Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A híd
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A körülötte lévõ cspdák esetenként kellemetlenebbek tudnak lenni, mint maga a sárkány - ott nem kell kürtölni, támad.
Olyan nincs, hogy kitõl érdemes vásárolni - minden kereskedõ készletét át kell nézni, s megvenni az elsõsorban fõkarakterhez illõ különleges cuccokat.
Persze mindehhez nem árt némi elõre gondolkodás, ami igazából az elõzõ végigjátszásból jön: a kereskedõk kínálata idõnként bõvül, de sok a "csali". Például, amikor már közel állsz a sárkénypikkely páncél elérésének lehetõségéhez, Denerimben Wade mester üzletét elárasztják a különleges páncélok.
Az elemi sebzést adó nagymester rúnákat gondolkodás nélkül megveszem, ha van elég aranyam, ugyancsak megveszem az ajándékokat, ezek ráadásul nem kerülnek jelentõs pénzbe (kivéve Pala ékköveit).
A többinél mérlegelni kell, vannak 100 arany fölötti drágaságok, vajon megéri-e kiadni rá annyi pénzt.
Már említették a rózsa tövise nevû tõrt, dualos karakternek kiváló, a játék legjobb tõre, de 125 arany az ára.
Mágusnak a toronyban lehet venni nagyon szuper varázsbotot "mindössze" 137 aranyért. Nem lesz másik, ami ilyen jó bonuszokat ad, de elsõsorban a fõkaraktert érdemes öltöztetni, Morrigannak, Wynne-nek luxus megvennei. (fõkarakternek is, ha az bûvharcos lesz)
Szinte minden árusnál lesz valami, aminek megvásárlásán el lehet gondolkozni, s nagyon sokszor fájó szívvel otthagyni...
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Spoiler!
HA Brankát választod és Palla már a csapatban van, és megakarod szereni a vívmányt az is megoldható hogy ne menjen el Pala.
Nem kell elvinned a mélyutakba, mikor választasz(ekkor nekem még nem is volt meg pala) és beszélgettem sokszor vele, aztán mondta, hogy valami eszébe jutott. És egy új rész jelent meg nálam a mélyutaknál(ugye ilyenkor a törpés fõquest már kész volt)Ott is meglehet tudni hogy nõ volt, s egyébként kicsit talán a játékidõ is több)
Spoiler vége
(bocsi nem tudom hogy kell "kifehéríteni"):S
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[merlinw.org]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És az elf romoknál lévõ sárkánynál is van valami pláne (kürt)? Vagy az csak ott van és meg kell küzdeni vele? Hatvan arany már sok? Hát akkor én már baromi gazdag vagyok mert nekem már több van. Csak eddig nem nagyon mertem költeni. Miután nem tudom, még mire kellhet! És hogy vásárolni kinél éri meg. Soknak pedig abszolút nem érzem. Harcosbércen Levi testvérénél egyszerre el lehetne verni az egészet!
mert ez hogy mindig elfogy kezd elég idegesítõ lenni
Az állítólagosan feltámadt Andaste lesz az õssárkány, ami egy szikla tetején landol at urnát örzõ templom mellett.
Mindez egy hegytetõn játszódik, oda kellett felküzdeni magad, egy viszonylag kalandos úton, barlangokon keresztül.
Valamelyik csapattagod be is szól, hogy vigyázni kellene a sárkánnyal, nem jó felingerelni (miért ne - náld van Kolgrim kürtje).
Válassz csapattagokat, fújd meg a kürtöt - ha sikerül felmérgesíteni a sárkányt, levetõdik a szikláról egyenesen közétek.
Mire kiérsz a hegytetõre 14-15-ös szintû lehet a csapatod, elég nagy területet be lehet járni.
Az elf romban lévõ sárkány kincsi között van közel 20 arany, Ozzammarban 40-50 arany befektetéssel (befolyásolástól függ) lehet 35-58 arany tiszta profit - ez a két legjobban fizetõ kalad.
Mélyutakon már lootból is elég sok arany összegyûlik az elõzõ túrákhoz képest, ebben a játékban az 50-60 arany már rengetegnek minõsül
Pl:
- ...hogyan lehet egy gólemet kissebbre alakítani?
- Vésõ, kalapács, kemény munka és végtelen nagy merészség kell hozzá...
- ...könyörgöm, öljön már meg valaki valakit....
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lenne egy technikai kérdésem, hátha találkozott már vele valaki korábban.
Eredeti bolti a játékom, a 3 DLC-vel. Vista x64-oprendszer.
Játzsom-játszom, de egyszer csak "megfagy a játék", de lehet bele életet lehelni, ha nyomok egy ctrl-alt-del-t majd várok kicsit, olyankor visszajön. Csak az az idegesítõ, hogy amikor párbeszéd közben csinálja akkor megy tovább a beszéd, de a kép még nem jött vissza.
Találkozott már ilyennel valaki? Ha igen, talált rá megoldást?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Én is erre a párosításra gondoltam specben. Csak még várnom kell vele, hogy megszerezhessem. Az 15 arany szerintem irreálisan drága egy speckó könyvre!
Pontosabban Morrigan értette úgy Pala egyik beszólását, miszerint ha gólem alakot is fel tudna venni, akkor biztosan úgy is akarna maradni, hisz az a legfejlettebb forma.
Erre Morrigan visszakérdezett: Mi van, kéne valaki, akivel elhancúroznál?
Vagy valami ilyesmi...
Caridin mindenképpen meghal, úgyhogy, ha Pala nincs veled, ez a párbeszéd kimarad, így az emlékei sem jönnek vissza
A sárkány elvileg 20-as, de ebbennem vagyok biztos, mindenesetre kevesebb gondom volt vele, mint Flemethel.
Arra kell figyelni, hogy legyen tûz elleni védelme a csapattagoknak (tûzbalzsamot nem használtam, de ki lehet próbálni), s az õssárkány Flemethel ellentétben viszonylag sokat mozog, forgolódik, mágusokkal távolabb kell menni olyankor.
Az elf romban lévõ sárkánynak vannak kincsei, az õssárkányból egy rohamosztag páncélzata, fegyverzete kerül elõ, ezért mondtam, hogy akár vissza is mehetsz a táborba.
Amikor kiérsz a hegytetõre, lesz egy oldalsó bejárat, ami lerövidíti a vissza utat, s kipihenten mérközhettek a sárkánnyal, elbeszélgettek a Örzõvel, legóztok, s ott is vagytok az urnánál (van ott valami zárt láda, de jelentéktelen)
Specializációra csak simán katt, amelyiket választani szeretnéd, és már megszerezted a lehetõséget.
Bajnok-tomboló páros szerintem a legjobb, templomosnak elég Alistair, a lélekfaló spect ebben a küldetésben lehet megszerezni, de csak akkor, ha gonosz a kari (csalás lehetõség van).
Varázslók ellen Alistairnak vannak-lesznek speciális képességei.
Lelianna nem rossz, de fõellenfelek ellen gyenge. Nekem eddig Denerimben az elhagyatott házban a vérmágusok voltak a legnehezebb küzdelem (mármint Flemeth-en kívül, eddig Ö az abszolút gyõztes). Érdekes hogy ott sem a mágus vezérrel szenvedtem, hanem az elõtte lévõ szobában. Ahol négy mágus, íjászok és harcosok támadtak egyszerre. Viszont ott is jól jött Lelianna csapdázó képessége. Úgyhogy addig megtartom, miután jó vagyok és az urnával nem akarok semmi rosszat tenni.
Viszont ha azt mondod erõsebb mint Flemeth akkor fejlõdés ide-oda én biztos megszenvedek majd vele. Még szerencse, hogy nem régen fõzõcskéztem gyógyitalokat így legalább nem kell kiállnom vele anélkül. Flemeth-et én végül is Pala, Alistair, Wynne csapattal nyírtam ki. De Ali nem valami jól bírta.
Most erõsen gondolkodok egy Pala, Morrigan, Wynne összeállításon. Pala igen jól bírja a fizikai és tûzsebzést, Morrigan átkoz, fagyaszt, Wynne kõvé dermeszt és persze gyógyítja a csapatot. Mi a véleményed?
Ja és még egy kérdés, hogy lehet specializálódni? Ha megszereztem a megfelelõ specet az már világosabb mint a többi. A következõ szintlépésnél csak rákattintok? Alistar-tól már megszereztem a Templomost, de olyan nem szeretnék lenni. Ott virít az egy elhasználható pontom. Csak szeretném tudni majd hogyan kell felhasználni.
mecsoka! Most megmondtad a tutit! Ha nem bírok vele, majd visszajövök és késõbb verem le!
CSAK a Fradi
Amikor le van téve a tálcára, akkor persze, nem foglal szinte semmit, de amikor játszol, közel 100%-ot kap. Mint minden olyan program, ami az "elõtérben" fut éppen.
Ha egy dual magos gépen 50% (vagy egy quad-on 25%) körüli CPU használatot mutat egy játék, akkor csak az egyik magot képes használni, de azt 100%-ban. Minden egyéb esetben közel 100% lesz a futás közbeni használat és ez így normális.
Palának a Semmi üllõjénél lett volna szerepe, a Gólemmel beszélgetve, akárhogy is döntöttél, már nincs kivel beszélni, ha végigcsináltad a küldetést.
Flemeth ellen attól függ a harc nehézsége, hogy a csapattagoknak a tûzellenállása mekkora, a magaslatról nem mozdul el.
Odáig még elég hosszú az út, ha most vagy a faluban, s lesznek harcok (szekta tagok, korcs sárkány, stb.)
Leliana képességeit te tudod felmérni, lehet zárakat nyitogatni, bár a ládákban nincs különösebb érték, ugyanakkor lesz néhány becsapdázott terület, ahol jól jön a szakértelme, mindezzel együtt csak akkor vidd magaddal, ha a harcokban sem ügyetlen.
Az õssárkány elvileg erõsebb, mint Flemeth volt, de gyakorlatilag ezt nem igazán lehet érezni, mert közben fejlõdött a csapatod.
Ha nem bosszantod, nem támad, de jár lenne kihagyni a meccset - annyit talán csalhatsz, hogy a csata elõtt visszamász a táborba, eladni fölös cuccaidat, a sárkánynaál sok a loot, bár nem értékes cuccok, de ha nincs pénzed eladni jók.
Ha jókislány vagy a sárkány után már nincsen komolyabb csata, érdemes Lelianat vinni, igaz láda sem lesz, de hát õ a legnagyobb Andaste rajongó a csapatodból - rosszfiúval nagy ára van, ha veled van Leliana és Wynne az utnánál.