18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
vasziszdasz #12362 Elemental dmg nőtt +50%-ra, ezek szerint a spiritnek más a maximuma. Mondjuk ez meg totál átrendezi a tésképet, virulent walking bomb mindent visz. "Kicsit" túl tápnak tűnik. -
Murmur #12361 Jah, ez az a gyuru: link -
#12360 sajnos nem, friendly fire ellen semmit nem ér, saját káromon kellett megtanulnom, elég fájdalmas lecke volt. csak és kizárólag ellenséges mágusok varázslatai ellen véd - akiknek azt hiszem nálam teljes játék alatt kétszer sikerült bármit is rámlőniük.
#12359: Awakening-ben van, bár fogalmam sincs hat-e rá a +30% limit, és nem csak dísznek van ott rajta a +100%, hanem tényleg annyit ad-e. -
vasziszdasz #12359 Biztos hogy +100%? Asszem 20 vagy 30%-osat láttam csak. 100% az übertáp lenne mondjuk virulent walking bombbal, gyakorlatilag instant tömegirtás bossok kivételével. -
vasziszdasz #12358 a Grease hatása megszűnik rögtön, így semmi se gátolja őket a távozásban.
Mindezt egy para explosion után csinálnám. De az is jó hogy fireball után grease, ha jól emlékszem leírás szerint az utólagos grease csinál egy kncckdownt is kombó esetén, márpedig (fireballtól/infernotól) égő ellenfelek beindítják a kombót, fb esetén ez dupla knock. -
vasziszdasz #12357 Nem lehet hogy csak fullos spell rese van? 2 mágussal vulnerability + afflcition hexxel 100%-ot tudok(-nék) leszedni, mivel stackelődik. Ez hat rá, vagy azt is kibírja? Elvileg nincs ellene res, bár a spell rest nemtom hogy általánosságban nem blokkol-e mindent. Az elf síroknál találkoztam egy ilyennel, azt nyomtam le, de már majdnem nyomtam a reloadot. A mágus kincse sírköveknél meg kísérőkkel jön az ilyen, ott már meg se próbáltam, 2x lenyomott pikpak, 3. kör esélytelen.
A petrify is elemi mágia (nature), az jobban hat rá mint a cone? Affliction hexet mindenképp betanulok, felette van 2 hex, egyik kb. lenullázza az ellenfél találtatait, a másiktól meg mindig kritikusakat kap. Ez utóbbit gondoltam stonefist helyett, végülis elvileg 100% eséllyel criticalt kap bármi ütéstől, míg a stonefist nálam nem nagyon akart működni. Olyan ellenfelekre meg feleslegesnek tartom a shattert, amit 2 akármivel kapásból leszedek. -
vasziszdasz #12356 Mágusok ellen van mana clashom, már amennyiben észreveszem őket. Volt hogy egy karavánt kellett meghesszelni, aztán míg a storm of centuryt castoltam, egy csesznye küldött rámbaszott egy curse of mortalityt, meg belelógtam a stormba, és alig bírtam Alistair cleanse aurájával leszedni a cuccot mielptt kinyiffantam volna. Dispel magicem még nincs, mert 10-es szinten épp csak kijött a storm + para explosion a pontokból.
Gondolom friendly fire ellen is jó a spell res, tehát saját storm ellen is, végülis az is ellenséges, legalábbis számomra. :) Nem lenne faszság ha különösebb sebzés nélkül át tudnék rohanni a stormon, magam után húzva az ellenfeleket, akik viszont nem resistelik le. Főleg ha már kifutottak alóla, és kéne nekik mégegy kör. :) -
kreknorbert #12355 eladni... -
horthy #12354 Ezek a felszedhető sima tulajdonság nélküli vasgyürük jok-e valamire -
Shockwave #12353 "Andraste nyilait . Ezekre a nyilakra az van irva hogy találat esetén az ellenfél nem tud varázsolni . Probálta ezt valaki-e ? Jo-e a reveant vagy bosszuálló démonok ellen ? Legalább addig nem varázsol amig lövöm igaz amit irnak a nyilrol ? Probálta e valaki ezeket a nyilvesszöket ? És mik a tapasztalatok vele ? "
Nem egészen így működnek - annyit tesznek, hogy ha az illető éppen varázsol egy hosszabb varázslatot (Inferno, alakváltás, stb...) akkor 100% hogy megszakítja azt, így kárba megy neki a mágia. Sajnos csak akkor, ha az íjászod ténylegesen el is találja vele a mágust. -
Shockwave #12352 "Ha infernoval csinálom a grease firet, akkor az infernot bedobja a gedobja alapanyagként a gf-be, vagy megmarad, és mind a gf, mind az inferno együtt sebzi az áldozatot? "
Nem, megmarad az inferno is és utána ég is még az olaj. Személy szerint én a Fireball-t hasznosabbnak találtam e célra, mivel az hátralöki az áldozatokat, így sokkal tovább maradnak benne az égő löttyben. Ez azért is fontos, mert a Grease hatása megszűnik rögtön, így semmi se gátolja őket a távozásban.
Ha Pala (Shale) a csapatban van, az ő kő-eső képességét érdemes kombinálni Infernoval/Thunderstorm-al, nagyon hasznos. -
Murmur #12351 Ha jól rémlik, van +100%-os spirit damage gyűrű is. :)
Vicces amúgy, hogy a caster mobokat/kisebb boss-okat instant lehet ölni. -
horthy #12350 Amikor Denerimbe voltam felvettem a szent urna hamvak küldetést .
Genitivi testvér házában megtalálta egy térképet egy uj hellyel Redcliffe falutol nyugatra a Frostback Mountains-nál egy falu ott lehet kapni ugynevezett Andraste nyilait . Ezekre a nyilakra az van irva hogy találat esetén az ellenfél nem tud varázsolni . Probálta ezt valaki-e ? Jo-e a reveant vagy bosszuálló démonok ellen ? Legalább addig nem varázsol amig lövöm igaz amit irnak a nyilrol ? Probálta e valaki ezeket a nyilvesszöket ? És mik a tapasztalatok vele ? -
Shockwave #12349 "Kérdés: a stonefist hány %-ban shatterel? Kipróbáltam, de szinte sose jött össze, érdemes erőltetni? Mindenhol nagyon sztárolják, de én nem látom az eredményt. "
Nagyon hasznos, de a leírása félrevezető. A Winter's Grasp-al megfagyasztott elleneken nem működik, csak ha Cone of Cold-al vagy Petrify-al fagyasztottad le őket. Az esélye az ellenfél szintjétől függ, mezei ellenfeleken mindig beválik (de ugyanilyen jó egy Shield bash vagy hasonló letaglózó fizikai támadás), nyilván főellenfeleken kicsi az esélye, de pl. nekem másodszorra kb. 5 másodperc volt a Return to Ostagar-os harc, miután kővé változtattam és széttörtem a Genlock Nekromantát magától meghalt a többi élőhalott is... :) -
Shockwave #12348 "Revenantot mivel lehet jól irtani? Majd beszartam mire kész lett (vérfarkasos erdő), csomó potiont bezabált. És van a sírköveknél ami nem egyedül jön. Cold + lighning spelljeim vannak, alistair, morrigan (cone of cold), leilana. A varázslatok felét leresisteli. "
Elemi és lélek/szellem-mágiát ne is próbálj ellene, alig sebzik. Meg ugye élőhalott szóval fagyasztani nem lehet. Az elsővel a mágustoronyban vért izzadtam (mondjuk vagy 4-5 szinttel felettem volt) de a többivel könnyebb dolgom volt. A lényeg, hogy fizikai támadásokkal lehet rendesen sebezni, és szépen le kell bénítani ilyen támadásokkal (Pommel strike, Shield bash), ill. a Petrify varázslat garantáltan kővé változtatja jó időre. Nyomj rá még átkokat ha tudsz, magadra meg áldásokat, és üsd ahogy bírod, fontos hogy legyen egy tank aki magára vonja a figyelmét (használj harci kiáltásokat, vagy Shale-nek van egy ilyen képessége), őt persze gyógyítsd ahogy tudod. Nálam Shale vagy Alistair vette magára a sebzés nagy részét, míg Leliana és a mágusom lőtték. Maradj messze tőle mágusokkal, mert van egy képessége amivel magához ránthatja őket.
-
Shockwave #12347 Oghren pedig majd csatlakozik (kötelezően benne lesz egy ideig a csapatban, ahogy Wynn a máguskör-toronyban) mihelyst odáig jutsz akármelyik király-jelölt küldetéseiben hogy elküldenek Brankát megkeresni. Oghren csatlakozik és nem lehet lebeszélni,mivel ugye a hölgy a felesége volt. :) -
Shockwave #12346 Horty - Elég egyszerű a módszer. Fogd el a tolvajt aki ellopott a Shaperate-ből egy könyvet, vidd is vissza (ne alkudj meg a nemessel, de leleplezni nem kell őt) és máris jobb lesz a megítélésed a Shaper-nél. Ha megkéred ezután, megadja az engedélyt. Sajnos nálam ezek után a játék legvégén azt írták ki hogy ez vallásháborúkat okozott, és Burkel vértanú lett... nem tudom ennek a kimenetele függ-e attól ki lesz a király, szerintem igen. De épp ez a jó ebben a játékban, minden tettednek van következménye, és érdemes alaposan átgondolni mindent, mert nem lesz feltétlen hosszú távon is jó vége. -
Jasongg #12345 Csak ennél a játéknál csinálja! -
#12344 olyasmi, bár többi elemhez is vannak ilyen cuccok... viszont +fire damage maximuma 30%, szóval szépen el tudod a tűzsebzést adó dolgokat úgy osztani a karakterek között, h mindenkinek meglegyen (vagy majdnem) a +30% - és az bizony rohadtul szép szám sebzésileg.
spellward féle 30% spell resistance-al az a baj, h az csak ellenséges varázslatok ellen hat - és nem tudom rád mennyi idejük volt ellenséges mágusoknak ajándékcsomagokat lövöldözni, de nálam általában még a "Ni!" kimondása előtt lángcsóvába haraptak -
horthy #12343 Orzamarban hogyan lehet rávenni Czimbor formázok fönökét hogy Burkel testvér káptalant alapithasson ? Miyen küldetést kell csinálni vagy milyen modszert kell használni kivel beszéljek stb ?
Egyáltalán érdemes-e káptalant csinálni ? Olvastam a wikin hogy állitolag kinyirják Burkelt .
Egy másik kérdés az orzamar-i közrendü negyed kocsmályában Oghren elhajtott a francba mit kell tennem ahoz hogy felvehessem a csapatba ( küldetés , kivel beszéljek stb ) ?
Csak azért kérdezem mert láttam a képét a wiki-n a csapatagok között .
Gondolom az Awakening companions és a Temporary Companions nem állandósitható csapatagok ?
http://dragonage.wikia.com/wiki/Companions -
#12342 Táp miatt szokott kikapcsolni. Ha terhelés alatt van a gép nem birja. Vagy csak ennél a játéknál? -
Jasongg #12341 Üdv!
Most kezdtem el vele játszani, de volna egy problémám. Egy bizonyos idő után, ha játszok, fogja magát a gépem és kikapcsol. Mintha áramszünet lenne vagy ilyesmi. Nem hiszem hogy kevés lenne a gépem hozzá, mert egyáltalán nem szaggat vagy akadozik.
Configom: 4gb ddr2 ram, amd 64 x2 dual core 4800+, geforce 8600gt -
vasziszdasz #12340 Úgy látom ezt a játékot tűzmágusra írták, %fire dmg-ből és fire resből többet össze lehet szedni mint cold vagy lightningból. -
vasziszdasz #12339 Hát nemtom, ezek sztem nem nagy számok. Spellpowerem az van, mindent mágiára pakolok, 5% fire dmg szinte kimutathatatlan. Ellenben a ward ad 25 manát és 30% spell rest (ami úgy tudom stackelődik a többi 10-16%-os cuccal). -
#12338 Karaktertől függetlenül főkarakternél a befolyásolás fontos képesség, amihez csupán 16 dörzsöltség a követelmény.
Mágia a legfontosabb, akaraterőre csak annyit, ami feltétlenül szükséges, a többire nem kell pontot áldozni mágusnak. -
#12337 Spellwardnál Lifedrinker jobb, esetleg Charm of Flame. meg van még 1-2 táposabb mágus cucc, csak azok mind DLC-n belül... -
vasziszdasz #12336 Csak mágia. -
horthy #12335 A dörzsöltség számit valamit a magusnál ? Vagy csak az akaraterőre és a mágiára kell gyurni ?? Esetleg az ügyesség , erő egészség ?? -
Jimmyke #12334 Dragon Age anime készül Mass Effect film mellé. -
vasziszdasz #12333 A legjobb máguscuccok állítólag azok amiket boltban lehet kapni.
bot 120
őv 90
nyaklánc 60
ruha 90
Hát ehhez kell pénz. Nameg a 10-20 zsés tome-okhoz. -
#12332 Hát nem biztos, én csak potionokra meg a hozzávaloira költöttem.
A legjobb fegyokat és armorokat találni lehet vagy küldetés tárgyak. -
horthy #12331 Van-e valamilyen modszer amivel lehet növelni a pénzügyi bevételt ? Volt egy akalmi páncélom 2.30-ba vette meg a törpe kalmárom a táborba és 13.20-ért adja tovább . Dörzsöltséggel vagy valamilyen tulajdonsággal nem-e lehet növelni a bevételt ? Kéne nagyon a lové a jobnáll jobb cuccokra tervrajzokra , runákra stb ! -
#12330 Angol nyelv ismerete nélkül semmit sem ér:) Az első epizód elején írja, hogy az alapjáték vége után játszódik. -
Theron #12329 és akor ez most mihez van köze? miután van vagy valami? -
#12328 Kötelező anyag:)
Machinima: Warden's Fall Series
-
vasziszdasz #12327 Revenantot mivel lehet jól irtani? Majd beszartam mire kész lett (vérfarkasos erdő), csomó potiont bezabált. És van a sírköveknél ami nem egyedül jön. Cold + lighning spelljeim vannak, alistair, morrigan (cone of cold), leilana. A varázslatok felét leresisteli. -
DAK3 #12326 én még csak a wikit nézegetem megyeget megyeget :) most töltöm (lehet utálni WAREZ):) öööö viszont gondolom kell vmi alapemberke ezt ugyértem hogy láttam hogy 3-4 en mennek és mindenkit egyplayer irányit de.... gondolom neked kell kezdeni egy emberel és hát az valamiben erösebb a többitöl mert mégis ö a fökaraktered??:D -
#12325 Ha nem megy az angol, tud ám magyarul is a játék:) -
#12324 Igen. -
DAK3 #12323 Shapeshifter talán alakváltó ha jól értelmezem?:O:O