18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
kcsabesz #11682 Igen... egy ajtót találtam ahol (Spiritként) átmentem, de onnan megin sehova nem jutottam... -
#11681 Spirit formában is végigjártad az ajtókat? -
kcsabesz #11680 Régóta nem játszottam ilyen jó játékkal mint ez. Az alapjátékot nyomom (x360-on). Elakadtam és letettem kicsit (Így végigtoltam a Metro 2033-at, az is nagyon tetszett).
Segítsetek légyszi:
Ott vagyok elakadva amikor egyedül vagyok (asszem a mágustornyos rész) és különböző létformákat (Spirit,egér,tűzharcos) lehet felvenni...
A pályarészek közötti átlépésnél bejön egy kék színű "ábra" aminek az öt csúcsánál már voltam, de az ábra szerint a két "szélső" területre nem tudok eljutni...
Akit találtam kinyírtam, üres a torony (vagy mi az?), sehol senki és akármerre megyek ott már voltam, hogy a retekbe lehet továbbjutni??? Mit kell csinálni, hova kell menni, milyen létformára kell átváltani (egérformában is jártam mindenhol)??
Vissza is olvastam, de nem találtam meg itt a fórumon a megoldást...
Imádom a játékot, de itt ledobtam a láncot... -
#11679 értem. -
#11678 Nem vagyunk jósok. Egyébként lesz második része 2012-ben. -
#11677 Minimális az esélye, hogy a második részben lehetőséget adnak karakter importálásra, ha abban Morrigan szerepet kap.
Az Origins egész cselekménysorozata a boszi körül forog (még akkor is, ha nincs is a csapatban), a végjátékban egy olyan döntés elé állít, aminek következményeit nehéz átimportálni egy másik történetbe.
A legnagyobb differencia természetesen az, hogy Morrigannak lesz-e gyerek, vagy sem, de még azzal is meg lenne bonyolítva, hogy kitől...
Ne csak azon gondolkozz el, hogy a te játékodban mi történt, hanem az összes lehetőséget vedd figyelembe.
Kaphat szerepet Morrigan egy másik játékban, mert a karakter megérdemli, de az egy külön történet lehet, importálás nélkül. -
Murmur #11676 A kiegben nem jon vissza. Aztan hogy esetleg egy masodik reszben mi fog tortenni, azt nem tudni. :) -
#11675 és ha át lehetne importálni a karimat majd akkor előfodulhat hogy visszajön? csak mert kiváncsi lennék mi lesz a gyerekből, mivel ugye egy ősi isten lakozik benne. -
Murmur #11674 Nem beszél, mivel minimum 6 szinkron kellene (férfi/nő-tünde/ember/törp), és nem szoktak vesződni vele. :( -
Murmur #11673 Nem hiszem, hogy visszatérne. Hacsak nem kavarnak a történettel, mert ugye nem is feltétlen esik teherbe.
Szövetségesek lehetnek: törpök/gólemek, elfek/vérfarkasok, mágusok/templomosok és a red cliffi katonák. -
#11672 1: Csak tippelni, lehet, hogy lesz második rész, s abban szerepe lesz...
2: Gólemek lehetnek, ha meghagytad a Semmi üllőjét.
Szövetségeseknek nincs komoly szerepük, behívhatod őket, de elegendő a saját csapatod, a szövetségeseidet pedig a videobejátszásokon láthatod, hogy miért van rájuk szükség, mindkét oldalon szépszámú sereg sorakozik fel... -
#11671 A karakterünk beszél benne??Mert amikor válaszoltam valakinek akkor nem beszélt a karakterem. -
#11670 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Morrigan még vissza fog térni a gyerekkel? a végső csatában ugye alapból 4 szövetséges jöhetett. az ötödik micsoda? -
HEszkimo #11669 A Dragon Age Magyar Rajongói Oldala Tippekkel, Karakter-információkkal és hamarosan Végigjátszással is: dragonage.uw.hu -
Lee Scoresby #11668 :o)
Menet közben rájöttem hogy folyamatos alakváltással feltöltődik az életenergia, így sikerült megcsinálnom ! Köszönöm -
#11667 Négyszer kell megölni, s nem egyedül párbajozni vele...
-
Lee Scoresby #11666 Sziasztok !
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy hogy a fenébe lehet megölni a Lustaság Démonát ? Az enyészetben járok és már minden szigeten megöltem mindenkit de a ez a "fő" ellenség az istennek nem sikerül napok óta és hát iszonyatosan idegesít !!!
Szerencsevadász karakterrel játszok ! -
#11665 Regisztrálva vannak a DLC-k? -
Samurai84 #11664 Van egy Dragon Age Collectorsom eladó. 7000
-
#11663 50-60 ezüstbe kerül, kétszer. Még akkor is megéri ha mást nem veszel nagyon. Én még úgy is jó pár arannyal hagytam el Ostagart. -
#11662 igen, ostagarban láttam de nem volt elég aranyam hozzá, gondoltam majd később.... jól benéztem, a többit pedig nem igazán találom :/
de köszi a segítséget. egyébként boldogulok vele, csak ugye ez az első ilyen játékom (amit végig is szeretnék játszani) (: -
#11661 Ha ilyen kérdések gondot okoznak, nehéz lesz a játék...
Ostagarban két hátizsékot is lehet(ett) venni, a beavatás előtt és a beavatás után is van a strázsamesternél - hozzá már nem mehetsz vissza később.
A táborban a törpénél is van egy, ellentétben az ostagari lehetőséggel, elég drágán adja, a másik a Körtoronyban lesz.
Minden lehetőséget kihasználva +40 lehet az inventory 10-es szint körül, később még előkerül néhány zsák (elfeknél, Denerimben) -
#11660 hátizsákot hol tudom bővíttetni? -
#11659 köszönöm!! :) -
Murmur #11658 Megnyitod az inventory-t annál a karakternél, akinek ajándékozni akarsz. Jobb klikk az ajándékon, és katt az ajándékoz ikonra. Ha jól rémlik. :) -
#11657 sziasztok! o
olvastam a bannerban található postot is, de sajna nem tudok rájönni , hogyan tudok ajándékokat adni a csapattagjaimnak... igaz h nem vagyunk puszipajtások mindel, de hogy egyiknek se tudok mit adni?? szégyen :)
valakinek van ötlete? tele a tatyóm ajándékhalmokkal, és szeretném szétszórni a spanok között :) -
kreknorbert #11656 kösz -
totya4 #11655 mod
Regisztráció után tölthető.
Kipróbálod, kiderül :) -
kreknorbert #11654 totya azt elmondanád nekem, hogy melyik az a mod, mert én még nem hallottam ilyenről? És még annyit kérdeznék, hogy a kamarás-parancsnoki-lemezvért, így használható az awakeningben? -
totya4 #11653 Nekem az nem tetszik hogy külön mod kell ahhoz hogy a kieges cuccok használhatóak legyenek, illetve annyi a képesség, meg a gyakori használati tárgy/főzet, hogy nem fér el a legalsó amúgy széthúzható gyorsmenü sorban, jó lett volna ha felfelé is lehetett volna húzni, azaz legalább két soros lenne. -
#11652 Az Awakening az Origins motorján futó, de egy teljesen önálló játék, ha összefüggéseket keresel benne az alapjátékban történtekkel csalódni fogsz.
Az én véleményem is az, hogy az Origins szinvonalát meg sem tudja közelíteni a kiegészítő.
Rossznak nem mondanám, de csak egy integrálatlan külön történetet kapunk, sokkal több lehetőséget (párbeszédek, visszautalások, stb.) lehetett volna becsempészni a játékba, de ez csak egy szimpla, önálló történet lett.
Oghren bajtárs semmivel nem kedvel jobban, mint bármelyik újonnan beszervezett csapattag, beszélgetni sem lehet velük (kivéve, ha ők szólítanak meg), Morrigan nevét senki ki nem ejti, a plusz 10-15 óra játékidőn túl, a néhány új képesség, specializáció kipróbálása a bónusz, abban csak reménykedhetünk, hogy ha egyszer kijönnek a második résszel, annak lesz némi köze az Origins történetéhez. -
Robcuskilla #11651 kutyafáját... pedig anniy ilyen marhaságra ez a megoldás, hogy futattni rendszergazdiként... rájöhettem volna :D persze ez megoldotta nálam is. TENKJÚÚ -
DarkBlade #11650 Nekem is volt ilyen gondom win7 alatt.
A 'futtatás rendszergazdaként' megoldotta.
Ha más rendszert használsz, akkor passz. -
Robcuskilla #11649 sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem bioware pontot, amit el is költöttem, két tartalom letöltésére, a letöltés ne mindult el... a pontot levonta...
kiírta ugyan, hogy mi a szükséges verzió a tartalomhoz, hogy 1.0, meg 1.02, ( persze a legújab patch van fent nekem, ami 1.03 asszem... ) de csak azután, hogy a letölésre kattintok. Talán a verzió eltérés miatt nem szedte? mert pont levon, elvileg letöltés indul, ami ne mindult.. sehogy, most se pont, se tartalom. Ötlet?
Köszi -
Kombinator1991 #11648 No comment. Amit igazány hiányolok méginkább az előtörténet semmibevétele. Mind1, hogy Anora-t vagy Alistairt választottad királynak vagy Loghain és Alistair közül ki marad életben. Ideálisan mondjuk a Kotor2-ben oldották meg ott a játék eleén egy beszélgetésben el lehet dönteni, hogy a Kotor1-ben mik voltak a legnagyobb döntések. -
#11647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, kis sokkot akartak okozni a játékosnak az elején, így oldották meg - elég aljas dolog btw, főleg a karakter trailerek miatt, én már örömködtem h na végre egy női harcos csapattárs, erre élt 20 percet...
btw spoiler taget használj, ugyanis ez Awakening-et még nem játszók számára elég durva poénlelövés. -
Kombinator1991 #11646 Az Awakening eleén kapunk egy laza tank csajt Mhairi-t az megoldható valahogy, hogy tulélje az egyesülést és ha igen hogyan? -
#11645 Hát igen jól jönne 2 gb ram,régen 1280 mb volt benne de már csak kettő 512 mb ram van benne mert a másik kettő helyre nem tudok többet tenni mert rossz.Ha jól tudom 1 gb ram 10 000 Ft körül van.Majd gyűjtök rá. -
#11644 Nem vészes, teljesen jól játszható.
7600GT a kártyám.
Viszont a 2 GB RAM az szerintem nem árt neki. -
#11643 Megnéztem azt a karakter szerkesztőt és ott nem találkoztam szaggatással és lassú betöltéssel sem.Remélem hogy a játék nem fog annyira szaggatni.