Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami alapméreg amihez asszem recept is van nála. Fegyverméreg talán. A rábeszélõsdit relative könnyû maxolni ha a toronynál az enyészeben megkeresed az összes dörzsöltségnövelõ oltárt. Ha jól emlékszem 2 pontot elég oda költeni. Gonoszkodva kicsit máshogy kell haladni pont a meggyõzés/megfélemlítés miatt. Elõször Palát szoktam begyûjteni, utána kínlódok valameddig az elfeknél de nem végig, aztén Redcliffe félig, a kastélyba nem megyek be és utána a torony, de az már végig. Elvileg így lesz annyi szint hogy pl meg tudja az ember gyõzni a démont hogy tanítson vérmágiát, de nincs messze Orzimmar se némi xpt szedegetni. A gonosz úton haladók a líriumbizniszt nem tudják mgcsinálni szal alapban buknak 20 aranyat minimum(nem lesz kinek eladni, hiába kímélitek meg a varázslót a szekrényben). Italfõzésre igazából kár a pont szerintem, mert Wayne, és Morrigan is kitanulhatja. Cipelni nem kell egyiket sem, fõzöl 40 darabot mindenbõl meg még 2x a játék alatt és kihúzod a végéig.
SötétBarom
Na hát ez az elképzelésem ezzel a partyval elég nyögvenyelõs 😄D

Van Leilanna íjjal, én (kétkezes rouge), Morrigan meg Sten egy orbitális karddal. Olyan ordas módon szopatnak mindenhol ahol tömeg van, hogy hihetetlen. Morrigannel folyton be kell másznom a sûrûbe, hogy tudjon mindbalstelni. Az én karakteremet meg leverik 2 perc alatt. Küzdelmes baromira. Arra várok, hogy végre megkapjam azt a skillt, ahol a strenght helyett a cunningot használja a dmg megállapításánál, és akkor végre eldobhatom ezt a két fos tõrt.. Stennek meg a two-handed sweep skillje tûnik hasznosnak.

Az íjászat meg absz. nem tûnik jónak, de most ezt találtam ki a kiscsajnak. 😄 Arra gondoltam még, hogy neki is, meg magamnak is felveszem a ranger spec-t, és lesz velem még két summon :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ezt a könyvet honnan lehet megszerezni? Mi a címe? Vagy esetleg hol lehet megvásárolni, letölteni? : )
balee4
Nekem tetszik a könyv, szépen megmagyarázza hogyan jutott hatalomra Maric, Cailan apja. Nem egy világmegváltó, de akinek tetszik a game, ne hagyja ki.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sziasztok, Win7emvan, és a Dragon Agenél állandóan engedéjeznem kell a frissitést (win+r, majd services.mc vagy vmi ilyesmi). Igy nemtom betölteni az állásaimat, mert kellenek hozzá a DLC-k, de mivel nem frissít nem látja, hogy felvan installálva... van valami módja, hogy mindig engedélyezve legyen a frissítés?

Elõre is köszi, BUÉK
PAtr0n
Sorry, késõn nyomtam rá, nehogy elküldje még.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Sajnos a rábeszélõ kézségem nemigen jó, pedig néha oda is osztok szintlépéskor pontot. Sima harcos embert kezdtem, néha azért sikerülnek a rábeszélõs, megfélemlítõs válaszlehetõségek.
Sten sajnos nem említette a kardot, értelmesen nem is tudtam vele csevegni.
Amikor a törpénél voltunk, bele sem szólt a dolgokba. Muszáj volt harcolni.
Mind1, ezt a dolgot már buktam. De lehet majd késõbb visszanézek a házába hátha feltörhetõ lesz a láda.
Amúgy elég flusztráló a játék nehéz fokozaton. Tényleg sokszor tervezni kell harcok elõtt, meg pörögni kell harc közben is. Csak azért vicces, hogy egy sima nyomi farkast 3 harcos több másodpercig vág, persze nem is a legrosszabb kardokkal. Nameg soha nem egy farkas van hanem legalább 10.
Ettõl függetlenül jó a játék, élvezem nagyon...
Apropó van az a kereskedõ Lotheringben, és megkér, hogy hozzak neki 3 mérget. Aszongy bármilyen jó. Van nálam valami méreg, de még mindig csak az van a válaszlehetõségek között, hogy még nem sikerült összegyûjteni a hozzávalókat. Pontosan milyen méreg kell neki?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Sajnos a rábeszélõ kézségem nemigen jó, pedig néha oda is osztok szintlépéskor pontot. Sima harcos embert kezdtem, néha azért sikerülnek a rábeszélõs, megfélemlítõs válaszlehetõségek.
Sten sajnos nem említette a kardot, értelmesen nem is tudtam vele csevegni.
Amikor a törpénél voltunk, bele sem szólt a dolgokba. Muszáj volt harcolni.
Mind1, ezt a dolgot már buktam. De lehet majd késõbb visszanézek a házába hátha feltörhetõ lesz a láda.
Amúgy elég flusztráló a játék nehéz fokozaton. Tényleg sokszor tervezni kell harcok elõtt, meg pörögni kell harc közben is. Csak azért vicces, hogy egy sima nyomi farkast 3 harcos több másodpercig vág, persze nem is a legrosszabb kardokkal. Nameg soha nem egy farkas van hanem legalább 10.
Ettõl függetlenül jó a játék, élvezem nagyon...

Éppen az a bajom, hogy nem tudom a képzettségekbõl lehúzni (ha ráviszem az egeret nem változik kézzé a kurzor) annak ellenére, hogy nincs lezárva a gyorssáv. Sõt megnyitni sem tudom a keverõ menüpontot, ezért magammal kell vinnem valaki olyat aki tud gyógyitalt keverni, pedig én is tudnék 4-es szintû cuccot keverni.
adios
Hello!
Miután feltelepítettem, elindítottam, s új játékot akarnék kezdeni, azt írja ki hogy a campaign.cif fájl nem található. Így persze nem is indul el,nemtudok vele mit kezdeni. Vki esetleg lenne olyan kedves és feltenné valahova ezt az egy fájlt?
Elõre is thx!

Az idõ és hatalom megváltoztathatja az embereket...

Amúgy milyen az a regény? jól meg van írva vagy csak a "JEEEE DRAGONAGE KÖNYV" fonalat lovagolja meg?
balee4
Aham a regényt olvasva totálisan máshogy fest Loghain, érdemes elõtte vagy végigjátszás közben elolavsni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem is, fene tudja mi a baja. Eleinte nem volt ilyen.
Nekem simán írt ilyet... nem tudom mi lehet a baj.
Prince23
Nekem is ír ilyet. Origivel is. És megkrekkelve is...
(no-dvd miatt tettem ezt a nagyon nagy bûnesetet, de ugyan úgy frissül online profilom)

"Lejárt az online profilhoz való hozzáférési idõ." valami ilyesmit ír ki mostanában. Mit jelent ez? Megnéztem a profilomat és be vagyok jelentkezve...
"K" gomb, feljönnek a skillek és vagy ott rákattintasz(amúgy se fogod percenként használni) vagy lehúzod bal gombbal. Ha nem megy akkor lezártad a kis lakattal a sort a bal oldalán. Nekem megy.
A gyogyós remetével tudod elcserélni.
Köszönöm, az elfeknél nem volt, úgyhogy leballagtam a törphöz és jól bevásároltam.

Lenne még két kérdésem: az egyik, hogy a fekete gyöngy mire való? A küldetéshez tartozó cuccok között van és nem is tudom mikor szereztem.
A másik kérdés: a gyors gombok közül véletlenül kidobtam a gyógynövénytanos ikont és most sehogy sem tudom visszatenni. Ha megnyitom a képzettségeket akkor onnan nem tudom lehúzni. Van erre valami mód?
Mármint Allistert akarja kivégeztetni. Bhaleen is kiírtatja Harumánt ugyanígy.
Ha Anorának adod a koronát és Loghaint nem ölöd meg akkor Anora ki akarja végeztetni. Eddig még nem volt nálam se mert még nem tartok ott, de az elõzõ végigjátszáskor meghagytam Loghaint, Allister meg elbújdokolt mert nem akartam akkor kinyíratni.
Jaja lényeg lemaradt: van egy skill a szerencsevadásznál amivel a dörzsöltségbõl kapsz sebzést az erõ helyett, amennyiben a dörzsöltség több.
én most haladok evil vonalon, alistairt hogyan lehet kivégeztetni?:S
amúgy befejezésnek azt gondoltam, hogy életben hagyom loghaint, kamarássá izélom, és majd õ végzi ki az archdemont😄
Atta: ha a démon megtanítja akkor minden karinak elérhetõvé válik a spec, nem csak a fõkarinak. Mindegyik spec ugyanígy megy, ha Allister megtanít templáriusnak lenni akkor Oghren meg sten is megkapja majd opcionálisan.

Sebzésrõl, az ügyesség meg az erõ adja a sebzést, szépen leírja a tulajdnonságoknál ha rámutatsz. Fegyvereknél más és más, más a tör, a 2kezes kard stb. Tessék egy táblázat:

http://dragonage.wikia.com/wiki/Weapons

Ennyit nem fordítok be ha nem gond hehe 😊
Amikor kiszabadítod a királynõt, és négyszemközt kell beszélni vele akkor lehet lezsírozni, utána Allisterrel is beszélni kell vissza a szukához majd Eamonhoz.
de ti hogy tudtátok összeházasítani lady anora mac tirt meg allistairt??😄 maxon volt az elismerés allistairnek, és még király sem akart lenni a kis sunyi...
himpike,
tehát az erõmódosító egy szimpla szorzó a sebzésre, ami warriornál alapból erõ-, rugónál pedig alapból dörzsöltség-alapú? És akkor még ezen kívül van az ügyesség ami szintén ad sebzést? Kicsit fura nekem, nah mindegy.

Írtam már korábban de hátha most több sikerrel járok: tudnátok valami megoldást javasolni arra, hogy az npc-k eltûnt feliratait visszahegesszem a játékba? A sajátom látszik, csak másé nem, bár néha olyan 5-10 mp-s késéssel az is bekúszik, de marha zavaró.

Ja és valaki írta, hogy Morrigannek meg tudta tanítani a vérmágiát, azt mégis hogy? Redcliffbe a démon meg a mágus csak fõkarakternek tanítanak bármit is nem? Könyvrõl meg tudok hogy lenne.

Bhalage, nyilván nem tûnt fel de csak a felirat magyar, az angolt hallod mellette szóval angolul telepíteni lol kategória - ha tudsz angolul. Én többnyire a dumát figyelem de pár expressiont alapból nem értek meg, bövül a szókincs hehe.
PeToth szerintem az elfeknél de ha ott nem akkor a mélyutakon Rucknál biztosan, 2 perce voltam ott hehe.
Atta amit kérsz annak nincs értelme, vagy a dörzsöltséget veszi sebzésmódosítónak vagy az erõt. Attól függ hogy megvan-e a rá való skill.

Evil vonalon szépen haladok, torony romokban, elfek halottak, az üllõ megkerült Brankával.. ott volt egy opció hogy ogrenbõl legyen gólem, de nem tudtam kipróbálni mivel nem mentettem és az a csata valahogy nehézre sikeredett.
A legerõsebb kétségkívül a vérmágia. Bénítás nagy területen, emellett jelentõs sebzés.. vihart nem is tanultam mellé, az már gusztustalan lenne. A warden's keepbõl származó skillek mások ha megiszod a vért kasztonként. A harcossal felesleges meginni azok használhatatlanok szerintem, de a toli/kaszter kap 1-1 jobbat.
Allistert kivégeztetem ebben a végigjátszásban, hulljanak a gyengék. Wayne is halott már, Zevran meg szerelmes lett a gonosz fõhõsnõbe hehe! Eléggé meg lehet keverni a szálakat. Valószínûleg ötödikra ember nemessel tolom ki én is, templárius értékrend mentén. Király akarok lenni 😊
1 napig toltam magyarul aztan install angolul. nekem 100x jobbnak tunik, de tenyleg nem "veszes"

anti hero

Tudnátok linkelni/adni valami leírást arról, hogy a fegyvereken az erõmódosító mit jelent, és rouge/warrior esetében hogyan is számítódik a sebzés az ügyesség/erõ/dörzsöltség alapján? Persze csak úgy nagyvonalakban 😊

Egyébként nem olyan vészes ez a magyar fordítás, kikértem Allister véleményét a csapattagokról a táborban, és diszkréten megjegyezte, hogy Morrigan mekkora egy irdatlan nagy kurva, de azért nem zavarja különösebben ha kamatyolok vele. 😊

Én Alistairrel nyírattam ki! 😄DD
Btw, erõsen meglepõdtem, miután mágussal végigtoltam a játékot, hogy szerencsevadász karinál egészen máshonnan indul a sztori. 😮 Ez az NwN sorozatokban nem így zajlott, minden esetre nagyon örülök neki. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Helló!
Megmondaná nekem valaki, hogy hol lehet éjgalócát venni nagy tételben?
erõsen addiktiv ez a jatek <#bohoc>

anti hero

Sir Quno Jedi
Meghágnád a kiskirálynõt mi?! Node Alistair-nek sem hagyta szvsz., mikor összeházasodtak, ez csak érdekházasság (szénné röhögtem magam, mikor Alistair megpróbálja megfogni a kezét félénken, mégiscsak az oltár elé vezeti, ez meg erõszakosan kirántja a kezébõl az övét, hahhhahhaa, nesze neked hataloméhes szuka...de legalább szép temetése volt a karakteremnek, azt meg kell hagyni).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
Ezért kell saját kezûleg kardélre hányni, hogy a királykisasszony ne kapjon teljhatalmat. :]]]

Bár most a human noble originnel tolom, és célom a trónra csüccseni a végén ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Jah, még sokkal jobb, hogy a királynõ elõtt öletné meg velünk az apját. Neki mégis hogy esne ez fordítva?!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mondtam, hogy tök jó fej, csak félreértés volt köztünk. Node legyõztük a távolságot mind fizikálisan, mind mentálisan és ímé, együtt is mûködhetünk békésen. Kivéve a hisztis Alistairt, de az meg kit érdekel. Aki csak az értelmetlen bosszúnak tud élni, az milyen hõs már?!

Gubberx
Na olvasom a regényt 😊 Loghain így már nem is olyan ellenszenves 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

offkorzreg
jólvan,köszi 😊

Már mind1, visszaloadoltam.
talált süllyed

ön nyert egy kockacukrot, nyereményét átveheti a legközelebbi madaras tescoban

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

offkorzreg
harcos bérc dlc = wardens keep?😮

Ez a beszéd! Az én kardom éle is megnézte közelebbrõl annak a szarfejûnek a nyakát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

5c0rp330n
ha nem lettel volna puhapocsu es kinyirattad volna azt a genny ferget, akkor nem ment volna el.

Prince23
Hogyhogy elment?

SZEG007
nem

Neee Loghain párbaj után elment Alistair... vissza tudom szerezni?
Hát, szerintem minden karinak mást ad mivel én rugó vagyok így szerencsevadász skilleket kaptam mondhatni, szal szerintem te mást kaptál mint én. Azt hiszem te mágus vagy.😄
SötétBarom
Az utolsó, blood control azért nem szar..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;