18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Aspyrin
    Ez alap. Sőt, ha elutasítod, és Loghain veled van, akkor megzsarol, hogy ő is jó lesz a nemzésre... :D
  • Kongy
    Nem tudom, nekem a végső csata előtt ajánlotta fel magát Morrigan. egész játékban 1 szót se beszéltem vele, aztán a végső csata előtt a szombámba menve ott várt, és azt mondta csináljunk gyereket, arra az esetre ha meghalnék a vezérdémon legyőzésénél. :D
  • eNorti
    Thy!
  • SaGa
    Onnan már nem sok...
    Igazából az országgyűlés után még van lehetőséged mászkálni, de ha ez után visszamész Redcliffbe és belevágsz a végső csatába, onnan már nincs visszaút. Egyszer még választhatsz, hogy kik lesznek veled a legvégén...
  • eNorti
    Miután mindenkivel "leszerződtem", hogy segítsenek az éjfattyak ellen onnan kb mennyi van még hátra? (NO SPOILER PLS :D)
  • eNorti
    Nem, nem untam meg. Sőt! Sztem nagyon jó, hogy ilyen sok a mellék küldetés. Azért is mert sok értékes dolgot lehet kapni, találni közben.
  • Sheltem
    Köszi.
  • Sheltem
    Szerintem nem probléma ez. Egészen addig nem kezdesz az utolsó küldetésbe amíg nem fejezted be a mellékküldetéseket, nem untad meg a kószálást.
  • SaGa
    Létrehozol egy On-line profilt a Bioware oldalon, aktiválod a letöltési opciót, beírod a kódot és letöltöd.
  • Sheltem
    "Írtál valamit, ami mutat valamit" Hasonlóan vélekedek énis. Lezártuk.
  • eNorti
    Még valami! Kaptam a játékhoz 2 db kódot aminek a segítségével le lehet tölteni 2 db DLC-t. Az egyik a gólemes a másik pedig a sárkány páncél (vagy valami ilyesmi). Hol kell aktiválni a kódokat és hogyan kell letölteni a DLC-ket. Mert le van írva a kuponra, de az használhatatlan módszer.
  • eNorti
    Hát ezt sajnálattal hallom :( nah de mind1. Köszi a válaszokat.
  • SaGa
    Nincs semmi baj a 10766-al, csak a kimondatlan kérdésedre (miből jutottam arra a következtetésre...) válasz. Nem tolerálom, ha minősítgetnek és azt elemzik, hogy jutott-e kávé vagy bármi egyéb. Írtál valamit, ami mutat valamit, erre reagáltam. Ennyi volt, zárjuk le.
  • SaGa
    A collector's edition és a normál közötti eltérés csupán a körítésben (hozzá adott tárgyak és kódszámok a DLC-khez) van, maga a program, a DVD(k) ugyanaz. A hivatalos DLC-k eleve tartalmazzák a magyar nyelvi fájlokat is, így a letöltött cuccok is működnek magyarul is, ahogy a program is.
    Ha megveszed a Collector's verziót, az ugyanúgy telepíthető lesz magyarul, mint a normál, nem kell rá másolni semmit...
  • SaGa
    Nincs mód tovább kalandozni. A vezérdémon leölése után jön még egy jelenet (már ha életben maradtál), ahol gratulálnak, elbeszélgethetsz a megmaradt csapatoddal, elmondhatod, mik a terveid a jövőben, majd amikor kilépsz az ajtón jön a vége, ahol elolvashatod, mi következik a tetteidből.
  • Sheltem
    2. kérdésedre a válasz: igen. Legalábbis az eddigi infók alapján.
  • Sheltem
    Mi baj a #10766 al? Igen az egy másik kérdés volt. Tényleg nem értem mi bajod, valószínűleg a ... jaid miatt.
    Mivel vacilálok a collector és a "normál" megvétele között szeretném tudni melyik mellett döntsek. Mivel a collectort k*rva nehéz beszerezni a "normál" verzió a könnyebben járható út.
    Viszont azt még mindig nem tudom pl. hogy ha collectort veszek arra rá tudom e másolni a "normál" verzió magyar nyelvi fileait.
  • eNorti
    Sziasztok 2 kérdésem van. Egyik, ha végigjátszottam az alap játékot van utána lehetőség szabadon kószálni (mint pl borderlands) és megcsinálni a függőben lévő mellék küldetéseket?
    Második kérdésem, hogy a kiegészítőt tudom folytatni a meglévő alapjáték karakteremmel?
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • SaGa
    #10766...
    Mindegy, nem vagyunk egyformák...
  • Sheltem
    Úgy látom bal lábbal keltél. A reggeli kávéd is hiányozhat, ha a sok kérdésem közül egynél az jött le, hogy ez a "legfőbb" gondom. Mindenesetre megmosolyogtat a következtetésed.
  • SaGa
    Persze, szerepjáték...
    De az, hogy valakinek az legyen a legfőbb gondja, hogy meg lehet e "dugni" valamelyik szereplőt és hogyan...
  • Sheltem
    Más. Valaki hallott arról, hogy a kiegészítőből lesz e collector? (lehet hülye kérdés de pl a wow kiegészítőinek amivel én egyébként nem játszok is voltak collector változatai)
  • Sheltem
    Hogyhogy minek? Ez egy szerepjáték is az én szememben. Románcot akarok Morrigannal pont emiatt :)
    Meg ahogy mondja a táborban a csóknál, hogy "such romantic" megmozgatott bennem valamit...Ööö mármint a főkarakteremben!
  • SaGa
    Más.
    Kíváncsi voltam, hogyan oldották meg a városi elf kezdőtörténetét, ha nő a főkarakter. Nos egész jól, bár volt valaki a Zárványban, aki úgy válaszolt, mintha férfi lenne, meg egy beszólás valamelyik gyalogtól: "Jó egészséget a rablánchoz ribanc!" (mármint az esküvőre gondolt a kis jóindulatú...)

Mindenesetre az őr döbbent arca, amikor felkapta a karakterem a kardot és nekiállt lealázni két páncélozott, pajzsos katonát egyszál esküvői ruhában, az mindent megért...

Még más: van pár mod már, ami az "egyéb életutak" (other campaigns) menüből aktiválható. Ezekkel nem lehet az alapjátékba belépni, teljesen függetlenek, új karaktert kell indítani és általában egyszemélyesek. Amit végigtoltam, a Fragments of Ferelden. Érdekes és láthatóan lesz folytatása. Sok kis quest van benne, meglepően jól kidolgozva, ráépítve a fő sztori következményeire. Úgy 3-5 óra játék van benne, rengeteg, teljesen reménytelennek látszó harccal (tipikus kombináció: 2 ogár, két mágus, 4 íjász, 4 gyalog, később ezekhez egy vagy két bronto, vagy spéci, nevesített, narancspiros feliratú tag.), amelyek kis kombinációs készséggel, meg egy jó íjjal, csapdázó képességekkel és lopakodással megoldhatók. A végéig úgy a 9. szintre lehet eljutni, ahol kap az ember egy csapatot, ha nem gyilkolta le a delikvenseket addigra (ha igen, akkor annyival kevesebben lesznek. Az, hogy ki a lehetséges későbbi csapattag, csak a végén derül ki), de velük a később elkészülő folytatásban lehet majd működni...
  • SaGa
    Nem kell maximumra menni vele, mert akkor csak barátság lesz. Szerezd meg neki Flemeth könyveit, mind a kettőt és szabad az út, de minek?
  • PAtr0n
    Ha elég magasak a szimpátiapontjai (asszem kb. 70-80 elég), egyszercsak le akar feküdni veled. Függetlenül attól, hogy mondjuk Leilanával van már kapcsolatod. (Ez is Morriganra vall, gátlástalan mint mindig )
    De vigyázni kell, mert Flemeth varázskönyvét ha megkapja, utána már nem hajlandó hancúrozni. Mondjuk azután már annyira kellemetlen neki, hogy szeret téged (90-100 közötti approve), hogy állandóan szakítani akar veled. Nem tudja kezelni a dolgot.

Fantusz:
    Az Orzammari lökött csávótól a kocsmában emlékszem, hogy valami könyvet kaptam. Rendesen rámsózta.
    Viszont a Szent hamvas templomban nem emlékszem ilyesmire ( a faluban levő templom?), se a becsapdázott nagyteremben (a sárkány termére gondolsz?). Persze ettől függetlenül lehet felvettem ezeket, csak nem figyeltem eléggé. Viszont még nem aktív a küldi, úgyhogy szétnézek még egyszer ezeken a helyszíneken.
  • Sheltem
    Én baromságnak tartom az ilyesmit, viszont ha már itt tartunk, hol lehet "megkapni" morrigant? Nekem a táborban csak csókot engedélyez, gondolom approvetól függ, most 40 felett van Morrigannak ami Warm.
    Ugyanúgy a táborban lehet szexelni is vele? Ha igen mi a feltétele? (ki kell maxolni az approveot?)
  • Fantusz
    Gaxkanghoz kell néhány alapinformációt (jegyezetet) összegyűjteni.
    - Ozammar kocsmájában van egy megzakkant törpe, aki összefüggéstelenül beszél.
    - A Szent hamvek keresése közben találsz egy jegyzetet a romos templomban
    - Az elf romban a becsapdázott nagyteremben is van egy "puzzle"

Nem kizárt, hogy van még máshol is, ha jól emlékszem ennyi elég volt Gaxkanghoz
  • PAtr0n
    A 4. idézőkört úgy tudod aktiválni, hogy az első 3. idézéséhez szükséges lépéseket sorrendben újra megcsinálod megszakítás nélkül.
    A szobros téma is egyszerű: jobb, bal, középső, és utoljára a nagyteremben levőt kell megérinteni, ahol áll egy mágus, és középen 4 szobor,amelyből az egyik a megérinthető. (Ha nem műkődik, akkor bal-jobbal kell kezdeni) Ezután a földszinten egy zárt ajtó előtt (ha próbálod kinyitni) megidéződik egy durva indulatdémon.
  • Kongy
    Láttátok már? Nude Patch: Natural Bodies
  • Fasiszta
    Valaki tudna segíteni elkezdek játszani és néhány perc múlva beakadt a hang és kidob a játék tud valaki erre gyógyírt?
  • mecsoka
    Köszi, hát próbálkozom még... pedig már csak rohangálok a helyszínek közt, mert már meg sem támadnak meg semmi sincs, de meteornak semmi híre...
  • Solas
    Hali, 2 kérdésem lenne, az egyik van egy Idéző Tudományok nevű küldetés a mágusok tornyában mikor már el van lepve ilyen dögökkel... az elsőt a másodikat a harmadikat meg idéztem, nem tudom tudtok e róla hogy van egy 4dik idéző kör is. De nem jövök rá a jó könyv-szobor-véset stb kombinációra hogy megidézhessem a 4dik lényt.Ha valaki tudja hogy kel írja le!A második kérdésem van ez a küldetés szintél a mágusok tornyába vannak ilyen tanoncok jegyzetei és ha összeszeded az összest kapsz egy küldetést amit a küldi szerint a nagyteremben kel elkezdeni... asszem az elkezdést már meg csináltam de onnan hogyan tovább?? a 3dik vagy 2dik szinten vannak szobrok amikre ha kattintok olyan villám csap meg mint amikor az idézőkörökre kattintasz helyes kombináció nélkül...Kösz ha valaki tudja hogy hogy kel meg csinálni:D
  • Sheltem
    Na átléptem a 30 óra játékidőt és szinte még csak sidequesteket csináltam, még az arl of redcliffet se kezdtem el :) Lesz ebből simán 60-80 óra játékidő azt már látom.
  • PAtr0n
    Max 25öt ad a szemét, miután visszamész. Valóban benne van a 30 a válaszlehetőségek közül, de a vége úgyis az, hogy kiegyeztek 25ben.

Meteorkő nekem Denerimből Orzammarba menet esett. Mondjuk Harcosbérc már rég ki volt végezve addigra. Sztem tök random nyomja.

Apropó: Gaxkang. látom a küldetéshez kapcsolodó írások között az egyikben, hogy megjelent a neve. Mi kell hozzá, hogy aktivizálódjon a küldetés?
  • himpike
    ha nem max letöltöd az angol feliratot, de asszem a 2. dvdn nyelvi fileok vannak
  • Sheltem
    Valaki erre?
  • himpike
    A meteor leggyakrabban akor esik ha redcliffe felől mész orzimmar felé, nekem a játék elején lepottyan mindig.
  • obe
    ok, köszi
  • himpike
    Az orzmmari küldi után felesleges tartalékolni az aranyat, ki kell nézni valamit és meg kell venni amint lehetőség van rá.