittem vegig, utaltam mint a szart, amikor a vegen harc Loghain ellen 1-1ben nem tudtam megverni csak kb 10 lottyel, mert mindig melleutott, rogue meg kicsinalta pillanatok alatt lotyi nelkul.
Nem csak az, hanem mivel gyorsan ut a runak tobbszor talalnak valamint a fegyverre kent mergek is sokkal tobbszor. Meg a talentek is hasznosabbak. Ha igazi dps karit akarsz akkor bergyilkos+barbajhos es 3 darab fegyo mindegyikben nagymester sebzoruna + mereg, es a roguet baromi nehez eltalalni nalam zevran 5 ellenfelet le lenyom akik csak ot utik mikozben szinte el sem talaljak sose o meg hadonaszik es mindenki pusztul. 😄
Fantusz
A szerencsevadász ügyes harcos, lényegesen gyorsabb, mint egy warrior kétkezes karddal, de ami nálam verhetelenné tette a harcost a rettenthetetlenség.
Amíg ez a képessége aktív sem lebénítani, dem a lábáról ledönteni nem lehet.
Vannak persze képességek, ami ellen nem védett (fagyasztás), de az éjfáttyú bajnokok csatakiáltásainál, amikor az egész csapat hátra repül a warrior csak röhög egyet, s a Csillagagyarral szétcsapja az üvöltözõ fõfattyút.

Nem szándékozom egyik karaktert sem a másik fölébe helyezni, mert mindegyiknek más-más az elõnye, hátránya, s mindegyiknek megvan a létjogosutsága a játékban, legfeljebb könnyebben, avagy nehezebben boldogul vele a játékos - ez pedig attól is függ mennyire van érzéke az adott karakterhez (nem szeret mindenki varázsolgatni, mások pedig a nyers erõt nem díjazzák)

Egyetértek Fantusszal, ez nem volt a legokosabb lépés.
Fixpont a dual wep tényleg annyira erõs lesz?😮
5c0rp330n
az enyem mar most ut neha 110-eket critical strike-al 12-esen szoval csak lehet ebbol meg valami. a szerencsevadasz meg minden, csak nem sokat sebzo, illetve ha ebben a jatekban jobban sebez mint wgy warrior, ott valamit csunyan elronthattak. egyertelmuen a warriornak kene lennie a kozelharc kiralyanak.

Fantusz
Most fognak haragudni, de a cheat nálam rosszabb megítélés alá esik, mint a warez.

Cheateljen, akinek ezzel élvezhetõ egy játék, de ilyen fórumokon nem valószínû, hogy sokan tudnak segíteni, inkább egy speciális fórumon kellene errõl kérdezni.

Nem különösebben zavar, hogy beírtad ide, ha kapsz érdemi választ szerencséd van.

Csalókat, jesszusom... Ha az ember csítel (legalábbis nálam) akkor azért, mert nem tud továbbjutni valahol többszöri nekifutásra sem. Ezért kérem a segítséget. Ennyi.
15 eve nem cheateltem jatekban... akkor is a sima doomban asszem. 😄
offkorzreg
nem,csak utálom a csalókat :C

Úgy beszélsz róla, mintha warez lenne. 😉
offkorzreg
itt senki nem cheatel,takarodj :|

Semmikeppen sem fog a warri olyan sokat sebezni, 2 kezes torpe volt az elso karim 70-et utott altalaban de borzalmasan lassan ut a 2 kezes fegyo miatt, szerencsevadaszbol lesz a legtobbet sebzo kari a warrior a nyomaba sem erhet
Üdv, újra srácok.
Lenne egy kérdésem. A kódok (cheat) mûködött már régóta. Most (talán, mert belenyúltam egy xml-be, mert Warden's Keep-et akartam felrakni) elszállt. Nincs többé god mod meg semmi. Beírom újra a szokásos runscript pc_immortal-t de semmi. Bárhogy próbálkozom nem mûködik.
Valami javaslat, ötlet, megoldás?
5c0rp330n
fent van par kiegeszito dolog, de ez nemtom fent van-e.. ennek mi az angol neve? (nem nagyon igazodok ki ezeken a magyar forditasokon)

Fantusz
Ha fönt van a Harcosbérc DLC, akkor egy meteordarabból kovácsolt kard (egykezes, kétkezes - választhasz) a legerõsebb.

5c0rp330n
gecieros warrior-t akarok csinalni (jelen pillanatban 12-es szintu es bar ut mar neha 100 folotti sebzest, van meg hova fejlodni), szoval mindenkeppen az lenne a fo irany, hogy minnel tobbet sebezzen, minnel nagyobb tomegpusztitast tudjon csinalni, egy ketkezes karddal.
jol gondolom h ehhez a berserker lehet a jo specializalodas? hol talalni a legerosebb ketkezes kardot? (mar amennyiben van ilyen, ha nincs akkor a legerosebb tipusuak merre lelhetoek)
milyen kepessegekre erdemes tenni ha a harci cuccbol mar megvan mind a 4? a tobbi valahogy mind eleg haszontalannak hangzik egy nagy ketkezes harcosnak.. (ilyenek h herbalism, steal meg hasonlo amator fassagok)
strenght melle (oda tettem eddig a pontjaim 90%-at) erdemes valami masra is rakni (kis dexterity azert csak nem art) ilyen karakternel?

b-type
Sokszor csak annyi az értelme, hogy színesebb tõle a játék,..Leliana sem egy atom, de ahogy elüvölti magát csata kezdéskor, megídézi a pókját, majd elkezd íjászkodni...az tetszik 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem latom ertelmet semmifele pancel rarakasanak a magera, el kell kerulni a szitukat spellekkel hogy ra tudjanak loni/utni, ennyi.
Fokarakterem magus es semmi specializaciot nem hasznalok, vagyis csak felveszem de nem teszek rajuk pontot. Nem latom egyiknek sem ertelmet es az osszes skill pontot csak a magiara nyomom, mar 80 felett van alapbol, es megsem fogy el a manam, mert a harcnak regen vege, mire elfogyna, wynne eseten is jobb ha az ember csak a magiat fejleszto mert sokkal erosebbek lesznek a heal spelljei, foleg a csoportos valamint neki 1 ingyen feltoltes van ugye a specio kepessege miatt, es 2 teli tarral (mana) minden csata megoldhato.
igen
a küldis dlc-k(wardens keep, a gólemes) vannak magyarul?
b-type
Pedig a Swarm jó kimaxolva.
Nekem csak Morrigan volt, és mivel támadott és gyógyított, ha kifulladt, akkor átváltott erre a rovarfelhõre, több ellenfelet is támad és tök biztonságos a mágus számára.
A medvét nem használtam, a pókot is csak akkor ha Leliana is pókot idézet..poénból.

De ez a rovarfelhõ ez jó volt emlékszem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bucser
Sok értelmét nem látom mágus kezébe kardot adni😊

A lényeg, hogy tovább bírja az ütéseket mint a ruhában.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Calver
megoldás ollé
fõleg mert iszonyat bután néz ki mage felszerelés nagy része, sisakok (sisak? inkább csador, jobb esetben turbán) meg végképp besírósan szörnyûségesek... na meg Reaper's Vestment + Executioner's Helm kombót amikor megláttam a karakteremen, én spec hangosan elkezdtem röhögni <#vigyor1>
mondjuk Morrigan sem volt egyszerû a saját kis rucijában és Helm of Honnleath-ben <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Na igen... lenne egy ide tartozo kerdesem, elso vegigjatszasomon igyekszem, es lattam mar par 100g+ erteku felszerelest, de nincs ra keret. Magussal jatszom es szinte kezdo (ertem itt kisebb teruletekrol szerzett) cuccokban maszkalok, szintugy ahogy a tobbiek a csapatomban, honnan szerezhetnek jobb dolgokat? Denerimbe jottem Eamon arl-nak a gyogyulasa erdekeben, miutan redcliffi kastelyban voltam, meg a Kört megvedtem mar. Lvl 9 korul jarok.

Fantusz
A Varázsszövõt csak bûvharcos használhatja, de én nem szeretek a mágusom kezébe kardot adni.
Bottal a kezében nyugodtan varázsolgathat, ellenben ha kard van nála elõbb el kell tenni a fegyvert, aztán kezd varázsolni - jelentõs idõveszteség.

SötétBarom
Ilyet-e:

- +5 Magic
- +1.0 Combat Mana Regeneration
- +10% Chance to Ignore Hostile Magic

Spellweaver

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
De találtam valami állat Arcane Warrior only kardot 😞

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Elég hülyén néztem ki, amíg egy darabig valami böszme +2 willpoweres sisakban nyomtam, meg fürdõköpenyben 😄DD

Bucser
Botot kell használni!

Magas fatique ellen meg a legjobb a magas willpower. így a fatique annyira nem számít.

ÉS hidd el, hogy sokat számít a vért is😊 NEgem mindig ütnek és alig megy le a HP pedig constituition-re semmit nem pakoltam

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Calver
nem kell talpig vértben tolni, AW arra tökéletes, hogy felvegyél pl egy ilyet, vagy esetleg egy ilyet, és élvezd a nagyban megnövekedett manád <#vigyor2>
vagy esetleg fogd magad és rádobod ezt (-25% fatigue) Wynne-re, és élvezd h fenntarthatsz jó pár dolgot anélkül h megdobnák a varázslatok költségét.

Shapeshifter-t én alapból azért nem bírom, mert alakváltás kurvasok idõt vesz igénybe, és annyira nem jó, mint kéne ahhoz hogy megérje. na meg mágus varázsoljon, szép nagy távolságból, és okozzon komoly fájdalmakat az ellenségeknek, ne akarjon félúton átmenni közelharci pofozógépbe - kivétel a nagyon specifikusan fejlesztett tank AW, de az meg unalmas szvsz.

Fantusz
Mágusnál nincs akkora jelentõsége a spacializációnak, mint a többi kasztál.
Bûvharcost sem feltételnül kell nehézpáncélba öltöztetni, s akardot adni a kezébe.
A harci mágia nagyen erõs kimerültséget ad, ezt valahogy ellensúlyozni kell, én nem is használtam különösebben, amíg nem volt meg az Enyészet fátyla is.
Szellemgyógyító Wynne szakterülete, de mivel nem volt vérmágia lehetõségem felvettem ezt, a spellek hasznosak, bár gyógyításban az öreglány verhetetlen.
Alakváltót én sem szeretem, az alaplények gyengécskék, arra meg sajnálom a pontokat, hogy majd lehet egy használható tank a végére.
Vérmágiában szerintem is a +2varázserõ, és a +2egészség ami pozitív, csata közbe a saját, és a csapattársak HP-ját áldozni a varázslatokért... inkább maradok a hagyományos varázslatoknál.

a skilleket aktiválni kell és akkor simán hordhatsz páncélt..nem kapsz büntit.
SötétBarom
Shapeshifter miért rossz vicc? Master Shapsifterrel a swarm meg az a mutáns medve kifejezetten hardcore. Majdnem erõsebb tank, mint Alistair.

SötétBarom
Én arcane warrior vagyok, de már bánom. Semmi értelme. Olyan fatigue büntetést kapok a páncéloktól, hogy ihaj, ráadásul, ha kard van nálam, böszme sokáig tart villantani akármilyen mutatványt, mert mindig elteszi elõtte. A legszarabb viszont, hogy a páncéloktól nem leszek sokkal durvább, mivel egy pontot sem raktam a constitutionre, így talpig vértben is lecsapnak mint a szart. ^^

Calver
mágusnak Arcane Warrior szinte kötelezõ felszerelés miatt (kivéve ha 3 mágussal tolod, akkor Morrigan-nek Blood Mage jobb), azon kívül... ha stat bónusz kell, akkor Blood Mage (annyira nem jók ugyanis a varázslatai, viszont +2 spellpower és +2 constitution kellemes), esetleg játékstílustól függõen Spirit Healer - ha Wynne csapatban van, akkor mondjuk ez is erõsen feleslegessé válik.

Shapeshifter ellenben egy nagyon-nagyon rossz vicc.

Egyetértek. De az elején az a bot még tûrhetõ szerintem.
Amúgy szerintetek melyik specializálódást érdemes a kasztoknak?: P
Én szerintem -rougenak/szerencsevadásznak a Duelist/párbajozó és az assasin/bérgyilkos-t
-Warriornak/harcosnak a Berserk/Tombolás és a Champion/Bajnok
-Magenek/Mágusnak meg nem tudom szerintem az egyik a Bûvharcost/Arcane Warriort 😊

Ti szerintetek melyiknek mi a legmegfelelõbb?
Fantusz
Talán az a bot, ami használható is, bár lehet csak az én hülyeségem, hogy nem szeretem az olyan fegyvereket, ami levonásokat ad, az éjfattyú fegyverekez általában tartozik -1 ügyesség "bonusz" különösebb pluszt pedig nem adnak
A kutya "látsz valamit" kérdésre elõbb-utóbb visz egy sáros fadarabot, ami jobb az éjfattyú botnál, így azt se használom a végtelenségig.

Páncélt nem rémlik, hogy találtam volna - vagy nincs, vagy haszontalanok, fegyvereket sokat találtam a vadonban, a rengetegben, Mélyutakon.
Fõleg Mélyutakon érdemes kutakodni, ott sok az éjfattyú, de szinte minden fegyvernél ott a -1 ügyesség, és szinte semmi plusz, én nem foglakoztam ezekkel a vackokkal.

Éjfattyú felszerelést már a korcari vadonban is dobál a game, én egy éjfattyú botot kaptam ott, és én használtam is, szóval szerintem ha fegyvert tudsz használni akkor gondolom, lehet armort is.
Hányas szint körül dobál darkspawn fegyókat? és lehet felvenni darkspawn armort? és és van erre vmi mod?😛
Mondjuk en a vegen sosem hasznalom ezeket a segitsegeket csak a csapatommal kuzdok, amikor eloszor vegigtoltam nem tud figyeltem ra, hogy lehet hasznalni oket, de szukseg sincs ra.
Azt nem tudom, de az elfek helyett a verfarkasok jonnek ha ugy dontesz ott.
persze ha hagyod hogy a dög átváltoztassa harc közben az összes varázslót akkor a templáriusok mennek harcba a végén. És õk is elég tápok😄
nem üres egy slot, a gólemeké, ha nem pusztítod el az üllõt...de am meg lehet ölni a fõmágust...és a túlélõket.
Random dobálja õket, de az pont a hulladék kategória. Ismét nekifutottam, kezdetektõl rosszindulatú, Morrigan féle karival. Kíváncsi vagyok mi hogy jön ki majd a végére. Nemtom, a Kört el lehet pusztítani? Csak mert a végén a csapatoknál 1 slot mindig üres, gondolom ha megfingatom a mágusokat akkor a templáriusok jönnének be helyettük.
hello, azt szeretném kérdezni hogy hol lehet szerezni éjfatty fegyókat? már voltam orzamnarban , megvan a tõr, a rövidíj és a pajzs, de nagyon kiváncsi lennék a longswordra meg a greatswordra... elõre is köszi
Denerimben a kocsmárosnál picit olcsóbb ami nála kapható...