Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy mi lett volna, ha nincs jelen, de úgy voltam, hogy viszem magammal ,mert más nem tud nyitogatni meg csapdákat hatástalanítani.
Az öreg boszi sem volt jelen, a táborban mégis közölte, hogy tud mindenrõl és azonnal elmegy 😄 Nekem amúgy csak Zevrannal van bajom, õt k nem állhatom, a többi karakter viszonylag tûrhetõ, bár Sten sem egy nagy kedvenc 😄
CSAK a Fradi
Ha kicsit taktikusabbat szeretnél, akkor is találsz olyan összeállítást, ami tuti szimpi lesz 😊 Specnél szerintem a tomboló meg a bajnok a legjobb, de ez megint attól is függ, hogy mit is szeretnék csinálni.
Ahogy a kotorban, úgy itt is fontos, hogy mikor mit válaszolsz. Egész városok léte bukhat ilyen dolgokon 😄 Arról nem is beszélve, hogy a csapattagok is elhagyhatnak, ha olyat teszel, ami kiaaksztja õket. Szóval csak okosan 😉
Sorrendet igazából nem tudok, én úgy szoktam, hogy elõször a Mágusos fõrészt csinálom meg, mert ott sok plussz pontot lehet szerezni a tulajdonságokra, így egy jóval hatékonyabb karival lehet nekilátni a többi helyszínnek. De érdemes csapattársakat is toborozni 😊
CSAK a Fradi
Ember harcos karakterrel vagyok, és az lenne pár kérdésem, az elsõ, hogy mire érdemes fejlõdni, fegyver+pajzs, kétkezes fegyverek, vagy mindkét kézben egy-egy fegyver?
Harcosként milyen specializációkat érdemes választani?
Milyen sorrendben érdemes haladni a helyszínek között?
A kotorban volt, de itt van valamiféle jelentõsége annak, hogy pozitív vagy negatív megoldásokat választok egy-egy küldetésnél?
Zevran pedig alapból unszimpi kari, úgyhogy ki akartam nyírni rögtön, csak véletlen mellé nyomtam, így végülis futni hagytam 😞
CSAK a Fradi
Managert most nem tolom, nagycsapattal már jól ment, viszont a Fradival még mindig nem az igazi, kicsit elment tõle a kedvem 😊 Meg most ezt a kis rpg-t már harmadjára pörgetem egymást után, nagyon beszippantott.
CSAK a Fradi
(Gondolom a managert hanyagolod mostanában te is)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Túlélem nélkülük, bár vicces, hogy Zevran-t is elküldtem...
CSAK a Fradi
Amúgy nem látom túl nagy elõnyét a dolognak, meg így, hogy elvesztettem miatta két csapattársat...
Amúgy maga a kari nem rossz, a sebzése nagyon komoly, de nagyon lassan üt és nem mindig talál, szal két oldala van a dolognak 😞
CSAK a Fradi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Dörzsöltségrõl...30ig érdemes növelni addig is csak nyitás miatt. A dexbõl találsz, semmi gyakorlati haszna nincs a 30 feletti dörzsinek mivel harminc is elég mindenre. Ez a gond végülis a kalandorral ha pc.. kétfelé megy a pont. Emellett kénytelen vagy erõre is tenni vagy elvisz az elsõ nyári zápor(vért miatt).
Kitekertem negyedszer, totál negatívan, illetve Ogrent nem áldoztam fel mert pont rajta volt a legjobb kardom hehe. 1320 pont az 1600ból, hagytam Loghaint sztárrá lenni. Allistair kivégzésérõl egy büdös szó se hangzik el, emiatt csalódott vagyok. A többi kb jó volt a befejezõ szövegben.
Valami irgalmatlanul nagy varázserõm volt a végén, 75+43 azaz 118 ami takaros. Kivárom az Ostagart és nekifutok ötödször kétkezes fegyós bandával.. majd viszem Waynet és gyorsít ha nagyon nem megy hehe 😛
Kérdés: jól tudom, hogy az íjak esetében a short- és longbow sebzésénél a dex és a str 50-50%-át veszi alapul, a crossbow-k esetében pedig 100% dex? Csak mert azt is olvastam valahol, hogy nem mûködik normálisan a számolás és jobban megéri, ha nem crossbow-t használ az ember.
Egyébként kicsit addiktív a játék <#vigyor>#vigyor>
Kard, buzogány, fejsze sebzésmódosítója az erõ, ezeknél a fegyvereknél lehet majd a dörzsöltséget alapul venni a sebzésnél.
Kb. 5-12 szint között úgy láttam jobb, ha két erõs tör van a kézben, mint a kard+tör páros, ilyenkor az ügyesség lényegesen magasabb az erõnél, a dörzsöltség-érték még nem sebzés befolyásoló.
Szerencsevadász a dörzsöltség mértékétõl függõ bonuszokat kap különbözõ képességekre, azt is fejleszteni kell, de kezdetben az ügyesség a fontosabb, 36-ig mindenképpen fel kell tolni.
Ajánlom a dualos városi elf warriort is, ha valaki a kétkezes harcot kedveli.
Befolyásolás, és pillangóvágás a két induló képessége tehát nem kap fölösleges skillt, mint mondjuk a human nemes, aki pajzshasználattal kezd.
Gyors, hatékony harcos ügyességre+erõre kell fejleszteni.
A szerencsevadász képességcsoportot természetesen nem kaphatja meg, de a kettõs fegyver csoportot 12-es szintre ki lehet maxolni vele.
Az alapkövetelménynek számító 36 ügyesség miatt szinte minden ütése talál, õt viszont nehezen tudják megütni, az amúgy is gyors stílushoz még a lendület képesség is ad bonuszokat.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szóval akkor ha két kard lesz a kezemben akkor már erõt méri ugye? Akkor nem kéne csak tõrökkel mennem? Hisz annak adja ügyességbõl és dörzsöltségbõl a pontokat.
A köv. konfigokon elfut a játék? (Nem kell max grafika, nálam a játékélmény mindent felülbírál)
1.) AMD 64 bit 3000+ (1,8 GHz), 1 GB RAM, GeForce 9500 GT 1 GB DDR2, Windows XP
2.) Intel Dual Core T2390 (1,86 GHz, 64 bit), 2 GB RAM, Intel GMA X3100, Windows 7 Ultimate 64 bit
Elõre is köszönöm a válaszokat!
DAmodder - a legfontosabb, ha modokat akarsz használni...
Better Combat
Amazon Curves 😄
Of Noble Cast
No Starting Abilities
No follower auto level
Project Beauty
Blood Dragon Armor Retexture
Vibrant Colors
Lock Bash
Detailed Tooltips
DLC Merchandise - akinek nincsenek meg a DLC-s tárgyak, de kellenének...
Forced Deathblows
Personal Annoyance Remover
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Megvan valakinek az eredeti Dragon Age? Mert akkor elküldhetné a magyar feliratot tartalmazó fájlokat ide [email protected] elõre is köszi.
A kétkezes fegyverek gyk hulladékok, könnyen üt mellé, lassú mint a tetû... Mind1, majd meglátom ötödikre, hátha azzal több lesz a kihívás.
Külömben az a legjobb ha már a játék felénél tudja az ember hogy ki lesz ott az utolsó harcnál.
Törnek az ügyesség a sebzésmódosítója, kardnak, buzogánynak fejszének az erõ, így kezdetben a magas ügyesség miatt lehet jobb két tör, mint a kard+tör varia.
Penge, vadember bökõje, Olaf becses sajtszeletelõ kése amik szóba jöhetnek, illetve Ozammarban lehet(ne) venni egy bicskát, de az szinte megfizethetetlen, 130 arany körüli az ára.
A kettõs fegyver mestere képesség kell ahhoz, hogy mindkét kézben teljes értékû fegyver (kard) legyen, ennek 36 ügyesség az alapfeltétele, a többi pont mehet a dörzsöltségre.
Elkényelmesedett a kiadó, ezidáig két olyan modot kaptunk, amihez küldetés tartozik, s a kettõ összesen talán jelent egy órányi plusz játékot.
Néhány hónapon belül jó lenne egy expanziós lemez is, plusz 8-10 órányi játékidõvel, vagy legalább egy komolyabb dlc.
Félreértés ne legyen, hangulatos, jó az eddig megjelent két mod (Harcosbérc, Pala), de nagyon rövidek.
Felteszem olyanra véletlenül sem számíthatunk, hogy a történetet pörgessék tovább (Morrigan és a demonbaby), ezt jó esetben meghagyják a második részre.