Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

wedge31
Jobb gombal katt a játék ikonjára és ott válaszd a futtatást rendszergazdaként pontot.

Futni meg tornacipöben a legjobb...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Murmur azt meg tudod mondani, hogy lehtet rendszergazdakén futni ? Mert ijet még nem csináltam.
Ott a pont, Win2000 kompatibilitási módban kell elindítani. Nem tudom ez mi miatt van (xp?), de pl. a Bioshock 2-t végig így kellett futtatnom, mert állandóan lefagyott a videóknál.
Calver
drake scale+10g-t fizetsz neki, akkor kapsz egy simát meg egy kis hisztit a nagy kovácstól <#hehe>. aztán adsz neki még egy adag drake scale-t, ott már nem kell fizetni, úgy is kapsz egy superior-t, aztán odaadod a dragon scale-t, és abból is kapsz egy superior-t. így jössz ki a legjobban.

"The trees move. Do you not see it?"

Hoggan csinálhatok nagyon jó sárkánypáncélt? elõszór a drake scalet adom oda aztán a dragon scalet?
igen tapasztaltam, hogy nehéz, de megvolt...😄
wedge31
Kaptál egy kürtöt, használd és mehet a fight ,lv14 alatt nehéz lesz.

Meg. Van egy quest item amit lehet hasznalni hozza, de azt hiszem hogy anelkul is le lehet csalni a hegyrol. 😊

Esetleg valamilyen kompatibilitasi modban fittasd.

Az Urn of Ashes küldetésnél a hegyen lévõ alvó sárkánnyal meg lehet küzdeni?
Probald rendszergazdakent futtatni.

Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni megvettem a Dragon Age vérvonalak: Eszmélést és a pachnél megakad a telepítés.
Azt írja, hogy a telepítés sikertelen.
Tudja valaki erre a megoldást.
A megoldást elõre is köszönöm.
hálás köszönet... Továbbjutottam. Ez a gólem téma nagyon tetszik...
wedge31

OK, de a "gólemalakot" hol "tanulhatom"/szerezhetem meg?
Fantusz
Egér az egérlyukakon keresztül bújkálhat, lángoló csontváz immunis a tûzre, így átsétálhat a lángcsapdákon, a szellemajtókon csak szellem formában lehet átmenni, a lezárt ajtókat a gólem képes betörni - csak ha mindegyik alakváltást megtanultad akkor lehet bejárni az egész területet.
Egyes helyekre többször vissza kell térni, nem lehet permanensen végigmenni a pályákon.

gólem??? azt meg hol, hogyan?
Fantusz
Egér, szellem, lángoló csontváz, gólem - mind a négy alakváltás szükséges ahhoz, hogy a küldetést végig csináld.

Hali, én mostanában kezdtem el játszani ezzel a remekmûvel,csak hát lenne egy problémám: Rohadtul nem tetszik a karakterem feje 😄 az elején még jónak tûnt, csak aztán kezdett el nagyon zavarni. Nem tudjátok, van-e olyan mod, amivel történet közben meglehet változtatni az arcát?

Positive Mental Attitude

Igen... egy ajtót találtam ahol (Spiritként) átmentem, de onnan megin sehova nem jutottam...
Aradebil2
Spirit formában is végigjártad az ajtókat?

Régóta nem játszottam ilyen jó játékkal mint ez. Az alapjátékot nyomom (x360-on). Elakadtam és letettem kicsit (Így végigtoltam a Metro 2033-at, az is nagyon tetszett).

Segítsetek légyszi:
Ott vagyok elakadva amikor egyedül vagyok (asszem a mágustornyos rész) és különbözõ létformákat (Spirit,egér,tûzharcos) lehet felvenni...
A pályarészek közötti átlépésnél bejön egy kék színû "ábra" aminek az öt csúcsánál már voltam, de az ábra szerint a két "szélsõ" területre nem tudok eljutni...
Akit találtam kinyírtam, üres a torony (vagy mi az?), sehol senki és akármerre megyek ott már voltam, hogy a retekbe lehet továbbjutni??? Mit kell csinálni, hova kell menni, milyen létformára kell átváltani (egérformában is jártam mindenhol)??
Vissza is olvastam, de nem találtam meg itt a fórumon a megoldást...
Imádom a játékot, de itt ledobtam a láncot...
Taylor10
értem.

MerlinW
Nem vagyunk jósok. Egyébként lesz második része 2012-ben.

[merlinw.org]

Fantusz
Minimális az esélye, hogy a második részben lehetõséget adnak karakter importálásra, ha abban Morrigan szerepet kap.
Az Origins egész cselekménysorozata a boszi körül forog (még akkor is, ha nincs is a csapatban), a végjátékban egy olyan döntés elé állít, aminek következményeit nehéz átimportálni egy másik történetbe.

A legnagyobb differencia természetesen az, hogy Morrigannak lesz-e gyerek, vagy sem, de még azzal is meg lenne bonyolítva, hogy kitõl...
Ne csak azon gondolkozz el, hogy a te játékodban mi történt, hanem az összes lehetõséget vedd figyelembe.
Kaphat szerepet Morrigan egy másik játékban, mert a karakter megérdemli, de az egy külön történet lehet, importálás nélkül.

A kiegben nem jon vissza. Aztan hogy esetleg egy masodik reszben mi fog tortenni, azt nem tudni. 😊

Risu Führer
és ha át lehetne importálni a karimat majd akkor elõfodulhat hogy visszajön? csak mert kiváncsi lennék mi lesz a gyerekbõl, mivel ugye egy õsi isten lakozik benne.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Nem beszél, mivel minimum 6 szinkron kellene (férfi/nõ-tünde/ember/törp), és nem szoktak veszõdni vele. 😞

Nem hiszem, hogy visszatérne. Hacsak nem kavarnak a történettel, mert ugye nem is feltétlen esik teherbe.

Szövetségesek lehetnek: törpök/gólemek, elfek/vérfarkasok, mágusok/templomosok és a red cliffi katonák.

Fantusz
1: Csak tippelni, lehet, hogy lesz második rész, s abban szerepe lesz...

2: Gólemek lehetnek, ha meghagytad a Semmi üllõjét.
Szövetségeseknek nincs komoly szerepük, behívhatod õket, de elegendõ a saját csapatod, a szövetségeseidet pedig a videobejátszásokon láthatod, hogy miért van rájuk szükség, mindkét oldalon szépszámú sereg sorakozik fel...

Taylor10
A karakterünk beszél benne??Mert amikor válaszoltam valakinek akkor nem beszélt a karakterem.

Risu Führer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morrigan még vissza fog térni a gyerekkel? a végsõ csatában ugye alapból 4 szövetséges jöhetett. az ötödik micsoda?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

A Dragon Age Magyar Rajongói Oldala Tippekkel, Karakter-információkkal és hamarosan Végigjátszással is: dragonage.uw.hu
:o)

Menet közben rájöttem hogy folyamatos alakváltással feltöltõdik az életenergia, így sikerült megcsinálnom ! Köszönöm
Fantusz
Négyszer kell megölni, s nem egyedül párbajozni vele...

Sziasztok !

Tudna nekem valaki abban segíteni hogy hogy a fenébe lehet megölni a Lustaság Démonát ? Az enyészetben járok és már minden szigeten megöltem mindenkit de a ez a "fõ" ellenség az istennek nem sikerül napok óta és hát iszonyatosan idegesít !!!
Szerencsevadász karakterrel játszok !
ollie
Regisztrálva vannak a DLC-k?

Van egy Dragon Age Collectorsom eladó. 7000

Morfi
50-60 ezüstbe kerül, kétszer. Még akkor is megéri ha mást nem veszel nagyon. Én még úgy is jó pár arannyal hagytam el Ostagart.

Frosty01
igen, ostagarban láttam de nem volt elég aranyam hozzá, gondoltam majd késõbb.... jól benéztem, a többit pedig nem igazán találom :/

de köszi a segítséget. egyébként boldogulok vele, csak ugye ez az elsõ ilyen játékom (amit végig is szeretnék játszani) (:

practitioner of the forbidden arts of death

Fantusz
Ha ilyen kérdések gondot okoznak, nehéz lesz a játék...

Ostagarban két hátizsékot is lehet(ett) venni, a beavatás elõtt és a beavatás után is van a strázsamesternél - hozzá már nem mehetsz vissza késõbb.

A táborban a törpénél is van egy, ellentétben az ostagari lehetõséggel, elég drágán adja, a másik a Körtoronyban lesz.
Minden lehetõséget kihasználva +40 lehet az inventory 10-es szint körül, késõbb még elõkerül néhány zsák (elfeknél, Denerimben)

Frosty01
hátizsákot hol tudom bõvíttetni?

Frosty01
köszönöm!! 😊

Megnyitod az inventory-t annál a karakternél, akinek ajándékozni akarsz. Jobb klikk az ajándékon, és katt az ajándékoz ikonra. Ha jól rémlik. 😊

Frosty01
sziasztok! o

olvastam a bannerban található postot is, de sajna nem tudok rájönni , hogyan tudok ajándékokat adni a csapattagjaimnak... igaz h nem vagyunk puszipajtások mindel, de hogy egyiknek se tudok mit adni?? szégyen 😊

valakinek van ötlete? tele a tatyóm ajándékhalmokkal, és szeretném szétszórni a spanok között 😊

kösz
mod
Regisztráció után tölthetõ.

Kipróbálod, kiderül 😊
totya azt elmondanád nekem, hogy melyik az a mod, mert én még nem hallottam ilyenrõl? És még annyit kérdeznék, hogy a kamarás-parancsnoki-lemezvért, így használható az awakeningben?
Nekem az nem tetszik hogy külön mod kell ahhoz hogy a kieges cuccok használhatóak legyenek, illetve annyi a képesség, meg a gyakori használati tárgy/fõzet, hogy nem fér el a legalsó amúgy széthúzható gyorsmenü sorban, jó lett volna ha felfelé is lehetett volna húzni, azaz legalább két soros lenne.