18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Zhord #10922 Sziasztok! A problémában az a legfurcsább, hogy mint lentebb is említettem hogy a videó után is marad. Vagyis ha átugrom a videót, akkor bejön a töltő képernyő utána pedig egy bárbeszéd következne, de ugyan úgy sötét lesz a képernyő és csak a feliratok látszódnak.(ebből arra következtetek hogy nem codec-kel van a hiba,a játék sajnos tört 15GB helyet foglal és nem crack-et használok, hanem egy néhány kb-os mdf fáljt /de probáltam crack-et is, hátha az mdf-fel van a baj, de ugyan az volt az eredmény/) -
himpike #10921 Nem véletlenül csinálnak FAQkat a topicok tetején, ide is kéne egy ilyen, link a videokhoz, meg a wikihez, esetleg a modos oldalakhoz, bioware addonokhoz. Esetleg a warezelőknek valami, biztos van olyan is sok aki nem tudj feltenni a DLCket.. kb ennyi. Peace, kiadtam a gőzt sorry. -
#10920 Teljesen jogos, de h akármikor néz rá az ember topickra ez megy már uncsi azér. :S -
himpike #10919 Beírja hogy 10x fel van téve a kérdés és senki nem válaszolt b+, tudom hogy csak én megválaszoltam többször, ráadásul a postja alatt 30-35 posttal is ott a válasz. Válaszold meg nyugodtan 25x ugyanazt a kérdést másik 10 topicban is, majd meglátjuk hogy áll a szád a 26.nál mikor ráadásul azzal kezdik hogy itt nem hajlandó senki válaszolni rá... Aztán azzal jön hogy dolgozik, hát dolgozok én is plusz munka után folytatom, plusz itthon is mert a kaja se akar magától megsülni. Ne játssza itt senki a Kuntakintét bakker... Írja hogy nem találja a választ legalább, ne számonkérni jöjjön ide ha ő akar valamit. Valaki tegye be bannerba azt a vackot ahogy Fantusz mondta. -
#10918 Ki kellene nyitni néhány embernek a lexikon és megnézni mi va na "forum" szó alá vésve. H kb mire való, h segítsünk egymásnak. +b ne marra h aki feltesz egy kva kérdést azt leoltsátok -
himpike #10917 Szerintem ha végre nem próbálnád bizonygatni a loser voltodat, már mindenki túllépett volna rajtad. -
himpike #10916 Zhord, szedd le a hulladék codec packjaidat. Ott video jönne szóval ez codec gond. -
#10915 Nagyon gyorsan kivégezted a játékot több mellékküldetést kellet volna csinálni és a dlc-k is hoznak persze xp-t.
Elötörténetek a játék inditásakor elérhetöek attol függöen melyik karit inditod a hatból.
Specializáciok ott vannak a banner alatti linkben kitöl ,hol és mit tanulhatsz.
Megtaláltad mindet / Loghaint kihagytad de öt se kerülheted el /kivéve a golemet de az a stone prizoneres dlc-vel elérhetö lesz.
Több küldi több láda nyitás több drop a leölt monsztákból több pénz. -
#10914 Végigvittem 42óra aatt 19-es szintű vagyok (pagonyelf-harcos)
lenne pár kérdésem:
1.stone prisoner dlc-vel össze lehet szedni még úgy 6-7ezer tp-t? (csak hogy 20-as legyek)
2.mikor válnak elérhetővé új előtőrténetek? meg specializációk? Mert vettem cuccokat (könyveket vagy miket) meg csapattársakkal is tanítattam magam de egy sem vált elérhetővé.
3.hány csapattársat lehet szerezni és pontosan hol vannak?
én akiket találtam:alistair,morrigan,mambari,sten,leilana,orghen,zevran,wynne(lehet nem így kell őket írni:D)
ja és valaki tud valami tippet adni hogy honnan lehet sok aranyat szerezni ? a legdrágább dolog amit meg tudtam venni az életadó gyűrű volt (82arany) de vannak ennél drágább cuccok is összesen 400aranyat tudtam elkölteni pedig összeszedegettem mindent)
Most egy városi elf-szerencsevadászt indítottam hogy a ládákból is össze tudjak szedni mindent:D -
#10913 Alistair mekkora hisztit levágott...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most komolyan ilyen nagy dolog a kivégzése? Majdnem sírva is fakadt, le kellett oltani, hogy végre egyszer legyen már férfi. Azért szórakoztató gonosznak lenni, Leilanát csak azért vittem el a szent urnájához hogy előtte szentségteleníthessem meg :) A vérfarkas és gólem szövetségesek pedig sokkal hasznosabbak mint ami a jóknak jut az anyagiakról már nem is beszélve. -
#10912 Ha tört a játékod kb mekkora helyet foglal el? Mert szoktak olyan törések lenni ahol direkt kihagynak vidókat h kisebb legyen. -
#10911 Ott egy elég hosszú videobejátszás következik.
Nem tudom miért sötétül el a képernyőd, ami azért is furcsa, mert a feliratot látod.
Nem próbáltad a videot átugrani? (Esc)
Warezes játéknál lehet esetleg hibás crackre gondolni, ez a hiba ismeretlen. -
Zhord #10910 Sziasztok! Van egy kis problémám. Még a játék elején tartok, meg kellene gyújtanom a jelzőtüzeket a toronyban ami sikerül is, de ezután következne egy átvezető aminél kép nincs (hang és felirat van egyébként sötét képernyő) és utána is marad ez az állapot. Ezen kívül tökéletesen fut a játék és már rengeteg mindent kipróbáltam, de nem sikerült megoldani a gondot. Ha valaki tud ez ügyben valamit, akkor megköszönném ha adna egy-két tanácsot. -
#10909 Sajnos nincs ötletem, elég beteg egy hiba lehet :(
Annyit tudok mondani, hogy mivel másnál nem csinál ilyet a játék, ezért valószínűleg nálad van valamilyen probléma. Ill. mivel más játékok alatt nem csinálja ezt, ezért valszeg nem is hardveres, hanem vmilyen szoftveres problémád van. Ez lehet driver (nem csak vga), esetleg os, directx kiegészítés hiánya, vagy vmi codec ami bekavar. -
#10908 Biztos azt hiszi a géped h karácsony van, azért villognak a fenyők. Szedd le a BC2 beta-t ha az megy akkor játsz azzal :D ne törődj villogó fákkal. -
#10907 most tettem egy új felfedezést...
ha bármilyen játékot vagy filmet elindítok előtte,akkor csinálja,de ha újra indítom a gépet,akkor jó...ebből már lehet valamit hámozni?
(továbbra is igaz,hogy ez az első játék,ami ezt csinálja.) -
#10906 Fejezz be egy toborzós küldetést (Pl a Körtorony), utazz a helyszínek között - kapsz egy videobájátszást Denerimből, Zevran felbéreléséről. -
ulrik #10905 Zevrannal hol lehet talalkozni? -
#10904 teljesen mod-tiszta a játék, a vga is portalan, a hűtés is elég erős, és már egy tucat drivert kipróbáltam... -
#10903 Más játékkal is játszol, ami komolyabban megizzasztja a vga-t? Esetleg nem raktál fel, vmilyen modot a játékhoz, ami mondjuk a grafikát javítaná? Van pl Hdtexture patch, ami képes ilyen hibákat okozni. -
#10902 Driver-hiba kinézete van, de az sem ártana, ha portalanítanád a videókártyát. -
#10901 Néhány hete már javasoltam, hogy akinek van rá lehetősége, felrakhatná a bannerba ezt a Mérleg puzzlet, mert valóban fárasztó tud lenni, hogy 2-3 naponta megkérdezi valaki.
Megoldásként beszűrt, és linkelt videók is vannak, szöveges megoldást a legtöbben külön rejtvényként értelmeznek:
R1 R2 L3
S1
R1-L6
S1-S2
L3-R4 R2-L1
S2-S3
L6-R5 R4-L5
S3-S4 (átértél a hídon)
-
#10900 Na kérem szépen így néz ki az említett hiba...
http://www.youtube.com/watch?v=JkcFRSH6PG0
ötlet? -
#10899 Jól megmondtad, csak sajnos a leírásod nem illik rám. De semmi probléma, csak azt nem írtad bele, hogy a topikban legalább 50szer le van írva a megoldás, de úgy tűnik neked mégse sikerült megtalálni :)
Tudtam volna segíteni, csak már elegem van, hogy e a kérdés naponta előkerül. A személyeskedésed figyelmen kívül hagyom, nem éri meg szót pazarolni rád ;) TÖbbit esetleg privátban, ha nagyon keménynek érzed magad, a topikot nem kéne szétoffolni. -
NiGhTM4R3 #10898 Jaj, de fontos lettem hirtelen. Minden kis erkölcs-csősz troll idegyűlik :D
Hajnali fél 3-kor nem akartam nekiállni papírral, ceruzával szarakodni, tudod van aki nappal dolgozik és nem a tökét vakargatja (mint egyesek), annak olyankor NEM FOG az agya.
Képzeld, használtam a keresőt. Csak nem igazán tudtam, hogy mi az angol megfelelője, így 3-4 sikertelen találat után vettem a bátorságot, és beírtam ide - annak reményében, hogy nem csak hozzád hasonló 'megmondomAtutit mer én már 1x kijáccottam, blee' emberkék vannak itt.
Az meg, hogy mi szégyen és mi nem, ajj, ez olyan gagyi szöveg. Biztos van olyan játék, ahol te akadnál el, és én meg nem. Na és akkor mi van? erre vered magad? :D
Elképzelem, ahogy minden nap beállsz a tükör elé, és megveregeted a vállad, majd megszólalsz: 'Ez az gazsi, te megcsináltad a híd-as részt. Fú de jó vagyok!'
Bocsi, belőlem is kikívánkozott. :D
Van még valaki naplopó, akinek nincs jobb dolga, mint hogy a hozzászólásomra reagáljon? gyerekek, tényleg tovább léphetnétek rajta. Ha nem tudsz segíteni (már megoldódott úgyis) akkor minek fárasztod magad, hogy leírd a bölcsességeidet? -
#10897 Gaxkang-gal nincs esélyed találkozni a játék első felében, 15-16-os szint elérése előtt.
Kellemetlen ellenfél, a statisztikában sokaknál a legerősebb legyőzött ellenfélként kap helyet.
Néha az őssárkány marad a legerősebb legyőzött ellenfél - ebben nem tudom mi a pontos logika, de nem is fontos, a lényeg, hogy Gaxkangnak tekintélye van :-) -
himpike #10896 10851, de már 10 helyen tuti válaszoltak/válaszoltam rá. És azt írd be a keresőkbe hogy dragon age puzzle mivel a világon nem sokan beszélnek magyarul, ellenben angolul annál többen.... loser.
Azzal nincs baj ha valaki kérdez, de hogy még brekegjen is mikor alatta 35 hozzászólással válaszoltam, ez bizony necces. -
#10895 remélem őt nem lesz olyan rohadt nehéz legyűrni -
GodBadka #10894 Igen ez egy easter egg. Ami mar csak azert is vicces, mert a BG2-ben levo Kangaxx is az volt (Gary Gygax-ra utalva) -
#10893 Atyag ég.
Google-ről hallottál már? Youtube-ról? Gamefaqs.com-ról? Beírod, hogy Dragon Age Origins the gauntlet és máris látsz ezer vidót, leírást, még képet is a dolog
tól. Durva, hogy egyesek egy 14 éves gyerek logikai szintjén álló feladatot nem tudnak maguktól megcsinálni, ráadásul ahelyett, hogy szégyenükben csendben maradnának és megkeresnék amegoldást egy végigjátszásban, jönnek sírni a fórumra. És nekünk ezt kell olvasni, mert szinte naponta felteszi valaki ugyanazt kérdést, ahelyett ,hogy visszaolvasna pár oldalt, ahol tutira megtalálná a hidas rész megoldását. Sorry, ez most kikívánkozott.
-
#10892 Dehogynem lehet.
Kétkezes skillek első sorát kell kimaxolni, amihez asszem 38 ügyesség kell. Máris tudsz 2egykezes kardot markolászni.
Mellesleg a van egy kard + tőr kombó ami a 2legerősebb egykezes kardtól is ütősebb. De nem írom le melyik az, olvass vissza. :p
NiGhTM4R3: először én is kb 1órát szívtam a híddal, de ne tudtam rájönni. Aztán fogtam 1tollat és felírkáltam melyik kő mit aktivál. Ezek után kb. 5 percbe telt, hogy a csapatom a híd túloldalán legyen ;) -
NiGhTM4R3 #10891 Írd be a keresőbe, hogy: mérce
Akkor a saját kis pici szemeddel láthatod, hogy nem jeleníti meg a válaszokat. -
#10890 Igazán nics mit. Látod, te magad is rátalálhattál volna, minden végigjátszásban le van írva, vannak videók is stb...
Legalább ne írnád be, hogy a kérdéseket megtaláltad, a válaszokat meg nem :D -
NiGhTM4R3 #10889 Kösz a semmit, megtarthattad volna magadnak
A kereső ugyanis nem jelenítette meg a válaszokat, csak a kérdéseket.
Akinek hasonló problémája van, itt képekkel illusztrálják a dolgot:
http://dragonage.wikia.com/wiki/A_Test_of_Faith -
#10888 Több mint fél órát vártál egy olyan válaszra amit papir és ceruza segitségével max 10 perc alatt megoldható... -
#10887 Elég nehéz lehet nem látni, mert ahányan kérdezték, annyiszor válaszoltunk kb... -
NiGhTM4R3 #10886 Ja, látom vagy 20-an feltették a kérdést, de választ nem látok,,, -
NiGhTM4R3 #10885 Hali
Itt a 'Hit próbáján' hogy álljak fel a srácokkal? van egy terem, ahol ilyen lebegő út van. Azt értem, hogy jó helyre kell állni és akkor 'megszilárdul', de nem tudom hogy. Van valakinek képe erről? vagy videó?
Rohadjanak meg ezzel a logikai szarral, nekem ehhez nincs türelmem. :DD -
noxon #10884 Hello! Sehogy nem lehet két hosszú kardot használni? Csak hosszúkard+tőr? Ezt a hülyeséget. -
#10883 próbáld meg, hogy kikapcsolod próbaképp az AA-t, AF-t.