18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Hoz_Hun
    Köszi, akkor lehet Arcane Warrior-t nyomom rájuk.
  • Bucser
    Akkor kezdj el rendesen írni.

A játék nem open world. (hála az égnek) se nem sandbox (szintén hála az égnek) A helyszínek fixek nem véletlenül.
  • Calver
    Arcane Warrior azért jó, mert rápakolhatsz Wynne-re pl egy ilyet, szinte teljesen kompenzálva a Haste és Spell Wisp fatigue költséget, valamint Morrigan-re egy ilyet (+50 mana), na meg mindkettőjükre Executioner's Helm-et.
    persze ez attól függ hogy játszol - én ilyesmi stílusban toltam, csak 3 mágussal (csak máshogy elosztva a cuccokat, Morrigan BM lett nálam), más lehet h Wade-féle páncélból másik verziót csinál és inkább főkarakterre pakolja.
  • wedge31
    Ha kinyirod kolgrimot kapnod kell egy kürtöt nálam sose volt gong sehol a környéken.

Akkor ebben is különbözik a két verza.
  • Hoz_Hun
    De. Xbox360-on tolom.
    Akkor az lehetett az anomália oka. Nálam gong van, kürtöt nem találtam.
  • Hoz_Hun
    Melyiket ajánlod? Az Arcane Warrior és a Spirit Healer megvan (meg a Shapeshif). Azaz öreg nő már tudja Spirit Healer-t....hmmm ez a Arcane Warrior ez jó?
  • Calver
    nem véletlenül konzolon játszol? a kürt csak PC-s verzióban van.
  • Calver
    ennyit semmiképpen, főleg mert szvsz közel sem olyan táp specializáció - az életerő használata mana helyett nagyban elveszti az értelmét, amikor fillérekből össze tudsz rakni ilyen piát, ami simán visszatölti szinte az összes manád.
    a varázslatai amúgy nem rosszak, de muszáj hozzá benyomnod Blood Magic-et - ami nekem mindig egyel több felesleges klikk, mint az unszimpatikust kifüstölni a picsába egy tűzgolyóval
  • Hoz_Hun
    Én nem kaptam semilyen kürtöt. Nekem egy gong van kint a nagy placc mellett. Megkondítom és jön a sárkány.
    Az a kürt jó másra is? Egy faszit levertem még benn a barlangban, de annál nem volt kürt, pedig az hadovált a sárkányról.
  • Hoz_Hun
    Értem. Csak nem fülik hozzá a fogam, hogy nekiveselkedjek most egy mágussal is, hogy odarohanjak. Asszem az a csóka börtönben vérmágiával, meg a kedves kis anyuka feláldozásával egyből be tud segíteni a Fade-be és akkor nem kell a mágusokhoz is elmennem. Elgondolkodtató, az végül is csak pár óra melót jelenten.

Megéri vesződni a Blood Magic-ért? Mit ajánlotok Morrigennek a Shapeshift mellé?
  • Calver
    a sárkány pikkelyéből csinálhatsz páncélt Wade segítségével - pl ilyet, ami az egyik legjobb páncél heal/buff-ra tápolt mágusnak (Wynne).
  • wedge31
    Na ez új pedig háromszor toltam végig a játékot...

Hol a gong ? mert nekem mindig egy kürtöt kelet használnom hogy lecsaljam a sárkányt.
  • Calver
    pedig mágusok DAO legkeményebb karakterei
    nem kell végigmenned semelyik másik küldin, sőt, még Redcliffe ostromát sem kell megcsinálnod, simán hátat fordíthatsz és hagyhatod meghalni Redcliffe kicsiny lakosságát ha haladni akarsz
  • Theron
    az erdőbe a vérfarkasos romok alsó szintjén van valami kis medence meg 1 nagy kulcsos ajtó. ott mitkell?
  • JethroHUN
    DE ha magadnak megszerzed egy mágus karival akkor náluk is válaszható lesz.
  • Hoz_Hun
    Igen. Meg kell gongatni a gongot. A gong ott van a placc mellett ahova a sárkány leszál, nem lehet eltéveszteni.
  • Calver
    igen, elküld Lake Calenhad-ba, ahol megtámadnak páran, semmi komoly, bár talán úgy több xp-t kapsz.
  • Theron
    akkor jó ott van valami páncél is nem? ugylátam képeken csak azé gondoltam h megkérdem h az merelehet? meg ott a tetőn hivod a sárkányt vagy mi
  • Hoz_Hun
    De.
  • Hoz_Hun
    Köszönöm a választ. Ez így királyság is. Kár hogy utálok varázsló figurát indítani.
    Ahhoz hogy belépjek a Fade-be a gyerek elmélyében muszáj végigtrappolnom a Circle Mages-n?
  • Theron
    az a ruined templom ban nem valami szenthamvas urnavan?
  • Hoz_Hun
    Ja tényleg, a Redcliffből is először Denerimbe küldenek és onnan kell Ruined Templebe menni. Én is lelepleztem a srácot. Ha nem lepleződik le akkor mi történik (elküd valahova ahol jól megtámadnak?)?
  • Theron
    Calver ez érdekes infó :) kösz
  • Calver
    igen és igen. 14. szinten kapsz még egy specializáció pontot, azt társaknál is arra költöd amire akarod.
  • Calver
    ha megtalálod Denerim-ben előtte Brother Genitivi házat és leleplezed az imposztor srácot, mehetsz rögtön Ruined Temple-be, nem kell előtte megcsinálni Redcliffe-t.
    kicsit logikátlan, de megéri.
  • Hoz_Hun
    Még egy kérdés: ha egyszer majd indítok egy mágus karaktert és azzal elmegyek oda és megeggyezem a démonnal akkor onnantól fogva minden karakteremnél "unlock"-olva lesz ez a specializáció, mint a Mass Effect 2-ben?
    Ja és még valami: a társ karakterek tudnak egyálltalán specializálódni azon kívül amijük van?
  • Theron
    áááá tuttam h nemodakéne menni de odamentem :D nemgond köszz
  • Hoz_Hun
    Amúgy köszönöm a Blood Mage-es választ.
  • Hoz_Hun
    Az valami egyszerűbb móka lesz, ha jól emlékszem. Lenyomsz valami gagyogó szellemet (shade) vagy minek hívják, aztán ott van egy elf sír azt kell kinyitni. Valamerre az alsó szinten van (nem a farkasemberek szintjén).
  • Murmur
    Jah. Azt hittem mokus a fokaraktere.
  • Theron
    jah tom télleg a john connor gyerek aszt kivégeztem semán :)márcsak a páncél kellene de mit szenvetem tekurvaélet :) ott lent is megkell bolygatni a sirkövet?
  • Hoz_Hun
    Mindegyik Revenant... vagy Bosszúálló vagy minek nevezték el... a Brecilian Forest-ben van. A sisak asszem az erdő nyugati részén (West Brecilian Forest), ott kell a sírt taperolni. A páncél pedig lenn a romok között ahol a farkasemberek is tanyáznak (Brecilian Ruins), csak nem azon a szinten. Meg nem Revenant örzi.
  • Hoz_Hun
    Én Xbox360-on játszom és ott angol nyelvű, így nem tudom megmondani mik a lefordított nevek.
    Minden esetre a kiscsávót Connor-nak hívják és a Redcliffe kastélyban tanyázik. A kiscsaj a macskával az egy DLC, amit nekem hozzáadtak a játékhoz az a Golemes küldi. A Ruined Temple-be szerintem csak akkor tudsz elmenni ha a fentebb említett Redcliffe kastélyban elintézted a tennivalókat, mert onnan kell oda menni.
  • Hoz_Hun
    Nekem Warrior a főkasztú karakterem. Akkor gondolom, nem tudom megszerezni (Morrigannek) a Blood Maget. :(
  • Fantusz
    Azokat a DLC-ket aktiválhatod, amelyek a játékhoz mellékeltek (Pala, és néhány kacat), többi kiegészítőt csak plusz pontok vásárlása ellenében lehet hivatalosan letölteni.

Menüben látsz letölthető tartalmat, online bejelentkezést, stb.
  • Fantusz
    Vérmágiát csak mágus főkarakterrel lehet megtanulni.
    Morrigan, Wynne, vagy a két csapaton kívüli mágusnak nincs párbeszéd opció, a démonnal alkudozni csak főkarakternek van lehetősége.
  • chris0000
    Hi!
    Erdeti a gameem és nem tudom,h mit jelent az 1szeri beváltási kód!?
    (A DVD hátoldalán írja)
    H lehet azt aktíválni?Kér vmi promo kódot...azt hol találom?
    Vki tud segíteni akinet eredeti a game?
  • Murmur
    Nem.
    Viszont ha van egy mentesed a demon megolese elottrol, akkor visszatoltod, elbeszelgetsz vele, megkapod a specializaciot, es toltheted is be a legutobbi elmentest, mar fel fogod tudni venni a blood mage-t.
  • Theron
    a helyesirási hibákat nenézd XD
  • Theron
    mejik résznél van az ahol emgmenteted a kiscsávót emrt nekem iylen nemrémlik :) csak kiscsaj macskával akit kinyirtam XD meg az a ruined templom merrevan? mert magyarul nem ugyan az mint magyarul :)és am a Revenant( bosszúálló magyarositás szerint) azok tééleg szivatosak de csak eddig 2 cucot sikerült megszereznem kezest meg cipőt... a páncél vagy a sisak melyik részbe van?