18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Sheltem
    Köszönöm
  • Sheltem
    Az szomorú ugyanis ha arra gondolunk, hogy a dragon age bejelentése 2004ben történt meg és csak 2009re lett belőle kész játék...Mindegy reménykedem, hogy ahogy hallottam 2 évig kapunk dlcket.
  • SaGa
    Valószínű további részekre.
    Az Elder Scrolls egyes részei is ugyanazon világ különböző tartományaiban játszódnak, talán ezt próbálják itt is...
  • Sheltem
    Oops, ha ezt tudtam volna...Mindegy mostmár késő r.i.p kisfiú(majd a következő végigjátszásban).
  • SaGa
    Ha nem irtottad ki a mágusokat, akkor segítenek. Ha a templáriusokat sikerült besorozni, akkor pech...
  • SaGa
    Nem. A recepteket meg kell venned. Minél jobb vagy gyógynövénytanból, annál fejlettebb cuccokat tudsz csinálni, de csak miután megvetted a recepteket.
  • Sheltem
    Egyébként leginkább az érdekelne, hogy mire céloz a collector bonus lemezén az egyik készítő amikor azt mondja angolul,hogy "Ferelden csak egy kis része a dragon age világának, a többi részével is találkozni fogunk a jövőben"

Itt most vajon a DLC-kre gondolt, esetleg új kiegészítő(k)re amiről még nem tudunk vagy már a 2. részre? Jó lenne tudni.
  • Sheltem
    Jaja csak én már jóval korábban megcsináltam a circle tower / fade árnyékvilág részt(mellékküldetésekkel kezdtem). Tehát számomra úgy tűnt csak a gyerek megölése marad :(
  • Sheltem
    Abban is tudnál segíteni hogy működik a Herbalism? Nekem morrigan a 4es szintű Herbalismos sokáig csak lesser gyógyitalokat tudtam csinálni aztán egyszercsak hirtelen megjelent a listában a sima health poti is. Úgy működik mint Oblivionban, hogy ahogy egyre többet kutyulsz jelennek meg az egyre jobb lötyik a listában?
  • SaGa
    Ott több lehetőséged is van:
    - a legjobb: elmész a mágusokhoz és beszélsz velük. Segítenek és bejuthatsz (vagy Te, ha mágus vagy, vagy Morrigan) az enyészetbe és ott vered agyon a démont.
    - a vérmágus feláldozza a mamát és úgy juttok be az enyészetbe
    - agyonvered a gyereket...
  • SaGa
    Az Orthan thaig-ban találod meg, a thaig láda (amiben benne vannak azok az iratok, amelyeket a könyvtárban keres a törpe leányzó) közelében. Amikor először odamész, látod a törpét, aki elrohan valahova és ha utána mész lerohan egy halom pók. Előtte-utána meg törpe szellemekkel és gólemekkel kell megküzdeni.
    Ha a pókok leverése után bemész abba a melléküregbe, ahova Ruck befutott, akkor lehet vele beszélni, de ha nem vagy legalább 2-es rábeszélőkével megáldva, csak agyonverni tudod és akkor nincs gomba...
  • Sheltem
    Hú hol is van ez pontosan? Épp deep mushroomra vadászom. Brankával a barlangba találkozom, van valahol régi tábora? :o
  • Sheltem
    Én a kisfiúnál voltam bajban, a redcliffe kastélyban.... Szegény még meg is kérdezte "nagyon fog fájni?" :(( de nem találtam más megoldást a démonnő megölésére.
  • SaGa
    Nem tudom, hogy más is megtalálta-e, de van egy végtelen éjgalóca (deep mushroom) lelőhely a játékban. Az a zakkant törpe (Ruck), aki Branka régi táborában lakik és félig már éjfattyú (az anyja keresteti, ha felvállalod), ha jól beszélsz vele, hajlandó kereskedni a megtalált cuccokkal. 99-esével árulja az éjgalócát 1 ezüstnél alig drágábban, meg van nála egy 58 aranyba kerülő páncél is, egyebek mellett. Ráadásul az összeszedett cuccokért sem fizet rosszul...
  • SaGa
    Igazán jó megoldást még nem sikerült egyszer sem összehoznom ott. Ha kinyírom a démont, vele hal a kislány is, vagy hagyom, hogy megszállja a gyereket azonnal, vagy hagyom, hogy majd később szállja meg.
    Olyan opciót nem találtam, hogy kinyírom a démont és a kislány is megszabadul...
  • SaGa
    A 4. megidézéshez végig kell csinálni mindent, ait a háromhoz, csak megszakítás nélkül, folyamatosan és nem kell az idézőköröket piszkálni, bár azok már nincsenek is...
  • SaGa
    Nem kell semmilyen Codec. Tedd föl a KMplayert, VLC-t vagy az MPLayer-t (nem a windows sajátja, hanem az innen elérhetőt). Mindhárom közös tulajdonsága, hogy saját Codec-eket használ, nem csapják agyon a windows-ét és nem telepítenek a rendszerbe egyet sem.
  • SaGa
    A healert a Körtoronyban tudod felvenni. Az elfeknél nem kapsz társat.
  • SaGa
    Off
    A codecpackok által átírt dolgokra van egy beépített okosság a windowsban: "sfc.exe". Ez arra szolgál, hogy a windows saját, "védett" fájljait leellenörzi és ha valamelyik hiányzik, sérült vagy lecserélte valami, akkor visszaállítja az eredetit. Követi a patcheket is, így nem fogja "alaphelyzetbe hozni" a windowsodat, de mindent visszapakol, amit kell...
    Nyitsz egy parancssori ablakot, és "sfc /SCANNOW" (erre nekiáll és lecseréli amit kell), vagy "sfc /VERIFYONLY" (erre csak ellenőriz és kilistázza, mi nem tetszik neki).
    On
  • Sheltem
    Az "csak" 15 órányi lesz :/ Persze több mint a semmi sőt, csakhát...
  • wedge31
    Márc 16-án jön a kieg addig csak kibirjuk...
  • Sheltem
    Mostmár így 45 óra játékidő távlatából azt mondom ez a legjobb rpg amivel valaha játszottam. Egyszerűen nem szabad leülnöm elé, mert azt veszem észre hogy csak telnek az órák. Tegnap egy 120 aranyba kerülő íjra gyűjtögettem a mellékküldetéseket csinálva kb 2 órán át :) A karaktersztorik is annyira egyediek szinte érzi az ember, hogy "élnek"
    Kurvajó lett ez a játék, kár, hogy nemsoká a végére érek.
  • Fantusz
    Healer a Körtoronyban csatlakozik, nem az elfeknél.
    Wynne ott volt Ostagarban elvileg ismeritek egymást, néhány szót vállthattál vele a táborban.
    Nem kötelező a csapatba venni, de a gyógyító, védő varázslatai hasznosak, a csapat a harcra koncentrálhat a sebek nyalogatása helyett.
  • Szabi84
    basszus kinyírtam szegény kislányt, azt hittem nincs más megoldás, kösz
  • wedge31
    Egyszerü logikai feladvány vezesd el a tüzet A-ból B-be ,vagy nyird ki a démont.
  • Szabi84
    A Pala megszerzése előtt a falu vezetője megkér, hogy mentsem meg a lányát. Na most ott lent a pincében van egy sakktáblaszerűség, azzal lehet kezdeni valamit? Semmi infót nem találtam arról a helyről a játékban
  • norbi4567
    Hello

A körben van az idézési tudományok nevű kódex, az első hátom megvan. Azokat meg is idéztem, de a negyediket nemtudom.
    Valaki segítene? Hogy hol találom a hiányzó kodexrészt, vagy hogy mit kell csinálni a 4. megidézéséhez.

Meg megvan az a küldi ahol Sten kardját kellene megkeresni, ozamarnál már jártam. Az lenne még a kérdésem hogy később lesz valami a kardal kapcsolatban vagy már ott kelletett volna lennie?

A választ előre is kössz.
  • mokacsin
    Nekem is volt régebben problémám codec miatt játék videóknál,de azóta mindig a legújabb K-lite-ot használom és minden frankón működik!
  • SaphireDraco
    Sikerült a 2. próbálkozásra továbbjutni :) Aztán az elvileg nagy harc az nem vol nagy kaland elég gyoran végetért bár ott semmifée healek ne csatlakozott hozzám (gondolom ha nem a vérfarkasok oldalára állok akkor a megtartót megkaptam volna? ) de most csatalakozott hozzám a bérgyilkos aki elsőnek megpróbált megöni ;) most már 2 szerencsevadászom van csak nem tudom meik a jobb de majd kiderül :)
  • himpike
    Sose használd codec tipusok: Nimo, Ace Mega Codec Pack.Ha a kettő kzül bármelyik fent van az alapprobléma mert megszabadulni se nagyon lehet tőlük, átírnak dolgokat a windowsban, törlés után nem teszik helyre stb. Reinstall a vége általában. Ha nem ez a gond akkor próbált újra feltenni a játékot de már töredezettségmenteített meghajtóra. Rápróbálhatsz új hangkártyadriverre, a c+ redistribute szarságra. directXre(lehet sérült vagy másik játék okosan feltette a régebbit kérdés nélkül). Hirtelen más ötletem nincsen. A Catalystot nemtom, esetleg próbáld a 9.9et, az úgy tudom stabil. SP2.. nemtom.. kéne a 3, de nem hiszem hogy ettől fagyna. Tedd fel a legújabb peccset is a játékhoz.

A fentiek ellenére úgy hiszem hogy win reinstall lesz a vége és ezek nem fognak segíteni, többnyire ez szokott történni.
  • JethroHUN
    Kis elírás cdgalaxisnal "Fontos tudni:Adathordozót, DVD lemezt nem tartalmaz. Ez egy Dragon Age 2 és Mass Effect 2 plusz játékbeli tartalmak megvásárlására szolgáló feltöltőkártya, 1600 Bioware Pont."
    DA2 >.< tudnak vmit :D
  • SaGa
    Egyértelműen codec probléma. Bármiféle codecpack van telepítve nálad, először attól szabadulj meg.
  • SaphireDraco
    izé sry 6 osak 7 esek
  • SaphireDraco
    6-7 esek benne van
  • Fantusz
    Hányas szintű most a csapatod?

Szabadon lehet választani melyik küldetést csinálod, de ha már a rom elején nehézséget okoz a harc inkább gyere ki, mert később még nehezebb ellenfelek lesznek.
    Csontváz sereg alap, de később lesz egy teleportálgató Rém, vérfarkas horda, a végén egy elég rázós csata (ami könnyű, ha már megvannak a megfelelő képességek), és egy Bosszúálló.

Fejlődni kétféleképpen tudsz, ha nem megy ez a küldetés:
    - elmész Denerimbe, s ott csinálsz mellékküldetéseket, amiért némi aranyat is bezsebelhetsz.
    - Körtoronyba mész, s az ottani küldetést csinálod.
    Innen nincs visszaút, végig kell csinálni, de sok stat pontot lehet szerezni bónuszként.
    A legfontosabb talán, hogy itt egy erős healer csatlakozik a csapatodhoz (ha elfogadod)
  • wedge31
    Nincs trükk csak használd a csapatod képeségeit és menni fog.
    A kis sárkányt jól lehet a fagykupal hidegre tenni.
    Ha végképp nem megy vedd vissza a nehézséget
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Lehet suta vagyok de azért megkérdezem :) Még az elején járok a játékban és most fehéragyarat kell megtalálom be is mentem a vérfarkasok palotájába az eső akadály a sárkány volt akit nem birtam megölni tovább mentem ugy hogy 1 emberrel mentem be a terembe és akkor nem bukkan fel,,, kiszetdem a dolgokat a kicsnből stb és továbbmentem de most elakadtam bár mégcsak párszor probáltam meg de mindigmeghalok ott ahol egy ilyen szellemfiucska van a teremközepén, anyját keresi majd elszalad és ekkor kb 10 csontváz támad rám akik ellen nincs esélyem. Itt van valami trükk vagy lekéne tudom gyakni ezeket?
  • JethroHUN
    Végülis ez igaz. De becsapós e za feladat, mert akir én csináltam azt hittem h egy kombinácó kell ahhoz h a teljes híd megjelenjen egyszerre, csak később vettem észre h csak bizonyos darabokat lehet kihozi és úgy kell átjutni :)
  • wedge31
    Más témában nem tudom mi a szitu de konkrétan ez a hidas feladat vér ciki azoknak akik nem tudják megoldani pár perc alatt kb általános iskolai feladvány.
    Ez egy jó példa a játékosok totális elbutulására ,tisztelet a kivételnek...
  • Zhord
    Egyébként a gépem:AMD Phenom(tm) II X4 945 processor
    ATI Radeon HD 5770(a legfrissebb driver/10.1-es/)
    4 GB memória
    XP-t használok (SP2)
    Az a legbosszantóbb hogy addig a pontig tökéletesen fut a játék. Még az átvezetők is jók (pl pont ez előtt van amikor felállnak csatarendbe az emberek.)