Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nyugodtan elmehetsz nem teremnek ujra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Naaa....

Valaki tényleg nem tudja, hogyan lehetne láthatóvá tenni a mentett állások képeit meg a pillanatfelvételeket a játékon belül?
BaLeeX
Lenne egy kérdésem. Ott tartok, hogy Denerimben az elhagyott épületben kung fu-zok de egy nagy teremben (aminek 3 bejárata van) van 3 vérmágus meg vagy 6 harcos. Na ott sehogy nem boldogulok, mindig megdöglök.

Ha most elmegyek és késõbb visszajövök akkor újrateremnek az ellenségek amiket idáig megöltem? Mert azért idáig bejutni sem volt egyszerû...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hú istenes ez a jatek :o)

anti hero

már megoldottam a problémát, ne terheljétek magatokat a válasszal😄
hello, lenne egy kérdésem....hogy lehet eltávolítani a telepített modokat( .dazip-eket) a játék újratelepítése nélküL? mert volt egy karakterem, a dauptater.exe-vel mindent betöltöttem, végigvittem azzal a karakterrel, indítottam egy újat, és annál nincsenek ott amiket betöltöttem, csak néhány, de viszont vannak olyan amik a végigvitt karakternél ott voltak, de az újonnan indítotthoz pedig nem töltöttem be, mégis itt van.... ugyanúgy harcos kasztú mint a végigvitt, és a most indított karakternél ami hiányzik , és én betöltöttem ,a végigvitt karakternél ott volt...😄 aki értette(nem tudom egyszerûbben) köszi a válaszokat😛
Bûvharcosról.... heavy armor plusz medve alak shapeshiftbõl, lehetõleg masteryvel 😛 vagy olyan vértdarabok amik sok staminát adnak, és azok a varázslatok amik védenek valahogy, pl varázslóvért, varázspajzs, miazma. Esetleg gyógyaura hogy elszipkázzon a hullákból 😊 Perverz vagyok hehe. Amúgy tökmindegy milyen erõs a karakter, akkor is túl könnyû lesz ha nem megyek a tápra. Ez a játék legnagyobb hibájam ordít egy hell/nightmare nehézségért. Vannak relative egyszerû de erõs dolgok pl taszítás rúnája meg ijászok. Lehet komplikálni ha már nagyon unja az ember hogy mindig nyer. Most a vérmágiát nyomom, ez a 4. végigjátszásom de még nem sikerült megunni. Kinyírtam jowant, az arl feleségét, a kört és most jön fehéragyar hehe. Remélem történik is valami a végén majd ezek hatására.
b-type
Ez nagyon nem egyszerû kérdés, nagymértékben attól függ minden, hogy milyen a csapatod, és ha meg van, akkor attól hogy ki hogy van fejlesztve...mennyire lehet rá támaszkodni, vagy ellenkezõ esetben, mennyire kel rá figyelni.
Érdemes addig szöszölni amíg csak a mágiahasználó karaktert/karaktereket kell figyelni.
copy/paste:
"
nincs benne ördöngösség, fontos hogy légy vele tisztában mit akarsz a csapatod egyes tagjaival, gondold át mi fontos és mi nem az.
harcosoknál sztem ne állíts fegyverváltást..az erõsen megtudja bonyolítani a dolgokat.
Nekem:
két harcos (egyik a fõkarakter).
íjjász-tolvaj
mágus
A két harcos értelemszerûen használja a képességeit, pl. kétfegyveres harcnál ha ketten körbeveszik:pillangóvágás és forgószél, a két harcos egymásra mutat...amikor az egyiket támadják akkor a másik automatikusan azt az ellenfelet támadja...ezt sok mindennel el lehet érni, sok lenne leírni, de a két harcos így a legeredményesebb, mert hasznot húznak a másik bénításaiból, erõsítésébõl...illetve a másik harcos által az ellenfélnek kiosztott negatív módosítókból.
A két harcosnál lehetõleg össze kell hangolni...a már lebénult ellenfelet olyan támadással támadják ami nagy bónuszt kap a sebzésre, de negatív hatása van a védekezésre...mivel az ellenfél el van bódulva ennek az utóbbinak nincs jelentõsége.
Az ellnfélnek kevés a hp-ja, akkor már ne pazaroljon el nagy, sok pontba kerülõ mozdulatsorokat..ilyenkor sima támadást kell állítani, vagy alacsony pontigényû sok kis sebzésbõl álló gyors támadást..
Azért is jó ha egy ellenfelet támadnak, mert a mágusod fogja használni az alvás képességét, és ha ott a harcosok össze-vissza hadonásznak akkor nem lesznek hatékonyak a felébresztések miatt.
Nálam nem isznak maguktól.
Az íjjász mindig lõ ha teheti, de term. van nála tõr....
A mágus (nálam) gyógyít és támad, mivel ez kényes egyensúly, ezért õ az a karakter akit leginkább kell irányítani, ne pazarolja a varázspontjait.
Annyit azért be lehet állitani hogy X % alatt gyógyítson, illetve 50% alatt életet lopjon...ha körbeveszik akkor elmecsapás...szal alapvetõen azokat az alacsonyabb szintû cselekvéseket ami az életben maradásához alapvetõ.
...a gyógyítás százaléka nagyban függ attól hogy van-e másik mágus a csapatban.
Nagyon fontos hogy a kijelõlt karakter nem használja a taktikáját....azaz soha ne harcolj úgy hogy az egész csapat ki van jelölve.
...kell használni az egész csapat kijelõlését, de harcban hagyni kell hogy dolgozzanak.
...ide tartozik hogy néha le is kell kapcsolni a csapatot (mindenki áll) és csak az irányított karakter mozog.
"

le kell nyomni pár csatát, és nézni hogy ki mit csinál(na), a durva hibákat pár csata alatt be lehet állítani, aztán már csak a részletek jönnek....és lehet próbálkozni is, ez a része egy minijáték 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Fantusz
Konzolos témában nem vagyok otthonos, de a játékban taktikai beállítástól függetlenül pc-n is csinálnak érdekes dolgokat a karakterek, ha módjuk van rá.

Ilyen lehet pl., ha íjászoknál másodlagos fegyverként van tõr, ha közelharci támadás éri nem távolabb fut, s onnan lõ, ahogy a taktikai beállítás sugallná, hanem átvált kézifegyverre.
Másik ilyen "mókás" cselkedésforma, ha a taktikán beállítom, hogy váltson fegyvert a karakter - egész csata alatt mást sem csinál csak a fegyverét cserélgeti.

Jó dolog a taktika, de mindent nem lehet beállítani rajta, néhány hasznos dolgot azért igen.
Jobb oldalon vannak viselkedésformák, mennyire viselkedjen agresszívan az adott karakter, de a lényeget a bal oldali menüknél lehet finomítani.

Itt olyan dolgokat érdemes alapból beállítani, hogy a karakterek mikor igyanak gyógyitalt, mana italt, s bizonyos helyzetekben mit cselekedjenek.
A csata kezdetén bolyba futó karakterek valószínûleg agresszív viselkedésformára vannak állítva, mind támadna, mennek elõre.
Minden egyes lépést nem lehet bevinni a taktikába, ahhoz elegendõ hely sincs, meg nem is engedelmeskednek mindíg, illetve ha a cselekményeknek man, vagy állóképesség követelménye is van lehet képtelenek végrehajtani.

Olyanokat érdemes a taktikáb beállítani, hogy mit tegyenek a csapattagok, ha egy másik bajban van.
Pl. ha a fõkaraktert felkapta egy ongar, Alistair használja a pajzscsapás, Morrigan a bénítás képességét, próbálják kiszabadítani, mielõtt hulla lesz.
Vagy, ha sokan vesznek körül Morrigan használja az elmecsapást, illetve a többi karaktered képességeitõl függõen amivel némi szabad teret lehet nyerni (csatakiáltás, kétkezes söprés, altatás, stb) - csupán taktikával nehezen megvalósítható, hogy csak mozizni kelljen egy nehezebb csatánál.

Gorim, azt hiszem. A kalapács neve meg Kaszid nagykalapács, vagy mi (Chasind Great Maul).
Sziasztok konzolos kérdéssel lehet idefordulni??? van egy két dolog amit nem értek a taktikai beállításokat nem tudom alkalmazni eléggé egy bojba rohannak az ellenség közé mind a mellee k mind a ranged dps ek szóval ha valaki tud valami linket a beállításokhoz vagy infot azt megköszönném
ugyanide konzolon kihagyták a sebesülésekbõl fakadó debuffokat is? a nézet váltáson kivül?
Hülye vagyok, nem is vistán, hanem win7-64😊

Én meg most 4x végigjátszás után pihenrõ tettem a játékot. Aztán megláttam vinyon a Might and Magic 6-ot, gondoltam próba szerencse, és megy VISTÁN😊 felturbóztam nvidia controllernél a grafikát, 10 éves játéknál nagyon szép😊 jó újra nosztalgiázni. Feltelepítettem a baldurst ist, az is szépen fut vistán feljavítva.😊

Jah, még ha valakit érdekelne, angolul a Gazkabátot The Felon's Coat-nak nevezik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezt még kifelejtettem:

Páncélokkal kapcsolatban van egy jó tanácsom: Kerüld a masszív, de még a nehéz páncélokat is, akár milyen bónuszt is adnak. Nem éri meg. A legjobb, ha beszerzel magadnak egy nagy védelmi és ügyességi bónuszt adó könnyû vagy közepes vértet.

Ajánlani tudom a Gazkabátot, Denerimben tudod megvenni Wade mestertõl, még mielõtt elvinnéd hozzá a sárkánypikkelyeket. 90 arany körüli az ára, de hidd el nekem, hogy teljes mértékben megéri.
Könnyûpáncél, tehát minimális megterhelést ad, így minimálisan nõnek a varázslat aktiválás költségei.

Páncél: 9.00
Megterhelés: 2,30%
+6 ügyesség
+9 védelem
+4 páncél (tehát összesen 13 páncél!)
+1 mana-regeneráció harcban
+15 fizikai ellenállás

Én a játék közepe felé vettem meg, de még most, a végsõ csata elõttig sem találtam ennél jobb vértet a bûvharcosomnak.

Csizmának a Mágus Csatacsizmát tudom ajánlani, könnyûcsizma, +12 védelmet ad, 2.25 páncélt. Úgy tudod megszerezni, ha a mágusok tornyában megidézed az idézõkúton mind a 4 "dolgot", ezután Redcliffben a tiszteletendõk tábláján lesz egy feladat, hogy vmi vagy vki gyilkolja az embereket az utakon. Ha elfogadod, akkor egy teljesen véletlenszerû esemény következik valamelyik utazásodon, ahol ha kinyírod a bizonyos illetõt, akkor megkapod a csizmát.

Sisaknak Honnleath sisakját használom. +2 minden tulajdonsághoz és +3 páncél

Kiegészítõknek nekem ezek vannak:
Andruil áldása
A város kulcsa
Életadó
The spellward (magyarul nem jut most eszembe a neve...)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

!!!Spoiler lehetséges!!!

A legfontosabb, hogy minél hamarabb megszerezd a Bûvharcos specializációt az erdõbõl.
A kezdetektõl fogva erre a kettõ tualjdonságra tegyél fõleg: Mágia és Ügyesség. A mágia érthetõ okok miatt, az ügyesség pedig azért, hogy valamit el is találj, ha már közelharcba mész.
Ügyességbõl egy 30-35 már talán elég, ez tõled függ...
Ha elérted azt, hogy az ütéseid legalább 75%-a talál, és téged is 75%-ban nem talál el az ellenfél, vagy ha úgy érzed, hogy kevés a manád, akkor egy pár szintlépés erejéig csak az Akaraterõre tegyél pontokat.
A mágiából és akaraterõbõl sosem elég, szóval itt nem tudok határértéket mondani, csak annyit, hogy nálam 45 akaraterõ és 60 mágia bõven elég arra, hogy a harc elején 3-4 kisebb-nagyobb varázslatot idézzek, utánna pedig föntartsam a 2 fõ bûvharcos képességet a csata végéig.
Erõ és Dörzsöltség. Ezek azok, amikre egyáltalán nem kell tenned egy pontot sem. Az erõ a bûvharcost figyelembe véve teljesen irreleváns, mivel a legelsõ bûvharcos képesség megszerzése után a mágiát fogja az erõnek számítani, ha aktiválod, ha nem.
Egészség sem létfontosságú, mivel megfelelõen magas Ügyesség esetén az ellenfél el sem talál, a bûvharcos képességek meg írtó nagy ellenállást adnak minden hatás ellen (fizikai, mentális, tûz, jég, szellem, stb.).
De interneten is találhatsz jópár olyan útmutatót, hogy hogyan építs föl egy jó bûvharcos karaktert.

Szóval a játék kezdetétõl fogva figyelembe kell venned, hogy a bûvharcos egy kardot-pajzsot-segéd varázslatokat használó harcos. Ha jól felépíted, a csapatod leghasznosabb tagja lesz. Rendelkezni fogsz távolból aktiválható erõs varázslatokkal és nagyon erõs közelharci tulajdonságokkal is.

5c0rp330n
thx.
kozben egyebkent meglett a meteor es belole a Starfang 😊
itt egy jo kis guide hozza. kb 10-szer utaztam ide-oda ahol a videoban utazik amig belebotlottam

Fantusz
Vissza kellene menni az erõdbe, aztán valamelyik utazásod során találod a meteordarabot, amivel szintén az erõdben dicskedhetsz el.

Denerim piacterén óbégat egy törpe árus.

mármint magyarul honan lehet
honnan lehet leszedni a wardens keep és a gólemes dlc-t? gondolom a hivatalos oldalon van csak fent magyarul...(ehh õõ talán ha esetleg a dupla w-vel kezdõdõ és arezzal folytatódó szón esetleg magyarul)
5c0rp330n
pont tegnap toltam vegig azt a dlc-t de nem jott utana semmilyen supermanes easter egg bejatszas..
ugy hallottam h egy random encounter ami barmikor elojohet ezert osszevissza utazgatok de meg nem jott ossze.. ill. felek attol is h regebben osszejohetett valamikor amikor meg nem is tudtam rola (csak nem nagyon emlkeszek mar ra) aztan kidobtam/eladtam az egeszet..
egyebkent "Damage: 11.90 " - ezzel lenne a legjobb? amit linkeltem az erosebb 😊 vagy ez az egykezes valtozat? (ketkezes skillekre gyurtam vegig szoval sztem mindenkeppen azt valasztanam)

GodBadka: mi az arus es fegyver neve? 😊 erom van eleg sztem, azzal nem lesz baj 😊

koszi az infot

anti hero

Lejárt az online profilod tárhelyéhez való hozzáférés ideje. Ez mit jelent? Be vagyok jelentkezve mégis ezt írja ki...
SZEG007
én is angolul tolom és 576-ba vettem.

SZEG007
minden nyelvi file fentven a bolti lemezen nem kell letölteni csak telepitésnél angolt választod, és még extrákat is kapsz mint stratégiai utmutato, de ha ez is angolul kell akkor könnyedén letorrentezheted.
Ja és olcsobban jösz ki igy.

hat ugy, hogy a d2d-rol letoltott cucc az az alap angol verzió.
nekem valahogy ezek a magyar nyelvu szovegek soha nem tetszenek... ugyhogy inkabb angolul kalandozok, ha lehet full angolul menni a cdgalaxisos verzióval, akkor nem szorakozom letoltessel mert az +1nap (viszont cserebe nem kell utazni stb).

Probatbicol: amugy van egy olyan verzió is amihez letoltheto az altalad emlitett konyv, ez a deluxe editionnel is dragabb, igazabol ezen nem is gondolkodtam

anti hero

Jockey
jah és ha úgy látom szint miatt vagy str hiány miatt nemtudok 2h ágon továb fejlõdni, akkor lépjek szintet képzettség pont elköltése nékkül és késõbb szét tudom osztani õket?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hali!

Próbálkoztam pár karival de nagyon az elején abbahagytam midnet.
Megvan mostmár a main, egy közrendû törpe aki 2h-l csapkod:-)
elkezdtem húzni a 2h 2 fõ ágát, a kérdésem az, hogy amelyik a fegyvertöréssel kezdõdik érdemes húzni?
Mert ahogy nézem túl sok felesleges pontom nem lesz..Képzettségeknél tettem az erõre is, remélem késõbb hasznát veszem, igaz azt írja azzl a pajzsot is könnyebben cipelem, bár nem tervezem a pajzs használatát, arra alistrielt tartom fõ tanknak.
Másik kérdésem a stat pontok elosztása. Eddig midnent str-re tettem lvl6 vagyk, érdemes másra is tenni? mondjuk egész egészségre? vagy ügyességre hogy jobb legyen a találati arányom?
3i kérdés a páncélzat. eddig alegnagyobb védettséget adó páncélkoat tettem magamra, maradjak ezen a vonalon?
4ik kérdés: van pár enchantom, de nem tudom érdemes-e felrakni ezeket a kezdõ fegyverekere, vagy tartogassam õket egy jobb 2h fegyóra, Ezek esnek késõbb mobokból?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kerdban valoban az a legerosebb, de Denerimben atorpe arustol vasarolhato ketkezes kalapacsa legjobb ketkezes fegyver. Persze kell ,hozza eleg nagy ero, hogy tenyleg jobb legyen, de aki ketkezes fegyverrel nyomul, annak eleg nagy az ereje 😊
offkorzreg
én nem csináltam meg a DLC-t még,de van meteoritom,találtam egy krátert és meteorból készült kardom is van

Én mégis javasolnám, hogy boltban vedd meg, mert különben lemaradsz a stratégiai útmutatóról, ami egy 200 oldalas A4 formátumú profi, színes könyv. Az 576 és a cdgalaxisban is adják (ták) hozzá, remélem van még.
Ezt is telepítheted angolul, ha nagyon akarod.
És a sima verzióhoz is jár 2 dlc, a gólem karakter és egy páncél szett. 9900 az ára.
wedge31
Starfang

Category: Weapon
Type: Longsword - Greatsword
Material: Starmetal
Rune Slots: 3
Damage: 11.90
Critical Chance: 3.40%
Armor Penetration: 4.20
Strength Modifier: 1.00
Installation: Warden's Keep DLC
+3 Dexterity
+3 Damage
+2.5 Armor Penetration
Requires: 31 Strength
The stoic blacksmith, Mikhael Dryden, crafted this peerless weapon out of a metal that fell fromm the heavens. The world has possibly never seen its like, or ever will again.
Obtained:
• Soldier's Peak - Forged for you by Mikhael Dryden in exchange for Meteor Metal Ore

Warden's Keep DLC kell hozzá azt végig tolod és mikor onnan eljösz jön majd egy supermenes easter egg bejátszás és ott tudod felvenni a meteoritot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

5c0rp330n
egyebkent ez lenne az a nagy legjobb meteor kard, vagy csak a neve olyan: link

bele lehet valahogy tudatosan botlani abba a meteorba? merre kell maszkalni hozza? 😊

SötétBarom
Kúl!

Ittvan akkor a karakterem és a nõje vol1:

Vol2:

Amúgy most ismét felbasztam magam. Anvil of the Void, gólemhegyek, fasz kivan. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Fantusz
C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\Screenshots mappában rengeteg kép lehet a játékból.

A Story mappába minden karakterrõl vannak pillnatfelvételek.

http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2009/12-21/laylarock/Elorah_601_003544.jpg

Remélem nem gond, hogy beszúrtam a képeket, kb. ezek mindenkinél megvannak.

Legközelebb Bûvharcost indítok. Mire figyeljek akkor hogy isten legyek? Páncél stb... 😊
Fantusz
Nem kellene hányni a magyar nyelvû verziótól, mert igen színvonalas lett, de különben is lehet választani nyelvet nem kötelezõ magyarul játszani.

Az "inkább letöltöm" kijelentéshez hogyan kapcsolódik a kérdés?

Figyelmen kívül hagyva, hogy letöltésrõl, avagy megvásárlásról van szó az egyik sima alapjáték, a másik dlc-kel együtt van.
Az alap is normálisan játszható, a dlc-k adnak hozzá néhány pluszt, melyek könnyítik a játékot, ezért nem mindenki rajong értük - no most döntsd el, hogy neked melyik kell.

Hmm...
Nálatok látszanak a mentéseknél a képek? Ha igen, nem tudja-e valaki, hogy mit kéne beállítani?
A játékon kívül meg lehet õket nézni, sima jpg, vagy ilyesmi, de a játékban csak egy szürke téglalap.
sziasztok,
nekem ez a jatek eddig teljesen kimaradt a napokban szandekozom megvenni majd a D2D-rol.
lattam itt a boltokban valami magyar felirattal aruljak amitol en szemely szerint behanyok, ugyhogy inkabb letoltom.

egy kerdes lenne:
vagy egy deluxe edition ami tartalmaz vmi stone golem karaktert + egy wrdens keep nevu helyet k(b 12.000 HUF)
a sima edition meg 9200 HUF.

ismeri valaki ezt a collectorst erdemes megvenni, vagy nem?
(bar valszeg azt valasztom)

anti hero

Ma egy érdekes "bug"-ba ütköztem:

Ugyebár van egy bizonyos illetõ, aki ezzel a bannal szemben csücsül. Nos igen, elõször ott is csücsült, mikor megcsináltam a hozzá kapcsolódó feladatot, ám miután késõbb visszatértem, ez fogadott:

Úgy látszik, inkább átült ide, bár kissé elnézte a dolgot:

Ennek ellenére a köztük folyó beszélgetés teljesen normálisan lezajlott, újra és újra...<#idiota>

Én úgy szoktam a bûvharcosommal nyomulni, hogyha több ellenféllel nézek be, akkor benyomok pár területre ható varázslatot, mint mondjuk az Infernó, aztán a Vihar meg mondjuk a Földrengés, ezt persze kiegészítem még a Tömeges bénítással, esetleg közben az erõsebb egyénekre egy kis Gyengítést dobok, megvárom, míg elmúlnak a varázslatok, és szépen befejezem a piszkos munkát. Garantált gyõzelem. Mióta megvan az összes Bûvharcos képesség, azóta nincs lény a Földön, aki ki tudott volna nyírni.

A bûvharcosok a legerõsebbek az egész játékban. Ez abszolút kétségtelen. Az egyetlen dolog, amit igényel, az az elõre tervezés és jó pont meg képesség szétosztás. Ha ez sikerül, akkor garantált a siker.

Elég manám van, hogy 3-4 területre ható varázslatot, utánna meg 2-3 kisebb varázslatot varázsoljak, utánna pedig közelharcban lekaszaboljak mindenkit. Mondanom se kell, hogy a 65 mágia a Harci Mágia képesség bekapcsolása után úgy viselkedik, mintha 65 erõ-vel rendelkeznél...

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kezdjük ott, hogy a gyengébb ellenfelek el se jutnak hozzám. Az erõsebbek, akik túlélik a kezdõ varázslat kombóimat azok egy Csillagagyar puszitól elbúcsúznak e világtól.

Statjaim:
Erõ: 21
Ügyesség: 34 körül
Akaraterõ: 45 körül
Mágia: 65 körül
Dörzsöltség: 22
Egészség: 35 körül

Nagyon ritkán esik meg az, hogy egyáltalán eltalálják a fõkarakteremet, ha eltalálják, akkor se visz le szinte semmit, ráadásul az élet regeneráció (néhány méregdrága kiegészítõnek hála) akár milyen sérülést gyorsan begyógyít.

Szóval nem. Nem addig Isten a karakterem, amíg egyszer leütik, hanem kb. halhatatlan.

még le nem ütik a 200hpját 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ez pusztán a te hibád. Az én bûvharcos karakterem 20-as szinten a Teremtõ erejével vetekszik...

Marpedig tobbet sebez, mert ameddig az a warrior 1-et ut addig a rogue legalabb 2x tamad mindket kezevel, az 4 tamadas ha csak mindket fegyverben +5+5+5-os runak vannak, akkor kiszamolhato, hogy csak a runak sebeznek 60-at, plusz a 2 fegyver tamad osszesen 4x plusz ha mindketton van mereg, akkor a mergek is betalalnak.
Fantusz
Nincs értelme a rouget és a warriort összehasonlítgatni, egymás alá-fölé helyezni õket a rangsorban.
A szerencsevadász lényegesen gyorsabb a harcosnál, nehezebben találják el, kisebbet sebez ugyan, de amíg a harcos egyet üt a szerencsevadász háromszor hátba szúrja az ellenfelét, nagyobb eséllyel visz be kritikus találatot.
A harcos magára vonja az ellenség figyelmét, állja az ütéseket, tarol, a szerencsevadász legfeljebb kitér az ütések elõl - ha van harcos a csapatban könnyebb a szerencsevadásznak is mellérendeltek nem alá-fölé.

Fantusz
No és melyik hármat találtad meg ezidáig?

A végjátékban ember nemessel lehet a legtöbb variáció, mert a többi karakternél kizárt, hogy megkapja a trónt is.
Loghainnal kezdõdnek a variációs lehetõségek, aztán Morrigan is "bealkot" a végkifejletbe.

A játékban hozott döntéseid következményeit is felsorolják, ezek mind-mind más befejezést jelenthetnek - nem hiszerm, hogy azért van értelme plusz egy végigjátszásnak, hogy ezeket a döntéseidet összekombináld.

5c0rp330n
nagy sebzesekrol beszeltunk, abban pedig ketlem hogy egy rouge a kis palcikaival akar harmadannyit sebezne mint egy allat warrior 100 koruli strengh-el es egy ketkezes pallossal/kalapaccsal 😊

Fantusz: az indomitable kepessegre gondolsz? asszem ez az amit ha aktivalsz nem lehet ledonteni, kar h passzivban nincs ilyen 😊

üdv
sikerült már 3 féle végigjátszást megtalálnom azonban a többire egyáltalán nincs ötletem ha esetleg vki pm-ben leírná (h ne itt legyen spoilerezés) hogyan érhetem el a többi végigjátszást, kérem tegye meg. elõre is köszi

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"