Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tudja a megoldast kerem segitsen.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
★ 汤姆 李
Nekem Angol van Mate..
Valamelyik tlk file-okat kell szerkeszteni azthiszem
★ 汤姆 李
Vérmágus mod van már külön vagy majd esetleg szerencsével megkapom ha a helyes sztorit követem?
★ 汤姆 李
Hogy kell Magyarítani a játékot?Már elfelejtettem miképpen csináltam még tavaly de tudom,hogy lehet.
Köszi!
★ 汤姆 李
Amit kihagytam: Csámcsogóban felvehetõ 3feladat (gránátok,levelek,nyíl kilövés). Meg a párbeszédeknél esc-et nyomtam ha már végigolvastam. A kódexnek meg csak a felét olvastam el kb (és csak néhány bejegyzés hiányzott). Jah, és nincs Ostagarom.
Mondjuk nagyon meglepõdtem, hogy csak ennyi volt a játékidõm, mert elõször voltam harcos törpével és nagyon figyeltem hogy van e változás emiatt a játékban vagy párbeszédekben.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak a legutolsó végigjátszásnál sikerült 20 szint fölé jutni, pedig most aztán tényleg mindent végigtúrtam, minden ládát kinyitottam, minden csapdát felszedtem...
100 óra kényelmesen össze tud jönni akkor is, ha minden harcot elsõre megoldasz. Mindenhol körül kell nézni, minden feladatot el kell vállalni és teljesíteni is kell. Emiatt minden helyszínre többször (legalább 2x) is vissza kell menni. Pl a "hatalom helyszínei" küldetés miatt, ami rendesen szét van szórva a terepen és csak akkor jelennek meg a "helyszínek", amikor már felvetted. Azaz ha az elfeknél vagy a törpéknél kezded a toborzást oda mindenképp vissza kell menni. A 6 db fekete fiola összeszedése sem egyszerû feladat, azok miatt is körbe kell járni, mert kezdõként eléggé esélytelen belekötni a revenantokba.
stb...
Kozben rajottem miket hagytam ki. A listat nezegetve The Blackstone Irregulars-nak csak parat, mig a Mages' Collective-nek semmit sem csinaltam, foleg a Chanter boardosokat meg amiket normalis beszelgetes vagy kodex utjan lehetett elerni.
Persze ez játéktempótól is függ, van, aki pl minden komolyabb küldetés vagy történés után visszamegy xy helyekre, hogy nem változott-e vmi, az egyik npc nem mondd-e újat, vagy nincs-e újabb küldetés.
CSAK a Fradi
Csenõ-manó? 😄 De édi! 😄 Az a baj, hogy nem ez az elsõ végigjátszás, amikor Denerimbe érve egyszerûen lenullázódik az összes gyógylötyim. A hibának egyetlen pozitív oldala van, hogy még a legelején az Ostagari csata elõtt kétszer tudok eladni mindent a zsákomból, mert ott meg visszatérnek a cuccaim 😊
CSAK a Fradi
nem említettem, bár lehet fontos adalék, ilyen csapatalapú rpg-vel talán most játszottam elõször, csak valamennyire hajazó játékokkal (tes 4 oblivion, witcher) , ezek hatására találtam rá a dao-ra, emez hatására pedig megvettem a mass effect 2-t<#vigyor3>#vigyor3>..és a kör bezárult<#eplus2>#eplus2>
szóval a végén, ami kb 120 óra lesz, levonhatunk egy maximum 10-15 % -ot, kezdõségem, kényelmességem (ráérõsen meggyújtok egy cigit), szöszmötölõsségem véget😊...nemigazán van üresjárat egyébként a játék alatt, általában azt veszem észre, hogy éjjel 1 van és 9 kor pattantam elé😞
CSAK a Fradi
Meg tudnátok mondani nekem, hogy miután Duncan elesett a királlyal együtt, és a Loth valami falut is felfedeztem, ezek után merre érdemes folytatni a fõ szálat? Vagy teljesen mindegy merre indulok, hogy a törpékhez vagy az elfekhez megyek?
CSAK a Fradi
Nálam így 80 óra körüliek a játékidõk, úgy, hogy szinte minden mellékküldetést megcsináltam.
Lehet kevesebb, ha a párbeszédet átugrálja a játékos, vagy több, ha sokat szenved a csatákkal, a sok reloaddal fel lehet menni 100 óra fölé, egyébként szerintem ez a 80 óra átlagosnak mondható.
CSAK a Fradi
A játék verziószámát nem tudom hirtelen hol is lehetne megnézni.
Csenõ-manók szerencsére nem jártak az inventorymban, de olyan már elõfordult, hogy figyelmetlenségbõl eladtam valamit, amit meg akartam tartani.
Mondjuk, ha a beígért játékidõ 50% már játszható karakterenként az is pozitív a szûk órás játékidõt adó DLC-khez képest.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ez gyakorlatilag egy darab mod és nem több, olyanokat meg a lelkes akmatõrök ennél sokkal nagyobbakat dobnak össze ingyen pl az Oblivionhoz...
EA szinten nem rossz ár, mikor minden hulladékjuk 10 fölött kezd.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
[merlinw.org]