Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
a sárkány pikkelyébõl csinálhatsz páncélt Wade segítségével - pl ilyet, ami az egyik legjobb páncél heal/buff-ra tápolt mágusnak (Wynne).

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Na ez új pedig háromszor toltam végig a játékot...

Hol a gong ? mert nekem mindig egy kürtöt kelet használnom hogy lecsaljam a sárkányt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Calver
pedig mágusok DAO legkeményebb karakterei <#hehe>
nem kell végigmenned semelyik másik küldin, sõt, még Redcliffe ostromát sem kell megcsinálnod, simán hátat fordíthatsz és hagyhatod meghalni Redcliffe kicsiny lakosságát ha haladni akarsz <#rolleyes>

az erdõbe a vérfarkasos romok alsó szintjén van valami kis medence meg 1 nagy kulcsos ajtó. ott mitkell?
JethroHUN
DE ha magadnak megszerzed egy mágus karival akkor náluk is válaszható lesz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen. Meg kell gongatni a gongot. A gong ott van a placc mellett ahova a sárkány leszál, nem lehet eltéveszteni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Calver
igen, elküld Lake Calenhad-ba, ahol megtámadnak páran, semmi komoly, bár talán úgy több xp-t kapsz.

akkor jó ott van valami páncél is nem? ugylátam képeken csak azé gondoltam h megkérdem h az merelehet? meg ott a tetõn hivod a sárkányt vagy mi
De.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszönöm a választ. Ez így királyság is. Kár hogy utálok varázsló figurát indítani.
Ahhoz hogy belépjek a Fade-be a gyerek elmélyében muszáj végigtrappolnom a Circle Mages-n?

az a ruined templom ban nem valami szenthamvas urnavan?
Ja tényleg, a Redcliffbõl is elõször Denerimbe küldenek és onnan kell Ruined Templebe menni. Én is lelepleztem a srácot. Ha nem leplezõdik le akkor mi történik (elküd valahova ahol jól megtámadnak?)?

Calver ez érdekes infó 😊 kösz
Calver
igen és igen. 14. szinten kapsz még egy specializáció pontot, azt társaknál is arra költöd amire akarod.

Calver
ha megtalálod Denerim-ben elõtte Brother Genitivi házat és leleplezed az imposztor srácot, mehetsz rögtön Ruined Temple-be, nem kell elõtte megcsinálni Redcliffe-t.
kicsit logikátlan, de megéri.

Még egy kérdés: ha egyszer majd indítok egy mágus karaktert és azzal elmegyek oda és megeggyezem a démonnal akkor onnantól fogva minden karakteremnél "unlock"-olva lesz ez a specializáció, mint a Mass Effect 2-ben?
Ja és még valami: a társ karakterek tudnak egyálltalán specializálódni azon kívül amijük van?

áááá tuttam h nemodakéne menni de odamentem 😄 nemgond köszz
Amúgy köszönöm a Blood Mage-es választ.

Az valami egyszerûbb móka lesz, ha jól emlékszem. Lenyomsz valami gagyogó szellemet (shade) vagy minek hívják, aztán ott van egy elf sír azt kell kinyitni. Valamerre az alsó szinten van (nem a farkasemberek szintjén).

Jah. Azt hittem mokus a fokaraktere.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

jah tom télleg a john connor gyerek aszt kivégeztem semán 😊márcsak a páncél kellene de mit szenvetem tekurvaélet 😊 ott lent is megkell bolygatni a sirkövet?
Mindegyik Revenant... vagy Bosszúálló vagy minek nevezték el... a Brecilian Forest-ben van. A sisak asszem az erdõ nyugati részén (West Brecilian Forest), ott kell a sírt taperolni. A páncél pedig lenn a romok között ahol a farkasemberek is tanyáznak (Brecilian Ruins), csak nem azon a szinten. Meg nem Revenant örzi.

Én Xbox360-on játszom és ott angol nyelvû, így nem tudom megmondani mik a lefordított nevek.
Minden esetre a kiscsávót Connor-nak hívják és a Redcliffe kastélyban tanyázik. A kiscsaj a macskával az egy DLC, amit nekem hozzáadtak a játékhoz az a Golemes küldi. A Ruined Temple-be szerintem csak akkor tudsz elmenni ha a fentebb említett Redcliffe kastélyban elintézted a tennivalókat, mert onnan kell oda menni.

Nekem Warrior a fõkasztú karakterem. Akkor gondolom, nem tudom megszerezni (Morrigannek) a Blood Maget. 😞

Fantusz
Azokat a DLC-ket aktiválhatod, amelyek a játékhoz mellékeltek (Pala, és néhány kacat), többi kiegészítõt csak plusz pontok vásárlása ellenében lehet hivatalosan letölteni.

Menüben látsz letölthetõ tartalmat, online bejelentkezést, stb.

Fantusz
Vérmágiát csak mágus fõkarakterrel lehet megtanulni.
Morrigan, Wynne, vagy a két csapaton kívüli mágusnak nincs párbeszéd opció, a démonnal alkudozni csak fõkarakternek van lehetõsége.

Hi!
Erdeti a gameem és nem tudom,h mit jelent az 1szeri beváltási kód!?
(A DVD hátoldalán írja)
H lehet azt aktíválni?Kér vmi promo kódot...azt hol találom?
Vki tud segíteni akinet eredeti a game?
Nem.
Viszont ha van egy mentesed a demon megolese elottrol, akkor visszatoltod, elbeszelgetsz vele, megkapod a specializaciot, es toltheted is be a legutobbi elmentest, mar fel fogod tudni venni a blood mage-t.

a helyesirási hibákat nenézd XD
mejik résznél van az ahol emgmenteted a kiscsávót emrt nekem iylen nemrémlik 😊 csak kiscsaj macskával akit kinyirtam XD meg az a ruined templom merrevan? mert magyarul nem ugyan az mint magyarul 😊és am a Revenant( bosszúálló magyarositás szerint) azok tééleg szivatosak de csak eddig 2 cucot sikerült megszereznem kezest meg cipõt... a páncél vagy a sisak melyik részbe van?
Igazándiból a Revenant-okkal szívtam, amik a Brecilian Forest-ben a sírkövek megérintésével jönnek elõ. A végén meglett az összes Juggernaut armor darab és elég kajak cucc szóval megérte szenvedni érte. Na ebben a cuccban tankoltam most a Andraste azt a nagy sárkányt a Ruined Temple végében. Ez elég kemény sárkány volt és dobott Dragon Scale-t is.
Végre most mehetek Dragon Scale Armor csináltatni ahhoz a Wade nevü fazonhoz.

Meg akartam volna tanulni (Morrigannal legalább is) a Blood Mage specializációt, de most olvasom hogy azt a Desire Demon-tól tudtam volna megtanulni. Azt kinyírtam, hogy megmentsem a kiscsávót. Akkor most már Blood Mage-t nem lehet megtanulni többet a játékban?

nagyon kötöt a játék az a baj sztem. pl 1 adot részen csak az uton tuc menni meg stb... remélem eszt emgoldják a 2 be..
Messzirol kell lovoldozni+kell egy healer, ugy egyszeru. A potik sokat segitenek. Neha odarant, olyankor kifutsz.

Épp akkor lettem lvl.12 amikor nekimentem Flemethnek. Nem lenne nehéz, de néha elkap a szájával aztán addig rázot amíg meg nem haltam. Végül futkároztam körülötte a töbiek meg ütötték. Az összes manna és gyógyitalom ráment, de levertem.

remélem a 2. részbõl nemhagyák ki a pacikat meg az ijaknak a húrját 😊
Szerintem a "halott" karaktered is importálható lesz, mint ahogy most is lehet importálni az awakeningbe.

majd kiderül milessz a 2 ben.... am templárus páncél kéne még mindig valaki tudja holesik? vagy csak mágustorony hullátol?
Bucser
Szerintem eléggé egyértelmûen a 2. részben (ha lesz) Morrigan benne lesz azzal a variációval, hogy gyereke van az egyik wardentõl. Hiszen 3 választásod volt: MOrriganek gyereket csinál a karaktered vagy Alistair vagy a secret companion. Különben Morrigan elhagyja a partyt és a katraktered meghal a játék végén. -> ergo nem importálható a 2. részbe tovább. Aztán részen belül variálni, hogy kitõl van a gyerek már csak részletkérdés ahogy a szerelmi szállal ezt megoldották a Mass Effect 2-ben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

de egyebkent arra is jo lenne <#eplus2>..off befejezve
Sheltem
<#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csak nem "c" -vel hanem "cs" vel 😊

MrStokes
"cigányzúzó 2 kezes kalapács" ? Ez mi? En angolul jatszom, de ilyennel nem sikerult osszefutnom.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

meg még az a kérdésem h templárus páncélt csak a mágustoronybalehet szerezni hulláktol? ha dobja mert templáruság megvan csak cuc nincs még 😛
tankal mi? nah az pont sosevolt 😊 me amit elisztör produkált az igencsak gyérvolt 😊 am kösz
Calver
kulcsot kapsz, amivel lehet szerezni egy nagyon táp robe-ot Morrigan-nek (Robes of Possession), meg egy ajándékot szintúgy neki - Flemeth's Grimoire, az ok amiért eleve mész levágni.
nem olyan nehéz ellenfél, csak meg kell fordítani a tankkal, h ne tudja a 3 sebzést osztó karaktert bántani.

csá all! Felmethet(vagy valami hasonló) megölte már valaki sárkányformába? mert ha igen kérdezném h érdemes cucot dob e? nekem 4 végigjáccásból 1xse jöt össze ^^. am a legjobb fegyver a akárki akármint mond a cigányzúzó 2 kezes kalapács 😊
Annak az oldalara allsz, akiere akarsz.

Orzammarban kinek az oldalára kell állni? A Herceg vagy a Lord? lehet a küldiket egyszerre csinálni?
Na akkor utolsó ajánlatom: Dragon Age Collectors, 6ezer. DLCk beregelve, a többi dolog megvan.