18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • St0RmTr00pEr
    ezeket is müködésre lehet bírni, ha átírod a Dokumentumok/Bioware/Dragon Age/Settings/AddIns.XML fájlban a DLC soránál a RequiredAuthorizationt=1 -ről =0-ra.
  • Murmur
    Nem azt irtam, hogy minden megy, hanem hogy tobbnyire mennek. Egyebkent az oldal vegen van egy lista. Ahol nem szerepel a `Requires Authorization`, azzal nem lesz gondja senkinek se.
  • BEAST #11360
    Felelmetes. :o
  • MerlinW
    Én 17 óránál járok és még van 8-9 mellékesem + a csata.
  • josi
    JBtextures
  • Calver
    no helmet modot használok

mindegy, elhajtottam, Oghren-t (még ha "csöppet" klisé is a srác) úgysem tudja túlszárnyalni
  • Calver
    csak a Return to Ostagar DLC-s tárgyakat viszi át, a promós cuccokat (Blood Dragon Armor, Band of Fire, társai) nem. elvileg, legalábbis ezt mondta BioWare. nálam pl Helm of Honnleath is megmaradt, ami Stone Prisoner DLC-ben megszerezhető. arra kíváncsi lennék, h vajon Warden's Keep-es cuccok is maradnak-e, nem tudja valaki?
  • balee4
    Amúgy: csak nálam nem működnek az alapjátékból importált karakternél a DLC-s tárgyak? Sőt rengeteg szuper tárgyat elvett, nektek is megnyirbálta az inventoryt vagy nálam van vmi gebasz?
  • balee4
    Szerk megvan a számlán volt.
  • balee4
    Attól kérdezem, aki megvette a kieget: ti kaptatok előrendelői kódot a galaxistól? Nekem nem küldtek semmit.
  • MEdievil
    Rakj rá zárt sisakot :) Amúgy ha végeztél vele a lápon már csak a kis személyes dolgai vannak szóval megszabadulhatsz tőle.
  • Calver
    ha elhajtom Justice-t a fenébe, kimaradok később valamiből? okádnom kell hogy ha ránézek a fejére (csípem én a zombikat, de nem csapattársként!), és a fehérköpenyes igazságosztó komplexusa... nos, maradjunk annyiba, hogy az sem segít túl sokat a dolgokon.
  • Risu Führer
    nem tudtok valamilyen grafikát felturbózó modot vagy javítást a játékhoz?
  • Calver
    Awakening máshol játszódik - nem mehetsz vissza az Origins-ben szereplő területekre. valamint Warden's Keep-ből ha jól tudom (kérdés, hogy jól tudom-e, mert ha nem akkor most morogni fogok h buktam +50 stamina bakancsot) szerzett cuccok sem mennek veled Awakening-be, sőt, tudtommal bug miatt még a megszerzett képességek sem. szóval nem vesztesz sokat.
  • Bucsek
    Üdv, most vittem végig a dragon age-t (nem elöször) és kérdezném, hogy lehet folytatni? Úgy emlékszem mikor legelsőre vittem végig, a játék végén tudtam folytatni (persze úgy h nem öltem meg magam) most meg valamiért nemtok visszalépni.

A másik kérdésem, hogy ha megveszem a kiegészítőt, de az alapjátékban még nem csináltam meg az egyik DLC-s küldit (a kamarás erődöt) azt később is megcsinálhatom? vagy csak úgy lehet, ha uj játékot kezdek és mindent az elejétől csinálok végig.
  • ollie
    Nem mind megy, mert a fizetősek (pl azok is, melyeket előrendeléshez adtak) ellenőrzik a játék indításánál, hogy jogosult vagy-e rá, vagyis be van e regisztrálva a kódja a social.bioware.com oldalra. Ha nincs, nem tudod használni, bár a feltelepítés így is megy.
  • St0RmTr00pEr
    12 óra 23 perc. Majdnem minden mellékküldetéssel együtt.
  • fnorbi89
    ja...kösz. Akkor kézre kell szedjem.
  • Fantusz
    Szokták mondani: kis ember nagy bottal jár...
    Morigannek megfelel a törpe botja is, a lényeg, hogy szürke kamarásé legyen...
  • AntiHero
    igen
  • fnorbi89
    Sziasztok látom már mindenki a kieget tolja azoknak jó játékot, majd én is tolom de előtte törp férfi harcossal szeretném végigvinni + vérmágus gonosz nővel.

!!Kérdésem: Törp férfivel összelehet jönni Morrigan-el????????
  • Tinman #11341
    Mennyi idő volt a kieget letolni?
  • BEAST #11340
    Morrigan sem volt gonosz, csak cinikus es huvos. :p Atvette a szerepet ilyen teren, mert o az aki megszol azert, ha valakinek segiteni szeretnek, ahelyett, hogy csak ugy otthagynam a fenebe. :p

Viszont a jatek neha eleg komolytalanna valik (es itt nem csak arra gondolok, hogy nightmare fokozaton is nevetsegesen konnyu a harc) de amikor Alistar azt mondja, sajnos nincs ideje ilyesmire, mennie kell... kozben meg a blight mereto darkspawn hordak rohangalnak a foldjein, amihez alapjatekban egy egesz kiralysag osszefogasa kellett (vagy legalabb egy party :D).
  • Fantusz
    Morrigan olyan kulcsfigura volt az alapjátékban, akire nagy valószínűséggel a következő részt szándékoznak írni, luxus lenne őt egy kisebb kiegészítőben visszahozni.
    Persze meg lehetne oldani azt is, de nem így, ahogy az Awakening lett kiadva, hisz ez lényegében egy önálló játék lett, kevés visszautalással az előtörténetre, a játékidő pedig kevés ahhoz, hogy normálisan ki lehessen építeni az új világot, Morrigan mitoszát csak megölnék egy kidolgozatlan kiegben.
  • Murmur
    Az ilyen preorderes es hasonlo promo DLC-k tobbnyire letolthetok, daupdate-errel fel lehet oket rakni, es szepen mennek eredeti jatekkal is.
    Pl. az awakening promos cuccok is leszedhetok, ha valaki olyan helyrol rendelt, ahol nem jar kod a jatekhoz.
    link
  • Fantusz
    Velanna nem Morrigan szerepét vette át a kiegben, csak ő is egy bonyolult személyiség (mint a többi csapattag), de az elf alapvetően nem gonosz, érthető indítéka vannak.
    Pagonyelfként csak annyira viselkedik ellenségesen az emberekkel, amennyire azok voltak ellenségesek a népével.
    Az éjfattyúk megtévesztették (az embereket okolta a klánja kiírtásával, ezért támadt a kereskedőkre), de miután felnyitjuk a szemét, bosszúja az éjfattyúk ellen fordul.
    Persze az emberekkel továbbra is hűvös, elutasító, de hiányzik belőle Morrigan gonoszsága, elf megtartóként viselkedik, akinek a népe nem sok jót köszönhet az embereknek.
  • Nos
    Bízzunk benne, hogy a következő két nagyobb kiegészítőben többet fednek majd fel a többiekről is :)

Morrigane (bocs ha rosszul írtam) olyan titokzatosan tűnt el, hogy vele még tuti összeakadunk valahol. Még akár főellen is lehet eccer belőle :)
  • BEAST #11335
    Erdekes, nekem alapjatekos karakterrel is ezek jottek elo. :O
  • SaGa Jr
    A rohanással kapcsolatban én csak reagáltam arra, miszerint 11 óra alatt biztosan végigrohanja az ember a játékot. nos nem ez a helyzet. :)
    Nekem kimondott szöszöléssel sikerült összehozni a 14 órát, tehát a 11 órányi játékidő az teljesen okés, nem kell rajta meglepődni, ennyi idő alatt tényleg végig lehet vinni a kiegészítő sztoriját és alig valami amrad majd csak ki, már ha kimarad valami egyáltalán.

Ha Awakening-es karaktert kezdesz, akkor Alistair ott lesz mint király, Oghren lesz akit felvehetsz és Wynne lesz aki által egy feladatot kaphatsz. Ők lesznek akikkel összefuthatsz, senki más.
  • BEAST #11333
    Nem feltetlenul magukra a karakterekre gondoltam, de valami csak tortent veluk. Oghrenrol is megtudtuk mit muvelt amig tavol volt, kivancsi lettem volna a tobbiekkel mi lett, mert az alapjatek vegen levo szovegek nem mondtak tul sokat... es a kieget jatszva nem tunnek tul pontosnak sem. :D

Az uj tarsakkal meg voltam elegedve, foleg Sigrun es Velanna tetszettek. Az elobbi olyan mint az alapjatek Orzammaros varazslotanonc torpeje, uj neki ez az egesz vilag es neha nagyon aranyosan reagal dolgokra :), utobbit pedig hianyoltam az alapjatekbol, marmint noi elf tarsat, igaz atvette Morrigan szerepet kb, de akkor is. :d
  • Nos
    Volt már egy-két vélemény a kiegről. Ezek mind szubjektívek. Volt, aki írta, hogy jobban szerette volna, ha több régi kari jelenik meg újra. Én nem hiányoltam őket. Szerintem nem lett volna túl reális, ha még mindig mind együtt lézengene. Amúgy is örülök az új arcoknak. Speciel nekem átlagban legalább annyira bejöttek, mint a régiek.
    Az is igaz, hogy nem az Origin karakterrel kezdtem újra. Így nem is vártam a túl sok visszautalást.
    Nekem nagyon tetszik, még nem fejeztem be.
  • BEAST #11331
    Mar megint ez a rohanos tema. Nekem elso vegigjatszasra 11 ora lett, a szobormasolos, fagyujtos, a csempesz quest kihagyasaval, es a Wade altal craftolhato cuccokkal sem foglalkoztam.:d Masodikra most jarok 11 oranal es megyek a Mother barlangjaba (legalabbis este majd biztosan :d). Most csak a csempeszek maradtak ki, mert en inkabb oket irtottam es a golem armort nem craftoltam le, a tobbit igen (Wade dragonbone kardja nagyon szep :o).
    Nem lehet azt mondani, hogy rohangaltam. Volt map amin vagy 100x futottam vegig mert mar csak egy szobor hianyzott, vagy Kal Hirolban a szellemeket nezegettem.

Mondjuk erdekes, hogy kinel melyik regebbi szereplo tunt fel. Az en karakterem Leilanaval romantikazott, vegul vele jarta a nagyvilagot a befejezes szerint. Nalam megis csak Wynne, Oghren es Alistair tunt fel a jatek soran. Lehet awakeninges karaktert kellene kezdenem, hatha.

Ez a var-managementes dolog mar NWN2 alapjatekban is tetszett, sajnalom, hogy ilyen rovid lett a kieg is, de majd a DA2. :d
  • MerlinW
    Komolyan "rendessen" és "biztossan" szavakat írtak?
    Meg úgy az egészet, mintha egy 5 éves írta volna...
  • Kimi23
    Én a CD Galaxistól rendeltem, és a Bergan's Bow bónusz kódját a számlára ragasztva mellékelték.
  • SaGa
    Nem...
  • kreknorbert
    Mihari-t meg lehetz menteni az awakening elején ???? vagy nem?????
  • kreknorbert
    s4:
    a megoldás: bemountolod, jobbklikk a meghajtóra, megnyitás, szintén jobb klikk setup.exe-n futtatás magas prioritással nekem is ez volt a gond és működött
  • pxxl
    hahh ha nincs semmi letölthető extra, ajádnék, de ezzel reklámozták a játékot (hogy megvedd), simán mehet a feljelentés, a vásárló(k) félrevezetése miatt. :)

___

#11324: nem szóltam :)
  • MrTwister
    Update: Most hívtak a percen az 576-tól és azt mondták, hogy csak "kicsikarták" azt a kódocskát az EA-ból és jövőhéten várható! Küldik a regisztrált mail címemre. Yesss. Lám egyszer minden megoldódik csak egy kicsit utána kell járni a dolgoknak. Ja és persze türelem. A lényeg, hogy le a kalappal az 576 előtt. (persze nem kiabálom el és várjuk meg a jövő hetet)
  • MrTwister
    Sziasztok!
    Tegnap megvettem-előrendelés után-az 576Kbyte-ban az Awakening-et és ígértek hozzá egy előrendelői ajándékot a Pearl of the Annointed amulettet. Vásárláskor ezt nem kaptam meg és itt a Nyíregyi boltban nem is igazán tudtak róla várják Pestről az infót. Hívtam Pesti irodájukat és itt azt a választ kaptam, hogy ők meg várják az EA válaszát, hogy kapnak a tárgyhoz letöltő kódot vagy nem. Mondtam írok EA supportnak ez ügyben azt mondták az lesz a legjobb. Ok. Megtettem. Válasz idézem:
    "Üdvözlöm, köszönjük hogy a terméktámogatással kapcsolatba lépett.

Ebben az esetben ezt az üzlettel kellene konzultálni, mert rendessen semmylien letölthető tartalmat nem tartalmaz a Dragon Age Avekening kiegészítő. Szóval hogy ha az üzletben azt igérték, akkor csak velük lehet ezt a problémát orvosolni. Biztossan meg fogja kapni a kódot. Mert minden üzletben más tartalmakat adtak hozzá.

Elnézést kérünk a előfordult problémákért."

Konkluzió: Mindenki a másikra mutogat. Kiváncsi vagyok mi lesz a dologból. Legalább azt a párszáz forintot megérte amivel kevesebbe került a játék az előrendelés miatt. Szokásos Nagy Magyar Valóság. Ennyi.