18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
NiGhTM4R3 #11002 Hali
Lenne 2 kérdésem
1, Az normális, ha néha-néha eltűnnek a tárgyaim a hátizsákból? pl. találtam egy festményt, amit gondoltam majd a táborban odaadom annak a bizonyos személynek, és nem találtam. De nem csak azt, hanem más dolgok is tűnnek el néha. És nem adom el, vagy 'pusztítom' el őket, tényleg eltűnnek
2, Van nálam gyémánt, zafír, stb. amiket ajándékként oda lehetne adni Palának, de nem tudom. Hiába vizsgálom, próbálom 'ráhúzni a karakterére', nem reagál. Ez miért lehet? -
GodBadka #11001 Semmi gond. Én ettől nem sértődök meg, hiszen nem én jelentettem be :) Amúgy ez nem sg.hu-s hír, hanem EA-s csak átvették. Az meg hogy ez az EA részéről, mennyire figyelemfelkeltés, vagy mennyire valós, majd az idő igazolja. Mindentől függetlenül persze a bejelentés tényét, mint olyat nem lehet vitatni. :D Ha az Ea-n múlna ők biztos örülnének, ha minden fél évben ki tudnának adni egy-egy DA folytatást. :) -
#11000 Remélem hogy a második kieg mert ahhoz szerintem kell két év hogy egy ütös második részt összehozanak. -
Murmur #10999 Vagy egy hete jelentette be az EA, hogy lesz valami uj dragon age 2011 elejen. Ugyhogy nem .hu-s hir. :) -
#10998 Nem kötözködés, de nem egészen .hu s hírre gondoltam :) Pláne nem sg.hu s cikkre, ezek nagy része minden csak nem hiteles. De tudod mit úgy legyen! Jöjjön 2011 elején én leszek a legboldogabb. Ámen -
GodBadka #10997 Mar miert ne tudnek? Miert gondolod, hogy az ujjambol szoptam? itt egy peldaul
Azt en se gondolom, hogy keszen is lesz, hanem majd jonnek a szokasos csuszasok, de nem hinnem, hogy 4 evet csuszna (a gamespot-on pl van egy unnamed dragon age project 2011 elso negyedevere, ami gondolom a DA2 lesz, de az sem 2 ev). :) -
#10996 Én lvl19 vagyok és most fogok először odamenni. Nem vagy lekésve semmiről. Nyugodtan csinálgasd a mellékküldetéseket. -
obe #10995 köszönöm -
Chaosman88 #10994 amint szerveztél elég szövetségest, és leadtad a fő questet Redcliffben -
obe #10993 srácok, lányok
mikortól lehet bemenni a denerim-i elf zárványba?...jópár küldetésem lenne ott, lvl 14 vagyok, egyenlőre elhajt a kapuőr
köszi -
himpike #10992 A párbeszédírás a legszarabb az egészben.. rengeteg időt elvesz leírni és tesztelni. A többi no big deal. -
#10991 Na az szép méretű mod lesz akkor :) -
#10990 Spell animaciokat es hangokat a mai napig imadom. Nekem egyedul a party ai hianya az ami miatt nem jatszom ujra a BG2-t. DA, barmennyire is tetszik szerintem, legalabbis szamomra egyaltalan nem volt "BG2 utanerzes", utoljara ilyesmit NWN2 alapjateknal ereztem. Az elso Irenicus dungeonos reszt mar vagy hatodjara jatszom vegig kulonbozo karakterekkel mert a boseg zavaraban nem is tudom melyik kaszt lennek leginkabb... nah es persze ott van maga Irenicus, minden idok egyik legjobb gonosza. :d
Viszont mar csak par ev es jatszhatjuk DA modkent is... ha elkeszul valaha :DD
-
#10989 Hogy jönne már évvégén? :) Hol olvastad ezt? Linket(úgyse lesz). Én azt olvastam minimum 2év, de engem nem is érdekelne(ugyanis én azok közé tartozom akinek a dragon age grafikája tökéletes, mi a f*szt számít a párbeszédeknél elnagyolt háttér most őszintén...) elégedett lennék mégegy kiegészítővel esetleg még "pár" dlcvel.
Beast: Nekem munkahelyemen van fenn a Bg2 és sokmindenben túltesz a szememben a Dragon Agen,pl:
- nézzük csak meg hányféle és milyen változatos lény van a BG2 ben, beholdertől medúzákon át a trollokig, dragon ageben van pár de majdnem minden második csatában darkspawn valamilyen fajtája ellen küzdünk, úgy érzem kicsit "elgyűrűkurásodott" a kicsike, aminek én speciel örülök is és nem is főleg az imént említett okból
- játékidő: mai játékokhoz képest magasan az élvonalban van a DA de azért a BG2 még mindig top ilyen szempontból(ha jönni fognak DLCk akkor ez a véleményem könnyen meg fog változni).
- Ad&d Nos igen, ez sajnos túlságosan is szubjektív nekem a klasszikus Ad&d rendszer tetszik a legjobban, ez nem a dragon age "hiányossága" de mindenki ismeri az érzést pl amikor megtalálta az első +5 ös kardját ugye? Itt is vannak jó itemek, de valahogy másabb az érzés, egyedibbeknek éreztem a cuccokat
Mindezek ellenére bátran állítom, hogy a DA kitűnő BG2 "utánérzés", én tökéletesen elégedett vagyok vele.
Negatívom BG2 részről(és most ellent fogok mondani kicsit a hozzászólásom elejének) grafikája már elég érdekes a szememnek(és itt most nem a helyszínekre vagy az inventoryra esetleg az ikonokra gondolok azok mind szépen vannak megrajzolva, de a karakterek mozgása illetve a spellek....oké hogy widescreen mod és társai, de nagyon bánom, hogy a baldurs gate2 1999-2000ben(most hadd ne nézzem meg pontosan) és nem mondjuk 2004-2005ben jött ki, azóta is fenn lenne az otthoni gépemen is..Kicsit olyan "gagyinak" hat, holott pontosan tudom, hogy ezekben a játékokban nem a grafika a lényeg, csakhát a jót könnyű megszokni na... -
himpike #10988 Brankától már nem tudsz kijönni a mélyutakról. Fehéragyartól se tudsz ha már beszéltél vele. -
SaGa #10987 Bármikor vissza lehet fordulni a mélyutakról is. Két olyan rész van, ahol nem tudsz megállni, visszamenni a táborba majd később folytatni:
A mágustorony megtisztítása illetve a végső csata, bár ennek a közepe táján megint van egy csapatválasztási lehetőség, sőt a legvége előtt még be is vásárolhatsz... -
GodBadka #10986 A DA2 elmeletileg ez ev vegen jon (plusz gondolom nemi csuszas). Nem hinnem hogy most 5 evig huznak, ugyanis nem kell tobbszor kitalalni a koncepciot, meg nem fognak egy uj motort sem ala rakni, csak maximum fejlesztik a mostanit. -
obe #10985 mecsoka, himpike köszi szépen -
himpike #10984 Annyi könyvet használsz el amennyit akarsz(bebukod használatnál, viszont kapsz egy képességet, varázslatot vagy tulajdonságpontot). Minden segítséget össze kell szedned az országgyűlés előtt, szóval csináld végig az urnát vagy amelyiket akarod, utána folytathatod a másikat. Menet közben is kifordulhatsz ha még nem mentél túl mélyre. -
himpike #10983 Én megöltem akkor is hehe, meg kellett őrizni a sötét titkomat :P Vele halt a szektája is. -
mecsoka #10982 Már a felénél járok :) Azért remélem lesznek benne pörgősebb részek... ez az első ilyen jellegű könyvem, de nem rossz. Kíváncsi vagyok a végére :) -
mecsoka #10981 Szia!
Szent hamvaknál nekem egyszer a sárkánnyal voltak problémáim, de később visszamentem és csak akkor nyirtam ki. (meg itt lehet megszerezni a lélekfaló spec-et is ha igényt tartasz rá, de akkor nem kell sárkányt ölni)
Orzammarból is ki be lehet rohangálni. Legalábbis én szoktam, mert néha csömöröm lesz a sok járattól, meg kőtől :) Erősen gondolkozom, de nem jut eszembe semmi visszafordíthatatlan probléma... -
#10980 Tegnap raktam fel megint a BG2-t, es szerintem meg mindig az a valaha keszitett legjobb rpg :) Viszont a sok Neverwinter Nights 2-zes meg Dragon Agezes utan annyira elkenyelmesedtem, hogy fajt ujra minden lepest manualisan kattingatni benne... de a story akkor is verhetetlen. :(
gief Dragon Age BG2 mod :( -
#10979 ma fogtam a kezemben egy Dragon Age könyvet,hát mit mondjak,majdnem megvettem.de most nem vásárolhattam magamnak ajándék,igaz nem egy olyan drága könyv :D
jó lehet ^^ -
obe #10978 srácok, lányok
13-as szintű mágus vagyok, a pagonyelfek, és a körtorony segítségét már megszereztem, azt szeretném kérdezni, hogy csináljam meg ozammar küldetését, törp támogatásért, vagy pedig folytassam onnan a szent urna küldetését hogy éppen beléptem egy romos templomba hosszabb lépcsősor előtt állok...nem szertném ha főszál lévén beindít egy olyan sztorit hogy nem térhetek vissza ide vagy oda mert elpusztult,lásd ostagar, azóta sincs kutyám:((, és korcari vadon- két küldetésem maradt ott..vagy olyan boss-ba futni amibe beletörik a bicskám...
valamint lehetséges 2 azonos könyv, például mágus könyv ami képességet ad, 1-et már vettem, és mintha láttam már volna valahol, de nem találom, kb 15 arany volt, és nem speciális mint pl. szellemgyógyító (ez csak a szellemgyógyítóknak használ, mint wynne?)..köszönöm -
#10977 Nem kiinni kell az edény tartalmát, hanem csak egy kortyot inni belőle. -
#10976 Nem, más gond lesz. Most néztem végigjátszást. Ott nem az a bejátszás jön, mint nálam. Nálam elforr. Ott nem. Ott nem szakad meg ima, és ivás közt, nálam igen.
Csak tudnám, így mi a gond. -
SaGa Jr #10975 Akkor töltsd újra, mert ezek szerint nem lett megtöltve. Máskülönben nem lenne üres. -
#10974 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, mit csinálok rosszul. Nekem a 6. lépés után azt írja, hogy az oltáron üres agyagedény áll. Nem igazán értem. Mennyit kell várni? Mert hiába várok. Az életben maradt csontik lehetnek a gond? -
SaGa #10973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1: megtöltöd a kancsót
2: magadhoz veszed a kancsót
3: elmész a tótól
4: odamész az oltárhoz
5: ráteszed a kancsót
6: imádkozol (itt vigyázz, mert kicsit várni kell a következő lépésig)
7: iszol egy kortyot a kancsóból
8: visszateszed a kacsót az oltárra
9: magadhoz veszed a kancsót
10: odamész a tavacskához
11: beleöntöd a maradék vizet.
-
#10972 Kérdés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vérfarkasos küldetés. Lent vagyok egy vasajtó előtt, középen víz, balra oltár. Az ezerszer leírt módszert próbálom, de nem működik, ugyanis ha imádkozom, elforr a víz, nem tudok inni, ha iszom, majd utána imádkozok, szintén forr a víz, nincs mit visszaönteni. Lehet az a gond, hogy a csontikon átrohantam, nem kaszaboltam le őket? Vagy mágus nem imádkozhat? Kezdem elveszteni a fonalat... -
#10971 Harcosbércről egyszer hagytam lelépni Sophiat...
Megígérte, hogy többet nem látom, erre az első utazásom alklmával rámtámadt egy csapat förtelem (köztük egy narancssárga elit).
Nem kaptam semmi infot, hogy ezeknek volt-e közük Sophiához, de a többi végigjátszásban ilyen csapat nem támadott meg.
Pókok, éjfattyúk, útonállók kerültek utamba és a küldetéshez kapcsolódó lények, csapatok. -
SaGa #10970 Igen, egy korábbi menetben a manacsapás rendezte el az öreget, de most még elég messze járok attól a képességtől (8. szintű a csapat)...
Ha már az a spell megvan, gyakorlatilag egy mágus sem jelent gondot...
Nem tudom, minek köszönhetően, olyan "véletlen találkozások" jönnek, amelyekkel eddig egyszer sem futottam össze. Sötét erdő teli pókokkal, éjfattyú különítmény, ami körbevesz, stb. Az egyiket biztos, hogy Wynne mamának köszönhetem, amikor megidézte a szellemét, de a többit nem tudom. Most vagy 3 nő(szerencsavadász főkarakter és a két mágus) és egy kutya, vagy két szerencsevadász, két mágus a felállás a csapatban. Nagy ritkán elviszem Zevrant is egy körre, meg Alistert, hogy fejlődjenek, de ritkán. A mélyutakon Oghren helyettesíti a kutyát.
Morrigan közölte vele, hogy jó lenne, ha azt a halat, amit a málhájában hurcibál eldobná, mire Oghren: még egy napot érlelni kell, aztán megfőzöm és megvendégellek. Na amit erre kapott... -
#10969 No igen, de végülis egy bugot kihasználva sikerült Wynne-ből legyőzhetlen csatamágust alkotni
Irving főmágus is hasonló képességekkel bír (gyógyító), ráadásul még sziklaököl képessége sincs, runákkal nehéz támadni, bár kétségtelenül hasznosak.
Elfeknél Zatharian ellen a manacsapás lehet kegyetlen, s ha Alistir bírja a terület megtisztítás képességet, hamar kifogy az elfből a szufla.
-
SaGa #10968 Az este Wynne verte le a vérfarkasok több mint felét.
Sokadik nekifutás volt, arra hajtottam, hogy lenyomom az elfeket, de nem jött össze sehogy sem. Nem bírt a csapat Zathriannal, túl sok immunitása van.
Visszatöltés kicsit korábbra, megnézzük mi van, ha a vérfarkasok ellen harcolok. Nos ebben a felállásában is több kísérlet volt, míg egyszer Wynne beragadt egy fa és a fal közé, onnan osztogatta az áldást, amíg bírta. Zathrian még utolsó ütésével lenyomta Fehéragyart, majd meghalt, de egy csoportos bénítás még beakadt a maradéknak. Mindenki más elesett, csak Wynne ácsorgott a fa mögött, meg a vérfarkasok közül úgy 6, körülötte. Már akartam nyúlni a reloadhoz, mikor feltünt, hogy nem mozdulnak. Valami bug miatt az egész csapat egyhelyben ácsorgott, így Wynne a maga kis botocskájával, sziklaöklével meg az ősi villámjával lassan lerendezte őket.
Jártam már hasonlóképp egyszer, ott elszúrtam, mert kimozdultam az alap pozícióból és mindenki egyből rámugrott. -
#10967 Nem a legjobb választás főmágust az enyészetbe küldeni.
Minden további nélkül átmegy, de a harci képességei elég gyengék, ráadásul manából sem szabad, hogy kifogyjon, üres az inventory-ja (ezért nem érdemes Jowant sem átküldeni)
Mágus főkarakterre egyszerű a feladvány, ha a főkari nem varázsló, akkor Morrigan megoldja, de még Wynne is több támadó képességgel bír, mint a főmágus, s veszély esetén be tud nyelni egy mana lötyit. -
himpike #10966 Mindegy milyen karid van, a meggyőzés a legfontosabb képesség mindelhol. -
#10965 Én ezt valahogy úgy oldottam meg, hogy nem hazudtam a démonnak, egyezséget kötöttünk, de a puzzle végén aszonta a g*ci, hogy sajnálja de nem hagyhatja el a kislányt tudatát. Na erre levágtam, de így a kislány is megmenekült. Tehát még hazudni se muszáj. Innen látszik mennyi féle variáció létezik.
Redcliffe kastélyban meg szintén nincs szükség senki halálára ahhoz, hogy a kisfiúból kiűzd a démont:
Elmész a főmágusokhoz Irving főmágust elcsalod, és utána a kastélyban ráveszed, hogy menjen át ő az enyészetbe. Ha eléggé maxos a meggyőzésed, átmegy. Úgyhogy én őt küldtem, legalább volt alkalmam kipróbálni az öreget. Ráadásul ez senki életébe nem kerül.
norbi4567: Orzammarból elvisznek a szálak majd Redcliffe faluba Dwynn-hez a törpéhez. Sten legyen veled, meg meggyőzés se árt. Bár ha rosszra fordulnának a dolgok a beszélgetés után, akkor is meg lehet szerezni a kardot. Többet nem mondok!
-
SaGa #10964 Na nekem ez nem jött össze. A kiscsaj nem akart elfutni, így a démon betelepült, én meg mehettem a papához, hogy sajna agyon kellett csapni a leányát... -
#10963 Hazudni kell a démonnak, hogy kiszabadítod, s övé lehet a lány.
(van ilyen opció a párbeszédben, hogy hazudsz)
Átvezetzed a tüzet a puzzlen, ismét jön egy párbeszéd, amikor kijelntheted a démonnak, hogy megígérted, hogy kiszabadítod, de azt nem , hogy életben is hagyod.
A kislány elfut (vele majd az apjánál találkozol), a démon megidéz néhány segédet, de elég könnyen legyüzhető - ez a megoldás Morrigannak "természetesen" nem tetszik.