18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Cat 02 #12403
    Hogyan lehet templomot nyittatni a törpöknél ? Én úgy akartam, hogy megzsarolom az arcot a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    önkéntes gólem nevekkel
    , de nem volt ilyen opció :(

Illetve mágusnak tudtok ajánlani valami képzettséget (amiből össz-vissz 2 van). Vérmágus nem akarok lenni, mert kell HP, harcos(arcane?) se, mert varázsolni szeretek és healer se, mert támadni akarok :D
  • vasziszdasz
    Valami 70-80 aranyat lehet kaszálni tisztán a bizniszen, szal ne. :)
  • Calver
    érdemes csak kirabolni (zsebmetszés), mert ha elvállalod a küldetését és van megfelelő meggyőzőképességed, rommá keresed magad vele. szóval megéri elvállalni, nagyon is.
  • attiGT
    Ráadásul utána még meg is ölheted azt hiszem.
  • attiGT
    Én úgy emlékszem , hogy veszett sokat kaszáltam az üzletével :P
  • horthy
    Orzamarban a Porváros-ban van egy Rogek nevű törpe Lirium üzletet ajánl a körmágusokkal . Érdemes-e foglalkozni vele vagy csak simán üssem le és vegyem el a 20 aranyát ? Ki mit javasol ?
  • Csacsi
    Most tartok Denerim ostrománál. A csapatom Én (törpe harcos tank), Leilana, Morrigan (volt addig, míg ott nem hagyott, mert nem akartam neki gyereket csinálni, hogy aztán ki tudja milyen démon legyen belőle), Leilana, és Wynne.

De ahogy olvasom, elég sok minden kimaradt. Semmilyen romantika nem volt, sem Morrigannel, sem Leilanaval. pedig mindean ajándékot odaadtam. De ahogy nézem elég sok mindent kihagytam.

Például Flemethel nem is harcoltam. Szóval asszem kéne egy új végigjátszás.

Például Allistart sem tudtam összeházasítani a királynővel, így maradt Allistair a király egyedül. Illetve Allistair soha nem karta megtanítani nekem, hogy Templárius lehessek. A körmágusok kipusztultak :) Nem tudtam megmenteni a főnököt, így Redcliffe Arljának a feleségét "öltem" meg, hogy megmentsem a fiát.

Szóval nem sikerült tökéletesre.

Van valami magyar ismertető, ami mindent tartalmaz, hogy másodjára ne maradjanak ki ilyen dolgok?

Vagy ötlet esetleg, hogy mit rontottam el?
  • vasziszdasz
    Htx!

Mana regenerációt lehet valami értelmes mennyiségben összekaparni? A lordmágus boton van asszem +2, és az már nagyon nagy sztár, mert a többi cuccon (már ha van egyáltalán) akkor komoly 0.25 - 0.75 viccértékek szerepelnek. Közben meg van spell aminek 10 mana az upkeepje, de úgy alapból se lenne rossz ha nem kéne minden spell után potion hegyeket benyomni.

Láttam a youtubeon vmi gizdázós vidot, a csávónak máguskén majdnem 600 HP-ja volt, és asszem mind cuccból. Mondjuk jellemzően nem mágus cuccokban, hanem nehézpáncélban tolta, 130% körül volt a fatigue rajta, de így is elég komoly. Nemtom mennyivel jobb minha mondjuk 300 HP és ~0 fatigue lenne, sztem csak vagizásra jó, de nekem még a 300 is elég unrealnek tűnik. Manát, ~regent viszont nem nagyon lehet megnövelni ahogy látom (kivéve ha full plate mailben akarok rohangálni sok fatiguevel, de úgyse lesz 2x).
  • Calver
    #12387: fixen ugyanannyit kap mindenki, nem osztódik. szóval teljesen lényegtelen hogy egy vagy négy karakterrel tolod.

#12392: igen, vissza lehet emlékeim szerint.
  • vasziszdasz
    A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
  • prince133
    Nem az összeset átviszi csak ezt nem mert a return of ostager-t meg a többi dlc-t is át rakta vagyis a cumókat csak ezt nem :S
  • vasziszdasz
    A circle towerba vissza lehet térni a kipucolás után? Elvileg van ott egy +20% lightningos kesztyű, de a csicskám nem képes (még) kinyitni a ládát.
  • Jimmyke
    Kövi patchben legalább a Power of Blood képességek működni fognak. Bár még frissítik a buglistát de így néz ki jelenleg:

• Instant +100 approval bugs for Awakening companions have been resolved.
    • Anders, Sigrun and Velanna's personal quests will properly activate.
    • Fixed an issue that would prevent an imported character from detecting traps.
    • Red script will no longer appear in the place of tattoos.
    • Power of Blood talent will be usable in Awakening.
    • Game saves on Xbox 360 were being corrupted if you sold too many items to the same merchant. Saves will no longer be corrupted if you do this.
    • Daggers will now properly assign the dexterity-based damage bonus
    • Updated audio drivers to fix a number of audio related crashes.
  • cikasz
    Nem viszi át a dlc-s cuccokat.
  • vasziszdasz
    Ezért nem használok DLC-t. Ez ilyen.
  • prince133
    Üdv lenne 1 olyan kérdésem hogy ugye a warden's keep dlc be meg szereztem a cuccokat de ezeket az awakening be nem adja be. Valaki meg tudná mondani h miért nem jó? előre is kössz
  • vasziszdasz
    Az XP itt hogy működik, mindenki megkapja, vagy oszlik a csapattagok közt? Én nem vettem észre hogy szólóban (pl. Fade) több jönne.
  • vasziszdasz
    htx
  • Calver
    megfelelő forma kell hozzá (szellem talán?), hogy aktiválni tudd.
  • BoKK
    Uhh kár:(
  • cikasz
    nem
  • BoKK
    Sziasztok!

A király választásról kérdeznék.

Meglehet oldani ,hogy Alistair és Loghain is hozzánk csatlakozzon és egyik se haljon meg/mennyen el?
  • vasziszdasz
    Hogy kell aktiválni a Fadeben az attrib pontokat adó oszlopokat? Duncan előtt van egy +1 wisdom oszlop, de baszik megadni a bónuszt. Mit kell csinálni ezzel?
  • Fantusz
    Nem kell kinyírni őket, akkor marad az árus, és megköszöni a segítséget.
    Jarvia "kisasszonyhoz" a főküldetés során lesz szerencséd (közrendű törpe főkarakternek pedig régi ismerőse).
    Figornál nem emlékszem, hogy valami érdemleges áru lett volna, mellékes, hogy elmenekült az üzletből, csupán jelzés értékű, hogy a játék a "többet ésszel, mint erővel" rendszerben működik, nagyon sok küldetést lehet befolyásolással egyszerűbben megoldani.
  • attiGT
  • Jimmyke
    E3 lehetséges Dragon Age 2 bemutató. EA standot nézzétek.

Szósz
  • horthy
    Orzamarba a törpe közrendü negyedben benéztem a Figor Imports áruházba . Csak azt szeretném megkérdezni mit csináljak azzal az 5 banditával ? Kinyirjam öket vagy csak elég ha elzavarom öket megfélelmlitéssel ? Ha kinyirtam öket az árus egyszerüen elmenekült ugy félt valami Jarvia nevü nöszemély bünszervezetétől . Nem fog visszajönni már a boltba Figor ?
  • unusual
    Ez az én dumám! :))
  • MerlinW
    Nem, nem sok köze van hozzá.
  • Jimmyke
    A Warden's Fall machinima tartalmaz Awakening spoilereket?

Utolsó csata megkezdéséig vittem el, de mivel bugos azért patchig nem játszom végig, ha azelőtti spoilerek vannak benne nem baj.
  • gerey
    Nem lehet átjárni, a kiegben csak azon a térképen tudsz kalandozni. A simában pedig csak a simán.
  • mnorbi
    köszönöm szépen a gyors választ.

2 kérdés még : a kieg elején érdemes meghagyni 1 specializácíó pontot , az uj specializációk miatt ?

a kieg és az eredeti térkép közöt át lehet járni ?

• Nyugis
    igen
    igen
    igen
    igen! :D
  • mnorbi
    Sziasztok !

Megvettem a kieget , régebben végig toltam a vérvonalakt is , vettem dlc is . Azt szeretném kérdezni hogy ha a kieggel játszok , akkor megtudom -e nézni a dlceket ? vissza tudok-e menni ostragara pl ?
    Illetve golemmel tudok -e játszani a kiegben ? köszi
  • cikasz
    "neten nemszámit h helyesen irsz e vagy nem"

Hát ehhez a kijelentésedhez csak gratulálni tudok...
    Ülj le egyes!
  • Murmur
    A helyesírás eléggé az alapműveltség része...
    Az meg, hogy a neten vagy, nem azt jelenti, hogy mindent szabad. :P
  • kreknorbert
    azért civilizáltabban is megoldhatnátok, ez egy fórum, és nem egy kétszemélyes csevej
  • Calver
    itt megtalálod
    vagy nem, de h sokat segítene, abban biztos vagyok
  • Theron
    csum abba kéne help h ne kejen keresgélni a rémálomban ha sorrendet h mitszabadicsak ki 1x(tüzforma golem meg szellem) ezeknek mejik a sorendje?
  • vasziszdasz
    Jaés a blood magic, eleve 0.6-os szorzója van (többinek jellemzően 0.1-0.4), blood wound kicsit keményebb SP-vel önmagában is képes lehet heavy hitter achievementre, 40 manáért, területre, party friendlyben.