Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sevendoor
Elég késõn sikerült Palát a csapatba vennem, megjártam már a mélyutakat. Valaki irta, hogy a gólemnek is van személyes küldije, akkor ezt már elbuktam? A törp palotában találtam egy dokit egy beteg nõvel, vmi ellenmérget vár tõlem, de semmi utmutatót nem ad, van vmi konkrétum vagy egyszer csak megtalálom?
Ganxgangot legyõztem, Morrigen anyjával egyszerüen nem birok...

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Most értem Haven-be és néhány dologban bizonytalan vagyok.
Ha bementem a faluba innen ellehet menni, változtatni a csapatösszeállítások? Vagy ha elmegyek, annak végzetes következményei lesznek, mint máshol? Most ugyanis Morrigan-al jöttem és nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz szükségem Wynne-re, fõleg az õssárkánynál.
Apropó õssárkány.
Miután legyõztem lesznek zárt ládák a kincsei között szükségem lesz szerencsevadászra?
És ha nincs a partiban késõbb visszajöhetek ládákat nyitogatni?
Illetve ha most nem hívom le (még fejlõdnék kicsit elõtte) akkor késõbb is lehetséges?
Visszajöhetek és máskor is megküzdhetek vele?
Csapatátrendezés céljából akár a sárkány elõtt közvetlen is elmehetek?
És van olyan erõs ez a sárkány, mint Flemeth?
Kiszabadítottam Palát és megis kaptam a 25 pontot a profilomba de van még 1* 25 pont és azt nem kaptam meg ennek mi az oka? valamit kihagytam vagy mi?
Az lenne jó, ha az egészet lefoglalná, de az oprendszernek, videodrivernek is kell némi CPU.
Mégis mi a fenét akarsz még futtatni játék közben?

De, írd át a játék kódját. Amúgy ha legközelebb kimész az utcára, akkor figyelj rá hogy a lábad ne érintse a földet, mert ügye... 😊
A játék 80-90%-át lefoglalja a procimnak, ami sztem sok. Nincs vmi megoldás arra, h ne foglaljon le ilyen sokat?
offkorzreg
romokban van

proway
hali. meg tudnátok nekem mondani hogy a halálosztó mellvértet a breciliai erdõn belül hol talállom? mert már 3-om mevan. az is az erdõben van vagy a romokban?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

szennyezett macskakörömben persze😊
fantasy-vel erõsen szennyezett helyeken gyakran elõfordul fantusz kollega<#idiota>
Fantusz te mindenhol ott v?😮
ááá fantusz kollega oblivion fórumból...rád mindig lehet számítani, köszi a tippeket, xianon-nak szinten <#eljen><#wave>

hát akk nem felejtem el legalább benyögni márc 16kor egy bszt Balee4 : )

obe:Fantusz leírta a legfontosabbakat, és sztem az õselemek közül válogass majd😄 három wizz ugy nagy kombó + egy tank 😄
Fantusz
Pókokkal nem szabad közelharcos pofozkodásba belemenni.
A varázsló erõs kari lesz, ha valamit nagyon nem rontasz el rajta.
Alapból van egy õsi villám spelled, kezdésnek ajánlanám még a télmarok képességet, ami messzirõl elsüthetõ hatásos varázslat.
A többi pedig attól is függ, merre szeretnél fejlõdni.
Mindíg ez elsõ karakter a legnehezebb, a többivel már rengeteg hasznos információ birtokában könnyebb.

Spoiler-szerû: lehet két mágus csapattagod a fõkarin kívül, az egyik átkokban, a másik gyógyításban mozog otthonosan, így elsõ karakterrel sebzésre fejlesztett mágussal lesz a legkönyebb dolgod (õselem, szellem sebzés).
Ez nem zárja ki, hogy egy-egy képességet nem érdemes máshonnan felvenni, mégha azt más is tudja a csapatban.

16 pont kell a dörzsöltségre, akaraterõre max. 30, a többi mehet a mágiára, attól függ a varázslatok hatékonysága.

balee4
Hopp és pont a szülinapomon jelenik meg. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Jaja, elõ is rendeltem. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fantusz
www.google.com

wedge31
Nem is rossz 7 190 Ft és magyar felirat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4

ez nem warez oldal tehát ha nem eredeti a játékod tanácsos nem innen kérni cd keyt és nem elárulni h töltött a játékod...
Driss
mondjátok el pls!<#smile>

Driss
..... pls

Gubberx
kthxbye 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Driss
hali all mi a Cd key ??

srácok

még nem játszottam ilyen csapat irányítású rpg-t, sõt a mûfajhoz sem volt sok szerencsém, oblivion-t, és witcher-t játszottam ami nagyjából hasonít ehhez...ha lenne olyan kedves valaki privátban pár mondatban összefoglná mire ügyeljek, mágussal szeretnék kezdeni, próbáltam magamtól ezt azt, de már az elsõ küldetésnél (pókoktól kell pincét kitakarítani) nem boldogulok túl jól..választottam 2-3 varázslaltot a karaktergenerálásnál, a pókok ellen nem tudom használni õket, talán mert távolságiak, vagy futkoznom kellene elõlük?

elõre is köszönöm
Lelianat nem érdemes vinni ha a fõszereplõ is szerencsevadász, hacsak nem szerencsevadász partit nyomat az ember: Zevran, Leliana, fõhõs és a kutya pl.
Semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik karakter csak lassabban érik be.
Szerencsevadásznak mindig jobb lesz mint a fõhõs mert õt lehet inspirálni dörzsöltségre, a fõhõst meg nem.
Volt tisztán íjász partim, +1 db Wynne. Azzal volt a legkönnyebb a játék, nem kell futkosni az ellenflekhez, õk meg oda se érnek a csapathoz, castereket lelövi az ember 3 kilométerrõl.. Ellökdösõs fõellenfelek szart se értek ellenük, hiába lökne el ha ode se megyek.. pl sárkik, falkaanya. Még nem jött be Zevran de én is törpével nyomom. Elszontyolodtam hogy nem lehetek király, de így még idõben válthatok szerencsevadász partira, új kihívás 😛 (viszont akor visszaveszem normálra vagy hardra).
Fantusz
Törpének legyen szakálla!
Tetszett a törpe eredettörténet, maga a karakter már nem különösen hoz lázba, s még az illúzió is romba dõlt, hogy állva nyalhatom Morrigant <#mf1>
Valami olyasmit vártam, hogy a boszi ölbe vesz, vagy legalábbis lehajol hozzám, hogy megcsókolhassam - erre a törpém semmivel nem alacsonyabb, mint az elfem. - így meg semmi érdekes nincs a kariban.
Esteleg még, ha az elvesztett trónt vissza lehetne szerezni...
Ez is érdekes, nemes emberõl lehet király, a törpe hercegbõl nem, arról nem is szólva, hogy mennyire logikus adott esetben azt segíteni trónra, akinek a számûzetést köszönhetem.

Felderítõ csak könyvben létezik a tábori törpénél - vedd meg egy gazdag karaktereddel, s elérhetõ lesz mindegyik számára.
Ez is csalás, mert talán még azt is megcsinálhatod, hogy megveszed, egy másik kariddal felveszed a specializációt, ezzel meg visszatölöd egy régebbi mentést, s vígan játszadozol tovább. (no ez kipróbálva nincs)

Egyébként pont errõl jut ezsembe, hogy Leilanat én sem nagyon tudtam használni szóval, ha én is ijász karit kezdek az is ennyire gyenge lesz vagy mi?!

Más: A Felderítõ spec-t csak a könyvbõl lehet megtanulni? Máshol nem találtam meg sajna.

Terminátor 14: Tudom, hogy nincs jelentõsége csak leírtam, h mi volt...😄

Én valahogy sosem használtam tolvajt magamon kívül egyébként. Szerintem már túl sok lenne, de talán még egy is sok. 😄
Második karakterem egy ember pajzs+kard lesz. 😄 Törpöt akartam, de szerintem szakál nélkül elég csúnya fejük van, szal így maradt megint az ember.😄
Fantusz
Nem muszáj Lelianaval sokat beszélgetni, sõt el is lehet küldeni, vagy az urnánál agyoncsapod, ha idegesít <#boxer>
Ugyanolyan ellentmondásos személyiség, mint Morrigan, vagy a többi csapattag.
Gyakorlati haszna attól is függ, a fõkarakter milyen szerepet játszik - bár szerintem Leliana van a legjobban elrontva az elején az íjászatra adott képességei miatt.
Vallásos látomáshazudó tolvaj-gyilkos<#circling>

Ozammarban Pala finoman beszólt neki:
-Shale, nem hiányzik a régi életed?
-Neked hiányzik anyád méhe? <#nevetes2>

Calver
inkább rant <#hehe>

btw tényleg nem értem Bioware-ék mit gondoltak... 2 tolvaj karakter van, az egyik ezek közül a nagyon-nagyon rossz lyukra játszik, a másiknál ez magában nem is lenne olyan bosszantó, ellenben a személyisége meg olyan, hogy egy normális játékos 5 perc után kettéfûrészelné, és nem egy bûvész trükk keretében <#vigyor1>

még jó hogy nem kell tolvaj a csapatba...

"The trees move. Do you not see it?"

SötétBarom
ESC spam. 😄

Morrigan rlz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Calver
egyedül Leliana-val nyomhatsz leszbi románcot, aki egy õrült, Chantry-imádó buta liba, a lehetõ legidegesítõbb hanggal és párbeszédekkel, akinek szvsz minden tisztességes játékos 3 perc után baltát akar állítani a fejébe, és elkaparni 10 centi mélyre, hogy a farkasok azért épp megtalálják. <#vigyor1>

mindenesetre ez az én véleményem <#rolleyes> de ha lenémítod a DAO-t, talán nem fogod egyesével kitépkedni a fájdalomtól minden szál hajad miközben vele beszélgetsz...

"The trees move. Do you not see it?"

Fantusz
Ez nem teljesen így van, az utólag telepített magyar nyelvi fájlok ellenére a dlc-k is magyarul kommunikálnak, ha megfelelõen vannak telepítve.

A magyar nyelvcsomag feltelepítése után a játék beállításánál angol-magyar választási lehetõségnek kell lenni, amit természetesen magyarra kell átállítani, s az updaterrel telepített dlc-k is "magyarosodnak".
Bemásolós formában levadászott warezes modok maradnak angol nyelvûek.
Az ilyen dlc-k sokszor nem is mûködnek megfelelõen, mert hiányzik a hozzájuk tartozó bejegyzés, amit updaterrel telepítve a játék létrehozna.

Az hogy a játék angolul lett telepítve. Az utólagos magyar nyelvi file ezen nem változtat, tehát a DLC-ket angolul fogja lekapni. Telepítsg a játékot magyar nyelven egybõl és akkor a DLC-k is magyarul jönnek majd.
sevendoor
Feltettem a DLCket és fenn van a magyarositás is, a DLCk mégsem magyarok, mit csináltam rosszul?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Nagyon köszi, megnézem hová bújt a mocsok 😊
Igen. Valahol beakadt egy élõholt és nem találta meg a csata helyét. Keresd meg.
Ha mindet sikerült leverni, automatikusan jön egy bejátszás és mehetsz föl a malom mellé, beszélni az ott ácsorgó lovaggal, hogy mi legyen...

Üdv, segítségre lenne szükségem:

Redcliffe falunál tartok, lezúztam minden ellenfelet, de nem tudok továbbmenni valami miatt. Volt már valakinek hasonló?
A letölthetõ tartalmakat pénzért (USD) megvásárolható pontokért adja a cég. A játékban elért pontok - egyelõre - csak mutogatásra használhatók...

Igen én sem annak vettem! Vagy szerinted igen? Csak egyetértettem.
Azt hogy kinek írtad a sárkányt közben már kitárgyaltuk azt hiszem.
Még 1 kérdés hogy mûködik a letölthetõ tartalom hogy most csak elkell érnem az 500 pontot és kész vagy el is vesztem azt a profilomban meg kell így is fizetni mert felhasználtam az ajándék kódot és még1szer megkéne csin a Palás részt ami meg megint 1200 pont
Terminátor14
Ha jól látom, a csapatod már teljes 😊

Alistair és Leillena is hajlik a románcra.

CSAK a Fradi

Az a kérdésem hogy kik kellnek a teljes csapatba eddig megvan Pala, Morrigen , Alstair, Leillena, Wayne, a tünde ,a törpe és a kutya ja és Sten A másik kérdésem hogy Morrigenen és a tündén kivül kivel lehet románcot létesíteni? Válaszokat elõre is kösz
Terminátor14
Figyelmetlen vagy 😊

Már válaszoltak neked, miszerint a történet szempontjából nincs jelentõsége, viszont egy rakat dolgot tudsz tõle lootolni, ami jó dolog ugye, ad xp-t, és kapsz tõle egy sárkánypikkelyt is, amibõl tudsz páncélt kovácsoltatni Denerimben. Ettõl függetlenül nem kell kinyírni, csak ha úgy érzed, hogy ez neked kell 😄

A hegytetõ alatt nem tudom, hogy mit értesz, hát kérlek alapból egy hegyen lyukadsz ki, ha kijössz az urna megtalálása után 😊 Még kapsz is infót, hogy ha nem vagy elég magasan, akkor a sárkány nem fogja meghallani a kürtöt, ergó nem jön elõ. Egyetlen egy területrész van itt, szóval nem igazán lehet eltévedni 😊 Vagy esetleg nem erre gondolsz, viszont nem emlékszem, hogy máshol is lett volna hegy + sárkány kombó.

Sõt, ha visszafelé mész az urna megtalálása után, akkor a térkép keleti oldalán lesz is egy kijárat, amihez e térképen Hegycsúcs van írva. Asszem 😊

CSAK a Fradi

*sárkány
uhh mindegy látom, hog egszerre több kommentet kell írjak, hogy válaszoljak mindenre...

Termi:
Tudom, hol van a srákány, és h mit kell vele csinálni már régen, annyit kérdeztem, hogy van-e valami jelentõsége (úgy vettem észre hogy nincs) és azt, h hol lehet az a hegytetõ, ahol a videokban szokták hívni, ugyanis azt nem találtam meg!

krisztajo:
Az õssárkányos részt nem neked írtam, egyrészt, másrészt meg nem is toltalak le, csak tettem egy megjegyzést, hogy szerintem mi lesz...
wedge31
Azok is csak elsöre voltak nehezek utána már ment csukott szemmel is igy van ez itt is egy kis különbséggel.

Az hogy ugy általába könnyebb a játék az azért van mert tapasztaltabb vagy meg a mai játéktrend ilyen irányba megy.
Ha visszaolvasol az egész játék egyetlen logikai feladványát / urnás küldi hidja / a többség nem tudta megoldani pedig max 5 perc gondolkodás és papir meg ceruza kell hozzá.
Arrol már nem is beszélve hogy külön patchet kellet kiadni hogy könnyitsék a harcot mert még a legkönnyebb fokozat is nehéz volt rengeteg usernek.

Szerintem ezek a könnyitések nem a Bioware hibája egyszerüen csak ez kell most a népnek és ezt sajnálhatjuk mi akik a BG 1-2 és Fallout 1-2 tartjuk az etalonak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igazad van, én nem voltam képben! És valóban nem is nekem írtad!
Úgyhogy inkább hallgatok (mélyen). <#whatever>
Terminátor14
Ahogy érzed...akkor viszont ejnye! 😛

Amúgy nézd meg, hogy kinek válaszoltam...😊

CSAK a Fradi

Igaz, figyelmetlen voltam. Elvonta a figyelmemet a szép kép,amit bemásoltak róla! Elnézõbbnek meg nem kell lenni, láma néha mindenki lehet nemtõl függetlenül.
Nem is az õssárkányról kérdeztem azt már megbeszéltük. Nem tudom ez most hogy jött ide???