Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megj: az eddigi legjobb, leginkább emlékezetes játékok mind elfértek 1-2 floppyn maximum. Azóta jobbak nem lettek, csak látványosabbak....
Emlékszem, amikor kijött a Wing Commander, teljesen elképedtünk a hatalmas, 3,5 megabájtos telepített méreten, meg azon, hogy minimum 386-os proci kellett neki a stabil futáshoz. A csodájára jártak...
Jobbat azóta se csináltak abban a kategóriában. A Wizardry 7 2db floppyn érkezett, a Betrayal at Crondor meg talán 4-en, bár ez utóbbinak volt CD-s kiadása is, de maga a program azon se volt nagyobb, csak adtak hozzá zenéket is...
At X-COM Enemy Unknown is pár floppy-nyi volt, ha jól emlékszem.
Azóta is mindenki ezeket másolja, meg a Doom-ot és a Dune 2-t...
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Igaz ez angol de valaki aki megveszi magyaroknál biztos felrakja a fájlokat szívesen!
Next PC upgrade: 2022
Az õskori játékokat figyelmen kívül hagyva, néhány év alatt elértünk az egy CD-s mérettõl a közel 20 Gb feltelepített tartalomig, s gyanítom lesz még tovább...
Elsõ winchesterem 404 megabájtos volt<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
anti hero
Stenrõl:
Sten a legkönnyebben meggyõzhetõ karakterek egyike, onnantól ahogy elmeséli mi lett a kardjával kb 10 perc 80 fölé emelni a bizalmát.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Blöki: (morog)
Blöki: Hrrrrrrr....mrrrrrrrr...wauhhhhhh! Vau-vau! Gr....
1. Visszamennyé'.
2. Szép kutya jó kutya.
3. Mért nem hagytam hogy elaltassanak b*szki'.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A játék hosszúságához: Én az ilyen kaliberû játékokat szeretm az utolsó ezrelékig végigjátszani, ha nem is az elsõ végigjátszás alkalmával, de mondjuk második nekifutásra. Mire elértem az Urn of Sacred Ashes-hez (aki végigjátszotta a játékot, tudja mennyi van még onnan hátra a fõsztoriból) kb. 40 órám volt a játékban, és még egy rakás megoldatlan mellékküldetés figyelt a Journal-ban. És a 40 óra nem úgy jött ki, hogy beléptem a játékba, utána elmentem kaját csinálni, meg szarni, fürdeni, spanolni a szomszédba meg vissza, utána meg visszajöttem és folytattam: tiszta játékidõrõl van szó, normál nehézségen.
Persze a kalmárövvel még több lóvé csikarható ki, de kinek van kedve azt mindig cserélgetni magán. 😊
Nem tudom mikor fogom újrakezdeni, de valószínû következõleg vagy törpe "valami" vagy elf mágus leszek.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Patron, a trükk ismert, egyszerû exploitnak hívják mint ahogy az erõforrásgenerálást általában. Meg merem kockáztatni hogy nélkül is összeszedhetõ az a pénz, pusztán kalmárövek használatával.
A problémámra sajna még nemtaláltam megoldást 😞
Nem volt rövid az én játékstílusommal. Egyesek vitatkoznak itt másokkal, hogy nem lehet ezzel 100 órákat játszani. Nekem majdnem 160at sikerült elsõ végigvitelre. És még így sem lett meg az a vívmány, ami a teljesített questek-re ad. Pedig mindent ezerszer bejártam.
lvl22 voltam amikor már csak a végsõ csata volt hátra, de azért elõtte feltoltam magam a maximális lvl25re <#vigyor>#vigyor>
Hogy hogyan? Így:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát érdemes hamar kivégezni ezt a szálat, hogy az elf szövetségesek megjelenjenek a táborunkban.
Adatok: kb. 4-4ezer elfgyökér és éjgalóca eladásától kb 4lvl-t fejlõdtem. Szerintem az elfgyökér helyett jó a halálgyökér is, a sok XP-t úgyis az éjgalóca dobja. Próbáltam az ember szövetségeseknek csak simán aranyat ajándékozni, de az alig adott XP-t.
Szóval elfgyökér + éjgalóca, kevés ráfordítással a gyors fejlõdésért 😊
Mellesleg a világ 97%-át felfedeztem, kb 950aranyat szereztem.
Alistairt és Anora-t összefektettem, Morigannal meg háltam uccsó éccaka, szóval valami gyerek is lesz. 😊
Ngayon jó volt a játék, de egy darabig nem kezdem újra, vannak más játékok is amiket ki kell pörgetni...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Valakinek van ilyen problémája? Nem egy eget rengetõ, magamtól is betudom kapcsolni, csak mindig kilövi ha átlépek egy másik helyszínre.
Természetesen a játék eredeti.
A patchrõl: látom, hogy kijött, de a bioware honlpaján honnan lehet letölteni? Sehol sem találom 😄
- Különféle módosítások történtek a kódban és a forrásokban, hogy azok támogassák
a Dragon Age: Vérvonalak – Eszmélés kiegészítõ csomagot. E módosítások zöme az
eredeti Vérvonalakat nem érinti.
- A játékosok egy része egyre hosszabbodó töltési idõrõl számolt be. E probléma
legfõbb okát sikerrel kiküszöböltük.
- Magasabb szinteken a nem játékos karakterek is bónuszt kapnak páncélátütésükre.
Ez kiküszöböli a vastag páncélzatú, magas osztályú karaktereket érintõ
arányproblémát; a páncélátütés korábban nem nõtt olyan ütemben, mint a
páncélvédettség.
- Az elit ellenfeleket (hadnagyok) többé nem lehet szétzúzni. Ez visszaállítja az
összecsapások zömének tervezett erõviszonyait.
- A megidézett lények (pl. a felderítõ farkasa) portréja hibásan jelent meg a
csapat táborában. A hibát kijavítottuk.
ha kimarad a hegycsúcs sárkánya, mert a csapat nem elég képzett, alacsonyabb szinten jut el ide, de az arl küldetését befejezem, vissza lehet jönni késõbb, megküzdeni a sárkánnyal?...kolgrim kürtje megvan
Amúgy nem tudom. Továbbvitték nekem azt a részt, és most minden ok.
Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg a mágus kincsének darabjait?
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
- Újratettem.
- Újratettem patch nélkül
- Elkezdtem elölrõl az egész részt
- Levettem az AA-t, levettem lowra a grafikát
- Beállítottam winxp kompatibilitási modra
Egyszerûen semmi. Várok itt vagy 10 percet, és semmi. Sötét kép. (még az ezt követõ párbeszéd alatt sincs) Érdekes hogy a játék és a gép nem fagy le, csak egyszerûen nincs kép.
Ha valakinek fen tvan még a játék, megköszönném ha továbbvinné nekem ezt a részt, és mentene egyet. Ofc adok save-et.
Ezután a rész után:
Ennyit látok a játékból:
(Valaki lekapcsolja a villanyt <#idiota>#idiota> )
Nem csak ez az átvezetõ iylen, hanem a a töltõképernyõ után sem változik a dolog <#shakehead>#shakehead>
1.2-es patch felrakva.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Lv 23-ra jön ki ha mindent megcsinálsz a DLC-kel meg simán lv 25-re jön ki a vége ,ez alsó hangon 70+ óra.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Itt egy link, ahol szinte minden lehetséges problémára ad egy srác megoldást, van egy pár belõle.
2097, neked a 3.2-es pont kell szerintem.
A lényeg, hogy a "Dragon Age vérvonalak - tartalomfrissítõ" szolgáltatás néha nem indul el magától, ezért a futtatás parancsban (win+R) be kell írni, hogy services.msc, majd kikeresni a fenti szolgáltatást a listából és elindítani.
Ezután be a játékba és bejelentkezni.
Ha még ezután is hülyeségek jelennek meg (nálam pl. elõször az elérhetõ tartalmak közé rakta a Kõbe zárva modult a letölthetõ helyett) akkor ezzel lehet játszogatni, hogy a szolgáltatást leállítod/elindítod újra.
Aztán ha már jó helyen van a dlc de mégsem indul el a letöltés (pl. mert már felpatchelted a játékot, a dlc meg 1.0-ás verziót vár), akkor a letöltés gombbal ki kell kényszeríteni.