Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a harcosbérc dlc nagyon odateszi magát egyébként nekem non bejött ez a kis story
fõleg ezek az emlékképek, nagyon karaj lett, meg ez a kis pluss képesség is.😄
Szerintem is rossz, többet vártam. Mondjuk valami démon megidézõ félét. 😊
De ha valaki nem tolja ki a skilleket, még valamennyire hasznos is tud lenni, azt hiszem az adja a legjobb tulajdonság pontokat de nem vagyok benne biztos.
Fantusz
A játékban a vérmágia körüli titokzatosság azt sugallta, hogy nem csak gonosz, de hatékony tudomány.

Vámpírként szívni a csapattársak vérét gonosz, de ésszerûtlen is, csata közben még egy vérszipoly kolonc hiányzik - hatékonyságról így nem beszélhetünk a vérmágia kapcsán, sõt inkább büntetés, ha vérmágiát használ valamelyik csapattag.

Brecíliai erdõben található õsi romokban, azt hiszem alsó szint, az egyik oldalsó kisebb helység. Nincs külön feltüntetve (nem csillog), ezért ajánlatos végigjárni a romokat a TAB-ot tartva, és mindent megvizsgálni útközben.

Többet itt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

és a bûvharcos specet hol lehet megszerezni??
Nemtudom, az én bûvharcos végigjátszásomhoz nem is illett volna a vérmágia. Szellemgyógyító+Bûvharcos kombó a lehetõ legjobb. A történethez se passzolt volna, csak ha valami kirívóan gonosz karaktert játszottam volna... Szintúgy a lélekfaló képesség a harcosoknál. Azt is csak egy igencsak rossz/gonosz döntéssel lehet megszerezni, úgy, hogy lepaktálsz az õrült fanatikusokkal... Szóval azért kivan ez találva, hogy a "gonoszabb" képességeket csak gonosz döntésekkel lehessen megszerezni. Magyarán mondva egy adakozó, jótékony angyalka mágust eléggé nehéz elképzelni (a döntések és viselkedések alapján) egy vérmágus szerepében...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fantusz
Sokan sóvárognak a vérmégia specializáció után (én is, amíg nem volt) - talán mert picit nehezebb megszerezni.
A tulajdonságokhoz ad kevés hasznos bonuszt, de a képességek szerintem majdhogynem használhatatlanok.
- életerõt csökkenti a mana helyett
- csapattársaktól lehet életerõt elszívni
- jelentõsen megsérül a mágus, ha nem sikerül egy varázslata.

Természetesen én is megszereztem vérmágia specializációt, de még Morigannal is inkább szellemgyógyítóra specializálódtam, egy mágus ne vámpírként lógjon a csapattársain.

Mindegyik karakternek lehet tanítani legalább még egy specializációt.
Én morigannek megtanítottam a vérmágiát, de csak a pluszok miatt
Én úgytudom Jowan is megtud rá tanítani, de nem vagyok benne biztos.
Egy hsz.-el lejebb van a megoldás:

Fõkarivál mész át az Enyészetbe, és elfogadod a démon ajánlatát, ott tudod kérni cserébe a vérmágiát.

És azt tudja valaki hogy fõkarakterrel hogy lehet vérmágiát tanulni?
Fantusz
Morrigan, Wynne, vagy Jowan párbeszédjét soha nem sikerült még a démonnal úgy lefolytani, hogy az felajánlja a vérmágia tanulás lehetõségét.
Mágus fõkarakterrel kell átmenni, vele egyszerû ledumálni bármit a démonnal, irányítani tudod a párbeszédet.

Fantusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A törpét még soha nem kellett megölnöm, mindíg sikerült rábeszélni, hogy segítsen.
Pici hiányérzetem van ezzel kapcsolatban, arra az igéretre hajlandó segíteni, hogy beszélsz az érdekében a bannal, de ha a csatát túléli visszamegy a házba, s nem lehet vele értelmesen társalodni (pedig olyan küldetés-sejtettõ volt, ahogy bújkált).

Sten kardjánál talán az is számít, hogy a társad beszélt-e már róla, s tudjátok, hogy a törpénél van.
Josi azt írta, ha a törpe meghal a kard a ládában lesz, amit te ki sem tudtál nyitni.
A láda nem feltörhetõ, kulccsal nyitható, soha nem sikerült még kulcsot szereznem hozzá (lopás), de a kardot visszaadta.
Egyik variáció, hogy fizetel 6 aranyat a fegyverért, másik lehetõség, ha Sten veled van, s kezd begerjedni, megkérdezed a törpét, hogy biztosan fel akarja dühíteni a barátodat.
Ismét a befolyásolástól függ a siker, ha elég meggyõzõ vagy visszakapod Sten kardját, ha nem akkor lehet verekedni érte.

Üdv, van rá valami mód, hogy Morrigannek is megtanítsam a vérmágiát, vagy csak fõkarinak lehet?

Nekem sikerült letöltenem még tegnap át is néztem....*-)
Egyébként a meggyõzés képzettséget én is eléggé létfontosságúnak találom. Sok helyzetben több az arany, vagy ha úgy adódik kevesebb a vér, vagy több a cucc.: ) Szerintem ez az egyik legfontosabb, amit fejleszteni kell.
De amúgy nyitottam topicot a beszélgetéseknek is, lehet ott is beszélgetni 😊
A kézikönyvet be zip-eltem és felraktam inkább úgy, így mindenki letudja szedni 😉
Sir Quno Jedi
ölni olcsóbb

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csibusz
Viszont a törpét nem muszáj megölni.. Hiszen a történet során meg is lehet tõle venni a Kardot, de hát valaki ölni szeret valaki meg a diplomáciát szereti😊
Én nem emlékszem, hogy pénzt kaptam volna, viszont egy elég jó kardot kaptam a törpétõl ami Alistair-nak nagyon jó lesz majd a harcokban.

Szia!

Sajnos nem tudom letölteni a kézikönyvet.
Bennem van a hiba? /sejtem hogy igen :-)/

Kösz
PAtr0n
Köszi a segítséget!

Akkor már értem miért nem tudtam a hordókkal mit csinálni. Miután megleltem õket, már nem beszéltem a lovaggal a malomnál, õt már elõbb letudtam.
A meggyõzés képesség tudom hogy fontos, Mass Effect-ben is gyúrtam rá mindig, de valahogy ebben még nem sikerült olyan magasra fejlesztenem, hogy minden szitu jól süljön el.
A törpénél meg volt egy kard, de az az övé, illetve a házában van egy szoba amiben van ugyan egy díszes fehér láda, de nem csillog, nem lehet nyitni. Késõbb tán lehet?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Ha a törpét kinyírod, akkor a szobájában van Sten kardja a ládában.

Fantusz
Fõkarakternek a leghasznosabb képesség a befolyásolás.
Magas meggyõzõ képességgel több lehetõsége van a karakternek, ha támadni akar, azt is el tudja érni, de, ha békésen szeretné rendezni a dolgokat magas meggyõzõ-képesség alapfeltétel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az olajat egyszerúen csak meg kellett volna említeni a malomnál várakozó lovagnak.
A tisztelendõnél az áldást szintén magas befolyásolással lehet megszerezni, nem szívesen teljesíti a kérést, mert nincs meggyõzõdve róla, hogy helyes, sõt, ha Leliana a csapatban van negatívan befolyásolja, ha a lovagoknak isteni áldásként adod tovább a medálokat.
A törpe kényes figura a játékban, nem derül ki, hogy mit keres Redcliffben, de a késõbbiel során még egy fontos epizódszerepe lett volna: nála van Sten kardja.
Fogalmam sincs, hogy vissza lehet-e szerezni a kardot így, hogy a törpét feltrancsíroztátok.

PAtr0n
Hali!

Én is ott tartok, de az olajhordókat nem értem hogy kell hasznosítani. Mondjuk már mindegy mert a falut megvédtük. A Dwyn nevû törpét levágtam, dobott egy rakás aranyat, erre nincs az inventoryban. Visszatöltöttem, de másodjára nem dobott. Ez valami bug? Másnak dobott aranyat?
Atyám ez a játék. A Mass Effect óta nem olvastam ennyit. Rendesen belefáradok. Viszont legalább jó a történet. Kafa játék lett.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Fantusz
Valami nagyon nem stimmel azon a karakteren, elsõ karimmal 21-es szinten gyõztem le a vezérdémont, elég sok hiányossága volt a leányzónak, nem volt elég aranyam a legjobb cuccokat megvenni, de nem természetes, hogy ekkora különbségek legyenek, fõleg HP-ban, azzal együtt, hogy a pontelosztás szerintem se sikerült ideálisra.

5c0rp330n
sztem meg el is van baszva a pontelosztas, willpower meg oke, stamina miatt az kell, de a constitution es cunning tul sok, a strenght meg keves..

balee4
Lehet, alapból nem hiszem, hogy létezne ennyire durva cucc a játékban, ami ad mondjuk 1500-at az élethez. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Modolt armor set?
balee4
Egy másik fórumon vki rakott be képet a karijáról, nézzétek ezt meg, hogyan lehet ennyi élete és állóképessége? Én most vagyok 20-as szintû és 500 körüli az életem 50 körüli constitutionnal.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nincs mit 😊
HekkR köszi a kézikönyvet^^
Na, feltettem, regelt felhasználók tölthetik a honosítást is a fórumról.
Jimmyke ez most bizots?
Lvl 25 a határ, ha 1 specializációra csak 3 pontot raksz meg lehet csinálni.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Fantusz
A törpe legyilkolásával meglehet elbactad az egyik csapattagod boldogságát, lehet jobb lett volna hagyni a kunyhóban rohadni.

Kb. 30 perc múlva kiteszem a fórumra a játék honosítását, már ha valakit esetleg érdekel.
Nem még sajnos nem, de ha felkerül azonnal kilinkelem 😊
Habár, nem ez a fórum az ahol ezt megelleni vitatni, de számos dolog van az L2-ben amiért nyugottan mondhatom, hogy a legjobb több neves MMO-t is kipróbáltam, de nem tetszettek. Nálam a grindelés alapkövetelmény egy MMORPG-ben ahogy a rengeteg választható faj és kaszt is, a politika a nyitott pvp rendszer.
Nyugaton ugyan sikeres lett, de az igazi sikert Ázsiában könyvelheti el. Itt az emberek elvárás legtöbb esetben a quest alapúság és a zárt pvp rendszer.

De Quest-elésre számomra csak a Single Player játékok alkalmasak, mint Dragon Age. Ez volt az elsõ játék amiért úgy fizettem ki 10 ezer forintot, hogy nem tudtam mit veszek meg, de szerencsére ez a játék tényleg megérte a pénzét ma a nap túlnyomó részében DA-ztam.

Jelenleg ott járok mikor Redcliffe-ben kell a miliciának segíteni illetve a kovács lányot majd megmenteni. Eddig elég felemásan sikerült támogatást szerezni, olajat összeszedtem, kovácsot meggyõztem illetve az elfet is a kocsmában. A törpe a bérenceivel makacskodott így azokat megpróbáltam megfélemlíteni mivel nem volt elég pénzem, de harc lett a vége és meg kellett, hogy õljem õket. Majd a papnõt sem sikerült rávenni, hogy adjon áldást a katonáknak. Na most itt tartok😊

Akkor nem kell félnem, köszi az infót, egyébként takaros kis oldalt kreáltál. 😊
A visszatérés Ostagarba DLC megjelent már? Bocsi ha hülyeséget kérdezek.
Link

Tessék Leírásokhoz feltöltöttem a kézikönyvet.
Én úgy tudom, hogy nincs lvl határ, és a kézikönyv is ezt írja.
Értem értem, de akkor végülis nem lesz rá esélyem h kimaxoljam a rouge skilleket, és a dual wep skilleket? MErt ugye 24 lvl a határ. Egyébként én is használom a csapdakészítést. 😊 Mellé méregkeverés meggyõzés és persze ami engedélyezi a harci skilleket. 😄 Remélem ezeket is kifogom tudni maxolni
Fantusz
Szerintem hasznosabb, ha a szerencsevadász képességcsoportra mész rá, és azt maxolod ki, és a párbajhõs, bérgyilkos specializációkat (ezeket fel is cserélheted).

A kétkezes képességcsoportból a felsõ sort érdemes megtanulni (kettõs fegyver), a természetesen a többi is jól jönne, de a másik csoportban lévõ képességekkel sokkal jobban jársz.

Ha indítol egy városi elf warriort, az indulóképessége pillangóvágás lesz, ez a csoport alapvetõen harcosoké lenne - hasznos szerencsevadásznak is, de neki ott van a rengeteg bónuszt adó passzív képességek választásának lehetõsége.

Fantusz
Egyik rugómmal most rááltam a csapdázásra.

Magas ügyesség és dörzsöltség, harci lopakodás, csapdakészítés...
Alacson szintû csapdákkal nem érdemes kínlódni, áldozni kell a csapdakészítés képességre, a komolyabbak már valóban halálosak tudnak lenni.
Mindezt a "változatosság igénye" miatt csináltam, amikor unom a nyílt harcot elõszedem ezt a karit, a csapatot leállítom távolabb az ellenféltõl, lerakok néhány csapdát és rácsalom az áldozatokat.

Egyébként a rougenak ki lehet maxolni mind a két fegyverét? V egyáltalán a rouge, és a dual-t ki lehet-e?
De erre jó lett volna hamarabb is rájönnöm xP
A Rouge Human, úgyhogy rájöttem, hogy ha hátulról sebzem az ellenfelem akkor mindig kritikust érek el. Ishal tornyában az Ogár kb egy percig tartott, mert tettem a fegyverre mérget is és állandóan lebénult. 😄 Nagyon tetszik. ^^
Hello!

Ma úgygondoltam összedobok a játéknak egy oldalt. Sikerült is, igaz még nincs rajta szinte semmi, de fórum az van. Ha gondoljátok ott lehet megosztani egymással tapasztalatot, vannak rajta letöltések is regisztrált felhasználóknak, ha másért nem ezért érdemes benézni.

Link