18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
krisztajo #10762 Majd elfelejtettem. Valószínű azért lehettek gondok a profil és mentések újraműködtetésével mert elfelejthették az újrarakott játékot felfoltozni! Ami a foltozott játékon jól működik anélkül nem feltétlen! Remélem minden hasonlóra kényszerülőnek segítettem! -
#10761 Nincs fölrakva, legalábbis nem jól van fölrakva.
Ha a "biztonsági másolatod" bemásolós, nem érzékeli a játék.
Levi dlc nélkül is a táborban ácsorog. -
#10760 Bocs ha már kérdezték, de az miért lehet, hogy hiába beszélek az emberkével nem aktiválódik a harcos bérc küldetés? Már a második karival próbálom. A DLC fel van rakva és aktív, igaz "biztonsági másolat". -
#10759 Akinek eredetije van. Próbálta a magyar feliratot visszaváltani angolra? Működik szépen? -
#10758 Fene sem tudja mivel van összefüggésben a meteorkő lepottyanása.
Előfordul olyan, amikor hamarabb esik a meteordarab, minthogy a karakter Harcosbérc közelében járt volna, máskor meg sokáig elkerüli a bolygót a hulló csillag. -
mecsoka #10757 Fennt van, de az a mocsok meteorkő csak nem akar leesni, pedig már majdnem végigvittem a játékot :S -
#10756 Jó taktika lehet a Bosszúálló ellen, ha valamelyik mágus képes erőteret varázsolni köré.
Sebezhetetlen lesz a hatás alatt, de mozdulni sem képes, s ezt az időt kihasználva könnyebben leverhetők a segédei. -
#10755 Nézd meg a tábori törpénél lévő fejszét, ha nincs fönt a Harcosbérc dlc - ha fönt van Csillagagyar megteszi, nem kell pénzt kiadni fegyverre.
A Return to Ostagar-t végigjátszva három jó fegyver, és egy páncélsetet gyűjthetsz össze.
obe: Ozammarban van egy befektetéso lehetőség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!40-50 aranyért megvásárolt líriumot kell átcsempészni a mágustoronyba, ott eladni, miután végeztél a törpe is fizet még.
Ennél a küldetésnél is fontos a meggyőzés, az 50 aranyat le lehet alkudni 40-re, 65-ért eladni, 8 arannyal lehúzni a mágust, a törpétől pedig 30 aranyat bezsebelni az ígért 20 helyett.
Képességnöveló könyveket szerintem érdemes megvenni, ha egyébként megvan mindene a csapatnak (gyógyitalok, mana italok). -
SaGa #10754 A bosszúállók és kis segítőik kemény ellenfelek. Náluk csak a nagy sárkányok és Ganx-akárki az erősebb csak. -
SaGa #10753 A kereskedő negyedből nyílik a lejárat. Elmész a "Gyémántnegyed" bejárata mellett, ott ácsorog 5-6 törpe. Nekik kell felmutatni az írást, amivel beléphetsz a bányákba, majd el mellettük... -
mecsoka #10752 Szóval van egy egykezes+pajzsos törphősnőm, ugye. Meg van vagy 400aranyam, ugye. Hol lehet valami menő egykezes kardot vagy fejszét venni ebből? Eddig mindig tőrrel voltam, és nem figyeltem, de nincs kedvem minden kereskedők végigjárni. Szóval ha valaki tudja fejből, azt megköszönném :) Köszi! :D
Jah, és nem sikerült még felrakni az ostagar dlc-t, ugye... de legalább még nem nyírtam ki a játékot, mint múltkor :D -
obe #10751 az urnáról most kaptam infó a tóparti kikötő faluban..denerim-ben végezgetek mellék melókat, még egy faj segítségét sem kértem, eléggé az elején vagyok, most már kb. 33 aranyam van, kell egyébként valami olyan feladatra félretenni, ami aranyat kíván, vagy annak elköltését...más játékokban is egy egy jobb könyv pluszt adott, gondoltam itt sem butaság a plusz, én mint mágus szeretnék minél több varázslatot elsajátítani...11-es szinten egy bosszúállóval, + 3 kemény csontival + íjász csontival akadt gondom, nem is bírok velük, később magasabb szinten visszatérek -
#10750 Elakadtam. Valaki segítene, hogy találom meg lord dace -t ozzamarban? Azt tudom, hogy valami cavernba kell lemennem onnan meg deep roads, de hol van az a cavern ? -
#10749 Attól függ hol tartasz a játékban. Nekem pl. még hátra van az Urna, (ezzel egyúttal Eamon arl megmentése Redcliffe-ben) és Denerim nyugati része. Na meg ki tudja még mi. Ezzel azt akarom mondani, hogy csak nemrég van elég aranyam ahhoz, hogy olyasmikre se sajnáljam a pénzt mint a könyvek. Úgy gondolom, a játék elején még nem érdemes a spórolt pénzen megvenni, inkább csak később. Most már majdnem mindet megvettem, és még mindig van 130 körüli aranyam.
Szóval ha csak a játék eleje közepe felé tartasz akkor még ne vedd meg. -
himpike #10748 Awakening new trailer.... sorry ha valaki linkelte már -
obe #10747 köszönöm...a képességnövelő könyvel kapcsolatban nincs tipped?..érdemes 22 aranyért új képességet/varázslatot vennem, vagy tartalékoljam a lóvét? -
#10746 Én ilyen pálya-ládákba nem pakolnék, Harcosbércben van láda a csapatnak miután megcsináltad a questet.
Vagy felteszed a storage chest modot, és akkor mindég ott lesz a táborban egy láda, amibe pakolhatsz. Én is feltettem, nem volt kedvem a kacatokat állandóan Harcosbérbe hurcolni.
-
#10745 Akkor mondjuk úgy, hogy számomra egyáltalán nem szimpatikus spec, ráadásul az sem válik előnyére, hogy élből elfelejthetem a hp-t szívó varázslatokat. -
himpike #10744 Nem értek egyet.. a területre hatő bénító PLUSZ sebző spelljénél nincs erősebb a játékban. Bármilyen viharral ötvözve már túlzottan erős. de anélkül is. A partit sebző vackokat el lehet felejteni, meg a blood controlt is, az egyik felesleges, a másik túl rövid.
A kaszt lényege hogy vérmágiával kell kezdeni a harcot majd kikapcsolni és manából folytatni a varázslást.
A szerintem értelmetlen kasztok az alakváltó, és a felderítő, de a bűvharcos is súrolja az értelmetlenség határát. -
#10743 Március 16-án egy egész kieget kapunk ,szerintem többet ér egy tucat dlc-nél. -
#10742 Mostanában nem nagyon lehet hallani készülő dlckről. Kiszórtak egy párat azóta semmi. Vajon kapunk majd még? -
krisztajo #10741 himpike, Fantusz! Köszönöm a segítséget és jó hírekkel szolgálhatok. Ma raktuk újra a gépemet és a Bioware mappa visszamásolása után minden mőködik A letölthető tartalmak újra megjelentek és a mentéseimet is tudom használni. Nagyon örülök, hogy ilyen simán sikerült megoldani! -
#10740 Köszönöm szépen. -
#10739 A megoldás az, hogy egy mágus főkarival elmész addig, hogy megszerezd, onnantól elérhető lesz minden karaktered számára, a többi mintésedben is.
Viszont nem egy túl jó spec, szóval én nem szórakoznék vele. -
#10738 Igen csak az a gondom, hogy blood magic skillt elvileg csak akkor kapom meg a redcliffe kastélyban ha mágussal megyek. Főkarakterem harcos. Mi a megoldás? -
#10737 Mindenkit tudsz, akár kétszer is. -
#10736 Még1 láma kérdésem van: Csak a főkaraktert tudom specializálni vagy a többi karakteremet is? -
#10735 Inventoryban látod a páncél darabjainak leírásánál. -
#10734 Amenniben kirakok egy komplett setet(mint pl ostagarban cailan set)
valahol látom a bónuszt amit a teljes setért kapok? (ugyanis a walkthroughban benne van de játékban nem látom) -
obe #10733 nem kell új karaktert indítanod, az ostagar-t pedig install után külön fül jelzi felvehető küldetésként, ahogy például a CE vásárlása estetén, a gólem felkutatása és megszerzése -
#10732 köszi, ostagart úgy értettem, hogy megkezdett játékban is elérhető vagy új karaktert kell indítsak? -
obe #10731 ostagar már elérhető, az awakening pedig kb márc 16
srácok, és most már lányok is:)
érdemes 22 aranyat kiadni olyan könyvért ami egy plusz képesség, vagy varázslatot ád?..az összes vagyonom kb 23 arany, de tulajdonképpen mindenki csinosan öltöztetve, szintje szerint, potik bőséggel, hozzávalók úgyszint..valamint akad-e olyan láda ahova pakolhatok úgy hogy nem tűnik el?
köszi szépen
-
#10730 hali
return to ostagar mikor lesz elérhető? vagy új játékot kell kezdenem hozzá? és a másik nem tudjátok mikor jön ki az awekening? -
obe #10729 ritkán, ez a jó szó..40 óra játékidő alatt kb. 2x-3x -
himpike #10728 +1 -
#10727 Ritkán. -
#10726 Hi! Teljesen felesleges a DLC-ket újra letöltögetni. Addins mappát kell elmenteni, visszamásolni. Más DaO telepítéssel is működik. A Dokumentumok mappában a Bioware alatt. -
#10725 Daorigins.exe hibával kivágott a játékból menet közben :(
Nálatok is elő szokott fordulni ez néha ? -
Scharnhorst #10724 Üdv!
Nem tudom mennyire szokás vagy nem szokás itt videókat berakni, de most beteszem az Awakening egyik trailer-t melyben egy új csapattag jelenik.
Anders -
himpike #10723 Én Acronis Trueimage-vel visszaállítom 5-10 perc alatt.. telepítgesse akinek van rá 3 napja hogy beállítson mindent utána, legalábbis az enyémen elég sok dolog van. Lehet másik partíciókra telepítgetni de nagy %-ban nem működnek a gémek a hiányzó registry bejegyzések miatt win reinstall után.