Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eddig megjelent kiegészítõk:
Warden's Keep: Ez egy régi Szürke Kamarás erõd felderítésére ad lehetõséget. Pár új képesség és jó varázstárgy beszerezhetõ. Továbbá egy új "bázist" szerezhetsz, az ideiglenesen felesleges tárgyakat tárolhatod itt, hogy ne terheljék az inventoryt. Lesz itt még két új kereskedõ, akiknél igen príma páncélok és fegyverek vásárolhatók "diszkont" áron. Az egyik ráadásul egy meteoracél fegyvert is kovácsol neked, ha elviszed neki az alapanyagot.
The Stone Prisoner: Egy új csapatársat lehet megszerezni, Shale-t a gólemet. Természetesen neki lesz egy új privát küldetése is, amiben a múltját kell felderíteni.
Return to Ostagar: Ez a DLC elvileg januárban jön ki, az elesett Cailin király fegyverzetét lehet viszaszerezni benne az Ostagar-i csatatéren.
Ezek a DLC-k 1,5-2 óra plusz játékidõt adnak egyenként. Ezenkívül még vannak tárgy DLC-k, amikkel további tápos varázstárgyakhoz juthatsz, pl. Blood Dragon Armor..
Az Awakening kiegészítõt már Pares barátunk remekül összefoglalta a #9537 bejegyzésbe. Ez kb. 15 (vagy 30?) óra plusz játékidõ lesz, az eredeti játék után pár hónappal játszódik.
Ha van még valami kérdésed, kérdez bátran.. 😊
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha valakinek van ideje és fõleg türelme összefoglalná röviden és számomra is érthetõen (se angolul nem tudok, nem értek a számítógéphez se), hogy mi van a kiegészítõkkel? 😊 A játékom nem eredeti.
Köszi,köszi ha valaki megteszi 😊
És részemrõl a DA*-s karakterem történetét folytatom. Így jobb... A haverok ugyanúgy megmaradnak vagy új társaim lesznek?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ebben tudnál segíteni?
Biztos figyelmetlen voltam és kihagytam valamit, de anno nem igazán tudtam mit kell ezekkel csinálni. Ha már nem lehet akkor nem foglalkozom velük, de ha igen akkor visszamegyek kutakodni.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
---SPOILER---
Pedig már vége, a gólemek mellé álltam, kaptam egy koronát, a királyt is megválasztották (Harrawont) és mégis ott marad...
---SOILER VÉGE---
Miért? 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Books to pursue for future endeavors.
Lost countenance: Ferelden to Orlesian Phrase Book
-Must not offend the potential landlords
Raising Spirits: Offsprings and the Fade
-Terrible two's indeed!
Forest Fall: Truth and Legend in the Search for Arlathan
-Survivors? Poppycock!
The Origin of Theses: Knowing more than Everyone without Looking Like a Jackass
-Never get the time to read this. Maybe there's a stage play?
Az elsõ már valóra is vált, Orlais-ban játszódik az elsõ kiegészítõ, a többi még titok 😊
Bár logikusan hangzik, hogy késõbbi folytatások szólhatnak a Fade-del és az abominationökkel kapcsolatos történésekrõl, no meg Arlathan (az elfek hadjani birodalmának központja) sztorijáról.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szívesen máskor is, bár kicsit korán mész aludni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Elszabadítottál egy gonosz szellemet, utazásaid során egyszer talán még találkozotok.
Ha más karakterrel (mondjuk mágus) csináltam volna meg, akkor lenne neki vmi szerepe?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
(Worthplaying) 30+ lesz a szintplafon a pár hónappal az eredeti sztori után játszódó Dragon Age: Origins Awakeningben. Bolti és digitális verzió is készül belõle. Elõször jön az Ostagar DLC február eleje körül. Aztán márciusban az Awakening, amely kövér méretû, gazdag karaktertartalommal, új földrajzi hellyel és klímával jön, mert megfogadták a fórumvisszajelzéseket.
Lyriumporból líriumfõzetet lehet kotyvaszani, azt isszák a mágusok, ha kifogynak a manából.
Lírium a Körtoronyban, elf gyökér a pagonyelfek táborában, falska, és a többi adalék a tábori törpénél, vagy Denerimben a Csámcsogóban korlátlanul megvehetõ, feltéve, ha van elegendõ aranyad (Csámcsogóban olcsóbb picivel).
Sûrítõ, tisztító adalék nagyon drága, ha boldogulsz a legkisebb kiszerelésû potikkal sok aranyat megsprórolhatsz.
Az õssárkány egy hegy tetején lesz, de nem támad, ha nem bosszantod fel (kifinomult hallása van, utálja a kürt hangját).
A bendõjében egy kisebb sereg páncélzata, fegyverzete rozsdásodik, a dicsõságen, XP-n túl ezeket viheted a piacra, plusz ad egy sárkánypikkelyt, ha megküzdesz vele.
Harcosbércen nem lehet hozzávalókat és flaskát venni esetleg olcsóban, mint a táborban a törpéknél? Elfgyökerem még csak van de flaskával már rosszul állok.
Az urnánál mitõl függ hogy van sárkány vagy nincs?
A Körtoronyban nekem megmarad két küldi is. Gondolom nem találtam meg hozzájuk mindent ami kell. Valószínû az idõzõs az egyik. Nem igazán tudtam mit kezdjek velük.
Sajnos még nem találtam meg a meteordarabot így csak szeretném vinni a kovácsnak.
Van valami ötlet hogy hol keresem vagy teljesen random lehet megtalálni?
A Szent hamvak utnáját keresve találkozol néhány csapat süldõ sárkánnyal - ezek sokan vannak, repülni sem tudnak - a pálya végen pedig a mamával is megküzdhetsz (õ elvileg erõsebb Flemethnél, de mivel te is erõsebb leszel, lehet könnyebben levered)
A sárkánykölyköktõl, és az õssárkánytól kapott pikkelyekbõl Denerimben jó páncélokat kovácsolnak.
Az elfeknél is van egy sárkány, de szegény inkább vicces, mint veszélyes.
Talán meglepõ, de játékban nem a sárkányok a legveszélyesebb ellenfelek, a Vezérdémon pl. elég nyámnyila lett.
Ha végigcsináltad a Körtoronyban az idézõkörös szertartást, valamelyik káptalannál lesz egy küldetés - utazókat támad meg egy titokzatos lény.
A megidézett lényed nem sárkány, ember, de a kis csapatával elég kellemetlen tud lenni, de az elf síroknál megjelenõ Bosszúálló is idegesítõ a 6-8 csontváz segédjével.
Gaxkang a legerõsebb ellenfél - õszintén szólva nekem még nem volt hozzá szerencsém, nem egyszerû elõcsalni.
Találj meteordarabot, s mutasd meg a kovácsnak, rácsodálkozik, s megkérdezi, hogy készítsen-e belõle neked egy csodás kardot - egyébként nincs opció a párbeszédben, ha nincsen meteorod.
Kis gyógyhoz ne kell recept, csak simán rámész Morrigan gyógynövénytanára és ott már csak rá kell kattintani hogy csinálja meg.
Az urna megszerzésénél is lesz sárkány, ha akarod. Ha nem akarod, akkor nem.
Meteoritkard készítéshez elõbb kell a meteorit...
És azt hogyan készítettem el?
És hány sárkány lesz még a játékban?
A Vezérdémonon kívül lesz még Flemeth-hez hasonlóan erõs fõellenfél?
És a meteorkard készítését nekem miért nem hozta szóba a kovács?
Meg tudja valaki mondani, hogy Denerimben hol van a Hatalom színhelye? Köszi!