18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Repiv
    Lenne egykérdésem:
    Megvettem az alapjátékot, melynek a dobozán fel van tüntetve hogy "magyar felirattal".
    Hogyan lehet előcsalni a játékból a magyar feliratot?
    Installnál a legértelmesebb nyelv ami választható az angol, és később sincs rá lehetőség hogy megváltoztassam magyarra...

köszi
  • Fantusz
    Csak a főkarakternél vannak plusz opciók a párbeszédben, bárki mást küldesz az enyészetbe, nem lesz lehetőség a vérmágia kidumásására.
    A megszerzett specializációk mind bekerülnek a közösbe, így elegendő egyszer megszerezni a vérmágia és a vérfaló képességet, elérhető lesz a többi karakter számára is.
    (másik lehetőség az Awakeningben megvásárolni a könyvet)

A Bioware már hagyományt csinált abból, hogy előnyöket kap a játékos, ha már egyszer végigjátszotta a játékot, csak a másik oldalon hiányoznak jól beszabályozott a nehezségi fokok.
    Lotheringben dúskál a karakter a specializációkban, az ismerős terep miatt alig van kihívás a harcokban - ez legyen a játék legnagyobb hibája
  • gyonax
    Utánaolvastam, de rosszul emlékeztem... Amire én gondoltam, ott a Reavert lehet megszerezni...
  • gyonax
    Még egy helyen meg lehet szerezni a vérmágus specet, de már meg nem mondom hol :/
  • Dave8814
    Igen, erre gondoltam, nem tudtam h van másik gólemes kieg is, de mostmár tudom:D
  • PiszkosFred
    Mindenkeppen magussal kell menned Connor demonjaval "targyalni" az enyeszetbe, morrigan/irwing/jowan/egyeb sem tud ugy dumalni a demonnal, hogy elerheto legyen a bloodmage spec? Mivel nem karakter, hanem "account" fuggoek ezek a specializaciok, igy nem lesz automatikusan elerheto ez a kovetkezo magus jatekos karakternek, ha jol beszel a demonnal?
  • JethroHUN
    Awakeningben, megvehető egy árusnál.
  • Fantusz
    Vérmágus specializációt csak mágus főkarakter tud megszerezni.
    Ehhez nem kell connort feláldozni, de ha nem mágus a főkarid, kizárt a spec megszerzése.
  • cikasz
    Erre nem gondoltam :)
  • ferenc001
    Gondolom a The Stone Prisoner DLC-re gondol, nem a Golems of Amgarrak.
  • cikasz
    Most ezen mit nem értesz? A gólemes nem tartalmaz magyar szövegeket igy hogy beszél neked magyarul?
  • Dave8814
    Hogy mondod?
  • cikasz
    Azt meg, hogy mivel nem tartalmazza azaz orosz, lengyel, cseh és magyar nyelveket?
  • mecsoka
    Géphalál miatt elvesztek a Leliana dlc magyarítás javításai, újra kellett kezdeni és ezért késésben vagyunk, sorry :)
  • Dave8814
    A gólemeshez nem kell, mert (legalábbis nekem) miután feltettem az alapra a magyarítást, majd arra a gólemeset, az magyar volt
  • Dave8814
    Csak úgy lehetek vérmágus, ha feláldozom a gyereket? Máshogy nem? Csak attól a démontól tanulhatom ki?
  • Gubberx
    Van már a leilana vagy a gólemes dlc-hez magyarítás?
  • Csibusz
    A magyarítást elkezdtük csinálni a fordítócsapattal:)
  • Dave8814
    Tárgytalana az előbbi üzenetem:D
  • Dave8814
    Jah, értem, köszi:D A Leilana songhoz nem lesz magyarítás?
  • hevesike
    Alistair is azt mondja, hogy ha vele történik valami akkor engedjék ki és uralkodjon ő:)
  • Dave8814
    Kiengedik a toronyból, ahova Alistair zárta?
  • Hoz_Hun
    Akkor a csaj lesz az uralkodó.
  • Dave8814
    Akkor mivan ha Alistarból csinálok királyt, úgy hogy egyedül ő lesz az, de meghal a játék végén?
  • Calver
    csak átpörgettem a hozzászólásokat - mondjuk az lejött h épp a magyar verziót parodizálod - de rendesen csak a #13856-ban lévő felsorolás után olvastam el.

aztán ritmikusan olyan harmincszor belevertem a fejem az asztalba.
  • ShaiHulud
    tudtam hogy fajdalmas, de azt nem godnotlam volna hogy van akinek nem esik majd le:D
  • Calver
    ajókur...
  • ShaiHulud
    fiok-polc-fogas
  • ShaiHulud
    najah akinek meg nincs meg (1ev utan?:D) annak megeri talan majd az ultimate, nekem megvolt mar az alapjatek meg november-decemberrol, akkor meg 9900 ft volt :( hamar leesett az ara 1990ft-ra, ami nem baj :D
  • Csibusz
    Őő azt hiszem megvan, a telepítőnél kettőt kell felrakni egymás után:) Köszi a gyors választ:)
  • PiszkosFred
    Nezd meg a mod leirasat. Nem lehet, hogy kell meg hozza egyeb mod is? Pl ilyen szokott lenni a More Hairstyle, valami vibrant color akarmi, stb. Ezeket altalaban nem tartalmazza az adott mod, viszont irjak, hogy kell hozza, igy azokkal egyutt fog jol mukodni.
  • Csibusz
    Hello, nem tudom tudtok e segíteni.. Lényeg, hogy a Dragonagenexus-ról töltöttem le modot, hogy a csapattagok meg az NPC szebben nézzenek ki... Erre ilyen hibába ütköztem:

Mi lehet a baj?
  • ratgab
    Na ja! De egyben mennyivel kényelmesebb (Ha csak az alap+kieg lesz a lemezen, a többi meg töltögetős, akkor mindegy, hogy az általad preferáltat vagy Ultimate-t veszed, de ha minden rajta (DLC is a lemezen)lesz és egyben tudod telepíteni, akkor nekem már megérte)!
  • hevesike
    fogassárkány? Olyat még én sem láttam :D...elvileg mindnek van foga xD
    Na...szóval, a drake scale...magyarul sárkánypikkely(pont mint a másik...)korcs sárkányoktól (angolul ők a "drake"-ek)esik belőlük 6 van bent a barlangban és 1 ha a szektának segítséget ajánlasz de elárulod őket. Járd be a barlangot, én a ketreceknél alapból hárommal szoktam összefutni, a többivel ott ahol a kardos mágus van, de ott jobb ha bemész abba a kisebb részbe is ahol a tojások vannak (és egy vérmágus amulett) akkor megtalálod a többi pikkelyt is...
  • Dave8814
    fogassarkany? Ilyeneket hol találtok?:D
  • ShaiHulud
    probald a polcsarkanyt esetleg a fogassarkanyt.

amugy azokbol a kis kozepes meretuekbol esik az alagutrendszerben havennel. ahol pl 3an jonnek egyszerre es ilyen ketrecek, meg tehendogok vannak.
  • Dave8814
    A fióksárkányról? Arról nem esik semmi, csak a korcssárkányról
  • Hoz_Hun
    Azokról a kis sárkányivadékokról esik le. Nem tudom magyarul hogy nevezték el ezt a pikkejt.
  • ShaiHulud
    ha legjobb minosegu dragon scale cuccot akarod akkor elotte ketszer kell csinaltatni vele fizetos drake scale pancelt :)
  • Dave8814
    Drake scalet?