Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Be kell jelentkezned a játékban ugyanazzal a loginnel, amivel a profil oldaladra is bejelentkezel.

Valaki jart mar ugy, hogy ujra rakta a gepet es elvesztek es nem hozta fel a letoltheto tartalmakat. A profil oldalamon ott vannak csak a jatekban nem latom oket 😞.
Ha valaki tudja a megoldast kerem segitsen.

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

Naa profi!Nem is tudtam,hogy ilyet lehet,köszi!!

★ 汤姆 李

ollie
Akkor beregisztrálod az EA-nál a cd kulcsodat, és máris töltheted a magyar verziót.

Nahát tényleg??
Nekem Angol van Mate..
Valamelyik tlk file-okat kell szerkeszteni azthiszem

★ 汤姆 李

ollie
Magyarítani?? Magyarul jelent meg itthon.

Ja és még 1 fontos kérdés!
Vérmágus mod van már külön vagy majd esetleg szerencsével megkapom ha a helyes sztorit követem?

★ 汤姆 李

Hey!
Hogy kell Magyarítani a játékot?Már elfelejtettem miképpen csináltam még tavaly de tudom,hogy lehet.
Köszi!

★ 汤姆 李

Csak azt nem tudom most mi van fenn eddig. Valami olyasmi rémlik, ha nem jó sorrendben rakom fel, akkor gáz van. Majd hétvégén kísérletezek.

4.végigjátszásnál nekem is 21es szintû volt a karim 42óra játékidõvel.
Amit kihagytam: Csámcsogóban felvehetõ 3feladat (gránátok,levelek,nyíl kilövés). Meg a párbeszédeknél esc-et nyomtam ha már végigolvastam. A kódexnek meg csak a felét olvastam el kb (és csak néhány bejegyzés hiányzott). Jah, és nincs Ostagarom.
Mondjuk nagyon meglepõdtem, hogy csak ennyi volt a játékidõm, mert elõször voltam harcos törpével és nagyon figyeltem hogy van e változás emiatt a játékban vagy párbeszédekben.

BEAST
Igen, most talaltam ki, valojaban a jatekkal sem jatszottam. <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Egyedul a fiolak miatt kell kulon maszkalni, a revenantok, ha jol emlekszem 14-es szint korul mar verhetoek voltak es az elfeknel nem is kell sokat setalni ertuk. Mint kiderult a mage gagyiquesteket es par Blackstone questet hagytam ki, de meg igy is nehezemre esik elhinni, hogy az ilyen "mmo szintu" questekbol jon ossze az a plusz ~40 ora.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gyakorlatilag majdnem mindet kihagyhattál, ami nem a fõszálhoz tartozik. Másképp nem lehet ennyi idõ alatt végigjutni. A 40 óra alatt 21-es szint meglehetõsen hihetetlennek tûnik...
Csak a legutolsó végigjátszásnál sikerült 20 szint fölé jutni, pedig most aztán tényleg mindent végigtúrtam, minden ládát kinyitottam, minden csapdát felszedtem...

A játékidõben a reloadok nincsenek benne. Az a tiszta játékidõt méri. Azaz, ha mentesz egyet, majd elbuksz a harcban és visszatöltöd, a következõ mentésedben csak az az idõ lesz benne, amikor ténylegesen sikerült tovább haladnod, az elbukott idõk nincsenek.
100 óra kényelmesen össze tud jönni akkor is, ha minden harcot elsõre megoldasz. Mindenhol körül kell nézni, minden feladatot el kell vállalni és teljesíteni is kell. Emiatt minden helyszínre többször (legalább 2x) is vissza kell menni. Pl a "hatalom helyszínei" küldetés miatt, ami rendesen szét van szórva a terepen és csak akkor jelennek meg a "helyszínek", amikor már felvetted. Azaz ha az elfeknél vagy a törpéknél kezded a toborzást oda mindenképp vissza kell menni. A 6 db fekete fiola összeszedése sem egyszerû feladat, azok miatt is körbe kell járni, mert kezdõként eléggé esélytelen belekötni a revenantokba.
stb...

BEAST
Nem hasznaltam vegigjatszast, amikor megjelent meg nem is volt :p Nem szokasom kerdezgetni, szerencsere elobb utobb rajovok magamtol is a dolgokra, gyorsito meg max a tul eros mage karakter volt elsore 😄.

Kozben rajottem miket hagytam ki. A listat nezegetve The Blackstone Irregulars-nak csak parat, mig a Mages' Collective-nek semmit sem csinaltam, foleg a Chanter boardosokat meg amiket normalis beszelgetes vagy kodex utjan lehetett elerni.

ollie
Három patch jelent meg a DAO-hoz eddig, a legutolsó az 1.02a

Terminátor14
Így szint alapján szerintem biztos kihagytál jópár mellékküldit, ha mindent megcsinálsz, akkor olyan 23-24-es szintûnek kellene lenned minimum, ha jól emlékszem. Nemtom, esetleg végigjátszást használtál, vag ykérdeztél a fórumban? Az is lehet egy gyorsító eszköz 😄

Persze ez játéktempótól is függ, van, aki pl minden komolyabb küldetés vagy történés után visszamegy xy helyekre, hogy nem változott-e vmi, az egyik npc nem mondd-e újat, vagy nincs-e újabb küldetés.

CSAK a Fradi

BEAST
Mielott elokerulne, egyaltalan nem az a celom, hogy itt azt bizonygassam mennyire hudejo vagyok. Tenyleg kivancsi vagyok, mit hagytam ki, hogy kb fele annyi idot toltottem egy karakterrel mint masok. Pedig en mar elso jatekra beszelgettem a tarsaimmal mert szorakoztattak, a kuldeteseiket is megcsinaltam. Egyedul a kodexet olvasgattam ritkan.

Nos igen, még mindig Ostagarral szenvedek, nem mûködik. Csak arra tudok gondolni, hogy nincs meg hozzá a patch, de ennél tovább nem is jutottam se gondolatban sem tettekben 😞
Csenõ-manó? 😄 De édi! 😄 Az a baj, hogy nem ez az elsõ végigjátszás, amikor Denerimbe érve egyszerûen lenullázódik az összes gyógylötyim. A hibának egyetlen pozitív oldala van, hogy még a legelején az Ostagari csata elõtt kétszer tudok eladni mindent a zsákomból, mert ott meg visszatérnek a cuccaim 😊

BEAST
Az elso karakteremmel 46 ora alatt jatszottam vegig es lvl21 lett, bar ez a "csiter" Forcefield-Tauntos Arcane Warriorom. A masodik karakterem 42 ora alatt jutott el lvl20-ra. A tobbivel viszont tenyleg csak atrohantam, kulonbozo kezdoteruletek es kasztok miatt. A jatek szerint, a vilag 92%-at lattam a karaktereimmel. Illetve tevedtem, ez a world explored, a felso %-nal 86% van, gondolom ez nagyjabol le is fedi a dwarven kezdoket meg talan a Mage tower summonerkedest, ezekrol tudom, hogy kimaradtak.

Terminátor14
Mégis hányas szintre jutottál a 45 óra játék alatt, hány százalékot ír ki a játék teljesítettként?

CSAK a Fradi

tovább nem rugózok ratja, annyit nem ér, de

nem említettem, bár lehet fontos adalék, ilyen csapatalapú rpg-vel talán most játszottam elõször, csak valamennyire hajazó játékokkal (tes 4 oblivion, witcher) , ezek hatására találtam rá a dao-ra, emez hatására pedig megvettem a mass effect 2-t<#vigyor3>..és a kör bezárult<#eplus2>

szóval a végén, ami kb 120 óra lesz, levonhatunk egy maximum 10-15 % -ot, kezdõségem, kényelmességem (ráérõsen meggyújtok egy cigit), szöszmötölõsségem véget😊...nemigazán van üresjárat egyébként a játék alatt, általában azt veszem észre, hogy éjjel 1 van és 9 kor pattantam elé😞

BEAST
Akkor viszont tenyleg tobbet szenvedtel a harccal vagy a keresgelessel, masra nem tudok gondolni.

Terminátor14
Nekem az elsõ végigjátszásom lett kb 50 óra. Namost rólam tudni kell, hogy elsõre én mindig átrohanok a játékokon, mert szeretném gyorsan megismerni a történetet meg ilyesmi, magyarán az egy nagyon gyors menet volt. Mellékküldetések kb tizede volt megcsinálva, kódexet úgy ahogy van nem olvastam, és a karakterek közül is csak kettõvel voltam jóban annyira, hogy a párbeszédei nagyrészét kihúzzam belõle. Szóval van ebben a játékban plussz bõven, fõleg az 50 órához képest.

CSAK a Fradi

..igaz, az invertoryban "órákig" pöcsölök egy kardon, páncélom jo e valakinek, stb
pedig simán összejön 100 óra felett...hozzáteszem: majdnem minden küldetést elvállalok, kivéve ami haragot szítana az utitársaim közt, ha " magára" hagyom a játékot, pause, elolvasok minden szöveget (párbeszéd, könyv), igaz csak normál fokozaton játszom, nincs többszáz reload, sõt alig..ha végeztem (odébb van még), berakom a karakterlapom, megnézheti bárki
BEAST
Nalam ez kb 40 ora volt es ketlem, hogy a csataknak mentem volna neki kevesebb probalkozassal. De ha logikusan belegondolunk, a Baldur's Gate 2 speedrun volt kb 70 ora, teljes vegigjatszas kb 200 ora. Azert a Dragon Age, mar csak szovegben is sokkal kevesebb mint a BG volt. De talan hiheto ha minden codex bejegyzest reszletesen atolvasott valaki, de akkor is sokallom.

Hali!
Meg tudnátok mondani nekem, hogy miután Duncan elesett a királlyal együtt, és a Loth valami falut is felfedeztem, ezek után merre érdemes folytatni a fõ szálat? Vagy teljesen mindegy merre indulok, hogy a törpékhez vagy az elfekhez megyek?

Terminátor14
70-80 óra egy mindenre kiterjedõ végigjátszás, aztán még vedd bele, hogy elõre nem tudod, hogy mit hol találsz, hova kell menni, kit kell keresni...Illetve hogy adott esetben egy csatának többször kell nekimenni, stb...

CSAK a Fradi

Fantusz
Normál végigjátszásnál beleszámít, hogy a párbeszédeket végigolvassuk.
Nálam így 80 óra körüliek a játékidõk, úgy, hogy szinte minden mellékküldetést megcsináltam.

Lehet kevesebb, ha a párbeszédet átugrálja a játékos, vagy több, ha sokat szenved a csatákkal, a sok reloaddal fel lehet menni 100 óra fölé, egyébként szerintem ez a 80 óra átlagosnak mondható.

BEAST
Pedig elegge...

Terminátor14
Látom nem épp tapasztalatból beszélsz.

CSAK a Fradi

BEAST
Egy vegigjatszas alatt 100 ora Dragon Age-ben? Szerintem kepzelodtok... persze ha valaki csak setal, a szovegeket 10x olvassa el, es neha orakra otthagyja a jatekot, akkor talan. 😄 Amugy csak tobbszori vegigjatszasra lenne meg az a 100.

Terminátor14
Egyáltalán nem erõs, el lehet vele lenni annyit, ha nem rohan az ember és mindent felfedez. Vagy közel annyit...

CSAK a Fradi

BEAST
Azert az a 100 ora eros tulzas 😊

Fantusz
Úgy tudom egyetlen patch jött ki eddig a játékhoz, ami a Return to Ostagar mûködésre bírásához alapfeltétel is, hogy telepítve legyen.
A játék verziószámát nem tudom hirtelen hol is lehetne megnézni.
Csenõ-manók szerencsére nem jártak az inventorymban, de olyan már elõfordult, hogy figyelmetlenségbõl eladtam valamit, amit meg akartam tartani.

Igen. A %-os érték kicsit megtévesztõ lehet, mert van 6 kezdõ "életút", és ezek küldetései az ostagari találkozóig különböznek, így egy végigjátszásban maximum úgy 90%-ig lehet jutni. De ha foglalkozol a társak küldetéseivel, odafigyelsz mindenre, bõven kitolhatod a játékidõt egyetlen végigjátszásban is 100 óra fölé. Nekem a harmadikban is voltak addig teljesen ismeretlen feladatok...

Fantusz
Biztosat egyenlõre senki nem tud, de a játékidõben szerintem benne van az a csúsztatás, ami az alapjátékban is: az összes döntéseiddel változtatható lehetõséget beszámolták a játékidõbe, ami egy karakterrel ugye kijátszhatatlan, mind az 5 eredettörténet szükséges a 100%-os kijátszáshoz.
Mondjuk, ha a beígért játékidõ 50% már játszható karakterenként az is pozitív a szûk órás játékidõt adó DLC-khez képest.

Megnéztem, jó áraik vannak. Szoktál tõlük rendelni? Milyenek a tapasztalatok? Kicsit utánaolvasgattam, elég vegyesek a vélemények.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

ollie
Ez most komoly? Ilyen sok küldi van a játékban, hogy több mint 100 óra is lehet a végigjátszás?

ollie
A zavvi.com-ról kb. 4500Ft-ért lehet megrendelni.

Egy kiegészítõ elkészítése közel sem akkora meló, mint az alapjátéké. Fele akkora sincs. Sem motort nem kell újat készíteni, sem a világot, annak törvényeit kitalálni. Gyakorlatilag csak a meglévõ fejlesztõeszközökbe kell betolni az új terep adatait meg az új történek részleteit. A 3d modellezés, tereptárgyak, stb készen vannak. A 70% is sok egy kiegészítõért, pláne ha a játékidõ az alapjáték 1/8-a lesz...
Ez gyakorlatilag egy darab mod és nem több, olyanokat meg a lelkes akmatõrök ennél sokkal nagyobbakat dobnak össze ingyen pl az Oblivionhoz...

robotnyk
ezt mondjuk nem tartom logikusnak. legyen az alapjáték 70%ánál olcsóbb, de legalább ugyanolyan hosszú? azért nem balekok ülnek a kiadóknál sem. :p
EA szinten nem rossz ár, mikor minden hulladékjuk 10 fölött kezd.
az elsõre mennyit ígértek?...én lvl 16 mágus vagyok, 33 % -ot teljesítettem a játékból, 58 % felfedezett világ, és 88 óra 07 perc játékidõ...persze tökmindegy, én már eladtam nekik(bioware) a lekemet<#hehe>
Kb. 15 ora jatekidot igernek.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

még így is pofátlan ár egy kiegészítõért, ellenben ha közel annyi játékidõ mint az elsõ, de semmit nem változott, akkor megbocsájtok, mert közel tökéletes játék számomra<#hawaii>
MerlinW
Izé.. nekem még 7 is sok egy kiegészítõért... Alapjáték ok, legyen 10-12k, boldogan megvettem, de a rókabõrt legalább féláron... No mindegy, saját prob, ebbõl részemrõl szerintem "demózás" lesz.

[merlinw.org]

robotnyk
MerlinW
Ehh 576 10ezerét adja az Awakening-et....

[merlinw.org]