18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Spitz
    Ha jól emlékszem a sárkánytojás a Bűverdőben van, azon belül is az Ezüstbányában.
  • St0RmTr00pEr
    A macska a strázsánál van, a bejárati kaputól balra ha jól emlékszem.
  • Risu Führer
    az ébredésben wade sárkánytojást kér egy kardhoz.azt hol tudom megszerezni?
  • Risu Führer
    ez a macska az awakeningbe van a mágusnak tudod odaadni. már nem tudom biztosan hol találtam rá de ha jól emlékszem akkor vagy a strázsában vagy a nagyvárosban. nyomkodd a tabot azt egyszer csak gondolom kijelzi a macskát. elrakod azt odaadod a mágusnak.
  • Sheltem
    Ha érdekel valakit van egy eladó Dragon Age collector's-om + a 200 oldalas magyar nyelvű stratégiai útmutató könyv. Annyi, hogy az EA account nem jár hozzá(dlck felmennek anélkül is). Árat nem írok mert ez nem a reklám helye, ha valakit érdekel írjon privátot pls.
    Budapesti átvétel amúgy.
  • Murmur
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/66/index/223777
  • Frosty01
    elf roguem van

a str egyáltalán nem fontos. max az armorokhoz és a swordokhöz kellhet, egyébként felejtős. ügyességből és dörzsöltségből számolja, ha az utóbbi nagyobb az ügyességnél, akkor kapsz vmi bónuszt is...
  • MrStokes
    Tegnap ujrakezdtem a jatekot, most a mage utan egy dwarf noble rogue-ot inditottam. Kicsit a homalyban tapogatozas erzese leng korul, nem igazan tudom, hogy milyen statokra fejlesszek, illetve milyen skilleket, es milyen sorrendben tanuljak ahogy lepem a szinteket.

A sebzes pl. hogyan szamolodik rogue-nal? Gondolom alapesetben str -bol es dex -bol szamolja, de nem tudom hogy, milyen mertekben szamit bele az egyik ill. a masik.

Nezegettem par videot, amikbol az jott le, hogy vagy dex-re, vagy cunning-ra erdemes fejleszteni.

Ha jol ertettem, dex-re fejlesztve a tamado es vedo ertekeim nagyon jok lesznek, nehezen fognak eltalani az ellenfelek, cserebe a sebzesem nem lesz olyan hu de nagy, cunning-ra fejlesztve pedig az ellenkezoje. Megallja a helyet ez az allitas?

Az mar viszont nem vilagos, hogy barmelyiket is valasztva, a str-re kell-e azon felul fejleszteni, hogy tudjam hasznalni a fegyvereket, pancelokat.

Esetleg nem tenne meg valaki, hogy roviden osszefoglalja rogue-rol a fontosabb tudnivalokat?
  • ollie
    Honnan van az a macska?
  • obe
    bazzeg, nem is tudtam, hogy ilyen is van...elszalasztottam, pedig kifejezetten szöszmötölve játszom, valószínű ott már izgultam rá a flemeth-el való táncra, meg a könyvért járó jutalom morigen-től

egyébként visszamehetek azért a macskáért, vagy már nincs ott?...jó régen elbántam már flemeth-el
  • wedge31
    Mondom csináld két emberel te meg egy választot kari mindjárt nehezebb lesz a harc meglátod...

Egyedül én se vágnék bele.
  • himpike
    Nem vagyok mazohista. Újraosztás nélkül szerintem nem is menne az meg eleve csalás szóval kimarad.
  • wedge31
    Az alapot is végig lehet csak mint mondtam vért fogsz hugyozni.

Harmadjára én csak Wynnet vittem mndig és jóval nehezebb volt a harc ,pl Gaxkangot ketten már kise tudtuk ütni...

• Risu Führer
    újjáéleszt mindenkit egy kis élettel, te meg aztán rárakod a többit potionokkal. nekem az ajándékok legalján volt miután odaadtam a varázslónak.
  • MrStokes
    Pont most neztem egy guide-ot, amiben arrol ir az illeto, hogyan lehet vegigvinni a kieget csak a fokarakterrel(rogue ).
    ime
  • himpike
    Miért, mire jó a macska..? Vagy 20x próbáltam használni de semmi se történt szövegelésen kívül..
  • MrStokes
    Ez sajnalatos, mert elegge bejon az ahogy a Mass Effect 2 viszonyul ehhez a temahoz.
  • Risu Führer
    most nyomtam le a Feketelápon azt a szellemsárkányt. hát basszus rendesen kiidegelt. a főkarimmal nem tudtam megsebezeni mer mindig ellökött a többieket meg egy idő után egyszerűen megölte. szerencsére a varázsló macskája megmentett, úgyhogy a végén legyaktam.
  • wedge31
    Nincsenek.
  • MrStokes
    Itt az achievement-ek nincsenek semmilyen pozitiv befolyassal a kovetkezo ujrajatszast illetoen, ugye?
  • Theron
    aszt valaki tudja h az Ostagar ban ami van királyi cuc az milyen szetbonuszokat ad?
  • chris0000
    thx az infot
  • Calver
    hát nem... saját káromon tanultam, elég fájdalmas élmény volt

szóval marad 75% fire resist mint védekezési mechanizmus bam-bam-bam ellen, de mondjuk ezzel nincs is gond - 3 mágussal spec nálam egyszer sem került fél hp alá a tank, 1 regeneration + 3 heal csodákra képes
  • Hoz_Hun
    Tegnap megvettem az Awakeninget is, mert nagyon tetszik a játék. Persze várok még vele, míg az Original végére érek.
    A DLC-k milyenek? Szerintem azokat is megveszem, Warden's Keep, meg a Return to Ostagar (a The Stone Prisoner-t hozzá adták a játékhoz). Ja meg láttam még ott valami ajándékozós mókát. Cuccok, amit a tábori árustól lehet utánna megvenni a társaknak.
  • Hoz_Hun
    Nálunk én vagyok a tank. Az általános csapatfelállás mondjuk én, Alistair, Leliana és Morrigan. Két kardal küzdök azt is fejlesztettem ki. Sárkány esetén Alistair-t és/vagy Leliana lecserélem Shale-re mert ő kegyetlen sokat kibír.
    A Juggernaut armor és Wade's Superior Dragonbone akkor. Alistair-ra mehet majd a Blood Dragon armor. Mondjuk a Templar páncélzata nagyon tetszik, de már találtam annál jobbat neki.
  • MrStokes
    Vagyis, ha tuzlabdaval kinalom az ellen-t, es a tankom is ott van a dolgok surujeben, akkor nem er semmit ellene a pancel?

A legjobb az volna, ha az ellenfelek magiajan felul a csapattarsak offenziv magiaja ellen is vedene, de a buffolo, tamogato, gyogyito magiakat nem resistalna le.
  • Calver
    ollé
    sajnos csapattársak spelljei ellen nem ad resistet, ellenséges mágiahasználók meg... mondjuk úgy finoman, h nálam soha nem éltek addig h szükségem legyen rá
  • MrStokes
    Nalam Alistair volt a tank, de en vmi Knight-Captain pancelt hasznaltam vele, ami 40 % magic resistet adott.

Probaltam a wiki-n megkeresni, de nem igazan talaltam...
  • Calver
    és ofc hsz megírása után ugrik be h te xbox360-on játszol és ott nincs modolás, na sebaj.
  • Calver
    ronda sisak ellen: no helm hack. legjobb mod ever.

vértekből meg... játékstílus függő, én spec volt h Juggernaut-ban toltam az először, másodszorra össze-vissza pakolásztam több cuccot a tankra, h meglegyen a 75% fire resist - de az én játékstílusom egy fontos eleme a tank alá tűzgolyózás volt

de amúgy ha magas armort akarsz, kombinálás a legjobb - pl ilyen téren Gloves of Diligence az egyik legütősebb cucc.
  • wedge31
    Nálam a tank mindig juggernaut armorban van ha sárkány ellen megyünk akkor meg wade páncélban.

A Juggernaut Armor Set a legjobb szvsz.
  • Hoz_Hun
    Ahh köszi.

A vértekkel vagyok még bajban. Megvan a Juggernaut armor teljes, a Blood Dragon armor teljes meg most meglett a Wade's Superior Dragonbone Plate armor teljes (ehhez nincs sisak ha jól tudom). A gólemes küldinél találtam egy nagyon jó sisakot a Helm of Honnleath (+2 to All Attributes; +3 Armor), legalább is szerintem ez egy jó sisak.
    Melyiket ajánljátok? Most kombináltam a cuccokat, de így elég ripacs kinézete van a karakteremnek a sok csilicsálé páncélban. Azon gondolkodom, hogy Wade's Superior Dragonbone Plate szettet veszem fel a Helm of Honnleath sisakkal. Ez elég kajak, meg jól is néz ki.
    Egyébként melyik a legjobb páncél a játékban?

Meg egy olyan – naiv – kérdés, hogy Morrigan-nek nem lehet olyan csuklyát találni, mint a promo képeken? Tehát ilyen vörös színűt?
  • wedge31
    Lv 25.
  • Hoz_Hun
    Mi a max szint az alapjátékban?
  • wedge31
    Ha könnyüek a csaták akkor csak egy embert vigyél magadal és garantáltan vért fogsz hugyozni a nehézségtöl...
  • himpike
    No, végre volt időm végigtolni az Awakeninget. A craft rohadtul nem hiányzott bele, le is szartam bevallom.. Csináltam 5 nagy ezüstrúnát és hali(azt se kellett volna). Nagyjából egyben volt az egész, történettel nincs gond mivel az alapjátékhoz semmi köze játéktechnikailag. Újra fogom játszani mert kíváncsi vagyok pár döntésre. Ugyanolyan könnyű mint az alapjáték, egy bossfightban se haltam meg.
    Az önkínzással felhagyok.. egyszer kitolom nightmareon majd, utána kizárólag easy-n folytatom mert a harcokban már másodikra sincsen semmi érdekes. Felesleges időpocsékolás.
  • Fantusz
    Szerencsevadász harci értékén nagyot dob a párbajhős+bérgyilkos specializáció, harcosoknál ugyancsak jelentős bónuszokat, hasznos CA-kat lehet specializálódva szerezni.
    Mágusok nálam kedvelt karakterek, de egyedül a szellemgyógyító specializálódás, aminek valóban megvan az érzékelhető előnye, a többi specializáció nélkül nyugodtan meg lehet lenni.
    Bűvharcossal az volt a problémám, hogy harcos lett a varázslóból - no ezért lehet szimpatikus spacializáció olyan játékosoknak, akik nem különösen kedvelik a klasszikus mágusokat, akiket a mágiahasználat szórakoztat, nyugodtan hanyagolhatják az alakváltást, bűvharcos képzést.
  • MrStokes
    En is megtanultam a specializaciokat mind a magus fokarakteremnek, mind Morigannek, de egyiknel se hasznaltam beloluk semmi skill-t, kiveve a spirithealer dolgokat. Igen, voltam olyan elvetemult, hogy Morrigan-bol spirit healer-t csinaltam... :D
    Oreg mammert nem szerettem vmiert...

Gondolom egy rogue vagy egy warrior karakternel sokkal-sokkal tobbet szamitanak a specializaciok.
  • Murmur
    Ez a bajom a specializaciokkal. Vannak, de nem erzem, hogy nagyon hasznalnom kene oket.
    Arcane warriorbol en speciel tank-szeru magust csinaltam, csak csapkodott, meg allt aa pofonokat. Kicsit mar vicc volt, mikor nullakat meg egyeket sebeztek bele a szornyek, ujra is osztottam a pontjait, hogy normalis magus legyen. :)
  • Fantusz
    Majd eldöntöd mennyire tetszik az arcane warrior szerep.
    Vannak akiknek bejön, másoknak nem, de ugyanezt el lehet mondani a vérmágusról is.
    A mágusaid jól megvannak a plusz specializáció nélkül, igaz Wynne kihasználja a specializációs lehetőségeit, szorgalmasan gyógyít, támogat, Morrigant kevesen cipelik medve, vagy pók formában az ő erőssége inkább az átkokban rejlik.