18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Hoz_Hun #13843 Fizetni kellett volna neki, még akkor is ha ingyenben is megcsinálja. Akkor jobban odafigyel. És gyakoroltatni a Drake scalen. Ha a sárkánypikkejt cseszte el akkor sehol. Ha csak a Drake scalet akkor még van remény, hogy a sárkánypikelyből jó páncélt csinál. -
Dave8814 #13842 Sehol? De akkor ez szopás. Van a kovács mester Denerimben. És az mondta h vigyek neki sárkánypikkelyt és csinál belőle páncélt nekem, mer abból van a legjobb. De aszondja h elrontotta, vigyek még neki -
ShaiHulud #13841 sehol es milyen pajzsot?:D -
Dave8814 #13840 Hol találok még sárkány pikkelyt a Szent Hamvak urnája küldetésen kívül? Mer a kovács elsz*rta az első adagból a pajzsot-.-" -
#13839 Jaja, Lili DLC lett a legjobb -
Hoz_Hun #13838 Toltam Lelianat, (márminta DLC-t :) ). Végig is vittem és ez nekem nagyon tetszett. Keserű csalódásos Witch Hunt után igazi kis felüdülés volt. -
ShaiHulud #13837 alap+kieg+2bioware pontkartya = 7970 ft, ketlem ennel oclsobb lenne az ultimate edition :) 3200 pontbol megtudsz venni midnen dlc-t es meg marad is keveske pontod :) -
#13836 Nem probaltam, de szerintem a viragbolti es a hivatalos verzio teljesen ugyan oda teszi a menteseit. Lehetseges, hogy meg masolgatnod sem kell, mert a jatekok tobbsegenel tudod ugy uninstallalni a jatekot, hogy a mentesek megmaradjanak. Szerintem ennel is lehet ilyen opciot valasztva uninstallalni.
Azert mielott leszedned a viragbolti verziot, egy biztonsagi mentest csinalj a mentett allasaidrol. -
ratgab #13835 Magyar szöveg nekem nem pálya (ha van akkor jó, esetleg használom. Ha nincs nekem az angol is tökéletes, sőt még jobban kedvelem játékban mint a magyart (angol szöveg, magyar felirat kombinációtól meg egyenesen borsódzik a bőr a hátamon))! És kétlem, hogy a valamelyik magyar üzlet nem fogja behozatni Magyarországra, ahhoz szerintem túl sokat eladtak belőle már, hogy azt lássák, hogy nem éri meg... -
Anonymusx #13834 De Magyarországon nem fog megjelenni, én úgy tudom. Ha meg meg is jelenne, lehet hogy nem lesz benne magyar szöveg.
Valaki nem tudja az ea magyar e-mail címét? A netes fórumuk egy szar, aztán nem nagyon tudok nekik írni, csak a terméktámogatásos mailjukat tudom, de azzal meg nem sokat érek.
-
tibur55 #13833 Köszönöm szépen! Engem is magával ragadott ez az 1990 HUF/db-os ajánlat (stratégiai útmutatót is szereztem a Vateráról). -
ratgab #13832 Parancsolj:
Dlc lista
Most bizonyos magyar forgalmazóknál olcsóak a Bioware pontok lásd 13810-es hozzászólás!
Ha még nem vetted volna meg az alapjátékot, akkor szólok, hogy elvileg a közeljövőben érkezni fog egy olyan verzió (Ultimate Edition), amely tartalmazni fogja az alapjátékot, a kiegészítőt és az összes dlc-t. Szerintem akinek nincs meg már az alap, annak az Ultimate Edition jobb választás! -
tibur55 #13831 Hali! Tudnátok linkelni egy oldalt, ahol leírják, hogy a megjelenés óta milyen DLC-k jöttek ki a játékhoz (és esetleg azok hány Bioware pontba kerülnek)? Most veszem meg az alapjátékot, de már készülnék a jövőre...
Előre is köszönöm! -
hegege #13830 Ha eddig nem legális gammám volt (fe végigtoltam) és most megvettem az eredetit ,akor a mentéseket elég bemásolni a megfelelö könyvtárban és menni fog vele ? -
ShaiHulud #13829 ne mozogj kozben. -
daws #13828 üdv!
nekem az lenne a gondom h mikor az enyészetes rész elején vok még, akkor át kellene változnia egérré viszont hiába kattintok rá nem történik semmi.
mi lehet a baj? -
ShaiHulud #13827 na en meg is vettem mar:d meg melle bioware pontot dlckhez:) -
Anonymusx #13826 A Dragon age 2 valszeg angol lesz, megkérdeztem a cdgalaxistól.
:(
-
#13825 "Honosítás: magyar felirat" -
hegege #13824 Látom megelöztek, de az eszmélés pl magyar ?V angol az is amit itt meg lehet venni? -
hegege #13823 Jobb késön mint soha, igy ma megrendeltem mind2 részt DaO és DaA-t is most 2 e ft az univerzumban(nem fizetet thirdetés ,aki meg ismeri tudja miröl beszélek..:) szal sztem ennyit megér.Dao pontok is 2 e-ért kaphatók.. -
Hoz_Hun #13822 Aaaaagh... igazad van, ebbe belefutottam. Tegnap megvettem a Witch Huntot meg Leliana's Song-ot. A Witch Huntot végig is toltam Awakeninges import karakterrel és a végén csak néztem hogy most miről beszél a csaj. -
ratgab #13821 Kell a magyarítás, sokaknak szüksége van rá! Részemről én is jobban kedvelem angol nyelven a játékokat! És én is egyetértek az álláspontoddal, hogy kell a nyelvtudás! Attól csak mindenki többet tud, ha beszél 1-2 vagy több nyelvet! Szóval csak bátran vágjatok bele a tanulásba, veszíteni nem lehet vele csak nyerni (még ha csak pár alap kifejezést tudsz már az is hasznos lehet, igaz sok időt emészt fel az biztos (angolul középfokon beszélek, üzleti nyelvvizsgám van, most franciául tanulok). Mint köztudott a tudás az egyetlen olyan dolog, amit nem vehetnek el az embertől, minden más elveszíthető...) -
Aspyrin #13820 -
#13819 #13789-re tudtok gyógyírt? -
#13818 Én mindjárt megyek is érte a galaxisba :D -
MrTwister #13817 Akik a Golems of Agmarrakkot fordítják azokhoz szólnék! Nem írnátok le egy pár sorban légy szíves, hogy hol tartotok a fordításban? Köszi! -
MrTwister #13816 Akkor Szeptember végére lehet kész is lesz!? Hurrá ha igen! Kitartást és köszönöm ezerszer is! -
#13815 2000??? a kieg? rendelem is :D -
keysersoze #13814 Sárkányok, varázslók, kvesztek. -
#13813 Hogy szórakozzál...
Egyébként egy rpg tehát szerepjáték. -
ShaiHulud #13812 -
#13811 hali!
Nem szeretnék ilyen sokat visszaolvasni, mi a lényege a játéknak?:) -
Csokis #13810 BioWare pontok, Dragon Age: Vérvonalak és Dragon Age: Vérvonalak - Eszmélés kiegészítő 1990HUF!!! Ha még nem lenne meg. -
MrAndree #13809 Én Morrigant kezdetben bírtam (jókat szólt be Alistairnek) de aztán olyan szinten elkezdte köpködni a baromságokat, hogy azóta kifejezetten utálom. Rogueommal egész sokáig el bírtam viselni de aztán vele is kivágtam mert elegem lett. Inkább beraktam egy plusz harcost. -
#13808 Morrigan-t én határozottan kedveltem mindig is - volt egy-két "érdekes" húzása, de azon kívül abszolút de jó arc karakter.
Sten lecsapása viszont fájdalmas volt, nálam ő a favorit az Origins összes csapattársa közül. -
#13807 #13687-ban linkeltem videót youtube-ról, abban benne van.
btw van elvileg egy bug, miszerint ha Awakening-ből importálsz, hajlamos megfeledkezni a DAO fináléjáról - szóval érdemes az végső csata utáni mentést használni Origins-ből. bővebben itt -
MrAndree #13806 Morriganéből meg pláne nem... -
Hoz_Hun #13805 Köszi a választ. Akkor a golemes cucc felejtős, mert Deep Roads-on csak azért mentem mert muszáj. A törpök a golemjeikkel amúgy sem hoznak lázba. Darkspawn Chronicles sem az én DLC-m. Gonoszokkal nem szeretek lenni, a csapatársak megölése sem vonz. Párat kifejezetten kedvelek ( nem Wynnet, nem).
Lilianas DLC-t akkor még begyűjtöm (Morriganes cucc meg alap).
Tudom spoiler meg minden, de kiváncsi vagyok: Moriganas történetnek lehet jó vége? Az én főkarim vele romantikázott, beválalta a dark ritualt, meg azt választottam, hogy kerseésére idulok. (Awakeningbe meg azt hiszem semmi sem volt ezzel kapcsolatban) -
Sith #13804 Azért ha a DLC-k nem is fogytak a legjobban, de a játék maga jól fogyott. Én legalábbis így tudom. Azért szerintem ez talán jelzi hogy megéri le fordítani a játékot. Persze nem tudok konkrét összehasonlítási adatokat a Dragon Age és egy szimplán angol nyelven megjelent RPG között, de én reménykedem.