Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõleg ezek az emlékképek, nagyon karaj lett, meg ez a kis pluss képesség is.😄
Vámpírként szívni a csapattársak vérét gonosz, de ésszerûtlen is, csata közben még egy vérszipoly kolonc hiányzik - hatékonyságról így nem beszélhetünk a vérmágia kapcsán, sõt inkább büntetés, ha vérmágiát használ valamelyik csapattag.
Többet itt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A tulajdonságokhoz ad kevés hasznos bonuszt, de a képességek szerintem majdhogynem használhatatlanok.
- életerõt csökkenti a mana helyett
- csapattársaktól lehet életerõt elszívni
- jelentõsen megsérül a mágus, ha nem sikerül egy varázslata.
Természetesen én is megszereztem vérmágia specializációt, de még Morigannal is inkább szellemgyógyítóra specializálódtam, egy mágus ne vámpírként lógjon a csapattársain.
Én morigannek megtanítottam a vérmágiát, de csak a pluszok miatt
Fõkarivál mész át az Enyészetbe, és elfogadod a démon ajánlatát, ott tudod kérni cserébe a vérmágiát.
Mágus fõkarakterrel kell átmenni, vele egyszerû ledumálni bármit a démonnal, irányítani tudod a párbeszédet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pici hiányérzetem van ezzel kapcsolatban, arra az igéretre hajlandó segíteni, hogy beszélsz az érdekében a bannal, de ha a csatát túléli visszamegy a házba, s nem lehet vele értelmesen társalodni (pedig olyan küldetés-sejtettõ volt, ahogy bújkált).
Sten kardjánál talán az is számít, hogy a társad beszélt-e már róla, s tudjátok, hogy a törpénél van.
Josi azt írta, ha a törpe meghal a kard a ládában lesz, amit te ki sem tudtál nyitni.
A láda nem feltörhetõ, kulccsal nyitható, soha nem sikerült még kulcsot szereznem hozzá (lopás), de a kardot visszaadta.
Egyik variáció, hogy fizetel 6 aranyat a fegyverért, másik lehetõség, ha Sten veled van, s kezd begerjedni, megkérdezed a törpét, hogy biztosan fel akarja dühíteni a barátodat.
Ismét a befolyásolástól függ a siker, ha elég meggyõzõ vagy visszakapod Sten kardját, ha nem akkor lehet verekedni érte.
Egyébként a meggyõzés képzettséget én is eléggé létfontosságúnak találom. Sok helyzetben több az arany, vagy ha úgy adódik kevesebb a vér, vagy több a cucc.: ) Szerintem ez az egyik legfontosabb, amit fejleszteni kell.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sajnos nem tudom letölteni a kézikönyvet.
Bennem van a hiba? /sejtem hogy igen :-)/
Kösz
Akkor már értem miért nem tudtam a hordókkal mit csinálni. Miután megleltem õket, már nem beszéltem a lovaggal a malomnál, õt már elõbb letudtam.
A meggyõzés képesség tudom hogy fontos, Mass Effect-ben is gyúrtam rá mindig, de valahogy ebben még nem sikerült olyan magasra fejlesztenem, hogy minden szitu jól süljön el.
A törpénél meg volt egy kard, de az az övé, illetve a házában van egy szoba amiben van ugyan egy díszes fehér láda, de nem csillog, nem lehet nyitni. Késõbb tán lehet?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Magas meggyõzõ képességgel több lehetõsége van a karakternek, ha támadni akar, azt is el tudja érni, de, ha békésen szeretné rendezni a dolgokat magas meggyõzõ-képesség alapfeltétel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tisztelendõnél az áldást szintén magas befolyásolással lehet megszerezni, nem szívesen teljesíti a kérést, mert nincs meggyõzõdve róla, hogy helyes, sõt, ha Leliana a csapatban van negatívan befolyásolja, ha a lovagoknak isteni áldásként adod tovább a medálokat.
A törpe kényes figura a játékban, nem derül ki, hogy mit keres Redcliffben, de a késõbbiel során még egy fontos epizódszerepe lett volna: nála van Sten kardja.
Fogalmam sincs, hogy vissza lehet-e szerezni a kardot így, hogy a törpét feltrancsíroztátok.
Én is ott tartok, de az olajhordókat nem értem hogy kell hasznosítani. Mondjuk már mindegy mert a falut megvédtük. A Dwyn nevû törpét levágtam, dobott egy rakás aranyat, erre nincs az inventoryban. Visszatöltöttem, de másodjára nem dobott. Ez valami bug? Másnak dobott aranyat?
Atyám ez a játék. A Mass Effect óta nem olvastam ennyit. Rendesen belefáradok. Viszont legalább jó a történet. Kafa játék lett.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Nyugaton ugyan sikeres lett, de az igazi sikert Ázsiában könyvelheti el. Itt az emberek elvárás legtöbb esetben a quest alapúság és a zárt pvp rendszer.
De Quest-elésre számomra csak a Single Player játékok alkalmasak, mint Dragon Age. Ez volt az elsõ játék amiért úgy fizettem ki 10 ezer forintot, hogy nem tudtam mit veszek meg, de szerencsére ez a játék tényleg megérte a pénzét ma a nap túlnyomó részében DA-ztam.
Jelenleg ott járok mikor Redcliffe-ben kell a miliciának segíteni illetve a kovács lányot majd megmenteni. Eddig elég felemásan sikerült támogatást szerezni, olajat összeszedtem, kovácsot meggyõztem illetve az elfet is a kocsmában. A törpe a bérenceivel makacskodott így azokat megpróbáltam megfélemlíteni mivel nem volt elég pénzem, de harc lett a vége és meg kellett, hogy õljem õket. Majd a papnõt sem sikerült rávenni, hogy adjon áldást a katonáknak. Na most itt tartok😊
A visszatérés Ostagarba DLC megjelent már? Bocsi ha hülyeséget kérdezek.
A kétkezes képességcsoportból a felsõ sort érdemes megtanulni (kettõs fegyver), a természetesen a többi is jól jönne, de a másik csoportban lévõ képességekkel sokkal jobban jársz.
Ha indítol egy városi elf warriort, az indulóképessége pillangóvágás lesz, ez a csoport alapvetõen harcosoké lenne - hasznos szerencsevadásznak is, de neki ott van a rengeteg bónuszt adó passzív képességek választásának lehetõsége.
Magas ügyesség és dörzsöltség, harci lopakodás, csapdakészítés...
Alacson szintû csapdákkal nem érdemes kínlódni, áldozni kell a csapdakészítés képességre, a komolyabbak már valóban halálosak tudnak lenni.
Mindezt a "változatosság igénye" miatt csináltam, amikor unom a nyílt harcot elõszedem ezt a karit, a csapatot leállítom távolabb az ellenféltõl, lerakok néhány csapdát és rácsalom az áldozatokat.