Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a segítséget,sikerült meg csinálni😊)))
2011 elején várható egy nagy durranás, egyelõre nem jelentették be, hogy mi. Egyesek szerint DA 2 lesz, de szerintem valószínûbb egy újabb kiegészítõ.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Segítség kéne,valaki tudja a sorrendet a Szent Hamvak küldetésnél ,mikor a padlón lévõ kövekre kell állni,mert nekem nem sikerült rá jönnöm.
Elõre is köszönöm.
de kétségtelen h az nem 7. szinten ajánlott küldi... menj és szedd fel elõbb inkább Wynne-t.
"The trees move. Do you not see it?"
A mágikus hatásokat kivédi, de a tökönrúgás neki is fáj, esetleg egy-két bomba is leköti a figyelmét...
A segédeket hagyd a többiekre...
Inkább hagyd a fenébe és gyere vissza, mikor már tudod a Manacsapás spellt, vagy Alister a Szent Csapás(?) nevû megmozdulást. Mágusok ellen ez a kettõ az ultimate fegyver, csak a Manacsapás területre hat, a Szent Csapás meg egyedi.
Mágus csajjal nyomulok. Eléggé az elején járok, 7. szint környéke. A hamvakat tartalmazó urnát keresem, és egy mellékküldi kifog rajtam. Szóval az utcai bandákat legyûrtem, és egy halott fickónál vérmágusokra utaló feljegyzést találtam. Mindjárt ott is a ház. Bementem, nyomulok elõre, minden talpnyalót kiiktattam már. Utsó szoba, benne négyen, valami fõ vérmágussal. Kb fél percig húzom. Nekifutottam vagy 20-30 alkalommal, semmi. Van valami trükk? Vagy 7-es mágussal eleve esélytelen a dolog?
denerim / Ser Fridem / Utolsó kívánság.
http://www.freetvmaci.info/
Nem lehet véletlen a "sötét igéret" elnevezés a vívmánynak, de Morrigan egyértelmûen kijelentette, hogy a születendõ gyermek nem éjfattyú lesz, s a banyányak van annyi becsülete, hogy nem hazudik, legfeljebb elküld a fenébe, ha nem tetszik neki valami.
SötétBarom: Elég szívatós volt ja <#hehe>#hehe> De ha minden teleport helyére raksz egy csapattagot, és oda lockolod õket, gyorsan elintézhetõ. Zatharian meg kb. 1 perc volt, így nem is tûnt fel, hogy a farkasok meg meg se mozdultak a mágia miatt.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Meg ahogy elõttem is írták, szép, hõsi halál az ilyen, szal biztos van, akit ez mozgat.
CSAK a Fradi
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha vki nem él M. ajánlatával, akkor onnantól valakinek meg kell halnia ugye.
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Már arra is gondoltam h a jövõ lesz pl Morrigan gyereke >.< a beszélõ roszfiú
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"2 évig jönnek a dlck" erre is kíváncsi leszek...Adja Isten,hogy így legyen. 1-2 havonta kijönne egy Return to Ostagar szintû dlc és elégedett is lennék. 2 év alatt elég szépre nõne a játék 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Morrigant el lehet küldeni a táborból, sõt ha úgy jösz ki a szerelmi beszélgetésbõl, hogy marad köztetek a szerelem (szex nélkül), a bosszi áll elõ azzal, hogy mindkettõtöknek jobb lenne, ha elküldenéd...
Ekkor valóban hihetõen vívódik a lelkiismeretével, a céljainak teljesen ellentmond, hogy érzelmileg kötõdjön hozzád.
Volt olyan végigjátszásom, ahol Zevran a személyes küldetése után elköszönt, Palával lehet úgy dumálni, hogy nem kell a csapatba, akkor eltûnik, talán Sten is hajlandó hazamenni, ha megkapta a kardját, de nem törõdsz vele.
Érdekes lehet még Alistair - õt vajon el lehet kergetni?
Ha Loghainból kamarást csinálunk Ali lelép, de el lehet-e zavarni a csapatból?
Amúgy meg most már nem töltöm vissza, hogy másképp csináljam, majd újrajátszáskor máshogy döntök.
Marad a bajnok és tomboló spec. a fõkarinak. Ezt a lélekfalós témát Alistairnek és Oghrennek szántam volna.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Gondolom lesz 5 post hogy "nem éri meg" stb, de Wynnet amúgy se viszem soha magammal, ellenben Lelianat mindig. Mondjuk az adott szituban Zevran volt éppen velem, és meggyõzéssel nem bukod a csajt egyébként sem. Pala, Morrigan és Sten javallja hogy menj bele az üzletbe.
Ja és megtaláltam Gaxkanghoz az uccsó könyvet is a romos templomban, tényleg csak 3 jegyzet kell hozzá.
nem piszkáltam meg a pontokat, ennyivel kezdek, ügyességre sosem raktam
Kolgrim barátod egy csupán kellemes feladat elvégzéséért kéri cserébe: meg kell szentségteleníteni a Szent hamvakat.
Erre a mûveletre rámehet Leliana és Wynne, ha nem szeretnél csalni a játékban.
Így már el is árultam, Kolgrim az urnás küldetésben kerül eléd, õ lesz az aki szendén megpróbálja beadni, hogy a sárkány nem más, mint a feltámadott Andaste.
Szükségem lenne rá.
A romban valószínûleg találsz majd íjat, ezért a küldetésért semmiképpen nem érdemes másik karaktert indítani, nincs jelentõsége.
van egy küldetes ami ugy kezdödik, hogy a breciliai erdöben egy bizonyos magaslatrol ki kell lönöm egy nyilvesszöt, bärkivel probälom, csak a fö karakterrel engedne..aki persze mägus, 10-es (full alap) karakterrel, igy almäs...mivel kb 40 oränäl tartok, alap ijjat sehol nem talälok, a leggyengebb amit fellelek 14-es ügyesseget ker, ezert az egy küldetesert pedig nem fogok dräga 4 pontot äldozni mägia/akaraterö helyett !!...tehät talälhato ilyenkor meg 10-es szintü ijj, vagy bukta, es probäljam meg egy mäsik karakterrel, egy uj vegigjätszäsban?
köszi
Nem egészen ezt mondta, érdemes jobban figyelni, mert érdekes történet alakul, talán egy folytatásra.
Egyébként ha valamiképp elzavarod (nem is tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e, Lelianat is elég nehéz volt lerázni, hogy ne legyen még csak a táborban se), akkor is megjelenne az utolsó este, mert neki ez a célja végig...