Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan az a problémám, hogy szerintem patthelyzet van, mivel mindkét jelöltet támogattam kicsit, ezért a másik fél nem hajlandó szóba állni velem, egyik sem fogad. Senkivel sem tudok már beszélni, vagy ha igen, akkor jelentéktelen dolgokról. Teljesen tanácstalan vagyok, csak gondoltam valaki találkozott már hasonlóval.
Fantusz
Szerintem el vagy tájolódva.
Döntsd el, hogy kit szándékozol támogatni, s érd el, hogy egyeltalán fogadni méltóztasson az illetõ.
A király-jelölt adja a küldetést az alvilág felszámolására, s majd a Feledhetetlen elõkeresésére is, de küldetés nélkül Mélyutak lezárt területnek számítanak.
Ruck is a jelenleg lezárt területen bújdosik, ha megkíméled az életét lehet vele kereskedni, s lesz még jónéhány mellékküldetés, érdemes felkészülten nekivágni, elég nagy terület (bár vissza lehet térni ellátmányért), a Branka elleni harc pedig kellemetlen lehet, ha gyenge a csapatod.

Szerintem is itt lehet valahol a bibi. A belinkelt térképekbõl még csak az elsõn jártam, a másodikra nem tudom hol kell átmenni. A megméretés megvolt, ott legyõztem mindenkit, de nem emlékszem, hogy bárhová is küldtek volna, nem emlékszek gengszter törpenõre.
Fantusz
Még nem tartasz ott, hogy Oghren csatlakozzon hozzád.
A megméretés után (ahol a törpék meggyõzése mellékküldetés, de nélkülük is megoldható, csak XP-tõl esel el) leküldenek a váris alatti alagutakba, hogy vadászd le a helyi alvilág fejét.
Miután a gengszter-törpenõ halott, mehetsz Mélyutakra Brankát keresni, Oghren ott fog várni a bejáratnál, el sem kerülheted a párbeszédet - Mélyutak egyenlõre tabu terület, küldetés nélkül legfeljebb az elejét tudod bejárni (törpe harcossal az eredettörténetben már jártál ott, vagy egy mellékküldi miatt oda leengedtek, de nem tudsz tovább menni egyenlõre)

Na, megérkezett a profi segítség 😊
A belinkelt oldalon, 2. kiskép (Caridin keresztútja) "A" jelû kijárat 😊
Oghrennek lehet valami rosszat mondtál 😞 Nem tom, hozzám mindig odajött mielõtt lementem mélyutakra.

Fantusz
Vérmágiát mágus fõkarakterrel tanulhatsz, Morrigannél és a többi mágusnál nem lesz a párbeszédben opció a vérmágia tanulásra.

Calver
csak ha mágus a fõkaraktered, akkor tanulhatod meg a vérmágia specializációt. Morrigan, Wynne, és Jowan nincsenek beszédes hangulatukban, nem állnak le egyezkedni a démonnal.

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Beszéltem vele, de nem jött utánam, másodjára meg nem akar szóba állni velem. Merre keressem az átjárót Aeducan thingben?
Szia!
Nem tudom nálad mi a baj, nálam az volt, hogy hiába nyomtam a tab-ot nem írta ki, hogy merrefelé van Ortan thaig, pedig szemben álltam az átjáróval. Csak akkor írta ki, ha az egeret rávittem.
Oghrennel egyszer beszélsz a kocsmában, aztán mikor elõször mész le mélyutakra utánad rohan és immáron kijózanodva felveti hogy veled akar menni, te beleegyezel és már meg is van. Beszéltél vele a kocsmában?

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne amit már ugyan feltettem, vérmágia specializálót hogyan tudom megtanulni mikor az enyészetben vagyok hogy megmentsem Connort. Milyen beállítottság kell vagy hogy a fõkarit kell leküldenem oda (persze ha mágus), vagy leküldhetek oda mást is?! Mert jó beállítottságú szerencsevadásszal leküldtem Morrigant de nem ajánlott fel semmit a démonnõ, úgy gondoltam talán morrival megoldom de tévedtem...
Megpróbálom leírni:
Mélyutakon kivégeztem az Aeducan thing térképet, nem látok ott továbbjutási pontot, csak a törpe városba tudok visszamenni.
Ortan thaig romjainál lenne valami dolgom, de nem tudom merre keressem.
Filda fiát Ruckot kellene megkeresnem Mélyutakon, de nem találom.

Dulin Foldert és Vartagot is megtaláltam és beszéltem is velük.
Nem gyõztem meg Baiylt.
Nem vettem rá Gwiddont, hogy kiálljon Harrachon ügyéért.
Harrachon bajnokaként indultam a megmérettetésen.
Megtaláltam a város kulcsát.
Oghren nem akar velem beszélni.

Itt tartok, elég patthelyzetnek tûnik.
JethroHUN
Kicsit pontosabb infó kéne hogy hol vagy pontosan és melyik küldit kaptad már meg lentre, így elég nehéz lenne megmondani mi a baj, Az hogy a törpe még nem csatlakozott az érdekes mert az ajtóban már találkozol vele.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Üdv!
Segítségre szorulok: A törpéknél vagyok és nem tudok tovább jutni. A törpe harcos még nem csatlakozott, mélyutakon egyetlen térképet ad, nem látom hol lehetne tovább menni. Mindenkivel beszéltem, minden ellenfelet kinyírtam. A Vartag nevû fickót jelöli a játék sárga nyíllal, de nem akar velem beszélni, azt gyanítom, hogy valahol a mélyutakon lehet a megoldás, de fogalmam sincs, hogy hol. Valakinek valami ötlet?
Köszi
O
Calver
annyiban, h így kihagytál +1 talent pontot/esetleg a vérmágia megtanulását.
jobban jársz ha feláldozod anyucit, már csak Alistair hisztije miatt is <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Vraaanyek
nagy gáz hosszútávon,ha úgy alakult,hogy meg kellett ölnöm Redcliff-ben connort, a démonjárta kis srácot???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Megsúgom, a virágboltihoz sem...

Nem kell, de en pl. mini image-t hasznalok, igy nem kell ki-be rakosgatni a dvd-t. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Pretorian
? Eredeti játékhoz nem kell crack.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

rendes verizóhoz krekket kér a játék?<#fejvakaras>
Én nem "csúnya" verzióhoz keresek crack-et, hanem letöltöttem a patchet a bioware oldaláról és kérte a crack-et, amit sehol sem találtam, mellesleg nagyon szépen köszönöm
Pretorian
Na, ez gyönyörû lett.

Pretorian
Ha csúnya verzihoz keresel krekket, azt [url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_dragon_age_origins.shtml#Dragon%20Age:%20Origins%20v1.03%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]itt[/url] érdemes, még mielõtt lekiabálják a fejedet.

Pretorian
Feltettem az Ostagar-t, újrakezdtem a játékot egy városi elffel. Majdnem 5 órát játszottam, 4%-nál vagyok, a map 11%-át fedeztem fel, van 2 megoldatlan mellékküldetésem, és még csak most tértem magamhoz az ostrom után. Rövid a játék? Na neeee....😊

Valaki tud 1.03-as patch crack-et, ha igen linkelje már be legyen szíves.
Na játszottam. Az egyik memóriával elment a kép...
A másikkal kb. 1 óra játék után nem, ez eddig biztató csak annyira belassul néha 1gb rammal hogy muszáj lesz venni majd egy újat.

De még nyúzom hogy biztosra menjek hogy tényleg az egyik memória ment el benne.

Olyan kérdésem lenne hogy blood mage-t hogy tudom megszerezni úgy tudom hogy enyészetben mikor Connort megmentjük a démon nõtõl. Na de jó beállítottságú karival, leküldtem morrigan-t, vele nem tudtam elérni hogy démonnal üzleteljek, akkor mit kell egy esetleges újabb karival??
Szabi84
igen

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

úgy értem, hogy magyar felirattal meg fog jelenni?
ollie
igen

igen, "eszmélés" néven
Az Awakening magyar lesz?
Igen szeretem az RPG-ket, kipróbálom majd mivel semmi mással nem játszok csak rpg-vel és egy két rts-el (wc3 és sc).

Kivettem az egyik memóriát és pont feltudtam tenni a win7-et most majd dao-zok.
1gb rammal 1024 felbontással hagy akadjon majd néha. Most játszok majd vele 1-2 órát és szólok ha tényleg RAM volt a baj.
Ha szereted az rpg-t, akkor szerintem probald ki. 😉

Most próbáltam feltenni arra a gépre win7-et telepítése közben elment a kép -> reset -> hosszabban sípol nincs kép továbbra sem. Megpróbálom a egyik-egyik memóriát kivenni aztán meglátom.

Witcher biztos jó játék igazából nem érdekel, románc különösebben nem érdekelt. De jó ötletnek találtam. Mass Effect 2 -ben persze ott lehet romantikázni...
Ha romancra vagysz, jatssz a The Witcher-rel. <#whatever>

Black screen crash? Akkor szinte biztos, hogy videokartya/proci gond. Tegyel fel uj drivereket (catalyst, hangkartya, uj directx frissitesek, esetleg alaplap chipset), porold ki a procihutodet (esetleg pasztazd ujra a procit) es a videokartyadat. Javaslom, hogy a bios-ban a procibeallitasok legyenek default-on. A catalyst control centerben pedig tiltsd le az AAA-t es az AI-t. A tobbi 3D beallitasnal valaszd a use application settings-t, ahol lehet. Esetleg futtass memoria tesztet.

Vissza térve a problémámra este eljátszadozok a memóriával, most teszem éppen a win7 az asztalira is. DAO, ME2 mind2 nagy játék és nem tudok 5 percet se játszani vele sokszor, kénytelen vok divinity2vel játszani csak az meg nem magyar.

Az expanzió jónak tûnik Oghren egyik nagy kedvenc, a beszólásai és az élet felfogása miatt. Az új karakterek is jónak tûnnek kár hogy nem lehet benne románc, de kitudja az is lehet hogy lesz benne, csak jól átb@$ztak m1nket.
wedge31
Vagy kinyirod a remetének a fát és akkor is átjutsz ,beállitotságodtol függöen.

Elõször is ott beszlj egy fával már nem tudom mi a neve de felfogod ismerni,õ megkér hogy hozd vissza neki a makkját cserébe átmehetsz a gáton. A makk az öreg remeténél van azt kell elcserélni egy kendõre vagy valami hasonló tárgyra amit egy haldokló vérfarkastól kaphatsz meg vagy máshogyan szerezheted meg tõle a makkot.
wedge31
Semmi köze az op rendszernek az ilyen hibához nekem is hasonló konfingom van és xp alatt semmi gondom nincs a DA😮, ME2 párossal ha van is az nem az xp hibája.

Sziasztok!
Azzal a gonddal kerestem fel a forumot mert már rögtön az elején elakadtam.A pagonyelfeknél küldiznék de valami fehér agyart kér már kerestem vadonban mindenhol de nem találom.Van valami mágikous gát is amin át se enged.Meg az az Örült Remete is állandoan kinyir.Légy szives valaki mondja már meg mit kell csinálni.
Elõre is köszsönöm.
Ok. Felrakom illetve már volt fent. De akkor még mûködött a gép...
Megpróbálhatom...

Dante73
Ember, ne csodálkozz!
Több magos proci, dx9+ os videókari, és XP-t használsz... Azt nem erre a konfigra találták ki, hiába van sp3 rajta. Tegyél fel Vistát, vagy Win7-et elsõ lépésben. Ha akkor is csinálja, akkor hardvergond. De ez nem valószínû...

http://www.freetvmaci.info/

windows xp sp3

amd phenom 9550 quad core 2,2 ghz
2x1 gb ram kingston
msi rx 3870
gigabyte ma770-ud3

a videókártyának az alap driver-e (amit hozzá kaptam) van de újabbal is ezt csinálja.
ollie
Minden driver a legújabb?

Pontos konfig és oprendszer?

Sziasztok! Két kérdésem is lenne.

Az elsõ: a játék (jelen esetben a dao, me2, szóval újabb & "nagyobb" játékok) mindig lefagynak vagy elmegy a kép, ha elmegy a kép akkor hiába resetelek nem jön vissza csak ha ki-bekapcsolom. Bocs hogy itt kérdem meg de hardware topikon is kérdeztem már, itt viszont nagy a forgalom. Szeretném tudni hogy vkari, memória vagy mi más játszadozik...
Mert nem jó 5 percet játszani mindjárt jön az expanzió is nekem kell e3 király karakter hozzá 2 már megvan(végigtoltam velük a játékot) már csak 3.kell

A második: Alistair küldetésénél mikor a növéréhez megyünk ott mit tudunk tenni??
Microprose játék okoztak nekem folyamatos álmatlanságot anno 😊 (kedvenc kiadóm volt 😞😞)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
90-es évek eleje volt a legdurvább😊 Doom, Commanche, Mortal Kombar, Lost Vikings, Chaos Engine, A lucasarts kalandjátékok, SW szimulátorok.. áááh Igen, a mai játékok látványosabbak, nem jobbak, de legalább sokkal gyengébbek😊 Persze újszülöttnek minden új, de 1-2 játékot leszámítva, mint Dragon Age, vagy Mass Effect vagy Borderlands nem sok játék vitt ele az éjszakába az elmúlt 10 évben.

[merlinw.org]

A Zavvi korrekt, 5-6 dolgot vettem már tõlük, postaköltség 1 font, kb 310 Ft.
ne is moondd 😄DD nagoyn regi szep idok
de azert a DA:o is a jo jatekok kategoriajaba tartozik

anti hero