Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Döntsd el, hogy kit szándékozol támogatni, s érd el, hogy egyeltalán fogadni méltóztasson az illetõ.
A király-jelölt adja a küldetést az alvilág felszámolására, s majd a Feledhetetlen elõkeresésére is, de küldetés nélkül Mélyutak lezárt területnek számítanak.
Ruck is a jelenleg lezárt területen bújdosik, ha megkíméled az életét lehet vele kereskedni, s lesz még jónéhány mellékküldetés, érdemes felkészülten nekivágni, elég nagy terület (bár vissza lehet térni ellátmányért), a Branka elleni harc pedig kellemetlen lehet, ha gyenge a csapatod.
A megméretés után (ahol a törpék meggyõzése mellékküldetés, de nélkülük is megoldható, csak XP-tõl esel el) leküldenek a váris alatti alagutakba, hogy vadászd le a helyi alvilág fejét.
Miután a gengszter-törpenõ halott, mehetsz Mélyutakra Brankát keresni, Oghren ott fog várni a bejáratnál, el sem kerülheted a párbeszédet - Mélyutak egyenlõre tabu terület, küldetés nélkül legfeljebb az elejét tudod bejárni (törpe harcossal az eredettörténetben már jártál ott, vagy egy mellékküldi miatt oda leengedtek, de nem tudsz tovább menni egyenlõre)
A belinkelt oldalon, 2. kiskép (Caridin keresztútja) "A" jelû kijárat 😊
Oghrennek lehet valami rosszat mondtál 😞 Nem tom, hozzám mindig odajött mielõtt lementem mélyutakra.
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem tudom nálad mi a baj, nálam az volt, hogy hiába nyomtam a tab-ot nem írta ki, hogy merrefelé van Ortan thaig, pedig szemben álltam az átjáróval. Csak akkor írta ki, ha az egeret rávittem.
Oghrennel egyszer beszélsz a kocsmában, aztán mikor elõször mész le mélyutakra utánad rohan és immáron kijózanodva felveti hogy veled akar menni, te beleegyezel és már meg is van. Beszéltél vele a kocsmában?
Mélyutakon kivégeztem az Aeducan thing térképet, nem látok ott továbbjutási pontot, csak a törpe városba tudok visszamenni.
Ortan thaig romjainál lenne valami dolgom, de nem tudom merre keressem.
Filda fiát Ruckot kellene megkeresnem Mélyutakon, de nem találom.
Dulin Foldert és Vartagot is megtaláltam és beszéltem is velük.
Nem gyõztem meg Baiylt.
Nem vettem rá Gwiddont, hogy kiálljon Harrachon ügyéért.
Harrachon bajnokaként indultam a megmérettetésen.
Megtaláltam a város kulcsát.
Oghren nem akar velem beszélni.
Itt tartok, elég patthelyzetnek tûnik.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Segítségre szorulok: A törpéknél vagyok és nem tudok tovább jutni. A törpe harcos még nem csatlakozott, mélyutakon egyetlen térképet ad, nem látom hol lehetne tovább menni. Mindenkivel beszéltem, minden ellenfelet kinyírtam. A Vartag nevû fickót jelöli a játék sárga nyíllal, de nem akar velem beszélni, azt gyanítom, hogy valahol a mélyutakon lehet a megoldás, de fogalmam sincs, hogy hol. Valakinek valami ötlet?
Köszi
O
jobban jársz ha feláldozod anyucit, már csak Alistair hisztije miatt is <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A másikkal kb. 1 óra játék után nem, ez eddig biztató csak annyira belassul néha 1gb rammal hogy muszáj lesz venni majd egy újat.
De még nyúzom hogy biztosra menjek hogy tényleg az egyik memória ment el benne.
Olyan kérdésem lenne hogy blood mage-t hogy tudom megszerezni úgy tudom hogy enyészetben mikor Connort megmentjük a démon nõtõl. Na de jó beállítottságú karival, leküldtem morrigan-t, vele nem tudtam elérni hogy démonnal üzleteljek, akkor mit kell egy esetleges újabb karival??
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kivettem az egyik memóriát és pont feltudtam tenni a win7-et most majd dao-zok.
1gb rammal 1024 felbontással hagy akadjon majd néha. Most játszok majd vele 1-2 órát és szólok ha tényleg RAM volt a baj.
Witcher biztos jó játék igazából nem érdekel, románc különösebben nem érdekelt. De jó ötletnek találtam. Mass Effect 2 -ben persze ott lehet romantikázni...
Az expanzió jónak tûnik Oghren egyik nagy kedvenc, a beszólásai és az élet felfogása miatt. Az új karakterek is jónak tûnnek kár hogy nem lehet benne románc, de kitudja az is lehet hogy lesz benne, csak jól átb@$ztak m1nket.
Azzal a gonddal kerestem fel a forumot mert már rögtön az elején elakadtam.A pagonyelfeknél küldiznék de valami fehér agyart kér már kerestem vadonban mindenhol de nem találom.Van valami mágikous gát is amin át se enged.Meg az az Örült Remete is állandoan kinyir.Légy szives valaki mondja már meg mit kell csinálni.
Elõre is köszsönöm.
Megpróbálhatom...
Több magos proci, dx9+ os videókari, és XP-t használsz... Azt nem erre a konfigra találták ki, hiába van sp3 rajta. Tegyél fel Vistát, vagy Win7-et elsõ lépésben. Ha akkor is csinálja, akkor hardvergond. De ez nem valószínû...
http://www.freetvmaci.info/
amd phenom 9550 quad core 2,2 ghz
2x1 gb ram kingston
msi rx 3870
gigabyte ma770-ud3
a videókártyának az alap driver-e (amit hozzá kaptam) van de újabbal is ezt csinálja.
Az elsõ: a játék (jelen esetben a dao, me2, szóval újabb & "nagyobb" játékok) mindig lefagynak vagy elmegy a kép, ha elmegy a kép akkor hiába resetelek nem jön vissza csak ha ki-bekapcsolom. Bocs hogy itt kérdem meg de hardware topikon is kérdeztem már, itt viszont nagy a forgalom. Szeretném tudni hogy vkari, memória vagy mi más játszadozik...
Mert nem jó 5 percet játszani mindjárt jön az expanzió is nekem kell e3 király karakter hozzá 2 már megvan(végigtoltam velük a játékot) már csak 3.kell
A második: Alistair küldetésénél mikor a növéréhez megyünk ott mit tudunk tenni??
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
de azert a DA:o is a jo jatekok kategoriajaba tartozik
anti hero