Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van csapatláda az erõdben, a külön modolt tábori ládával nem tudom mi van, még nem jöttem ki az erõdbõl...
Alister jött, majd elfoglaltságára hivatkozva el...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van némi NWN utánérzés az erõd üzemeltetésében.
Lehet, hogy buktam egy szerencsevadászt az elengedett fogoly képében, de a beimportált karakterem is az, így elengedtem. Az importálásnál minden cucc velem jött. Megjött Wade mester, akinél teljes sárkánypikkely szetek vehetõk és hozza a formáját morgásban is...
Ha új karaktert indítok, a kieggel behozott képességek használhatók már az elejétõl? A rúnakovács képesség egész jónak tûnik, a Tier 8-as cuccok meg igen erõsnek. Ahogy a rúnázható vértek se kutya...
Vagy mégis milyen módon kapcsolódik össze a két játék? Ha indítok egy kieges karaktert akkor azzal csak a kieg.es storit nyomhatom végig vagy valahogy az alap storit is.
Elõre is kösz
Minden bizonnyal az sem egy utolsó szempont, hogy elég sok képessége van a csapattagoknak, ráadásul úgy tûnt a taktikai beállításokat is jól használják a karakterek, az ifjú Howe pl. nagyon jól használja az íjat (Lelianak ugye sokszor volt gond az íjászkodás).
Vannak keményebb csetepaték, s talán megtanultuk a játékot, de legalább a legnehezebb fokozaton több kihívással szembesíthetnék a játékost.
Lényeg ami meglepõ mikor meg jelenet nehéz fokozaton toltam, most bepróbálkoztam a rémálom szinttel, de nagyot csalódtam mint ha könnyû lenne az egész! Ez mitõl van? Olvastam hogy a javitásokban könnyitettek a játékon, de az is le votl irva hogy a nehéz és a rémálom nehézségi szinthez nem nyultak...nekem mégis ugy tünik hogy igen, van mana és hp regen harc közben igaz nagyon nagyon pici de 5-10 sec alatt akkor is megy fel a csik 1 mm ert...
A harcok is könnyebbek lettek....
errõl valaki valami érdemleges infot?
Jaffa Kree!
A sztori is tetszett, a szovegek most is eszmeletlen jok (Oghren mindenkibol kihozza a legjobbat 😄) az meg foleg, hogy kiegeszito letere tobb puzzle es legalabb ugyan annyi eldontendo quest-par volt a jatekban mint az eredetiben. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
így nézzen ki a parancsikon. az elejét természetesen írd át, aszerint hogy nálad hova van felpakolva. valamint ahhoz, hogy mûködjön a konzol a játékon belül, nem árt angolra váltani a billentyûzetkiosztást - alapbeállítás bal alt+shift. ettõl függetlenül látni nem fogod semmiképpen sem h mit írsz.
"The trees move. Do you not see it?"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Viszont az nagyon felpörgette az agyamat a Mhairi esemény XD
A lemezen valamivel több, mit 2GB adat van, a játékidõt, történetet majd csak a végigjátszás után lehet "megszakérteni"
Ami azonnal szembetûnõ, hogy a karakterek új képességket kaptak, sõt lesz két újabb spacializációra lehetõség - ezeket még ki kell értékelni, vakójában mit is érnek, mennyi lesz a gyakorlati hasznuk.
Láttam újabb begyûjthetõ növényféléket, ebbõl gondolom, hogy az alkímia és a méregkeverés lehetõségei is bõvülnek.
A néhány mondatos bevezetõ után megérkezünk, hogy átvegyük a bázist (Howe arl exbirtoka), ahol a kökényszemû kisérõnkkel minden átmenet nélkül egy éjfattyú invázió közepén találjuk magunkat.
Egyenlõre nem tisztázott, hogy a kökényszemû menyecske állandó csapattársunk lesz-e, még csak az éjfattyúkon csodálkozunk, hogy ha nem Vezérdémon vezeti õket mit keresnek a felszínen - meglátjuk milyen kalandokat hoz az Awakening....
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azt olvastam h a parancsikon útvonalát kell megváltoztani d nekem nem sikerül:S
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Jaffa Kree!
a késõbbi verziók nem mûködnék Awakening-ben, csak ez, ami cloak slotba teszi be a sisakot - és bár nem tudod levenni, csak cserélni, de így is jobb mint a semmi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
hogy a rákba kell elõhozni a kieget? betöltöttem a régi mentésem és semmi, csak bolyongok mindenfelé.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
én részemrõl menet közbeni mentésemet fogom importálni, statbónuszok és társai miatt. viszont... mennyi ráhatása van Wynne-nek a kiegészítõre? mert támadt egy olyan kósza ötletem, hogy mindenbe beleütõdõ orra utolsó állomása a sárkányvérrel áztatott hamvak lesznek <#vigyor1>#vigyor1>
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
De amúgy is új karaktert fogok indítani.
Wynne meghalhat a Körtoronyban, vagy a Szent hamvak urnájánál.
Sten ott maradhat a ketrecben a éjfattyúk martaklékának, vagy megölheti a fõkari, ha a kúnári megtámadja.
Leliana a Szent hamvak urnájánál halhat meg.
Zevrant azonnal meg lehet ölni, amikor a csapatra támad.
Alistair kivégezhetõ.
A kutyát ott lehet hagyni Ostagarban, kivéve, ha ember nemes a fõkari.
A játék végén is rengeteg a variáció, mit hoz a csapat tagjainak a jövõ, s már ott kibukhatnak ellentmondások.
Lelianaval beszélve pl. megígérheti, hogy velünk marad, együtt utazgatunk a világban, ennek ellenére elmegy a Szent hamvakat ápolgatni, ami vélhetõen nem tart sokáig, mert a Káptalannak kellemetlen lesz az urna létezése.
Nem tudom milyen a kiegészítõ, de talán nem kellene tõle elvárni, hogy mélyen visszanyúljon az elõtörténethez, ennyi variációt nehéz zökkenõ nélkül a játékba építeni.
Példa erre a Mass Effect2, ahol lehet az elsõ rész karakterét importálni a folytatásba, aki viszi magával az elõéletét - néhány párbeszéd levél a múltból, a kényes karaktereknek adtak egy epizódszerepet, ha életben maradtak, de a történetbõl lényegében kiírták õket.
Nem mondom, hogy ez itt teljesen járhatatlan út lett volna, de akkor Morrigan és Oghren kaphatott volna szerepet a kiegben, többiek lehetnek elvileg halottak, sõt akár a fõkarakter is feláldozhatja magát a játék végén (halott karakter importálható?)
Pro/Kontra???
De tényleg figyelhettek volna rá.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Valóban lehet folytatni olyan karakterrel a játékot, amivel nem játszottad végig elõtte.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ha telepítés után nem akarna magyarul menni, a magyar rar file-t a data mappából ki kell bontani a megfelelõ helyre, illetve a configban a nyelvi beállítás is legyen magyar.
Nálam a gyári, eredeti alapjátékkal ugyanezt végig kellett csinálni, hiába állítottam be telepítéskor a magyar nyelvet.
Lehet, az angol Windows miatt.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Harrowmonth valószínûleg fogadni fog, miután nyílvánosan kiálltál mellette a megmérettetésen, Bhelen herceget ezzel megaláztad, õ érthetõen nem kívánja látni a képedet.
Bhelen megbízásából kapott küldetés dukumentumát meg lehet mutatni a formázónak.
Ez nem bug, csak magadnak bonyolítottad a helyzetet azzal, hogy mindkét nagyúr mellett "kampányolni" kezdtél.
Hogyan tudom ezt visszavarázsolni? (1.3-as patch kell mert szeretném majd a kieget használni.)
Szerinted hány királya lehet egy "országnak"? Vagy pl véletlen van a nagy rivalizálás a két jelölt között? Arra gondoltál, hogy a jelölted bizalmába kell férkõznöd ahhoz, hogy egyáltalán beszélhess vele, de ezt csak úgy tudod megtenni, ha a másik jelöltet megkárosítod valamilyen formában? Vagy Te komolyan írtad, hogy mindkét jelöltet támogatni akarod? 😄DD
Az egész hajcihõ arra megy ki, hogy vééégre valamilyen módszerrel legyen már eldöntve, hogy melyiküké lesz a trón, mert csak ezek után lesz rend.
CSAK a Fradi
Van egy küldetés, ami nincs befejezettnek tekintve annak ellenére, hogy mindhárom teljesítésnél ott van az elvégzett pipa. Vartaggal kellene beszélnem, de õ nem kíván velem szóba állni, viszont a feje fölött villog a sárga nyíl.
Amúgy nem lehet patthelyzet, mindketten két küldetést adnak, de a 2.-at már csak az egyiknek tudod teljesíteni, és ezután már fogadni is fog téged. Nézd meg a questeket, biztos van még egy be nem fejezett küldid.
CSAK a Fradi