Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Azt sem mondanám, hogy ez mostanában lett menõ. a D1 14 éves, a D2 meg múlt héten volt 10.
nem azt mondom hogy számítógépen valaha is meg lehet csinálni a végtelen lehetõségeket de azért mondjuk az nem elhanyagolható ha legalább van választási lehetõséged.. belevették azt hogy a társaid belepofáznak a döntésedbe "véleményük" van
vagy ott van pld a Vampire Bloodlines ami azon túl hogy bugos eszméletlenül poén lehetõségeket kínál a párbeszédekben
Szóval nem azt mondom hogy ugyan az mint asztalnál mert sose lesz olyan de azért ne vegyünk már egy kalap alá egy rendes játékot és egy hack and slasht (bár nem tudom milyen lesz a D3 de félek tõle hogy még inkább csapkodós lootolos hülyeségbe megy át, mert most ez a menõ
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezek szerint a COD 6 is RPG hisz van benne harc és fejlõdõk is
attól hogy MMORPG nek meg RPG nek hívunk sok hülyeséget PC-n illetve konzolon azért nem ártana elgondolkozni azon hogy az RPG mint olyan honnan indult és azt kell hogy mondjam hogy nem attól RPG hogy loot meg karilap statok skillek meg az agyonvert denevérbõl kiesik egy full plate mail.. legalábbis nem így kéne lennie
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a DA-t nem úgy tervezték hogy az új baldur's gate (persze más világ)?
Vagy ezt csak a DA😮 -ra értették? Mindegy talán addig míg megjelenik kapunk igényes módokat még a DA😮 -hoz!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN ID.: Beegabor
A Mass Effect is egy jó játék, annak tervezik a harmadik részét, kár volt belevonni a Dragon Age-t a "filmszerû megvalósításba".
Nekem sokkal szimpatikusabb játék a DA, mint a ME2, s nem szándékozom újra indítani a másik topicban már remélhetõleg lezárult vitát, de én is azok közé tartozom, aki szerint a filmszerûsítés a játék lebutításával is párosult.
Valószínûleg ez lesz a magyarázata a gyors megjelenésnek: a meglévõ Mass Effect2 motorjára ráhúznak egy új bõrt, így gyorsan elkészülhet a Dragon Age2.
A történet lényegében még titok, az semmit nem jelent, hogy Hawke, Lothering-i mészárlás egyik túlélõje, Kirkwall városának bajnokává válni....
Ebbõl kiindulva még bármi megtörténhet, mégis azt sugallják, hogy nem sok köze lesz a történetnek az Origins eseményeihez... így lenne igazi meglepetés Morrigan visszatérése.
Sziasztok! Ha ez a hír igaz akkor nagyon nem leszek elégedett!
Mivel nem érdekel az a szinkron ami van a me1-2-ben mert annak idején baldur-nak és nwn-nek se volt oké hogy az régen volt de szerintem a fõhõs szinkronja elhanyagolható anélkül is bele lehet mélyülni a játékba. Az hogy most filmszerû ááá az legyen csak a Mass Effect a dao így jó ahogy van és kész!! Továbbá ha ragaszkodnak hozzá akkor legyen ugyanaz a férfi-nõi hangja mind a 3 fajnak...Pedig reménykedtem hogy esetleg kúnárit is kapunk választható fajnak!
Tud-e valaki olyan árust ahol sok " Fémszilánk " akár 99 db ( Metal shard ) van karomcsapdákhoz . Vagy olyan helyet ahol rentgeteg fémszilánk van ! Vagy legalább olyan árust akinél ujratermelõdik a cucc .
Dragon Age origins
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az awakening magyaritását valaki feltudna tenni vagy belinlkelni vagy elkuldeni?
[email protected]
koszonom
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nem tudná valaki elküldeni nekem erre az email címre:[email protected]
a dragon age origins "singleplayer_hu-hu.tlk" és "singleplayer_hu-hu_f.tlk" fájljait?
A fõkönyvtárban a modules/singleplayer/data/talktables mappában található.
Elõre is köszönöm!
Az Origins is 5 évvel a beharangozó után került piacra, vagy egy másik cég klasszikusának folytatását is lehetne említeni, a Diablo3 megjelenlése is bizonytalan.
A karakter importálás jó ötlet, a Mass Effect1 sok gépre vissza került a második rész megjelenése elõtt, célzottan azért, hogy legyen importálható mentés.
A Mass Effect azonban eredetileg is triologiának lett tervezve, a Dragon Age-rõl nem jöttek ilyen hírek, hogy a majdani folytatás szorosan kapcsolódik a kezdõ történethez.
Az Awakeninggel is az volt a legfájóbb gond, hogy az alapjátékhoz lényegében semmi köze nem volt.
Az Origins története Morrigan köré lett építve, õt mondjuk luxus lett volna visszahozni egy rövid kiegészítõben, de egy második részt nehéz nélküle elképzelni.
A divinity 2 -vel tavaly õsszel, a német verzióval játszottam, nagyon tetszett, bár nem egy mestermû, nem hasonlítható össze a dao-val.
Inkább olyan külsõ nézetes (tps) rpg-kalandjáték hasonló a oblivionhoz csak mesésebb környezetben. Játék eleje nekem valamiért nem annyira tetszett, de utána beindult. A történet elég jó csavaros, bár annak ellenére hogy végigjátszottam, nem értettem belõle semmit sem, ezért várom most tûkön ülve a magyarítást.
Lesz benne saját erõdöd, és játék felénél sárkánnyá is tudsz változni bár az átalakulás nem mindig lesz lehetséges.
Szerintem nagyon jó kis játék nem tudom van-e demo azt próbáld , de számomra akkor is morrowind az örök kedvenc.
Itt egy kis olvasni való róla:
http://rpgames.web4.hu/cikk/divine-divinity-2-vegigjatszas
vélemények ?
Harcosoknál az erõt kell nyomni fel a csillagos égbe, elõbb-utóbb elbírja a nehézvértet, de a Halálosztó lemezvért nem túl jó.
Némi ügyesség és állóképesség harcosnak sem árt, sõt nálam a 16 dörzsöltség minden karakternél megvolt a taktikai lehetõségek miatt.
Állóképesség kényes pont, de ha spirit healer van veletek, s jól dolgozik a harcosok is képesek használni a speciális képességeiket úgy is, ha nincs az egekbe srófolva a willpower.
Páncéloknál érdemes a bonuszaira figyelmet fordítani, a Halálosztó lemezvért pl. csak ellenállásokra ad bonuszt (ezért nem tartom kivételesn jó páncélnak), a kamarás-parancsnoki set már állóképességre ad jókora bonuszt.
Nálam most Ogren viselte a kamarás setet, ami +50 állóképesség bonuszt jelentett, a Csigányzúzó is +100 állóképesség, s még a visszatöltésre kapott bonuszok.
Ennek azért van jelentõsége, mert a kifáradás, a képességek állóképességbõl levont értékét emelik - ezt nem érdemes, nem lehet az állóképességre adott pontokkal ellensúlyozni, inkább megfelelõ páncél viselésével.
Wade mester felülmúlhatatlan sárkánypáncélja valóban felülmúlhatatlan ebbõl a szempontból.
Bonuszt ad az állóképességre, állóképesség visszatöltésre, tûzellenállásra.
Szerencsevadászom közepes páncélba öltözve minuszos kifáradási értekkel harcolhatott (ehhez azért néhány pontot be kellett áldozni az erõre, hogy fel tudja venni).