Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Driver-hiba kinézete van, de az sem ártana, ha portalanítanád a videókártyát.

Fantusz
Néhány hete már javasoltam, hogy akinek van rá lehetõsége, felrakhatná a bannerba ezt a Mérleg puzzlet, mert valóban fárasztó tud lenni, hogy 2-3 naponta megkérdezi valaki.
Megoldásként beszûrt, és linkelt videók is vannak, szöveges megoldást a legtöbben külön rejtvényként értelmeznek:

R1 R2 L3
S1
R1-L6
S1-S2
L3-R4 R2-L1
S2-S3
L6-R5 R4-L5
S3-S4 (átértél a hídon)

Vraaanyek
Na kérem szépen így néz ki az említett hiba...
http://www.youtube.com/watch?v=JkcFRSH6PG0
ötlet?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Terminátor14
Jól megmondtad, csak sajnos a leírásod nem illik rám. De semmi probléma, csak azt nem írtad bele, hogy a topikban legalább 50szer le van írva a megoldás, de úgy tûnik neked mégse sikerült megtalálni 😊

Tudtam volna segíteni, csak már elegem van, hogy e a kérdés naponta elõkerül. A személyeskedésed figyelmen kívül hagyom, nem éri meg szót pazarolni rád 😉 TÖbbit esetleg privátban, ha nagyon keménynek érzed magad, a topikot nem kéne szétoffolni.

CSAK a Fradi

Jaj, de fontos lettem hirtelen. Minden kis erkölcs-csõsz troll idegyûlik 😄
Hajnali fél 3-kor nem akartam nekiállni papírral, ceruzával szarakodni, tudod van aki nappal dolgozik és nem a tökét vakargatja (mint egyesek), annak olyankor NEM FOG az agya.
Képzeld, használtam a keresõt. Csak nem igazán tudtam, hogy mi az angol megfelelõje, így 3-4 sikertelen találat után vettem a bátorságot, és beírtam ide - annak reményében, hogy nem csak hozzád hasonló 'megmondomAtutit mer én már 1x kijáccottam, blee' emberkék vannak itt.
Az meg, hogy mi szégyen és mi nem, ajj, ez olyan gagyi szöveg. Biztos van olyan játék, ahol te akadnál el, és én meg nem. Na és akkor mi van? erre vered magad? 😄
Elképzelem, ahogy minden nap beállsz a tükör elé, és megveregeted a vállad, majd megszólalsz: 'Ez az gazsi, te megcsináltad a híd-as részt. Fú de jó vagyok!'

Bocsi, belõlem is kikívánkozott. 😄

Van még valaki naplopó, akinek nincs jobb dolga, mint hogy a hozzászólásomra reagáljon? gyerekek, tényleg tovább léphetnétek rajta. Ha nem tudsz segíteni (már megoldódott úgyis) akkor minek fárasztod magad, hogy leírd a bölcsességeidet?

Fantusz
Gaxkang-gal nincs esélyed találkozni a játék elsõ felében, 15-16-os szint elérése elõtt.
Kellemetlen ellenfél, a statisztikában sokaknál a legerõsebb legyõzött ellenfélként kap helyet.
Néha az õssárkány marad a legerõsebb legyõzött ellenfél - ebben nem tudom mi a pontos logika, de nem is fontos, a lényeg, hogy Gaxkangnak tekintélye van :-)

10851, de már 10 helyen tuti válaszoltak/válaszoltam rá. És azt írd be a keresõkbe hogy dragon age puzzle mivel a világon nem sokan beszélnek magyarul, ellenben angolul annál többen.... loser.
Azzal nincs baj ha valaki kérdez, de hogy még brekegjen is mikor alatta 35 hozzászólással válaszoltam, ez bizony necces.
Szabi84
remélem õt nem lesz olyan rohadt nehéz legyûrni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Igen ez egy easter egg. Ami mar csak azert is vicces, mert a BG2-ben levo Kangaxx is az volt (Gary Gygax-ra utalva)
Terminátor14
Atyag ég.

Google-rõl hallottál már? Youtube-ról? Gamefaqs.com-ról? Beírod, hogy Dragon Age Origins the gauntlet és máris látsz ezer vidót, leírást, még képet is a dolog
tól. Durva, hogy egyesek egy 14 éves gyerek logikai szintjén álló feladatot nem tudnak maguktól megcsinálni, ráadásul ahelyett, hogy szégyenükben csendben maradnának és megkeresnék amegoldást egy végigjátszásban, jönnek sírni a fórumra. És nekünk ezt kell olvasni, mert szinte naponta felteszi valaki ugyanazt kérdést, ahelyett ,hogy visszaolvasna pár oldalt, ahol tutira megtalálná a hidas rész megoldását. Sorry, ez most kikívánkozott.

CSAK a Fradi

PAtr0n
Dehogynem lehet.
Kétkezes skillek elsõ sorát kell kimaxolni, amihez asszem 38 ügyesség kell. Máris tudsz 2egykezes kardot markolászni.
Mellesleg a van egy kard + tõr kombó ami a 2legerõsebb egykezes kardtól is ütõsebb. De nem írom le melyik az, olvass vissza. :p

NiGhTM4R3: elõször én is kb 1órát szívtam a híddal, de ne tudtam rájönni. Aztán fogtam 1tollat és felírkáltam melyik kõ mit aktivál. Ezek után kb. 5 percbe telt, hogy a csapatom a híd túloldalán legyen 😉

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Írd be a keresõbe, hogy: mérce
Akkor a saját kis pici szemeddel láthatod, hogy nem jeleníti meg a válaszokat.<#crazya>

Terminátor14
Igazán nics mit. Látod, te magad is rátalálhattál volna, minden végigjátszásban le van írva, vannak videók is stb...

Legalább ne írnád be, hogy a kérdéseket megtaláltad, a válaszokat meg nem 😄

CSAK a Fradi

Kösz a semmit, megtarthattad volna magadnak
A keresõ ugyanis nem jelenítette meg a válaszokat, csak a kérdéseket.

Akinek hasonló problémája van, itt képekkel illusztrálják a dolgot:
http://dragonage.wikia.com/wiki/A_Test_of_Faith

wedge31
Több mint fél órát vártál egy olyan válaszra amit papir és ceruza segitségével max 10 perc alatt megoldható...<#taps>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Terminátor14
Elég nehéz lehet nem látni, mert ahányan kérdezték, annyiszor válaszoltunk kb...

CSAK a Fradi

Ja, látom vagy 20-an feltették a kérdést, de választ nem látok,,,

Hali
Itt a 'Hit próbáján' hogy álljak fel a srácokkal? van egy terem, ahol ilyen lebegõ út van. Azt értem, hogy jó helyre kell állni és akkor 'megszilárdul', de nem tudom hogy. Van valakinek képe errõl? vagy videó?

Rohadjanak meg ezzel a logikai szarral, nekem ehhez nincs türelmem. 😄D

Hello! Sehogy nem lehet két hosszú kardot használni? Csak hosszúkard+tõr? Ezt a hülyeséget.
robotnyk
próbáld meg, hogy kikapcsolod próbaképp az AA-t, AF-t.
Vraaanyek
ezeket mind megpróbáltam már, semmit sem változtatnak, reméltem, hogy lesz valaki, akinek hasonló volt,és tud segíteni, de azért köszönöm😊

Sheltem
Sziasztok

Valaki tudna segíteni?

An Admirable Topsider questet csinálom és már megvan mindhárom darab csak nem tudom hol van a sír ahova menni kell.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szerintem úgy van (legalábbis ezt figyeltem meg), hogy miután megkér hogy keressétek fel a nõvérét Denerimben, megfelelõ válaszokat kell adni az ezt követõ beszélgetésen és ekkor lesz szerelmes beléd, mert egészed eddig csak rajongott. És ezután már lehet romantikázni.

Furcsa, hogy csak ennel a jateknal csinalja. 😞
Esetleg frissits directx-et: http://usite.hu/prg/DirectX_teljes
Meg vedd ki a kartyat es porold ki. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Vraaanyek
nvidiám van, bármilyen driver van fent ezt csinálja, ha felteszek egy sokkal régebbit, akkor is jó lesz közvetlen utána, de megint megõrül, ha újra indítom...
soha egy játék sem csinálta ezt... tényleg senki sem tud megoldást??

Köszi a választ,csak arra nem tudok rájönni,hogy mi kell hozzá,hogy ennyire belém zúgjon.Virágot már hozott smároltunk is,de a sátramba mégsem volt hajlandó bejönni,pedig minden neki való ajándékot megkapott,minden küldetésre magammal vittem,de még mindig"nem készült fel",pedig már egy egész játékot az õ igényei szerint vittem végig.Van valami tipp arra,hogy mit rontottam el,mert épp most kezdtem egy új játékot?
Gaxkang? Lol, ez a BG2-es Kangaxx tesója? 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Akkor 2011 a bioware jatekok eve lesz: me3, dao2, swtor. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

JethroHUN
Nem csak errõl szól ez a gém >.<

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Reménytelen romantikus... ahhoz mindenkivel akivel lehet össze kell feküdni, nem? Alistair, Zevran, Morrigan, Leliana. Alistair ha már eléggé beléd van zavarodva, vagy maga jön oda és vall szerelmet ill hogy szeretné veled tölteni az éjszakát, vagy te kérdezed meg és bele is egyezik.

Sziasztok!Nem tudná valaki megmondani,hogy lehet(ha lehet)Alastairt ágyba vinni,illetve,hogy kivel kell Morrigenen kívül összefeküdni,hogy "reménytelen romantikus"legyek,mert pár végigjátszás alatt jó pár "titokra" fény derült,de erre nem tudok rájönni,pedig egy egész játékot rászántam,és még rózsát is hozott (csókolóztunk is),de a sátramba nem bírom becsalni.
Fantusz
Képes voltál bemocskolni a hamvakat, most pedig Morrigan kérésén problémázol? <#vigyor1>
Igen, ha nem kapja meg, amit akar, el fog hagyni a végsõ csata elõtt.
Erkölcsös a banya, szó sem lehet róla, hogy Akistairrak közösen partiba vágjátok<#mf1>

Fantusz
Legújabb driver nem feltétlenül a legjobb.
Fõleg ATI kártyáknál nem érdemes cserélgetni egy bevált drivert újjabbakra, de amikor Nvidia kártyám volt akkor sem vadásztam a legújabb dríver frissítéseket.

JethroHUN
1 évet >.<

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A Dragon Age2-t mar bejelentettek 2010 ev vegere. Mondjuk biztos csuszni fog, hogy mennyit, az majd kiderul. 😊
Vraaanyek
igen, a legújabb vga driver van fent, de bármit csinálok, ha kikapcsolom a játékot, és máskor visszakapcsolom, megint villognak a fák...
Más nem találkozott ezzel????

köszi, és olyan van, hogy Morrigan nem megy el, ha visszautasítom az ajánlatát? Eléggé szívok nélküle, pláne hogy az öreglány healer is elhagyott amikor beszennyeztem az urnát 😛
Duncan pajzsát hol lehet megtalálni?
ÁÁ, köszi. Ja s kb. hány befejezése van a játéknak? Mindennel együttvéve?
Öhm, az is befolyással van a végkifejletre, hogy kik vannak a csapatomban?

Ha Loghain-t életbenhagyod, Alister elmegy sértõdötten, tehát nem...

létezik olyan befejezés hogy Loghain életben marad és Alistair meg Anora együtt uralkodnak? Szal hogy a kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon 😊
Pluskast
Max csak a ruházatát változtathatod, ha új páncélokat teszel fel rá. De az arcát azt nem tudod változtani játék közben.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hali!
Engem az érdekelne, hogy a karakteremet, miután megcsináltam, a kinézetét a játék közben lehet változtatni? Azaz van valami mód rá, hogy alakítsam közben?

micsoda csapat jött össze nälam, pegonyelf küldik keszen vannak, most megyek be a körmägus toronyba a kis csapatommal (3 mägus + 1 tank): wynne, morrigan, en mint arcane warrior mägus, no meg allistar frissen kapott haläloszto päncel szettben<#hehe>...haladunk mint kes a vajban (egyenlöre)
A szerencsevadász tipikusan az ügyességbõl és dörzsöltségbõl dolgozik, ha olyan fegyvereket adsz a kezébe, amihez ezek kellenek. Tõrök, íjak, nyílpuska.
A harci taktika a beállítható stratégiai "fiókok" számát határozza meg.

robotnyk
friss vga driver?
Vraaanyek
nem tudja itt valaki véletlen, hogy miért van az, hogy dragon age-ben villognak a fák?
általában megoldja, ha frissítem a vga drivert, de aztán következõ indításra megint sz.r lesz, pedig minden más játék szépen megy maxon,csak a dao csinálja ezt, valakinek hasonló tapasztalat?? (amúgy eredeti a játék)

Sziasztok,

A szerencsevadásznak mit érdemes fejleszteni?
Illetve a harci taktika képesség mire jó?

Gubberx
Nekem tetszett 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Megvettem a könyvet! Kíváncsi leszek 😊