Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Igazából az országgyûlés után még van lehetõséged mászkálni, de ha ez után visszamész Redcliffbe és belevágsz a végsõ csatába, onnan már nincs visszaút. Egyszer még választhatsz, hogy kik lesznek veled a legvégén...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha megveszed a Collector's verziót, az ugyanúgy telepíthetõ lesz magyarul, mint a normál, nem kell rá másolni semmit...
Mivel vacilálok a collector és a "normál" megvétele között szeretném tudni melyik mellett döntsek. Mivel a collectort k*rva nehéz beszerezni a "normál" verzió a könnyebben járható út.
Viszont azt még mindig nem tudom pl. hogy ha collectort veszek arra rá tudom e másolni a "normál" verzió magyar nyelvi fileait.
Második kérdésem, hogy a kiegészítõt tudom folytatni a meglévõ alapjáték karakteremmel?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Mindegy, nem vagyunk egyformák...
De az, hogy valakinek az legyen a legfõbb gondja, hogy meg lehet e "dugni" valamelyik szereplõt és hogyan...
Meg ahogy mondja a táborban a csóknál, hogy "such romantic" megmozgatott bennem valamit...Ööö mármint a fõkarakteremben! <#wilting>#wilting>
Kíváncsi voltam, hogyan oldották meg a városi elf kezdõtörténetét, ha nõ a fõkarakter. Nos egész jól, bár volt valaki a Zárványban, aki úgy válaszolt, mintha férfi lenne, meg egy beszólás valamelyik gyalogtól: "Jó egészséget a rablánchoz ribanc!" (mármint az esküvõre gondolt a kis jóindulatú...)
Mindenesetre az õr döbbent arca, amikor felkapta a karakterem a kardot és nekiállt lealázni két páncélozott, pajzsos katonát egyszál esküvõi ruhában, az mindent megért...
Még más: van pár mod már, ami az "egyéb életutak" (other campaigns) menübõl aktiválható. Ezekkel nem lehet az alapjátékba belépni, teljesen függetlenek, új karaktert kell indítani és általában egyszemélyesek. Amit végigtoltam, a Fragments of Ferelden. Érdekes és láthatóan lesz folytatása. Sok kis quest van benne, meglepõen jól kidolgozva, ráépítve a fõ sztori következményeire. Úgy 3-5 óra játék van benne, rengeteg, teljesen reménytelennek látszó harccal (tipikus kombináció: 2 ogár, két mágus, 4 íjász, 4 gyalog, késõbb ezekhez egy vagy két bronto, vagy spéci, nevesített, narancspiros feliratú tag.), amelyek kis kombinációs készséggel, meg egy jó íjjal, csapdázó képességekkel és lopakodással megoldhatók. A végéig úgy a 9. szintre lehet eljutni, ahol kap az ember egy csapatot, ha nem gyilkolta le a delikvenseket addigra (ha igen, akkor annyival kevesebben lesznek. Az, hogy ki a lehetséges késõbbi csapattag, csak a végén derül ki), de velük a késõbb elkészülõ folytatásban lehet majd mûködni...
De vigyázni kell, mert Flemeth varázskönyvét ha megkapja, utána már nem hajlandó hancúrozni. Mondjuk azután már annyira kellemetlen neki, hogy szeret téged (90-100 közötti approve), hogy állandóan szakítani akar veled. Nem tudja kezelni a dolgot. <#smile>#smile>
Fantusz:
Az Orzammari lökött csávótól a kocsmában emlékszem, hogy valami könyvet kaptam. Rendesen rámsózta.
Viszont a Szent hamvas templomban nem emlékszem ilyesmire ( a faluban levõ templom?), se a becsapdázott nagyteremben (a sárkány termére gondolsz?). Persze ettõl függetlenül lehet felvettem ezeket, csak nem figyeltem eléggé. Viszont még nem aktív a küldi, úgyhogy szétnézek még egyszer ezeken a helyszíneken.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Ugyanúgy a táborban lehet szexelni is vele? Ha igen mi a feltétele? (ki kell maxolni az approveot?)
- Ozammar kocsmájában van egy megzakkant törpe, aki összefüggéstelenül beszél.
- A Szent hamvek keresése közben találsz egy jegyzetet a romos templomban
- Az elf romban a becsapdázott nagyteremben is van egy "puzzle"
Nem kizárt, hogy van még máshol is, ha jól emlékszem ennyi elég volt Gaxkanghoz
A szobros téma is egyszerû: jobb, bal, középsõ, és utoljára a nagyteremben levõt kell megérinteni, ahol áll egy mágus, és középen 4 szobor,amelybõl az egyik a megérinthetõ. (Ha nem mûkõdik, akkor bal-jobbal kell kezdeni) Ezután a földszinten egy zárt ajtó elõtt (ha próbálod kinyitni) megidézõdik egy durva indulatdémon.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Meteorkõ nekem Denerimbõl Orzammarba menet esett. Mondjuk Harcosbérc már rég ki volt végezve addigra. Sztem tök random nyomja.
Apropó: Gaxkang. látom a küldetéshez kapcsolodó írások között az egyikben, hogy megjelent a neve. Mi kell hozzá, hogy aktivizálódjon a küldetés?
Ha a "biztonsági másolatod" bemásolós, nem érzékeli a játék.
Levi dlc nélkül is a táborban ácsorog.
Elõfordul olyan, amikor hamarabb esik a meteordarab, minthogy a karakter Harcosbérc közelében járt volna, máskor meg sokáig elkerüli a bolygót a hulló csillag.
Sebezhetetlen lesz a hatás alatt, de mozdulni sem képes, s ezt az idõt kihasználva könnyebben leverhetõk a segédei.
A Return to Ostagar-t végigjátszva három jó fegyver, és egy páncélsetet gyûjthetsz össze.
obe: Ozammarban van egy befektetéso lehetõség:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennél a küldetésnél is fontos a meggyõzés, az 50 aranyat le lehet alkudni 40-re, 65-ért eladni, 8 arannyal lehúzni a mágust, a törpétõl pedig 30 aranyat bezsebelni az ígért 20 helyett.
Képességnöveló könyveket szerintem érdemes megvenni, ha egyébként megvan mindene a csapatnak (gyógyitalok, mana italok).