18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
SaGa #10842 Emellett meglehetősen logikus is. Mint tudjuk, a kamarások végzete, hogy csúful elpusztulnak előbb-utóbb, emiatt inkább lemennek a mélyutakra, hogy hősi halált haljanak, csak erről a törpéken kívül senki sem tud. Így meg a világ hőseként emlékeznek rád a következő Veszedelemig... -
#10841 Kellene egy kis segítség.
Mágus csajjal nyomulok. Eléggé az elején járok, 7. szint környéke. A hamvakat tartalmazó urnát keresem, és egy mellékküldi kifog rajtam. Szóval az utcai bandákat legyűrtem, és egy halott fickónál vérmágusokra utaló feljegyzést találtam. Mindjárt ott is a ház. Bementem, nyomulok előre, minden talpnyalót kiiktattam már. Utsó szoba, benne négyen, valami fő vérmágussal. Kb fél percig húzom. Nekifutottam vagy 20-30 alkalommal, semmi. Van valami trükk? Vagy 7-es mágussal eleve esélytelen a dolog?
denerim / Ser Fridem / Utolsó kívánság. -
#10840 A végén, ha a főkarakter feláldozza magát, a csapattagok jövőjéről egy részletesebb beszámolót ad a játék, ha viszont életben marad a főkari a csapattagokkal elbeszélgethet, azok elmondják a tervbeiket, de arról már nem lesz info, hogy azokból mi valósul meg.
Nem lehet véletlen a "sötét igéret" elnevezés a vívmánynak, de Morrigan egyértelműen kijelentette, hogy a születendő gyermek nem éjfattyú lesz, s a banyányak van annyi becsülete, hogy nem hazudik, legfeljebb elküld a fenébe, ha nem tetszik neki valami. -
#10839 wáááá a mércében ez a híd annyira bonyolultnak tűnt elsőre, szívatott 1 órán keresztül, és nem jöttem rá, hogy kell kirakni. Miután felírtam papírra, hogy melyik taposókő milyen hídeleme(ke)t aktivál, kész volt 5 perc alatt.
SötétBarom: Elég szívatós volt ja De ha minden teleport helyére raksz egy csapattagot, és oda lockolod őket, gyorsan elintézhető. Zatharian meg kb. 1 perc volt, így nem is tűnt fel, hogy a farkasok meg meg se mozdultak a mágia miatt. -
#10838 Ali-t lehet, hogy jobb dolog meghagyni királynak.
Meg ahogy előttem is írták, szép, hősi halál az ilyen, szal biztos van, akit ez mozgat. -
#10837 Hát persze de ha egyszer mondjuk Loghain és Alistair is felajánlja a végsö csapást nem kell eröltetni a hösies halált én legalábis inkább hagyok mást megdögleni mint hogy én adjam be a kulcsot de ez mint mondtam magánvélemény. -
#10836 Pont úgy, ahogy írtam :D
Ha vki nem él M. ajánlatával, akkor onnantól valakinek meg kell halnia ugye. -
#10835 Ezt hogy érted ? -
#10834 Már nem azért, de simán lehet, hogy valaki egyszerűen csak nem akar megbízni Morrigan-ben, ki tudja mi lehet abból a dologból...
-
#10833 Ez csak magánvélemény volt nálam az egyenlö az idiotaságal ha valaki feláldozza magát ha van más megoldás is. -
#10832 Miert nem vall nagy eszre? A leghosiesebb befejezes az osszes kozul... -
#10831 Ok ,sorry... -
mecsoka #10830 Miért? Ez is egy lehetséges végjáték. Még plecsni is jár érte. -
#10829 Nekem életben maradt, csak van a másik lehetőség is szal ezért kérdeztem. Mielőtt komolyabban elkezdjük egymás értelmi szintjét kritizálni... küldhetek mentést is... -
#10828 ez jobb táptalaj lenne egy jövőbeni 2. részhez. sztem valami különálló lazán kapcsolódó történetet kapunk -
#10827 Ha meghalt akkor kapsz egy külhoni wardent de szerintem nem vall nagy észre kinyiratni a saját kariját valakinek... -
#10826 Ez elég érdekes lesz ez a kieg, Awakening h fog a történethez kapcsolódni ha pl meghalt a karaktered? Vagy teljesen külön álló lenne? nem hiszem.
Már arra is gondoltam h a jövő lesz pl Morrigan gyereke >.< a beszélő roszfiú -
#10825 Álmodik a nyomor. Tudom én. -
#10824 Gyerekek ez a 15 óra játékidő amit mindenhol olvasok a kiegészítővel kapcsolatban...Természetesen meg fogom venni(ha már a collector is megvan), de nagyon karcsúnak tűnik...
"2 évig jönnek a dlck" erre is kíváncsi leszek...Adja Isten,hogy így legyen. 1-2 havonta kijönne egy Return to Ostagar szintű dlc és elégedett is lennék. 2 év alatt elég szépre nőne a játék :) -
rexsimus #10823 Alistart csak Loghainnel lehet elküldeni, máshogy sehogy, bármennyire is rossz a viszonyotok nem megy el. -
SaGa #10822 Gondolkodtam már olyan végigjátszáson, hogy egy három tagú "alapcsapaton" kívül mindenkit elzavarok, vagy eleve fel sem veszek a csapatba, csak ez esetben mi a helyzet a végső csata két helyszínével? Ki fogja megvédeni a kaput? -
#10821 Leliana valóban segíteni akar, még akkor is, ha a látomásait csak lódítja.
Morrigant el lehet küldeni a táborból, sőt ha úgy jösz ki a szerelmi beszélgetésből, hogy marad köztetek a szerelem (szex nélkül), a bosszi áll elő azzal, hogy mindkettőtöknek jobb lenne, ha elküldenéd...
Ekkor valóban hihetően vívódik a lelkiismeretével, a céljainak teljesen ellentmond, hogy érzelmileg kötődjön hozzád.
Volt olyan végigjátszásom, ahol Zevran a személyes küldetése után elköszönt, Palával lehet úgy dumálni, hogy nem kell a csapatba, akkor eltűnik, talán Sten is hajlandó hazamenni, ha megkapta a kardját, de nem törődsz vele.
Érdekes lehet még Alistair - őt vajon el lehet kergetni?
Ha Loghainból kamarást csinálunk Ali lelép, de el lehet-e zavarni a csapatból? -
SaGa #10820 Lelianát kifejezetten el kell zavarni, kétszer is. Nagyon akar a kicsike... -
SaGa #10819 Azokat sincs. Nem tudsz kijönni a fogadóteremből, hogy mászkálj, az ajtó "nyitásakor" a vége bejátszások jönnek... -
#10818 Ezt hogy érted? Lehet többféleképpen végezni vele? Mi ebben a lényeg?
Amúgy meg most már nem töltöm vissza, hogy másképp csináljam, majd újrajátszáskor máshogy döntök.
Marad a bajnok és tomboló spec. a főkarinak. Ezt a lélekfalós témát Alistairnek és Oghrennek szántam volna. -
mokacsin #10817 Kösz! Akkor ez egy darabig el fog foglalni! -
himpike #10816 A játék úgy van megírva hogy többször végig lehessen játszani és új dolgokat találni benne. Nekem Lelianát sose sikerült bebukni, Waynera meg nem is emlékszem, lehet már előtte megöltem vagy nem is mentem még el a toronyba akkor. A lélekfaló nem rossz, én a kalapácsos gonosz karimmal vettem fel, funny volt.
Gondolom lesz 5 post hogy "nem éri meg" stb, de Wynnet amúgy se viszem soha magammal, ellenben Lelianat mindig. Mondjuk az adott szituban Zevran volt éppen velem, és meggyőzéssel nem bukod a csajt egyébként sem. Pala, Morrigan és Sten javallja hogy menj bele az üzletbe. -
#10815 Ha a mellékküldetéseket is csinálod nem csak a főszálat könnyen átlépheted a 100 óra játékidőt is.
-
#10814 A lényeg most jön hogyan nyirod ki... -
#10813 Közben megtaláltam, de inkább kinyírtam, miután se Oghren se Allistair nem javasolta, hogy menjek bele az üzletbe. Csak kíváncsi lettem volna milyen a lélekfaló spec. Máshonnan meg se lehet szerezni?
Ja és megtaláltam Gaxkanghoz az uccsó könyvet is a romos templomban, tényleg csak 3 jegyzet kell hozzá.
-
mokacsin #10812 Most raktam fel a játékot! Meg tudná valaki mondani,hogy milyen hosszú? Pl. a Witcherhez hasonlítva! Előre is köszönöm! -
obe #10811 godbatka, fantusz...köszi szépen, az a baj hogy már nem nagyon találni szar ijjakat, a 14-es szintű a legalacsonyabb amit találni, az elején párosával adtam el őket:(..a másik gondom, égen földön senkinél nincs hátizsák, 90-es zsák tele:((
nem piszkáltam meg a pontokat, ennyivel kezdek, ügyességre sosem raktam -
#10810 Minnek az neked?
Kolgrim barátod egy csupán kellemes feladat elvégzéséért kéri cserébe: meg kell szentségteleníteni a Szent hamvakat.
Erre a műveletre rámehet Leliana és Wynne, ha nem szeretnél csalni a játékban.
Így már el is árultam, Kolgrim az urnás küldetésben kerül eléd, ő lesz az aki szendén megpróbálja beadni, hogy a sárkány nem más, mint a feltámadott Andaste. -
#10809 Amivel egyébként te nem játszol :D ezt ki kellett kötni xD -
#10808 Kolgrimmal hol lehet találkozni? Elvileg ő adja a lélekfaló spect-t.
Szükségem lenne rá. -
#10807 A legprimitívebb éjfattyú íjat a mágusod is használhat, de, ha valóban csak 10 az ügyessége, akkor a hollóvál hozzá piszkáltál
A romban valószínűleg találsz majd íjat, ezért a küldetésért semmiképpen nem érdemes másik karaktert indítani, nincs jelentősége.
-
GodBadka #10806 4 ügyességet megfelelő tárgyakkal (gyűrű ilyesmi) is össze lehet szedni, meg a varázslótorony Enyészet részében is össze tudsz szedni 3, vagy 4 pontnyi ügyességet véglegesen. Röviden megoldható, legfeljebb később visszamész. -
GodBadka #10805 A játék vége után a DLC-khez kapcsolódó küldetéseket van mód megcsinálni, mást nem. -
obe #10804 sräcok
van egy küldetes ami ugy kezdödik, hogy a breciliai erdöben egy bizonyos magaslatrol ki kell lönöm egy nyilvesszöt, bärkivel probälom, csak a fö karakterrel engedne..aki persze mägus, 10-es (full alap) karakterrel, igy almäs...mivel kb 40 oränäl tartok, alap ijjat sehol nem talälok, a leggyengebb amit fellelek 14-es ügyesseget ker, ezert az egy küldetesert pedig nem fogok dräga 4 pontot äldozni mägia/akaraterö helyett !!...tehät talälhato ilyenkor meg 10-es szintü ijj, vagy bukta, es probäljam meg egy mäsik karakterrel, egy uj vegigjätszäsban?
köszi -
SaGa #10803 Izééé...
Nem egészen ezt mondta, érdemes jobban figyelni, mert érdekes történet alakul, talán egy folytatásra.
Egyébként ha valamiképp elzavarod (nem is tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e, Lelianat is elég nehéz volt lerázni, hogy ne legyen még csak a táborban se), akkor is megjelenne az utolsó este, mert neki ez a célja végig...