Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Átböngészem a hozzá tartozó jegyzetet, de nem jutottal elõre.
Hõsök csarnoka, Feledhetetlenek szobra, Város kulcsa - talán szégyen de ebbõl semmi nem állt össze.
Jah, és aki nagyon csóró, és van annyira szívtelen, hogy nem törõdik másokkal, Mélyutakon, ha összerakja az Enyészetbõl megszökött lényt, s engedi szabadon elmenni 25 arannyal gazdagodhat jókanak marad a "szokásos" fizetség.
+2 to All Attributes
+4% Spell Resistance
+10% to Healing Effects Received
Sajnos egyetlen normális varázsló-fejfedõt sem találtam, ezért van a bádogból készült Mélység sisakja a karin.
Kaszásgyúnya:
+6 egészség
+20% tûz ellenállás
+16% varázslat ellenállás+310% esély a támadások elkerülésére
+12 páncél
Lord-magiszteri bot:
+6 akaraterõ
+2 mana regeneráció a harcban
+6 varázserõ
+10% tûzsebzés
+10% szellemsebzés
Andruil áldása öv:
+2 összes tulajdonság
+20% természeti ellenállás
+1 mana regeneráció a harcban
+10% fizikai ellenállás
Életadó gyûrû:
+10 egészség
+3 gyógyulás a harcban
+10 gyógyulás felderítés közben
+3 páncél
+20% a kapott gyógyításokra
Varázsóvó amulett:
+5akaraterõ
+8 gyógyulás felderítés közben
+30% varázslat ellenállás
+10% esély támadások elkerülésére
esély lövedékek elkerülésére
Fekete kéz kesztyûk:
+20% szellemsebzés
Mágus csatacsizma:
+12 védelem
Mindezek már 20-as szint fölött, az összes szövetségest meggyõzve, Denerimben az országgyûlés összehívása után vannak a karin.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
400 pontba (3.49 euro) kerul majd.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
mecsoka: az urna megszerzésénél a barlangokban kb 5 fikasárki jön, a nagy meg fent a hegyen.
Kaszásgúnyám még nem volt, annyira nem tûnik jónak de érdekelne hogy néz ki, nincs egy screenshotod esetleg Fantusz?
Ezekbõl Wade mester három garnitúra páncélt készít.
Az elsõvel õ maga sincs megelégedve, a második szet valamelyik szerencsevadász csicskádnak megfelel.
Amikor Wade mester "felülmúlhatatlan" munkáját átveszed egy kisebb církusz szereplõje lehetsz, ugyanis a segéd átadja a páncélt, s megkér, hogy menj a fenébe...
Ha minden igaz van még sárkánypikkelyed, ezt szóvá kell tenni, s jön Wade mester fellelkesedve, hogy, ha neki adod a pikkelyt olyan páncélt készít belõle, amilyet te akarsz (nehéz, közepes, könnyû vért).
Azonnal meg is csinálja a páncélt, amit a társa azzal a megjegyzéssel ad át, hogy ha netalán még találnál sárkánypikkelyt "dugd fel a..." - szóval ne vidd oda, mert Wade teljesen megbolondul tõle (nem találsz többet)
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ott van pl. a táborban Bodhan, aki "kedvezményesen" adja az áruit, de pl. a flaskát Denerimben a Csámcsogóban olcsóbban megveheted, s biztos vannak még ilyen különbségek, csak a fene sem figyeli.
Inkább az fontos, hogy egyes dolgokat hol lehet biztosan megvenni.
Lehet valahol olcsóbb az elf gyökér, mit a pagonyelf táborban, vagy a líriumpor sem feltétlenül a körtoronyban a legolcsóbb, de, ha ezekre van szükségem oda megyek, mert ott elegendõ mennyiségben meg tudom venni.
Egyedi páncélok, fegyverek azt jelentik, hogy abból nincs több a játékban, ugyanakkor nagyon drágák, s nem biztos, hogy van értelme pénzt kiadni rá.
Ott van pl. a Szent hamvak urnája küldetés: sárkánypikkelybõl készítenek neked három garnitúra páncélt.
Az elsõ gagyi, a másodikban Leliana, vagy Zevran elbóklászik, a harmadikban már akár a fõkarakternek is jó lehet.
Amikor viszed a sárkánypikkelyt a kovácsnak, majd nézd meg az árukészletét: Gázkabát 95 aranyért, Sárkánycsont páncél is hasonló áron, jó bónuszokkal... kérdés, megéri-e pénzt kiadni érte.
Törpéknél a Mélyutakon rengeteg páncélt, fegyvert találhatsz, a törpe munkának megvan az ára, ezek között a "hétköznapi" darabok hasonlóak, mint amit Levi tesója árul.
Még csapattagra sem fogod ráadni, mert lesznek jobbak, egész szeteket össze lehet gyûjteni.
Ugyanez lesz a fegyverekkel is.
Oghrimnál Denerimben elõkerül egy kétkezes kalapács, bónuszokkal három rúna foglalattal. Nincs ennél erõsebb fegyver az egész játékban, csakhogy több, mint 150 arany az ára.
Helyes, hogy spóroltál idáig, s lehet még elõtted van egy befeketetés, ahol 40-50 aranynak kell zsebben lenni, de a játékban elõre haladva néhány dologra érdemes pénzt kiadni.
Rúnákkal a fegyverk sebzését növelheted, s ezek örök befektetések, ha csak nagymester rúnákra adsz pénzt (kisebbeket találsz úgyis).
Nagyon sokáig gyûjtögettem a pénzt, hogy a mágusomnak a Lord-magiszteri botot meg tudjam venni (136 arany), de annál nincs jobb, s nem is bántam meg, hogy kiatam érte annyit.
A Kaszásgúnya és az Andruil Áldása nevû öv van még rajta luxus, közel 400 aranyból öltözött ki.
Talán még megtalálom a kereskedõt. Lelianna cipõmániájára én is emlékszem, de miután ez az ajándék nem volt felsorolva nála így nem vettem meg.
Akkor megveszem a Tomboló könyvet. Viszont az még mindig kérdezném, hogy számít-e hogy a cuccaimat hol adom el vagy mindenki fix árat fizet? Ja és köszi az infót a bátyóról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Btw végigjátszottam a Return to Ostagart. A Palás és a Kamarás Erõdös DLC-vel ellentétben itt már kicsit az volt az érzésem, h minél több pénzt akarnak a fejlesztõk kifacsarni a játékosokból. Pala hasznos társ, valamint a kamarások régi erõdjét is érdekes volt meglátogatni, de hogy visszamenjünk Ostagarba, hogy
Egyedi páncélok fegyverek kereskedõknél 80-150 aranyért vannak, ezekre mondtam, hogy nagyon meg kell gondolni, megéri-e megvenni, mert lehet éppen a játék legjobb cuccával szemezgetel, de lehet lesz jobb (elsõ játéknál nehéz dönteni).
Leliana cipõ-mániás, de talán Zevran is örül neki, bár õ az Antiviai bõrcsizma, Pagonyelf kesztyû párosért rajong. - az utazó kereskedõ mozgásban van, hozzá nem lehett célzottan odamenni, van nála néháyn ajándék, egy képességnövelõ könyv.
Nincs sok választásod a Tombolót 15 arany ellenében megvásárolhatod, a Bajnok spechez össze kell gyûjteni a szövetségeseket, össze hívni az országgyûlést... mire eddig eljutsz a küldetésekben 18-19-es szintû a csapatod, Bajnok specializáció nincs könyvben.
A specializációkat elsõ karakterrel nehéz megszerezni, a többivel, már Lotheringben sok spec felvehetõ, ha azt az elõzõ karival sikerült megszerezni.
Levi tesójánál mindig elfog a buzgóság, hogy megvegyek mindent.
De eddig ellenálltam, mert nem tudtam nem fog-e hiányozni az a pénz késõbb.
Igen, azt már észrevettem, hogy a rúnák többször felhasználhatóak. Még jó hogy így van, ha már olyan drága, legalább azon nem kell gondolkodni bele merjen-e tenni valamibe vagy sem.
Én például a szatén cipõt nem vettem meg, nem tudtam kinek lehetne. Ahhoz az utazó kereskedõhöz késõbb is visszamehetek vagy mindig máshol lesz?
Specet illetõen írtad, hogy a Bajnok-Tomboló párosítás a legjobb. De melyiket vegyem fel elõbb??? A Tomboló könyvét a törptõl megvehetem Denerimben, de a Bajnoknak is van könyve?
Nagymester rúnák sem olcsó árucikkek, de egy-lét kivételtõl eltekintve csak kereskedõtöl veheted meg.
A bûvölés ingyenes, s ami lényeges, a meglévõ rúnák nem semmisülnek meg, a törpe ki tudja venni a fegyverbõl, s átrakja egy másikba, ha úgy kívánod )pontosabban te csinálod, de csak a törpénél vagy lépes használni a bûvölés képernyõt)
Amikor kereskedõvel találkozom mindíg átnézem az árukészletét, s ha van nála ajándék megveszem (kivéve a térképeket, ha nem akarok Loghainnel haverkodni).
Nem tudnám felsorolni melyik kereskedõnél vannak a spec ajándékok, pedig állandó - Ozammarban van Morrigannak a tükör, az utazó kereskedõnél van pl. szatén cipõ, ékszerek sok helyrõl elõkerülnek.
Specializáció: vedd meg a könyvet, ha már 13-14-es szinten vagy, s nincs semmilyen specializációd, s Ozammart el sem kezdted.
Oghren csak azt követõen hajlandó tanítani, ha végigcsináltátok az egész küldetést Mélyutakon.
A Bajnok spevializációtól még messzebb vagy, az összes szövetségest be kell gyûjtened, s Denerimbe utazni az Earl-al, ott automatikusan megkapod a specializációt.
Helyes, hogy próbálsz takarékoskodni, s úgy is végig lehet játazani a játékot, hogy nem költesz aranyat, de azért ezt-azt megvehetsz, hogy értelme is legyen a pénznek.
Én eddig még alig vásároltam valamit. Minden jó cucc olyan drága és sajnáltam rá a pénzt.
Rúnát még egyáltalán nem vettem, horror árban vannak! Ajándékokat kitõl érdemes venni? Van olyan kereskedõ akinél esetleg több is van egyszerre? Arról nincs valami lista, hogy a társak ajándékait hol és melyik kereskedõnél lehet megvenni?
Apropó, az számít hogy kinél mit adok el vagy mindenki fix árat ad az eladott cuccaimért?
Én a Haven-i árusnál bosszankodtam. Hát hátramegyek megtámad, jó lett volna ha a készletét még elõtte eltudom tõle valahogy venni! Egyébként a bûvölés ingyenes vagy pénzbe kerül? Azon a képernyõn nem látszik semmi és így még nem tudtam rájönni.
Én nemesember fõkarit indítottam. Arra lennék még kíváncsi, találkozni fogok-e még egyáltalán az elvileg életben lévõ bátyámmal?
Havenben vagyok, s nem tudom a hidat össterekni.
Van valami recept, vagy csak én vagyok noob?
Nem találtam még olyan modot, amelyik számomra tetszetõsebbre texturázta volna az NPC-ket, mint amilyen az eredeti fizimiskájuk lett.
Itt is vannak hörcsöggel keresztezett harcosok, zombik (azok vajon mennyire lettek beillesztve a világba az éjfattyúk valami hasonló szerepet tölthetnek be), Alistairon úgy áll a szakáll, mint szürkemarhán a cilinder.
Kedves modder lehetett, aki Morrigan pofozására szentelt ennyi idõt.
Nincs is ezzel semmi gond, ha kidolgozta a válaszreakciókat Morrigan részérõl - kétlem, hogy ezt meg akarta, meg tudta oldani.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mindehhez hozzá tartozik, hogy a fõkarakter volt a tank, nehézpáncélban, kétkezes karddal, bajnok-tomboló specializációval.
Leliana át lett képezve két törre, megkapta a bérgyilkos specializációt.
Morrigan szórta az átkokat, besegített a harcban, Wynne healerkedett.
Az már húzósabb lenne, ha a fõkarakter is mágusmenyecskeként szállna harcba, ki lenne a pofonfogó?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!