Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy a fõkari felpattant a nyakára és beledöfte a két kardját a fejébe az valami fenomenális volt! Nem is volt olyan nehéz, sikerült elsõre. Ali, Morrigan, Wynne csapattal.
Úgy látom sikerül Morrigan-t nagyon ütõsre fejlesztenem. Eszméletlen nagyokat sebez! Wynne gyógyítsa mellett lehet darálni rendesen. Amikor azt mondtad, hogy egy kisebb hadsereg cuccai vannak benne tényleg nem túloztál! Utána mentem az idióta kovácshoz Denerimbe. Igaz harminc aranyba fájt de lett két tökéletes sárkány páncélom. Egy Leliana-nak egy meg nekem.
Most értem a törpök városába. Itt kicsit elveszettnek érzem magam. Kit érdemes támogatni a két fél közül??? Valahol azt olvastam, hogy mindegy. Tényleg így lenne? Egyik sem jobb a másiknál? A fõküldi végén csak az egyik (törp vagy gólem) sereg csatlakozik hozzánk? Vagy van olyan lehetõség is hogy mindkettõ jöhet?
ja nem volt szükség rá, ha kell odébb futok, mediumon kezdtem, most értem a táborba, de még manapótlásra nem szorultam harc közben..csak mivel nagyon az elején vagyok megkérdem kell e egyáltalán mágusnak valami kiegészítõ vas..
fantusz:
nem ragaszkodom a fémhez, megteszi a bot is...hogyan beszélem rá hogy maguktól igyanak potit a tagok, van ilyen taktikai beállítási lehetõség?..és akkor azt sosem feljeti el már?..gondolom a pontit is nekem kell mindenki részére biztosítanom?...
.."Az alapból beállított értékeket érdemes átnézni, s variálni rajtuk, ha nem tetszik. (Pl Morrigant, ha támogatónak állítod nem biztos, hogy 90%-os életerõnél kell neki életszívás, lehez 75%-ra állítani, vagy Wynne healerként ne akkor gyógyítson, amikor a karakter potit iszik"...
ezeket harc elõtt állítod be, vagy már profilként mentetted el?...vagy a harchoz improvizálva, pausevel adogatod ki a parancsokat szituációhoz szabva?
bocs, nem fogok több kérdésözönt zúdítani ide, olvasom a fórumot is, de irdatlan mennyiségû új információ nekem mind a játék, mind a fórum...de iszonyatosan zetszik a játék, ráéreztem ismeretlenül a játékra vakon rendeltem elõ a ce verziót, nem csalódtam, egyáltalán
Mágusnál meg alapból el kell döntened, hogy mit akarsz.
Bûvharcosként páncélban, karddal, pajzzsal harcolni, vagy inkább kalasszikusan varázsolni.
Egyedül bûvharcos kezébe lehet kardot adni - az képes harcban normálisan sebezni vele, de karddal a kézben varázsolni nem lehet. Varázsló alapfegyvere a mágusbot, ami sebez, s nem kell eltenni, ha castolni akar, s nem utolós szempont, hogy távolsági fegyver nem kell beállni a mágusnak a pofonok sûrûjébe.
Taktikát a lehetõségekhez képest érdemes minél részletesebben beállítani.
Alap, hogy a csapattagok külön rábeszélés nélkül igyanak HP és mana italokat, ha arra szükség van, de néhány speciális cselekedetet is érdemes beállítani.
Az alapból beállított értékeket érdemes átnézni, s variálni rajtuk, ha nem tetszik. (Pl Morrigant, ha támogatónak állítod nem biztos, hogy 90%-os életerõnél kell neki életszívás, lehez 75%-ra állítani, vagy Wynne healerként ne akkor gyógyítson, amikor a karakter potit iszik)
Magasabb rangú ellenfeleknél a taktikával együtt is bele kell nyúlni a csatába, egy Bosszuálló elleni csata nem csak mozi.
Ha viszont direkt keresed a közelharcot akkor arra ott a büvharcos specializáció és brutál jó harcos mágusod lesz.
Ha állandó csapatal mész elég egyszer beállitani ha viszont váltogatod a tagokat nem árt mindig ujra átnézni a taktikát.
A másik megoldás hogy folyamatosan pauset nyomsz de ez csak az álltalad nehéz csatákban javasolt egyébként nem szükséges.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
valamint, mint mágus valószínû nem lesz szükségem a CE-hez kapott sárkánypáncélra sem, úgy ahogy pallosokra, íjra sem, tehát a játék során talált fegyver páncél lot-okat eladjam, vagy inkább öltöztessem vele a társaimat?..és ha ráaggattam egy vagyont, és csapat tagot váltok, mi lesz a holmijával, nála marad vagy le kell szednem róla?
utolsó kérdésem..a csapat tagok taktikáját alaposan be lehet látom állítani, csak nagyobb fight-ok elõtt pepecseltek evvel, minden lépésüket megkoreografálva, folyamatos pause mellett, avagy van egy két alap beállításotok a csapattagokra és saját karakteretekkel törõdve hagyjátok a csapatagokat tudásuk szerint boldogulni?
köszönöm
Nem kell velük beszélni, a közelben lévõ ládára kattintva lehet "adományozni".
Sok jelentõsége nincs ezért gyûjtögetni a köveket, gyémánt és rubin pl. nem is kell nekik.
Poén volt az a törpe pedig még a szakálla se serkent. 😊
Redcliffben a kastélyban ácsorognak, Denerimbõl az országgyûlés összehívása után is ki lehet menni a táborba, ott lesznek a törpék.
A fináléba szerintem értelmetlen dolog volt berakni a gyagyást, pláne, hogy nem is mondd semmi értelmeset (hozza a formáját).
Bodahn elmesélte mibõl élnek, de ott már nem sok jelentõsége van bûvölni-kereskedni.
akkor még arra lennék kiváncsi hogy jutok el ismét a táborba/ahoz a törphöz?
Illetve a törpénél hol van/lesz az a hely mint a kö/xp cserére lehet?
Ilyenek, mint szereles levél, zombi-epe meg sem jelennek a kereskedõ ablakban.
A többi cucc közül néhánynak lehet jelentõsége, de az sem gond, ha eladod.
Drágakövet pl. a törpéknél be lehet váltani XP-re, de ha eladod sem gond.
Lesz néhány "hozzál nekem" küldetés (10 gránátkõ, 15 méregkivonat, 1 farkasbõr), meg az agyalgyult remetével lehet csereberélni a makkért, ezeknek, illetve egy könyvet lehet még Denerimben a papnõnek jó pénzért eladni, a többi szerintem totál haszontalan.
Szandál törpe az egyedüli bûvölõ a játékban, a táborban megtalálod, sõt a végén egy meglepõ helyen is felbukkan, bár annak nem sok értelme lett, hogy oda rakták.
A game + dlck alapban nem túl szerencsés, halom bugot javítottak.
Dragon Age: Origins 1.02a
Patch details:
Many of the fixes affecting balance, gameplay, or plot scripting are already included in the Xbox 360 and PlayStation®3 versions of Dragon Age: Origins.
You do not need to download patches prior to Patch 1.02a. Downloading Patch 1.02a contains all previous patches. Downloading Patch 1.02a will provide you with all patch data available.
Szal valóban nem kell másik. Csendesen megjegyzem hogy mikor így raktam fel akkor menet közben egyszerûen eltûntek a DLCk a játékból és ott álltam egy szál f@szban egy load után egy fõmob elõtt.... Pala is rendszeresen behülyül még mindig, egyszerûen nem lehet vele beszélni, szóval kellenek a javítások ehhez a játékhoz is.
A game + dlck alapban nem túl szerencsés, halom bugot javítottak.
Dragon Age: Origins 1.02a
Patch details:
Many of the fixes affecting balance, gameplay, or plot scripting are already included in the Xbox 360 and PlayStation®3 versions of Dragon Age: Origins.
You do not need to download patches prior to Patch 1.02a. Downloading Patch 1.02a contains all previous patches. Downloading Patch 1.02a will provide you with all patch data available.
Szal valóban nem kell másik. Csendesen megjegyzem hogy mikor így raktam fel akkor menet közben egyszerûen eltûntek a DLCk a játékból és ott álltam egy szál f@szban egy load után egy fõmob elõtt.... Pala is rendszeresen behülyül még mindig, egyszerûen nem lehet vele beszélni, szóval kellenek azok a peccsek...
(elõzõ kérdésem is még aktív)
köszi
Csak egy olyan egyszerû kérdésem lenne hogy azok a tárgyak (gyémánt, egyék kövek, daloskönyv, "blank scroll", szerelmeslevelek, stb) ami nem krafthoz vagy ajándéknak szánható azok mire jók? Csak eladásra?
köszönöm
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
unusual problémája annyi, hogy warezolni akar, de nem szeret olvasni. Így járt.
[merlinw.org]
örülhetsz, ha megúszod egy figyelmeztetéssel a modik részérõl...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
XP-t nem kapsz érte, 1 óra az életedbõl.
[merlinw.org]
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ