Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Egyébként táp a "tanknak" beöltöztetett arcane warrior. Egész jól tankol, keveset sebzõdik, és kellemeseket üt. Viszont baromi unalmas vele játszani.
2. lehetõség egyfajta DPS nehézpáncél és kétkezessel ütögeted az ellent ha pedig kell csak kinyomod a combat magicet és kb másfélszeres áron varászolhatsz ha nem nyomod ki akkor dupla árat fizetsz.
3. lehetõség, hogy az arcane warrior cuccokat csak alternativaként használod tehát nincs nehézpáncél és amikor éppen nemkell varázsolni vagy már nincs mana elõ a kardal és combat magicel legyakod az ellent.
Kardal bizonyos varázslatok nem müködnek ezt egy mod tudja orvosolni de ha fegyót váltasz amit gyorsgombra ki is tehetsz akkor semmi akadája, hogy elõ a botot és tolni pár varázslatot. Nekem lehet vmi bug van de ha nemnyomok heroic offense képességet magamra akkor a combat magic ellenére elég gyér a találati arány.
Varázslóknak alap a mágusbot, bónuszokat ad, s távolsági fegyvernek számít, fegyvertelenül a varázslód leáll pofozkodni, s nem egy tank, hogy az elsõ vonalban harcoljon.
Arcane warrior specializáció csatamágussá képezi a karaktzeredet - páncélt, pajzsot, kardot viselhet...
Másik oldalon viszont jelentõsen romlik a varázslat hatékonysága: karddal a kézben varázsolni képtelen (el kell rakni a castolás elõtt), páncélt se mindegy milyet adol rá - nem rossz specializáció, de teljesen más taktikával kell egy ilyen karakterrel játszani, mint klasszikus mágussal.
Fõkarakter Wynne nyomába sem érhet a gyógyítás-támogatás területén, de ha klasszikus varázslót akarsz, akkor a szellemgyógyító specializációt érdemes felvenni, illetve a vérmágus specializációt a bónuszaiért (képességein el lehet gondolkozni, azok nem feltétlenül kellenek).
Morrigan alakváltó képessége is harcost fabrikál a mágusból, átváltozva csak néhány faj-specifikus CA-t tud használni a karakter, ráadásul gyógyitalokat sem használhat az alakváltásban.
Erõ helyett a Magic attribot használja a fegyver sebzéshez. Ill. a különbözõ fegyver/felszereléshez szükséges követelményeknél Erõ helyett Magic-el számol.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
😄
"The trees move. Do you not see it?"
Bárkinek bármi ötlete?
A varázslat kombinációk szinttõl függetlenül elérhetõek, ha rájösz mely varázslatokat kell keverni a hatás növelése érdekében - ötletes minijáték, 10 varázslatkombináció van a játékban.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
az orszäggyülest összehivtam, loghain-nak sanyi, indulni kellene redcliffbe a vegsö csatära...elötte bärmilyen küldit elintezhetek, csak redcliffbe ne vezessen az utam?
meg egy kerdes..: az alapjätekhoz tartozo könyvben olvastam olyasmit hogy ha 20-as szintet elerem, most nem vagyok gep/köynv közelben, de valami olyasmit ir hogy e szint eleresekor kapok valami varäszlat läncolatot...nos nem kapatm semmi exträt, de utänna kell olvassak mit irt a könyv, akkor bemäsolom majd
köszi
Régen az összes elf egy nagy birodalmat alkotott, és akkor még szinte halhatatlanok voltak. Õk uralták egész Thedast. Aztán jöttek az emberek és romba döntötték a birodalmat. Majd Tevinter Empire ideje alatt harcoltak Andraste mellett a szabadságukért. Ezek után másodrendûen, szinte már tárgyként kezelik õket, a városok peremén, nyomornegyedekben élnek, õket hívjuk city elfnek.
A Dalishok avagy pagonyelfek próbálnak távol maradni az emberektõl, távolságtartóak ellenségesek velük szemben (érthetõ), folyamatosan utaznak az erdõkben élnek, próbálják feleleveníteni õseik kultúráját és szokásait.
Rég nem néztem szét a játékpiacon, de asszem akkor ideje lesz 😊
Én úgy saccolom egy éjfattyút mondjuk minden elem sebzi, oké tudom, rájuk van kifejezetten ezüstpát rúna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Leliana, mint íjász-bárd nem igazán volt kedvenc, két tõrrel, viszont igencsak szimpi lett a csaj, de az már vicc, hogy a bárd specializációt sem kell neki visszaadni.
Fõkarakter is sokat spórolhat a méregkeverés, gyógynövénytan, és más alapképesség eldobásával - a kiegben ezt tökéletesen megoldották, ott a kasztok alapképességeit, specializációt nem lehet lenullázni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tûzbarzsamot lehet venni
zárt ajtó meg akkor ha csempésznek állsz
srácok, már megszünt a táborom, az arl-nál henyél a banda most, közvetélen az országgyûlés elõtt vagyok...ki enchantol most nekem? hol találok olyan személyt aki most elvégzi ezt? egy halom rúnám van
köszi
- Oghren személyes küldetését hogyan lehet megoldani?, nem is lehet vele beszélni róla...
- Mesteri líriumfõzetetet és jóféle tûzbalzsamot ti találtatok? Még csak receptet sem találtam hozzájuk...
- Amaranthine-ban van egy zárt ajtó, amihez kulcs kell, ez vmi küldetéshez kapcsolódik? Illetve a kocsma épületének tetején van egy ketrec és néhány láda, ide hogyan lehet feljutni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
[merlinw.org]
Jah, hogy "leszedted". Na, annak ki tudja mi baja lehet. 😛
Lenne egy kis oroblémám le szedtem a játéknak a kiegészitõjét és a 1.03-as petch-nél megál a telepítés. Tudja valkie ennek az orvoslását ?
A válszt elöre is köszönöm.
Persze nem vagyok tökéletes, kevés idõm van mostanában játszani, és nyilván érzékenyen érint, ha a napi 1-2 óra játékidõmbõl másfél óra egy szituáció megoldásával megy el.
Egyébként meg valóban jobb lett volna a NWN 2-vel összehasonlítani, party alapú játékban nálam az az etalon.
A Divinityhez hasonlo rpg-ben meg kézbe veszel egy kardot azt mindenkit levágsz aki a közeledbe jön nem egy kategoria evvel a játékal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Divinity 2 is nehéz volt, de ott egy ilyen szitu inkább kihívás volt, nem kellett erõlködni ennyit. Remélem magasabb szinten ez változik.
Egyébként meg megéri.