Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Én jelenleg sima, patchmentes, DLC mentes Dragon age-el játszok, de most ütköztem abba a problémába, hogy nem tudok karaktereket kiválasztani, csapatot összerakni. Mivel nem tudok csak az elsõ sorban lévõkre kattintani, így pl a kutyámra tudok, Alisterre már nem😞 Mi lehet a megoldás?
Én jelenleg sima, patchmentes, DLC mentes Dragon age-el játszok, de most ütköztem abba a problémába, hogy nem tudok karaktereket kiválasztani, csapatot összerakni. Mivel nem tudok csak az elsõ sorban lévõkre kattintani, így pl a kutyámra tudok, Alisterre már nem😞 Mi lehet a megoldás?
A demo márc 5, a teljes márc 16.
Egyébként a hivatalos oldalon az arcodba van nyomva.
Egyébként a hivatalos oldalon az arcodba van nyomva.
[merlinw.org]
Futtasd a játékot rendszergazda módban és voilá! Nekem legalábbis megoldotta a gondot. Ha nem szólj és megpróbálok segíteni.
Hol tudom megnézni, hogy melyik patch van fenn? És ha nincs fenn a legújabb azt honnan tudom leszedni és hogyan tudom feltenni ? 😊
Másnál is volt olyan, hogy elõször Denerimbe érve az összes gyógylötyi elveszett a zsákból? 😞
Ér valamit a textúra javító mod? Nem lesz tõle izés... bugos a játék vagy mi 😊
Köszi!!
Másnál is volt olyan, hogy elõször Denerimbe érve az összes gyógylötyi elveszett a zsákból? 😞
Ér valamit a textúra javító mod? Nem lesz tõle izés... bugos a játék vagy mi 😊
Köszi!!
De nem a Semmi Üllõjénél van, hanem még a HOltak árkaiban, ott ahol a Falkaanyával kell megküzdeni és elõtte ki kell nyitni az ajtót na ahol van a kulcs abban a szobában rá kell kattintani egy kis szoborra és az amirõl beszélek
Lecseréltem a Vista-t Win7-re. Kimásoltam a mentéseket, amik mûködnének is, de valamiért a DLC-ket nem tudom újra letölteni.
Nem jelenik meg egyik sem, se a free, se a fizetõs DLC.
Van valakinek ötlete, hogy lehet megoldani?
Köszönöm!
Nem jelenik meg egyik sem, se a free, se a fizetõs DLC.
Van valakinek ötlete, hogy lehet megoldani?
Köszönöm!
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Ott egy hatalmas kõre fel van vésve azoknak a törpe nemeseknek a neve, akikbõl gólemet csináltak.
Másolatot készíthetsz, s a formázónak adhatod, hogy tanulmányozza.
Más küldetésrõl nem tudok a Semmi üllõjénél.
Másolatot készíthetsz, s a formázónak adhatod, hogy tanulmányozza.
Más küldetésrõl nem tudok a Semmi üllõjénél.
Az miért lehet, hogy a social.bioware.com-ra mindent feltölt amit kell, csak a storyt nem? Ezen lehet valahogy segíteni?
A holtak árkai, ahol a Semmi üllõje van, azaz a Holtak Légiójának városa, melyet Caridin, a Feledhetetlen kovács emelt. Így már jó?
Elvileg Bownammarban van egy olyan küldetés, HOGY A MEDDÕ ÁRNYA legalábbis a naplóban úgy úr róla, hogy küldetéshez kapcsolódó, tehát ott mit kell csinálni?
A Return to Ostagar-on kivül milyen DLC-k léteznek a játékhoz?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Most tartok ott, hogy Alister kivégezte Loghaint, megyünk a csatába. Elõtte közvetlenül kaptam meg azt a kitüntetést, ami szerint elvégeztem a küldetések 75%-át. Mindenki tier7-es páncélokban feszít, ugyancsak ilyen szintû, spéci, 2-3 rúnával tunningolt fegyvereket hurcibál, és van 240 aranyam. Pedig a sárkánypikkely cuccokért fizettem 30 aranyat, a törpe líriumcsempésznél még nem volt elég aranxam ahhoz, hogy boltoljak vele, mégis ennyi a pénz...
Más: kicsit következetlennek találtam a dolgot: Cauthrien (Loghain kedvenc testõrkapitánya) korábban, még a 0 rábeszélõképességû karakteremnek is elhitte, hogy Loghain nem olyan jó ember és félreállt az útból, amikor az Országgyûlésre ballagtunk befele. Most maximumon van a dumagép, van hozzá dörzsöltség is elegendõ, bárkit bármire rá tudok venni, de Cauthrien megtámadott és le kellett pofozni, hiába mondtam neki bármit...
Még más:
Andraste könnyeit egyetlen kardcsapás, vagy bármilyen atrocitás nélkül ki lehet hozni, ha jó a lopakodása és a csapdázó készsége a karakternek, akivel bemész érte. A többieket le kell támasztani a bejáratnál, nehogy belekössenek valakibe...
Más: kicsit következetlennek találtam a dolgot: Cauthrien (Loghain kedvenc testõrkapitánya) korábban, még a 0 rábeszélõképességû karakteremnek is elhitte, hogy Loghain nem olyan jó ember és félreállt az útból, amikor az Országgyûlésre ballagtunk befele. Most maximumon van a dumagép, van hozzá dörzsöltség is elegendõ, bárkit bármire rá tudok venni, de Cauthrien megtámadott és le kellett pofozni, hiába mondtam neki bármit...
Még más:
Andraste könnyeit egyetlen kardcsapás, vagy bármilyen atrocitás nélkül ki lehet hozni, ha jó a lopakodása és a csapdázó készsége a karakternek, akivel bemész érte. A többieket le kell támasztani a bejáratnál, nehogy belekössenek valakibe...
Csak Nightmare fokozaton van értelme. Elsõ nekifutásra normál, de utána már ismered eléggé a játékot, hogy a legnehezebb szint alatt ne legyen kihívás benne...
Még csak nem is használtam manacsapást sehol a 6 végigjátszás alatt. Le lehet verni könnyen csak el kell fordítani a csapattól a démont hogy a másik irányba varázsoljon nem arra amerre többen állnak. 1-2 karakter lehet hogy megdõl mint a rohadt nád de messze nem annyira komoly az a csata hacsak nem nightmare-n tolod.
Fasiszta: köszi! 😊
Fantusz: szintén köszi! Kövekbe úton útfélen mindig belebotlok, így is úgy is helyet foglalnak a zsákomban, akkor már gyûjtögetem a törpéknek, és csak a maradékot adom el. Se xp, se pénz hiányom nincs szóval tényleg mindegy lenne 😊
Fantusz: szintén köszi! Kövekbe úton útfélen mindig belebotlok, így is úgy is helyet foglalnak a zsákomban, akkor már gyûjtögetem a törpéknek, és csak a maradékot adom el. Se xp, se pénz hiányom nincs szóval tényleg mindegy lenne 😊
a neve a naplóban az hogy a meddõ árnya
Elvileg Bownammarban van egy olyan küldetés legalábbis a naplóban úgy úr róla, hogy küldetéshez kapcsolódó, tehát ott mit kell csinálni?
Flemethet leverni annyira könnyû volt, hogy az már szinte ciki...
Igaz, magas szinten vagyok, de tartok tõle, hogy alacsonyabban is ilyen egyszerû, ha jó a taktika.
Bement négy "harcos". A szerencsevadász karakterem, Alister, Oghren, Leliana. A beszélgetés után kifutott a csapat a pálya bejáratánál lévõ szobor mögé és egy negyedkörben szétszóródtak. Elõ az íjakat és mindenki lõtte. Alistert kellett a legközelebb állítani (gyakorlatilag a kunyhó mellé) hozzá, mert rajta volt a sárkánypikkely nehézpáncél a maga nagyon magas tûzvédelmével. Õt bombázta a sárkány a tûzlabdáival, meg kétszer berántotta a dombocskáa aljáig (ott elakadt), ekkor vissza kellett futni vele. Gyakorlatilag 3 db normál gyógylétyó fogyott el...
Gaxkang már nehezebb volt, annak nekifutottam vagy 8-szor, mire összejött. Ott is 3 közelharcossal püföltem (léleksav kenéssel ellátott fegyverekkel a szerencsevadásznál, azt nehezen viseli), Morrigan meg távolról megküldte 3 manacsapással. Morrigant kellett felügyelni, nehogy "bevédje" valamelyik karaktert illetve, hogy amikor magához rántotta, azonnal egy nagy gyógylétyó és futás a legtávolabbi sarokba...
Ha az elsõ manacsapás túl korai vagy túl kései így hatástalan, nem is érdemes folytatni a harcot, Gaxkang nyer, bár volt, hogy egy ütés választotta el a végtõl, mégis õ nyert. Oghren ugyan jó nagyokat üt, ha talál, de kb 10%-os sincs a találati esélye, pedig van ereje és ügyessége egyaránt...
Igaz, magas szinten vagyok, de tartok tõle, hogy alacsonyabban is ilyen egyszerû, ha jó a taktika.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bement négy "harcos". A szerencsevadász karakterem, Alister, Oghren, Leliana. A beszélgetés után kifutott a csapat a pálya bejáratánál lévõ szobor mögé és egy negyedkörben szétszóródtak. Elõ az íjakat és mindenki lõtte. Alistert kellett a legközelebb állítani (gyakorlatilag a kunyhó mellé) hozzá, mert rajta volt a sárkánypikkely nehézpáncél a maga nagyon magas tûzvédelmével. Õt bombázta a sárkány a tûzlabdáival, meg kétszer berántotta a dombocskáa aljáig (ott elakadt), ekkor vissza kellett futni vele. Gyakorlatilag 3 db normál gyógylétyó fogyott el...
Gaxkang már nehezebb volt, annak nekifutottam vagy 8-szor, mire összejött. Ott is 3 közelharcossal püföltem (léleksav kenéssel ellátott fegyverekkel a szerencsevadásznál, azt nehezen viseli), Morrigan meg távolról megküldte 3 manacsapással. Morrigant kellett felügyelni, nehogy "bevédje" valamelyik karaktert illetve, hogy amikor magához rántotta, azonnal egy nagy gyógylétyó és futás a legtávolabbi sarokba...
Ha az elsõ manacsapás túl korai vagy túl kései így hatástalan, nem is érdemes folytatni a harcot, Gaxkang nyer, bár volt, hogy egy ütés választotta el a végtõl, mégis õ nyert. Oghren ugyan jó nagyokat üt, ha talál, de kb 10%-os sincs a találati esélye, pedig van ereje és ügyessége egyaránt...
Gránátkövet Denerimben a kocsmában lehet "befektetésként" átadni a "nem teljesen legális" küldetések egyike.
Törpéknek érdekes módon gyémánt és rubin nem kell, de az se gond, ha eladod az összes követ, nem vettem észre, hogy lenne gyakorlati jelentõsége, hogy támogattad õket, vagy sem - XP-t meg nevetségesen keveset ad a kövekért.
Törpéknek érdekes módon gyémánt és rubin nem kell, de az se gond, ha eladod az összes követ, nem vettem észre, hogy lenne gyakorlati jelentõsége, hogy támogattad õket, vagy sem - XP-t meg nevetségesen keveset ad a kövekért.
zafírt lehet még adni a törpéknek.
Ha valaki épp ott tart, megtudná mondani pontosan melyik köveket lehet a törpék ládájába berakni? (malachit, topáz, ametiszt... még valami?)
És többen is írták, hogy kaptak küldit 10gránát kõre? Hol lehet megkapni ezt a feladatot? Köszi!
És többen is írták, hogy kaptak küldit 10gránát kõre? Hol lehet megkapni ezt a feladatot? Köszi!
Nekem gyári van de láttam a kalózt, ismerõsél telepítettem DLCstõl... Hát abban DLC packban benne volt minden speciális kiadás tápja is(tárgyak), akkor már sugárban hánytam... Mondtam a srácnak hogy jobban jár ha mindent elad, feltéve ha nem akarja a saját élményét rontani. Utólag rohadt voltam leválogatni a packokat.
Egyébként tényleg azt tartom a legnagyobb hibájának hehe..
Egyébként tényleg azt tartom a legnagyobb hibájának hehe..
A nehézséggel az a baj, hogy a normál és a hard fokozat között szinte semmi különbség nincs, így aki normálon szokta tolni a játékokat az nehéznek érzi, aki meg hardon az könnyûnek.
Hogy te szinte minden commentedben megjegyzed, hogy túl könnyû a játék ... <#smile>#smile>
amúgy meg no offense, tényleg így van. Az elején kicsit szenvedõs, de aztán ahogy halad az ember elõre, egyre könyebb. Nem értem miért nem balancolták ezt kicsit jobban.
amúgy meg no offense, tényleg így van. Az elején kicsit szenvedõs, de aztán ahogy halad az ember elõre, egyre könyebb. Nem értem miért nem balancolták ezt kicsit jobban.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Ostagart level 9-13 körül érdemes kitolni vagy ha már van aki fel tudja venni a holmikat. A dlc-k mind rövidek, talán Paláé ér valamit az összes közül(companion). Egyiket sincs értelme a fõvonal végén megcsinálni.
Valljuk be, többnyire nem szólnak különösebben semmirõl de azért beletettek pár táposabb cuccot hogy az embernek ne legyen ANNYIRA keserû szájíze. Ez a dlc vonal a játékokban egy teljesen téves elképzelés, és erre a vásárlók is rá fognak jönni idõvel. Furcsa módon pl a Blood Bowl játékhoz kiadott javítópeccsben benne volt egy teljesen új csapat, a dark elfek - ingyen és bérmentve. Ezekért nem is szabadna pénzt kérni mert a redvás premium kategóriás tárgyaikkal csak tovább könnyítették az amúgy is könnyû játékmenetet.
Valljuk be, többnyire nem szólnak különösebben semmirõl de azért beletettek pár táposabb cuccot hogy az embernek ne legyen ANNYIRA keserû szájíze. Ez a dlc vonal a játékokban egy teljesen téves elképzelés, és erre a vásárlók is rá fognak jönni idõvel. Furcsa módon pl a Blood Bowl játékhoz kiadott javítópeccsben benne volt egy teljesen új csapat, a dark elfek - ingyen és bérmentve. Ezekért nem is szabadna pénzt kérni mert a redvás premium kategóriás tárgyaikkal csak tovább könnyítették az amúgy is könnyû játékmenetet.
A Szent hamvak utnájának keresése közben találsz néhány sárkánykölyköt, s a mamájukkal is pofozkodhatsz, ha jófiú vagy, s ezektõl lehet lootolni sárkánypáncélt, amibõl Denerimben három garnitúra páncélt készít neked Wade mester.
Nem kötelezõ pénzt adni neki, de ha némi arannyal megtámogatod jobb páncélt készít.
Az elsõ garnitúra "sárkányirha" páncélja felejtõs, a második "felülmúlhatatlan" set valamelyik szerencsevadászodnak jó lesz, a harmadiknál már lehet választani milyet szeretnél (könnyû, közepes, nehézvért)
Elvileg elegendõ, ha csak az elsõ páncél készítése elõtt fizetsz a jobb munkáért, több bonuszt kap majd a fõ mûve.
Nem kötelezõ pénzt adni neki, de ha némi arannyal megtámogatod jobb páncélt készít.
Az elsõ garnitúra "sárkányirha" páncélja felejtõs, a második "felülmúlhatatlan" set valamelyik szerencsevadászodnak jó lesz, a harmadiknál már lehet választani milyet szeretnél (könnyû, közepes, nehézvért)
Elvileg elegendõ, ha csak az elsõ páncél készítése elõtt fizetsz a jobb munkáért, több bonuszt kap majd a fõ mûve.
Játék befejezése után, a DLC-k helyszínére ki lehet menni a táborból, de máshová nem.
Tökéletesen igazad van abban, hogy értelmetlen így játszani, maradva a Return to Ostagar kiegészítõnél: a küldetés nem egy nagy volumenû valami, de össze lehet szedni egyedi páncélokat, fegyvereket, csak éppen használni nem tudja a játékos, ha a fõküldetés végén megy oda, hisz más területre nem mehet ki.
Tökéletesen igazad van abban, hogy értelmetlen így játszani, maradva a Return to Ostagar kiegészítõnél: a küldetés nem egy nagy volumenû valami, de össze lehet szedni egyedi páncélokat, fegyvereket, csak éppen használni nem tudja a játékos, ha a fõküldetés végén megy oda, hisz más területre nem mehet ki.
Epiloge utan meg maszkalhatsz ossze vissza, ha van meg befejeznivalod.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hogyan mész vissza a befejezés után? Amikor kilépsz az ajtón (ha életben maradtál) akkor jönnek a késõbbi történéseket elmesélõ bejátszások és vége. Korábbi állás visszatöltése esetén természetesen mehetsz kalandozni, de az nem a játék befejezése után van.
Vagy indítasz új karaktert és azzal mész egybõl a kamarás erõdbe vagy a gólemért. Ostagarba csak az után tudsz visszamenni, hogy kijöttél az elsõ faluból és megvolt az elsõ táborozás.
Vagy indítasz új karaktert és azzal mész egybõl a kamarás erõdbe vagy a gólemért. Ostagarba csak az után tudsz visszamenni, hogy kijöttél az elsõ faluból és megvolt az elsõ táborozás.
A játék vége után valamennyi DLC helyszínre el lehet menni, tehát a DLC-k a játék befejezése után is megoldhatók. 😊
az a särkänypäncel jobb mint a ce-hez kapott särkänypäncel?..asszem 30 plusz elet, es +6 päncel-t ad a ce-s päcel ami mär alisteren feszit😊
Ha befejezted az alapjátékot (leverted a vezérdémont), már nincs tovább. A dlc-k mindegyikét a játék befejezése elõtt kell teljesíteni. Amikor akarod. Ha túl gyenge csapattal mész oda, vagy levernek mint a cölöpöt, vagy gyenge lesz a páncélzat/fegyverzet, amit ott be tudsz gyûjteni. Ha túl késõn, akkor meg már minek...
A Return To Ostagart mikor lehet, vagy kell elkezdeni? Ha befejezem az alapjátékot akkor is lehet?
Illetve ha az alap magyar, akkor a kiegészítõnek milyen lesz a nyelve?
Illetve ha az alap magyar, akkor a kiegészítõnek milyen lesz a nyelve?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az ozammari líriumcsempészeten kívül a sárkánypáncélhoz kell még kb. 20 arany, az alkalmi jótékonykodáshoz elegendõ, ha 10 arany van nálad tartalékban.
köszönöm
Vannak esetek, amiket pénzzel megoldhatsz
Lefizetsz valakit, adakozol, stb. De ezek apró összegek, és nem kötelezõ
Én úgy emlékszem hogy nem létszükséglet, de azért a jobb fegyverek, páncélok, stb. miatt azért kell spórolni :]
Lefizetsz valakit, adakozol, stb. De ezek apró összegek, és nem kötelezõ
Én úgy emlékszem hogy nem létszükséglet, de azért a jobb fegyverek, páncélok, stb. miatt azért kell spórolni :]
ok, köszi fantusz...áruld el kell-e nagyobb összeget valamire félre tennem, mert egyelõre könyvekre költöm, de mindig akad 10-20 arany, de max a 40 arany...van a fõszálban valami olyan küldetés ami pénzt kíván?
Sikítófrászt kapok ettõl a könyvtõl. Nem lett volna rossz, ha összevetették volna a játékkal vagy valami, hogy egységes legyen.
Alsó utak (Mélyutak), mély szörnyek (éjfattyak), dali elfek (pagony elfek)... jajj
Alsó utak (Mélyutak), mély szörnyek (éjfattyak), dali elfek (pagony elfek)... jajj
Nagyon várom már az Awakening kiegészítõt, de pár dologgal kapcsolatban elszomorodtam
A karakterek terén az alapjátékból visszatér Herren és Wade új cuccokkal. Továbbá aszerint hogy döntöttél, Alistair, Wynne, Loghain, és Anora. Ezeknek nem örülök:
Oghren-nek viszont nagy szerepe lesz a kiegészítõben.
Ezen felül kapunk 2 új karaktert, Anders-t és Valenna-t. Õszintén szólva egyik karakter sem keltette fel az érdeklõdésemet :/
Szóval Sten, Pala, és Morrigan nem is lesz? nekem õk az 'álomcsapat' 😄
És ti mit tettetek Loghain-nel a játék végén, vagy mit érdemes tenni?
Ezeket az infókat a Dragon Age wikirõl szedtem, javítsatok ki, ha valami nem jó / tudtok frissebb infót.
A karakterek terén az alapjátékból visszatér Herren és Wade új cuccokkal. Továbbá aszerint hogy döntöttél, Alistair, Wynne, Loghain, és Anora. Ezeknek nem örülök:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wynne elhagyott, mikor megszereztem a lélekfaló képességet. Logjain-t kinyírtam. Anorával meg nem tudom mi történt, Alistair-t választottam királynak.
Oghren-nek viszont nagy szerepe lesz a kiegészítõben.
Ezen felül kapunk 2 új karaktert, Anders-t és Valenna-t. Õszintén szólva egyik karakter sem keltette fel az érdeklõdésemet :/
Szóval Sten, Pala, és Morrigan nem is lesz? nekem õk az 'álomcsapat' 😄
És ti mit tettetek Loghain-nel a játék végén, vagy mit érdemes tenni?
Ezeket az infókat a Dragon Age wikirõl szedtem, javítsatok ki, ha valami nem jó / tudtok frissebb infót.
Ó, tényleg, a táborban ott vannak a küldöttek akiknek pakolni lehet különféle dolgokat.
Mikor elõször játszottam végig nem nagyon foglalkoztam velük, de így, hogy 'csak' XP-t kapok érte nem is nagy veszteség.
Köszi szépen
Mikor elõször játszottam végig nem nagyon foglalkoztam velük, de így, hogy 'csak' XP-t kapok érte nem is nagy veszteség.
Köszi szépen
A végsõ csatában nekem az egyetlen normálisan használható segédcsapat az elfek voltak. A törpéket megette a piactéren a 3 ogár és segédeik, a templáriusokból se sok marad, az elfek ellenben végigharcolták mellettem a többi csatateret és összesen vesztettek 3 fõt az 50-bõl. Beásták magukat és lõttek mindenre, ami mozog...
A legvégére, a vezérdémonhoz meg hívás nélkül bejött minden ismertebb nevû szövetséges.
A legvégére, a vezérdémonhoz meg hívás nélkül bejött minden ismertebb nevû szövetséges.
Semmi hátrányod nem származok abból, ha eladod a köveket, s nem a törpékhez dobálod be.
A szövetségeseknek adományozott dolgokért cserébe XP-t kapsz, de a pénzre nagyobb szükség van a játékban - a végén pedig a megmaradt aranyaidat beadhatod a lovagoknál, azért is megkapod az XP-t, bár nincs jelentõsége.
A végsõ csatában harcoló szövetségesek látványa a videokban lenyûgözõ. Szorult helyzetben behívhatsz a játékba egy-egy kisebb csapatot, de általában nincs rájuk szükség, boldogulsz nélkülük.
Legfeljebb a vezérdémonhoz behívsz egy távolsági osztagot (elfek, mágusok), hogy amikor a sárkány távolabb vonul valakik idegesítsék.
A szövetségeseknek adományozott dolgokért cserébe XP-t kapsz, de a pénzre nagyobb szükség van a játékban - a végén pedig a megmaradt aranyaidat beadhatod a lovagoknál, azért is megkapod az XP-t, bár nincs jelentõsége.
A végsõ csatában harcoló szövetségesek látványa a videokban lenyûgözõ. Szorult helyzetben behívhatsz a játékba egy-egy kisebb csapatot, de általában nincs rájuk szükség, boldogulsz nélkülük.
Legfeljebb a vezérdémonhoz behívsz egy távolsági osztagot (elfek, mágusok), hogy amikor a sárkány távolabb vonul valakik idegesítsék.
Ezt én sem tudtam.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ertem, tehät lehet, de nem kötelezö öket tämogatni...vagy ha nem tämogatom öket, nem harcolnak velem?..kb 30-50 db drägakövet adtam mär el😞
Rosszul.
A törpék besorozása után õket ezekkel lehet majd támogatni. Ahogy a többieket pénzzel, alapanyagokkal, vagy rúnákkal.
A törpék besorozása után õket ezekkel lehet majd támogatni. Ahogy a többieket pénzzel, alapanyagokkal, vagy rúnákkal.
CSAK a Fradi
en mindig eladogatom az äsvänyokat, persze a csodäs, nagyszerü darabokat pala kapja...kb a jatek közepe fele tartok, mit ertesz az altt hogy sima ekkövekkel felszereled a törpeket?...azt hittem a drägakövek semmire sem jok azonkivül hogy penze teszem...rosszul tudtam?
1. passz
2. A drágakövekbõl Pala, csak a "nagyszerû" elõtaggal ellátottakat fogadja el. De azoknak a nevéhez oda is van írva, hogy ajándék. A sima kövek csak eladásra jók, bár én egyet sem adtam még el, csapatládában gyûjtögetem õket. Bár ezekbõl majd a törpe szövetségesekenek lehet ajándékozni, hogy a vágsõ csatában kicsit felszereltebbek legyenek.
2. A drágakövekbõl Pala, csak a "nagyszerû" elõtaggal ellátottakat fogadja el. De azoknak a nevéhez oda is van írva, hogy ajándék. A sima kövek csak eladásra jók, bár én egyet sem adtam még el, csapatládában gyûjtögetem õket. Bár ezekbõl majd a törpe szövetségesekenek lehet ajándékozni, hogy a vágsõ csatában kicsit felszereltebbek legyenek.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"