18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
MrAndree #14003 Bizonyíték nélküli vádaskodás nagyon magyarosan hangzik...
Ha komolyan gondolod, akkor vicces, ha meg csak kötekszel mert a mienk hamarabb lett kész akkor meg szánalmas. -
#14002 Írtam egy levelet epekedve várom a válaszodat :) -
mecsoka #14001 Nem tudom kik vagytok, de kösz a gyanúsítgatást.
Garantálhatom, hogy saját kútfőből származik minden egyes szó a fordításban. Már befejeztük a fordítást mikor egyáltalán megtudtuk (innen), hogy más is dolgozik rajta illetve használatra kész bétája van. De gondolj amit akarsz, én tudom, hogy megdolgoztam ezért, mindenféle segítség nélkül (MrAndree-t kivéve) -
#14000 Miért dugdossátok??? Pénzért akartátok adni??? -
#13999 Hmm..
Nem tudom mi okból van, de annyira HLteam szaga van a magyaritásodnak.. Akkor még nem is zavarna, csak éppen csapattag vagyok, és eléggé sokat szenvedtünk az egésszel, és nem azért, hogy valaki ellopja és terjessze mint az igét:) -
kobrakoko #13998 Golems of Amgarrak játéknál vagyok.Lent boklászok .összeszedtem pár cuccot de nemtudok továbbmenni mert az ajtók valami varázslattal levannak zárva.Nemtudom mi a megoldás mert amgolul nemtudok.Valaki adjon egy lökést hogy tovább tudjak enni.Nemtudok bemenni abba a terembe amelyikbe a másik gömb forog.Van egy lezárt ajtó is és nemtudok visszamenni sem az utakra! -
MrAndree #13997 Maximum akkor ha meg akarod csinálni azt a küldetést amihez kell. Amúgy felesleges. -
#13996 Hali engem is érdekelne a magyarítás...
ide elküldenéd?
[email protected] -
#13995 sztetek érdemes szerencsevadásznál lopakodásra tenni???? -
MrAndree #13994 Egyelőre csak béta, szóval ha hibát találtok benne akkor jelezzétek nyugodtan. :) -
#13993 Érdekel
Természetesen köszönet a munkáért
-
#13992 Hali, engem érdekelne :) [email protected] -
mecsoka #13991 Elkészült a Leliana's Song magyarosítás béta verziója. Akit érdekel, jelezze és átküldöm.
(majd gondolom felrakjuk valahova, ahonnan le lehet szedni, de hirtelen ez van) -
#13990 Pár órácska csak. Szerintem nekem nem volt több 2-nél. -
unusual #13989 Sziasztok. Witch Hunt DLC-nek mennyi a játékideje? :) -
mecsoka #13988 Mágussal megy szerintem az eleje a legsimábban. Harcossal, szerencsevadásszal kicsit gázabb, de majd kiforrja magát, nem lesz mindig ilyen béna :D Amúgy én személyszerint íjra nem adtam egy pontot sem. Csak kétkezes és szvadász tulajdonságokra. -
MrAndree #13987 Semmiképpen ne gyúrj kétféle fegyverre. Csak elcseszed a skill pontokat. Válassz ki egy irányt és azt fejleszd. Nekem a dual tőrös backstabber assassin-duelist a személyes kedvencem, szép nagyokat lehet hátbadöfni vele. -
#13986 oksoks köcc. még egy kérdésem lenne: tudnátok pár tanácsot adni a szerencsevadász karakterrel való játékhoz?? normálon tolom, de amikor a korcari vadonban kellet harcolni, az előző mágus karimmal elég simán ment, ezzel viszont eléggé nyögvenyelős volt. párszor meghlatam és kezdhettem újra,de a mágusnál nem volt ilyen. vmi ötlet?? kétkezes fegyverekre gyúrok,. de most elkezdtem egy kicsit az íjra is tornászni. szal vmi tipp v harci taktika amit ti sikeresen alkalmaztok szerencsevadászoknál??? -
#13985 Az itemek megjelennek azonnal, a kvesztek elerhetove valnak, illetve lesz 3-4 uj helyszíned, ha jol emlekszem sargaval jelolve a terkepen. -
#13984 honnan tudom meg h a dlck működnek is a játékban, nem pedig csak talapítve van?? mert az h telepítve van azt kíirja a daoupgrades-nél -
#13983 -
#13982 jah csak a mass effectes kockaságom tört elő:D mert ugye az a bioware másik gyöngyszeme feltételeztem h játszottatok vele és értitek h mit akarok mondani...de mivel még nem játszottatok SÜRGŐSEN toljátok végig mind2 részt 10szer!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Dave8814 #13981 light jack, te tulajdonképpen melyik játékkal játszol? :D Mer ez a Morgana, meg példakép meg renegát vagy mi, nagyon nem rémlik a dragon ageből D: De lehet h csak én nem figyeltem elégge XDXD -
ferenc001 #13980 Nekem tökéletesen ment, talán egy kicsit jobban is. Amúgy szerintem rakd fel az 1.04-est is, az is javít egy csomó hibát. -
#13979 feltettem az 1.03as petchet, és mintha kicsit jobban akadna...vagy lehet h csak én látom bele...fellépett vkinél ez az akadási prob a pecselés után??? -
ferenc001 #13978 Tedd fel a legújabb patch-et, kell hozzájuk, meg amúgy is, baj nem lehet belőle. A Golems of Amgarrak, és Witch Hunt nem magyar, a Leliana's Song alapból angol, de a magyarítás már a béta-teszt fázisban jár. -
#13977 le akarom tölteni a dlc-ket de azokhoz meg 1.03 as patch kell...v sem???
a másik, meg hogy a DLC-k angolul vannak feliratozva?? vagy van vhol magyar felirat rá?? -
#13976 muhhaha -
#13975 "így legalább lehetsz köcsög is" - minden további nélkül lehetsz, Zevran szívesen közreműködik -
MrAndree #13974 Morrigan. Meg a paragon és renegade az másik játék. :D -
hanta #13973 A Kőbe zárva nevű DLC-t tedd fel (Stone Prisoner). -
#13972 Igen egy DLC-t, de nem jut eszembe a neve. -
#13971 ahhoz h a Pala nevű csapattagot megszerezzem kell vmit telepíteni??? -
#13970 most nem fogok szarozni leliana val megyek majd egyenesen morgana-ra...persze így inkább renegade karim van, az jobban illik morganahoz...mondjuk sztem a renegade sokkal poénabb mint a példakép. az olyan "szent"...így legalább lehetsz köcsög is^^ -
mecsoka #13969 Rákattintasz a trónra, majd ráállsz a 3csapattagoddal a 3kapcsolóra (egyik a termen kívül van, a másik kettő bennt oldalt egymás mellett), aztán katt megint a trónra. Aztán jön a sárkányka. -
mecsoka #13968 Ismerős, elsőre én is elrontottam (nagyon) és újra kellett kezdenem :) -
MrAndree #13967 Van még pár olyan elhelyezve a trónteremben (arra már pontosan nem emlékszem hol), ha mindre ráállsz akkor a terem közepére beidéz neked egy minisárkányt, aztán le lehet verni. -
Bucsek #13966 A törpe palotánál mi a földön az a kapcsoló, rámegyek és kattan egyet, van valami értelme? -
#13965 nahjo majd ha egyzser végigtoltam alappal akk majd lehet modolok picit, de én akkor is először végigtolom a normális, mod nélkülivel...nahmeg most újat kezdek, mert kicsit elbaszarintottam a karimat...mivel még fingom nem volt az eleéj n a játékhoz h mi micsoda ezért az alapképzettségeknél mindig jra tettem és összevisza nyomtam...mind1 úgyis még csak redcliff ostrománál voltam kb 8%on. -
mecsoka #13964 Így igaz. Sokkal élvezhetőbb egy másik Leliana arccal :)