18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Repiv #13883 Lenne egykérdésem:
Megvettem az alapjátékot, melynek a dobozán fel van tüntetve hogy "magyar felirattal".
Hogyan lehet előcsalni a játékból a magyar feliratot?
Installnál a legértelmesebb nyelv ami választható az angol, és később sincs rá lehetőség hogy megváltoztassam magyarra...
köszi -
#13882 Csak a főkarakternél vannak plusz opciók a párbeszédben, bárki mást küldesz az enyészetbe, nem lesz lehetőség a vérmágia kidumásására.
A megszerzett specializációk mind bekerülnek a közösbe, így elegendő egyszer megszerezni a vérmágia és a vérfaló képességet, elérhető lesz a többi karakter számára is.
(másik lehetőség az Awakeningben megvásárolni a könyvet)
A Bioware már hagyományt csinált abból, hogy előnyöket kap a játékos, ha már egyszer végigjátszotta a játékot, csak a másik oldalon hiányoznak jól beszabályozott a nehezségi fokok.
Lotheringben dúskál a karakter a specializációkban, az ismerős terep miatt alig van kihívás a harcokban - ez legyen a játék legnagyobb hibája -
gyonax #13881 Utánaolvastam, de rosszul emlékeztem... Amire én gondoltam, ott a Reavert lehet megszerezni... -
gyonax #13880 Még egy helyen meg lehet szerezni a vérmágus specet, de már meg nem mondom hol :/ -
Dave8814 #13879 Igen, erre gondoltam, nem tudtam h van másik gólemes kieg is, de mostmár tudom:D -
#13878 Mindenkeppen magussal kell menned Connor demonjaval "targyalni" az enyeszetbe, morrigan/irwing/jowan/egyeb sem tud ugy dumalni a demonnal, hogy elerheto legyen a bloodmage spec? Mivel nem karakter, hanem "account" fuggoek ezek a specializaciok, igy nem lesz automatikusan elerheto ez a kovetkezo magus jatekos karakternek, ha jol beszel a demonnal? -
#13877 Awakeningben, megvehető egy árusnál. -
#13876 Vérmágus specializációt csak mágus főkarakter tud megszerezni.
Ehhez nem kell connort feláldozni, de ha nem mágus a főkarid, kizárt a spec megszerzése. -
#13875 Erre nem gondoltam :) -
ferenc001 #13874 Gondolom a The Stone Prisoner DLC-re gondol, nem a Golems of Amgarrak. -
#13873 Most ezen mit nem értesz? A gólemes nem tartalmaz magyar szövegeket igy hogy beszél neked magyarul?
-
Dave8814 #13872 Hogy mondod? -
#13871 Azt meg, hogy mivel nem tartalmazza azaz orosz, lengyel, cseh és magyar nyelveket?
-
mecsoka #13870 Géphalál miatt elvesztek a Leliana dlc magyarítás javításai, újra kellett kezdeni és ezért késésben vagyunk, sorry :) -
Dave8814 #13869 A gólemeshez nem kell, mert (legalábbis nekem) miután feltettem az alapra a magyarítást, majd arra a gólemeset, az magyar volt -
Dave8814 #13868 Csak úgy lehetek vérmágus, ha feláldozom a gyereket? Máshogy nem? Csak attól a démontól tanulhatom ki? -
#13867 Van már a leilana vagy a gólemes dlc-hez magyarítás? -
#13866 A magyarítást elkezdtük csinálni a fordítócsapattal:) -
Dave8814 #13865 Tárgytalana az előbbi üzenetem:D -
Dave8814 #13864 Jah, értem, köszi:D A Leilana songhoz nem lesz magyarítás? -
hevesike #13863 Alistair is azt mondja, hogy ha vele történik valami akkor engedjék ki és uralkodjon ő:) -
Dave8814 #13862 Kiengedik a toronyból, ahova Alistair zárta? -
Hoz_Hun #13861 Akkor a csaj lesz az uralkodó. -
Dave8814 #13860 Akkor mivan ha Alistarból csinálok királyt, úgy hogy egyedül ő lesz az, de meghal a játék végén? -
#13859 csak átpörgettem a hozzászólásokat - mondjuk az lejött h épp a magyar verziót parodizálod - de rendesen csak a #13856-ban lévő felsorolás után olvastam el.
aztán ritmikusan olyan harmincszor belevertem a fejem az asztalba. -
ShaiHulud #13858 tudtam hogy fajdalmas, de azt nem godnotlam volna hogy van akinek nem esik majd le:D -
#13857 ajókur... -
ShaiHulud #13856 fiok-polc-fogas -
ShaiHulud #13855 najah akinek meg nincs meg (1ev utan?:D) annak megeri talan majd az ultimate, nekem megvolt mar az alapjatek meg november-decemberrol, akkor meg 9900 ft volt :( hamar leesett az ara 1990ft-ra, ami nem baj :D -
#13854 Őő azt hiszem megvan, a telepítőnél kettőt kell felrakni egymás után:) Köszi a gyors választ:) -
#13853 Nezd meg a mod leirasat. Nem lehet, hogy kell meg hozza egyeb mod is? Pl ilyen szokott lenni a More Hairstyle, valami vibrant color akarmi, stb. Ezeket altalaban nem tartalmazza az adott mod, viszont irjak, hogy kell hozza, igy azokkal egyutt fog jol mukodni. -
#13852 Hello, nem tudom tudtok e segíteni.. Lényeg, hogy a Dragonagenexus-ról töltöttem le modot, hogy a csapattagok meg az NPC szebben nézzenek ki... Erre ilyen hibába ütköztem:
Mi lehet a baj? -
ratgab #13851 Na ja! De egyben mennyivel kényelmesebb (Ha csak az alap+kieg lesz a lemezen, a többi meg töltögetős, akkor mindegy, hogy az általad preferáltat vagy Ultimate-t veszed, de ha minden rajta (DLC is a lemezen)lesz és egyben tudod telepíteni, akkor nekem már megérte)! -
hevesike #13850 fogassárkány? Olyat még én sem láttam :D...elvileg mindnek van foga xD
Na...szóval, a drake scale...magyarul sárkánypikkely(pont mint a másik...)korcs sárkányoktól (angolul ők a "drake"-ek)esik belőlük 6 van bent a barlangban és 1 ha a szektának segítséget ajánlasz de elárulod őket. Járd be a barlangot, én a ketreceknél alapból hárommal szoktam összefutni, a többivel ott ahol a kardos mágus van, de ott jobb ha bemész abba a kisebb részbe is ahol a tojások vannak (és egy vérmágus amulett) akkor megtalálod a többi pikkelyt is... -
Dave8814 #13849 fogassarkany? Ilyeneket hol találtok?:D -
ShaiHulud #13848 probald a polcsarkanyt esetleg a fogassarkanyt.
amugy azokbol a kis kozepes meretuekbol esik az alagutrendszerben havennel. ahol pl 3an jonnek egyszerre es ilyen ketrecek, meg tehendogok vannak. -
Dave8814 #13847 A fióksárkányról? Arról nem esik semmi, csak a korcssárkányról -
Hoz_Hun #13846 Azokról a kis sárkányivadékokról esik le. Nem tudom magyarul hogy nevezték el ezt a pikkejt. -
ShaiHulud #13845 ha legjobb minosegu dragon scale cuccot akarod akkor elotte ketszer kell csinaltatni vele fizetos drake scale pancelt :) -
Dave8814 #13844 Drake scalet?