18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Hoz_Hun
    Igazándiból a Revenant-okkal szívtam, amik a Brecilian Forest-ben a sírkövek megérintésével jönnek elő. A végén meglett az összes Juggernaut armor darab és elég kajak cucc szóval megérte szenvedni érte. Na ebben a cuccban tankoltam most a Andraste azt a nagy sárkányt a Ruined Temple végében. Ez elég kemény sárkány volt és dobott Dragon Scale-t is.
    Végre most mehetek Dragon Scale Armor csináltatni ahhoz a Wade nevü fazonhoz.
  • Hoz_Hun
    Meg akartam volna tanulni (Morrigannal legalább is) a Blood Mage specializációt, de most olvasom hogy azt a Desire Demon-tól tudtam volna megtanulni. Azt kinyírtam, hogy megmentsem a kiscsávót. Akkor most már Blood Mage-t nem lehet megtanulni többet a játékban?
  • Theron
    nagyon kötöt a játék az a baj sztem. pl 1 adot részen csak az uton tuc menni meg stb... remélem eszt emgoldják a 2 be..
  • Murmur
    Messzirol kell lovoldozni+kell egy healer, ugy egyszeru. A potik sokat segitenek. Neha odarant, olyankor kifutsz.
  • Hoz_Hun
    Épp akkor lettem lvl.12 amikor nekimentem Flemethnek. Nem lenne nehéz, de néha elkap a szájával aztán addig rázot amíg meg nem haltam. Végül futkároztam körülötte a töbiek meg ütötték. Az összes manna és gyógyitalom ráment, de levertem.
  • Theron
    remélem a 2. részből nemhagyák ki a pacikat meg az ijaknak a húrját :)
  • Murmur
    Szerintem a "halott" karaktered is importálható lesz, mint ahogy most is lehet importálni az awakeningbe.
  • Theron
    majd kiderül milessz a 2 ben.... am templárus páncél kéne még mindig valaki tudja holesik? vagy csak mágustorony hullátol?
  • Bucser
    Szerintem eléggé egyértelműen a 2. részben (ha lesz) Morrigan benne lesz azzal a variációval, hogy gyereke van az egyik wardentől. Hiszen 3 választásod volt: MOrriganek gyereket csinál a karaktered vagy Alistair vagy a secret companion. Különben Morrigan elhagyja a partyt és a katraktered meghal a játék végén. -> ergo nem importálható a 2. részbe tovább. Aztán részen belül variálni, hogy kitől van a gyerek már csak részletkérdés ahogy a szerelmi szállal ezt megoldották a Mass Effect 2-ben.
  • obe
    de egyebkent arra is jo lenne ..off befejezve
  • Sheltem
  • valaminick
    Csak nem "c" -vel hanem "cs" vel :)
  • MrStokes
    "cigányzúzó 2 kezes kalapács" ? Ez mi? En angolul jatszom, de ilyennel nem sikerult osszefutnom.
  • Theron
    meg még az a kérdésem h templárus páncélt csak a mágustoronybalehet szerezni hulláktol? ha dobja mert templáruság megvan csak cuc nincs még :P
  • Theron
    tankal mi? nah az pont sosevolt :) me amit elisztör produkált az igencsak gyérvolt :) am kösz
  • Calver
    kulcsot kapsz, amivel lehet szerezni egy nagyon táp robe-ot Morrigan-nek (Robes of Possession), meg egy ajándékot szintúgy neki - Flemeth's Grimoire, az ok amiért eleve mész levágni.
    nem olyan nehéz ellenfél, csak meg kell fordítani a tankkal, h ne tudja a 3 sebzést osztó karaktert bántani.
  • Theron
    csá all! Felmethet(vagy valami hasonló) megölte már valaki sárkányformába? mert ha igen kérdezném h érdemes cucot dob e? nekem 4 végigjáccásból 1xse jöt össze ^^. am a legjobb fegyver a akárki akármint mond a cigányzúzó 2 kezes kalapács :)
  • Murmur
    Annak az oldalara allsz, akiere akarsz.
  • adeeeka
    Orzammarban kinek az oldalára kell állni? A Herceg vagy a Lord? lehet a küldiket egyszerre csinálni?
  • Samurai84
    Na akkor utolsó ajánlatom: Dragon Age Collectors, 6ezer. DLCk beregelve, a többi dolog megvan.
  • Murmur
  • wedge31
    Jobb gombal katt a játék ikonjára és ott válaszd a futtatást rendszergazdaként pontot.

Futni meg tornacipöben a legjobb...
  • simi1018
    Murmur azt meg tudod mondani, hogy lehtet rendszergazdakén futni ? Mert ijet még nem csináltam.
  • Silence78
    Ott a pont, Win2000 kompatibilitási módban kell elindítani. Nem tudom ez mi miatt van (xp?), de pl. a Bioshock 2-t végig így kellett futtatnom, mert állandóan lefagyott a videóknál.
  • Calver
    drake scale+10g-t fizetsz neki, akkor kapsz egy simát meg egy kis hisztit a nagy kovácstól . aztán adsz neki még egy adag drake scale-t, ott már nem kell fizetni, úgy is kapsz egy superior-t, aztán odaadod a dragon scale-t, és abból is kapsz egy superior-t. így jössz ki a legjobban.
  • adeeeka
    Hoggan csinálhatok nagyon jó sárkánypáncélt? előszór a drake scalet adom oda aztán a dragon scalet?
  • adeeeka
    igen tapasztaltam, hogy nehéz, de megvolt...:D
  • wedge31
    Kaptál egy kürtöt, használd és mehet a fight ,lv14 alatt nehéz lesz.
  • Murmur
    Meg. Van egy quest item amit lehet hasznalni hozza, de azt hiszem hogy anelkul is le lehet csalni a hegyrol. :)
  • Murmur
    Esetleg valamilyen kompatibilitasi modban fittasd.
  • adeeeka
    Az Urn of Ashes küldetésnél a hegyen lévő alvó sárkánnyal meg lehet küzdeni?
  • Murmur
    Probald rendszergazdakent futtatni.
  • simi1018
    Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni megvettem a Dragon Age vérvonalak: Eszmélést és a pachnél megakad a telepítés.
    Azt írja, hogy a telepítés sikertelen.
    Tudja valaki erre a megoldást.
    A megoldást előre is köszönöm.
  • kcsabesz
    hálás köszönet... Továbbjutottam. Ez a gólem téma nagyon tetszik...
  • wedge31
    A négyes ponton.
  • kcsabesz
    OK, de a "gólemalakot" hol "tanulhatom"/szerezhetem meg?
  • Fantusz
    Egér az egérlyukakon keresztül bújkálhat, lángoló csontváz immunis a tűzre, így átsétálhat a lángcsapdákon, a szellemajtókon csak szellem formában lehet átmenni, a lezárt ajtókat a gólem képes betörni - csak ha mindegyik alakváltást megtanultad akkor lehet bejárni az egész területet.
    Egyes helyekre többször vissza kell térni, nem lehet permanensen végigmenni a pályákon.
  • kcsabesz
    gólem??? azt meg hol, hogyan?
  • Fantusz
    Egér, szellem, lángoló csontváz, gólem - mind a négy alakváltás szükséges ahhoz, hogy a küldetést végig csináld.
  • Knabb
    Hali, én mostanában kezdtem el játszani ezzel a remekművel,csak hát lenne egy problémám: Rohadtul nem tetszik a karakterem feje :D az elején még jónak tűnt, csak aztán kezdett el nagyon zavarni. Nem tudjátok, van-e olyan mod, amivel történet közben meglehet változtatni az arcát?