Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az enyém meg 40, de nemrég találtam a lomjaim között egy valahonnan leszerelt, 3 megabájtos, teljes méretû (2U magas) 5.25"-es hdd-t. Kb 3 kg...

Megj: az eddigi legjobb, leginkább emlékezetes játékok mind elfértek 1-2 floppyn maximum. Azóta jobbak nem lettek, csak látványosabbak....
Emlékszem, amikor kijött a Wing Commander, teljesen elképedtünk a hatalmas, 3,5 megabájtos telepített méreten, meg azon, hogy minimum 386-os proci kellett neki a stabil futáshoz. A csodájára jártak...

Jobbat azóta se csináltak abban a kategóriában. A Wizardry 7 2db floppyn érkezett, a Betrayal at Crondor meg talán 4-en, bár ez utóbbinak volt CD-s kiadása is, de maga a program azon se volt nagyobb, csak adtak hozzá zenéket is...
At X-COM Enemy Unknown is pár floppy-nyi volt, ha jól emlékszem.
Azóta is mindenki ezeket másolja, meg a Doom-ot és a Dune 2-t...

MerlinW
Pedig vannak jó öreg 10-20MB-os alkotások, amikkel egyik mai játék sem tudja felvenni a versenyt, de még köszönöviszonyban sincsenek😊

[merlinw.org]

grebber
1 font a pk és ez a 4700ft már azzal együtt van!Olvass mielõtt okoskodsz!

Next PC upgrade: 2022

ja meg pk mellé vagy 4-5ezer
grebber
Innn rendelve csak 4700FT
Igaz ez angol de valaki aki megveszi magyaroknál biztos felrakja a fájlokat szívesen!

Next PC upgrade: 2022

Fantusz
Minõségnek ára van, amit játékoknál gigabájtokban is meg kell fizetni.
Az õskori játékokat figyelmen kívül hagyva, néhány év alatt elértünk az egy CD-s mérettõl a közel 20 Gb feltelepített tartalomig, s gyanítom lesz még tovább...

Elsõ winchesterem 404 megabájtos volt<#eljen><#eplus2>

pedig micsoda elégedetten dõltem hátra kb 2 éve, hogy 1,4 tb-nyi hdd soha nem telik meg...ma már komoly helyproblémákkal küzdök, egy 20 gb-os játék elhelyezése szíven szúr😊
hmm...bár nem lepõdnék meg, a játékhoz tartzó hd videók miatt ha jól sejtem, ma már minden játék szinte 10 gb feletti helyet kér
Az alapjateknak kell kb. 16 giga a dlc-kel, erre jon ra a kieg, gondolom.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

MerlinW
Nyugi, ebbõl 10GB az alapjáték.

[merlinw.org]

jesszus...most olvasom hogy az awakening-nek 20 gb hely kell<#wilting>..egy kiegészítõnek
Beallitasok-Jatek-Feliratok: Parbeszedek es kiseroszovegek.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

megõrülök a brankás csatától :GG

anti hero

Hello Mindenki. Hol tudom azt beállítani, hogy az összes dialógus feliratozva legyen?
Senkinek hehe, végig az volt rajtam meg még 1 csapattagon, de fogalmam sincs hogy összeadódik-e az 5%.

Stenrõl:
Sten a legkönnyebben meggyõzhetõ karakterek egyike, onnantól ahogy elmeséli mi lett a kardjával kb 10 perc 80 fölé emelni a bizalmát.
hello. Hol tudom azt beállítani, hogy az összes dialógus feliratozva legyen?
Gubberx
😄😄:S.D😄😄:😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Pretorian
Egyébként most elképzeltem, milyen dialógus ugorhat be, ha a blöki fellázad:

Blöki: (morog)
Blöki: Hrrrrrrr....mrrrrrrrr...wauhhhhhh! Vau-vau! Gr....

1. Visszamennyé'.
2. Szép kutya jó kutya.
3. Mért nem hagytam hogy elaltassanak b*szki'.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Hát ha kap csemegét meg harci festést akkor nagyon kedves és hûséges állat tud lenni a blöki.

Sheltem
Legalább a blöki hûséges mi? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Pretorian
*is helyett és

A játék hosszúságához: Én az ilyen kaliberû játékokat szeretm az utolsó ezrelékig végigjátszani, ha nem is az elsõ végigjátszás alkalmával, de mondjuk második nekifutásra. Mire elértem az Urn of Sacred Ashes-hez (aki végigjátszotta a játékot, tudja mennyi van még onnan hátra a fõsztoriból) kb. 40 órám volt a játékban, és még egy rakás megoldatlan mellékküldetés figyelt a Journal-ban. És a 40 óra nem úgy jött ki, hogy beléptem a játékba, utána elmentem kaját csinálni, meg szarni, fürdeni, spanolni a szomszédba meg vissza, utána meg visszajöttem és folytattam: tiszta játékidõrõl van szó, normál nehézségen.

Solid Snake
De jót röhögtem már <#law> "a hulláját lehugyoztam"
Pretorian
Weh...Sten mekkora kocsog, osztottam neki az ajándékokat folyamatosan, tejbe-vajba fürösztöttem, csillogós páncélokba öltöztettem, mégis fellázadt ellenem...úgyhogy levertem, a hulláját lehugyoztam, felnégyeltem, is kiraktam elrett....na jó nem, csak levertem, és elismerte, hogy én vagyok a jobb. De már nem bízom benne, úgyhogy lecserélem a blökire.

PAtr0n
Igen, gondoltam, hogy valakinek már ismert az "eljárás", de pont azért írtam le, hátha valaki így könnyebben megtalálja. Na meg persze sok olyan gamer van aki erre nem is gondol.
Persze a kalmárövvel még több lóvé csikarható ki, de kinek van kedve azt mindig cserélgetni magán. 😊

Nem tudom mikor fogom újrakezdeni, de valószínû következõleg vagy törpe "valami" vagy elf mágus leszek.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Morrigannál akkor csak annyit tegyél be hogy aktiválja a miasmát és jóidõ.

Patron, a trükk ismert, egyszerû exploitnak hívják mint ahogy az erõforrásgenerálást általában. Meg merem kockáztatni hogy nélkül is összeszedhetõ az a pénz, pusztán kalmárövek használatával.
Igen tudom, csak a biowareen belül, de már megtaláltam 😄
A problémámra sajna még nemtaláltam megoldást 😞
PAtr0n
No ennek is vége.
Nem volt rövid az én játékstílusommal. Egyesek vitatkoznak itt másokkal, hogy nem lehet ezzel 100 órákat játszani. Nekem majdnem 160at sikerült elsõ végigvitelre. És még így sem lett meg az a vívmány, ami a teljesített questek-re ad. Pedig mindent ezerszer bejártam.
lvl22 voltam amikor már csak a végsõ csata volt hátra, de azért elõtte feltoltam magam a maximális lvl25re <#vigyor>
Hogy hogyan? Így:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha sok olyan pénzünk van a játékban amit nem sajnálunk, vegyünk belõle sok elfgyökeret (jó óccsó, Pagonyelf táborban Varathorn-tól) és sok éjgalócát Ruck-tõl a mélyutakon (Orthan thaigben van, a questben próbáljuk nem megölni õt, mert akkor megszûnik a végtelen éjgalóca forrásunk). Ezek alapból is elég hasznos cuccok, gyógyitalt, és gyógycsomagot csinálhatunk belõlük, megfelelõ mennyiségû flaska megvételével. De a lényeg: a gyökereket és a galócákat adjuk el Elf szövetségeseinknek a táborban, miután megcsináltuk az õ fõ küldetésüket (Fehéragyar megtalálása és kiiktatása)
Tehát érdemes hamar kivégezni ezt a szálat, hogy az elf szövetségesek megjelenjenek a táborunkban.
Adatok: kb. 4-4ezer elfgyökér és éjgalóca eladásától kb 4lvl-t fejlõdtem. Szerintem az elfgyökér helyett jó a halálgyökér is, a sok XP-t úgyis az éjgalóca dobja. Próbáltam az ember szövetségeseknek csak simán aranyat ajándékozni, de az alig adott XP-t.
Szóval elfgyökér + éjgalóca, kevés ráfordítással a gyors fejlõdésért 😊

Mellesleg a világ 97%-át felfedeztem, kb 950aranyat szereztem.
Alistairt és Anora-t összefektettem, Morigannal meg háltam uccsó éccaka, szóval valami gyerek is lesz. 😊

Ngayon jó volt a játék, de egy darabig nem kezdem újra, vannak más játékok is amiket ki kell pörgetni...

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Itt linkelték alattad kettõ hozzászólással 😊
Nekem az a kérdésem lenne, hogy mért van az, hogy magasabb szinten, most már 17-es vagyok, társaim 16 és beállítom a képességeket, hogy mikor mit használjon, viszont õk nem alkalmazzák DE csak azokat, amiket úgy rakok be, hogy "Te magad" - "Bármely" - "és a képesség". Pl Morrigannek a Miazma képessége, egyszerûen nem alkalmazza magától 😞

Valakinek van ilyen problémája? Nem egy eget rengetõ, magamtól is betudom kapcsolni, csak mindig kilövi ha átlépek egy másik helyszínre.
Természetesen a játék eredeti.

A patchrõl: látom, hogy kijött, de a bioware honlpaján honnan lehet letölteni? Sehol sem találom 😄
thx ! már csak crack kell mellé 😊
1.03 patch

- Különféle módosítások történtek a kódban és a forrásokban, hogy azok támogassák
a Dragon Age: Vérvonalak – Eszmélés kiegészítõ csomagot. E módosítások zöme az
eredeti Vérvonalakat nem érinti.
- A játékosok egy része egyre hosszabbodó töltési idõrõl számolt be. E probléma
legfõbb okát sikerrel kiküszöböltük.
- Magasabb szinteken a nem játékos karakterek is bónuszt kapnak páncélátütésükre.
Ez kiküszöböli a vastag páncélzatú, magas osztályú karaktereket érintõ
arányproblémát; a páncélátütés korábban nem nõtt olyan ütemben, mint a
páncélvédettség.
- Az elit ellenfeleket (hadnagyok) többé nem lehet szétzúzni. Ez visszaállítja az
összecsapások zömének tervezett erõviszonyait.
- A megidézett lények (pl. a felderítõ farkasa) portréja hibásan jelent meg a
csapat táborában. A hibát kijavítottuk.

köszönöm
Igen, viszamehetsz késõbb.
srácok, lányok

ha kimarad a hegycsúcs sárkánya, mert a csapat nem elég képzett, alacsonyabb szinten jut el ide, de az arl küldetését befejezem, vissza lehet jönni késõbb, megküzdeni a sárkánnyal?...kolgrim kürtje megvan

Hát, tény hogy van ilyen, anno F.E.A.R 2-ben én is segítettem ki pár embert így. A röhej hogy én ki se játszottam.
Maxtreme
SOHA nem használok codec csomagokat, szal biztos nem 😄
Amúgy nem tudom. Továbbvitték nekem azt a részt, és most minden ok.

Ilyenkor kéretik beírni a megoldást legalább, hátha más is szenved ezzel a gonddal. Kondolom codec baja volt, de biztos nem lehetek benne ofkorz...
Maxtreme
Köszi, közben másik forumon már segítettek <#wave><#worship>

robotnyk
toljad fel velehova, kicsit késõbb ha ráérek, megnézem még ma.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg a mágus kincsének darabjait?
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Maxtreme
Sajnos nem. Már megpróbáltam mindent..

- Újratettem.
- Újratettem patch nélkül
- Elkezdtem elölrõl az egész részt
- Levettem az AA-t, levettem lowra a grafikát
- Beállítottam winxp kompatibilitási modra

Egyszerûen semmi. Várok itt vagy 10 percet, és semmi. Sötét kép. (még az ezt követõ párbeszéd alatt sincs) Érdekes hogy a játék és a gép nem fagy le, csak egyszerûen nincs kép.

Ha valakinek fen tvan még a játék, megköszönném ha továbbvinné nekem ezt a részt, és mentene egyet. Ofc adok save-et.

MerlinW
Mentés, visszatöltés nem segít?

[merlinw.org]

Maxtreme
Srácok. Olyankor mi van ha:

Ezután a rész után:

Ennyit látok a játékból:

(Valaki lekapcsolja a villanyt <#idiota> )
Nem csak ez az átvezetõ iylen, hanem a a töltõképernyõ után sem változik a dolog <#shakehead>

1.2-es patch felrakva.

Meg a seregem sincs meg, de mar majdnem 20 vagyok szoval azert nem mindent csinaltal meg kozel sem.

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

wedge31
Ha a lv 20-at se érted el messze voltál attol hogy minden küldit megcsinálj.
Lv 23-ra jön ki ha mindent megcsinálsz a DLC-kel meg simán lv 25-re jön ki a vége ,ez alsó hangon 70+ óra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nalad a pont. Kosz megegyszer.

nyugi, ez ilyen, ha nem szöszmötölsz a bejegyzések olvasgatásával, akkor ilyen. én szinte minden küldetést megcsináltam, ami nem a cserépösszegyûjtés a világ minden pontjáról, és nem olyan, hogy teljesen ki kell rugaszkodnom a szerepbõl (hogy minden karakter mellékküldetése meglegyen), vagy teljesen elrejtett, amit csak végigjátszással találsz meg, és a lvl 20-at sem értem el a végére. a 100 óra az csak egy marketingduma volt

ollie
Én nem értem, hogy mi a francnak kellett erõltetni, ezt a service dolgot? Miért nem lehetett megoldani normálisan a letöltést. Egyre jobban utálom ezt a játékot, annyi bug van benne, mint a szemét.

Köszönöm ha hazaértem meg is nézem. Mondjuk a szolgáltatások közt nem jutott eszembe matatni.

Csak ez sajnos nem minden esetben mûködik ilyen egyszerûen. Pont ma játszottam végig egy ilyet, új gép + win7-el.
Itt egy link, ahol szinte minden lehetséges problémára ad egy srác megoldást, van egy pár belõle.
2097, neked a 3.2-es pont kell szerintem.
A lényeg, hogy a "Dragon Age vérvonalak - tartalomfrissítõ" szolgáltatás néha nem indul el magától, ezért a futtatás parancsban (win+R) be kell írni, hogy services.msc, majd kikeresni a fenti szolgáltatást a listából és elindítani.
Ezután be a játékba és bejelentkezni.
Ha még ezután is hülyeségek jelennek meg (nálam pl. elõször az elérhetõ tartalmak közé rakta a Kõbe zárva modult a letölthetõ helyett) akkor ezzel lehet játszogatni, hogy a szolgáltatást leállítod/elindítod újra.
Aztán ha már jó helyen van a dlc de mégsem indul el a letöltés (pl. mert már felpatchelted a játékot, a dlc meg 1.0-ás verziót vár), akkor a letöltés gombbal ki kell kényszeríteni.