18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#11322 nemhogy trainert haszáltál volna :) am sztem hiba csalni, mert onnantól már csak fun az egész. nincs sok kihívás :( -
Zsusensei #11321 No újra instaláltam és ugyanúgy minuszos maradt ......ugyfest eztmár nemtudom helyre hozni ezek szerint a maga a mentés sérült...bakker XD
csak én lehetek ennyire szerencsétlen..nemtudom pénz nélkül menyire tudom végig vinni..majd meglátjuk mostmár nem hagyom annyiba, igaz kéne flaska..meg sokminden dehát én csináltam magamnak a bajt...azért ha valakinek még van ötlete szóljon... -
Zsusensei #11320 nem tuttommal nem írt át semmit a mentésbe bár kipróbáltam kezdtem újjat (persze régi mentést nem töröltem) és ott már nem volt ez a minuszos buxa gondom...csak a régi mentésemnél ahol próbáltam megbuherálni a dolgot, gondolod egy ujra instalálás segítene így is? -
SaGa Jr #11319 Oghren papának kell a kis fa lovacska (a gyerekei kapcsán említi meg) is (azt hiszem a lerombolt településen lehet felszedni). -
SaGa Jr #11318 Nekem is 14 óra volt az egész és a végén maradt 3 baragadt küldetés az összes többi el lett végezve. Nem rohantam, minden kis zugot bejártam, különösen sokat vadászgattam a nyomorék templar banda számára az ancient fákat, meg a szobrok feliratait (némelyiket elég nehéz észrevenni, csak bizonyos szögből látszanak).
Az egyik beragadt az Oghren gyerkőcéiről való témázgatás (megtörtént és mégis benn ragadt a feladatok között), a másik meg a segítségnyújtás a csempészeknek. Ez utóbbi speciel el kellett volna tűnjön, mert amint segítek a városőrségnek ez levételre kerül (egyszerre volt benn az elvégzett és el nem végzett feladatok között). A harmadik pedig az elf nőszemély grey warden felavatása. Ezt egyszerűen nem tudtam megtenni, mert ő volt az utolsó akit elhoztam így utána már csak egy dologról lehetett beszélni a főhadiszálláson a senechal-al, az pedig nem a sorozás volt... :)
Nem hosszú de nem vészes azért egy kiegészítőhöz képest. Sok elem láthatóan a NWN 2-t idézi. -
#11317 Nem kell újat kezdened. A mentéseidet tartsd meg. Uninstall utána reinstall. Gondolom a cheat nem írt át semmit a mappában ahol a mentéseid vannak. -
#11316 Felraktam a játékot, felpatcheltem. Amikor elérek oda hogy először harcolnom kéne kilép a program. Program működése leállt vagy valami ilyesmi.
Windows7 -
Zsusensei #11315 Van egy ÓRIÁSI problémám! Valamit nagyon eltoltam!!!
próbáltam cheat kódot használni (pénz) amit megis bántam több szempontból is.
elvileg ment a cheat "szerzet 10 aranyat" na nézem tényleg meg kapta e és most jön a ledöbbenés NEM - 88 réz XD
és ha eladok vagy bármi marad ugyan annyi vagy -12 réz és utána vissza ugrik -88 vagy - 90 re XD
KeyBindings-be vissza állítottam mindent a normálisba a parancs ikont is vissza csináltam eredetire mégse változott semmi!!!! nem akarok új játékot kezdeni .... csak az az egy ötletem van hogy valami mégse passzol a KeyBindings-be...valaki segítsen vagy linkeljen be egy képet a KeyBindings-jéről hátha tényleg azzal van gondom..vagy ha valakinek van konkrét ötlete segítsen (tanultam a hibából nincs cheat igérem :D ) -
#11314 Nálam megfelelt a sima nagy adag tűzbalzsam is!
Lelianat merre találom? Wynnevel az elején már találkoztam de ő nincs is nagyon elrejtve. -
#11313 nálam speciel Loghain tünt fel (úgy tűnik valamit kevertem és mégse halt meg, tehát figyelembe vette az előzményeket)
másodszori nekifutásra amúgy inkább nem is vittem a jó kis páncélt, csak valami egyszerűbbet...de az meg is lett...így visszatekintve már elsőre is fura volt, hogy minden karin volt valami alap ruha a dutyiban, kivéve a főkarimon...másodjára már azon is volt...
Kérdés !! a kiegben hol a rákba lehet jóféle tűzbalzsamot szerezni ? vagy valami receptet, mert csak az alaphoz találtam... -
#11312 Valaki már kérdezte a karakter importálást - talán a pénz szempontjából van jelentősége.
Némileg sajnálom, hogy az Awakening lényegében egy önálló játék, nem sok visszautalás van a konkrét előtörténetre, importált karakternél is talán annyi, hogy Alistair, vagy Anora érkezik, attól függően, hogy ki lett az uralkodó.
A néhány mondatos beszélgetés semmitmondó, s Wynnevel is hasonló volt a helyzet: örül, hogy találkoztunk, de indul tovább sok a dolga.
Leliana, Sten, Zevran, de Még Morrigan neve meg sem lett említve (legalábbis eddig még nem került szóbe senki a régi csapatból)
Oghren hozza a formáját, de a főkarakterrel semleges, a múltról nem sok szó esik közöttük.
Nathaniel az áruló Howe arl fia, szerencsevadász, íjász képességekkel indnul, s itt elég jól is tudja használni azokat.
Kulcskarakter lehet, ha a főkari nem szerencsevadász, előfordul, hogy küldetéstárgyak zárt ládából kerülnek elő.
Igazság képében egy testet öltött, félzombi kinézetű szellemet kapunk, elég jó képességekkel.
Anders és Velanna mágusok, mondhatám, hogy elég jó képességekkel indulnak, de egy meglepetés is van a kiegben.
A bázison végtelen számban lehet vásárolni könyvet a statpontok újraosztásához (6 arany).
Természetesen annak nincs értelme, hogy minden egyes küldetés előtt újraszabd a karaktereket, de ha valamelyik nem tetszik tetszőlegesen átformálhatod, Nathanielből csinálhatsz dualos bérgyilkost, a mágusaidat, de akár a főkarit is tetszőlegesen átképezheted.
Specializációt könyvekből gyorsan meg lehet tanulni, itt van az importált karaket előnye: a kezdőtőke mindössze 15 arany, importált karakternél pedig amennyit áthoz...
Csapattagokon használható páncél, fegyver van csatlakozáskor, amit természetesen lehet jobbra cserélni, ha van. -
#11311 Amit fel lehetett venni kb mindent, kivéve 2 "hozzávalógyüjtést" Wade mester számára.
Leliana-val hol lehet találkozni? (Tán én azért nem találkoztam vele, mert uj karival toltam?) -
#11310 Wynn és Leliana is feltűnik amennyiben életben vannak.
Az írásod alapján elég rohanósan játszottál, én 11 óránál járok és még csak 3 társammal találkoztam. Hány küldetést csináltál meg a 78-ból?:) -
#11309 Egy kis segítség az ajándékozáshoz:
Anders:
Gold Earring, Kitten, Knitted Scarf, Engraved Silver Bracers, Phylacteries: A History Written in Blood, Bell Collar.
Oghren:
West Hill Brandy, Aqua Magus, Mackay's Epic Single Malt.
Nathaniel:
Howe Bow, Delilah Howe's Letters, Golden Vase, Locksmith's Tools, Bronze Sextant.
Sigrun:
The Warrior's Heart, Toy Chariot, Spyglass, Potted Plant, Snowglobe, Soap on a Rope.
Velanna:
Elven Runestone, Discarded Journal, Blank Journal, Ornate Silver Bowl, Carved Greenstone, Shiny Malachite, Elven Trinket
Justice:
Elven Prayer for the Dead, Lyrium: Gift of the Maker, Kristoff's Locket, Lyrium Ring, Verses of Dreams. -
#11308 Nos, kb 10 perce toltam végig a kieget. Megosztom veletek tapasztalataimat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Összességében jó kiegészítő, bár sok dologban hiányérzetem akadt. Egyes helyszínek túl sivárok, túl semmilyenek voltak, más helyszínek meg fantasztikusak. Amit ne várjon senki: Románcok, illetve Alistair (vagy Anora) és Oghren kivételével nem fogtok régi szereplővel találkozni. Ha már itt tartunk: Az új társakból is hiányzik valami. Oghren jópofa, mint az alapbal, a beavatásánál hanyatt estem a röhögéstől. De összességéből hiányzott belőlük az a plusz, nem egészen voltak szerethetőek. Ez legföképp Sigrunra és Velannara igaz. (Pedig tök frankó lett volna egy románc Velannaval!) Románcot se várjatok a kiegben. A strázsa müködése alapvetően tetszik, bár nekem hiányzott az a meghitt tábor feeling, ahol órákat töltöttem el beszélgetéssel a társaimmal, ami sajnos itt csak nagyon kevés mértékben van jelen. Ami viszont tetszett: A történet, a két Éjfatty frakció, az Anya és az Építész ellentéte és céljai. Én a végén elfogadtam az Építész ajánlatát, ami úgytünt, hogy a "jobb" befejezés. További pozitívum a runakraftolás, a strázsa fejleszthetősége és a hozzá tartozó mellék küldik. De valami hiányzik belőle...
Végszó: Nem volt rossz, de többet vártam, sok a kihagyott lehetőség. De legalább a story élvezetes és érdekfeszítő volt. -
kreknorbert #11307 mIHARI MINDENKÉPP MEGHAL a Beavatáéskor?vagy azt hogyan lehet elkerülni? -
obe #11306 értem, köszönöm -
#11305 Awakeningbe mentésből importálsz, tehát tök mindegy hol tartasz. Bármelyik játékmentést választhatod. -
obe #11304 köszönöm fantusz
egy kérdésem lenne azoktól akik már awakening-eznek már...most rakom fel a kieg-et, de az alapjátékkal még nem végeztem..a kérdésem, mindenképpen szeretném a marakteremet áthozni majd a kieg-be, át tudom importálni később is bármikor a karakterem, vagy ha már belekezdtem akármivel már késő?...csak mert szeretném ma este kipróbálni az ébredést egy új hőssel -
#11303 Annál a jelenetnél "Kati néni" jóval a valódi képessége fölött teljesít, képes egyedül leverni a csapatodat, bár, ha ügyes vagy legyőzhető (ki kell menni a teremből, akkor csak "Kati megy utánatok, de így sem egyszerű leverni).
A börtönös kalandot kár lenne kihagyni, Loghain testőrparancsnokával ráérsz később leszámolni, vagy megygyőzni, hogy rossz embert szolgál. -
obe #11302 ooo, köszi saga...semmikepp nem akarok betetsztorit kihagyni, na jo, hagyom magam elkapni..köszi -
SaGa #11301 Mindenképp. Illetve le lehet verni ser Cauthrient és a csapatát, de nem egyszerű, ráadásul elesel egy jópofa betétsztoritól. Jól gondold meg, milyen párost hívsz a kiszabadításodra. A Leliana-Morrigan páros szövegeire oda kell figyelni, de más párosítások is jó jeleneteket eredményeznek... -
obe #11300 sräcook, länyok..
az alapjätekban (most mär hozzä kell tenni), a föküldi sorän Alona kiräylnöt probälom kihozni az arl kastelybol, csak egy kijärat van, muszäly loghain es testörsege mellett elmennem, ami ugye mindig csatäba torkollik...itt mindig vesztek?..mindegy bärmit csinälok?...mert egyböl egy sittre kerülök meztelenül, allistairral közös celläba...akkor ez kikerülhetetlen, mindenkinek igy törtenik?
(itt ülök munkahelyen, a gls futär meg mär reggel ota lerakta az Awakening-et otthon) -
Nos #11299 ugye nem csak nekem megy az agyamra a sok hülye arua effekt
nem a környezetet látom, hanem valami színes maszlagot a talajon
-
SaGa Jr #11298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig meg kéne találj minden felszerelést. Ott ahol az utolsó delikvenst levered, akinél az egyik társad felszerelése van, ott van a földön egy hulla. Annál lesz minden egyéb felszerelés is, beleértve a sajátodat, meg minden egyebet amit a hátizsákban hurcoltál.
Ha nem lesz benne, akkor marad az a megoldás, hogy bemenetel előtt le kel lvenni a karakterről, betenni a hátitatyóba és akkor előkerül. Nálam speciel Justice viselte és megtaláltam annál a delikvensnél aki magár kapta a cuccát. -
#11297 spoiler..
feketelápban lehet szerezni egy frankó páncélt, az tünt el a bűverdőben található ezüstbánya nevű helyen... most nem tudom, hogy csak én fogtam így ki, vagy másoknál is ez a páncél eltűnik, mindenesetre nem árt menteni előtte... ha másodszor is bukom a páncélt, tuti küldi előtt otthon hagyom a ládában -
#11296 Oh. Melyik helyszínen volt ez? Csak hogy előre felkészüljünk, hátha..:) -
#11295 félreértettél... nem az a bajom, hogy kezdéskor tünt el a páncélzatom, hanem a kieggel való játék közben... tehát a kieg egyik helyszínén szerzett páncélzatom tűnt el egy másik helyszínen...szerencsére nem kell az egész kieget újra kezdenem, de vagy 2 órányi játékidőt így is buktam -.- -
s4 #11294 ezaz, így megy köszi. bár elég vicces de a lényeg, hogy települ :D -
#11293 Én azt csináltam, hogy az alapjáték felhasználni kívánt mentésében magamhozvettem mindent ami kellett, mentettem egyet, majd azt a mentést immportáltam Awakening-be.
(A bónusz DLC-s cuccokat felejtsd el, azokat nem kezeli az Awakening) -
#11292 xp kompatibilis módban futtasd a telepítőt, nekem az segített...
amúgy jól rábactam...nincs meg a páncél -.- autosave meg quick save csak olyan van, ami után meglettek a fegyvereim (gyanítom a páncélnak is ugyanannál a delikvensnél kellettek volna hogy legyenek), sima mentésem meg vagy 2 órányi játékidővel azelőttről van -.- szal 2 óra most ment a levesbe, tölthetem vissza a régit -
#11291 Szerintem eredeti exe-kell a telepítéshez, nem szabad törni mielőtt DLC-t telepítesz. (Én is csak sakkozom, mert az alapjátékom bolti, csak a DLC-t töltöttem le - bár ez is erősen vásárlós anyag:)) -
s4 #11290 De a javítás már fennt van, előtte felraktam ezért nem értem, a core.rar nem sérült kézzel ki lehet csomagolni -
#11289 Telepítsd kézzel a javítást, utána a DLC-t, majd a végén az okosságot. -
s4 #11288 Erre tudtok valami megoldást?
Szűz skidrow féle verzió, awake indítja a patchet, az felmegy majd core csomagolásnál jön a hibaüzenet :( -
#11287 Azaz. A 3-4 és utolsó képen pedig Hirol pácélja (Kal'Hirol pácél szett az Awakening mélyutakról) -
#11286 az egyik "experienment subject" nevű unszimpatikuson kellene lennie. -
#11285 Heeeeelp !!!! (spoilert tartalmaz)
Most verekedtem magam végig az ezüst-tárnákon, ahol ügyebár az elején elveszik az összes páncélt, fegyvert..végigmentem, letoltam a két boss-sárkányt is, kitudok menni, csak épp nincs meg a páncélon !!! a fegyvereimet megtaláltam, a többiek cuccait megtaláltam, de a páncélom nem lelem...pedig az örző páncélzatát viseltem (azt a dizájnos feketét)
ez most valami bug, vagy valahol máshol kell keressem vagy mi ?
az egész qva bányát végigsétáltam kétszer, folyamatosan taposva a tabot, de nem lelem..1 titkosajtót találtam, de az mögött se volt -.- -
Murmur #11284 Akkor az. Sajna én még várok a kiegemre, nem tudok ilyenekről. :) -
#11283 Ha nem az akkor a warden set amit a jatek elejen kapsz uj karakterrel. :D