Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

a legkezdetlegesebb csapdát csináld meg neki.
Fantusz
Lozheringben van egy jelentéktelennek tûnõ küldetés: három kötélcsapdát kellene készíteni.

Kötélcsapdát én még véletlenül sem láttam, miféle csapdát akar?
Jelentõsége nem sok lehet, csak gondoltam egyszer megörvedeztetem, ha már csapdakészítõ-lopakodó rugóval próbálkozok - elég sok csapdát ismerek, speciel kötélcsapdát nem, olyat még a többi karimmal sem láttam.

Risu Führer
köszi

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

wedge31
A táborban a törpénél korlátlan mennyiségben van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Terminátor14
Néha lehet találni, vagy vegyeskereskedõnél vehetsz.

CSAK a Fradi

Risu Führer
flaskákat hol lehet szerezni?

Boldog Karácsonyt Kedves DAO játékosok! 😊

Fantusz
Veszélyes lehet két olyan modot is használni, amelyek ugyanazon a területen variálnak.
A hatás változó lehet, ami attók is függ, a modderek mennyire végeztek alapos munkát, pontosan mihez is nyúlt hozzá egyik-másik mod.
Normális mûködéstõl kezdve textúrahiba, kifagyás, bármi elképzelhetõ, így az is, hogy a másodjára betöltött mod felül írja az elsõ adatait, ilyen formán fölöslegessé téve azt.

Gaxkang nekem 1. végigjátszásban szerepelt, mint legerõsebb, azóta a high dragon az valamiért (lehet szinthez igazodik, urnás küldetést végére hagyom azóta).

Inkább szentimentális értéke van, órákat lehetett szívni BG2-ben a névadójával.
Benyomja a Time Stoppot és imádkozol, hogy ne robbanjon darabokra a party amikor kijön belõle = priceless

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Egy másik fórumon már kérdeztem, de ott eltûnt ma mindenki.
(Tényleg, mi van ma? <#vigyor0>)
Ha felteszek 2 modot, amik érintik ugyanazon fájlt, de nem
ugyanazt az értéket módosítják benne, akkor:
-Mindkét módosítást végrehajtja a program, mivel nincs ellentmondás?
-Az újabb/nagyobb/elsõ bejegyzésût hajtja végre?
-Lefagy/visszaáll defaultra?
-Egyéb diszharmónia következik be?
Választ elõre is köszönöm, és:

Visszatöltöttem az elf harcos karakter végigjátszásom és megkerestem Gaxkangot. Én két karddal champion spec + Loghain + Morrigan + Winney. Hát inkább idõ volt mint nehéz. Morrigan 1szer meghalt de ennyi. Bár igaz ami igaz nem lehet nagyon trükközni. Winney vel elnyomtam folyamatosan a 4. spirit healer skillt + a védelmet adó rúna a harcosok lába alá + morrigannal cone of cold amikor reuse time letelt mindig. ÉS ezt követõen is az össárkány a legerõsebb leölt ellenfél mondjuk lehet azért mert azt 16 os szinten ezt meg 20ason nyírtam ki.
Kár hogy visszamenve már nem lehet bejutni a kapun 😊
Az utolso elotti szobaban van egy kandallo, az folott meg egy kep, azt aktivald.

Sziasztok!
Harcosbércen van egy SZKT történelem nevû küldetés, valami titkos járatban lerakatot kellene megtalálni de semerre se találom, se a járatot, se a lerakatot, pedig átnéztem mindent kint is bent is. Valaki tudna segíteni a dologban?
nálam Branka í]y is úgy is megszaporodott ha lenyomtam az élete felét

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem nem, nekem még nincs meg a liriumos küldi, de már nincs a szekrényben, vagy elötte Godwin.
Amikor a tornyot kitakarítottam, utána visszamentem oda és elment onnan.

Ahh már akkor sejtem miért. Nem mentettem meg a varázslókat, gondolom ezért elhúzott a toronyból.
SötétBarom
Van valami idõlimit a játékban? Kérdezem ezt a térképet egyre jobban elborító sötét rész miatt..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Risu Führer
szal akkor szedegessem össze az összes líriumot?

Bucser
ha te nem használod a lyriumot Branka fogja. Én szépen elszedegettem mindig azt elõle amihez futott😊 (a rugók gyorsan szaladnak)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fantusz
Értelmetlen kérdés, a csapattagoktól, és azok képességeitõl függõen lehet taktikázni.

A lírium gyógyító hatása miatt csalogató ugyan, de egy kellemetlen mellékhatása is van - Branka "megszaporodik", márpedig belõle egy is elég, nem egészséges, ha 3-4 félkegyelmû törpenõ osztogatja a pofonokat.

Risu Führer
a mélyutakban vagyok és caradin mellé álltam az üllõ elpusztításában.milyen taktikát ajánlotok branka ellen?

pontosan ott van ahol mondod. Az Orzamar fõküldetés ( miután megválasztották az új királyt )végén bejárható lesz a palota. Meg fogod találni.
proway
sziasztok, a hollók küldtései közt van olyan ami orzammarban van, Gainley nagykövetet kellene hidegre tennem és állítólag a királyi palotában van de ott enm találom, ja és úgy mentem orzammarban hogy elsõre, szal elõtte még ezzel a hõsömmel nem? van vlmi ötletetek?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Terminátor14
Ha minden igaz, akkor meg is oldottam, a legdélebbi kijáratot kellett volna használnom a keresztútnál...

CSAK a Fradi

Terminátor14
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség, ugyanis lehet, hogy jól elbaltáztam a játékot.

Második végigjátszásra Orzammar maradt a végére, viszont mikor Ogrehen csatlakozott hozzám a Deep Roads elõtt, én valamiért nem vittem oda magammal. Így nem jöttek a bejátszások sem, illetve az Ortan Taig nincs is meg a térképen. Azóta persze próbáltam úgy is, hogy beraktam a csapatba, de semmi sem változik. A két meglévõ területet (Caridin's Cross illetve Aeducan Thaig) teljesen felderítettem még Ogrehen nélkül.

Ilyenkor mi van? Vagy csak figyelmetlen voltam és nincs meg vmilyen küldi/infó?

CSAK a Fradi

Jajjjj. Nem valami DLC, az, hanem a Vérsárkányvért DLC, aminek az egyik darabja alapból nálad van, a többit meg megveheted Bodhantól. Egyébként ha megvan a DLC, akkor azt hiszem a Mass Effect 2-ben is fogod tudni használni annak modern megfelelõjét...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

5c0rp330n
aham.. egyebkent van meg1 pancelam ami jobbnak tunik, vmi dlc miatt szerezhettem meg:

Blood Dragon Plate

Type: Massive Armor
Set: Blood Dragon Armor
Value: 30 Gold 60 Silver 0 Bronze
Material: Silverite (Tier 6)
Requires: 38 Strength
Runes: 2
Armor: 18.38
Fatigue: 26.25%
Effects: +3 Strength
+3 Willpower
+3 Armor
+50 Health
-10% Fatigue

es csak most latom h ennek tobb darabja is van amiket lehetne gyujteni vhogy 😊 ezert meg tobbet is adnak a boltban (7 arany felett) mint a wade fele cuccert (4 arany), csak azert hordom megis azt, mert valamivel tobb defense van es mert a wade-es cuccokbol rajtam van a masik ketto, igy kapok bonuszokat abbol is h a teljes set rajtam van.

BaLeeX
Beírtam, sikerült. Kösz. 😄

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Mondjatok nekem tippet, hogy az Enyészetben ezt a Lustaság démont a végén hogy nyírjam ki? 1.5 órája ezen szenvedek.

A csapatom egy szerencsevadász/harcos, Morrigan, Leilana, Wynne

Az elsõt lenyomom, majd jön 3 másik miután meghalt még azokat is, de amikor visszajön a végén na az ott esélytelen. Jégviharral nyit, de még ha abból sikerül is kiütnöm utána kinyír.
Feltettem hideg elleni baszásokat is de nem sokat segít.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bucser
Elsõ végigjátszás 68% és még csak havenben vagyok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
De igen, természetesen jól kezeli. Az eredettörténetek is adnak komoly százalékokat és a különbözõ döntési ágak is, amit elsõre nem járhatsz mindet végig ugyebár (hacsaknem visszatöltésekkel).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
Warden's Keep DLC kell a meteorhoz.

Sir Quno Jedi
A páncélokat nem csupán darabonként kell vizsgálgatni, henam a set-es páncélokat egyben set-ként is. Ugyanis egy csomó set bónuszt adhatnak, ha minden részük megvan ugye és rápakoljuk a karira. Azt, hogy mit adnak, azt akkor látod, ha megnézed a páncél leírását (jobb gomb és szemikon). Ezért van az, hogy egy részenként gyengusnak tûnõ páncél set-ben mégis hasznos ugyebár! Bár nem vitték túlzásban a set bónuszokat szvsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
A Dragon Age 3 dijat is kapott idén 2009-ben ! <#taps><#eljen>

Ugymint az Év játéka az Év RPG-je és az Év legjobb története/világa !
Üdv
Nekem is lenne pár kérdésem: Azzal a meteor kavicsos vacakkal, azt véletlenszerûen dobja be, vagy valami letöltõs marhaság, most kezdem másodjára végigvinni, elsõnek 1 harcossal vittem végig, de nem dobott fel semmilyen meteoros videjót. Talán majd ebben. Ha esetleg meg lenne, kivel, és hol tudok belõle valami fegyver szerûséget kovácsoltatni?
Olvastam itt, hogy valahogy lehet a fegyvereket, páncélokat tuningolni, ha eladom, visszaveszem, ezt bármelyik kereskedõnél eljátszható, vagy csak meghatározott személynél, s a igen azt merre találom?
Üdv!

Felraktam a DLC-ket, mindegyik aktív, a tárgyasak mûködnek is, viszont Levi Dryden nem jelenik meg a táborban. Már mindent próbáltam, mindenhonnan próbáltam visszajönni, hátha elõkerül, de semmi. A játék 1.02-re van felpatch-elve. A hivatalos fórumokon is láttam, hogy néhányaknál elõkerült ez a bug, de megoldást nem írtak rá. Van ötletetek?
Hi!

Lenne pár újabb bugyuta kérdésem.

Szerintem a játék nem kezeli jó a játékból teljesített százalékot. Én most 43%-nál járok, és most hívtam össze az országgyûlést. Valóban még ennyi lenne hátra a játékból?
Inventory növelõ hátizsákot minden árusnál lehetne venni, vagy megvan az a pár fix árus, akinél lehetséges? Az árusoknál kapható cuccokat az adott térképre való belépéskor generálja le? Volt már párszor, hogy visszatöltés után nem egészen az volt nála, mint elõtte.

Fantusz
Alistair, Sten, Oghren is harcos.
Az emlegetett páncél mindenképpen dobogós, ha a fõkarakterednek szimpibb a sárkánypikkely ráadod valamelyik segédre.
A síroknál megjelenõ Bosszúállókon meg legalább edzel picit <#crazya>

5c0rp330n
a sarkanyos armornal ez igy ranezesre nem tunik nagyon jobbnak:

Wade's Superior Dragonbone Plate Armor

Set: Wade's Superior Dragonbone Plate
Value: 18 Gold 0 Silver 0 Bronze
Material: Dragonbone (Tier 7)
Requires: 42 Strength
Runes: 3
Armor: 21.88
Fatigue: 27.3%
Effects: +50% Fire Resistance
+1 Combat Stamina Regeneration
+25 Stamina

wedge31
A szobrokat ha jó sorendben /a helyes sorrendröl is van bejegyzés / érinted meg megnyilik egy alagsori ajtó de mielött beléphetnél jön egy démon akinek a kinyirásával vége is a küldinek.

Gaxkang meg tényleg a törpétöl indul és utána folyamatosan találsz róla nyomokat amik naplóbejegyzésbe kerülnek mindadig amig az utolsót is megnem találod és akkor mehetsz a denerimi sikátorba kinyirni.

Jó a dropja is ezt a kardot nekem mindháromszor adta :

Type: Longsword
Material: Dragonbone (Tier 7)
Requires: 31 Strength
Restriction: Warrior
Damage: 11.20
Critical chance: 3.20%
Armor penetration: 4.00
Strength modifier: 1.00
Runes: 3
Effects: +2 Armor Penetration
+6 Attack
+3 Cold Damage

És ö dobja a játék legjobb pajzsát is de nekem háromból még egyszer se adta bár azt irják hogy ez direkt ilyen random de a shield tényleg atom jó.

Type: Heavy Shield
Defense: 6.0
Missile deflection: 9.0
Strength modifier: 1.00
Fatigue: 5.63%
Effects: +3 Defense
+20 Healing Spells
+1 Combat Stamina Regeneration
+25 Stamina

Fantusz
Az idézõkörhöz a naplóban van némi segítség, bár elég kurtán-furcsán lezáródó küldetés.
Ehhez kapcsolódik majd egy másik, amit már a káptalan táblájáról lehet felvenni - a történet talán így teljes.

A Körtoronyban lévõ szobrokkal nem tudtam mit kezdeni, nincs hozzá info a naplóban, bármelyik szoborhoz értem hozzá, csak egy villámcsapás volt a jutalom, kedvem meg nem volt a türelemjátékhoz - ott hagytam, talán mad egyszer visszatérek.

Gaxkang is lemaradt a legyõzött ellenfelek listájáról, nem tudom hol lehet felvenni a küldetést.
Valaki írta, hogy Ozammarban a kocsmában az idegbeteg törpénél kezdõdik a küldetés.
A törpe némi hisztizés, jajveszékelés után eltûnik, küldetés nincs, a megkötetlenekrõl jön egy naplóbejegyzés, ami rejtvény maradt az elsõ végigjátszásom során, most ismét elmélkedhetek mi is akar ez lenni.

Fantusz
Szerintem nem bûvharcosa van, a játék sejtteti, hogy valamikor bûvharcosé volt a páncél.
Warriornak nagyon jó, de bûvharcost túlzottan kimerít ez a szet, különösen, ha a harcimágia képességet is használja.

wedge31
Kevered a dolgokat ez két különbözö küldetés.

Bucser
A megjelenõ varázslótól lehetett lopni. Majd asszem az utolsó elõtti emeleten 3 oszloppal kell befejezni az újabb körös idézést és ezután ahol bejöttél a toronyba és felvetted wynne-t Vanegy pincelejárat. ha hozzányúlsz megjelenik egy nevesített shade akit le kell ütni és van nála fincsi loot.

Késõ van holnap talán értelmesebben is le tudom írni😊

wedge31
Ja ,azt nem irta hogy büvharcos a karija de mondjuk stennen vagy oghrenen jól fog mutatni és tényleg a legjobb harcos páncél.

Fantusz
A napló szerint a páncélszet egy híres mágusé volt (talán, akitõl a bûvharcos spacializáció tanulható), harcosnak jó kis öltözék, de bûvharcosnak nem a legjobb választás.

Fantusz
Sehova - amíg nincs biztonságban vissza bújik a szekrénybe, miután kitakarítottad a förtelmeket ott ácsorog a szekrény elõtt, lehet vele beszélni, bár nem mond semmi érdekeset.
A líriumos üzlet után tûnik el, a párbeszéd után egyszerûen felszívódik.

wedge31
Set: Juggernaut Plate
Runes: 2
Armor: 18.38
Fatigue: 26.25%
Effects: +10% Fire Resistance
+10% Cold Resistance
+10% Electricity Resistance
+10% Nature Resistance
+10% Spirit Resistance

Brecilian Forestben van három sirkö három set darabal plusz egy a Brecilian Ruins (Lower Level) szintjén az elven burial chamberben ide kell egy rituálé hogy bejuss.

Nem emléxik valaki hogy ha visszamegy Godwin szekrényéhez még a liriumos küldi elõtt akkor hova a retekbe megy a szekrénybõl Godwin? 😊