18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrAndree
    Bizonyíték nélküli vádaskodás nagyon magyarosan hangzik...
    Ha komolyan gondolod, akkor vicces, ha meg csak kötekszel mert a mienk hamarabb lett kész akkor meg szánalmas.
  • CJofthegod
    Írtam egy levelet epekedve várom a válaszodat :)
  • mecsoka
    Nem tudom kik vagytok, de kösz a gyanúsítgatást.
    Garantálhatom, hogy saját kútfőből származik minden egyes szó a fordításban. Már befejeztük a fordítást mikor egyáltalán megtudtuk (innen), hogy más is dolgozik rajta illetve használatra kész bétája van. De gondolj amit akarsz, én tudom, hogy megdolgoztam ezért, mindenféle segítség nélkül (MrAndree-t kivéve)
  • GaBika6
    Miért dugdossátok??? Pénzért akartátok adni???
  • Csibusz
    Hmm..
    Nem tudom mi okból van, de annyira HLteam szaga van a magyaritásodnak.. Akkor még nem is zavarna, csak éppen csapattag vagyok, és eléggé sokat szenvedtünk az egésszel, és nem azért, hogy valaki ellopja és terjessze mint az igét:)
  • kobrakoko
    Golems of Amgarrak játéknál vagyok.Lent boklászok .összeszedtem pár cuccot de nemtudok továbbmenni mert az ajtók valami varázslattal levannak zárva.Nemtudom mi a megoldás mert amgolul nemtudok.Valaki adjon egy lökést hogy tovább tudjak enni.Nemtudok bemenni abba a terembe amelyikbe a másik gömb forog.Van egy lezárt ajtó is és nemtudok visszamenni sem az utakra!
  • MrAndree
    Maximum akkor ha meg akarod csinálni azt a küldetést amihez kell. Amúgy felesleges.
  • CJofthegod
    Hali engem is érdekelne a magyarítás...
    ide elküldenéd?
    [email protected]
  • lightjack
    sztetek érdemes szerencsevadásznál lopakodásra tenni????
  • MrAndree
    Egyelőre csak béta, szóval ha hibát találtok benne akkor jelezzétek nyugodtan. :)
  • Fantusz
    Érdekel
    Természetesen köszönet a munkáért

• Gubberx
    Hali, engem érdekelne :) [email protected]
  • mecsoka
    Elkészült a Leliana's Song magyarosítás béta verziója. Akit érdekel, jelezze és átküldöm.
    (majd gondolom felrakjuk valahova, ahonnan le lehet szedni, de hirtelen ez van)
  • Svenhassel
    Pár órácska csak. Szerintem nekem nem volt több 2-nél.
  • unusual
    Sziasztok. Witch Hunt DLC-nek mennyi a játékideje? :)
  • mecsoka
    Mágussal megy szerintem az eleje a legsimábban. Harcossal, szerencsevadásszal kicsit gázabb, de majd kiforrja magát, nem lesz mindig ilyen béna :D Amúgy én személyszerint íjra nem adtam egy pontot sem. Csak kétkezes és szvadász tulajdonságokra.
  • MrAndree
    Semmiképpen ne gyúrj kétféle fegyverre. Csak elcseszed a skill pontokat. Válassz ki egy irányt és azt fejleszd. Nekem a dual tőrös backstabber assassin-duelist a személyes kedvencem, szép nagyokat lehet hátbadöfni vele.
  • lightjack
    oksoks köcc. még egy kérdésem lenne: tudnátok pár tanácsot adni a szerencsevadász karakterrel való játékhoz?? normálon tolom, de amikor a korcari vadonban kellet harcolni, az előző mágus karimmal elég simán ment, ezzel viszont eléggé nyögvenyelős volt. párszor meghlatam és kezdhettem újra,de a mágusnál nem volt ilyen. vmi ötlet?? kétkezes fegyverekre gyúrok,. de most elkezdtem egy kicsit az íjra is tornászni. szal vmi tipp v harci taktika amit ti sikeresen alkalmaztok szerencsevadászoknál???
  • PiszkosFred
    Az itemek megjelennek azonnal, a kvesztek elerhetove valnak, illetve lesz 3-4 uj helyszíned, ha jol emlekszem sargaval jelolve a terkepen.
  • lightjack
    honnan tudom meg h a dlck működnek is a játékban, nem pedig csak talapítve van?? mert az h telepítve van azt kíirja a daoupgrades-nél
  • BEAST #13983
  • lightjack
    jah csak a mass effectes kockaságom tört elő:D mert ugye az a bioware másik gyöngyszeme feltételeztem h játszottatok vele és értitek h mit akarok mondani...de mivel még nem játszottatok SÜRGŐSEN toljátok végig mind2 részt 10szer!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dave8814
    light jack, te tulajdonképpen melyik játékkal játszol? :D Mer ez a Morgana, meg példakép meg renegát vagy mi, nagyon nem rémlik a dragon ageből D: De lehet h csak én nem figyeltem elégge XDXD
  • ferenc001
    Nekem tökéletesen ment, talán egy kicsit jobban is. Amúgy szerintem rakd fel az 1.04-est is, az is javít egy csomó hibát.
  • lightjack
    feltettem az 1.03as petchet, és mintha kicsit jobban akadna...vagy lehet h csak én látom bele...fellépett vkinél ez az akadási prob a pecselés után???
  • ferenc001
    Tedd fel a legújabb patch-et, kell hozzájuk, meg amúgy is, baj nem lehet belőle. A Golems of Amgarrak, és Witch Hunt nem magyar, a Leliana's Song alapból angol, de a magyarítás már a béta-teszt fázisban jár.
  • lightjack
    le akarom tölteni a dlc-ket de azokhoz meg 1.03 as patch kell...v sem???
    a másik, meg hogy a DLC-k angolul vannak feliratozva?? vagy van vhol magyar felirat rá??
  • lightjack
    muhhaha
  • Fantusz
    "így legalább lehetsz köcsög is" - minden további nélkül lehetsz, Zevran szívesen közreműködik
  • MrAndree
    Morrigan. Meg a paragon és renegade az másik játék. :D
  • hanta
    A Kőbe zárva nevű DLC-t tedd fel (Stone Prisoner).
  • cikasz
    Igen egy DLC-t, de nem jut eszembe a neve.
  • lightjack
    ahhoz h a Pala nevű csapattagot megszerezzem kell vmit telepíteni???
  • lightjack
    most nem fogok szarozni leliana val megyek majd egyenesen morgana-ra...persze így inkább renegade karim van, az jobban illik morganahoz...mondjuk sztem a renegade sokkal poénabb mint a példakép. az olyan "szent"...így legalább lehetsz köcsög is^^
  • mecsoka
    Rákattintasz a trónra, majd ráállsz a 3csapattagoddal a 3kapcsolóra (egyik a termen kívül van, a másik kettő bennt oldalt egymás mellett), aztán katt megint a trónra. Aztán jön a sárkányka.
  • mecsoka
    Ismerős, elsőre én is elrontottam (nagyon) és újra kellett kezdenem :)
  • MrAndree
    Van még pár olyan elhelyezve a trónteremben (arra már pontosan nem emlékszem hol), ha mindre ráállsz akkor a terem közepére beidéz neked egy minisárkányt, aztán le lehet verni.
  • Bucsek
    A törpe palotánál mi a földön az a kapcsoló, rámegyek és kattan egyet, van valami értelme?
  • lightjack
    nahjo majd ha egyzser végigtoltam alappal akk majd lehet modolok picit, de én akkor is először végigtolom a normális, mod nélkülivel...nahmeg most újat kezdek, mert kicsit elbaszarintottam a karimat...mivel még fingom nem volt az eleéj n a játékhoz h mi micsoda ezért az alapképzettségeknél mindig jra tettem és összevisza nyomtam...mind1 úgyis még csak redcliff ostrománál voltam kb 8%on.
  • mecsoka
    Így igaz. Sokkal élvezhetőbb egy másik Leliana arccal :)