Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van Leilanna íjjal, én (kétkezes rouge), Morrigan meg Sten egy orbitális karddal. Olyan ordas módon szopatnak mindenhol ahol tömeg van, hogy hihetetlen. Morrigannel folyton be kell másznom a sûrûbe, hogy tudjon mindbalstelni. Az én karakteremet meg leverik 2 perc alatt. Küzdelmes baromira. Arra várok, hogy végre megkapjam azt a skillt, ahol a strenght helyett a cunningot használja a dmg megállapításánál, és akkor végre eldobhatom ezt a két fos tõrt.. Stennek meg a two-handed sweep skillje tûnik hasznosnak.
Az íjászat meg absz. nem tûnik jónak, de most ezt találtam ki a kiscsajnak. 😄 Arra gondoltam még, hogy neki is, meg magamnak is felveszem a ranger spec-t, és lesz velem még két summon :]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elõre is köszi, BUÉK
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Sten sajnos nem említette a kardot, értelmesen nem is tudtam vele csevegni.
Amikor a törpénél voltunk, bele sem szólt a dolgokba. Muszáj volt harcolni.
Mind1, ezt a dolgot már buktam. De lehet majd késõbb visszanézek a házába hátha feltörhetõ lesz a láda.
Amúgy elég flusztráló a játék nehéz fokozaton. Tényleg sokszor tervezni kell harcok elõtt, meg pörögni kell harc közben is. Csak azért vicces, hogy egy sima nyomi farkast 3 harcos több másodpercig vág, persze nem is a legrosszabb kardokkal. Nameg soha nem egy farkas van hanem legalább 10.
Ettõl függetlenül jó a játék, élvezem nagyon...
Apropó van az a kereskedõ Lotheringben, és megkér, hogy hozzak neki 3 mérget. Aszongy bármilyen jó. Van nálam valami méreg, de még mindig csak az van a válaszlehetõségek között, hogy még nem sikerült összegyûjteni a hozzávalókat. Pontosan milyen méreg kell neki?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Sten sajnos nem említette a kardot, értelmesen nem is tudtam vele csevegni.
Amikor a törpénél voltunk, bele sem szólt a dolgokba. Muszáj volt harcolni.
Mind1, ezt a dolgot már buktam. De lehet majd késõbb visszanézek a házába hátha feltörhetõ lesz a láda.
Amúgy elég flusztráló a játék nehéz fokozaton. Tényleg sokszor tervezni kell harcok elõtt, meg pörögni kell harc közben is. Csak azért vicces, hogy egy sima nyomi farkast 3 harcos több másodpercig vág, persze nem is a legrosszabb kardokkal. Nameg soha nem egy farkas van hanem legalább 10.
Ettõl függetlenül jó a játék, élvezem nagyon...
Miután feltelepítettem, elindítottam, s új játékot akarnék kezdeni, azt írja ki hogy a campaign.cif fájl nem található. Így persze nem is indul el,nemtudok vele mit kezdeni. Vki esetleg lenne olyan kedves és feltenné valahova ezt az egy fájlt?
Elõre is thx!
Amúgy milyen az a regény? jól meg van írva vagy csak a "JEEEE DRAGONAGE KÖNYV" fonalat lovagolja meg?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
(no-dvd miatt tettem ezt a nagyon nagy bûnesetet, de ugyan úgy frissül online profilom)
Lenne még két kérdésem: az egyik, hogy a fekete gyöngy mire való? A küldetéshez tartozó cuccok között van és nem is tudom mikor szereztem.
A másik kérdés: a gyors gombok közül véletlenül kidobtam a gyógynövénytanos ikont és most sehogy sem tudom visszatenni. Ha megnyitom a képzettségeket akkor onnan nem tudom lehúzni. Van erre valami mód?
amúgy befejezésnek azt gondoltam, hogy életben hagyom loghaint, kamarássá izélom, és majd õ végzi ki az archdemont😄
Sebzésrõl, az ügyesség meg az erõ adja a sebzést, szépen leírja a tulajdnonságoknál ha rámutatsz. Fegyvereknél más és más, más a tör, a 2kezes kard stb. Tessék egy táblázat:
http://dragonage.wikia.com/wiki/Weapons
Ennyit nem fordítok be ha nem gond hehe 😊
tehát az erõmódosító egy szimpla szorzó a sebzésre, ami warriornál alapból erõ-, rugónál pedig alapból dörzsöltség-alapú? És akkor még ezen kívül van az ügyesség ami szintén ad sebzést? Kicsit fura nekem, nah mindegy.
Írtam már korábban de hátha most több sikerrel járok: tudnátok valami megoldást javasolni arra, hogy az npc-k eltûnt feliratait visszahegesszem a játékba? A sajátom látszik, csak másé nem, bár néha olyan 5-10 mp-s késéssel az is bekúszik, de marha zavaró.
Ja és valaki írta, hogy Morrigannek meg tudta tanítani a vérmágiát, azt mégis hogy? Redcliffbe a démon meg a mágus csak fõkarakternek tanítanak bármit is nem? Könyvrõl meg tudok hogy lenne.
Atta amit kérsz annak nincs értelme, vagy a dörzsöltséget veszi sebzésmódosítónak vagy az erõt. Attól függ hogy megvan-e a rá való skill.
Evil vonalon szépen haladok, torony romokban, elfek halottak, az üllõ megkerült Brankával.. ott volt egy opció hogy ogrenbõl legyen gólem, de nem tudtam kipróbálni mivel nem mentettem és az a csata valahogy nehézre sikeredett.
A legerõsebb kétségkívül a vérmágia. Bénítás nagy területen, emellett jelentõs sebzés.. vihart nem is tanultam mellé, az már gusztustalan lenne. A warden's keepbõl származó skillek mások ha megiszod a vért kasztonként. A harcossal felesleges meginni azok használhatatlanok szerintem, de a toli/kaszter kap 1-1 jobbat.
Allistert kivégeztetem ebben a végigjátszásban, hulljanak a gyengék. Wayne is halott már, Zevran meg szerelmes lett a gonosz fõhõsnõbe hehe! Eléggé meg lehet keverni a szálakat. Valószínûleg ötödikra ember nemessel tolom ki én is, templárius értékrend mentén. Király akarok lenni 😊
anti hero
Egyébként nem olyan vészes ez a magyar fordítás, kikértem Allister véleményét a csapattagokról a táborban, és diszkréten megjegyezte, hogy Morrigan mekkora egy irdatlan nagy kurva, de azért nem zavarja különösebben ha kamatyolok vele. 😊
Btw, erõsen meglepõdtem, miután mágussal végigtoltam a játékot, hogy szerencsevadász karinál egészen máshonnan indul a sztori. 😮 Ez az NwN sorozatokban nem így zajlott, minden esetre nagyon örülök neki. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Megmondaná nekem valaki, hogy hol lehet éjgalócát venni nagy tételben?
anti hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bár most a human noble originnel tolom, és célom a trónra csüccseni a végén ;D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ön nyert egy kockacukrot, nyereményét átveheti a legközelebbi madaras tescoban
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB