Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Harmadszorra játszom vele és célom volt, hogy mindig más lesz a befejezés, de Zev miatt ez most nem jön össze... csak ezért csüngök ennyire a témán, bocsi 😊
A karimat AListair-rel minidg Wynn basztatta, de nagyon! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elfeknél nagyon olcsõn lehet elf gyökeret venni, a kis gyúgyitalhoz már csak flaska kell (Denerimben a Csámcsogõban és a táborban a törpéknél is van), nagyobb kiszerelésû gyógyitalok már költségesebb mulatságok.
Gyõgyital, nagy gyõgyital receptjét elõször meg kell venni, de ez kerül a legkevesebbe.
Tisztító adalék, illetve a nagy gyógyitalhoz sûrítõ adalék is szükséges - ezek a drágaságok (Morrigan képességei sem elegendõek mindenre, fejleszteni kell nála a gygynövénytant, ha komolyan alchemyazni szeretnél vele, a méregkeverésre pedig Zevran van legjobban felkészülve).
Nagy gyógyital talán nem is kell, de gyógyitalok jól jöhetnek, ha mégis innod kell csata közben, bár Flemethez hasonló elit ellenfelek nem várnak minden sarkon.
A gyógyitalok hatékonyságát a mágia befolyásolja.
Mágusaidnak elegendõ egy kis gyógylötyi, s néhény százaléknyi életerõrõl maxra gyógyulnak, de a harcosaid az alacsony mágia érték, és nagyobb HP miatt erõsebb potival hatékonyabban gyógyíthatók.
Több csapattaggal is lehet romantikázni, bár erre rámehet a békesség, féltékenységi rohamok, veszekedés közepette evickélhetsz, amíg találsz egy nyugvópontot, ami kb. azt jelenti, hogy valaki mellett döntened kell, s ez a másiknak nem fog jólesni.
Ha az érintett csapattagokat viszed magaddal, idõnként elég szépen beszólogatnak egymásnak, szinte már veszekednek rajtad.
Egész addig gazdagnak gondoltam magam, amíg meg nem láttam az árait! Ebben a játékban minden olyan rohadt drága! Még a fõkarim felöltöztetésére és felfegyverezésére sem lenne elég pénzem nem hogy az egész csapatéra. Pedig eddig semmi másra nem költöttem csak hátizsákra. És még a ME-s sárkányvért többi darabját sem vettem meg, ugyancsak emiatt. Egyébként nekem a kovács nem hozta szóba a meteoros kardot.
Vagy ezt csak akkor teszi, ha már nálam van a meteor darab?
Ez után visszamentem az erdõ mélyére és megöltem a boszit.
Biztos én vagyok a béna vagy csak elhamarkodtam és túl alacsony szintû csapattam mentem, de nekem iszonyú nehéz volt Flemeth-et legyõzni!
Csak negyedszerre sikerül és ráment a gyógypotim nagy része.
Ezt azért nem értem, mert eddig úgy haladtam, mint kés a vajban.
Sem az enyészet fõszörnyével sem a fõmágusszörnnyel nem volt ilyen gondom.
Eddig egy darab gyógyitalt sem kellett innom, itt meg szlapálnom kellet egyfolytában.
Minden sárkány ilyen nehéz lesz???
Tényleg még hány sárkány van a vezérdémonon kívül?
Én is gyûjtöm egyfolytában a hozzávalókat.
Megtudnátok mondani hogyan lehet gyógyitalt készíteni???
Mik kellenek hozzá és hogyan kell csinálni?
Ez után a csata után nagyon jól jönnének!
Morrigan-nál egyébként számomra érdekes volt ez a fordulat. Tény hogy eddig eléggé kiállhatatlan volt, de most megmutatta az emberibb arcát is. Kiderült, hogy neki is vannak érzései és nem gonoszságból kívánta Flemeth halálát. Egyébként én már nem tudom õt úgy elítélni, mint eddig a viselkedése miatt. Nem egy földöntúli jóság, de egy ilyen Anya mellett csak ilyen acélkeményen lehetett szerintem felnõni és túlélni.
Nem rég vettem be én is csapatba Zevran-t. Vele aztán igazán kell vigyázni, hogy mit beszél az ember. Ha nem figyelek oda elég két mondat és már a szex felé tereli a témát. Hihetetlen, hogy mindenbõl kitud oda lyukadni! Én ugye nem szeretnék vele összejönni, de ha ilyenkor nem neki tetszõ választ adok, eléggé megtud bántódni. Azt viszont nem szeretném, hogy lelépjen.
Egyébként lehet, hogy tévedek, de nem csak egy csapattaggal lehet összejönni? Valaki írta, hogy szakított az Leliana-val érte. Ilyet is lehet, nem csak egy csapattaggal kavarhatunk? Lehet többel is, ha szakítunk az elõzõvel? Akit kiszemeltünk másodiknak az nem fog az elõtte történtekért megharagudni?
persze csak ha kihagytam vmit :
- the awakening (jön)
- the rift (jön)
- return to ostagar (talán már kijött)
- az a gyûrûket meg páncél adó kisebb mod amirõl annyi szó esett már, neve nem ugrik be....
Mondjuk szerintem nem is volt az. Alistair rózsája egyértelmûbb volt.
Az aranyat egyenesen be lehet dobni a lovagoknak is, felesleges vásárolgatni. Semmi kézzelfogható hatással nem jár, szóval nyugodtan ki is lehet hagyni, inkább veszek könyveket meg cuccot, azzal többre megyek. Általában a játék legvégén hagyok 15 aranyat Szanálnak a többit meg bedobom a lovagoknak ha nem jön ki belõle semmi értelmes. Most tutu nem lesz egy vasam se, 3 harcost necces 100-160 aranyas fegyókkal felcicomázni meg felpotionozni.
Törpéknek drágaköveket, mágusoknak rúnákat lehet adni, ezekkel szemben nincs is semmi fenntartásom, nem 99-es kötegekben, korlátlanul beszerezhetõ adományok.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szövetségesek támogatásának nem sok jelentõséget kellene tulajdonítani van azon túl, hogy így néhány fölösleges cuccért cserébe XP-t adnak - célzottan azért bevásárolni, hogy a szövetségeseknek add cheat.
Szegény boszorka kétségbeesetten könyörög, hogy legyen vége a románcnak, különben mindketten nagyon megkeserülik a gyengeséget.
Az adott válaszoktól függõen elég sok variáció lehet a hogyan továbbra.
Nem volt kedvem kockáztatni, Alistair-t választottam (meg persze majd a trónt a végén). Nem mintha õ nem lenne ferde... pasi karakternél féltékenykedik. Néha úgy érzem homokozóban játszom 😄
Amúgy meglett az elf tanítvány, köszönöm.
Haladok a harcospartival... nehézség nélkül, elfek már beálltak, Eamon is ép, mégusok is, s ppen a mélyutakon toporgok. Kb L13ig volt nehéz, amikor bejött Ogren onnantól már nem Sten kb egyenértékû Ogrennel csak jobb a fegyvere. MEglepõdtem, a kétkezes fegyók is jók, de igazán csak akkor ha a csapatban van legalább még1 ilyen fegyveres. Kaszálok hol az egyikkel hol a másikkal, az ellenfél javarészt fetreng. Nem kell ide varázsló kérem.. 120kicsi is normál italt gyártottam, ebbõl még megvan 40-40 darab, a csatákat villámgyorsan nyerem ha van caster ha nincs. A caster az ellenségnél csak akkor veszélyes ha kiüti pont a mi harcosunkat. Viszont ha van 3 harcosunk akkor nyasgem... Ogréket gyakorlatilag úgy tudok ölni hogy nem sebzik a partit. Megvettem a bazinagy kétkezes kalapácsot is kíváncsiságból, de nem ajánlom senkinek mert ritka nagyon a kritikus vele. Vértombolás, berserker, meg a vén tatter képessége a kamaráserõdbõl hogy gyorsan ütök és nincs ellenfeél sehol. Sárkányok is mind bedõltek elsõre. Leliana képessége hogy "halálra jelöli" az ellent szintén hasznos majdnem pótolja a varázslót. A reaverek ijesztése szintén hasznos. MEgdõlt az az elmélet is hogy nem jó a nagyon nehéz vért, jó az, nincs vele semmi baj. Ha kifogyok staminából akkor valamit nagyon elbasztam a harc végéig...
Köszönöm a segítségeteket.
akkor lehet hogy azért van zárva a vas ajtó ami elõtt a szökõkút az edény és az oltár van?
köszi a válaszokat elõre is
Zevran egy buzi-ringyó-kurva <#vigyor1>#vigyor1>
Mindegy neki férfi, vagy nõ a társa, ami, ha egyetlen karaktered van talán még nem is feltûnõ, de arra nem figyelték fel, hogy miközben dúl köztetek a romantika, a többi csapattagnál is kedvesen ajánlkozik?
Egyébként találtam egy cool bugot a játékban ami végett lehetetlen az egyik küldetés...k*rva idegesítõ hogy ott fog maradni. Denerimben volt egy quest amit a strázsamester ad, és megoldottam a questet(nem akarok spoilerezni) mikor visszamentem meg nem lehetett vele beszélni normálisan. Pedig adott volna egy csomó questet...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Zevran tud egyáltalán szerelmes lenni? 100on csak rajong... (nõi karakterrel vagyok)
Most ilyenkor mivan?<#help>#help>
Neked hogyan sikerült, engem is érdekelne. Leszedtem a download managert, de hiába play, asszondja, hogy nincsen lemez...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
A DLC mûködik, el kell hagynod Harcosbércet, s majd visszatérve picit rácsodákodhatsz Leviékre, hogy benépesítették az udvart...
Meteordarabot utazásaid során találsz, a kovácsnak csak megmondod, hosszú kardot, vagy kétkezes kardot szeretnél-e belõle, s azonnal megcsinálja neked.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
nincs más ötlet?😄