Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Futni meg tornacipöben a legjobb...<#idiota>#idiota>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"The trees move. Do you not see it?"
Azt írja, hogy a telepítés sikertelen.
Tudja valaki erre a megoldást.
A megoldást elõre is köszönöm.
Egyes helyekre többször vissza kell térni, nem lehet permanensen végigmenni a pályákon.
Positive Mental Attitude
Segítsetek légyszi:
Ott vagyok elakadva amikor egyedül vagyok (asszem a mágustornyos rész) és különbözõ létformákat (Spirit,egér,tûzharcos) lehet felvenni...
A pályarészek közötti átlépésnél bejön egy kék színû "ábra" aminek az öt csúcsánál már voltam, de az ábra szerint a két "szélsõ" területre nem tudok eljutni...
Akit találtam kinyírtam, üres a torony (vagy mi az?), sehol senki és akármerre megyek ott már voltam, hogy a retekbe lehet továbbjutni??? Mit kell csinálni, hova kell menni, milyen létformára kell átváltani (egérformában is jártam mindenhol)??
Vissza is olvastam, de nem találtam meg itt a fórumon a megoldást...
Imádom a játékot, de itt ledobtam a láncot...
Az Origins egész cselekménysorozata a boszi körül forog (még akkor is, ha nincs is a csapatban), a végjátékban egy olyan döntés elé állít, aminek következményeit nehéz átimportálni egy másik történetbe.
A legnagyobb differencia természetesen az, hogy Morrigannak lesz-e gyerek, vagy sem, de még azzal is meg lenne bonyolítva, hogy kitõl...
Ne csak azon gondolkozz el, hogy a te játékodban mi történt, hanem az összes lehetõséget vedd figyelembe.
Kaphat szerepet Morrigan egy másik játékban, mert a karakter megérdemli, de az egy külön történet lehet, importálás nélkül.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Szövetségesek lehetnek: törpök/gólemek, elfek/vérfarkasok, mágusok/templomosok és a red cliffi katonák.
2: Gólemek lehetnek, ha meghagytad a Semmi üllõjét.
Szövetségeseknek nincs komoly szerepük, behívhatod õket, de elegendõ a saját csapatod, a szövetségeseidet pedig a videobejátszásokon láthatod, hogy miért van rájuk szükség, mindkét oldalon szépszámú sereg sorakozik fel...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Menet közben rájöttem hogy folyamatos alakváltással feltöltõdik az életenergia, így sikerült megcsinálnom ! Köszönöm
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy hogy a fenébe lehet megölni a Lustaság Démonát ? Az enyészetben járok és már minden szigeten megöltem mindenkit de a ez a "fõ" ellenség az istennek nem sikerül napok óta és hát iszonyatosan idegesít !!!
Szerencsevadász karakterrel játszok !
de köszi a segítséget. egyébként boldogulok vele, csak ugye ez az elsõ ilyen játékom (amit végig is szeretnék játszani) (:
practitioner of the forbidden arts of death
Ostagarban két hátizsékot is lehet(ett) venni, a beavatás elõtt és a beavatás után is van a strázsamesternél - hozzá már nem mehetsz vissza késõbb.
A táborban a törpénél is van egy, ellentétben az ostagari lehetõséggel, elég drágán adja, a másik a Körtoronyban lesz.
Minden lehetõséget kihasználva +40 lehet az inventory 10-es szint körül, késõbb még elõkerül néhány zsák (elfeknél, Denerimben)
olvastam a bannerban található postot is, de sajna nem tudok rájönni , hogyan tudok ajándékokat adni a csapattagjaimnak... igaz h nem vagyunk puszipajtások mindel, de hogy egyiknek se tudok mit adni?? szégyen 😊
valakinek van ötlete? tele a tatyóm ajándékhalmokkal, és szeretném szétszórni a spanok között 😊
practitioner of the forbidden arts of death