Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bár most egész emberi nálam meg vagány, amig meg nem szólal. mennyire utáltam, amikor még nem volt 4-es a ládanyitás szkill, oszt lökte a szent rizsát, hogy õ majd megcsinálja, amikor már rég át volt szkillezve <#idiota>#idiota>
most 4 mezei harcossal (ill plusz egy rouge rajtam kívül) feszülök, és hát keményebb, mint elsõre gondoltam, revenantokhoz (és egyéb szívósabb jószágokhoz) azért jön az Öreglány : )
Leli most
ez meg tényleg ugy fájhatott neki, ahogy látszik

Kumiho #2179
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Zevranra is ugyanaz vonatkozik, ami a többi csapattagra: megkedveltetheted magad vele, vagy megutáltathatod- kényes döntéseknél az is számít(hat), hogy mennyire kedvel az adott csapattag.
Feltételes mód azért van, mert pl. Leliana 100%-os szimpátia mellett is azonnal ellen fordul, ha a Szent hamvak urnáját próbálosd bemocskolni, s veled van a leányzó (táborban lehet neki hazudni), vagy Pala is mérlegelés nélkül ellen fordul, ha az Üllõnél Branka mellé állsz.
Zevran esetében a leszámolás után szimpátiától függõen két eset fordulhat elõ: szeretne tovább állni, vagy szívesen maradna veled.
Megyõzhetõ, hogy maradjon (vagy menjen), harcig csak akkor fajulnak a dolgok, ha bizalmatlan a fõkarakterrel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kezdetben 2 naponta visszetérõ kérdés volt a Mérleg, mostanság már "csak" két hetente kérdez rá valaki - nem is tudom mi lenne, ha logikai feladványokkal teletûzdelt játékot dobna piacra valamelyik cég... biztos bukás?<#circling>#circling>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Köszönet a tippekért, sokadik próbálkozásra egyszer csak a letöltés ablakban megjelentek a dlc-k, amiket korábban megvettem... és amint a letöltés elindult, már írta is ki az új kiegeket, pl. Leilana éneke és egybek...
Na, pár napig megint el leszek foglalva. míg az új karikkal is végigviszek mindent 😄
google - dragon age bridge puzzle
Nem egy kimondottan nehéz logikai feladvány.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Köszi, ha nem ment, jelentkezek úgyis 😉
Nexusra nem enged be... Na most mit tegyek? :S
Reinstall, és aztán ment a manuális letöltés és társai tehát lefutott. Most már a karakterekhez be tudok lépni, de nem enged betölteni, mondván, hogy abban a mentésben bioware prémium tartalom van, és nem azzal az azonosítóval vagyok, mint annak a tulaja. Pedig 1 db azonosítóm van, és marhára idegesít, hogy a 10egynehány euróból megvett küldetések miatt még csak normál tartalommal sem tudok játszani, nem hogy még a letöltött és megvett..
Eddig ez sem ment. És az a sanda gyanúm, hogy ott lehet a bibi, hogy nem akarja felismerni az accountot, amivel megvettem õket... :S
Tehát kipróbálom a bejelentkezõs játékot. Köszönöm a tanácsokat!
Ha Awakenings-et is vettél, akkor érdemes csinálni egy biztonsági mentést, nem minden mod kompatibilis, hasonlóan, mint mondjuk a NWN és kiegészítõi esetében (van, ami mûködik, van, ami nem, teljesen random 😊 )
Ja, és bocs a dupla postért.
Elõször is, örülök, hogy akad még, aki megveszi a DLC-ket, magam is így tettem azokkal, amelyeknek van sztorija, még ha úgy is tartom, hogy túl vannak árazva.
Ugyanez a probléma felvetült nálam is, nem is egyszer. Egy kicsit bugos rendszer, nem mindig kéri le helyesen az adatokat, vagy küldi fel õket, fene tudja.
Nálam minden esetben megoldotta annyi, hogy néhányszor ki-be jelentkeztem, és mindig ellenõriztem, hogy látja-e már a DLC-ket (a gond nálam úgy festett, hogy még amikor le is töltötte, akkor sem volt hajlandó az eredetiséget ellenõrizni). Minden esetben megoldotta gondot, volt, hogy második, volt, hogy csak negyedik próbálkozásra.
Ha nem ismeri fel egybõl, akkor se logolj ki egybõl, van, hogy beletelik egy fél percre, mire rájön, mi az ábra.
Ha ez a probléma gyakran üti fel a fejét (a feleségemnél minden indításnál eljátssza ezt a mókát, egész pontosan annyi, hogy nem ismeri fel elsõre a DLC-k eredetiségét, nálam ilyen gond nem volt telepítés után), akkor kapcsold ki az automatikus bejelentkezést az online profilba, a már feltelepített és ellenõrzött DLC-ket gond nélkül tudja majd használni.
Ha esetleg továbbra sem megy, késõbb még visszanézek, van egy manuális telepítési módszer is (bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy azzal csak a letöltést lehet megkerülni, az eredetiség-ellenõrzést nem.)
Még nemrégen megjelent Gamestarban láttam egy tippet amivel szebb lehet a játék és a következõt ajánlották az arcok csinosítására: Dracomies True Textures V2-t.
Amit azt írtak, hogy bennevan a Textúra pakkban is aminek a neve JB Textures. Viszont én egyiket sem találom, ha meg igen lehetetlen letölteni. Tudna valaki mutatni olyan linket ahonnan lelehet szedni, vagy mutatni másik patchet ami ugyanúgy szebbé teszi a karaktereket és környezetét?
Technikai segítségre szorulnék, már ha tud adni valaki egyáltalán:
Megvettem és letöltöttem a honlapról a kiegeket: Wardens Ceep, DC, Stone prisoner, és egyebek. Ám a játék updater ablakában csak annyit ír ki, hogy elérhetõ, de nem engedélyezett, holott ugyanaz a fiókom van. amit még a DA😮 elsõ indításakor kreáltam magamnak, yahoo-s eemail címre. Ezt meg lehet oldani valahogy? Átbogarásztam a hivatalos fórumot is, de sajnos nem leltem jó megoldásra, végül kétségbeesésemben uninstal-reinstall megvolt, de ez sem segített. Win 7 x64 Professional van fent a gépen, ha ez támpontot ad valakinek is...
Elõre is köszi!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Tény hogy én rég játszottam a diabloval kb akkor amikor még frissek voltak de bevallom õszintén hogy a gyakáson kívül nem emlékszem semmire, azért egy hmm általam RPG nek nevezett játék esetében vannak mozzanatok , npc-k, történet ami azért megmarad.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC