Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kötélcsapdát én még véletlenül sem láttam, miféle csapdát akar?
Jelentõsége nem sok lehet, csak gondoltam egyszer megörvedeztetem, ha már csapdakészítõ-lopakodó rugóval próbálkozok - elég sok csapdát ismerek, speciel kötélcsapdát nem, olyat még a többi karimmal sem láttam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A hatás változó lehet, ami attók is függ, a modderek mennyire végeztek alapos munkát, pontosan mihez is nyúlt hozzá egyik-másik mod.
Normális mûködéstõl kezdve textúrahiba, kifagyás, bármi elképzelhetõ, így az is, hogy a másodjára betöltött mod felül írja az elsõ adatait, ilyen formán fölöslegessé téve azt.
Inkább szentimentális értéke van, órákat lehetett szívni BG2-ben a névadójával.
Benyomja a Time Stoppot és imádkozol, hogy ne robbanjon darabokra a party amikor kijön belõle = priceless
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
(Tényleg, mi van ma? <#vigyor0>#vigyor0>)
Ha felteszek 2 modot, amik érintik ugyanazon fájlt, de nem
ugyanazt az értéket módosítják benne, akkor:
-Mindkét módosítást végrehajtja a program, mivel nincs ellentmondás?
-Az újabb/nagyobb/elsõ bejegyzésût hajtja végre?
-Lefagy/visszaáll defaultra?
-Egyéb diszharmónia következik be?
Választ elõre is köszönöm, és:

Harcosbércen van egy SZKT történelem nevû küldetés, valami titkos járatban lerakatot kellene megtalálni de semerre se találom, se a járatot, se a lerakatot, pedig átnéztem mindent kint is bent is. Valaki tudna segíteni a dologban?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amikor a tornyot kitakarítottam, utána visszamentem oda és elment onnan.
Ahh már akkor sejtem miért. Nem mentettem meg a varázslókat, gondolom ezért elhúzott a toronyból.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A lírium gyógyító hatása miatt csalogató ugyan, de egy kellemetlen mellékhatása is van - Branka "megszaporodik", márpedig belõle egy is elég, nem egészséges, ha 3-4 félkegyelmû törpenõ osztogatja a pofonokat.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
CSAK a Fradi
Kellene nekem egy kis segítség, ugyanis lehet, hogy jól elbaltáztam a játékot.
Második végigjátszásra Orzammar maradt a végére, viszont mikor Ogrehen csatlakozott hozzám a Deep Roads elõtt, én valamiért nem vittem oda magammal. Így nem jöttek a bejátszások sem, illetve az Ortan Taig nincs is meg a térképen. Azóta persze próbáltam úgy is, hogy beraktam a csapatba, de semmi sem változik. A két meglévõ területet (Caridin's Cross illetve Aeducan Thaig) teljesen felderítettem még Ogrehen nélkül.
Ilyenkor mi van? Vagy csak figyelmetlen voltam és nincs meg vmilyen küldi/infó?
CSAK a Fradi
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Blood Dragon Plate
Type: Massive Armor
Set: Blood Dragon Armor
Value: 30 Gold 60 Silver 0 Bronze
Material: Silverite (Tier 6)
Requires: 38 Strength
Runes: 2
Armor: 18.38
Fatigue: 26.25%
Effects: +3 Strength
+3 Willpower
+3 Armor
+50 Health
-10% Fatigue
es csak most latom h ennek tobb darabja is van amiket lehetne gyujteni vhogy 😊 ezert meg tobbet is adnak a boltban (7 arany felett) mint a wade fele cuccert (4 arany), csak azert hordom megis azt, mert valamivel tobb defense van es mert a wade-es cuccokbol rajtam van a masik ketto, igy kapok bonuszokat abbol is h a teljes set rajtam van.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A csapatom egy szerencsevadász/harcos, Morrigan, Leilana, Wynne
Az elsõt lenyomom, majd jön 3 másik miután meghalt még azokat is, de amikor visszajön a végén na az ott esélytelen. Jégviharral nyit, de még ha abból sikerül is kiütnöm utána kinyír.
Feltettem hideg elleni baszásokat is de nem sokat segít.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugymint az Év játéka az Év RPG-je és az Év legjobb története/világa !
Nekem is lenne pár kérdésem: Azzal a meteor kavicsos vacakkal, azt véletlenszerûen dobja be, vagy valami letöltõs marhaság, most kezdem másodjára végigvinni, elsõnek 1 harcossal vittem végig, de nem dobott fel semmilyen meteoros videjót. Talán majd ebben. Ha esetleg meg lenne, kivel, és hol tudok belõle valami fegyver szerûséget kovácsoltatni?
Olvastam itt, hogy valahogy lehet a fegyvereket, páncélokat tuningolni, ha eladom, visszaveszem, ezt bármelyik kereskedõnél eljátszható, vagy csak meghatározott személynél, s a igen azt merre találom?
Felraktam a DLC-ket, mindegyik aktív, a tárgyasak mûködnek is, viszont Levi Dryden nem jelenik meg a táborban. Már mindent próbáltam, mindenhonnan próbáltam visszajönni, hátha elõkerül, de semmi. A játék 1.02-re van felpatch-elve. A hivatalos fórumokon is láttam, hogy néhányaknál elõkerült ez a bug, de megoldást nem írtak rá. Van ötletetek?
Lenne pár újabb bugyuta kérdésem.
Szerintem a játék nem kezeli jó a játékból teljesített százalékot. Én most 43%-nál járok, és most hívtam össze az országgyûlést. Valóban még ennyi lenne hátra a játékból?
Inventory növelõ hátizsákot minden árusnál lehetne venni, vagy megvan az a pár fix árus, akinél lehetséges? Az árusoknál kapható cuccokat az adott térképre való belépéskor generálja le? Volt már párszor, hogy visszatöltés után nem egészen az volt nála, mint elõtte.
Az emlegetett páncél mindenképpen dobogós, ha a fõkarakterednek szimpibb a sárkánypikkely ráadod valamelyik segédre.
A síroknál megjelenõ Bosszúállókon meg legalább edzel picit <#crazya>#crazya>
Wade's Superior Dragonbone Plate Armor
Type: Massive Armor
Set: Wade's Superior Dragonbone Plate
Value: 18 Gold 0 Silver 0 Bronze
Material: Dragonbone (Tier 7)
Requires: 42 Strength
Runes: 3
Armor: 21.88
Fatigue: 27.3%
Effects: +50% Fire Resistance
+1 Combat Stamina Regeneration
+25 Stamina
Gaxkang meg tényleg a törpétöl indul és utána folyamatosan találsz róla nyomokat amik naplóbejegyzésbe kerülnek mindadig amig az utolsót is megnem találod és akkor mehetsz a denerimi sikátorba kinyirni.
Jó a dropja is ezt a kardot nekem mindháromszor adta :
Type: Longsword
Material: Dragonbone (Tier 7)
Requires: 31 Strength
Restriction: Warrior
Damage: 11.20
Critical chance: 3.20%
Armor penetration: 4.00
Strength modifier: 1.00
Runes: 3
Effects: +2 Armor Penetration
+6 Attack
+3 Cold Damage
És ö dobja a játék legjobb pajzsát is de nekem háromból még egyszer se adta bár azt irják hogy ez direkt ilyen random de a shield tényleg atom jó.
Type: Heavy Shield
Defense: 6.0
Missile deflection: 9.0
Strength modifier: 1.00
Fatigue: 5.63%
Effects: +3 Defense
+20 Healing Spells
+1 Combat Stamina Regeneration
+25 Stamina
Ehhez kapcsolódik majd egy másik, amit már a káptalan táblájáról lehet felvenni - a történet talán így teljes.
A Körtoronyban lévõ szobrokkal nem tudtam mit kezdeni, nincs hozzá info a naplóban, bármelyik szoborhoz értem hozzá, csak egy villámcsapás volt a jutalom, kedvem meg nem volt a türelemjátékhoz - ott hagytam, talán mad egyszer visszatérek.
Gaxkang is lemaradt a legyõzött ellenfelek listájáról, nem tudom hol lehet felvenni a küldetést.
Valaki írta, hogy Ozammarban a kocsmában az idegbeteg törpénél kezdõdik a küldetés.
A törpe némi hisztizés, jajveszékelés után eltûnik, küldetés nincs, a megkötetlenekrõl jön egy naplóbejegyzés, ami rejtvény maradt az elsõ végigjátszásom során, most ismét elmélkedhetek mi is akar ez lenni.
Warriornak nagyon jó, de bûvharcost túlzottan kimerít ez a szet, különösen, ha a harcimágia képességet is használja.
Késõ van holnap talán értelmesebben is le tudom írni😊
A líriumos üzlet után tûnik el, a párbeszéd után egyszerûen felszívódik.
Set: Juggernaut Plate
Runes: 2
Armor: 18.38
Fatigue: 26.25%
Effects: +10% Fire Resistance
+10% Cold Resistance
+10% Electricity Resistance
+10% Nature Resistance
+10% Spirit Resistance
Brecilian Forestben van három sirkö három set darabal plusz egy a Brecilian Ruins (Lower Level) szintjén az elven burial chamberben ide kell egy rituálé hogy bejuss.