Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
"páncélból HA harcos vagy akkor a legtutibb amit az elfeknél lehet összeszedni szett a halál szettes. nagyon tuti."

konkret helyszin/kuldetes/pancel neve hogy van angolul? 😊
kosz a segitseget

Nyugis
ööööö izé.. nincs... <#mf1>

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Fantusz
Van arról bizonyítékod, hogy nem Zavran kerül a karaktered mögé? <#eplus2>

Fantusz
Oghrent vidd magaddal, olasd a küldetésnaplót - általában az aktuális terület végén talákni utalásokat, hogy merre ment tovább Oghren exnõje.

Segitséget szeretnék kérni. Ozgamarban mélyutakon hol lehet találni valamit aról a feledhetetlenrõl akit meg kell keresni?
Nyugis
igen felszedheted mindkettõt. annyi csak, hogy egyszerre kettõvel nem kamatyolhatsz. illetve ha kancsó vagy akkor zevrant is megtolhatod! 😄

Bocsi dzsbba, én közrendû törpét indítottam elõször, és abban a házban laktam, ahol csapdát állítanak - azt hiszem késõbb nyomortanya néven fut, leghátul van porvárosban.
Vajon egy végigjátszás alatt össze lehet jönni mindkét nõvel? Morrigan-nel megvagyunk, de Leilana is "100"-as :-).
Ha dobom Morrigan-t, van sansz rá?
wedge31
Orzammarból indul a Tapsters nevü fogadóban egy ideges törpel beszélj.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fantusz
Nem a csók a lényeg, hanem, hogy mennyit mesélt el a múltjából: elmondta-e mi történt Orléziában, miért kellett menekülnie, a régi szerelmérõl mennyit mondott el, stb.
A karakterek egyéni küldetéseinél elég sok a "véletlenszerûség" is, elõre nem kiszámíthatóan, csak sejthetõen történnek események.

üdv!
Leilana küldetését mely helyszínek között mozogva adja be? (100-s a kapcsolatom vele, csók megvolt) Bárhova viszem magammal sose adja be, lehet hogy vmi bug?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Köszönöm a segítséget.
Miután megkaptam ezt a küldetést azután oda is bementem de akkor nem történt semmi, így másodjára már minden okés még egyszer köszönöm.

Nyugis
kérdés: Gaxkang merre hol van? hol lehet megidézni vagy mi?

Fantusz
A negyed végében van egy épület, ahol már valószínûleg jártál, de üres volt - miután megkaptad a küldetést, menj be ismét oda.
(pici területet kellene bejárni, ezen el tudok csodálkozni, hogy ilyen sokan nem találják)

Azt az árust nyírtam aki azt javasolta hogy nézem a szemközti sima falat mert az egy titkos átjáró és majd ott betudok jutni.

õrök? ott csak koldusokat láttam õrök nem voltak sehol az egyik árust tudtam kinyírni de az meg adott semmit.

Nyugis
ki kell nyírni az öröket a porvárosban és amikor vallatod az egyiket akkor felajánlja neked. az ujperc amulettet.

A kovácsolásról fogalmam sincs, mert mágusként harcolok, de ajándékozásban tudok segíteni, csupán annyit kell tenned hogy megnyitod az inventorit ott kiválasztod azt akit elakarsz csábítani majd a felszereléseknél jobb klikk az ajándékra és klikk az ajándék dobozra jah és érdemes a táborban oda adni nekik.

Nyugis
ajándékozás: inventory, kiválasztod fent azt akinek adni szeretnéd az Õ képét lásd, aztán kikeresed az ajándékot, jobb klikk nyomva tart és a bal oldalon "9-óránál" ott van egy becsomagolt doboz arra kattintasz.

páncélból HA harcos vagy akkor a legtutibb amit az elfeknél lehet összeszedni szett a halál szettes. nagyon tuti.

Nagyon hálás lennék annak aki aki eltudja nekem árulni,hogy ozzamarban hogy kell megszerezni az ujjperc csont amulettet amivel betudok jutni Jarvia búvóhelyére.

A választ elõre is köszönöm.

5c0rp330n
melyik a legjobb pancel? (ha van ilyen)
kovacsoltattam most egy szep kis dragonbone plate armor-t wade-nel, ez mar egeszen jonak tunik, de sztem ennel meg van jobb.
milyen runakat erdemes a kardba tenni, melyikek a legerosebb fajtak? a grandmaster?

jah es hogy lehet ajandekozni? a mai napig nem jottem ra, es gondolom az kene ahhoz h vmelyik harcoslannyal uj szintre lepjen a kapcsolat.. 😊

SötétBarom
Na, levertem a high dragont 😊
Viszont most a szellemhidas terem felbaszta az agyam 😄DD

Elõtte meg összeszedtem a Revanantoktól a Juggernaut's Armort, nem rossz 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

De ha pl.: úgy használod, hogy elõször varázsolsz, utánna pedig aktiválod azt a képességet, akkor gyakorlatilag úgy fog viselkedni a karaktered, mintha (pl.) 60 mágiád és 60 erõd lenne egyszerre.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, miután megszerzed az elsõ Bûvharcos képességet, a Mágiát fogja úgy venni, mint ha az erõd lenne. Így vagy képes nehezebb páncélzatot és egyéb, nagy erõt igényelõ cuccokat viselni, pl. a kardokat. De nehéz páncélzatot nem ajánlok, mert a Bûvharcos elsõ képességének aktiválása 50% kimerülést von maga után, tehát megnõ a varázslat aktiválás mana követelménye.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Köszi ezt megpróbálom majd, közbe adódott egy újabb idézõs dolog feljebbi szinten ahol van 3 szobor amiket megfelelõ sorrendben megnézek a leírás szerint, utána vmi pajzsos dologról beszél amit nem értek mert találtam két fej nélküli pajzsos szobrot de az említett lándzsa v mi a túró nem jön elõ 😄 vmit rosszul csinálok?

Fantusz
Elméletileg ugyanazokat a lépéseket kellene végigcsinálni egymás után, amelyekkel az elsõ három kört aktiváltad.

Gyakorlatilag én sem tudom mi értelme volt, mert a végén megjelent egy vén varázsló, mondott valamit (amirõl fogalmam sem volt mi lehetett, mert természetesen ellenkezõ irányba nézett a karim), s elnyelte a köd - küldetés befejezve.

üdv!
Körmágusoknál van az idézõs rész a könyvtárban az elsõ 3-t megcsináltam viszont a 4-ikrõl semmit nem tudok a napló részbe nincs leírva hogyan kell csinálni. Van rá mód h megcsinálható legyen az?

Üdv,
próbáltam a keresõt de valahogy nem szeretné megtalálni itt a fórumban mi a megoldás az npc-k eltûnt felirataira.
Újraraktam a játékot viszont egy korábbi mentést szeretnék folytatni, írta is betöltéskor, hogy gáz lehet, mert nem teljesen stimmel a tartalom.
Tudnátok segíteni mi a teendõ ilyenkor?

balee4
Ez a hivatalos karakterkészítõ, ami a megjelenés elõtt kijött, én nem erre gondoltam. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sir Quno Jedi
Azt le lehet dispelni én meg soha nem használtam semmiféle DLC cuccot, sem magukat a DLC-ket, sem patcheket, sem semmit. Úgy mi értelme.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BEAST
Nem nagy szam, DLC cuccok, potion spam... igy mindent meg lehet olni nightmaren is. Eleinte enis elveztem ezeket, de utolso vegigjatszasra kiszedtem az osszes ilyen dlc mankot. Amugy azt a nemhealelhetsz-piros-kort utaltam meg a legjobban az egesz jatekban. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Melyik régi házra gondolsz?
A képekre megoldás lehet a driver,videó kodek csere vagy esetleg drectx frissítés, más ötletem nem nagyon van.

Balee: Én leszedtem ezt a karakter szerkesztõt, de még nem próbáltam ki.

karakter szerkesztõ

balee4
Most jöttem rá, hogy Lotheringet már lerohanták az éjfattyak, és Ostagar-ba sem lehet visszamenni, akkor 2 inventory bõvítésnek lõttek.
Nincs vmi alternatív mód arra, hogy belebûvészkedjem az inventoryba a hiányzó hátizsákokat? Nem tudtok vmi karakterszerkesztõt?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Haza kell menni a régi házadba, ott már várnak, és az alfõnöktõl lehet elvenni.

Cserében esetleg. hogy mi a ráktól látszanának a képek a mentéseknél?
Sziasztok.
A törpök városában hol találom meg az újjperc talizmánt, már mindent körbe jártam, de sehol semmi.

Bucser
Van ahol csak azt kell tudnod hova akarod helyezni a spell míg van ahol target szükségeltetik hozzá... egy AOE esetén miért kéne látndo hova varázsolsz?L a fejedben megvan, hogy "Az ajtó mögé kívánok egy tûzlabdát"

Nekem kedvenc taktikám, hogy ajtó mellett falhoz felsorakozik mindenki, nyitom az ajtót. Ha nem lát senki akkor szoba közepére egy glyph of repulsion majd egy paralysis és mehetne k a tankok elõre😊

Nem sok probléma szokott lenni a magekkel így😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tökmindegy.. ha nem akarsz gondolkozni akkor jeget.. ott lesz a kúp, a sima jégcsapás meg a fegyvereket erõsítõ buff is. Ha távharcot akarsz akkor a rúnákat nyomatsd. A leghatásosabb az álom/rémálom összetétel, nem is sok mana és totál összekeveredik az ellen de fõmoboknál nem ér szinte semmit... Mondjuk az egyébként kemény bosszúállóknál jól jön. Jó az iránytévesztés meg a sérülésfokozó spellek, hex stb. A direkt sebzés a legprimitívebb szerintem, tûzgolyó, viharok és társai... lényegében átvarázsolod õket a falakon, ami egyenértékû egy csíttel szerintem, fogalmam nincs miért írták meg ilyenre, az álom mg a rémálom, bénítás stb nem megy át a falon.
Kezdek majd egy újat egy mágussal csak egy kérdésem lenne milyen mágiákat válasszak alapból?
kapsz egy acsit hogy megvan az ossszes elemi magia spell.

Küsz. Már unlockoltam a dolgot szóval legközelebb amint 7-es szintû leszek már rakom is rá a pontot...

A Magicot tekinti erõnek? Ez jól hangzik.
Jojo, azt megcsinatam csak nem emlekeztem ra.
Fantusz
Küldetés: Az utolsó kívánság.
Pontosan nem tudom melyik sikátorban volt a holttest, a haramia-takarító akció után valószínûleg megtaláltad, elég feltûnõ (felkiáltójellel jelölt).
A küldetés sem rendkívüli nehéz, igaz némileg taktikázni kell a túlerõvel szemben, de ha a sikátorban elbír a csapat a banditákkal az épületben is elboldogul, ha a vérmágusokat idõben semlegesítik.

Semmi.
Ja megvan ezt mar megcsinaltam, ebben volt 3 vermagus valahol? 😄D
Blacksheep333
Mi történik, ha ez a csík betelik?

Az operációs rendszeren is túl...

Mi a kuldetes neve? Szerintem mar megcsinaltam de most akkor sincs elottem ez. Es melyik sikatorban, pontosan?
Fantusz
Az egyik sikátorban lehet aktiválni a küldetést, egy hullánál lévõ jegyzetet megtalálva.

A három vérmágus valóban tud kellemetlenkedni, azoket kell semlegesíteni valhogy, utána sokkal könnyebb a többiekkel elbánni.

Megoldás sokféle lehet attól függõen kik vannak a csapatban, elõnyös, ha nálunk is vannak varázshasználók, illetve Alistair Terület megtisztítása képessége is jól jön, de a vérmágusokkal mindenképpen gyorsan kell végezni, a többi pribék másodlagos.
Nem erõs ellenfelek, csak elég távol vannak egymástól a nagyteremben - a fõellenség lesz elit, ott viszont kevesebben lesznek.

Ez merre is van? Most hirtelen nem ugrik be, hogy ilyennel talalkoztam volna. 😄
Én csak most jöttem rá, de aki harcossal vagy mágussal játszik, tegyen 1 pontot a lopásra, mert akkor Denerimben lesz egy tolvajos küldetéssorozat, ami ezzel aktiválódik és kár róla lemaradni.