18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrAndree
    Pedig modolni érdemes. Például sokkal jobb egy értelmesen kinéző Lelianat bámulni sok órán át mint az a bányarémet amilyen alapból.
  • lightjack
    aha értem...mondjuk az biztos h újra játszom majd egy harcos karival...valszeg renegade jelleggel...

modolni meg nem szeretek, mert már jó pár más játkban bekevertek a sokféle mod. jobban szeretem az eredeti game-t...
  • PiszkosFred
    Ilyen aprosagokon ne akadj fenn. Amit a mostani magusoddal kihagysz, azt majd megcsinalod a tolvajoddal, vagy a harcosoddal. Ertem ezalatt azt, hogy a jatekosok 90% eloszor egy player-morrigan-leli-allistair negyessel jut a sztori vegere. Es ugyanez a sztori egesz mas hangulatot kap, ha ezek helyett a szeszkazan torpet, a badogember kunarit, vagy akar az bergyilkos elfet viszed magaddal a kalandok soran. Nem tudod egy vegigjatszassal a jatek osszes poenjat, sztorijat, aspektusat megismerni, ne is fajjon emiatt a fejed. Amit kihagysz, bepotolod kesobb.

Leli kapcsan meg tenyleg erdemes szetnezni a lentebbi linken, iszonyat sok mod van, amely atplasztikazza a kedvenc bardunk arcocskajat.

Parhuzamos romanc megoldhato, csak a szemelyes kveszteket kell jo idoben megcsinalni. De midnig jon majd egy pillanat, amikor ultimatumot kapsz "vagy o vagy en" jelleggel.
  • lightjack
    nahjo mivel a karimhoz inkább leilana illik, és még a játék elején vok, majd akk őt viszem ágyba...am télleg lehet egyzserre több románcot tolni?:D
  • Evoluti0N
    Sztem szedj le a Dragon Age Nexus-ról egy neked szimpatikus Leliana kinézetet, ha az alap nem jön be. Pl. van olyan kinézet is, ahogy a Sacred Ashes videóban néz ki Leliana. Az már kicsit jobb, mint az eredeti. :)
  • lightjack
    hát azért a kinézet is számít...persze nem csak az de azért ne mond h nem számít...
  • Fantusz
    Nem tudom miért kell ennyire nagy jelentőséget tulajdonítani a karakterek kinézetének.
    Morrigan jól néz ki? - meglehet, de ő egy kaotikus karakter, nem fogja díjazni a sorozatos segítőszándékot (most akkor mi tetszik rajta?).
    Ágyba bújás Morrigannal különben sem nehéz, mivel a boszinak ez a célja, de ami a kérdésedre válasz: a játék tele van Morigannak tetsző ajándékokkal, Flemeth varázsküönyvétől pedig annyira bezsong a csaj, hogy dobsz egy hátast a reakciójától.
    Párbeszédben Morrigant is lehet némileg befolyásolni, végső esetben meg a táborban hagyhatod, ha nem akarsz az ő értékrendje szerinti döntéseket hozni.
  • lightjack
    ti mit tanácsoltok? elf mágus vok és többnyire "példakép" úton játszom a játékot, viszont ha különböző questeknél példakép válaszokat adok akk morrigan em fogja helyeselni, pedig arra gyúrok h megkedveljen, és majd ágyba viszem:) deh nemtom, lehet h példakép hősnek inkább példakép csaj kéne...csak az a leliana v ki nem nagyon jön be...meg hát ahogy az kinéz...-.- szal tipp?
  • lightjack
    oks megvan köcce!!!
  • PiszkosFred
    A templom elott van a hirdeto tabla, mellette all egy pap, neki add le. Erdemes bekapcsolni optionsba azt, hogy a terkepen mutassa a fontosabb kozeli dolgokat (kuldetesek, ajtok, fontosabb npck stb) A templomos kveszteket mindig a mellette levo kantalo papoknal tudod majd leadni a kesobbiekben is.
  • lightjack
    vki tudna heleplni h amikor lotheringbe érkeztem, elvállaltam a melót, h megkeresem a kiskölyök anyjának a tetemét és visszahozom a holmijait, hogy utána hova kell leadni azokat? met azt írja h a káptalanba de ott már minden mbert végigkérdeztem, és egyikse képes moindani semmi infot erről...még a tisztelendő anya sem...szal help plz h be tudjam fejezni azt a küldit! ty!
  • Hans von Luck
    Köszi...
  • Fantusz
    Az Originsbe beépülő, küldetést adó dlc-it bármilyen sorrendben játszhatod.

Mint minden csapattagra, így a gólemre is vonatkozik, hogy érdemes minél hamarabb a csapatban tudni, ne adjon neki a gép fölösleges képességeket.
    A harcosbérci és az ostagari kaland jutalma néhány extra felszerelés, ami megkönnyíti a további játékot.

Az Originsen kívüli dlc-ket a további életutak menüből érheted el, szerintem azokat érdemes az alapjáték után játszani.
  • Hans von Luck
    Hi emberek. A DLCket milyen sorrendben érdemes játszani hogy spoilermentes legyenek egymásra? Megjelenés/vagy a játékban levő sorrend szerint?
    THX
  • gabor05e
    Halli, az mitől lehet hogy beváltottam ugye a Bioware pontokat (kamarás erdőre meg még 1-2 ő DLC-re) a profilom nál meg nézem a "Your registered game promotions " -nál és 1edül a mass efect 2-őnél a vérsárkány páncél nál van az a lehetőség hogy downloads... elindítottam ezek után dragon aget- ki be jelentkeztem meg lestem játékon belül az elérhető tartalmakat de az is csont üres... ez mitől van, vagy mit nem csináltam jól?:O
  • Fantusz
    Nekem valami olyasmi rémlik, hogy a codek pack volt a bűnös, s azt követően jvault meg a játék, hogy nem rakott fel az illető semmiféle codeket.

Win7-nél lehet még próbálkozni az XP SP3 kompatibilis módban futtatással.
  • Spinal
    Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy még viszonylag a játék elején fel kell menni egy toronyba, a torony legfelső szintjén végzek a főmufftival, és utána meg kell gyújtani a jelzőfényeket. Ezt meg is tettem, de utána nem mutat semmit, elfeketedik a képernyő, nincs hang, nincs kép, csak a magyar felíratok vannak. Windows 7 64bit et használok. Ati 4850 es kártyám van, több drivert is próbáltam. Próbáltam 1,3 és 1,4 es patchel is, de semmi. A kiegészítő rajta van az alap játékon. Valakinek valami ötlet? Olvastam itt, hogy van akinek szintén ez volt a problémája, újrarakta a játékot, és megoldodott neki, de sajnos nekem nem.
  • Anonymusx
    Van infó, méghozzá az hogy nem fog nálunk megjelenni, amúgy jó nagy szar ez a trailer.
  • nr1ranger
    Elvileg ha az animáció után full meztelen vagy akkor már elvesztek a cuccaid, ha viszont van rajtad pár rongy, ami csak arra jó hogy a testedet fedi, (amilyen a többieken is van) akkor a végére meglesznek a cuccaid.
  • wedge31
    A Dragon Age: Origins Ultimate Edition oktober 26-án fog megjelenni.
    $59.99 lesz az ára, de itthoni megjelenésröl eddig semmi infó nincs.

Dragon Age: Origins Ultimate Edition "Closer to the Edge" Announcement Trailer.

• Lord Lukasz
    Igen, benne van a csapatban, ott lebzselunk a bejaratnal, de semmi. A kornyeken beszeltem mindenkivel
  • ferenc001
    Anders veled van? Neki ott kell lennie mindenképp.
  • Lord Lukasz
    A Dragon Age: Awakeninggel van egy kis problemam.

Amaranthine-ben nem tudok bejutni az elhagyatott raktar epuletbe. A terkep jelzi, hogy ott a bejarat, de az ajto nem nyilik (nem is kijelolheto).
    Termeszetesen a kuldetes aktiv, Anders mar megkert, hogy menjunk oda. Az 1.04-es patch fenn van.

Tudja valaki a megoldast?
  • hanta
    Na sikerült végre! Még egyszer köszönöm a segítséget!
  • hanta
    Na vacsizok és ki is próbálom mindkettőt :D Köszi a segítséget!
  • JethroHUN
    Igen, 90% hogy nem lesznek a ládában a cuccaid, de kilehet cselezni, pl a te cuccaid legyenek hátizsákban, rajtad meg legyen vmi gagyi páncél + fegyver + 1 ékszer. De az átvezető videó elnyomásával is kapcsolatban van, többször kipróbáltam, script mind2ő, az elsőt nyomd el, a másikban a karakterem a saját cucciban szerepelt és meg is maradtak a cuccok. :)
  • Fantusz
    Azzal nincs gond, a pálya végén lévő ládában lesznek a cuccaid, nem csak a rajtad lévő felszerelést veszik el, hanem a hátizsákot is - üres invetoryval indul a bányakaland.

(azért izgulj, hogy a kúnári kereskedő melletti láda ne legyen üres)
  • hanta
    Így is ugyanaz, most már minden eltűnik az inventoryból :S
  • hanta
    Most én is lepakoltam a Strázsában és vettem fel szemetet, erre most ahogy megkapom az irányítást a cellában, az inventory teljesen üres :D Most megpróbálom úgy, hogy meztelenül megyek be.
  • Fantusz
    Jártam így én is egyszer, de mások is panaszkodtak, többek között itt a fórumon is.
    A csapattagok felszerelése nem tűnik el, csak a főkarakter cuccai (az sem mindíg, de a veszély fönt áll).
    Jobb megoldást nem tudok, mint hulladék cuccokat adni a karakterre, vagy még azt sem (belépés után úgyis azonnal jön az animáció) - ha nagyon akarod viheted a cuccaidat a hátizsákban, akkor a pálya végén felveheted, de én a Strázsában hagytam.

Nem tudom konkréten mi hozza elő a bugot, mert többször gond nélkül vissza kaptam a cuccaimat, de amikor Wade mester sárkánypáncélja volt a főkarin, az szőrén-szálán eltűnt, a többi kiegészítővel együtt.
  • hanta
    Megcsináltam újra azt a részt, de a főkarakter holmija megint nem lett meg. Végignéztem mindent, összeszedtem mindent, de nincs meg. És én csak három tesztalannyal találkozom, az elsőnél Oghren cucca van, a másodiknál Velannáé, a harmadiknál Nathanielé, de nincs negyedik, amin a sajátom lenne :S
  • Fantusz
    Létező bug, hogy a főkarakteren lévő felszerelés nem kerül elő.
    Jó esetben csak figyelmetlen volt, de ha a bug miatt nincs meg a cucc, reload.
  • Caboose
    A sajátodnak is meg kell lennie. Mindegyik egy-egy NPC-n van rajta.
  • hanta
    Az érdekelne, hogy mikor az Építész elfog és elveszik a csapat felszerelését, akkor a bányából való kijutásig meg lesz mindenkinek a cucca? A csapattársakét megtaláltam, de a sajátom nem lett meg. Ennek így kell lennie vagy valahol elhagytam?
  • Fantusz
    Alistair (vagy Anora), és Wynne is "tiszteletét teszi" az Awakeningen, mindkettő illúzióromboló villámtalálkozás - nem kell keresni az összefüggést az Origins-ben történtekkel.
    Mindkét karakter néhány másodperces, rideg epizódszereplő.
  • Dave8814
    Okés :D. Am azt tudom h Oghren benne van, és asszem szürke kamarás lesz. Csak reméltem h pl: Leilana v teszem azt Alistair is benne lesz
  • PiszkosFred
    Oghren celul tuzte ki, hogy a vilag osszes kocsmajat vegigissza es hanyja, szal vele talalkozhatsz a kiegben. Persze papiron magasztosabb cel miatt keresztezi egymast az utatok, de ez ne tevesszen meg, csak inni akar. :)
  • Dave8814
    Nem baj, minnél többen csinálják, annál nagyobb az esélye h hamar kész, és lehet vele tolni :D
  • mecsoka
    Csak egy kicsit :) Engem ez mentett meg a munkanélküliségem 2hónapjában az agyvérzéstől, szóval örülök, hogy megcsináltam és lefoglaltam magam.
    Amúgy benne volt a pakliban, sőt... azon csodálkozom h csak két csoport kezdett bele. Illetve 3 mert a gólemeset megint egy másik csapat csinálja tudtommal.
  • MrAndree
    Nem felesleges mert így egyrészt lehet választani másrészt meg azért csináltam mert marhára ráérek meg mondjuk éppen nem árt néha kicsit gyakorolni az angol nyelvet hogy ne rozsdásodjon be. :)